Sziasztok,
Manó nagy-nagy gratula! Ahogy olvastam a soraid, eszembe jutott, mikor mi megláttuk Lillát az uh-n először... a férjem könnyezni kezdett... ez egy akkora boldogság!
Adri, igen voltam CTG-n... de nincs persze még semmi. Úgyhogy pénteken ismét megyek
Majd figyellek... Én valószínűleg rozsda színű felsőben, és világos kordgatyában leszek... ha erről nem is, de a férjemről tuti rám ismerhetsz, a maga 193 cmével elég jól látszik mindenhol
Anzán, csatlakozom Tündéhez, nekem is kicsi már vagy 1-2 hónapja a farmer, amit az elején vettem... szóval érdemesebb az elején nem terhesruhával kezdeni (mondjuk én a nyarat kellett lehúzzam "dundin", és totál ki voltam, hogy XL-s rövidgatyákat kellett vegyek
a Tescoban (!), amik teljesen jók, és most már otthon hordom őket pólóval). Egyébként nekem a 2in1 jött be a legjobban: kényelmesek a ruháik, jó minőségűek (a Mammysticről ezt sajnos nem mondhatom el, amit ott vettünk, azt kb. 1 hónapig ha hordtam, ráadásul alig valamivel olcsóbbak, mint a 2in1ban), szépek (látva a Brendon választékát, sokkal szebbeket kaphatsz a 2in1ban) és még talán a megfizethető szint... a Mammut mellett a Lövőház utca jobb oldalán kell gyalogolni egy kicsit, ott találhatod meg. A főnök csaj először kicsit undoknak tünik, de ha kedvesen beszélget vele az ember, elviselhető
Emellett persze simán vásároltam L-s, XL-s pólókat mindenféle üzletekben, úgyhogy ugyan az S-s méretemnél jóval nagyobb, de legalább a stílusomhoz hasonló ruhákban járhattam. Nem tudom, más hogy van vele, de nekem az is fontos volt, hogy terhesen is jól érezhessem a ruháimban magam.
Egyébként én is hamar kezdtem hízni (persze még nem a babától, és kilókban én sem láttam az elején), de mivel állítólag már az elején ellazulnak a szövetek, nem is csoda ha szorítanak a gatyáid, ruháid.
Lányok, még 2 hetünk van Lillával, nem bánnám már ha elkezdődne a buli
Õrületesen dagad a lábam, olyan mint egy elefántnak. Lassan a 2 számmal nagyobb, puha cipőmbe sem férek bele. Szép lehetek, egy elefánt lábú nő, amint úgy megy, mint egy kacsa
Képzeljétek, a lökött férjem lemérte a hasam, meghaladjuk a 115 cm-t. Ez már nem semmi
Sziasztok,
Kata