Sziasztok!
Jajajjajjajjjajjajj!!!!!!!!!!! Mennyit írtatok!!!! Tegnap hosszú napom volt, kicsit sok melóm jött össze (ez a hátránya annak, ha pár napot néha nem dolgozom
)...
Ma meg hamarabb hazajöttem. Most van egy kis kavar körülöttem, a héten kicsit sokminden történik, de tartom a frontot
Köszönök mindenkinek minden gratulációt!
Még nem biztos, hogy kislány, egyelőre ez csak egy előjóslás.
Biztosat kb. 2 hónap múlva fogunk tudni
Még az is lehet, hogy előbújik a kiskuki
Kriszti
Nagyon szép kismami vagy, és szépen látszik már a pocid is (hiába vettél fel olyan ruhát, amin kevésbé látszik
)! Már érzed Õt, ugye? AFP eredmény megvan már? Mikor mész genetikai UH-ra?
Munkát még bírom, bár már inkább dolgoznék itthonról, sokszor kivagyok kicsit, nagyon fáradékony vagyok. Még egy hónap itt akarácsony és utána jön a jól megérdemelt pihi!
Zsebikém
Nagyon köszönöm a táblát! Lánynév = Laura. De kérlek, még ne írd be, mert nem biztos, hogy kislány.
Seszi
Gyere az eredménnyel minél hamarabb! Várom nagyon!
Te tényleg érezted titokban a kislányt???
Renóca
Nagyon köszönöm a kisangyalt! Nagyon aranyos!
Renóka
Nagyon szép pocid van! Gratula hozzá! Ilyen hamar megtudod az AFP eredményt? Engem most hívtak, hogy elvileg holnap mehetnék az eredményért mert a Schöpf Mérei kegyeskedett elküldeni végre
Stellám
Ne aggódj, ilyen pici korban még bármit is mérnek, van egy hibahatár. Picit máshol méri, más a méret. És már eddig is minden rendben volt a pocaklakóiddal, úgyhogy most is minden rendben lesz.
Edina
Köszönöm a gratulációt! Még nem biztos a kislány. Ilyenkor még nem tudják 100%-ra mondani
Pusza
Unique