Sam, egy cukorfalat Hannád van
! Mit talált a konyhában?
Mino, csak a szitu volt vicces, h valaki akivel még nem beszéltem, de mégis beszéltem, jó volt hallani a hangodat,és nagyon kedvesen beszélsz Bálcsihoz is! Vettél zenélőizét végül? Képzeld még a hangomhoz a külsőmet- a doki azt kérdezte tőlem a 6(10) hetes kontrollon,h el szokták-e hinni,h az én gyerekem
, meg liliomtiprónak nevezték a férjemet,mikor megláttak Vele a repülőnapon 24évesen-jelzem fél évvel öregebb,mint én.
Hála a jóégnek én kívülről nem hallom a hangomat,vsz már kiszaladtam volna a világból
... Dehogy bántottál meg!
Esküvő:2004.05.29.
Ha Bálcsi továbbra is úgy hízna,mint az elején, jövőre elérné az iskolai súlyhatárt!
Még jó,h lelassul, duplázás után ez természetes
, bárcsak Hanci is produkálna egy 500g-t egy hónap alatt
!
Roz, ne segítsünk vmit? Szívesen sütök helyetted muffint! Annyira sajnálom,h ennyi emberre kell főznöd!
Lina,muffint sütni nagyon egyszerű, akarsz receptet? Épp most sül 1 nálunk.
10dkg margarin/vaj összeolvasztva 10 dkg étcsokival
15dkg cukor 2 tojással robotgéppel habosra keverve
ebbe bele a csokis margarin, 10 dkg( 2 jó nagy evőkanál) sárgabaracklekvár
+ 15dkg liszt,1 teáskanál sütőporral elkeverve.
175 fokos sütőben 25 perc alatt lesz kész. Ha gondolod tehetsz papírkapszlikat(by Stahl J) a muffintepsi horpadásaiba, vagy egyszerűen kivajazod, de csak vékonyan. Még egy trükk, ha mikor kész,egy vizes ruhával borított tálcára teszed,könnyen kijön a horpadásokból (mármint ez akkor fontosabb,ha nincs papírizé)!
Ha még kérsz,kapsz emailben!
Ja, ha olyan mázlista vagy,h szilikon sütőformád van,akkor se papír, se kimargarinozás nem kell!
Nekünk a DM pelus nem jött be, meg nekem a melltartóbetét sem,mindig beleragadtam,és 5x kellett egy nap cserélni.Mint látod,ez is más és más, de egy próbát megér!
A törlőkendője jó nedves,könnyen lehoz mindent
!
Nana, lehet,h ágyat kell cserélni!
(még szélesebbet)
Bepa, nem lehetsz pesszimista egy ilyen gyönyörű Benedek mellett
! Mellesleg,nekem pont a 7.héttől(vagyis 8) volt könnyebb minden!