Új privát üzeneted érkezett!

Birolli

Köszi az elérhetőséged, holnap 1 körül hívlak majd és egyeztetünk. Majd elmegyek oda, ahol jó neked.

Erszényes

Küldöm még ma a listát.

Linácska, Nana
Férjem a Munkaügyi központban dolgozik, a Munkaerőpiaci Osztályok vezetője.

Nana

Nem is tudom, hogy melyik a Tömörkény u, pedig minap hirdettek ott egy lakást, és kíváncsi lettem volna rá. Akkor össze is futhatnánk. Te otthon vagy már táppénzen?
Linácska
A férfiak nagy gyerekek, nem tudtad? A férjem meg István, képzelheted. Szégyen, de sokszor el is feledkezek róla. Úgy értem, veszek én neki ajándékot, de egybe adom át neki karácsonykor, így a napján csak napközben jut eszembe, hogy fel kellene köszönteni. Lehet, hogy ezen változtatnom kellene?

Kobudo

Rendben, köszi előre is. Nekem is fiús a hasam állítólag, de én nem hiszek nekik. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker: köszönöm Kép

Megyek aludni szép álmokat mindenkinek!!
Kép

KépKép
erszényes

Cukkermáz,
és a férjed ott a Balaton (ha jól tudom ott van) utcán dolgozik a munkaügyi központban? Mert akkor biztosan láthattam, mert mi meg a József Attilán laktunk két évvel ezelőttig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Erszényes ment a lista. Szívesen.

Ja Linácska

Hát a doki néni nem semmi. )) Lili aztán viselkedjen ám.

Jó éjt nektek

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok Kép

csak egy pár sorra
probálgatok visszaolvasni és reagálni kehet hogy kicsit megkésve de bocsi a jövöhéten titek vagyok Kép

cukker
igen egyszer velem beszéltél telcsin Kép amikor taliról volt szó Kép

kob
örülök hogy mesi jobban van és hogy teteszettek a ruhák süti felajánlás igazán jól esett nagyon aranyossak vagytok Kép

seriff
annyira édesez ez a csöpp lány és miylen ügyi már ácsingózik te is tündér vagy a süti felajánlásodért de hogy is várhatnám el bárkitől hogy segítsen Kép

syg
látom leokánál vissza tért sokszor ébredés te probáltál már valmi logikűt keresni abban hogy mikor és mitől ébred aznap mikor kob.nál is voltunk az nem tdom melyik nap akkor anyós vigyázott gyerekekre de semmit nem aludtak az nap este

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Seriff,
látod, mondtam én, h Hanci járni fog, mire odaköltözünkKép Esélyünk sincs utolérni őtKép

Cukker,
nekem volt csaszis szobatársam! A 2. naptól lehet menni baba-mamásba nekik is.
Tudom, azt mondják, h nem bontsd ki, mert ált. nem tudják olyan "ügyesen" visszacsomagolni az anyák a babákat, mint ÕK, de nem hiszem, h engem ez érdekelt volna. Azt csinálok a gyerekemmel, amit akarok, nem? Nem szabad hagyni magad! Ha vmit durrognak, hát tegyékKép

Nana, Cukker,
mit harcoltam ki? Hát néhány dolgot. Pl. nem vitték el rögtön szülés után, nem adtam oda (na jó, csak néhány percet jelentett, de akkor is, ez olyan fontos);1 órán belül szopizott; apa ment vele, mikor fürdették;a megfigyelés alatt végig velünk volt; rögtön este lehozták (15.21-kor született, engem fél 8-kor vittek le); mivel azt x-eltem be, h csak az én tejemet kaphatja (nem más tejét és nem tápot), szó nélkül lehozták éjjel szopizni.
Legközelebb megpróbálom az egész éjszakát is kiharcolni.
És mindezt úgy, h hétfőn született és szerdán este még Robi szedett össze a folyosón, mert elájultam.
Robi nem jöhetett volna be a szobába, de mindenkihez bejárkáltal, így behívtam őt is.
Mellesleg nekem senki nem mondta, h 3 óránként szoptassak.

Pille,
ha jól tudom, protokoll szerint a 26. héten van vércuki, de én is korábban voltam vmivel.

Nana,
a nem megmutatás nálunk pontosan a névnapján történtKép Utána vettem csak észre, mert többször is lenne neki. Megdöbbentem. 19 v 20 hetes volt.
Tegnap pont nem arra sétáltunk, hanem a Budai kapuig, meg a Vacsi közbenKép
Nyaki redőt én is a 11-12. héten tudom.

Erszényes,
nekem is sokáig mélyen volt a lepény. A végére jó helyen voltKép

Lina,
a homeogene torokfájásra jó, köhögésre a Stodal szirup. Ha jó, akkor órákon belül érzed a hatását.

Cukker, mi is mehetünk ám együtt sétálni, ha gondolodKép

Roz,
tudsz pihenni is? Menj el orvoshoz és gyógyulj meg!
Most szólt a méterárus, h tud hozni Barbie-s függönyt. Mondtam, már van. De ha vkinek kell szóljon!!

Mi sétáltunk nagyot ma, most mennem kell, felébredt.

Kép
sygnum

Syg,
akkor ne is csodálkozzak, hogy csak a torokfájásom múlt el:-) És azt lehet, hogy most ezt a bogyót abbahagyom, és pár napig azt a szirupot is használom, lehet ilyen gyorsan váltani? Bocs a sok kérdésért, de nem vagyok járatos a témában. Igazából rendes gyógyszert sem tudom mikor szedtem utoljára, nem szoktam beteg lenni, de hát babóca sokmindent kihoz az emberből.

Amúgy hány ágyas baba-mama szobában voltál? Én úgy tervezem, hogy a kétágyasban leszek, a másik ágy valamiért pont üres lesz, és akkor apa bármikor bejöhet, mert nem zavar senkit. Szép álmok, mi?

Amúgy egyébként gondolkodtam, hogy hogy lehet ezt a látogatást megoldani. Ugye szobába nem jöhetnek be. Babát nem nagyon akarom folyosóra vinni, na de hogy hagyjam bent a szobában egyedül, azt meg végképp nem...????

Jaj, kezdek félni, egyre többet jönnek elő ilyen gyakorlati kérdések, lehet, hogy tényleg nem olyan sok már az az 5,5 hét? :-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Visszaaludt.

Roz,
én pontosan erre gondoltam. Vagyis hasonlóra. Szombat óta alszik Leona rosszul és biztos vagyok benne, h a szombati szabadszállási kiruccanásunk közrejátszik. Biztos, h nagyon érzékenyen érintette őt az a sírás az oda-vissza út alatt, meg még ott is 1,5 óra. Ennyit 2 hét alatt se sír, ha itthon vagyunk.Kép Leona extrém érzékeny mindenre.Kép

Leona ma is nyűgös volt, de du.sétáltunk hármasban egy nagyot. Odafelé babakocsiban, visszafelé már csak kendőben volt jó.

Gyógyuljon meg mindenki!

Jó éjt!

Kép
sygnum

Lina,
homeot addig kell szedni, amíg meg nem szűntek a panaszok. Ha már nem fáj a torkod, akkor nem kell a homeogene. Ez nem olyan "szigorú", mint mondjuk az antibiotikumok szedése.
Én 4 ágyasban voltam. Mivel nyár volt, nálunk mindig nyitva volt az ajtó, az ajtó előtt meg asztal és székek. Amikor jött Robi, akkor simán látta Leonát, meg ha mi is kimentünk (szobatársakkal), akkor láttuk, hallottuk a babákat. Meg figyeltünk mindig egymás babáira, ebből sosem volt gond.
A 2 baba-mamás szoba amúgy a folyosó végén van, tehát már nem átjáróház, ha az ajtóig kiviszed a babát, akkor semmi nem fog történni. Na meg ha tovább, akkor sem.

Kép
sygnum

Köszi Syg, akkor holnap veszek Stodal szirupot is, és a köhögést is elmulasztom:-)
Amúgy bárcsak már ott tartanék, hogy viszem ki a folyosóra a picilányt, már annyira kíváncsi vagyok rá. Jó ez az UH, de azért nem igazán tudom elképzelni, milyen is lesz...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
a Stodal nagyon jó, Kamillának is használt, és én is ettem! Jó íze van Kép

Kép

Kép
kobudo

az előbb gyorsa el kellett küldenem az üzit ugyhogy nem tudtam beejezni amt akartam

szóval

syg
tehát azon a napo nálunk is 12 kor felkelt ákiamit ugy nem szokott és fent volt 2 ig!! adri is fet volt közben hamikázott egytt és vissza aludt de 1/2 3 kor mikor végre lefekhettem már éreztem a ksi hideg lábait takaróm alatt :D akis békám nem bírta továbba zsobájában szóval jó ks éjszakánk volt akkor is meg ugy azz is ha én itthon vagok akkor 10 től 1-2 ig miig alszik ma 1/2 3 ig :D aludt kit az udvaron babakocsiba anyósnál 11órát csupppa nyüg volt
ja probáltam belöni házatokat mikor mentünnk kobékhoz milyen színű kívűlről ?
doki hú nagyon elkellne már mennem nagyo vacakul vagyok csak et hetet éljem túl

sam

olyan arnyos vagy hogy felhívtál a multkorKép tényleg olyan fura hogy " alig " ismerjük egymást itt babanten és mégis ugy odafigyelünk egymásra Kép
nálatok is barbie mánia van ?
kell dvd
megvan hattyúk tava ,pegazus, hercegnő és koldus ,diótörő,fayrotópy mind barbieKép niki is imádja
szívesen odadom ha kell
zsannt én is kérdeztem naptárrol de azt mondta már em csinál nincs rá ideje Kép

lina
huhu
nem sokára itt leszel kecsón az tök jó ez már annak a jele hogy itt vége Kép és nemsokára uj babuci lesz itt a társalgóban Képirj ha nagyon unatkozol összefuthatunk ha lesz kedved meg erőd

nana
cipőt téma hát igen mi is ugyan igy jártunk bár adrinak már nemsokára kész van cipője de azért ez gáz szerintem hogy csak 9 havonta irnak ki cpőt mi adroak most bakancsot redeltünk de hol ez az jó rá 9 hónapig okos ember volt aki kitallálta főleg egy gyerknél ti mit tornáztok adriak lábujhegyen járás meg láb élen járásrást modta doki
pocak pocok hogy van ? és te hányinger ?

cukker
igen keresztelőre készülünk nem egyszerű már túl lehetnénk rjat bár most ugy érzem tombol bennem az eergia pedig agyon ramatyil vagyok az gész arcüregm fedett volt egy hee meg most is de szerintem egy ksi tüdögyuszit is bekaptam mellé mert szúr a hátam köhögök mint az örült és az orrom azon csodálkozom hogy még nem szurtk fel az arcom ...segítségem se nagyon van anyucim segit mikor tud e őt sem nyaggathatom mindig mindenért

lili
most még egyszer megnéztem zsófi képeét amt betettél olyna gyönyörű monikának is mutattam nagyon tetszett neki képzeld el hoy nem lehet papiron keresztanya mert nem volt első áldozó ilyen hülyeséget namindegy kapott egy igazolt hogy tanu lehet igy ő fogja majd ákit és én őt is fogom körianyunak tekinteni Kép majd rakok fel képket mert lez nálunk egy digit gép vasárnap

bepa
tejcsivel alvással hogy álltok pesszimizmus múlóban ?? !! Kép

erszényes pille

de jó hogy ti is bejeletkeztete éppen arra gondoltam mi lehet veletek

megyek mert még mosoatno, kell már uyg utálom

mit szólnátok egy kebat hoz ( zsolti apu szavaival élve Kép ) valamyelyik 7végén nálunk olyankor persze mikor végre seiff és nana és cukker bepa és mindenki aki mé nem volt el tudna jönni ???? időpontokat várok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

bocsi nem 11 hanem csak 1 órát Kép aludt áki Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó reggelt!
Bálcsi órája megkergült! Kép
Felkelt 1-kor, aztán 5:30-kor szopizott. Már megint nem aludta át az éjszakát.. Hát mi történik itt? Szerdán, az oltás utáni hajnalon 3-kor kelt, szopizott. Tegnap 3-kor, ma hajnalban 1-kor ébredt fel Bálcsikám. Eddig csak hajnali nyöszörgés-mocorgás hullámok voltak, de mostmár fel is ébred.. Nem tudom mi lehet.. Tegnap Sygel beszéltem erről. Valakinek nincs ötlete? Pl: Nana..
Remélem mindenki jól aludt!
Lina, biztosan hatni kezdett a szirup..
Roz
Ha lemegy a keresztelő, IRÁNY AZ ORVOS! Szövödményes tudőgyuszi... az kéne még neked a gyerekek mellett! Kép
Sütit, én nem ajánlok, mert nekem is sütnöm kell a saját keresztelőnkre. De szerintem Kobudóék felajánlását nyugodtan fogadd csak el szivem!! Kép
Csak félig látok ki az ablakon.. ez köd???

Kellemes ébredést mindenkinek!

KépKép
mino

Szia mindenkinek!

Megvolt a KATASZTRÓFÁK ÉJSZAKÁJA.
Már kezdtem örülni hogy Hanna végre csak kétszer ébred fel, erre tegnap éjszaka egy órát aludt 4-ig mert amikot letettem a cicizésből akkor elszundítottam volna ébredt.
Már a végén olyan dühös lettem hogy nem is voltam álmos.
Ha mellettem volt akkor meg egyáltalán nem akart aludni. Most négy óta alszik egy huzamban nem tudom mi lesz ígyKépKép

Mino!
Jövő héten neked melyik nap lesz jó?
Bálcsi nagyon ügyi hogy csak ennyit ébred fel.

Roz!
Nagyon örültem hogy beszéltünk.
A dvd-ket nagyon jó lenne ha el hozhatnánk mert akkor át másoljuk és holnap már vinnénk is vissza.
Persze ha egyáltalán elhozhatjukKép
Ma ráérsz?
Nekem csak a naptár készítő progi kellene tőle, mert mindenkinek az lesz az ajándék legfőképpen és akkor már egy komolyabbat szeretnénk csinálni.

Kép

Kép
samchee

Szia Szam!

Szerintem Zsann, mivel ő profi grafikus, nem hinném, hogy egy külön naptárakra szakosodott progival csinálja! Szerintem Õ PhotoShop-val készíti elő, szerkeszti a képeket, Corellal rakja össze a képet a szöveggel, és szerintem a nyomáshoz előkészíteni valszleg Quark Express-t használ. (Bár az már nyomdai előkészítő progi..) Gondolom én... KépKép A Kobudo-féle naptár progival nem boldogultál?
Hát sajnálom az éjszakátokat, de a miénket is! Eddig egyszer sem kelt fel éjszaka. Este kb. 8kor az ágyában volt, és reggel 5:30-6:30-ig egyhuzamban aludt. A mocorgós gondok is az óra átállításakor fokozódtak! Az ébredések szopival pedig az oltás után..

KépKép
mino

Sam
Jövőhét.. Hát én mindig megyek Bálinttal, mint egy kerge birka, de asszem nincs most előre betervezett program. Majd megnézem az előjegyzéseimet! Kép Kép Kép Kép Kép
Te szólj aznap, amikor látod, hogy jönnétek, tudtok jönni! Oké, Vátozás mindig becsúszhat, ezeknél a Pöttömöknél nem lehet sose tudni..
Most pl menős hetem volt. (oké, keresztelőnk is lesz, és járulékos teendőim vannak) Van olyan hét, hogy csak 2-3X megyek a városba, vagy csak a Széchenyi városig..

KépKép
mino

mino
ez bizony köd én is várom még anyumat ma udvart takaritanánk meg a játékokat kellne elpakolni ne fagyjanak szét meg nikit viszem vissza dokinőhőz mert a klacid is elfogyott meg lassan ő is, olyan sovány csak fogy és fogy Kép
balcsira ötletem sincs szerintem maga szurás élménye vagy nem tudom

sam
most agyalok hogy legyen mert persze elvihetitek azért is mondtam Kép csak nem tudom ami nap hogy alakul mert viszem ma vissza nikit dokihioz és nem tudom mikor leszünk itthon maj irok jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Üdv mindenkinek! Nagyon régen voltam, de azért hébe-hóba próbállak olvasni Benneteket. Bár nehéz lépést tartani, olyan termékenyek vagytok. Kép

Olyan jó olvasni a pocakosokról, hogy milyen kérdések jönnek elő, hihetetlen, hogy nemrég még engem is ezek foglalkoztattak, most meg annyi minden más... Nem tudom emlékeztek-e, hogy kicsi lányomnak kétoldali lágyéksérve van. Sajnos nem váratunk tovább a műtéttel, 28-án irány Szeged. De ugye éhgyomorral (altatás miatt) - na most ezt hogy oldjam meg egy két és fél hónapos babánál? Éjfélig szopizhat, aztán hatig még teázhat. Egyelőre a cumisüveget és a teát még hírből sem ismeri. Előre rettegek, hogy mennyit fog sírni aznap... Szerintetek milyen teát adjak neki? Harmadik baba, dehát soha egyik sem teát, sem tápszert nem fogyastott. Eszter a cumit sem fogadja el, öklendezik tőle... Pedig most jó lenne, talán megnyugtatná.
És persze vérvételre is menni kell előtte (szintén éhgyomorra, brrr... - ráadásul ilyen kicsinek a Bagolyban nem veszik le, csak az Izsákin, ott meg nincs időpontkérés, várni kell, üvölteni fog Kép ). Meg persze, hogy teljes legyen a kép, mivel szívzöreje van, még kardiológiára is mennünk kell a Gyenes dokihoz, őt nagyon csípjük (sajna Marcinak is van, szerencsére ártalmatlan). Szóval nem unatkozunk...

Nana és a többi új babás még nem is gratuláltam nektek. De jó, hogy megint lesznek pici babucik. Kép

Roz! Én mindig elképedek, hogy mennyi mindent megcsinálsz három gyerek mellett. Én erre egyelőre képtelen vagyok, örülök, ha este mindenki ágyba kerül és bedőlök az ágyba, mint egy darab fa. Persze nem sokáig, mert Eszter riadóztat. Jó lenne valamikor a közeljövőben három óránál többet egyben aludni. Álom, álom, édes álom...

Fiaim szerencsére jól vannak, nem betegek, gyorsan lekopogom. Marcinak ma van a névnapja, jövő héten meg hat éves lesz, úgyhogy mi is ünneplünk a hétvégén.

Ja, én is a ex Bányaisok táborát gyarapítom, de hogy mikor érettségiztem, azt már le sem merem írni, sajna olyan régen volt...
balim

Sziasztok!

Roz,
persze, hogy találkozhatunk. Szerintem bírni fogom, legalábbis nem tudom, eljön-e valaha az az érzés nálam, hogy most már a seggemen kellene maradni. Autóm lesz, amúgy meg légvonalban nem is lakunk ám olyan messze egymástól, anyuék a gokartpályánál laknak.
Mondjuk most vagyok úgy, hogy még 16 napot jó lenne kihúzni, akkor Lili betölti a 37. hetet, és nyugodtan megszülethet.

Tényleg, én még soha nem voltam keresztelőn, de van két keresztgyerekem is:-) Én nem vagyok megkeresztelve, úgyhogy ha jól tudom hivatalosan nem is lehetnék, de a barátnőm nem akarta megkeresztelni ténylegesen a lányát, úgyhogy csak kinevezett keresztanyunak, a páromnak meg volt már egy keresztfia, akit "örököltem". Annyira aranyos volt a kisfiú, öt éves, és számon kérte Szlávát, hogy mikor vesz már el feleségül engem, hogy hivatalosan is legyen keresztanyukája:-)

Lányok,
az természetes ilyenkor, hogy már nincs olyan éjszaka, hogy ne álmodnék valamit a szüléssel, kórházzal kapcsolatban?

Ma megyek a doktorbácsihoz, csak hazaszaladunk délután meg jövünk is vissza, remélem mindent rendben talál. Kíváncsi vagyok, mekkorát nőtt már a babi, szerintem sokat, mert tegnap megpróbáltam felvenni a farmerom, még négy gombhely volt rajta mindkét oldalon, az egészet ki kellett engednem (múlt hét óta), és így is nagyon kényelmetlen volt begombolni.

Lina
34+5

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mino!

akkor majd szólok hogy nekem melyik nap lesz a jó és átruccanunk.
Ha már egymás "szomszédai" vagyunkKépKép

Roz!
Mi is visszük vissza Hannát a dokihoz délután, és csak olyan öt körül mennénk el.
Valószínű hogy apáék az autóban fognak maradni mert ma nagy rohanásban leszünk és titeket sem akarunk leterhelni. Gondold át és írd meg hogy ez jó e. Előre is nagyon kösazi. Bogi nagyon fog örülniKép

Kép

Kép
samchee

Szia Balim!
Hát ezer éve nem voltál! Klassz, hogy azért olvasgatsz! Húúú, hát nem irigyellek az Eszterkével kapcsolatos dolgokban! Tehát a sérv nem húzódott vissza, és műtik a Csöppet! Az Izsákin azért figyelembe szokták venni hogy csecsemővel vagy! De ha sírdogálna, és nem tudod megnyugtatni, nyugodtan szólj! Ha meg szoptatni kell, akkor bármikor be lehet menni a védőnőkhőz! Már nekem felajánlották párszor. Na nem a körzeti védőnő, hanem a kórházi, aki a gyermekágyon dolgozik. A műtét me.. hát nem tudom télleg.. Szerintem 1 nappal műtét előtt jobb lett volna befeküdni, nem? Persze csak ha ott lehetnél vele..
A Gyenes Vili bács télleg tünemény! Remélem nem lesz maradandó szívzörejetek! Nekünk is olyan van, ami el fog múlni..
Nagyon vigyázzatok magatokra, és jelentkezz kérlek, ha túl vagytok a műtin!
Egyébként nekem is előjött a 2 oldalo lágyék sérvem a terhességem alatt, de mire Bálint 2 hetes lett, totál visszahúzodott.. Kép
Lina
A pocaknövés márcsak ilyen.. KépKép
A Te dokid a Horti? A szépfiúKépKép
Õ is bent volt a csaszimnál! Együtt műtött a Kazacsaival, meg egy rezidenssel, a Csuka dokival. A Horti télleg totál jófej! Amikor taliztunk a folyosón, mindig megkérdezte, hogy Bálint nem lett-e cukros, meghogy jól van-e. Pedig szépen elintéztem őket, mert Bálint faros is volt, kétszer a nyakán volt a köldökzsinór, és addig cibálta, rángatta Kazacsay kifelé belőlem, míg a beleim felső szakaszaiból(nincs beöntés, csak a kúp) kinyomott mindent! Ciki volt amikor Kacsa mondta, hogy azért nem hat a sok hashajtó, hogy az ÁNTSZ-nek produkáljak, mert mindent kinyomott belőlem! Magyarul lesz...am a dokijaimat! Hát a folyosón mondtam is hogy sorry, erre Horti csak nevetett! Laza fazon.. KépKép
Biztosan minden rendben lesz a kontrollon Lina!!!

KépKép
mino

Sziasztok!

Most gyorsan csak a lényeget. Voltam tegnap dokibácsinál, sajna le kellett venni egy új kenetet, beviszi a korházi laborba, extra gyors megcsinálják, kedden kell telefonálnom.

Megnéztük a baby-t is. Aludt (mondta a doktorbácsi). Felébresztjük (mondta a doktorbácsi)
És addig addig piszkálta (ami nekem nem volt épp kellemes érzés)... Mielött "feladtuk" volna megmozdult. Örült rugdosásba kezdett, kalimpált a kezecskéivel.... Nagyon MÉRGESnek tünt Kép hogy felébresztettük szegényt. Kép

Buksitól popsiig 3,5 cm, szóval "óriásbaby". Kép

Most nem merem Lizának hivni... hisz lehet hogy kisfiú. Kép

Seriff, a dokibácsi nagyon-nagyon kedves volt. Amikor bementem elég morcosnak tünt, de aztán nagyon kedves volt velem, viccelödött és mondta megérti hogy aggodok néha, normális dolog ez, inkább ilyen legyek mint nemtörödöm és hogy az én aggodásom még teljesen egészséges. Kép
Az én barátnöm is mesélte már, hogy bizony vele és az ő barátnőjével is néha elég morc volt. Hát velem eddig szuper kedves. Kép

Még jövök...

Mino,
Ez nem köd hanem "göd". Kép Legalábbis Danit nem lehet meggyözni róla. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Jó reggelt

Este nagyon termékenyek voltatok.

Tegnap akkorát sétáltam, meg ablakot pucoltam (nagyon jó formában éreztem magam), hogy estére fájt mindenem, meg a hasam is egy picit görcsölt, de most megint jó. Olyan vagyok, mint Linácska, nem tudok sokáig a seggemen maradni.
Találkoztam öcsémékkel is. Jöttek az autóval, és csak ültek benne, néztek nagy kerek szemekkel. Mondtam nekik, hogy mi van nem ismertek meg? Mondták olyan furán megyek. ))

Linácska

Én már most is álmodok, de szerencsére jókat. Azt álmodom, hogy megszületett a babám, gyönyörű, öltöztetem, etetem és mindenki benne gyönyörködik. Szóval rózsaszín felhőket álmodok. De a legkisebb csúnya filmet sem nézhetem meg, mert akkor az rossz hatással van az álmaimra. Férjem már évek ott van a Balaton utcán, és valamikor, ha jól emlékszem a József Attila utcán ültetett fákat egy társasháznak. Talán onnan is ismerős.

Roz

Már hiányoltalak. Tegnap meséltem is a férjemnek, hogy nem semmi ez a nő, bár 4 gyerekre emlékeztem. Kép Jó lenne találkozni. Éppen tegnap mondta az egyik bnőm, hogy ő is tervez egy lánybulit nálunk. Régebben volt egy társaságunk, akikkel rendszeresen összejártunk, vagy havonta egyszer elmentünk este szórakozni. Gyerekek meg apukával. Vigyázz magadra nagyon. Nincs esetleg infra lámpád? Az jó lenne a lerakódásokra.

Sygnum

Nagyon talpraesett vagy, ebből merítek majd én is. Most már nem fogok annyira tartani tőlük. Akkor is úgy rámijesztettek, mert nem volt tejem és azt mondták, hogy akkor nem vihetem haza a babát. Pedig tudtam, hogy két kiló fölött lehet, Bence 3750-el született. Kinek kell szólni, hogy baba mamásba szeretnék menni? Már szülés előtt intézkedni kell? Tényleg császárnál is az első nap a vészes, utána már lehet mozogni. Találkozhatunk mi is, de nem tudok rohanni, csak totyogni. Kép

Balim

Köszönjük a gratulációt. Szegény kis Eszter, nem irigyellek benneteket. Ügye a műtét az maga nem nagy, csak a körülmények és az előkészületek nehezek?

Ma délután jönnek a szerelők a PrCom-tól. Eleve olcsóbb lesz a tv, de most négy hónapig ráadásul a fele.
Meg van valakinek véletlenül a "Barátnőim a terhességről" című könyv? Alcíme: Amit inkább nem az orvostól kérdeznék. Nagyon dícsérik.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Szóval, ha nem jön közbe semmi, megyünk a bababörzére? Kell vkinek vmit nézni?
Nem tudom hol lehet profilokat nézni. Látom, hogy felül van, de ott csak az enyém jön be. Lehet, béna vagyok.

Kép

Kép
cukkermáz

nem kérdés, hanem pont-megyünk a börzére
Az egész napom ilyen szétszórt lesz?))
és a bnőm náluk fogja rendezni a bulit, nem nálunk)

Kép

Kép
cukkermáz

balim
sajnálom szegény csöpp kislányt de szerintem vérvételen ne várj mi sem várunk mikor mri re megyünk bár nekünk csak 5 órával előtte nem ehet niki de az ugy néz ki hogy ugye ő lefekszik este vacsival reggel már nem ehete és utánna dél körül meri ha jól kiszámolom az több mit 12 óra és ö is nehez birja em hogy még egy ilyen csöppség Kép szegénykém de nyugtasson meg az hogy mikor ekkora olt niki neki akkor is volt mri én teljessen be voltam pánikolva hogy most mi lesz egész nap üvöltéés ..... és nem képzel el ha felvettem ringettam tök jól elvolt ne aggódj biztos minden rendbe lesz a vérvételre meg kopogj be nyugodtan szerintem mond hogy miért jöttetek és szegedre kell menetek nálunk mindig behívnak nem kell várni meg az a sacika arayos aki vért veszi a gyenest mi is nagyon csippnatjuk tüneményes doki Kép
az áyba eséssel hasonlóan vagyok nikit 2 napja sikerült rábeszélnem hogy aludjon külön tölünk az első nap tökéletes volt egyszer sem kelt fel és nem is jött át hozzánk de aztán ma regel már ott volt köztünk ezt csak azért irom hogy annyira fáradt voltam hogy nem ébredtem fel arra hogy átjön sőt hajnalban valmaikor adri si átjött ugyhogy csak arra ébredtem fel mikor reggel tibor elindult melózni pedig éjjel adri volt fent enni is de nem emlékszem rá hogy felkeltem és megmelegitettem kajcsiját tiszta zizi az agyam
sok mindent megcsinálok tényleg de hullla is vagyok tőle rendessen

sam
eszembe jutott hogy még meg va a rapanzeles barbie is csak az most köliben van nem a zavargáson mulik Kép( csak nem tudom mikor leszek ithon mert még egy kör vásárlás is kellne kerszetlőre ) én csak örülnék nektek ugy mindenestől babástól ápástól szerintem jó nekünk az 5 óra felé de még beszélek apával mikorra tervezi a vásárlás meg hasonlót Kép meddig vagy gép közelben

nana
göd Kép ez tök jó Kép adrit meg arról lnemlehet meggyözni hogy játék fatosjást nemleht feltörni Kép most is azt probálgatja a műa.tál szélén Kép mindig elfelejtem kihez is jársz te dokihoz ?

megyek is mert ma nagyon ellazáskodtam dolgaim

Kép

Kép

Kép
roz23

Mino,
igen a szépfiú a dokim, hát ne is valami csúnyát nézegessek szülés közben:-) Pont mondtam anyunak reggel, hogy valahogy még a szülés előtt le kellene vele tegeződnöm, mert tuti, hogy szülés közben elrontom a magázódást. Mennyire ciki ez? A tanfolyamaimat is mindig úgy kezdem, hogy a hallgatósággal közlöm, hogy ha nem baj, tegeződni fogunk, mert három mondat után úgyis elrontom.
Ja, és akinek be fog mutatni, az valami "szépszemű" Szabó, én nem ismerem, de a Baumaxos lányok így hívják:-)

Nana,
tényleg óriásbébid van, nekem 10+2 naposan csak 2,6 cm volt:-)

Cukkermáz,
mi is megyünk a börzére, remélem nem lesznek extra sokan, mert akkor tuti behisztizek:-) Mondjuk a tömeget nem pocakosan sem szerettem.

Azt hiszem, rászánom magam, és összerakom a kórházos cuccaimat, három napja győzköd a férjem, hogy ez még nem jelenti azt, hogy menni is kell, de valahogy nekem ez olyan hülye érzés.
Még soha nem voltam kórházban (jó 5 évesen két éjszakát, de az más), valószínű ezért álmodok ennyit vele, hogy milyen is lesz ott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, már egy félórája olvasom,a mit tegnap este óta írtatok, döbbenetes termékenységKép!

Ma végre 8-ig aludt HAnci, lehet, h érezte, h itt a hétvége!

Mino, nálunk is volt olyan korszak,mikor estétől reggel 1/2 6-ig egyfolytában aludt Hanci, de egy ideje ( kb 2 hete) inkább 2x ébred 7-8ig,mint egyszer. Lehet, h Bálcsi is növekedési ugrásban van? Vagy csak úgy gondolja,eleget kényeztettem Anyát eddigKép! Nem szép,h lesz..d az orvosaidatKépKépKép,mondhatom!

Cukker,nekem ott a szülőszobai felvételnél írták rá, h rooming-in,és akkor szólt le a doki, szerencsére,mert csak 1hely volt,mivel csak a 2ágyas működött,és mit később kiderült egy 5-perccel előttem szülő nő is oda akart menni.Akkor nagyon hideg volt(máj.15),és nem volt jó a 4ágyasban a fűtés.Mire Syg ment, 15 nap múlva,már jóidő lettKép. De érdemes egyszer előtte megkérdezni az orvosodat,h hogy megy ez,mert akkor hátha bevillan neki a szülőszobán!KépÉs légyszike pihenjél,ne erőltesd meg Magad!

Balim, sajnálom, h mégis műteni kell Esztert, és remélem, h nagyon hamar újra itthon lehettek!

Nana,örülök,h kedves volt Veled a doki!Dehogy ébresztgette Minikét,az nem szép tőleKép!

Lina, este várjuk a beszámolót a kontrollról!

Syg, remélem,h jobban aludtatok! Leoka pörög ezerrel? Sztem mostmár majd jól el fog fáradni napközben a mozgástól,és javulnak majd az éjszakák megint a kicsi Mimózánál!Kép Most akkor mikor kell igazi cipőt venni Hancinak?Még nem,ugye,csak majd ha rendesen feláll,vagy tesz egy-két lépést?! Na képzeld, nem hitte el a drága férjem, h amikor síelni megyünk már járni fog, hiába mondtam, h az még 4hónap,és tuti, csak nézett rám nagy szemekkel, h tényleg?

Roz, szorítok, h le ne dőlj a lábadról vasárnapig!Meg utána se, de tényleg egy nagy-nagy pihi Rádfér már!Kép

Kép
seriff

Roz!
Gépközelben olyan fél háromig vagyok, de ha addig nem tudjuk megbeszélni akkor fel is hívhatlak mielőtt megyünk és megmondod hogy nektek jó-e.
De csak akkor ha tuti nem zavarunk.
Ezt a csajoknak!Kép

Kép

Kép
samchee

Tegeződés.. Hát kérdezd meg tőle, hogy zavarná-e, merthogy szülés közben tuti letzegezed, mert erre áll rá a beszélőkéd! Szerintem ennyi. Max azt mondja, hogy nem igazán szeretné, de ha szültök, úgyis mindegy, hogy tegezve, vagy magázva teszitek! Nem hiszem, hogy besértődne! Hisz Laza pasi!
A Szabó Gábor magas, szépszemű, kb egykorú a Hortival. A Kazacsay is neki szokta átadni a pácienseit.
Én már annyit gondolkoztam, hogy a kismamák nem betegei a dokiknak, hiszen várandósak, nem betegek! Tehát páciensek. Vagy én látom hülyén? KépKép
Cukker, Te is egy pörgettyű vagy.. Kép
Sbeáéknál vajon megy még az őrületes hiszti??

KépKép
mino

Lina,
Uh-án én rengetegszer voltam. kb. havonta 4 D-n is. (ráment a félvagyonunk. Kép )
Szóval arra nagyon jó hogy megnyugodjunk a baba jól van, egészséges, megvan keze, lába, szeme, füle.... De arra ne számits hogy annak alapján el tudod képzelni hogy milyen lesz a baby. Nekem is volt sok képem a kis pofijáról, amikor megszületett és a két lábam közé odanéztem...Hát TELJESEN MÁS VOLT. Én Szabó-hoz járok, de persze van több is. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Pont azért is bizonytalanottam el hogy lehet nem kislány, hogy ilyen "nagy". Dani is óriás baby volt. az utolsó 2 hétig...aztán...Mindegy. Lényeg hogy most nagy és erős és imád enni. Ma már háromszor evett. Kiabál mint egy kis eszeveszett. "Ana éhes a pocikám!!!" Kép

azt még elmesélem, tegnap este...szóval a férjem vitt el a dokihoz, ő addig Danival kint várt. Szegények több mint 1 órát. Szóval amikor beszáltam az autóba a férjem megkérdezte mi volt.. Dani megkérdezte "ana kibujt a kistesóm? Hol van?" Oriásit nevettünk rajta, annyira aranyos volt.

Az elöbb meg közölte: ő lesz a kistesó gazdija. Kép

Cukker,
én nem dolgozom, itthon vagyok még gyesen, persze nagyon örülnék ha találkoznánk, csak kicsit még összeszedem magam. Én a férjed akkor bizti nem a munkahelyéről ismerem, még soha nem voltam ott.

Kob,
megkerstem ám anno a naptárt amit Daniról csináltál. Nagyon kedves vagy. köszönöm Kép

Azt be se merem vallani hogy a férjem nyomdai előkészitéssel foglalkozik, szóval Profi. Csak ilyenkor karácsony elött annyi a munkája hogy családi munkákra soha nem marad ideje. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz, én is küldök ENERGIÁT! Kép

Mino, kép Bálintról???

Syg, hát Leo...tényleg extra érzékeny kis poronty lehet. Kép De idővel "beedzödik". Dani például arra volt érzékeny ha nem a megszokott időben a megszokott időket alussza. Ha vmi kizökkentette napokig nyügös volt.

Sam,
Neked naptár kellene? ha nem vmi extra, megprobálom megbeszélni a férjemmel és bizti segit. Kép

Seriff, Hanna ezóta is probálkozik a felállással?

KépKép
KépKép
nana09

Hát szó mi szó, ma pihentem. Még pizsiben vagyok. Reggelente úgy van, hogy felkelek a fiúkhoz (negyed 7), és segítek, amit tudok nekik. De férjem hihetetlen ügyes, elkészül mindennel fél óra alatt. Bence nagyon nyugodt kisfiú, néha az őrületbe kerget minket. Szokták mondani, hogy nem fogja megütni a guta. Reggel fél 7-től 7-ig reggelizik, de tegnap este 3/4 7-3/4-9-ig tartott a fürdés és a fogmosás. Múltkor a házit már úgy írattam vele, hogy mellé ültem és hajtottam, így csak másfél óra volt.
Linácska hát múltkor nem akartam mondani, hogy Hortit csak úgy nevezik: a szép fiú. Kép Egyébként nagyon hiú a pasas, szoliba jár meg minden.
Én még nem is voltam 4D-én, sokat dilemmázok rajta, de végülis nem leszek előbbre tőle, az csak egy plussz. Már nem kell sokáig várnom, és meglátom a babucit.

Seriff

Vmit azért még kell intéznem szoba ügyben, mert a dokim nagyon laza, ilyesmivel ő aztán nem foglalkozik. Elsőnél is kértem, azt mondta, hogy majd meglátjuk, hogy érzem magam. Jól megláttam. Aztán ráhagytam, biztos ő jobban tudja. Na mindegy.

Vasárnap kosármeccs lesz a Spotcsarnokban. Még eddig nem voltam. Ilyen programokra lehet könnyen rávenni a férjem, sport bolond. És mondja reggel, hogy mától Sport 2. is lesz. Kép Régebben olyan jó volt, Bence épphogy elkezdett totyogni, biciglivel kijártunk a Széktói pályára. Bence ott tudott homokozni, (a kakimentes ugró homokban), mezítláb szaladni a szép füvön, mi addig róttuk a köröket. Tavaly meg elzavartak minket, hogy ez nem játszótér. Kép Közben egy csaj bent futott a kutyikájával. Fúj, ettől hányni tudok.
Megyek, mozgalmasabbá teszem a napom, de mivel is? Ebéd kész, takarítani nem kell, ez az állapot sem tart már soká. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

De jót beszélgetek magammal. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Hát szó mi szó, ma pihentem. Még pizsiben vagyok. Reggelente úgy van, hogy felkelek a fiúkhoz (negyed 7), és segítek, amit tudok nekik. De férjem hihetetlen ügyes, elkészül mindennel fél óra alatt. Bence nagyon nyugodt kisfiú, néha az őrületbe kerget minket. Szokták mondani, hogy nem fogja megütni a guta. Reggel fél 7-től 7-ig reggelizik, de tegnap este 3/4 7-3/4-9-ig tartott a fürdés és a fogmosás. Múltkor a házit már úgy írattam vele, hogy mellé ültem és hajtottam, így csak másfél óra volt.
Linácska hát múltkor nem akartam mondani, hogy Hortit csak úgy nevezik: a szép fiú. Kép Egyébként nagyon hiú a pasas, szoliba jár meg minden.
Én még nem is voltam 4D-én, sokat dilemmázok rajta, de végülis nem leszek előbbre tőle, az csak egy plussz. Már nem kell sokáig várnom, és meglátom a babucit.

Seriff

Vmit azért még kell intéznem szoba ügyben, mert a dokim nagyon laza, ilyesmivel ő aztán nem foglalkozik. Elsőnél is kértem, azt mondta, hogy majd meglátjuk, hogy érzem magam. Jól megláttam. Aztán ráhagytam, biztos ő jobban tudja. Na mindegy.

Vasárnap kosármeccs lesz a Spotcsarnokban. Még eddig nem voltam. Ilyen programokra lehet könnyen rávenni a férjem, sport bolond. És mondja reggel, hogy mától Sport 2. is lesz. Kép Régebben olyan jó volt, Bence épphogy elkezdett totyogni, biciglivel kijártunk a Széktói pályára. Bence ott tudott homokozni, (a kakimentes ugró homokban), mezítláb szaladni a szép füvön, mi addig róttuk a köröket. Tavaly meg elzavartak minket, hogy ez nem játszótér. Kép Közben egy csaj bent futott a kutyikájával. Fúj, ettől hányni tudok.
Megyek, mozgalmasabbá teszem a napom, de mivel is? Ebéd kész, takarítani nem kell, ez az állapot sem tart már soká. Kép

Már a 2. anyukát látom itt előttünk elsuhanni babakocsival, lehet, hogy valamelyikőtök az?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Először 2 mai kép Leonáról. Végre üresek a kártyák, tudok megint fényképezniKép
Kép
Kép

Kép
sygnum

Nana, igen, de azért nem erőltetjük, csak este már nem tudom a pelenkázón öltöztetni,csak itt a kanapén,vagy a nagyágyban, és itt produkálja magát. Én nem vettem észre,h szép szeme lenne a dokinakKép...

Mino,mostmár tudom, ki a Horty, h ezt a szolit ideírtadKépKépKép

Cukker most meg a Te dokidat nem tudom, h ki, teljesen bezizülök.

Lina,sztem sem hasonlít az UH kép, az igazira, vagyis az alapján én sem tudtam elképzelni Hancit, pedig elég UH képet láttam mindenféléről(mondjuk nem 3D-t).

Na Csöppség felébredt,legalábbis az oroszlán zenél.

Mino, vettél zenélőt?

Kép
seriff

Syg,
nagyon tündér Leo!!! Kép Hú már annyira megnézném élőben is. Egyébként is babamániás vagyok, de a pocakosodás óta, Extra módon jelentkezik! Kép

Seriff,
Én sem vettem észre...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Holnap megyünk Pestre!!!Kép Nagyon Happy vagyok,Kép bár fogalmam sincs hogy fogom birni, de kell ez a kis csavargás már Danusnak és nekem is, arról nem is beszélve mennyi mindent kell vennem. Hát Apának nagyon nem hiányzik, de feláldozza magát. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana!

Nagyon jó lenne ha egy profi, hozzáértő ember csinálná, de elég sok kell, mert szeretnénk három teljes , hónapos naptárat meg kb.10 db egy laposat.
Nagyon nagyon megköszönöm ha meg tudja csinálni vagy valami jó ötletet ad hozzá,de semmi képpen nem szeretném leterhelni ezzel.
Tündéri lehetett Dani mikor kérdezte hogy megszületett e a tesóKép

Seriff!
Hanna nagyon ügyes baba! Most jön ám a szaladozás utánaKép

Syg!
Nekem úgy tűnik hogy sokat változott Leo arca.
Vagy csak a közeli kép teszi?
GYÖNYÖRÛ KISCSAJSZI!!!

Kép

Kép
samchee

Szép napot!

Hogy mennyit írtatok! Na, elkezdem!

Balim,
nem próbáltad ki Eszternél nyugtatás gyanánt a kisujj-szopást? Úgy érte, hogy a saját kisujjadat adod a szájába, persze megmosva. Kamilla sem fogadta el a cumit, ha nem tudtam ciciztetni (mondjuk autóban üvöltött), ez sokszor segített, most Emese is néha elfogadja. Õ sem látott cumit meg cumisüveget. Sajnálom szegény Eszterkét, Emesének a köldöksérve nem akar javulni, most is le van ragasztva, hátha javul.

Sam,
írtam mailt.

Mino,
jó a video, amit küldtél, aranyosKép Bálint alvása rendeződni fog, nagyon sok ilyen hullámvölgy van/lesz az alvásukban, türelemmel ki kell szerintem várni, amíg jobb lesz. Bár azokra nehezebben emlékszünk, mint a rossz éjszakákra, nem? Az első naptáramat sima Excelben csináltam, villámgyorsan kellett, na, olyan is lett, asszem a szeptember lett 31 napos Kép Bejelöltem rajta Kamilla ünnepnapjait is, hgy nehogy eltévesszék Kép Kép

Nana,
akkor jól kiválasztottalak ám! Biztos a férjed szebb naptárakat tud csinálni, nem ilyen kis egyszerűeket Kép Kép
Jókat mond Dani is! Kamilla valamelyik nap beszélgetett a fürdőszobában az apjával, aki mondja Neki, hogy szálljon be a fürdőkádba. Õ erre: az nem fürdőkád, hanem FÜRDÕKA! (mert ugye van fürdőkám, fürdőkád, fürdőka...) És még masszívan szerelems a Norbiba, akiről megtudtam, hogy 3 éves szöszke új kisfiú a csoportbanKép

Roz,
elfelejtettem kérdezni, hogy a ruhák között van egy fekete rugalmas gatyó, ami még Kamillára is jó, biztos, hogy azt is ide akartad adni? Adrira sem jó már? Próbálj meg teázni is, hátha kicsit enyhít a tünetekenKép És ha segítség kell tényleg szólj! A börzés dolgot meg megbeszéljük Kép

Lina,
de jó, hogy megint izgulhatunk egy picurért Kép Kép Persze a többiekért is, de az még egy kicsit odébb van. Én is aktív voltam a végéig, már amennyire bírtam szusszal!

Seriff,
a börzejegy megvan még? Elugorhatunk a jövő héten hétfőn délelőtt érte?

Még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Leo édesen kópésan mosolyog!Kép(és úgy látom, h Õ is mutoogatja acicjétKép)

Kép
seriff

Syg,
nagyon jó kis husis Leo, édes, ahogy mosolyog!

Kép

Kép
kobudo

Mennyit tudtok ti írni fél délelőtt alatt???????Kép

Roz,
sztem az idő is bekavart, túl sok baba zavarodott össze, nem?
Mára meg itt a hideg és köd és...
A lányoknak még én is adós vagyok:
Kép
Orvossal nem várnék a jövő hétig!!!!
KeBaT OK részemrőlKép

Mino,
Kép Bálint is összekavarodott.
Na most mondd azt, h nem direkt volt a lesz..ásKép
E-mailt megkaptad?

Sam,
hátha Hanna gyorsan visszaáll. Tényleg csak az idő lehetKép

Balim,
húú. Nem tudom, h oldanám meg. Mondjuk azt nem igazán értem, h a tejet 1,5 óra alatt megemészti, akkor miért nem ehet egész éjjel? Na mindegy. Persze nehogy műtét közben visszajöjjön, de nem írígyellekKép Leo tudom, h üvöltene a ciciért és kajáért.
Szurkolok nektek!
Leonak is van ártalmatlan szívzöreje.

Lina,
én az utolsó 3 hétben voltam alegaktívabbKép

Nana,
reméljük, rendben lesz a kenetKép
Dani nagyon cuki lehet ezekkel a beszólásokkal. Írod őket?

Cukker,
1 dolog fontos, nem szabad megijedni tőlük. Érdekel a betegjogi törvény? Nem árt tudni, mihez van jogod és mihez nincs. www.szoszolo.hu Itt mindent megtalálsz.
A baba-mamát és csak szülés után mondtam, mert előtte tőlem senki nem kérdezte én meg el is felejtettem mondani, mert nekem teljesen természetes volt(na meg akinek szaladnia kell a szülőszobára, annak nincsen ilyenekre idejeKép). Majdnem nem volt hely. Szóval amikor bemész a szülőszobára és felvesznek, akkor szólj!
Én nem szoktam rohanni, csak Robi. Úgyhogy totyoghatunk együttKép
Mi nem voltunk 4D-n, nem is hiányzott.

Na végre a végére értem, kíváncsi vagyok, azóta mennyit írtatokKép
Seriff,
sajna nem aludtunk jobbanKép
Leona pörög-forog, de nem úgy néz ki, mint aki elfáradnaKép Bár most az ágyában alszik 1 órája, ki tudja...ReménykedekKép
Én nem adnék cipőt Hancira, a mezítlábasság híve vagyok. Utcára úgysem mentek. Csak arra kell figyelni, h el ne csússzon. Bár ha nincs rajta zokni, mint a képen...Tényleg, férjed nem szól rá, h miért nem vett fel zoknit?Kép
Kedves férjed nem látja, h Hanci micsoda tempóban fejlődik? Ejnye-bejnye. Pedig tuti, h járni fog. Ne csak azt vegye már észre, ami nem tökéletes, hanem azt is, h milyen kis szupibébitek van.Kép

Kép
sygnum

Hát jó sokat...De nem baj. Bár lenne mit csinálnomKép

Nana,
hátha jót fog tenni egy kis kiruccanás. KépDe azért vigyél zacsitKép
Majd találkozunk, ha jobban leszel és megnézheted őtKép De jó lenne, ha egy talira is el tudnál már jönniKép

Sam,
Leo tényleg sokat változott, az elején Robira, most meg rám hasonlít. Lányosodik, de még nem az igazi.

Seriff,
hol a cicije? Én nem látom. Csak a dekoltázsa mélyKép

Kobudo,
tényleg husis, de nem tudom, mitől, mert alig 500 g-okat hízik. De jó ez így. Bár mostanában megint kis zabagép lett, bukik is megint.

Na megyek dolgomra.

Kép
sygnum

sziasztok

termés az vanKépén nem tudok a bébi mellől szabadulni.
jön a rosszidő, és nem tudom hogy fog aludni napközben.ilyen trutyi időben nincs szívem kivinni, dea levegőn alszik bent nem....dilemma

roz!szopi megy, de pótlás is kell :tegnap este 8 kor olyan ordítás volt(nemelőször)azthittem elakad a lélegzete:tápit megkapta meg is nyugodott.depi most nincs..
jobban vagy már?

balim!ESZTERNEK sok puszi és kitartás.sztem vrvételnél menj előre, nagyon pici, nehogy őt várassák.ortopédián is elsőbbsége vn a piciknek

mino!ortos uh hol van?23-kell menni.annyi mondtak hogy a kórházbanKépbálcsialcsira nincs ötletem.kiscsirke vagyok én ehez az alvástémához.

tegnapelőtt 9.30letettem és aludt tegnap 8.30-10.30ig szenvedtünk, de olyan álmosvolt pedig. tuti azért nem aludt el.

lili!különalszik Zsófi?

keresztelőt ?hónaposan illik tartani?
syg!leo édibaba, gyönyörű kék szemei vnnak

nana!irigyellek,vásárlás miegymás.
bár beni is szeret váásárolni:jó nagyokat alsik.egy hete tesco baumax túrán 4 órát aludt...jól is érezte utána magát.

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

ja igen?honnan tudjátok a szívzörejt meg ilyesmit?lehet fölösleges de miért nem vizsháják meg a babákat pár hónaposan?

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,
megvizsgálják, onnan tudjukKép Nekünk a kórházi záróra rá volt írva, h kard. kontr. szükséges. Meg a dokinénink is minden alkalommal meghallgatja.

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?