Linácska
Ennél jobb hírt nem is olvashattam volna. Persze, hogy szívesen találkozok veled, és mászkálhatunk. Mondjuk én 2 óránál többet nem bírok egyszerre. Lehet, hogy még az is kiderül, ismerjük egymást, tudod a Bányaiból. Ma én is kitűnően vagyok, mászkáltam, miután hazajöttem, ablakot pucoltam. A bababörzére mi is megyünk, reggel 8-ra ott szeretnénk lenni. Aztán Józsefvárosi piac. Ma vettem 3 pár zoknit pocaklakónak.
Linácska még valami. Férjemnek meg május 28-án van a szülinapja.
A Horti feleségével pedig együtt dolgoztam, most meg a férjemmel dolgozik. Nagyon aranyos csaj.
Mino
Depinél még nem tartok,
legalábbis nem tart pár óránál tovább. Ügye az nem vészes?
Főleg, amíg így süt a nap. Most is sétálgattam, jobb kedvem lett.
Seriff
Gratula Hancúrnak!Hogy miket fog még az a babó művelni, szaladhatsz utána. Lesz majd olyan kis lábbal hajtható motorja? Azzal aztán tudnak kotorni és mennyire imádják.
Nana
Hát akkor én is harcolni fogok érte, hogy velem lehessen. Úgysem lehet aludni és pihenni bent, akkor legalább lássam babómat. Én is fejtem, de ott volt az asztalon két óránál tovább is. Este meg bagóztak, rádióztak a nővérek.
Nekem 11 hetesen és pár naposan mértek nyaki redőt, szóval szerintem jó. A 20 hetes uh-án tudtam meg a nemét. Bérczi mondta, hogy lány, de még mindig meg fogom kérdezni a 30 hetesen is.
Erszényes
Nekem van egy listám, hogy milyen vizsgálatra mikor kell mennem. A védőnőtől kaptam. 26. hét vércukor vizsgálat. Lehet menni a Honvédba is. Legalábbis én mehettem. Ott nincs nagy tömeg, bár úgyis előre vesznek.
Hát az én férjemet bizony egyáltalán nem érdekli az ultrahangos vizsgálat. Pedig imád, meg jó ember, de vannak különc dolgai. Ebbe bele kell nyugodnom.
Tudja valaki Birolli emeal címét vagy tel számát?