Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory Kép

Szerintem csak azért találták meg az elfekvő készletüket a várandós mamák könyvéből, mert múltkor rákérdeztem hogy már nem jár. Mikor mész legközelebb említsd meg és ha van akkor tuti kapsz, legalábbis szerintem.
Szerencse hogy nincs nagyobb baj a lurkóval.

Túlhordás/előbb jövetel
alapból én is ugy hallottam hogy a nagyátlagban a fiuk a lustibbak és a lányok a gyorsabbak, bár erre a teoriára én annak idején jól rácáfoltam, két héttel később születtem mint ahogy ki volt anyum velem irva. A fiamnak a doki csak két napot engedett pluszban bent maradni, pedig lehet hogy aznap született volna meg, mint anno én, mert egy napra voltunk anyummal kiirva, vagyis én is arra a napra vártam a fiam, mint anyu engem.

SzülésznőKép
Szeritnem alapból bármikor fel lehet vele venni a kapcsolatot, mert mindig akad az emberjányának aktuális kérdése amiben talán tud segíteni. Én már 8 hetes várandósan beszéltem vele, a fiam is nála szültem, remélem pocakmacinál is ott lesz.

Angi Kép
Ez csak álom volt, minden menni fog hidd el, legalább egy kicsit arra sarkal hogy minden tuti rendben legyen.

Nah nem hiszem el, a fiam sajtkukacot reggelizett tuti, mert egy percre nem áll meg a lakásban, igy majd később folytatom, mert most is a szekrénytetejéről varázsoltam le Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Csak gyors bekukk,aztán már megyek is tovább, napok óta csak olvasni van időm. Kép

Anita
én mindkét fiút túlhordtam, az egyiket 1 a másikat 2 héttel. Kép
Abban csak reménykedem, hogy most is min. 4 nappal túlhordom majd mert különben szülhetek idegen dokinál.

Este megyek dokihoz, megkukkoljuk a babát. Kép

Vigyázzatok magatokra, akinek pihenni kell pihenjen sokat.

Ja és baromi irigy vagyok a holnapi tali miatt.

Szilvi
25+2

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Nekem sajna nem sikerült feltenni a fotókat, mert mindig azt írja ki hogy vagy túl nagy a kép vagy regisztráljam magam, dehát én regisztrálva vagyok... Kép
Most megyek 9.40-re UH-ra, most nézi majd először 4D-ben. Már alig várom!! Ja és végre kiderül mi újság a lepénnyel...
Majd ha visszaértem megírom.

Amúgy milyen tali lesz?

Ági: 23+0

KépKép
erszényes

Mariann!
István Levente nekem jobban tetszik.

Nancsi,
köszi a térképet, ma be is megyek.
Aztán megmutatom anyunak miket vettem mert ma Pesten van dolga és talizunk.

délután megyek babázni ahhoz a lánykához akinek a bébiszittere voltam őszig. Én megyek érte az oviba, aztán gondolom Barbizunk Kép
Szóval sztem ma már nem lesz időm benézni, de holnap megyek a talira, ha tényleg a 18.ker.ben van.

Ági,
sok sikert az UH-hoz.

Balesetekről:
egyszer elejtettem a hugomat, ovis volt már, nekiesett a radiátornak és összekapcsozták a bőrt a fején.
Egyszer meg rázártam az öcsém kezére az ajtót és mikor kinyitottam szanaszét álltak az ujjai. Õ meg helyrerántotta őket. Azóta is feláll a szőr a hátamon ha eszembe jut.
Karácsonyi sztori:
apu az égősort javította a húgom meg megmarkolta a forró forrasztópákát. Tele volt a keze vízhólyagokkal. Nagyon rossz volt.
Na, ennyi baleset elég is lesz!

Akkor holnap talizunk!

Katica
21+1 (vagy 2 sose tudom)
katicuska

Sziasztok!

Megint jóóó sokat termeltetek. Kép De legalább volt mit olvsanom. Kép Nőtt a pocim. Kép Legalábbis szerintem, szóval holnap majd megint fényképészkedés lesz.

Alakul a kocsi ügy is. Napról napra többe kerül... Valami alapjárat motor mehetett tönkre, de mivel nem tudta a srác bemáretni itt Gyálon, jövő héten keddnet tudom csak vinni egy másik helyre, ahol megcsinálják. Nekem még azt mondta a srác, hogy 15ezer az alkatrész, Ádinak már azt mondta, hogy számlávalm 20ezer. Kicsit nem értem... Na, de mindegy. Viszem a másik helyre, azt majd ott megmondják, hogy mi a baja ténylegesen, mert lehet, hogy csk valamit be kell állítani... Kétlem, hogy annyi lesz, de fő az optimizmus. Kép

Na, indulok be a suliba, metr még az októberi túlóráimat le kell adnom, ami persze megnint egy csomóóó papírmunka. Imádom a bürokráciát....

Erszényes!
Holnap 17 órkor talizunk a Ráday utcában léve Vörös oroszlán teázóban traccspartyra. Kép Gondolom nem igazán jó neked egy pesti tali. Kecskemét nem épp a szomszédban van. Kép

Jó kukkolást az uhzóknak. Kép

Zsuzsófi! Mesélj majd, hogy mi volt!

A pihenősök pihenjenek sokat! Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter 17+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Kép
Csak gyors bekukk Kép

Nancsi Kép
Szép holmikat vettél, azért az anyagot is mutizzátok meg Kép

Erszényes Kép
Drukk az uh-hoz Kép

Ágiboszi Kép
Pedig reménykedtem, hogy mesélsz a klinikai terhelésescukor vizsgálatról Kép
Ki lesz a szülésznőd?

Angi Kép
Szép nagy babád van Kép Gratula hozzá Kép

Majd később benézek Kép

Annácska 19+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

bocs, még egy kérdés.
Hogy kell menni BKVval a Vörös oroszlánba, hogy a lehető legkevesebbet gyalogoljak?
Mert gondolom nem a 18. hanem a 9. ker. Rádayról van szó...
katicuska

Katicuska,
a Kálvin tér felől jössz és jobb oldalt van, nem kell sokat gyalogolni. És a 9. kerület, persze. Kép
Kép Ezt csinálja a lányom. Kép
angi79

Bukfencezik?????
Tök aranyosKépKépKép
vas

Na itt vagyok. Nagyon cuki volt!! Kép
Egyfolytában mozgott a kis drága és megint láttuk a kukit úgyhogy tuti 1000% hogy Janika lesz. Kép
A lepény meg nem ment sehova. 4 hét alatt nem mozdult el. Hát reméljük meggondolja magát. Ja és kaptunk egy fotót is amin mosolyog. Annyira jóképű már most is Kép Kép

Vok: sajna tényleg nem tudok Pestre menni. Kép
De talán legközelebb, sajna még dolgozom dec. 9-ig.

Ági: 23+0

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek!
Tegnap jöttem haza a kórházból, elkészült a vércukor profilom, Uh is volt, de látom Ti sem unatkoztatok. Majd igyekszem visszaolvasni. Kép
Puszi mindenkinek!!

Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Sziasztok Lányok!

Beférek még a fórumba közétek? Már régóta olvasgatlak benneteket, és most már nem tudom megállni, hogy ne bukkanjak fel én is!
Nagyon tetszik, hogy ilyen aktívak vagytok, személyesen is tartjátok egymással a kapcsolatot, találkoztok, vásárolgattok, stb. közösen.
Én 17+3 kismami vagyok, és április 17. körülre várjuk a babánkat (úgy tűnik, hogy kisfiú lesz). Persze mi is lakásgondokkal küszödünk - most próbáljuk eladni a jelenlegit.
Én is nagy turi-rajongó vagyok, szívesen csatlakoznék néhány bevásárló körútra.
A kötés is érdekelne! Van is egy jó karácsonyi ajándék ötletem ezzel kapcsolatban!
Jelenleg dolgozom, úgy beszéltük meg itt a munkahelyemen, hogy dec.7-ig, utána otthon leszek. Akkor még több időm lesz ide-oda járkálni.
Szóval jöhetek közétek?
puszi mindenkinek
Betti
ui: Eszti, a Halász Jutka CD engem nagyon érdekelne! Már régóta vadászom rá, kis sikerrel.
Nekem cserébe pl. megvan a Ghymes összes, ha valakinek kell.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Úgy döntöttem, nem megyek holnap délelőtt megvágatni magam a sebésszel, szerintem elég lesz pénteken a fogdoki is...Kép

Bettiflame,
üdv közöttünk, a turizásba is benne vagyok, a karácsonyi ötleted is nagyon érdekel. Gyere holnap a talinkra, a teázóba!Kép

Angi,
gyönyörű nagy a babátok, gratula hozzá!Kép

Nancsika,
jobban vagy? Minden oké? Irtó édik a kis rucik!

Eszti,
Halász Jutka zene nekem is kellene.

Puszi mindenkinek!

Lyly
23+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok kismamik! Szia Betti!
Dolgoznom kellene de bekukkantottam!
Mi 15.-én megyünk UH-ra már nagyon várom! Kép Kép Kép Kép

A rucik köszönik a bókokat! ...mind turisak...

Tegnap olyan erős szúrás jött a pocimm oldalába, hogy azt hittem ketté szakad... mintha kést forgattak volna benne. Az csak benne a nyugtalanító, hogy nem tudomm mitől( remélem csak a szalagok) ha tudnám, hogy ez természetes velejárója a dolgoknak, akkor nem izgulnék! Jó lenne ha már látná a doki!

Közületek volt már valaki az Iparművészeti múzeumban megrendezett Iparművész vásáron?
Ha nem most szeretettel hívlak benneteket! Szerintem nagyon jó szokott lenni. Különleges, iparművészek által készített holmikat lehet kapni, mesekönyvtől kezdve a sálakon-sapkákon át a kerámiatárgyakig, karácsonyfadíszekig! Azért is érdemes ide ellátogatni, mert itt maguk az alkotók árulják a portékáikat (nem kerül rá a galériák 120%-a!!!) (Ha sikerül addig rendesen dolgoznom, akkor én is kiállítok!)
A pontos időpontot még megírom ha valakit érdekel, de kb December második hétvégéjén lehet rá számítani!

Remélem holnap tudok menni, addig is minden jót! Kép

Az UH-os sarkokat ne felejtsétek el! Köszönöm!!! Nekem az első kellene!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Kicsit bejelentkezem én is!

Nicika!
Köszi a képeket! Talira én is megyek, már apának is mondtam, tök örült neki, hogy tartom a kapcsolatot kismamákkal.

Lakásvásárlás
A párom általában félkész épületben épít lifteket. Azt mondta, hogy egyik házban se vehetünk lakást, amelyikben ő dolgozott, mert mind selejtből van összerakva. Sajnos általában a fő részek (fal, vezetékek, stb), ami a legfontosabb.

Aranyos rucikat turiztok. Irigy vagyok! Mi leghamarabb januárban kezdünk vásárolni.

A terheléses cukornál rendes szőlőcukor van? Mert akkor inkább kiskanállal megeszem víz nélkül. Anno egy kiló kockacukor meg se kottyant. Kép

Pussz mindenkinek!
Megyek porszívózni, meg rendet rakni. (Mindent, csak tanulni ne kelljen!)

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Üdv Betti a társaságban:-)

Zsófi, mi volt a dokinál?

Eri, valami gáz volt a cukroddal? A cukor profil jó lett? Én is az első gyerkőcnél cukorral küzdöttem, pont határérték voltam, de diétával jó lett a cukor profilom is. Most Prüntyivel, meg majdnem alacsony lett a cukrom, kicsit lazítok a diétán, de majd cukor terhelésen minden kiderül nálam is.

Angi, hatalmas a kisasszonyotok, gratulálok hozzá:-)

Ági, gratula az 1000%-os Janikához:-)

Holnapi tali miatt irigy-irigy

Nyúlanyó 21+1

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Köszönöm a kedves fogadtatást!

A holnapi talira szívesen beugranék, hogy személyesen is találkozzunk, de 18.30-ra kell mennem a dokinénihez. Vagyis legeslegkésőbb 18.00-kor el kellene indulnom az Oroszlánból. Szerintetek van annak értelme, hogy addig is bekukkantsak? Vagy inkább majd legközelebb?

Kép

Kép
bettiflame

Bettiflame: üdv itt Kép Szerintem rövid látogatásnak is van értelme Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Üdv Betti!
Ildi,
rendeltél a Gastroyaltól? Bejött? Nem bukfencezik a csajszi, de mivel csücsül bennem, mondta az apukája neki tegnap, hogy lassan azért forduljon szépen lefele. Kép Lehet, hogy ma ezzel próbálkozott, mert nagyon mocorgott! Kép
Lyly,
köszi. Drukk a fogdokihoz! Egy ilyen "jó" dolog elég is egy hétre.
Livi,
gyere holnap!
Nyúlanyó,
mint már írtam, nem hatalmas a baba, csak mi jóval előrébb járunk már, mint Ti. Lesztek még Ti is ekkorák vagy nagyobbak!!! Kép Kép Köszi a gratulát!
Cory,
Zsoma?

Puszi Mindenkinek.
Angi 26+4
angi79

Sziasztok!

Voltam a dokinál, köszönöm a drukkokat, aranyosak vagytokKép

A méhszájam nem nyyílt tovább, ugyanúgy 2100-as mint eddig, hála Istennek.
A baba is jól van, halgattunk szívhangot, is olyan jó voltKép
A kor-lemaradásából is dolgozott le, hála istennek, már csak 1 héttel kisebb.

Itt vannak a konkrét adatok:

BPD: 48 mm
Fronto (ofd, ki hogy hívja) 63,5 mm
Thorax: 47 mm
Femur 34,6 mm
Mozgás: élénk
Szívműködés: szabályos
Frekvencia: 128/min
terhességi idő: 21

Kaptam vmi képet is, de meg ne mmondanám hogy mi van rajta.

Egyébként ennek ellenére be akart fektetni a doki, a görcsök/hátfájások/húzódások miatt, de mondtam neki, hogy ha nem találja annyira fontosnak, akkor inkább itthon pihenek, mert nemigen tudnám hova tenni a gyereketKép

Azt mondta, lehet hogy vmi fertőzés miatt fájok, igy kaptam antibigyót+Canesten kúpot, krémet, meg a seduxent beállította állandóra most 3*1-et kell szednemKép

Na puszika, jók legyetek, megyek olvasni a jó puha ágyikóbaKép Azért a szigorú fekvésnek is megvannak az előnyeiKép Se házimunka, se semmiKép

Zsu
22+2(UH: betöltött 21. hét, gondolom 21+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
ezek jó eredmények. Megnyugodtál picit?
Áruld el légyszi, hogy a seduxent mire írják fel egy kismaminak? Egy ismerősöm is szedi, aki Szegeden fog szülni.
angi79

Zsu,
ezek jó eredmények. Megnyugodtál picit?
Áruld el légyszi, hogy a seduxent mire írják fel egy kismaminak? Egy ismerősöm is szedi, aki Szegeden fog szülni.
angi79

Betti
Sajnos nekem is el kell mennem olyan tájt...

Zsu
Vigyázz magatokra jó pihizést!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Betti
Sajnos nekem is el kell mennem olyan tájt...

Zsu
Vigyázz magatokra jó pihizést!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meggyőztetek, tehát - ha nem gond a szervezésben - akkor beugranék holnap egy villámlátogatás erejéig. Vagyis 17.00-kor a Vörös Oroszlánban találkozunk, ugye?
(a pontos címe mi is?)
pusziKép

Kép

Kép
bettiflame

Meggyőztetek, tehát - ha nem gond a szervezésben - akkor beugranék holnap egy villámlátogatás erejéig. Vagyis 17.00-kor a Vörös Oroszlánban találkozunk, ugye?
(a pontos címe mi is?)
pusziKép

Kép

Kép
bettiflame

Betti,
http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/
A Ráday utcában lévőbe megyünk, ami a Kálvin térhez van közelebb, a jobb oldalon! 15-16 kismamát biztos fel fogsz ismerni. Kép Kép
angi79

Betti,
http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/
A Ráday utcában lévőbe megyünk, ami a Kálvin térhez van közelebb, a jobb oldalon! 15-16 kismamát biztos fel fogsz ismerni. Kép Kép
angi79

Angi: köszi kérdésed, kutya baja Kép

cory
Budapest

Angi: köszi kérdésed, kutya baja Kép

cory
Budapest

Ez nagyon jópofa nem?
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ez nagyon jópofa nem?
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi, méhösszehúzódásokra írják fel, amolyan görcsoldó féle. Pontosan idézve a betegtájékoztatóról:

"szorongásgátló készítmény, aminek egyúttal görcsállapotokat szüntető, nyugtató, és a nemkívánt izomfeszülést csökkentő hatása is van"

Még a végén lehet hogy ismerem is a szegedi ismerősödetKép Kinél fog szülni? És hol?

Nekem Bencével is szednem kellett, mert nagyon sokat keményedtem, és a dokim szavaival élve: mellesleg nem fogok annyit aggódniKép

Igen, megnyugodtam, méhszájam nem nyílt, picilány behozta a lemaradását, a megszokkott egy hétre, így kizárta az orvosom a kromoszómarendellenességet (akkor még jobban lemaradna)
A fekvést betartom, de azért lazítottam rajta. Merek gépezni is kicsit, meg ülve, asztalnál étkezni, csak arra figyelek, hogy a legkisebb nyilalásra, rossz érzésre azonnal irány az ágyikó. De ma semmi bajom nincsen. Azon is gondolkodtam, hogy lehet hogy csak az ideg miatt volt?

PassssszKép

Jövő hét végén mennem kell újra, megnézi a méhszájamat újra, biztos ami biztos.

Mamacka! Nagyon szeretnék ilyen babazsákot venni! Ha láttok valahol ilyet használtan, annak nagyon örülnék!!!
(azért szretnék ilyet, mert a hordozókendő szimpi ugyan, de nyáron meggyulladnék a több méter anyagban. Ez meg eléggé hasonló hozzá. És ha nem bírja a hátam, ezt hordhatom úgy is, mint egy oldaltáskát, és akkor a vállamat húzza... Szal nagyo ntetszik. Ha esetleg ne mtudod a nevét, én megkeresem nekedKép

Zsu
22+2 (csupa kettesKép)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi, méhösszehúzódásokra írják fel, amolyan görcsoldó féle. Pontosan idézve a betegtájékoztatóról:

"szorongásgátló készítmény, aminek egyúttal görcsállapotokat szüntető, nyugtató, és a nemkívánt izomfeszülést csökkentő hatása is van"

Még a végén lehet hogy ismerem is a szegedi ismerősödetKép Kinél fog szülni? És hol?

Nekem Bencével is szednem kellett, mert nagyon sokat keményedtem, és a dokim szavaival élve: mellesleg nem fogok annyit aggódniKép

Igen, megnyugodtam, méhszájam nem nyílt, picilány behozta a lemaradását, a megszokkott egy hétre, így kizárta az orvosom a kromoszómarendellenességet (akkor még jobban lemaradna)
A fekvést betartom, de azért lazítottam rajta. Merek gépezni is kicsit, meg ülve, asztalnál étkezni, csak arra figyelek, hogy a legkisebb nyilalásra, rossz érzésre azonnal irány az ágyikó. De ma semmi bajom nincsen. Azon is gondolkodtam, hogy lehet hogy csak az ideg miatt volt?

PassssszKép

Jövő hét végén mennem kell újra, megnézi a méhszájamat újra, biztos ami biztos.

Mamacka! Nagyon szeretnék ilyen babazsákot venni! Ha láttok valahol ilyet használtan, annak nagyon örülnék!!!
(azért szretnék ilyet, mert a hordozókendő szimpi ugyan, de nyáron meggyulladnék a több méter anyagban. Ez meg eléggé hasonló hozzá. És ha nem bírja a hátam, ezt hordhatom úgy is, mint egy oldaltáskát, és akkor a vállamat húzza... Szal nagyo ntetszik. Ha esetleg ne mtudod a nevét, én megkeresem nekedKép

Zsu
22+2 (csupa kettesKép)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Hááát, ma nem volt valami jó napom. Biztos a köd miatt is, de olyan nyomi hangulatom volt.....
Na, de holnapra remélem jól kialszom magam.
Ja, meg ma reggel voltunk terheléses vérvételen, már fél hétkor totál dugó volt a városban, egy dilettáns nővér kétszer szúrt volna meg (????), mire a tapasztaltabb mondta, hogy ez hülyeség (mondjuk erre én is rájöttem), úgyhogy gyorsan ő levette egybe a négy kémcsövet.
Vittem termoszban meleg tejeskávét, ez volt a jutalom vérvétel után (nem mintha nem bírnám, csak mégis...).

Nem volt ma itt se nagy pörgés....

Na de biztos mindenki holnapra tartalékol!

Puszi nektek!

Eszti
25+0
Vendég

Sziasztok!

Hááát, ma nem volt valami jó napom. Biztos a köd miatt is, de olyan nyomi hangulatom volt.....
Na, de holnapra remélem jól kialszom magam.
Ja, meg ma reggel voltunk terheléses vérvételen, már fél hétkor totál dugó volt a városban, egy dilettáns nővér kétszer szúrt volna meg (????), mire a tapasztaltabb mondta, hogy ez hülyeség (mondjuk erre én is rájöttem), úgyhogy gyorsan ő levette egybe a négy kémcsövet.
Vittem termoszban meleg tejeskávét, ez volt a jutalom vérvétel után (nem mintha nem bírnám, csak mégis...).

Nem volt ma itt se nagy pörgés....

Na de biztos mindenki holnapra tartalékol!

Puszi nektek!

Eszti
25+0
Vendég

Szia Eszti,
tényleg aludd ki magad holnapra! Gratula a 25. héthez! Jó, hogy túl vagy a vérszopókon. Én 22-ére tervezem őket, anyu is elkísér!
Holnap beszélünk!
Puszi. Jó éjt!
Zsu,
nem tudom kinél szül. Õ egyébként makói. Csak ezt a gyógyszer még mástól nem hallottam csak tőle+Tőled, ezért kérdeztem. Ne idegeskedj és pihenj, amennyit csak tudsz.
angi79

Szia Eszti,
tényleg aludd ki magad holnapra! Gratula a 25. héthez! Jó, hogy túl vagy a vérszopókon. Én 22-ére tervezem őket, anyu is elkísér!
Holnap beszélünk!
Puszi. Jó éjt!
Zsu,
nem tudom kinél szül. Õ egyébként makói. Csak ezt a gyógyszer még mástól nem hallottam csak tőle+Tőled, ezért kérdeztem. Ne idegeskedj és pihenj, amennyit csak tudsz.
angi79

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasni, ma egész nap vendégek voltak nálunk.
Most nem reagálok senkire, bocsi.
Majd holnap úgyis találkozunk!
Már nagyon várom, szerencsére nem fogok sietni, úgyhogy remélem sikerül mindenkit személyesen jobban megismerni!

Jó estét Nektek!

Tünde 26+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Végre sikerült visszaolvasni, ma egész nap vendégek voltak nálunk.
Most nem reagálok senkire, bocsi.
Majd holnap úgyis találkozunk!
Már nagyon várom, szerencsére nem fogok sietni, úgyhogy remélem sikerül mindenkit személyesen jobban megismerni!

Jó estét Nektek!

Tünde 26+6

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Kép

Kipurcantam a mai naptól. Vizszerelési anyagokat kajtattam, meg villanyszerelésit. Nah az utobbinál ugy éreztem magam, mintha planetáriumban járnék, mert olyan csillagászati árai vannak a kapcsolóknak, dugaljaknak Kép

Tényleg lányok nincs valakinek valami jó kis tuti helye ahol nem kapok infarktust ezeknek az áraitól, egy halommal kell beszereznem belőlük az emeletre.

Annácska Kép

No semmi flanc nincs a klinikai cukorterhelésben.
Soronkivül lehet bemenni a laborba azoknak akik a cukroslötyi ivászatra mennek. Egy nagy pohár vizben feloldják a szőlőcukrot (vigyél magaddal citromot, mert ott nem adnak) és meg kell innod, ha nagyon ragadna a szád akkor még megszánnak egy fél pohár tiszta vizzel. Elküldenek sétálni és két óra mulva kell visszamenni az ujabb vérlevételre.
(Itt legalább nem kell kiváltanod külön a 75 gramm cukrot a patikában)

Eszti Kép
Engem nagyon nagyon érdekelne a Halász Judit gyűjtemény.

Mamacka Kép
Elfelejtettem irni tegnap, hogy nagyon klasszak a pocifotók rólad KépKép

Zsuzsófi Kép
Gratula az uhá jó eredményeihez Kép A fekvést meg tényleg vedd komolyan, mert sajna a 2100 es méhszáj nagyon gyorsan lehet rosszabb értékü is akkor tuti nem uszod meg a befektetést.

Megprobálok holnap én is eljutni a talira, remélem sikerülKép

Bocsi de most csak ennyire tellett mert nem vagyok a mai nap után toppon Kép Majd hajnalban pótlom a lemaradásom

Ági
22+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Kép

Kipurcantam a mai naptól. Vizszerelési anyagokat kajtattam, meg villanyszerelésit. Nah az utobbinál ugy éreztem magam, mintha planetáriumban járnék, mert olyan csillagászati árai vannak a kapcsolóknak, dugaljaknak Kép

Tényleg lányok nincs valakinek valami jó kis tuti helye ahol nem kapok infarktust ezeknek az áraitól, egy halommal kell beszereznem belőlük az emeletre.

Annácska Kép

No semmi flanc nincs a klinikai cukorterhelésben.
Soronkivül lehet bemenni a laborba azoknak akik a cukroslötyi ivászatra mennek. Egy nagy pohár vizben feloldják a szőlőcukrot (vigyél magaddal citromot, mert ott nem adnak) és meg kell innod, ha nagyon ragadna a szád akkor még megszánnak egy fél pohár tiszta vizzel. Elküldenek sétálni és két óra mulva kell visszamenni az ujabb vérlevételre.
(Itt legalább nem kell kiváltanod külön a 75 gramm cukrot a patikában)

Eszti Kép
Engem nagyon nagyon érdekelne a Halász Judit gyűjtemény.

Mamacka Kép
Elfelejtettem irni tegnap, hogy nagyon klasszak a pocifotók rólad KépKép

Zsuzsófi Kép
Gratula az uhá jó eredményeihez Kép A fekvést meg tényleg vedd komolyan, mert sajna a 2100 es méhszáj nagyon gyorsan lehet rosszabb értékü is akkor tuti nem uszod meg a befektetést.

Megprobálok holnap én is eljutni a talira, remélem sikerülKép

Bocsi de most csak ennyire tellett mert nem vagyok a mai nap után toppon Kép Majd hajnalban pótlom a lemaradásom

Ági
22+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Esztipeszti! Angi! Anita!
Nem írt senki, hogy hol találkoztok előtte , de én már holnap nem tudok olvasni.
Itt a számom valaki hívjon fel holnap egyeztetni, mert csak a Nancsi számát tudom. Bár lehet, hogy ő is előbb csatlakozik akkor őt tudom hívni. Ha nem hívtok, akkor csak 5-re megyek. 06-20 585 11 24 Köszi

Sziasztok már várom a holnapot!

Angi
Ott lehet enni is?

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Esztipeszti! Angi! Anita!
Nem írt senki, hogy hol találkoztok előtte , de én már holnap nem tudok olvasni.
Itt a számom valaki hívjon fel holnap egyeztetni, mert csak a Nancsi számát tudom. Bár lehet, hogy ő is előbb csatlakozik akkor őt tudom hívni. Ha nem hívtok, akkor csak 5-re megyek. 06-20 585 11 24 Köszi

Sziasztok már várom a holnapot!

Angi
Ott lehet enni is?

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Én továbbra is pihizek, ennek egyenlőre meg is van az eredménye, ma voltunk dokinál 3100 a méhszáj.Eddig ez a legjobb, első terhességnél ilyenkor 2110, másodiknál 2000 volt.
Minden oké egyébként.Ja, síránkoztam a dokinak a súlyom miatt /69Kép/ és képzeljétek azt mondta, nincs okom rá, hogy aggódjak messze vagyok én még a túlsúlytól.Kép/mellesleg az elsőnél 68 kg-al mentem szülniKép/
3 hét múlva cukor lötyiKép

Üdv az újaknak!

Néha bekukkantok, de követni nem tudlak benneteket, de azért csipegetem az infokat.
Jó talizást!

Becsi +Szonja 23+5
becsi
Iklad

Sziasztok!

Én továbbra is pihizek, ennek egyenlőre meg is van az eredménye, ma voltunk dokinál 3100 a méhszáj.Eddig ez a legjobb, első terhességnél ilyenkor 2110, másodiknál 2000 volt.
Minden oké egyébként.Ja, síránkoztam a dokinak a súlyom miatt /69Kép/ és képzeljétek azt mondta, nincs okom rá, hogy aggódjak messze vagyok én még a túlsúlytól.Kép/mellesleg az elsőnél 68 kg-al mentem szülniKép/
3 hét múlva cukor lötyiKép

Üdv az újaknak!

Néha bekukkantok, de követni nem tudlak benneteket, de azért csipegetem az infokat.
Jó talizást!

Becsi +Szonja 23+5
becsi
Iklad

Szisztok Lányok!

Bocs, h eddig nem írtam, de reggel-délelőtt ingatlanirodában fékeztem, utána meg feküdtem.Kép
Ha minden jól megy, akkor Dunakeszin fogunk lakni, a Dunapark Lakóparkban.Kép Ma jól el is autókáztunk, csak úgy önszorgalomból. Teccik a környék nagyon.Kép Drukkoljatok, h össze is jöjjön.Kép
A dokit hívtam dél körül, és sajna bacim van.Kép Augmentin-t kell szednem 3x1-et, és MagneB6-ot 3x2-t.Kép Nem lenne baj vele, csak állandóan elfelejtem bevenni a bogyókat.Kép És feküdjek sokat. Kép. Mehetek hozzá hetente.Kép Na mind1, ez van. Első, h Alexnek ne legyen semmi baja, és ne jöjjön korábban, mint kellene neki. Amúgy tök jól vagyok, nem fájok. A lakásra pedig nagyon rá vagyok izgulva.Kép Hihetetlen, h majdnem látom a fényt az alagút végén, csak el ne kiabáljam.
Nem olvastam vissza, h kivel mi történt, de remélem mindenki jól van.
Holnap a talira azért is elmegyek, pedig feküdnöm kellene, de szerintem nem fog megártani. Eszti, Bori, Babetta, vagy aki erről jön-megy. Mikor mentek? Nem talizunk Örsön vagy valahol? Jó lenne!

Pusza, megyek TV-t bambulni.Kép

Jó8 Nektek!

Nancsika
21+2

Kép

Kép
nancsika

Szisztok Lányok!

Bocs, h eddig nem írtam, de reggel-délelőtt ingatlanirodában fékeztem, utána meg feküdtem.Kép
Ha minden jól megy, akkor Dunakeszin fogunk lakni, a Dunapark Lakóparkban.Kép Ma jól el is autókáztunk, csak úgy önszorgalomból. Teccik a környék nagyon.Kép Drukkoljatok, h össze is jöjjön.Kép
A dokit hívtam dél körül, és sajna bacim van.Kép Augmentin-t kell szednem 3x1-et, és MagneB6-ot 3x2-t.Kép Nem lenne baj vele, csak állandóan elfelejtem bevenni a bogyókat.Kép És feküdjek sokat. Kép. Mehetek hozzá hetente.Kép Na mind1, ez van. Első, h Alexnek ne legyen semmi baja, és ne jöjjön korábban, mint kellene neki. Amúgy tök jól vagyok, nem fájok. A lakásra pedig nagyon rá vagyok izgulva.Kép Hihetetlen, h majdnem látom a fényt az alagút végén, csak el ne kiabáljam.
Nem olvastam vissza, h kivel mi történt, de remélem mindenki jól van.
Holnap a talira azért is elmegyek, pedig feküdnöm kellene, de szerintem nem fog megártani. Eszti, Bori, Babetta, vagy aki erről jön-megy. Mikor mentek? Nem talizunk Örsön vagy valahol? Jó lenne!

Pusza, megyek TV-t bambulni.Kép

Jó8 Nektek!

Nancsika
21+2

Kép

Kép
nancsika

Én meg még nemrég értem haza, egész nap úton voltam! Nekem lesz majd 2-2,5 óra alvászati lehetőség a kocsiban!Kép

Én sem írok most külön senkinek, holnap úgyis talizunk! (Mellesleg nem tudom, meddig tervezitek a talit, de sztem legkésőbb 19óra körül el kell indulnunkKép Tudjátok a 250kmKép)

Addig is legyetek jók, jó éjszakát!

Anita (24+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én meg még nemrég értem haza, egész nap úton voltam! Nekem lesz majd 2-2,5 óra alvászati lehetőség a kocsiban!Kép

Én sem írok most külön senkinek, holnap úgyis talizunk! (Mellesleg nem tudom, meddig tervezitek a talit, de sztem legkésőbb 19óra körül el kell indulnunkKép Tudjátok a 250kmKép)

Addig is legyetek jók, jó éjszakát!

Anita (24+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?