Új privát üzeneted érkezett!

Csak röviden:

Mucus
IGEN! Azért Kori! Kép

Laga
220-280/nm

Boglárka
Szilvi tegnap elvitte hozzájuk. Kép
nikcsi

Sziasztok!

Olvasgattam a "beszélgetéseiteket", de olyasmi problémát nem találtam, ami nekem van.
Szóval, a kislányom (Brigi) 4 hónapos. Eddig néha a cici mellett kapott tápszert is (amikor suliban voltam). Most az utóbbi 1-2 hétben amikor tápszert akartunk adni neki, a cumit mindig kilökte a szájából és öklendezik. Azt hittem, hogy a tápszer nem izlik neki (bár eddig ette), így vettem egy másik fajtát. De közben tegnap éjjel szoptatás közben azon gondolkodtam, hogy a rendes cumival is ugyanezt csinálja, ha berakjuk a szájába, akkor kilöki és öklendezik. Erre azt találtam ki, hogy kipróbálom a tápszer kiskanállal adni neki. Na, így iszogatta. Tehát a cumikkal van baj. De mit csináljak? A tejem viszont már nem elég neki.
Hátha valaki tud egy-két jó ötletet adni.

Köszönöm
Nóra
noncsi77

Szilvi
Holnap mit vigyünk? Innivalót, enni:édeset, sósat?

Nikcsi
Rendben.

Noncsi
Sajnos nem tudok segyteni, mert én is ilyen gondokkal küzdök.
boglarka

Nóri
A cumit teljesen más technikával kell szopizni, mint a cicit.
Mivel a kislányod már 4 hónapos, esetleg próbáljátok ki a szelepes csőrös poharat, hátha az tetszik neki, Aventből lehet venni 3 hónapos kortól valót.
Sok sikert!!! Kép

Kész vagyok, pár napja Sebi új napirendet talált ki, örömünkre reggel tovább alszik (azért persze felkel reggelizni, csak visszaszunyál), viszont ennek köszönhetően napközben alig alszik (már önmagához képest, Sárához képest ez is álomi... Kép)

Kép
Kép
Kép
cas

Nóri,
Milyen típusú cumitok van? Például az Aventre azt mondják, hogy kemény ezért sok baba nehezzen tud belőle cumizni. Ki lehet próbálni más alakút vagy más alapanyagút (szilikon vagy latex) is. Az én lányom is öklendezett a sima cumitól. A cumisüvegből a tápit is csak azután fogadta el amikor egy mokkáskanálnyi szőlőcukrot tettem bele. Ezt pár hét múlva el tudtam hagyni. Addigra megszokta, hogy az is kaja.
myra

Nóra!
ha a szelepes nem jön be, próbáld meg szelep nélkül is.
Jó étvágyat Briginek!

Lányok!
hozzatok magatokkal kötelező jelleggel egy gyerkőcöt (lehet kettő is)
egyébként mindegy, éhen biztos nem halunk Kép

Myra!
hosszabbítassam a könyvet?

Szilvi
szilvamag

Noncsi! Ha van türelmed hozzá, itathatod pohárból is a tápit.
aranyhold

HUh, felmondok. Kép
Kellett nekem elkiabálni a könnyen-fogzást! Ma (meg tegnap is) ultra keveset aludt, és szörnyen sokat nyűgizett. Folyamatosan a szájában kotorászik, dől megint a nyála (pedig már régóta nem csorgat össze mindent), és fel-felsír. Úgy sajnálom szegényt.
Ráadásul pont ma akarunk elmenni megünnepelni az embör névnapját, szegény anyós nemtom hogyan fog boldogulni vele... Remélem Sebi átalussza a kalandot... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi,
Ha lehet igen. Elkezdtem kiírni belőle ami érdekelt, de még nem jutottam a végére.
myra

Köszönöm a tanácsokat.
Képzeljétek el, ma ivott a cumisüvegből!!
Ennek két oka lehet: az egyik, hogy tegnap vásároltam a dm-ben ezzel a baba bónusz programmal és kaptam ajándékba egy cumit, mármint cumisüvegre valót. Elég szimpatikusnak tűnt, amikor kibontottam, mert elég puha volt és nem az a kemény gumianyag volt, hanem valami lágyabb. Gondoltam, kipróbálom, sokat már nem veszthetek. De ugyanakkor azt az öteltet is kaptam, hogy tegyek egy kis szőlőcukrot a tápszerbe, úgyhogy raktam. Na most este megpróbáltam, és elkezdte inni. Csak most azt nem tudom, hogy a cukor miatt vagy a cumi miatt.
De majd holnap nem rakok bele cukrot, akkor kiderül, hogy mi újság.
Ja, próbáltam ma a csőrös poharat is, de nagyon az sem tetszett neki.

Megkérdezhetem, hogy hol szoktatok összejönni babástúl? Vagy zártkörű a "rendezvény"? Kép

Nóra
noncsi77

Szisztok!

Cas,
Együttérzünk, együtt "vérzünk" Sebivel a fogakért vívott harcban:-( Olivér is extra-spéci nyügi éjszakánként, CSAK ciciken nyugszik el, miután másfél deci vizet benyel pár óra alatt (életében nem ivott ennyit egy nap sem, nem hogy órák alatt!) Nappal viszont szépen eljátszik, csak fél-1 órát alszik max. Ezért a programjaimnak és intéznivalóimnak lőttek, sejhaj-sebaj:-)

A holnap talizóknak kellemes időtöltést, babázást!
Persze mi megint nem megyünk, mert Peti beteg és hátha "lappangunk". Pedig Olivérnek elkészült az első csajozós frizurája:

Kép

Ja, ma belém botlott a Corában egy "mély érzésű" 40-es nő, aki nem volt hajlandó előreengedni a babás kasszánál, inkább felháborodott a kérésemen. Én meg megemlítettem neki villámgyorsan, mennyire kedves, együttérző, megértő és a társadalomnak hasznos tagja:-) Erre kiakadt a stílusomon! De miért?:-)))

Noncsi,
Valszeg csak az új cumi lehetett gond. Mivel Olivér egyáltalán nem fogad el semmilyen cimufélét, kínálhatok neki akármilyen édes löttyöt. Mondjuk az ivóleveket se bírja nagyon, leginkább csak vizet iszik, ha egyáltalán iszik. Újszülött korától csak pohárból tud inni. Furcsa gyerek:-)

Viki
ccviki

Noncsi! Szerintem is a cumi lehetett a gond! A lényeg, hogy megoldódott! Kép

A talik mindig valakinél szoktak lenni, általában Cas és Szilvamag a legvállakozóbbak ilyen téren. Amennyire én tapasztaltam egyáltalán nem zártkörűek! Kép
aranyhold

Viki! Melyik a babás kassza a corában?
Jó Olivér sérja! Kép
aranyhold

Aranyhold,
A legelső kassza. Bazi nagy tábla lóg fölötte, hogy kik élveznek elsőbbséget a sorban, sorry és köszönet a megértésért. Tényleg jól jönne, amikor a kicsik nyügisek és ki akarnak ugrálni a bev.kocsiból. Csak az a megértés és türelem hiányzik sok emberből...

Matyi után szaladgálsz már? Ahogy emlékszem, a mászásban is nagyon villámkodott még itt szept-ben nálunk:-)

Viki
ccviki

Nóra!
ha van kedved gyere!

Myra!
nézd meg a Bookline-on, hátha lehet kapni
ott ingyen kiszállítják és általábban olcsóbb a bolti árnál
szilvamag

Viki
Én a Cora-ban szó nélkül megelőzöm, akik nem gyerekkel vannak. Merjen szólni bárki is Kép
A múltkor a pénztáros csaj hívott előre, nem is tetszett azoknak, akik előttem álltak. De fel lettek világosítva, hogy van egy nagy tábla a fejük felett.

Cas
Boldog névnapot az embörnek.

Szilvi
Mit vigyek holnap? Két gyerek már biztos. Túl is teljesítettem az 1-es normát.

Ma Sára "túl" szárnyalta önmagát alvás terén. Délután 2-kor aludt kb. 20 percet és most este 9-kor aludt el, remélem reggelig. Ja! Még délelőtt is szundított egy 10 perceset. Pedig voltunk sétálni is, séta közben nézelődik, nem alszik.
Szerintetek normális, hogy ennyit alszik? Lehet ennyire kicsi az alvásigénye egy ekkora gyereknek?
Pedig én délután is megpróbáltam még elaltatni egyszer, de semmi. Beszélgetett, sikítozott, játszott a cumival, de nem aludt.
hmmc

Myra
19-én lesz a BNV-s börze, és ott van nagyon sok babás anyag, ajánlom figyelmedbe. Jegyeket többet nem kapsz idén? Csak így pofátlanul.Kép

Cas
Műjégre gondoltam, mert Lagáéktól nagyon kedvet kaptam. Kép

Kriszti
Szívesen!Kép

Kori: mi jégpályán (BS-ben) ismerkedtünk meg Lacival, márcsak ezért is nagy a szerelem a jég iránt! Hálás is vagyok neki!Kép

Cicik: már bocsi, hogy ennyit kérdezgetek, nem leszbi vagyok, csak olyan furi ez az egész. Nem tudom, hogy van-e jelentősége, de az én cicijeimbe még van tej, de mégis a szoptatós melltartóba lassan keresni kell őket, annyira plötyik, mi lesz, ha még tejcsi sem lesz benne? Meg az izgat, hogy ez annak a jele, hogy lassan üres lesz? Azok a szilikoncicik már rég eltűntek (tejcsitől duzzadt).

Fogak: képzeljétek Korinak már két üvegfoga van. Na jó nem az csak olyan, mintha üvegből lenne, mert olyan átlátszós és alig észrevehető. Szegény gyerek állandóan a száját bizergáljuk, hogy a fogait láthassuk.

Tegnap előtt kisebb sokkot kaptam, játszott egy játékkal (mellette voltam) és addig-addig hadonászott vele, hogy szájba verte magát, persze nagyon vérzett, pontosan nem tudom, hol mert nem engedte megnézni. Szörnyű látvány volt, hogy a gyerekem szájából dől a vér?! Kép Tegnap pedig becsukta a fiókba a kezét, tiszta kész vagyok. Kép
nikcsi

Nikcsi: az, hogy már nem duzzad a melled, nem jelenti azt, hogy nincs már tej, csak azt, hogy a nagy része szopi közben termelődik, és nem kettő között. Ez tök normális Kép Nekem pl egyáltalán nem nőttek a melleim a terhességek alatt (be kell vallanom, ki is szaladtam volna a világból akkor), és nem volt gond a tejmennyiséggel.

Zsoma tegnap leesett egy mászókáról. Persze fejre. Dőlt a vér. A gyerekorvosi rendelőig (cirka 1 perc, és ott volt a legközelebbi csap) csak úgy tudtam vele eljutni, hogy ölbekaptam, és zsepit nyomtam a fejéhez, különben azonnal a szemébe folyt a vér. Rémes volt. Szerencsére semmi gond vele, csak csúnya. Az a legszarabb az egészben, hogy ott álltunk tőle 1,5 lépésnyire ketten is, de nagyon gyorsan történt az egész, és esélyünk nem volt utánakapni.

Cas: Zsombornak utólag is boldog névnapot Kép

cory 21+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Viki
Hát mi már sosem fogunk találkozni?! Kép

Hmmc
Köszi! Annyira jó volt! Elmentünk egy jó büdös-füstös biliárdozóba, és éjfélig mulattunk! Kép
Sára alvásmennyisége tényleg nem semmi... Kép

Nikcsi
Műjég? Fiúk sétálnak, mi meg korizunk?! Jó!!!
A cicik idővel visszajavulnak vmennyire - nekem legalábbis. Nem lesz annyira üres tejeszacsi-állaga, bár azért feszes almákra ne számíts! Kép
Az hogy mostmár tejjel teli sem annyira feszes, úgy tudom teljesen normális, sőt ilyenkor még több jön belőle.
A baleseteken meg ne borulj ki, szerencsére strababíróak a kölkök. Sebi folyton odacsukja az ujjait mindenhová, lefejel ezt-azt, van egy kis nyikorgás utána, de idővel abbahagyja... Kép
Azért a véres kalandtól én is frászt kaptam volna... Kép
Helyből két fogacska nálatok is? Kép

Szilvi
Mit vigyünk? (Kocsival megyünk, ha kell vmit cipelni...)

Kép
Kép
Kép
cas

Cory
Zsomának is boldog névnapot! Kép
Szegénynek jó kis névnapi ajándék... KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi,
Már vettem anyagot, de köszi. Kép
Jegyünk is van már, csak még nem tudom kimegyünk-e vagy sem.
Lilla is folyton lefejel mindent, vagy odacsukja az ujját. Mi (Lilla és én) jól vesszük az akadályokat, csak az Apja borul ki mindig. Ha tehetné gumiszobába zárná a lányát, csak ne legyen semmi baja. Egyik nap közölte, hogy a bokrokat is beszikszallagozza kint, nehogy megszúrja magát vele a gyerek. KépKép
Múltkor meg, pont amikor Saciék jöttek esés közben elharapta a száját. Szegénykém elég szörnyen nézett ki ahogy csorgott a szájából a vér. Kép
Amint jobban kinő a fogacska már nem lesz üvegszerű. Kép
Cicik: pár hónap alatt valamennyire visszapótlódik a zsírszövet. Azért a régi állapotra ne számíts.

Cory,
Zsomának Boldog Névnapot, és gyógypuszit küldök! KépKép

Cas,
Zsombornak is Boldog Névnapot!!

Szilvi,
Tiszta hülye vagyok. Pont pár napja kezdtem összeírni a könyvrendelésemet (van ismerős könyvkiadónál, így jóval olcsóbb), de ez eszembe sem jutott. Hátha ezt is meg tudja szerezni.
myra

Boldog névnapot a Zsomáknak Kép

Balesetet szenvedők: szegénykék.
És ez még egy darabig így is lesz. Én is gyerekkoromban azzal szórakoztam a kádban, hogy a szappantartón át a szivacsból nyomkodtam ki a vizet. Az meg leborult és a fogamat úgy bevertem a kádba, hogy ömlött a vér, és letörött egy darab a tejfogamból. A fotókon utánna fél foggal vigyorgok, szerencsére aztán kihullott.

Myra
Fannit is Apa mindentől óvná, nálunk a gumiszoba helyett a szivacs a menő. (Építőkocka szivacsból....) Kép A kullancsokról és egyéb rovarokról már nem is beszélve.
boglarka

Nóra
Én csak így később írok Neked, mert modemem van, és csak letöltöm aztán x idő múlva jövök újra. Az én lányom Kori 8,5 hónapos és nem fogadja el a csörős Aventet, szóval jobb, hogy másik cumit vettél.

Viki
Egyszer szívesen lennék veled egy ilyen csatánál. Kép Jókat röhögök, én is ilyen adjuk meg a hangot típus vagyok!
Olivér nagyon vagány lett, csak kicsit öregebbnek is tűnik. Kép

Cory
Köszi.
Nem lettem volna a helyedben. KépKépKép

Zsomboroknak utólag BOLDOG NÉVNAPOT!

Cas
Na akkor már érted?! És mikor megyünk korizni???? Bár az én férjem megörülne, ha én koriznék ő pedig nem. Kép

Szilvi
De tényleg mit vigyünk? Én vettem egy hoesc-t, de aztán még mit vigyek????
nikcsi

Na csajok, én felpakoltam, akkora zsák cuccot viszek, hogy csak na! Lesz nálam vagy 5 üveg Hipp bébiétel, szóval ha vki nem akarja cipelni az uzsinakvalót, akkor számíthat rám (áfonyás alma, sárgabarack, spenót rizzsel).
De azért nemcsak a cseppeknek, magunknak is viszek rágcsit-üdítőt. Kép

Myra
Viszem vissza a cuccaidat neked. Hozhatnál még ha van! Kép

Nikcsi
Hát akkor megpróbálhatjuk, hogy Zsomra kint hagyjuk a két kölköt, de lehet, hogy fellázadna... (bármennyire is nem szeret korizni...) Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Lányok!
tényleg mindegy
itt lesz sülttök, gesztenye, mozarella
amit ezen kívül kívántok, egy kis innivaló, pogi, süti
szilvamag

Enikő ma kinyomta magát hason fekve!!!
a kis izompacsirta Kép
szilvamag

Ja, és az lányos apák ilyen galamblelkűek? Kép
Nálunk kiképzés van, nem nagyon tutujgatjuk Sebit, ha beveri magát, sőt ha kicsit veszélyeset művel, akkor sem állítjuk feltétlenül le - muszáj megtanulnia, hogyan vigyázhat magára.
Állásból is csak párszor vágta magát hanyatt, koppant jó nagyot a feje, azóta nagyon vigyáz rá! Csak úgy tolja ki a fenekét, ha kezd dőlni! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
Van parás fiús apuka is! Az én férjem nemtom hányszor fog szívinfarktust kapni, mire Matyi felnő! Borzalmasan aggódik mindnen! Kép

Szilvi! Mindjárt lefektetem Matyit, hátha aludna kicsit, utána megyünk (persze 1 előtt tuti nem). Viszek pogit, mindjárt sül, meg üdítőt is! Kép
Gratula a pocoknak! Biztos Sebi a példaképe! Kép
aranyhold

elmúlt 1 óra és nincs itt senki
gyertek!!!!!!
szilvamag

sziasztok,
(rendesen olvaslak titeket, csak nem írokKép
na, de most azt akartam kérdezni, h hol lehet terhesfürdőrucit kapni ilyenkor? mert általában télen nehezebben jutni hozzá. egyberészesem nincsen, amit feláldozhatnék, és ugyan van egy bikinim, amelyik jó még mellben is...de azért nem az igazi.
köszi, ha tudtok valamit és nem baj, ha nem kerül sokbaKép

cas,
tetszik, amiket írtál elesés/tutujgatás ügyben, mint leendő fiús anyuka figyelek ám! KépKép
deedee

Sziasztok

Remélem jól sikerült a talitok, majd egyszer mi is csatlakoznánk Ancsival..

Pelus: a végén 50 darabosat tudott venni anyukám, a 70 darabos akkor pont nem volt, de így 5,5.- EUR volt, igazából nincs nagy különbség.
Aranyhold, akkor majd írd meg légyszi hogy milyen méret kell és mennyi.
Nikcsi, ezt légyszi Te is írd meg. Az e mail címem: eszter790108@freemail.hu

Mi tegnap voltunk az első oltásunkon, hát magát a szurit nehezen viselte, de a kocsiban már édesdeden aludt, majd utána tulajdonképpen az egész napot átaludta, nem lázasodott be, nem is volt nyűgi.Akkor ez most így jó?Mert azt mondják ugye, hogy az a jó ha belázasodik.../ tök amatőr vagyok /
Igazából ma is olyan kis bágyadt, többet elszundított napközben, mint amit szokott.Ja, és teljesen rászokott az ujjcumizásra, már egyáltalán nem érdekli a cumi, ha inkább azt akárnám odadni neki, nagyon elkezd sírni, így nem is erőltetem tovább.

Lettek képek a taliról?

Puszi
eszti2

Szilvi
Köszönjük szépen a vendéglátást. Mire hazaértünk már volt házi matekból, fogalmazásból és angolból is Kép
Sejtettem, hogy valami titok lappan a kisasszony körül.
hmmc

Deedee
Jövő héten mikor jöttök? Várunk ám nagyon!!! Kép
Az Anitában a Kékgolyó utcában asszem kell lennie fürdőrucinak... Csak nem elutaztok?!
Azért a nevelésben mi sem vagyunk olyan profik, csak van egy elkényeztetett öcsém, aki nagyon ellenpéldaként lebeg a szemem előtt, így néha már attól tartok, túlságosan is ridegen tartjuk Sebit. Kép

Szilvi
Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást!!! Nagyon jól éreztük magunkat!
Sebi már Békás határában kidőlt, és szunyált egy nagyot, amíg én bevásároltam. Kép

Eszti
És bánod az ujjszopit? Itt a fórumon is megoszlanak a vélemények róla... Kép
Képek később...

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi! Mi is köszönünk mindent! Jó volt megint találkozni, beszélgetni mindenkivel. Kép

És a pogirecept (egyik barátnémtől):

Túrós pogácsa

50 dkg lisztben elkeversz 1 csomag porélesztőt. Hozzádolgozol 25 dkg margarint, 25 dkg túrót, 2 dl tejfölt (kefír v. joghurt is jó), 2 tojás sárgáját, 2 kk sót. Beteszed a hűtőbe pihizni egy éjszakára. Sütés előtt nem árt, ha 2-3 alkalommal nyújtod, hajtogatod, de ha ez elmarad, úgyis remek. Tehát hüvelyujjnyi vastagra nyújtod, szaggatod, tojással megkened, szezám/len/mák/köménymagot, reszelt sajtot, szóval vmit szórsz a tetejére és forró sütőben szépre sütöd. (170 fok, légkeverés 20-25 perc)

Amit vittem az fél adag volt, egy teljes adagból rengeteg lesz.

Kenyérsütő gépben szoktam csinálni, és a megfelelő sorrendben beledobálom a cuccot (alulra a folyékonyak meg a só, rá liszt, végül élesztő) és a keverőprogrammal kétszer kikevertetem.
aranyhold

Aranyhold
Kétszer keverteted? Nekem 1 program is másfél óra, amiben dagaszt-keleszt-dagaszt-keleszt... Az úgy jó?
A porélesztőről honnan lehet tudni, hogy még nem döglött? A múltkori sütim nem lett az igazi, mert még odébb volt, hogy lejárjon az élesztő, mégse kelt meg szinte egyáltalán...
Ja, és azt akartam még kérdezni, hogy Matyi hogyan tért át az 1 alvásra? Mostanában Sebi is egyre később alszik el délelőtt (akkor is, ha korán kel), de ebéd utánig még nem bírná ki szerintem, így délelőtt is elaltatom még.
Igaz, így meg két rövidet alszik csak...

Nikcsi
Bocsi, hogy nem ajánlottam fel, hogy elviszünk, de a mi babakocsink is ott lapult a csomagtartóban, a tiétek már nem fért volna el...

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Mi is köszönjük a vendéglátást, bár elég röpke volt, de azért nagyon jó a pindurokkal. Kép És persze veletek.

Laga
Mi sajnos utánatok érkeztünk, pedig én is szerettem volna veletek is találkozni.

Az én fotóim nem lettek túl jók, ezek a gyerkőcök, hogy állandóan bemozdulnak, egy percig sem tudnak nyugton maradni. Kép
boglarka

Tegnapi nap: ISTENI VOLT! Több szempontból nagyon jó: Végre társaságban voltam!, Kori úgy evett, mint egy kisangyal, jól kifáradt és fél 9-től aludt szépen. Neki annyi rossz lehetett, hogy délután nem aludt csak fél órát. Nekem nagyon nyűgi volt, hazaértünk (7-kor), apa is otthon volt és annyira jó kedve volt. Mondtam is Lacinak, hogy ennyire szereti őt, nekem már kezelhetetlenül viselkedett, az apjának jó volt, sőt kacagott egyfolytában.
Szóval Szilvi mi NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK a tegnapi napot, a sok kis szandit, a fini kajákat. És tényleg bocs, hogy olyan voltam, mint egy ügynök, ajtón ki ablakon vissza, szinte. Ja legutoljára már nagyon gyorsan meg akartál szabadulni tőlünk, mert nagyon gyorsnak kellett kimenni a kapun.

Cas
Köszönöm a cumit! Nem is kellett volna elvinni, Laci jött értünk, én csak azért indultam el, hogy Kori tudjon aludni, de végül, mint láttátok csak a sarokig mentem, aztán vissza.

Myra
Köszönöm az esővédőt!

Eszti
És mikor adjuk a pénzt? Ti merre laktok?
nikcsi

Sziasztok!

Pelus-ügyben engem is utolért a hiány. Sehol nem kapok már 3 hete Pampers First Stepet 4-es méretben. Se nálunk az Auchanban se a közelben lévő Tescoban. Dm nem árul Pamperst. Kész. Elegem van!

Örülök,hogy jól éreztétek magatokat Kép

cory 22+0

cory
Budapest

Szilvi!
Mi is nagyon köszönjük a vendéglátást!!! KépKép
A fejvédőt meg se dumcsiztuk (mit szerezzek még be hozzá stb.). KépKép
Hát az én képeim a vakuhiánynak köszönhetően nem lettek a legjobbak. Kép

Képzeljétek, Lilla elkezdte csikorgatni a fogait. Kép Gondolom ez nem tesz túl jót a fogacskáknak. Lehet egyáltalán tenni ellene?
myra

Cory
Szombaton megnézem itt az Intersparban, ha nem felejtem el...

képek: http://zsom.uw.hu/bababuli/index.html
Nem sok sajna...

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
Sebi is, és kiráz tőle a hideg! Kép
Adjunk egy botot a fogaik közé? KépKépKép
Auuuuuu, Sebi az én vállyamat vette a fogai közé! Na erről hogy szoktassam le?! Fáj!

Kép
Kép
Kép
cas

Myra, Cas!
boxolós fogvédő a gyerekeknek? talán lehet kicsiben is kapni Kép

Cory!
Rossmann?

örülök, hogy minden manó jól viselte a megpróbáltatásokat, Enikő pedig extra sokáig, fél 8-ig aludt
itt marad egy narancssárga versenyautó. Kié?

képeket megpróbálom még ma letölteni

Deedee!
moletteknek való fürdőruhákat nem néztél? hátha jó valamelyik, bár nem tudom mekkora pocakra keresel.
nagyobb terhesruha boltokban is biztos van: Brendon, Baross utcaiak
szilvamag

Szilvi: az persze nincs elérhető távolságban. A fickóm ma a melóból hazafelé próbálkozik eggyel.

Myra: csiszolja a recéket, elvileg nem gáz a fogaknak.

cory
Budapest

Szilvi
Már megint mi hagytuk ott. Úgylátszik ez már vándorkisautó lesz, Myra most hozta el nekünk, mert a múltkor náluk felejtettük. Kép
A jövő héten elhozod? (És akkor utána Matyinál lesz egy darabig... KépKépKép)
(Készül amit kértél...)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas! Az én kenyérsütőgépemen van olyan program is ami nem keleszt, csak kever, ez 13 perces. Ezt szoktam kétszer lefuttatni, biztos ami biztos. Nem kell a pogit keleszteni, összedolgoztatni a géppel be a hűtőbe (ott kicsit kel), másnap hajtogatni, nyújtani, szaggatni, sütni, enni és begyűjteni a család elismerését!
Nem lehet, hogy nem az élesztő rossz, hanem nem jó helyre szórtad? A használatiba le van írva milyen sorrendbe ajánlják belerakni a gépbe a dolgokat. Nekem úgy kel meg szépen bármi benne, ha utoljára szórom a lisztet, hogy az betakarja az előzőeket, és arra a porélesztőt.
Matyinál úgy volt az alvás, hogy délelőtt egy tortúra volt eleltatni, többnyire 11 körül aludt el, utána persze délután 6 körül akart megint aludni, és utána 10-ig nem lehetett ágyba dugni este. Ezért gondoltam egyet, kitoltam a délelőtti alvását 12-re, előbbre hoztam az estit 7-fél 8-ra, és így szuper volt. Nem viselte meg egyáltalán az átállás. Eleinte volt, hogy 4 órát is aludt délután, aztán egyre csökkentette. Most kb 2 órát alszik, viszont este 8-9 között tudjuk csak letenni. Ja, és reggel mindig fél 7-fél 8 között ébred, ettől szinte semmi nem tudja eltéríteni.

Myra! Matyi is csinálta párszor, de elhagyta! Téynleg szörnyű hallgatni, a hideg futkosott a hátamon mindig.

Cas! Vállharapás! Nálunk is, meg archarapás is puszi helyett. Én ilyenkor tehetetlenül ordítok és paskolom a fejét, hogy eressze már el. Ötletem sincs, hogy kellene leszoktatni erről. Egyelőre mindig határozottan ráripakodok, hogy nem szabad, meg fáj nekem, stb.

Akkor jövő kedden nálunk buli, mindenkit várok, és hozhattok bárkit! Majd mailben elküldöm a címet. Az jó lesz, ha pali-parti lesz?
aranyhold

tökéletes!!!!!!!
Kép
szilvamag

Cas
Jég: mondtam Lacinak, hogy családilag megyünk ki egyszer. Erre a kedves férjem: az jó mert ő korcsolyázik, én pedig Korizok?! KépKép

Szilvi
Enikő nagyon ügyi, szegénynek nagyon furi lehetett a tegnapi zaj. Kép

Myra
nikcsi

Aranyhold,
Szupi!!! KépKép

Cas,
Vállharapás nálunk is megy. Én ordítok, Lillát nem érdekli. KépKép

A másik amivel nem tudom mit csináljak: Lilla ugye nagy ujjszopis. A fogai pedig teljesen kisebesítették a hüvelykujját, és a bőr is elkezdett keményedni ott. Szerintetek?
myra

Myra!
el fog múlni, aztán újra olyan lesz, aztán elmúlik és így tovább Kép
szilvamag

Aranyhold
Tökéletes lesz a pali-tali Kép

Azt még elfelejtettem írni, hogy Dorina ma matekból dolgozatot írt. Ezt reggel jelentette be és azt is, hogy nem kellett gyakorolni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, mert bejön az első 4-es és irány a napközi.
hmmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?