Eszti
Mikor tudod meg, hogy jöttök-e kedden a talira? Azért kérdezem, mert akkor viszek pénzt. Méret: 7-18-ig, hány zacsi azt még kifundálom. 20-án indul vagy meddig kell lefixálni?
Huú de jó, most olvasom, jöttök!
Laga
Akkor tejpép minta Neked sem volt benne?! Myráék csókosak voltak.
Cas
Na igen a Hipp a Hipp utcában, a kutykaja Darling, pedig a Darling utcában.
Nem kellett volna ennyire sietnie, de nagyon tetszik ez a bútorok melletti közlekedés, olyan pantominos, vagy épp iluminált állapotú/részeges.
Tegnap voltunk az Eurocenteres dm-be, tisztára fel volt töltve minden, de 4-es cumi nem volt csak 3-as, és nem is szokott lenni. Szóval akkor majd megyek a kenguruba.
(Még nem mentünk sehová
)
Tegnap voltam Szilviékkel sétálni. Hát én nap, mint nap járom a hegyet (aszfalton), napi 1-2 órában, de a terephez képest az semmi! Nem semmi kis túra volt a földi utakon. Azt hiszem még a kedves férjem se bírta volna. Feldobtam, hogy ma mehetnénk, de kérdezte, hogy ugye nem gondolom komolyan?! Szóval Szilvi azt hiszem ebben csak Te leszel partner és Neked is inkább én, mint férjuraink.
Szilvi
Kori is forgatta itthon a fejét, mi csak a 6. napon jöttünk haza, előtte nem tudom mi volt bent a kórházban.
Babapartis képek? Na és sétálós? Legalább valami kutyás?
Petra
Biztos más véleményt fogunk írni. Mi vettünk egy hagyományos kiskádat és kaptunk bele egy Coras betétet. A betétes kád szerintem nem jó, mert nagyon kis ideig lehet használni. Kori jövő szombaton lesz 9 hónapos, 1 hónapja adtuk kölcsön barátnőmnek. Nekünk nagyon jó volt, mivel első babánk, ezért nem volt az hogy kicsúszik esetleg a kezünkből (első hetekben). 3 hónapos korától pedig nagyon élvezte, kád széléhez tettük és elrúgta vele magát. Fel is teszek egy régi képet (majdnem 5 hónapos a képen)! Ja és ez kivehető, szóval tudtuk hasra is rakni.
A Corás betétet uncsitesóméktól kaptuk, ahol két fiú van, ők is ilyet használnak és nem lett semmi bajuk a kukacuknak.
Cory
Fiúk csak 9-10 hónaposan álltak fel a kádba? Hu irigyellek.
Kaptatok pelust?
Myra
Én nem kérnék a hátul nem gumírozottból (ezért szoktunk le a pampersről). Mennyi zsozsot vigyek (megint pont Neked, tőlem partikon mindig csak kapsz).