Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nicika

Ez egy UH kép?... akkor egy kukac... vagy csak nagyon ilyeneken jár az agyam??? Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Csak egy pörcre ugrottam be.

Nekem októberi kismama-sarok van, közkinccsé teszem!

Nicika!
Én két bébi-talpat látok. A köztes dolgok számomra felismerhetetlenek.

Ja és a lényeg!
csatlakozok Mamintihez, ma reggel nekem is mocorgott a baba. Már tegnap is volt ilyen, de most már tuti, hogy ő. Semmi buborék vagy ilyesmi. Inkább olyan, mintha egy kiskanalat nekinyomtak volna a pocimnak belülről. Ezt először vasárnap éreztem, csak hát a kételkedés...

Délután talizunk!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi, Maminti,
gratulálok a mocorgáshoz!!!
Tegnap néztük a Megasztár válogatást és az egyik srác olyan rossz vol, hogy még a picur is kifejezte nemtetszését néhány rúgással. aztán amikor a srác befejezte akkor ő is nyugton maradt. Jó mi?

Nancsi, még csak most beszélteél a hitelessel és már be is indult a dolog?
Hú ez érdekel, majd délután beszélünk.
Mert jössz ugye?

Néztünk néhány kertes házat a neten Bp. 50 kmes vonzáskörzetében, 3 szobásak 4.5-6 millió közt.
Persze van mit csinálni rajtuk, de összkomfortos, gázkazános kérók!!!
katicuska

Lányok! Nekem szinte minden este rossz álmaim vannak! Nem a babáról szólnak de rosszak! Úgy utálom! Kép

Ági! Ha gondolod akkor küld el a mail címemre a képeket és én szivesen felrakom neked! pickwicktea@freemail.hu

Bettiflame! Üdv itt! Természetesen téged is szivesen látunk köreinkben! Kép

Zsu! Gratula a nagy babához! Pihizz sokat, vigyázz a picurra nagyon! KépKép

Nancsika! Én is ugyanezeket szedtem mikor bacim volt, csak én még hüvelykupot is kaptam! Aztán el is múlt!

Becsi! Ügyi vagy méhszájilag! Csak így tovább!Kép

Nekem is van kengurum! Ilyen kis egyszerű, de nagyon aranyos:
Kép

Maminti! Mellbimbóra én továbbra is az Avent bimbó krémet ajánlom. (Nekem a védőnőm ajánlotta! Még krém mintát is adott!) Kb. 2400 ft és kis tubus, de nagyon sokáig elég! Ja és gratula a babamozgáshoz!

KépKép
nicika

Mamacka! Igen! Ez egy 3d-s uh kép a kislányomról! És nem kuki van rajta! Kép

Szelivi! Bébi talpakat látok rajta én is, közte pedig a nóziját és a szája egy részét. Sajnos csak ennyire kukkolhattuk meg az arcát. Szégyenlős a kiscsaj! Kép

Nicika+Szintia 25+3

KépKép
nicika

Nekem hordozókendőm van, nagyon bejött Kép
Meg szeretnék egy olyat, amit belinkeltetek nemrég. Az az apukás zsák. Egy barátnőmnek van, és nagyon profi Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

A hordozókendőben anyyira összekucorodnak a babák. Nem árt a gerincüknek?
katicuska

Na és így sem látjátok? Körberajzoltam a vonalakat:
KépKép

KépKép
nicika

nikica, így már látom!!!
Tök ari!
katicuska

Katicuska: a pocakodban is pont ugyanígy van a gerincük Kép A kendőt koraszülött babákhoz is ajánlják első pillanattól kezdve.
cory

cory
Budapest

Köszi a gratut a mozgáshoz és a tanácsokat!

Nicika!
Nagyon édes tappancsok!Kép

Én eddig úgy gondoltam, hogy csak hordozókendönk lesz, de most belegondoltam, hogy a Zapának talán nem áll olyan jólKép Lehet, hogy megéri befektetni kenguruba is?

Kép
Kép
maminti81

Cory, és meg tudnád kérdezni a barátnődet, hogy hol vette (és mennyiért) a képen szereplő hordozót?
Betti

Kép

Kép
bettiflame

Betti: babaszobán vette használtan. Én úgy tudom, itthon nem lehet kapni Kép

cory
Budapest

Maminti, nagyon jól áll a kendő apán is, majd nézd meg az arcát, miután rákötötted, és rajta a gyerek Kép A jól megkötött kendő rásimul a baba gerincére, és sokkal jobb neki, mint az ágyikó. De látogassatok el a hordókendős topikba (Életmódnál), ott mindenféle linkeket is találtok, nem csak hordókendőről, hanem más hasonlókról is. És "gyártók" is vannak, akik ilyenekt készítenek. Egyébként Katával ugyan nyárig kendőztem, de most tervezem, hogy elmegyek egy tanfolyamra (egy fél nap, ha jól emlékszem), mert a hátonhordást szeretném begyakorolni. Majd megírom, ha már tudok időpontot, és akkor aki akar, tud csatlakozni. Jó? Na, most már megyek, mert sose indulunk el. Csak benéztem, nem jött-e valami fontos info a taliról Kép

Nicika, én kézre saccoltam, de este megnézem majd jobban.

GyeZsu
gyezsu

Nicika,
annyira édes a kicsitek, így összegömbölyödve is! Kép

Lányok,
nagyon várom már a találkozót délután, még Poccancsnak is elmeséltem, hogy mennyi pocakos mamival fogunk találkozni.Kép

Lyly
23+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Cory, lehet kapni itthon is, az egyik csaj a MAdrinában vette (tudom már megszűnt) szal tuti lehet itthon is kapni...

Baby Bag a neve, a márka nem jut eszembe. De nekem szimpibb mint a hordozókendő. Vagy ezt már írtam???
KépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Alig van pöri, jó talit mára nektek csajok!:-)

Nici, először én sem tudtam kinézni, de nagyon édik a tappancsai:-)

Eri, sajnálom a rossz eredményeket, a diéta nem annyira gáz, de nem is valami jó dolog főleg egy kívános kismaminál.

Mariannka, ez a 6,21 a 120 perces eredményed? Ha igen akkor ez nagyon jó eredmény.

Nyúlanyó 21+2

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nekem van egy eladó nandus hordozókendőm. L-es méret (4m) Sajnos én már nem bírom benne cipelni a babómatKép Én nagyon szerettem, csak sajnos későn vettemKép
Ára 4000ft.
Ha valakit érdekel írjon a svedbrigi@t-online.hu címre.
További jó pocakosodást!

Brigi
bombomanyu

Sziasztok!

Tényleg nem gáz a diéta, és talán így nem fogok 100 kilósra hízni, 160 gr a CH, ez meg még sok is. Csak már unom, hogy kéthetente valami újdonsággal bővül a lista... Küldjetek pozitív hullámokat!!!!!!
Talisok! Úgy irigyellek Titeket!!

Üdv!

Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Sziasztok!
Először is üdv az újaknak.

Látom jó kihalt a topik, jó sokan lehetnek a talin. Dejóóóóóóóó nekik.

Nicika
Én simán kukinak néztem volna, de miután lányt mondtak neked így ezt a variációt kilőttem. Kép

Voltam tegnap dokinál. Megkukkoltuk a babót. Épp ébren volt, így a doki alig bírta megmérni. Kép Tegnap a dokim is megerősítette, hogy kislány (eddig csak a 4d-n mutatta meg magát, azóta sem)
Adatok:
BPD 63 mm
FL 47 mm
Méhszáj 3000
A szülés várható időpontját előrehozta 3 nappal (febr 17-re), de még így is beleesik a doki sielésébe.
Jövő héten meg mehetek cukros lötyit inni. Kép

Eri
És mi fér bele egy ilyen 160 g-os diétába? Mármint mit eszel egész nap?

Talis lányok!
Várjuk az élménybeszámolót, na meg a képeket Kép

Szilvi
25+3

Szilvi és Katababa
szisz2

A találka nagyon jó volt. Kép
Tettem fel pár képet az albumomba:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204&page=2
angi79

Helló!
Tényleg jó volt, finom volt a tea.
Várom a többi képet!!!
katicuska

Jaj de irigyellek benneteket! Kép Még kérünk sok képet!

KépKép
nicika

Sziasztok

Angi
Kihagyhattad volna a gyönyörű képem.

Finom volt a tea. Remélem mindenki hazaért!

Cory hol vagy még nem értél haza? Tessék még írna ma, ahogy ígérted.

Eszti köszi a fuvart még egyszer. Én bekajáltam rendesen.

Jó éjszakát mindenkinek remélem a teától, eltudok aludni.

Babetta és Levi 23+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Annyira jól éreztem magam köztetek, hogy még most sem tudok napirendre térni...

Remélem, hogy lesznek még ilyen találkák.

Angi: köszi a képeket, mindenki szép rajta.

Mariann
24+4

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok Lányok!

Kivetett az ágy (még fél kettőkor).

A tea fincsi volt.

Cory!
Mi az a knédli? Utolnára a Tenkes kapitányában olvastam, azt hittem gombóc.

Néhány képet én is felteszek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Egyébként a végére rájöttem, hogyan kell kicsinyíteni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt! Kép

Én se igazán tudok aludni... Kép Megpróbálkoztam visszatérni a párom mellé az ágyba, de csak nem jó nekem az az ágy, így visszamásztam a kanapéra, de azóta se jön álom a szememre... Kép

A tali naaagyon jól sikerült! Jó, hogy ennyien voltunk! Kép Olyan jó volt ennyi pocakost látni egy helyen. Kép

Én is felrakom majd azt a pár képet, amit csináltam, csak most még nincsen hozzá erőm. Kép

Na, megyek, hátha most már jobb lesz. Kép

Sziasztok!

Eszter 17+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Szelvi!

A knédli elméletileg gombóc, csak nem olyan,mint itthon. Kép Picit másabb az állaga. De javtís ki Cory, ha rosszul mondom. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok
Csatlakozom az 5 órai kelők közé a tea megtette hatását. Nem igen tudtam aludni, mert nem voltam álmos.

Azt látom, hogy rólam megint sikerült egy nagyon ronda kép. Imádom, hogy milyen fotógén vagyok. Azt hiszem fotó versenyt soha az életbe nem nyernék, max hátulról lennék első.

Cory
Lemaradtál a tegnapi írással hányra értél haza?

Anita
Haza értetek?

Nicika
Kár hogy nem voltál biztos, jól érezted volna magad!!

Vasalok egy kicsit aztán 8-ra, megyek védő nénihez

Babetta és Levi 23+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Hazaértem, leraktam a fiúkat aludni (mert persze még nem aludtam fél 10-kor), aztán beájultam Kép
A tali nagyon jó volt, csináljunk ilyet még! Kép Rá kellett jönnöm,hogy nincs is nagy pocakom Kép

Szelivi: gombócszerűként főzik ki, és utána szeletelve tálalják. Kicsit olyan, mint a mi nokedlink, csak sokkal nagyobb Kép Szaftos húsokhoz szokták adni köretként. De Bori ebben a témában szerintem profibb Kép

cory 22+1

cory
Budapest

Jó reggelt,
látom ma sokan keltünk korán. Kép
Hozzám mindjárt jön a védőnő. Utána megyek babázni, a 11 hónapos Bencéhez. (ő a vőlegényünk) Kép
Anita,
nagy volt a köd? Mikor értetek haza? Remélem találkozunk még személyesen!
Vok,
a knédli az gombóc.
Babetta,
ne legyél már ilyen elégedetlen magaddal! "Jó" vasalást és védőnőzést!
Gyezsu,
tündéri volt Kata baba! Kép
Puszi Mindenkinek. Szép napot!

Angi és Lidi
27+0 !!!!! (Megkezdődött az utolsó trimeszter)
angi79

Sziasztok!

Milyen korán keltetek, én meg alig bírtam kimászni 3/4 7-kor. Legszívesebben 11-ig aludnék. Kép Álommanóim vannak.

Tényleg csináljunk még ilyen talikat. Kép Én ma tanítani és dolgozni fogok, délután találkozunk a férjem egyik barátjával.

És már csak néhányat kell aludni, hogy hétfő legyen, és lássuk a babát az UH-n. Nagyon várom már.

Mariann
24+5

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!!!

csak egy gyors bejelentkezés, tényleg jó volt a tali, örükök neki, hogy iylen jól sikerültKépKép

Viszont nekem Levente mire hazaértünk belázasodott.Nem tudom, mit csináltak vele Dunakeszin????Kép
Már a kocsiban tök fázott, pedig totál ment a fűtés, itthon már vacogott, gyors lázmérés, 38,1 volt csak,de felment 38,6-ig.
Ma reggel meg behányt az ágyba, most meg már 39,1 volt szegénynekKép
Kapott nurofent, de nem vitte le, most meg adtam neki egy fél algopirynt.

Úgyhogy ma nem leszek túl aktív.
Mindenkinek szép napotKép

Ildikó
(ma betöltöttem a 20.hetet én isKépKépKépKépKépKép )

Ma ápolónősdit játszahatok megint
Kép
vas

Sziasztok!

Jaj, Ildi, jobbulás Levinek! Olyan kis elesettek tudnak lenni ezek a beteg gyerkőcök! Na, aztán ha már jobban vannak, de azért még betegek... Kép

Tegnap éjfélkor kolbászos kenyeret evett kis családunk (Katával együtt) a konyhában, és azt gondoltam, a mi családunk valahogy nem egészen normális Kép Na jó, tegnap extra nem normális nap volt Kép Katával háromkor indultunk, gyalogoltunk egy megállót, mert az orrunk előtt ment el a busz, aztán annyit gondolkodtam, hogy jussak el vele a Kossuth térre a legkevesebb gyaloglással, hogy végül az lett belőle, hogy leszálltunk ugyan a 6-os buszról a Jászainál, de nem gyalogoltunk el a 2-es villamos megállójáig, hanem gyalog mentünk a Kossuth térre, majd onnan a Báthory utcába, a Kódex könyvesboltba. Ajánlom mindenkinek, naggggyon bababarát hely Kép Sok az eladó, köztük sok fiatal csaj, akik már a múltkor is tök jól elvoltak Katával, míg én könyveket nézegettem Kép És vettem Katának daloskönyvet (Füzesi Zsuzsa rajzokkal), amiben minden dal kottával együtt van benne, Ünnepeink a címe, minden ünnepre vannak benne dalok, karácsonyra pl, rengeteg. Aztán mentünk a talira, ahol Ti szórakoztattátok Kép, onnan már ölben vittem át szegényt a könyvtárba, ahol meg lelkes egyetemisták pakolták vissza utána a könyveket Kép - na és aztán még kóruspróbára mentünk, apa várt ránk kocsival Újpesten - persze sikerült késnünk 20 percet... A kocsiban aztán Kata rögtön bealudt, a kóruspróbán is aludt (ez egy pici kórus, egy háromgyerekes család nappalijában próbálunk, gyerekek nagyon szomorúak voltak, hogy ezúttal nincs játszótárs Kép), aztán felébredt, amíg még énekeltünk, az ölemben a saját kottáját nézegette Kép, és hazáig aztán pont nem aludt el, sőt, hogy nagymamámat is fel kellett vennünk, kifejezetten felélénkült. Így történt, hogy majdnem éjfél volt, mire hazaértünk, akkor még "kikövetelte", hogy képeket nézzünk a gépen, és meglátva Angi csoportképeit extázisban tört ki, hogy "Cici, cici!" - amin kissé meglepődtem (hogy világosabban értsem, az én cicimet is megmutatta rajtam, ahogy az ölemben ült), de azt hiszem, inkább a pocira gondolhatott - nálunk a szopi abbahagyása óta az is cici. Aztán kimentünk apához a konyhába... Aztán lefeküdtem mellé, hogy elaltassam, és persze én is elaludtam. Reggel is elaludtam, pedig ma tejes-zsemlés vérvételre akartam menni. Na mindegy. Kata meg még most is alszik (mondjuk szerencsére amúgy sem egy korán kelő típus). Álmomban pedig a nőgyógyászommal magyaráztuk talán nektek, vagy egy másik társaságnak a kistarcsai szokásokat - pl. a szülősámlit Kép (Másik álmom kórusos volt - szokásos rémálmom, hogy felállunk a színpadra, és kiderül, hogy a próbateremben felejtettem a kottát, majd visszamengyek érte - és nem találok vissza a színpadra Kép

Na befejeztem a kisregényt, Kata is felébredt - írás közben én is magamhoz tértem (ehhez egy bögre kakaó is kellett).

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást, szerencsésen hazaérkeztünk, bár igen izgis volt egy-két helyenKép Néhol akkora volt a köd, hogy alig láttunk el vagy 5 m-re, de nagyon ügyesen mitfahrerkedtem, nem is aludtamKép Az autópályán is érdekes volt, de utána az alföldi falvakban... Na mindegy, lényeg, hogy hazaértünk! Mondjuk csak 9 körül indultunk el, mert elmentünk megkajázni. Már majdnem itthon voltunk, mikor elkezdtem kulcsot keresni és eszünkbe jutott, hogy az irodában hagytuk, így vissza be a városba...KépÍgy lett belőle éjfél, mire beléptünk a házba! De ez tök jó a nagy köd miattKép

Csajok, én is nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy jól fogom bírni magam januárban, és akkor természetesen szívesen beneveznék még én is a következő talira! Örülök, hogy sok mindenkit megismerhettem személyesen, még ha nem is sikerült mindenkivel beszélgetniKép Majd legközelebbKép

Gratula a babamozgásokhozKép

Angi! Neked pedig az utolsó trimeszterhez, nagyon szupiKép Köszönöm Nektek Esztivel együtt a külön talit is, imádom a kiscipőtKép

Ildi! Neked meg a félidőhöz nagy gratula! Sajnálom Leventét, ápolgasd!

GyeZsu! Nagyon édes kislány Kata!

Folytatom a mosást, majd még jövök!

Anita és Botond (24+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi: jobbulást a betegnek!

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Hihetetlenül jól éreztem magam veletek Kép Remélem csinálunk még talikat Kép

Angi Kép
Gratula a harmadik trimeszterhez Kép
Köszi a képeket, nagyon jók Kép

Szelivi Kép
Neked is köszi a képeket Kép Ügyes vagy Kép
Mit csináltál kettő óta?

Gyezsu Kép
Annyira tündéri Kata Kép Mennyi energia van benne Kép A helyében én már rég kidöltem volna Kép

Ildi Kép
Szegény fiacskád Kép Jubbulást neki, gyógyulgassatok Kép

Mariannka Kép
Csatlakozom hozzád Kép Reggel én is alig bírtam kimászni az ágyból, szerintem még most is aludnék, ha nem kellene iskolába mennünk reggel Kép

Babetta Kép
Ne mondj ilyet, jól nézel ki Kép
Úgy látszik nekem meg sem kottyant a fekete tea, este úgy bealudtam mint annak a rendje Kép

Annácska 19+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap jól éreztem magam a találkozón, csak sajnos nagyon hamar el kellett mennem. De úgy belelkesedtem, hogy arra gondoltam, feltétlenül kellene még ilyet szervezni!
Eszembe jutott, hogy pl. csinálhatnánk egy CD másolós bulit nálam. Összeszednénk a gyerekzenéinket - kinek mi van -, és aztán mindenkinek lemásolnánk amit szeretne. Mit szóltok?
Egyébként a tali után a dokinénimhez mentem, aki megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben (az AFP eredménye is most lett meg).
A párommal aztán hazamentünk, jól bevacsoráztunk (sült hagyma sonkával), és - habár már jó álmos voltam - előkészítettem a ma esti meglepetés vacsit. A kisfiunkat ugyanis Mártonnak fogják hívni, és pont ma van a névnapja. Ezért ma ünnepi vacsi lesz a pocaklakónk tiszteletére.
puszi mindenkinek
Betti

Kép

Kép
bettiflame

VokEszter Kép
Tegnap nagyon elrohantál Kép
Visszakeresem a számod Kép

Annácska 19+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Anita,
köszi. És nincs mit a találka miatt. Jó volt. Kép
Meg akartam nézni az albumod, de rosszul mentetted le. Kijavítod? Jó mosást!
Ildi,
gratula a félidőhöz! Jobbulást Levinek!
Betti,
jó vacsizást! Gratula a jó AFP-hez.
Gyezsu,
jót nevettem a "cici" dolgon! Tündéri a kiscsaj!

Védőnő elment, a babakelengye listát beszéltük át. Jó fej volt.
angi79

Sziasztok!

Védőnéninél minden oké volt .Csinált vizeletvizsgálatot és minden oké a vércukrot is nézte az is oké . És Levi szívecskéjét is hallgattam ,elsőre meg találta olyan jó volt hallani.

Gyezsu
Akkor jó sűrű napotok volt tegnap. De Kata nagyon édes volt.

Angi
Gratula a harmadik trimeszterhez!! Jó babázást! Remélem szépfiút választottatok Lidinek!

Ildi
Szegény Levente reméljük hamar rendbe jön . Ápold és kényeztesd, de vigyázz azért nehogy elkapd.

Anita
Akkor izgis volt az éjszakátok! De a lényeg hogy haza értetek!

Annácska
Te tudtál aludni a teától ?

Nancsi
Hogy vagy? Remélem jobban, mint tegnap. Nem is újságoltad a lakást csak most olvastam vissza. Drukkolok, hogy sikerüljön.

Eszti
Te még alszol ? Látom rád nem hatott a tea!

Megyek enni valamit, majd jövök .Írjatok sokat addig.

Cory
Csinálunk még talit és remélem nem csak egyet!

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Annácska
Mire megírtam már meg is válaszoltad nem kell újra le írni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi! Ez nagyon jó, hogy ilyen jó a védőnőd! Kelengyelista...Kép De jó, már itt tartani! Nagyon jók a képek! Én is próbáltam javítani, remélem, már jó lesz! Nem vagyok egy "computer-fej"Kép

Babetta! Te már meg is jártad a védőnőt? Nekem mindig 11-től lehet menni, így elmegy minimum egy fél nap vele! Én is imádom a szívhang-hallgatástKép Vigasztaljon, hogy én sem vagyok vmi fotogénKép (Bár, mondjuk ezek a képek, még el is mennek!)
Szerintem kizárt, hogy Eszti alszikKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

sziasztok!!!!

Anita, látom, szerencsésen hazaértetekKép
Gyezsu, neked még volt programaod bővenKép
Tök jó, hogy Kata ilyen jól bírta.Stramm kis csajKép
Babetta, gratu a jó cukor szinthez, meg a pisihezKép
Köszi minenkinek a félidős gratulációt, meg Leventének a jobbulástKép
Most már úgy látom jobban van, evett egy pirítóst, meg teát ivott, nem jött ki belőle.
Talán nem kapom el, bár nem maradt fennt a szobájába, itt terjesztei a bacikat nekünkKépKép

Angi, neked a harmadik trimeszterhez gratu, tök jó, hogy már ott tartaszKép

Képzeljétek, az előbb körbenéztem a www.keresztnev.lap.hu -n, és mit találtam????
azt, hogy az Emilit lehet így anyakönyveztetni!!!!
Tök jó!!!
Nem kell nagymamás Emíliát adnom nekiKép
Tehát akkor megvan (jelen pillanatban):
Vas Emili
Kép

Olivér Levente mellett gubbaszt a takarója alatt, ha ez most nem kapja el, akkor soha.
Angi, tök jó, hogy neked jó fej a védőnődKép, az enyém se olyan gáz, de a csigatempója megőrjítKép

Ildikó 20+0KépKép
vas

SziasztokKép

ÚGy sajnálom, hogy nem tudtam eljutni végül a talira Kép de déltől majdnem estig a nagy fehér kagylóval társalogtam. Fogalmam sincs mitől lettem rosszul, de már ha egy pohár vizre gondoltam attól szaladnom kellett. A fiam persze élvezte hogy a nagyit nyüstölheti.

Tök jók a tali képek, és remélem azért összehozunk egy másodikat is.

Annácska Kép
Köszi szépen a villanyász infókat, a weblaposat már megnéztem, az egy kicsit drágább, mint amit tegnap találtam, de tuti csak azért, mert kaptam 10% árengedmény a nagy mennyiség miatt (még csak ajánlatot kértem, mert előbb valahonnan manit kell keríteni ). A másik helyet meg felhívom és rákérdezek az árakra.

Márkus-Eri Kép
Az azért jó, hogy igy látod a diétát és nem akadtál ki tőle. Amugy nagyon sok minden belefér a 160 gr CHba, van egy két tilos dolog, a többivel elég szépen lehet gazdálkodni.

Nicika Kép
Gondolkodtam a képen én is nagyon, a fütyi a kislány miatt szóba se jöhetett, csak a két dudor tévesztett meg, de igy hogy körberajzoltad elég egyértelmű .

Ildi Kép
Mennek a gyógymanók LEvinek, és üdv a félidőt betöltöttek táborábanKép

Csinálok egy kis teát magamnak aztán majd még visszanézek.

Ági
23+1

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Helló!
Tegnap egy csomó dolgot akartam kérdezni mindenkitől, persze nem sok lett belőle.
A férjem azt mondta, ha már mi randiztunk akkor az apukáknak is lehetne egy találkozó.
szerintem nem is rossz ötlet.

Voltam fent a SOTE topikon, methogy ott fogok szülni, és olyan aranyos volt az egyik apuka, most csaszizták a feleségét és ő ír helyette. Meg is könnyeztem...

Tegnap voltam a Renoválásban és vettem 4 rugit meg egy édi kord kantáros nacit!
Persze sokkal többet is el tudtam volna hozni, még jó, hogy nem volt nálam több pénz.
katicuska

Babetta Kép
Gratula a vércukorhoz és a szívhallgatáshoz Kép
Jó gyorsan végeztél Kép

Ildi Kép
Ez szuper! Nem is tudtam, hogy így is lehet anyakönyvezni az Emilit Kép
Örülök, hogy jobban van Levi Kép

Ágiboszi Kép
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni a talira, jobbulást Kép
Mi mindkét helyen nagytételben vásárolunk és így nagy kedvezményünk van, de ott amiről írtam is hogy olcsobb mindenkinek az.
Sok sikert a vásárláshoz Kép

Na rohanok szívuh-ra, drukkoljatok!
Remélem még ma végzek, mert állítólag nagyon sokan vannak. Minden kismamát 11-re hívnak, pedig a rendelés csak 12-kor kezdődik Kép

Annácska 19+4

annácska

Ildi! Szuper, hogy lehet így anyakönyveztetni! Szerintem nagyon tuti kis neve lesz a kiscsajnak! Vagány lesz a rózsaszín szerkókhozKép

Annácska! Drukk-drukk-drukk! Majd gyere, mesélj!!!

Ági! Sajnáltuk, hogy nem tudtál jönni! Reméljük, legközelebbKép Jobbulást Neked!

Anita (24+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?