Új privát üzeneted érkezett!

ZsuzsiKép
Hát igen, én sem voltam sima eset. Kép Sőt. Kép
1 és 3/4 évnyit vártunk a picurra. Voltak cisztáim a petefészekben, férjem kiskatonái számban jók voltak, de csak 24 óráig éltek, 34-35 napos ciklusok, előző dokim elkezelt clostyval, szóval... Kép
És a babó nem jött.... Aztán elmentünk a nyár elején a kaaliba Bp-re és júniusban elkezdtük a vizsgálatokat. Nekem átjárhatóak voltak a petevezetőim, volt pérésem is, csak nagyon nehezen ért meg. És a progim sem lehetett túl jó, mert mindig barnáztam a menzi előtt.
Szóval pár vizsgálat, meg koponya MRI, meg terheléses vércukor, meg meg meg...
És aztán aug-ban mentünk volna inszemre. Gyógyik felírva, kiváltva, menzit vártam. És vártam. és vártam. És nem jött. És helyette jött émelygés, hányinger, fejfájás, pisi pisi pisi.. Innen kitalálod. A tankönyvi csoda. Innentől hiszek benne Kép
És hiszem, hogy nemcsak nekünk sikerülhet. Lásd Norka, Renoka... És még sokan mások Kép
Talán csak annyit ha segítettem, hogy bízz benne már sokat tettem Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

Sajna nem volt időm visszaolvasni.

Zsuzsi Kép Kép

Borsókás Kép
mindent bele. infók:
fogamzásgátló kezdete: jan. 20
uts menstr./gyógyszer kezdete febr.19
punkció márc. 3.
transzfer márc. 6.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mniki, Zsebi, Icsilya!Kép Kép Kép
Köszönöm az infókat a protokollról. Ezek szerint nekem short lesz. Néhány napon belül elkezdhetem a fogigátlót. Gondoljátok tehát, hogy karácsony előtt túleshetek az ET-n?Szmatona szerint igen, de a ti időpontjaitokat látva ez nekem nem tűnik olyan biztosnak!

Zsuzsi!Kép
A fogogátlót azért kell szedni, hogy a petefészkeket alapállapotba hozza. Ha "leáll" a saját működése, "kívülről" lehet bejuttatni az épp szükséges hormonokat.

Borsi
borsókás

Mniki, Zsebi, Icsilya!
Köszönöm az infókat a protokollról. Ezek szerint nekem short lesz. Néhány napon belül elkezdhetem a fogigátlót. Gondoljátok tehát, hogy karácsony előtt túleshetek az ET-n?Szmatona szerint igen, de a ti időpontjaitokat látva ez nekem nem tűnik olyan biztosnak!

Zsuzsi!
A fogogátlót azért kell szedni, hogy a petefészkeket alapállapotba hozza. Ha "leáll" a saját működése, "kívülről" lehet bejuttatni az épp szükséges hormonokat.

Borsi
borsókás

Borsókás Kép
szóval elkezded a gyogyót... az nov. közepe, beszeded a 21 szemet, az dec. eleje, megjön kb. a 3-4. napon, utána kb. 10-14 nap a stimu, majd a transzfer....
hááááááááááááááát
ez nekem nagyon két ünnep közötti időpont, így fejben számolva.
Ha rövid a stimud, ha gyorsan megjön, akkor talán éppen belefér még karácsony előtt.

de ne izgulj a karácsonyon a kaáliban mindig van ügyelet, attól semmi sem fog csúszni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Hát nem jó híreim vannak, úgy tűnik, hogy (ismét) visszább kell soroltatnunk a táblázatban Kép Ez még nem végleges, de minden jel erre mutat. Egy hete az ultrahang nem mutatott semmit, de a hülyéje, (mármint az orvos) nem mondta, hogy külső ultrahangtól ne is várjunk ilyet. Aztán más okból elutaztunk egy másik városba, és az ottani kórháznak volt belső ultrahangja. Meg is találták szépen a petezsákot, csak volt vele két bibi. Az egyik, hogy kisebb volt, mint a korából következően kellett volna lennie, a másik, hogy nem láttak pulzáló mozgást, azaz szívhangot. Ezért most erősen nézegetik Mamafán HCG-jét, de hát nem annyi, amennyinek lennie kéne, szóval erősen úgy tűnik, hogy ez a fejlődés megállt útközben. És most már csak tényleg az hiányzik, hogy még ki is kaparják a föld túlsó felén, miközben itthon ülök tehetetlenül, mert közben haza kellett jönnöm...
Ott kinn mindenki azzal vigasztalja Mamafánt, hogy majd a következő könnyebben fog menni, de hát kösz szépen.

Papafán
babafaan

Zsebi
Köszi a tájékoztatást, az én stimum az általad leírtak keveréke volt, ui. a mensi 2. napján kezdődött el, egyszerre a suprefact+gonal.
Arra már én is rájöttem, hogy itt, az interneten - legfőképp Tőletek - tanulok a legtöbbet. A doki annyira rutinból csinálja az egészet, hogy meg se fordul a fejében, hogy a páciensnek halvány fogalma sincs, hogy mit miért kap és mi mire való. Nálam ui. olyan hirtelen jött minden, hogy azon kívül nemigen voltak ismereteim, amit ők adtak tájékoztatót+amit a Kaáli honlapján olvastam. Zsebi, akkor már itt voltam a háttérben, amikor kiderült, hogy neked harmadjára sem sikerült, de hogy hogy nincs még a 4. lombikodnál időpont?

Unique
Szóval akkor nálatok is hosszas volt a várakozás...
Olyan MRI-n voltam én is, mert magas volt a prolactin szintem. Szedtem is rá bromocriptint.
Én tisztában vagyok azzal, hogy milyen fontos a hit, de amikor több orvos mondja tényekre alapozva, hogy ne is reménykedjek, mert ők még a 20 éves pályafutásuk alatt nem találkoztak ilyen csodával, akkor ezek után miben higgyek?

Kép
zsuzsi73

PapafánKép
Ez nagyon rosszul hangzik! Ha tényleg leállta a fejlődés, akkor mindenképpen műtenek!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ez tök gáz!
Nagyon sajnálom!

SesziKép
Még gondolkodunk a fagyik sorsán. Robi tökéletesen elégedett a két utóddal, mert ugyebár fel is kell nevelni őket.
Én majd szeretnék még minimum egyet. Azt viszont nem lenne szívem mondani, hogy dobják ki az eszkimókat! Szóvál még egyeztetés alatt....

BorsókásKép
De jó, hogy kezdhettek! A lányok mindent leírtak: fogigátló kb. 1 hónap, utána jön a stimu, ami 10-12 nap.
Tényleg nagyon necces lesz az ünnepek miatt, de most ez a legfontosabb Kép!

LányokKép
Az AFP-m ismétlése tuti jó lett, úgyhogy para letudva. Ezután is kéthetente járok a dokihoz, de csak azért mert ikerterhesség. Nem is bánom, mert így kéthetente láthatom Õket Kép!

A véreredményeim jók lettek, a vasat kivéve. A dokim szerint, ha nem lennék babás, akkor ezt kórosan alacsony lenne, de így azért nem olyan vészes, sőt nem is ritka. Kaptam vasat, és ennyi!
Stella

Kép
stella9

Borsókás!
Nekem amikor abbahagytam a fogigátlót nem kellett megvárni hogy megjöjjön az az abbahagyástól a 6. napom kaptam az első szurit (persze meg is jött a 4. napon).

Papafán!
Itt ülök a gép előtt és nem találok szavakat, erre nem lehet mit mondani... fú.... Írnám,hogy legalább tudjuk ott tud maradni képes elindulni a folyamat, de ez ilyenkor nagyon gáz... nem tudok okosat írni.... ne haragudj.
Sajnálom, de tudom ez most nektek édes kevés!

Zsuzsi!
Azért nincs a 4. lombikomnál időpont, mert én eddig is m indig többet vártam mint három hónap, de most olyan szinten padlóra küldött ez az egész, hgoy egy darabig nem szeretnék belekezdeni azért már csak két lehetőség van hátha addig lesz valami új eljárás vagy gyógyszer, illetve most ápolgatom a lelkem és talpmaszira járok az sokat segíthet. Szerintem már pszichésen is van bennem egy akkora gátlás, hogy nem marad meg a baba.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Nem szoktál olyan könyveket olvasni, amik segítenének ebben? Mármint abban, hogy megtaláld a lelki békédet? Nekem hatalmas segítség, ui. a mostani kudarc után nekem sikerül a dolgok pozitív oldalát néznem, s ezt most nem csak úgy írom, hanem őszintén így érzem. A jelenlegi szituációban élvezem az előnyeit az egésznek (pl újra járhetok nap mint nap edzésre). Tudom, hogy nagyon könnyen beszélek, hisz ez nekem még csak az első kudarc volt, de hidd el, hogy nekem is évek óta tartó gyermek iránti vágy előzi meg az egészet, csak érdemben nem történt eddig semmi.

Kép
zsuzsi73

Babafánék... le vagyok döbbenve, főleg mert mindig úgy hiszem, az ilyen spontán babák nem véletlenül jönnek... szomorú vagyok. Tudom, ez most nem a legjobb időpont erre, de talán ez azért mégis segít titeket abban, hogy nem feltétlenül kell lombik a gyermekáldáshoz... megy nélküle is, csak ez most az előzményektől függetlenül, mint a terhességek ötöde, megszakadt. Kép Legyetek erősek és ne veszítsétek el a hitet!

Zsuzsi, én már többet nem tudok mondani... engem őszintén szólva kicsit bosszant, hogy itt van jó pár sikeres, valóságos, hús-vér ellenpélda, mint jó magam is, mégis ennyire a dokik szavát veszed szentnek. Arra nem tudom, gondoltál-e, hogy sok időközben mégis spontán módon teherbe esett nem a meddőségiekhez megy vissza, így azoknak nincs róluk korrekt képük, utánkövetés sincs. Kívánom, hogy az élet bebizonyítsa nálad is az ellenkezőjét, addig pedig tanulj innen sokat! Kép Még egy utolsó megjegyzés, azt tapasztaltam eddig, ott jön be inkább a lombik, ahol apával vannak súlyos gondok, de női eredetű problémánál nagyon sokszor a természet győz - igaz idő kell hozzá.

Voltam László dokinál, megvizsgált, minden rendben, méhem szépen megnőve, 28-án tarkóredős genetikai UH. Ma még lesz egy uccsó Kaális Uh délután, majd megírom, mit láttunk.

Nóri (8+6)
s_norka

borsókás
szerintem tudakold meg pontosan, hogy valóban nyitva lesz-e az ünnepek alatt a kaáli (bár akkor biztosan nki sem kezdenének, mert pl. szegeden be fognak zárni, s ezért csúszik majd nálam is 1 hónapot a következő kezelés.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Norka
Én abszolút nektek hiszek, hisz itt vannak az élő példák, de eddig az ellenpéldáról nem volt semmi kézzelfogható ismeretem. És azzal, hogy a dokik álláspontját szajkózom - ezzel csupán azt akarom mondani, hogy mennyire haragszok rájuk, hogy szabályosan meggyőztek engem arról, hogy reménykedésnek itt helye nincs.
Jó olvasni, hogy nálad minden rendben, ez energiát ad.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi, ez a beszéd! Kép

Egyébként pont tegnap László dokinál láttam, hogy mennyire nem tudnak mit kezdeni sokszor a helyzettel. Mondtam neki, az elzáródott oldalról lettem terhes, amit ő sem tudott megnyitni. Erre ő tök zavartan: "Hát akkor ez csoda". Aztán 1 perccel később: "Dehát csodák nincsenek." (Itt bejön az, hogy a fizikus-orvosi-racionális agyukba ez a kategória nem fér bele.) Kérdezem: "Akkor hogy magyarázható?" Még zavartabban: "Fogalmam nincs."
Na erről ennyit.

Egyébként visszakerestem, Karmennél tényleg ez volt: endometriózis és kétoldali elzáródás. 3.lombikja után őt is "megszállta a szentlélek". Hihi. Kép

Na mentem, du. jövök.
s_norka

Unique : de jó ez a kép !!! Kép Édes a babátok..

Viki : én is csak tervezem, ha nem sikerülne most, benevezünk egy Gynevac kúrára, ártani nem árt.

Stella : nagyon jó, akkor mi is megnyugodhatunk Kép Ferrofolgammát kapsz ?

Papafán Kép nagyon nehéz a szívem, borzasztó, amin keresztül mentek. Nincs rá szó, mennyire sajnálom... Mamafánnak nagyon nagy erőt kívánok..

Zsebi : remélem hónapról-hónapra erősebb leszel lelkileg. A talpmasszírozás nagyon jó ötlet volt, biztosan segít !!

Amire én nagyon vágyom az a barátok... Csakhogy elfogytak.. Furcsa, hogy kezdetben még együtt izgultak velünk, aztán szinte évről évre kevesebben lettünk a "csapatban". Szépen lassan, sorban eltűntek, helyesebben ők már most, mint gyerekes családok összejárnak, de minket nem hívnak. Nem tudnak velünk mit kezdeni.. Érdekes.
Hmm, talán nem is voltak akkor barátok ?
Olyan szomorú ez az egész...
persze van egy-két igazi jó barátnőm, de ők nagyon távol élnek. Szóval nehéz

Na, de félre a lelkizéssel és egy jó hír magamról :
Ma, a 9. napon van egy 15 mm tüszőm a bal oldalon (pedig a jobb fájt Kép) a nyh 7,5.
K.nagyon elégedett volt, de azért kaptam még 3 ampulla Menopurt, vasárnap a Kováts drnő néz meg UH-n. Kép Ja, és lesz LH tesztem is, biztos, ami biztos Kép
Nóri, működik a Serophene és még nem is voltam rosszul Kép Remélem a folytatás is jó lesz..
Biztosan izgulsz a délutáni UH miatt, jÓ lesz látni a manócskát ! Kérünk képet !!!

mniki

NikiKép
Tök szép tüszőcskét növesztettél!!!
Csak így tovább!!
Nem ferrofolgammát kaptam, hanem Maltofer-t. Fincsi nagyon Kép!

NoriKép
Tetszik László doki raciolánis magyarászata, ennék már csak az lehetett volna jobb válasz egy "Miért"-re, hogy "Csak"!

Kismanóim felébredtek és kezdődik a mamidögönyözés bentről Kép!
És képzeljétek az egyik egy nap alatt megfordult haránt fekvésüből, medence-fekvésűvé. Hihetetlen, hogy miket nem tudnak művelni odabent!
Otthoni uh-t még senki nem tudott beszerezni?????
Stella

Kép
stella9

Papafán, ez nem jó hír, legyetek erősek!

Zsebike, igen, cseréld ki légyszi a képet, köszönöm.

Zsuzsi, a 2. lombik után volt a műtét, 2-3 hét volt az előjegyzés (de a dokim intézte, lehet, hogy ha csak úgy odamegyek, akkor kicsivel több).

Niki, csak így tovább, növögessen csak az a tüsző.

Stella, én is Maltofert "rágok" 2 X naponta, finom. Gratulálok a jó AFP-hez! Az enyém is szuper lett: MOM 1,09, Alfa fotoprotein: 38,7. Nagy kő esett le a szívemről.

Nóri, a dokik többnyire feketén vagy fehéren látnak, ha valami magától beszínesedik, értetlenül állnak előtte. Nincs mindenre ésszerű magyarázat, de ezt egy László doki nem fogja beismerni. Gyere du. remélem kapsz képet!

Judit, te jól eltűntél...
reno
15+6
renoka

Eltűnt, amit az előbb írtam...

Papafán, legyetek erősek, rossz, hogy nem vagy vele.

Stella, nekem is jó lett az AFP-m, HURRÁ! Gondolom jó nagy kő esett le a te szívedről is. A Maltofert én is "rágom", finom.

Nóri, gyere du. az UH képpel, remélem kapsz a bébidről.

Niki ügyes a tüszid, így tovább!

Zsuzsi, igen a 2. lombik után volt a műtét, kb. 3 hét volt a várakozási idő.

Lusta voltam mégegyszer rendesen mindent leírni, szóval most ennyi.

reno
renoka

Papafán!

Nagyon sajnálom.Okosat nem tudok írni, tanácsot sem tudok adni ilyen szar helyzetben.

Niki!
A tüsződ igencsak méretes.
Csak így tovább.

Norka!
Csodák vannak. A Jóistent sem tudjuk megfogni, mégis hiszünk benn vmilyen szinten.
Ahhoz képest, hogy nincsenek csodák a dokik szerint, egyre gyakrabban - ahogy te írtad- "szállja meg a nőket a szentlélek".
Bízom benne, akinek még eddig nem jött össze a baba, megtörténik vele ez a csoda.

Stella!
Kár, hogy nem lehet ilyenkor behelyezni a pocakodba egy pici kamerát, hogy meg tudd nézni, mit csinálnak a lurkók.
latimi

meghülyült a netem... bocs
renoka

Szevasztok Drágáim,

Kissé nem írtam, de azért olvastam, hogy mizu Veletek.Szóval no para-piri izé!

Seszi,
Az igazság az, hogy a fagyikat az ember több dologra is felajánlhatja.

Kép
farkasok

Farkasok
A Nyírőben konkrétan kinél kell bejelentkezni a műtétre? Tegnap írt Renoka erről, s engem is érdekel nagyon, de én ráadásul nem budapesti vagyok, ez körülményessé teszi egy kicsit.

Kép
zsuzsi73

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:20-kor.
seszi

Farkasok!
Köszi a jókívánságot.Átadom az Iminek, még nincs itthion. Most nem mulatoztunk. Sokfelé kell mennünk, így most ilyenre nem volt idő.

Jövő szombaton kezdődik a kiképzés. Kíváncsi vagyok, mivel tömik majd a fejünket.

Örülök, hogy jól vagytok. Jó, hogy pozitív vagy.

Ne aggódj, a gólya a hatalmas csőrével kopogtat majd nálatok.

Timi
latimi

Szia Seszi,
A donor lehetőséget nekünk az első beszélgetésen a fejünkhöz vágta egy doki a BMC-ből, mivel a párom merte megkérdezni, hogy nem lehetne-e szike nélkül megnézni, hogy mi van "odabent"?
Mindenféleképpen meg KELL próbálni a herebiopsziát! A Kovács andrológus doki a BMC-ben megcsinálja. Tudom ajánlani! Nem kéne még a donoros inszemet megcsinálni. Amúgy az ondóvezeték elzáródást mi is megkérdeztük a Kovács dokitól, aki azt válaszolta, hogy ha ilyen gond van az egy speciális műtét, amit máshol csinálnak meg. De nálunk állítólag nincs elzáródva, hanem "amúgy" nincsen sperma. Így született. Donoron ráérsz akkor gondolkodni, ha gáz van. Ami ugye még nincs.
Minden lehetőséget használjatok ki, hogy saját babátok lehessen!
Nekünk van még 6db spermánk a következő lombikra, ha a decemberi fagyi nem sikerülne. De utána még újra lehet biopsziát csinálni, ha szükség van rá.
Úgyhogy ne foss, itt még nincs vége a történetnek!

Egy sorstárs aki szintén szófosó

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Manó!
Nem csak 6db van hanem 6db szalma
de már itt sem vagyok
wolves

SziasztokKép

Fánok,
Nagyon sajnálom, hogy ilyen híreitek vannak Kép És azt is, hogy Mamafán egyedül kénytelen átvészelni.

SesziKép
A te híreid sem túl vidámak. De reméljük a herebiopszia segíthet. Én sem mennék donor inszemre, amíg van bármi remény.

Mi megjártuk Dr. Genetikát. Nem volt semmi különös, kikérdezte a családfánkat és vettek vért tőlem 1, Lacitól 3 kémcsővel, illetve Lacinak majd kell vinni még spermát és abból is csinálnak összesített kromoszóma és külön Y kromoszóma vizsgálatot.
Ha lett volna a családban valami öröklödő betegség, akkor arra célzottan csináltak volna dns vizsgálatot, de nálunk nem volt ilyen.
Kb. három hét múlva lesz eredmény, ha nincs semmi postán kapunk róla levelet, ha találnak valamit akkor felhívnak. Remélem nem hívnak Kép
Egyébként szimpatikus volt a doki, várni nem kellett és egy óra alatt végeztünk.

wish

Judit, olyan jó, hogy újra jelentkeztél... bizony hiányoltalak magamban én is. A fagyibaba dolgot nem igazán fogom, ezek szerint nem lesz akció, hanem más útra léptek ezzel a műtéttel? Tudjátok mit, én a magam részéről nagyon helyeslem... Kép

Én most sajna nem tudok szófosó lenni, mert csak pár perc erejéig jöttem, hogy felrakjak egy újabb homályos sztárfotót. Babocska ülőmagassága 24 mm, lábastól már csaknem 3 cm, megvan mindene, imbolyog és balettozik, jól érzi magát és mindenkit üdvözöl:

Kép
s_norka

Szia Töki,
Megsúgom, hogy 6db, mert 2 szalma és 4 "higított", de otthon lebokszoljuk. Jó???!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak olvasó üzemmódba tettem magam. Még 10-et kell aludjak, s titokban épp attól félek, ami Papafan-ékkal történt. Én azt gondoltam, hogy ilyenkor meg is jön... de ezek szerint nem feltétlenül. Szörnyű ez a várakozás, de nem akarlak Benneteket ezzel terhelni.

Unique Kép, Renoka Kép
Csodás kismamák vagytok, édes pocival!

Nóri Kép
Nálam is ugyanaz a helyzet hasilag, mint amit Te írsz, de én azt hittem, meghíztam. (bár most a kilókkal jól állok) Szóval nálam is ott az a dudor, de ezt csak a klotyón látom -bocs-, mert ha állok, nem látszik! Már remekül látszik a kisbabód, remélem, Te már megnyugodtál!

Viki Kép, Nóri Kép, Unique Kép
Itt vagyok Kép Igen, tényleg itthon vagyok és az is igaz, hogy vélhetően csak jövő kedden megyek dolgozni. Itthon kicsit nehézkes a net-ezés, mert nagyon régi laptopom van belső modemmel, ráadásul 10 órás netelérhetőségem, szóval be kell osszam az időt Kép

Papafan Kép
Borzasztóan sajnálom, s bízom benne, hogy hamarosan megölelhetitek egymást, mert Mamafan-nak most nagyon nagy szüksége lesz arra, hogy megnyugtasd! Légy erős férfi kérlek! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb Ti is boldog család lehessetek!

Niki Kép
Sajnos a barátokkal én is hasonlóan vagyok, noha mióta a jó hír kiderült, valamivel jobb a helyzet!

Seszi Kép
Drukkolok, hogy lehessen közös, saját babátok!

Nóri Kép, Wish Kép
Én is olvastam, hogy hamarosan lesz statisztika. S állítólag ennek egyedül a Kaáli és a BMC örül...

Én egyébként jól vagyok, túlságosan is, mert semmi tünetem. Még a cicim sem feszül Kép
Ma gulyáslevest főztem! Borzasztó fincsi lett! Amúgy nálunk a párom főz, én nemsokmindent tudok (csak amit akarok Kép ), de most van időm, így szívesen kísérletezem! Szerencsére a páromnak is nagyon ízlett Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szasztok csajok,

Unique, Renoka,
Éljenek a baba-mama sztárfotók KépKépKépKép Nagyon csinos kismamák vagytok !!!KépKépKépKép

Norka,
Nagyon helyes a pici Kép Ha balettozik, akkor csak kislány lehet KépKép

Papafán,
Ezt a hírt nem vártam Kép Nem lehet könnyű Mamafánnak ott a távolban...sok erőt küldök neki, hogy ne omoljon össze, de amint Norka is írta, a remény megcsillant hogy jön a babó spontán !!

Judit,
Sajna még nem indult be a sorozatgyártás, Zoli nélkül nem járok anyósékhoz Kép De holnap este már jön, igy hétvégén már biztos találkozunk velük... Valami KonicaMinolta tükörreflexes csodát vett a drága, de közelebbit csak akkor tudok ha már láttam Kép
Drukkok mennek a csodaműtéthez KépKépKépKép A jövő év a tiétek lesz, megígérem KépKép

Zsuzsi,
Tutira lesz legalább egy orvos karácsonykor is, de szerintem 1-2 nappal mindig ki lehet tolni a dolgokat, ne izgulj... Amig nem tudod mikor jön meg, ugyse lehet kiszámolni.

Wish,
Nektek is drukk Dr. Genetikához!

Na most mennem kell, de lehet hogy este még jövök.

Kriszta
17+5

Kép

KépKép
kriszta71

Rohaunk moziba, de azt azért hadd írjam meg: Fanni, örülök hogy felbukkantál, és a balsejtelmeket űzd minél messzebbre!! Minden rendben lesz, meglátod.
Viszont nem értem, azt a babócák sem fogják rossz néven venni, ha elintézel gyorsan egy kis magán UH-t, magad megnyugtatására. Nem akarlak feleslegesen hergelni, de azt gondolom, egy ilyen UH akkora endorfinnal eláraszt és olyan nyugalommal, hogy hidd el, megéri... Kép
s_norka

Seszi,
Kitartás! amíg nem tudjátok mi van odabent, addig remélni, remélni, remélni, hogy találnak spermiumokat.
Papp jó doki, ha van értelme meg fogja kísérelni megnyitni az ondóvezetőket. A páromnak is felajánlotta a biopszia után, de hát nem volt mit megnyitni. Kép
Mka
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a bókokat, dícséreteket! Így akkor gyakrabban teszek fel majd képeket!

Örülök, hogy ennyi "elveszettnek hitt" társunk előkerült, de

Papafán Kép Kép Kép
Nem jó hírekre jöttem, látom, nagyon sajnálom Kép nem is tudom mit mondjak... Kép Összeszorult a szívem, amikor olvastalak.

FannikámKép
Kérlek: no para. Nem mondom azt, hogy én sohasem gondoltam arra, de ennek csak egy átfutó gondoltatnak szabad maradni, semmi többnek. Minden rendben lesz! Pártolom Norka javaslatát az extra UH-val kapcsolatban. Tényleg nagyon megnyugtató Kép

FarkasokKép
Na végre!!! Olyan jó volt olvasni rólatok, és arról a pozitív hozzáállásról, ami épp Veletek van! Autó ügyben nem sokat tudok segíteni Kép

SesziKép
Szerintem se keseredj el! Amíg van remény és az orvosok látnak egy hajszálnyi esélyt, addig ne adjátok fel. Kép

StellaKép
Ilyen gyorsan forgolódnak odabenn? Én mindig azt hittem, hogy ez hosszabb idő Kép
Otthoni UH... Nem vagy Te kicsit kíváncsi-fáncsi? Kép

ZsuzsiKép
Hát igen, nem volt épp sima az utunk. De megérte várni Kép Nekem is magas volt a prolaktinom és a bromocríptiun előtt kellett MRI-re mennem. De mint utóbb számolgattam, akkor már babás voltam Kép
Szerintem igenis hinni kell a csodákban! Főleg amikor ennyi példa van rá itt, a környezetünkben Kép

Drága NorkaKép
Naugye én megmondtam, hogy nem kell a para... Kép Kép
Nagyon szép a babód! Tényleg kicist elmosódott, de LÁTJUK!!! Kép

Puszi hagyok másokat is szót f.sni Kép

Unique

KépKép
unique

Stella!
Ezek jó hírek! Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Bár én ellenpéldával nem tudok szolgáni, de nekünk annó az első Kaális konzultáción azt mondta a doki hogy nekünk spontán összejöjjön annyi esélyünk van mint megnyerni az 5-öst a lotton, szóval...
De én azért minden hónapban remélek és minden hónapban sír a lelkem amikor szembesülök vele ismét nagyon jó kislány voltam mert meglátogat a mikulás.

Niki!
Lemaradtam? Most akkor irányítottan vagy, vagy hogy van ez??????
Én átérzem amit mondasz, nekem is voltak barátaim mindenki családos és nem tartjuk már úgy a kapcsolatot, ez szerintem az én esetemben kétesélyes is ők sem hívnak de én sem keresem annyira velük a kapcsolatot, úgy vagyok néha fáj látni őket.....

Seszi!
Biztos nem könnyű most... de okosat neked sem tudok írni. Kép

Wish!
Hogyhogy tőletek "csak" ennyi vért vettek? Akkor mihez veszik azt a rengeteget???? Ez tetszik hogy a pasiknak a spermáját is megnézik, ilyet még nem is hallottam, az milyen fajta vizsgálat (neve)!
Szuper hogy három hetet kell várni.

Nóri!
Szuper a kép!

Renó!
Akkor teszem majd fel az új képet is! Kép

Farkasok!
Érdekesen hanzik a nőnek a mondása! REméljük bejönnek!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi Kép
nagyon drukkolok nektek, hogy legyen valami.
Annyit tényleg tudnod kell, hogy az előalakos megtermékenyítés bár orvosilag teljesen kivitelezhető, de sokszor tényleg kisebb a sikerarány, mint ép spermiumoknál.
Nem elkeserítésként írom, csak infóként. Volt tavaly egy lány egy másik topikon, akinek a párjának 2 X kromoszómája volt az Y mellett, ez semmiben nem okozott gondot, semmi látható fejlődési rendellenessége nem volt, "csak" steril volt.
de a lényeg: most donospermával és lombikkal boldog anyuka!!! 2 hónapos a kisfiuk!!!

Papafán Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Kérlek ne agyalj azon hogy valami baj van, ezekkel a kisbabákkal mindennek rendben kell hogy legyen, valahogy így hogy pont az én csalódásom után sikerült neked közel álltok hozzám úgyhogy tessék jókdevűnek lenni és ahogy Nóri írta miért nem mész el egy uh-ra legalább megnyugodnál.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok írtam a Mikulásnak és megkértem hogy mindenkinek egy ilyet hozzon a cipőjébe idén, annyi engedménnyel (mert sokan vagyunk)hogyha a cipőbe nem is jut akkor az Angyalka hozza el nekünk. Kép

Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Bocsi közbe este rájöttem neked fagyibabás program van most. Elnézést, tök meg vagyok kavarodva sokan vagyunk itt és néha elvesztem a fonalat. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:18-kor.
seszi

SesziKép
Ezek nem túl remek hírek!!!
Ne add fel, ne hagyd magad! Talán Papp doki közelebb visz Titeket a saját gyerkőchöz!!!
Ha nem akarod a donoros inszemet, akkor nem kell erőltetni. Legyen elsődleges a lombik, és ha esetleg nem jönne össze, akkor még mindig lesz idő gondolkodni az inszemen!

Beszéljétek át, hogy a párod miben van benne! Neki sem egyszerű, mert vagy felvágják, vagy le kell mondania a genetikai utódról.
Azon is érdemes elgondolkodni, hogy ha genetikai a probléma nála és esetleg öröklődik, akkor kiteszitek-e saját gyermekeiteket ugyanezen nehézségeknek.
Ezeket nekünk is mind végig kellett rágni! Hát, nem könnyű!

NorkaKép
Jó a kép és ugyes a Babó, hogy máris hancúrozik!!!

Stella

Kép
stella9

Nóri : csodás látni a babádat Kép Milyen volt a mozi, mit láttatok ?

Seszi : nem is tudom mit mondjak, nagyon sajnálom, hogy nem hozott jobb eredményt a vizsgálat. Menni kell előre és megmondom őszintén, a párodnak elismerésem (sokan elutasítják a donor sperma lehetőségét Kép)

mniki

Jó reggelt,

Seszi, közben nem volt időm reagálni. Ez a donoros dolog meredek, szerintem még annál is meredekebb ( a párommal beszéltünk erről anno, csak elviekben, szerencsére), amikor már a vérszerinti babáról is lemond mindkét fél, és inkább örökbe fogad... de ez csak a mi véleményünk. Amit ki akarok nyögni, az az, hogy amit csak lehet, tegyetek meg, szerintem sem kell elkapkodni a donoros dolgot! Vagyis osztom a többiek véleményét.

Niki, a Grimmet néztük meg, nem volt jó. Olyan volt, mint egy szürreális rémálom, amelyben minden Grimm-mesét összemixeltek. Többször úgy megijedtem, hogy befeszült az alhasam, szóval a babám is érzi már, azt amit én... Ráadásul rókakoma a leglehetetlenebb időpontban, éjjel 1-2 óra fele környékezett meg az ágyban, majdnem visszajött a Nachos... Kép
Tanulság, hogy kismamiknak csak romantikus film való, és maximum popcorn!

A serophene tényleg működik nálad is! Szerény véleményem szerint még a Menopur se kellett volna, 9.napon 15 mm az tökéletes! Kép

Norka (9+0)
s_norka

Nóri! Nagyon cuki a babád és már 9 hetesek vagytok!!! Kismama nézze meg a Charlie és a csokigyárat, én már kétszer láttam, az tetszik a manóknakKép

Jelentem, ma vagyunk 4 hónaposak. NAgyon jó érzés (mindenkinek ugyanezt kívánom!), főként, hogy most már nem tűnik el reggelre a hasam.

Két hét múlva kell mennem genetikai UH-ra, azon jár az agyam, hogy ne menjek-e inkább 3D-re, vagy azzal még várjak egy kicsit. KArácsonyra szeretném meglepni a páromat a felvétellel. Jövőre pedig majd eljön velem mégegyszer és akkor együtt is látjuk.

Seszi! Annyi mindenkinek mondták már azt, hogy lehetetlen teherbe esnie és most boldog kismama vagy anyuka, hogy semmiképpen ne mondj le arról, hogy sikerülhet. Ismerek olyat, aki 10 év múlva lett spontán terhes két örökbefogadott babával.
szóval remény mindig van.
reno
16+0
renoka

Zsebi!

Köszi, hogy ilyen szép képeket teszel fel.
Kívánom, hogy üljön a válladon egy jótündér, és teljesítse kívánságod, az anyaságot.
nagyon tisztellek, hogy a "bajban" is tudsz ekkora szeretettel másokra is gondolni.

Timi
latimi

Norka Kép
érdekes, amit a donoros dolgoról írtál. Mi másra jutottunk. Hogy így, br genetikailag nem az övé lenne a baba, de a terhességet az első pillanattól végig tudja a kismamával csinálni, és nem egy "idegen" babát kap... nálam ez tűnt a könnyebb változatnak.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri Kép Unique Kép Zsebi Kép
Aranyosak vagytok, köszönöm.
Lehet, hogy hétfőn bejelentkezem egy UH-ra, de csakis titokban... még meglátom, hogy alakul a hétvégén a hangulatom. Kicsit úgy vagyok vele, mintha 1 héttel karácsony előtt meglesném az ajándékaimat...
De mindenképp köszi!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,
Tegnap mar nem volt erom visszajonni, bocs...El is felejtettem irni, hogy tegnap a dokim SMS-en elkuldte hogy megjott az AFP eredmenyem es minden OK KépKépKépKép Ez a mai technika Kép Sosem kaptam meg dokitol sms-t Kép Ma meg mindjart megyek arra a bizonyos genetikai UH-ra, mar alig varom Kép Ha hazaertem majd beszamolok rola Kép

Fanni,
NO para, minden rendben lesz KépKépKépKép Az a jo ha jol erzed magad, fozocskezz, mozizz, olvass, pihizz KépKépKép 10 nap mulva mar 12 hetes leszel ? Inkabb 10, nem ? De mindegy mennyi, a lenyeg hogy szepen novekednek a manok. Mikor mesz legkozelebb UH-ra ?

Norka,
Az Egy cipoben cimu filmet javaslom, romantikus, vicces es megindito(legalabbis kismamakent biztos, en majdnem sirtam, pedig nem surun fordul elo velem normalis esetben).

Zsebi,
Szuperek ezek a kepek, amiket felteszel, honnan szeded oket ?? Remelem lassan jobb kedvre derulsz, most hogy kozeleg a karacsony Kép Gondolj arra, hogy jovo ilyenkor mar remelhetoleg harman lesztek, vagy a fa alatt, vagy a pocakban Kép

Reno,
Gratulalok a 4. honaphoz Kép Nekem azota exponencialisan novekszik a hasam KépKép

Kriszta
17+6

Kép

KépKép
kriszta71

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:14-kor.
seszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?