Myra
19-én lesz a BNV-s börze, és ott van nagyon sok babás anyag, ajánlom figyelmedbe. Jegyeket többet nem kapsz idén? Csak így pofátlanul.
Cas
Műjégre gondoltam, mert Lagáéktól nagyon kedvet kaptam.
Kriszti
Szívesen!
Kori: mi jégpályán (BS-ben) ismerkedtünk meg Lacival, márcsak ezért is nagy a szerelem a jég iránt! Hálás is vagyok neki!
Cicik: már bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, nem leszbi vagyok, csak olyan furi ez az egész. Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de az én cicijeimbe még van tej, de mégis a szoptatós melltartóba lassan keresni kell őket, annyira plötyik, mi lesz, ha még tejcsi sem lesz benne? Meg az izgat, hogy ez annak a jele, hogy lassan üres lesz? Azok a szilikoncicik már rég eltűntek (tejcsitől duzzadt).
Fogak: képzeljétek Korinak már két üvegfoga van. Na jó nem az csak olyan, mintha üvegből lenne, mert olyan átlátszós és alig észrevehető. Szegény gyerek állandóan a száját bizergáljuk, hogy a fogait láthassuk.
Tegnap előtt kisebb sokkot kaptam, játszott egy játékkal (mellette voltam) és addig-addig hadonászott vele, hogy szájba verte magát, persze nagyon vérzett, pontosan nem tudom, hol mert nem engedte megnézni. Szörnyű látvány volt, hogy a gyerekem szájából dől a vér?!
Tegnap pedig becsukta a fiókba a kezét, tiszta kész vagyok.