Mennyit tudtok ti írni fél délelőtt alatt???????
Roz,
sztem az idő is bekavart, túl sok baba zavarodott össze, nem?
Mára meg itt a hideg és köd és...
A lányoknak még én is adós vagyok:
Orvossal nem várnék a jövő hétig!!!!
KeBaT OK részemről
Mino,
Bálint is összekavarodott.
Na most mondd azt, h nem direkt volt a lesz..ás
E-mailt megkaptad?
Sam,
hátha Hanna gyorsan visszaáll. Tényleg csak az idő lehet
Balim,
húú. Nem tudom, h oldanám meg. Mondjuk azt nem igazán értem, h a tejet 1,5 óra alatt megemészti, akkor miért nem ehet egész éjjel? Na mindegy. Persze nehogy műtét közben visszajöjjön, de nem írígyellek
Leo tudom, h üvöltene a ciciért és kajáért.
Szurkolok nektek!
Leonak is van ártalmatlan szívzöreje.
Lina,
én az utolsó 3 hétben voltam alegaktívabb
Nana,
reméljük, rendben lesz a kenet
Dani nagyon cuki lehet ezekkel a beszólásokkal. Írod őket?
Cukker,
1 dolog fontos, nem szabad megijedni tőlük. Érdekel a betegjogi törvény? Nem árt tudni, mihez van jogod és mihez nincs.
www.szoszolo.hu Itt mindent megtalálsz.
A baba-mamát és csak szülés után mondtam, mert előtte tőlem senki nem kérdezte én meg el is felejtettem mondani, mert nekem teljesen természetes volt(na meg akinek szaladnia kell a szülőszobára, annak nincsen ilyenekre ideje
). Majdnem nem volt hely. Szóval amikor bemész a szülőszobára és felvesznek, akkor szólj!
Én nem szoktam rohanni, csak Robi. Úgyhogy totyoghatunk együtt
Mi nem voltunk 4D-n, nem is hiányzott.
Na végre a végére értem, kíváncsi vagyok, azóta mennyit írtatok
Seriff,
sajna nem aludtunk jobban
Leona pörög-forog, de nem úgy néz ki, mint aki elfáradna
Bár most az ágyában alszik 1 órája, ki tudja...Reménykedek
Én nem adnék cipőt Hancira, a mezítlábasság híve vagyok. Utcára úgysem mentek. Csak arra kell figyelni, h el ne csússzon. Bár ha nincs rajta zokni, mint a képen...Tényleg, férjed nem szól rá, h miért nem vett fel zoknit?
Kedves férjed nem látja, h Hanci micsoda tempóban fejlődik? Ejnye-bejnye. Pedig tuti, h járni fog. Ne csak azt vegye már észre, ami nem tökéletes, hanem azt is, h milyen kis szupibébitek van.