Angi, méhösszehúzódásokra írják fel, amolyan görcsoldó féle. Pontosan idézve a betegtájékoztatóról:
"szorongásgátló készítmény, aminek egyúttal görcsállapotokat szüntető, nyugtató, és a nemkívánt izomfeszülést csökkentő hatása is van"
Még a végén lehet hogy ismerem is a szegedi ismerősödet
Kinél fog szülni? És hol?
Nekem Bencével is szednem kellett, mert nagyon sokat keményedtem, és a dokim szavaival élve: mellesleg nem fogok annyit aggódni
Igen, megnyugodtam, méhszájam nem nyílt, picilány behozta a lemaradását, a megszokkott egy hétre, így kizárta az orvosom a kromoszómarendellenességet (akkor még jobban lemaradna)
A fekvést betartom, de azért lazítottam rajta. Merek gépezni is kicsit, meg ülve, asztalnál étkezni, csak arra figyelek, hogy a legkisebb nyilalásra, rossz érzésre azonnal irány az ágyikó. De ma semmi bajom nincsen. Azon is gondolkodtam, hogy lehet hogy csak az ideg miatt volt?
Passsssz
Jövő hét végén mennem kell újra, megnézi a méhszájamat újra, biztos ami biztos.
Mamacka! Nagyon szeretnék ilyen babazsákot venni! Ha láttok valahol ilyet használtan, annak nagyon örülnék!!!
(azért szretnék ilyet, mert a hordozókendő szimpi ugyan, de nyáron meggyulladnék a több méter anyagban. Ez meg eléggé hasonló hozzá. És ha nem bírja a hátam, ezt hordhatom úgy is, mint egy oldaltáskát, és akkor a vállamat húzza... Szal nagyo ntetszik. Ha esetleg ne mtudod a nevét, én megkeresem neked
Zsu
22+2 (csupa kettes
)