Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Birolli, nagyon kedves tőled, nagyon örülök neki. Én mindig rérek napközben, amíg nincs sötét. Találkozhatunk bárhol, mondjuk városközpont? Vagy neked mi lenne jó? Nem tudom hol laksz. A börze az már jövő hét szombat, úgy várom.

Linácska

Én a napokban elég rossz kedvű vagyok. Mániákusan sétálok, és megyek a városba is, még, ha csak egy valamiért is. Nem bírom a bezártságot, és hogy annyira egyedül vagyok. Ráadásul csalódtam az egyik barátnőmben. Úgy érzem, hogy amióta nagy a pocakom ciki velem mászkálni. Vagy csak üldözési mániám van?

Sygnum

Én császáros voltam és nem engedtek baba mamásba. Ráadásul én azt hallottam, hogy nem szabad kibontani a babákat, mert harapnak érte, így csak a lábujjait kukucskáltam meg. Kép Főleg az bánt, hogy nem látom hogyan fürdetik, mivel, mit adnak neki. Pl teáztatják -e? Rosszakat lehet hallani. Így, amikor hozták, folyton csak aludt, nem szopizott semmit. Próbáltam felébreszteni, ahogy mondták. A fülét húzogattam, de aztán elsírta magát. Soha többet nem piszkáltam.

Linácska

És hogy vagy? Én most múltam 28 hetes, és sokkal jobban érzem magam, mint pár hete. Nehezebben mozgok már, mert nagy a hasam, de olyan jó a közérzetem. A viszereim szaporodnak és nőnek, viszont egyáltalán nem fájnak. Veled is volt ilyen időszak, hogy jobban érezted magad? Vagy neked nem is voltak gondjaid?
Mindjárt teszek fel új pocakos képet, el ne ájuljatok. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Ser
Most visszaolvastam megint, amiket önjellemzés gyanánt leírtál! Szóval KisgyerekKép, ezek szerint a képen látható Miniatűr nem is a kisbabád, hanem a kistesód?? Kép Kép Kép Kép Kép
És köszi, hogy leírtad, hogy no para a súly gyarapodás miatt, és hogy ez normális.. Éva is megnyugtatott.
Na de hogy Ti fölálltok?! Ez már nem "normális"Kép! Nem hiszem el! Hancúr hihetetlen! Én még ilyen őrült ütemű mozgásfejlődést nem láttam ilyen korban!
A Tesóm gyerekei is eszméletlenül gyorsan fejlődtek, na de a Kiscsajod... A pofám leesik mit művel.. KépKép
Tegnap beszéltem Patriottal!
jól vannak, és mindenkit puszilnak! Zsombi a keddi névnapjára oltást kapott! (Bálint is kedden kapta) Persze szokás szerint a 2 legény fej-fej mellett halad, mert mind a ketten felkeltek tegnap hajnali 3 körül. ma is felkelt Bálint 4-kor, és evett. Már hónapok óta nem csinált ilyet.. Kép Kíváncsi vagyok, Zsombi is kelt-e ma hajnalban..Pat már kinézte a net-szolgáltatót, de még kicsit puhítani kell a párját! Hétvégén valszleg fel tud nézni a netre!
Lina
Te is.. mit fogsz kezdeni net nélkül?! Õszinte részvétem a más konyhájában, más dolgai között szituhoz! A családi zarándoklathoz meg pláne kitartás! Kemény lesz.. Kép Legalábbis nálunk az volt, mert 2 hetesen vittuk haza Bálcsit, és még 3 hétig nem jöhetett hozzánk senki! Na de utána... Phűűűűűű Nem kívánom újra.. Szláva meg biztosan segít majd beosztani, leszerelni a családot!
Syg
Bálint is valami hasonlóképpen hízik.

KépKép
mino

Szia Kob és Cukker!
Cukker! Itt vannak az új barátok! Ne süllyedj a depipe! Nincs miért! Boldog kismama vagy, körbevéve csupa megértő, jóindulatú, segítőkész Kismamával- Kispapával! KépKép
Kob
Hogy vagytok ma? Mesike? Tanulással haladsz?

KépKép
mino

Seriff mennyi idős ott a babád?

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Seriff,
Hát ez nem semmi. Kb. mintha egy 10 hós baba lenne a képen. Kép

Mino,
A fiúk tényleg késöbb csinálnak mindent. Mondjuk Dani 7,5 hónaposan állt fel elöször egyedül a járokába, de "csak" 8 hónaposan kezdett el mászni, mig az ismerös kiscsajok már 6-7 hósan nyomultak.Kép

Amit a korházak csecsemöosztályain csinálnak az BOTRÁNYOS általában. Én ugyan Cegléden szültem... Danit állandoan teáztatták. Ezért gyulladt be a mellem, ezért nem tudott 2 napig 1 gramot se szopizni, hiszen mindig teli pocakkal hozták ki, mondták ébresszem fel. Húzgáljam a fülét (ez volt az állandó tanács) Akár mit csináltam aludt mint a bunda! Be is sárgult rendesen. AKKOR kiharcoltam adják oda mellém egésznapra. Behozták a "kékfényt" is és megindult a szopi is. Óráról-órára kevésbé volt sárga.

Szóval LINA azt tanácsolom HARCOLJ. Ahogy Syg is tette. Mégegyszer én se lennék ilyen nyuszi.

KépKép
KépKép
nana09

Nana jól csináltad, ügyi vagy. Mit harcolt ki Syg?

Most megyek a postára, később leszek.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok, most van egy kis nyugi,egész héten 7körül-vagy előbb kelt Hanci,és ilyenkorra újra elalszik,nem bánnám,ha mondjuk 8-ig aludna inkább,na mindegy.

Cukker,a kép tegnap este készült, és kedden lesz féléves a drága. Mi is döbbenten néztük a férjemmel,h mit csinál ez a gyerekKép. És még azt akartam írni,h az egyik barátnőm császáros volt,és a roominginben lehettek a 2.naptól-ez februárban történt. De egyébként sajna így se látod a fürdetést,és azt se, h éjjel mit csinálnak Velük. De azért sejthető.

Lina, ha véletlenül mégis beikszeled a tápszert és a roomingban vagy,Rajtad áll, h adsz-e Neki,meg Rajta, h kéri-e. Például HAnci úgy szorította össze a száját, h csak na, próbálkozhatott vele akárki(csecsemősnővér).Uez igaz a teára is.Mikor mi voltunk bent,kevesen szültünk,így nem volt leadott tej. Éjjel simán teáztatják őket,akármit x-elsz,mert nem tudnak mit kezdeni x ordító csecsemővel. Ez szar, de így van. Viszont én is felküldtem a lefejt tejemet utolsó nap,és később mondták,h meg is itta.

Kép
seriff

Azt harcolta ki Syg hogy Leo (a mami gyengessége ellenére is) vele lehessen. Én is rengeteg vért vesztettem a méhlepény "probléma" miatt, ezért egy élő hullának tekintettek. Ha jól emlékszem még a férje is bemehetett hozzájuk, vagy nem Syg? Az én férjem szive megszakadt hogy csak 6 nap után vehette újra a kezébe a kisfiát.

Ezt se értem, ha szülésnél ott lehet az apa, utána miért csak üvegajton keresztül nézheti meg a saját gyerekét?

KépKép
KépKép
nana09

Szia Seriff!

A lefejt tejet én is mindig leadtam, de kétlem hogy eljutott volna a baby-hez. Én pont a nővér szobával szemben feküdtem a babák pedig pont mellettem lévő szobában voltak.

Egyszer láttam hogy a pohárkámba leadott tej még 2 óra után is az ujságot olvasó nővér asztalán volt. Kép Hát jobb is hogy már nem adta oda Daninak! Cegléden egyébként borzalmas volt látni ás hallani hogy a babák nagyrésze éjjelente rengeteget sirt, a nővérek pedig be se mentek hozzájuk. Kép Kép
Én sajna tudom, mert éjjelente semmit nem aludtam. jeggeltem a mellem és félóránként mentem a nővérekhez a jégért Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Köszi a sok jó tanácsot, remélem rendesen szülök, és akkor mehetek baba-mamás szobába. Na meg azért is szeretnék így, mert úgy gondoltuk a párommal, hogy Lili születése után a kistesó jöjjön, amikor szeretne, ha fél év, akkor annyi. Viszont, ha császáros leszek, akkor a két szülés között elvileg két évnek el kell telnie. Így jár, aki későn kezdi a családalapítást:-)

Cukker,
én pont ma reggel beszéltem a férjemmel, hogy tulajdonképpen meg sem visel a terhesség. Azon kívül, hogy nem tudok nevetni, mert ha nagyon rámjön, akkor átvált zokogásba, szerintem nincs sok bajom. Kétszer volt rossz igazából, egyszer, mikor a bordáim közé szorult levegő, és egy hétig nem nagyon tudtam lefeküdni (mondjuk ez szerintem független a terhességtől), másik meg pár hete, mikor a hasamon volt egy terület, amihez nem lehetett hozzáérni, mert olyan érzés volt, mintha megégett volna. Sajnos én olyan vagyok, hogy ha tudom valamiről, hogy miért fáj, akkor nagyon jól tűröm (fogkiidegelés injekció nélkül...), de ha nem tudom, akkor a legkisebb fájdalom is idegesít.
Jövő hét végén hazaköltözök Kecskemétre, majd megyek veled várost járkálni, jó?

Nana,
az nyugtat egy kicsit, hogy a csecsemős főnővérhelyettes a barátnőm anyósa, bízom benne, hogy szót tudunk majd érteni. Egyébként maga a dokim is azt mondta, hogy szülés előtt mindent megbeszélünk, sokmindent lehet ám, ha kinyitja az ember a száját. Na azt hiszem ebből a szempontból nem kell félteni...

Mino,
szerintem ez a netnélküliség úgy fog kinézni, hogy reggel megkérem anyu élettársát, hogy álljon ki a garázsból (úgy 10 éve még a volt autónkat meghúztam egy ilyen művelet közben, úgyhogy azóta van mire fogni, hogy én nem tudok, így kényelmesebb:-)), aztán beleülök autókába, és megyek apuhoz netezni. Úgyis ő is egyedül van otthon, tesóim suliban-dolgozóban, felesége is dolgozik.
Na meg ha megvan az új ház, az első az lesz, hogy áthelyeztetem a telefont, meg az ADSL-t. Mivel nekem dolgozói van, eztért csak a központban beizzítják a vonalat, a többit rám bízzák, hogy szereljem össze.

Seriff,
hihetetlen a picilányod, nagyon ügyes. Lassan szalad. Úgy emlékszem, hogy a hugom pont az egy éves szülinapján indult el. Egy kis asztalra letették neki a tortáját, megtetszett neki, és elindult felé, de mire odaért elvesztette az egyensúlyát, és csak a tortában tudott megkapaszkodni.

Na én is megyek postázni, megszabadulok némi pénztől.

Lina (34+4)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Csak olvasó üzemmódban tudok lenni, vagy még abban sem Kép
Tudnátok segíteni, hogy a vércukor méréshez a vérvétel mikor van pontosan? A védőnőm tegnap azt mondta, menjek két héten belül. De én a 26. hétre emlékszem. Szerintetek?
22+2

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille, hivatalosan 24 és 28 hét között, de 26. héten szokták csinálni.
Nem lehet, hogy egy síma vérvétel leleteden már kicsit magasabb volt, és ezért ellenőrizni akarja?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina. köszi a videót, nagyon jó volt reggel a munkahelyemen nevetéssel kezdeni. Kép
Jó hogy nem visel meg tulajdonképpen én is jól érzem magam csak néha kijön rajtam az elveszettség érzés, amikor egy ideig nincs kedvem semmihez. Meg sajnos nálam tetézi pár ismerősöm viselkedése is, aki rajtam éli ki magát mert elgurult a dilipirulája. Kép
Amúgy te már beszéltél az orvosoddal a szülési módról? Mitől függ h. császáros leszel?

Pille: én úgy tudom hogy 24-28 között bármikor jó, legalábbis én jövő szerdán leszek 24 hetes de még a terhesgondozóban sem voltam beutalóért. Remélem nem késő nekem se.

Nekem meg még mindig mélyen a lepény. Tegnap voltunk dokinál, kaptam sztárfotót de nem tudom feltenni, pedig mosolyog rajta és lehet hogy hülyeség de szerintem az álla olyan mint az enyém. Kép
Imádom Minijanikát!!!!!!

Nana: lehet hogy lemaradtam, de hogy vagy mostanában?? van még hányinger vagy rosszullét?
Remélem jól vagy!

Szép napot mindenkinek!!!

KépKép
erszényes

Pille,hívd fel.Leírjam a számát? Küldjem el mailben? Sztem is 26.hét, de kérdezz rá,az a biztos.

Lina,azért még nem szalad,de gondolom,mire síelni emgyünk-március-már biztonsággal fog járniKép.Elflejtettem,ki is a dokid?

Kép
seriff

Erszényes! de jó hogy jelentkeztél! Mi van veled mostanság??? "jófej" ismerőseid lehetnek. Kép

Igen, hányinger, rosszullét még mindig van, de ERÕT veszek magamon és nem hagyom hogy győzedelmeskedjen felettem.

Tegnap másfél hónapja elöször mentem el Danival egyedül sétálni, nagyon jót tett. Kép

Ja arra gondoltam végig SYG hátha összefutunk, de sajna nem Kép

erszényes hány hetesen is tudtad meg hogy MINIJANIkátok lesz?

És ugy általában mindenkitől kérdezem, KI HÁNY HETESEN TUDTA MEG a BABY nemét?

KépKép
KépKép
nana09

Még egy kérdés! Nyaki redő... mérés. Hány hetesen???

Én a 11. héttől a 13. hétig mindenfélét olvastam már. Mostanában általában azt olvasom hogy a 11. héten mérik. Nekem a B.I. 11+6 -ra adott időpontot. Az nem késői????

Bocsi a sok kérdésért!

KépKép
KépKép
nana09

Nana: jól vagyok, nől a pocim. Kép

Amúgy nekem a 19. heti genetikai UH-n derült ki hogy fiúcska lesz és hihetetlenül boldogok voltunk, mert bár mindegy csak egészséges legyen elven voltunk, de inkább kukist vártunk. Kép
És szerencsénk lett!! Kép

Tegnap meg mégegyszer meggyőződhettünk róla, ugyanis szerintem a mi pici fiunk imád szerepelni, mert büszkén mutatta, hogy milye van meg miket tud. A Bérczi Ildi meg is kérdezte h mindig ilyen sokat mozog, mert szépen produkálja magát. Kép

KépKép
erszényes

Nana: nekem a 13. héten volt a nyki redő, de szerintem a 11+6 akkor még tökéletesebb. Kép

KépKép
erszényes

Köszi Erszényes! Dani is mindig mutogatta a "férfiasságát". Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nekem 12+1 hetesen volt nyaki redő. 11+3-on kellett volna eredetileg mennem, de akkor épp nászúton voltam.

Ja, Seriff, nekünk meg május 28-án van a házassági évfordulónk:-) A dokim meg Dr. Horti Tamás.
Szurkolj, vettem a muffinhoz mindent, nekilátok, kíváncsi vagyok, mi fog kisülni belőle. Meddig kell tölteni azokat a horpadásokat? És rá kell tenni a sütőforma puklis tetejét is???????

Nana, nekem is a 19. hetes genetikai UH-n mutatta meg a csajszi, hogy csajszi. Vagyis nem nekem, csak a Bérczi Ildinek, ő határozottan látta, hogy az egy punci, én meg valami foltot:-)
Na most már én is határozottan láttam, a puncit mindig mutatja, na de az arcát.
Tényleg lányok, aki már látott engem meg a férjem is, kire hasonlít szerintetek? Eddig mindenki szerint olyan egyértelműen felismerhető. Az albumomban ott vannak a képek.

Erszényes,
még nem beszéltünk a dokival semmiről. Mindig azt mondta, hogy hol van az még:-) Holnap megyek hozzá, lehet, hogy még mindig ezt mondja. Nagyon bírom a fejét, annyira lazán kezeli a dolgokat, semmin nem paráztat. És ami nagyon szimpi: elutazik két napra november végén, én akkor leszek 37 hetes, tehát azért remélem még nem fogok szülni, de azt mondta, hogy be fog mutatni egy kollegájának, vele is beszéljünk meg mindent, hogy ha véletlen azon a két napon akarna kijönni Lili, akkor se maradjak magamra.
A 30. hétig nekem is rossz helyen volt a méhlepényem, mikor az elment, addigra meg farosra fordult a baba, azért nézett ki úgy, hogy császáros lesz, de a 31. héten ő is megfordult. Szerintem úgy is maradt, mert lent szokott csuklani:-) Most normál szülésnek néz ki, de hát bármi adódhat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Seriff,
bocs, a kuglófsütőnek van puklis teteje, ennek nincs:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: neked is mélyen volt a lepény? És hova vándorolt?
Legközelebb 6 hét múlva van UH BI-nél, az egy örökkévalóság... Kép

KépKép
erszényes

Erszényes, igen, mélyen volt, de ahogy nő a has, elhúzódik. Fizikailag nem változik a helye, csak relatív a méhszájhoz képest. Úgyhogy szurkolj, hogy minél nagyobb hasad legyen:-) Most már én is jól láttam, hogy a baba feje lentebb van, mint a lepény, úgy az állánál kezdődik csak.
Nekem a 30. után a 38. héten kellett volna UH-ra mennem, aztán a férjem közölte, hogy akkor a 34. héten kipróbáljuk a Brendonban a babamozit, mert ő nem bírja ki...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Annyira aranyosak az apukák amikor nézik a pocaklakót az Uh-n. Az én páromnak is megváltoznak a vonásai amikor Minijanikát nézi a monitoron. Kép
Akkor megnyugodtam a lepénnyel kapcsolatban csak ki kell várni hogy jól kikerekedjek. Kép

KépKép
erszényes

Úgy szeretek lakótelepen lakni... végre rávettem magam, hogy lefeküdjek pihenni, erre nekiálltak füvet nyírni olyan nagy traktoros géppel.:-(
Akkor inkább vasalok

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, kb egy evőkanálnyit tegyél a horpadásokba,épp elég lesz bele,ne aggódj,ha az egyikben kicsit kevesebb van,mint a másikban.Uolyan fini leszKépKépKép!Szorítok!

Nana,hivatalosan a 12.héten kell mérni,tehát a 11+6 a legtökéletesebb!Kép

Angyalkám végigüvöltötte a sétát,ha betettem,ha kivetettem a babakocsiból, tudtam,h "csak" álmos, mióta hazaértünk alszik isKép.

Kép
seriff

Köszönöm Mindenkinek, megnyugodtam!

A "túl álmos" babánál nincs rosszabb. Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Linácska

Ennél jobb hírt nem is olvashattam volna. Persze, hogy szívesen találkozok veled, és mászkálhatunk. Mondjuk én 2 óránál többet nem bírok egyszerre. Lehet, hogy még az is kiderül, ismerjük egymást, tudod a Bányaiból. Ma én is kitűnően vagyok, mászkáltam, miután hazajöttem, ablakot pucoltam. A bababörzére mi is megyünk, reggel 8-ra ott szeretnénk lenni. Aztán Józsefvárosi piac. Ma vettem 3 pár zoknit pocaklakónak. Kép
Linácska még valami. Férjemnek meg május 28-án van a szülinapja. Kép A Horti feleségével pedig együtt dolgoztam, most meg a férjemmel dolgozik. Nagyon aranyos csaj.

Mino

Depinél még nem tartok, Kép legalábbis nem tart pár óránál tovább. Ügye az nem vészes? Kép Főleg, amíg így süt a nap. Most is sétálgattam, jobb kedvem lett.

Seriff

Gratula Hancúrnak!Hogy miket fog még az a babó művelni, szaladhatsz utána. Lesz majd olyan kis lábbal hajtható motorja? Azzal aztán tudnak kotorni és mennyire imádják.

Nana

Hát akkor én is harcolni fogok érte, hogy velem lehessen. Úgysem lehet aludni és pihenni bent, akkor legalább lássam babómat. Én is fejtem, de ott volt az asztalon két óránál tovább is. Este meg bagóztak, rádióztak a nővérek.
Nekem 11 hetesen és pár naposan mértek nyaki redőt, szóval szerintem jó. A 20 hetes uh-án tudtam meg a nemét. Bérczi mondta, hogy lány, de még mindig meg fogom kérdezni a 30 hetesen is.

Erszényes

Nekem van egy listám, hogy milyen vizsgálatra mikor kell mennem. A védőnőtől kaptam. 26. hét vércukor vizsgálat. Lehet menni a Honvédba is. Legalábbis én mehettem. Ott nincs nagy tömeg, bár úgyis előre vesznek.

Hát az én férjemet bizony egyáltalán nem érdekli az ultrahangos vizsgálat. Pedig imád, meg jó ember, de vannak különc dolgai. Ebbe bele kell nyugodnom.

Tudja valaki Birolli emeal címét vagy tel számát?

Kép

Kép
cukkermáz

Seriff,
fini lett:-) Bár ahol kivajaztam a formát, ott egy kicsit mintha megégett volna, lehet, hogy máskor csak beleteszem, nem vajazgatom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocsánat, hogy teleírtam az oldalt

Kép

Kép
cukkermáz

Dehogy irtad tele! Jó hogy ennyit irtál, írjál minél többet!!! Kép

Az jó ha lehet menni a Honvédba is, akkor én is inkább odamennék. Szimpibb az a korház. (és ott már feküdtem is Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Köszi lányok a reagálást vérvétel ügyben. Ez a sima terheléses vércukor (minden leletem jó lett eddig). Megpróbálom megint a Bagoly u.-i rendelőben levetetni, 2002-ben is ott vették le. Remélem még mindig olyan rugalmasak.
Akkor megyek a 26.héten. Megnéztem végül, Flórával is akkor vették le.

Seriff! Elküldenéd azért a védőnő telszámát? Címem a profilomban. Valahogy mindig kifogom, hogy millióan vannak nála és kapkodnia kell.

Nana! Nekem is a 19.heti uh-n derült ki, hogy kislányunk lesz ismét.

pillle

Köszi lányok a reagálást vérvétel ügyben. Ez a sima terheléses vércukor (minden leletem jó lett eddig). Megpróbálom megint a Bagoly u.-i rendelőben levetetni, 2002-ben is ott vették le. Remélem még mindig olyan rugalmasak.
Akkor megyek a 26.héten. Megnéztem végül, Flórával is akkor vették le.

Seriff! Elküldenéd azért a védőnő telszámát? Címem a profilomban. Valahogy mindig kifogom, hogy millióan vannak nála és kapkodnia kell.

Nana! Nekem is a 19.heti uh-n derült ki, hogy kislányunk lesz ismét.

pillle

Pille: Neked is a faragó Katalin a doktornénid a Bagoly utcán vagy csak oda jársz egy másikhoz.
Ha lehet én is a Bagoly utcára mennék.

Cukker: megköszönném ha el tudnád nekem küldeni a listát vmilyen formában. :
a címem: almanarancs@citromail.hu

Nekem is többet kellene sétálnom szerintem, mert egész nap itt ülök az irodában. Kép Szerintem december 2-ig fogok dolgozni aztán pihi.

KépKép
erszényes

Erszényes,
december 2. az jó nap:-)
Akkor még lesz három hónapod pihizni, meg készülgetni.

Cukkermáz,
az albumodban megnéztem a képeidet, így annyira nem ismerlek fel, de a férjed annál ismerősebb. Mivel foglalkozik? Ja, az enyémnek meg május 31-én van a szülinapja. Olyan aranyos volt, mikor az esküvőt lefixáltuk 28-ra, közölte, hogy ok, a 28 a házassági évfordulónk, az kettőnkről szól, de a 31 a szülinapja, és az csak róla, és nem ér összevonni. Mint egy 5 éves gyerek:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukker a férjed nekem is ismerős. Egyébként mi nagyon közel lakunk egymáshoz. Mi kb 2-3 utcával lakunk fentebb (lentebb)mint ti, mi a Tömérkény I. u.-ban

KépKép
KépKép
nana09

Ok,Pille mindjárt küldöm.
Hanci 2órát aludt itthon,és már megint elszundított a vállamon,így le is teszem az ágyába mindjárt.

Lina,talán ezért jobb a papír,nem kell annyit mosogatni, de még jobb a szilikon,mert akkor a papírt sem kell szedegetni.

Kép
seriff

CUKKER A CÍMEM: b.lili@freemail.hu
a tel.számom: 06-70/310-22-23
hívj nyugodtan. Kép
én nem tudok a központig bemenni sajnos.

mennem kell...
birolili

SYG, KOB, MINO, SAM, SBEA... mi van ma veletek? Merre jártok?

Mondjuk én se tudom mit csinálok még mindig itt. Már készülnöm kellene, indulok a dokibácsihoz. Remélem minden rendben van!!!

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes! Igen a Faragó doktornőhöz járok. Szerencsére belgyógyász szakorvos, így a kötelező belgyógyászati vizsgálatra is mehetek hozzá. Megcsinálja az EKG-t is rendelőben. Illetve annó megcsinálta.
Nana! Ugye leírod mi volt a dokinál? Ki is az?
Seriff! Ok. Várom. Köszi!

pillle

Sziasztok,

Emese drágám javulgat, kiderült, hogy járvány van vagy mifene, egy 5 hós babával találkoztunk ott,Õ szegény már be is lázasodott.
Aztán kiderült, hogy rosszul számolták ki a tgyás összegét, ezért most az utolsó 30-ra a múlt hóban kifizetett pénzt visszavonják 2 részletbe, azaz 30 ezer mínusz. Szóval imádom a tb szabályokat, ráadásul ha Õk számoltak rosszul, azért miért engem büntetnek, nem értem. Egy kicsit rosszkor jött így karácsony előtt, de majd megoldjuk.
Nana,
nálunk mindkét lányról a 23-24. héten derült ki a nemük. Mindkettőről persze a végéig meg akartak győzni, hogy fiúk lesznek, mert állítólag hegyes volt a pocim Kép Pedig még milyen lányok Kép

Cukker,
ha elküldöd a profilomban lévő címre a Tiedet, esetleg a címedet, elküldöm a többiek elérhetőségét mailban, jó?

Sziasztok

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Ma vendégem volt és azért nem tudtam jönni.
Nem tudjátok hogy azokat az extra szép naptárakat Balim csinálta?

Fontos lenne tudni...
Most megyek majd később jövök és akkor nem csak olvasok hanem írok többet.

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Syg, vagy aki ért a homeo bogyókhoz...
életemben először használok ilyesmit a köhögésemre, azt adták, amit mondtál Syg, a Homeogene 9-et. Hogy működik, mikorra várhatok tőle javulást? Harmadik napja szopogatom, tegnap este mintha már nem is lett volna semmi, mára meg megint nagyon köhögök. Igaz a torkom az már egyátalán nem fáj.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: jobbulást!

Pille: akkor azért kérdezte meg tőlem a Faragó dr. néni pár hete hogy megvizsgáljon-e most vagy később mwgyek még... Ez a belgyógyászati vizsgálat mikor van és ányszor kell ilyenre menni?

KépKép
erszényes

Erszényes,egyszer kell menni, és a szülésig bármikor, elvileg minden háziorvos megcsinálja!Kép

Nana, remélem minden okés! Liza is okés? Doki jól van? Egy hete nagyon morcos volt egy barátnőmmelKép.

Pille,elküldtem,megkaptad?

Kob, ez a hegyes poci=fiú, legalább nnyira igaz,mint a hányás=lány.KépÖrülök, h Mesi jobban van!

Kép
seriff

Erszényes,
képzeld, nekem azt mondta a háziorvos (nekem nem nagyon szimpi a nő, de egyéb okokból nála vagyok), hogy ha ő nem ír a kiskönyvbe belgyógyászati szakvéleményt, akkor nem szülhetek. Jót mosolyogtam, aztán mondtam a Lilinek, hogy picilány jól kell viselkednünk, mert a néni nem ad szakvéleményt, aztán bent kell maradnod:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: ezt a dokit!! A pocaklakók előbb-utóbb kijönnek ha van szakvélemény ha nincs.... Kép

Szerintem akkor az is a jövő héten lesz meg nekem. Megvitattam Minijanikával és túl szeretnénk esni rajta. Kép

KépKép
erszényes

Most vacsiztunk, apa csinálta és odaégett egy kicsit.. még épp ehető volt, de szegény olyan szomorú volt. Kép
De megettük és jó lett. Olyan rendes tőle hogy főzöget is nekünk. Kép

KépKép
erszényes

Sam,
szerintem Zsann csinálta a naptárakat!

Kép

Kép
kobudo

Tényleg igazad van.

Nem tudja valaki Zsann elérhetőségét?
Nagyon fontos lenne.
Köszi