Dóri:
Köszi, kedves vagy
Igazad van, ettől tényleg nem lesz jobb a helyzet, ha dühöngök, de legalább megnyugszom..
Majd kibírjuk valahogy.
A szülésznővel kapcsolatban elég tanácstalan vagyok amúgy, hogy fogadjak-e. Lehet, sőt, valószínű, hogy császárom lesz, úgy meg igazából nem sok értelme van... De ha mégis spontán szülés lesz, akkor meg jól jönne.. Most légy okos, Domokos
Meg nem is ismerek senki szülésznőt ott..
Azt már észrevettem, hogy Riát sokan szeretitek, de gondolom el is van havazva ennek megfelelő mértékben.. Nem tudod, ki van más még, aki kedves?
Más: remélem, sikerül végre Neked is kipihenned magad!
Október:
Tisztában vagyok vele, hogy ez nem magánklinika, nem is várom el, hogy körbenyalják a hátsómat.
De legyenek szívesek, abban az 5 percben amíg velem foglalkoznak, legalább azalatt rám figyelni.
Én nem képzelek semmit, hogy mit hogy csinálnék, de mint említettem, van belelátásom a magyar egészségügybe, én is mindennap végignézem, ahogy apró darabokba szedik szét a férjemet, mert 3 embert munkáját végzi, de láss csodát mégis képes normális hangnemben beszélni a betegekkel, sok kollégájával együtt.
Ugyazt a 3 mondatot, amit mondanak, el lehet úgy is mondani, hogy mosolyogva megyek ki, és úgy is, ahogy most.
Részemről befejeztem a témát. Nem akartam és nem akarok senkit megbántani, Téged sem, de úgy látom, nem érted, mire gondolok..
Üdv:
Zsuzsa