Sziasztok!
Nem tűntem el, csak olvasó üzemmódba tettem magam. Még 10-et kell aludjak, s titokban épp attól félek, ami Papafan-ékkal történt. Én azt gondoltam, hogy ilyenkor meg is jön... de ezek szerint nem feltétlenül. Szörnyű ez a várakozás, de nem akarlak Benneteket ezzel terhelni.
Unique
, Renoka
Csodás kismamák vagytok, édes pocival!
Nóri
Nálam is ugyanaz a helyzet hasilag, mint amit Te írsz, de én azt hittem, meghíztam. (bár most a kilókkal jól állok) Szóval nálam is ott az a dudor, de ezt csak a klotyón látom -bocs-, mert ha állok, nem látszik! Már remekül látszik a kisbabód, remélem, Te már megnyugodtál!
Viki
, Nóri
, Unique
Itt vagyok
Igen, tényleg itthon vagyok és az is igaz, hogy vélhetően csak jövő kedden megyek dolgozni. Itthon kicsit nehézkes a net-ezés, mert nagyon régi laptopom van belső modemmel, ráadásul 10 órás netelérhetőségem, szóval be kell osszam az időt
Papafan
Borzasztóan sajnálom, s bízom benne, hogy hamarosan megölelhetitek egymást, mert Mamafan-nak most nagyon nagy szüksége lesz arra, hogy megnyugtasd! Légy erős férfi kérlek! Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb Ti is boldog család lehessetek!
Niki
Sajnos a barátokkal én is hasonlóan vagyok, noha mióta a jó hír kiderült, valamivel jobb a helyzet!
Seszi
Drukkolok, hogy lehessen közös, saját babátok!
Nóri
, Wish
Én is olvastam, hogy hamarosan lesz statisztika. S állítólag ennek egyedül a Kaáli és a BMC örül...
Én egyébként jól vagyok, túlságosan is, mert semmi tünetem. Még a cicim sem feszül
Ma gulyáslevest főztem! Borzasztó fincsi lett! Amúgy nálunk a párom főz, én nemsokmindent tudok (csak amit akarok
), de most van időm, így szívesen kísérletezem! Szerencsére a páromnak is nagyon ízlett
Fanni