Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!Kép
Mióta tegnap Szmatona kimondta hogy kezdünk, folyamatosan jár az agyam. Nem könnyű így dolgozni!!Kép
Rengeteg dolgot nem tudok arról, mi vár ránk a köv. hónapokban. Milyen jó, hogy ti itt vagytok..
Először is az foglalkoztat, hogy mennyi időbe telik az, míg megtörténik a punkció. Ha elkezdem szedni a fogigátlót, amit már felírt a doki, onnantól kezdve kb. meddig tart a stimu? Tudom, hogy közbejöhet ciszta, meg egyebek, de ezekre most nem is akarok gondolni.
Ugye van itt valaki aki tud segíteni??Kép

Borsi
borsókás

Zsebi
Jó hogy már kicsit jobban vagy!Legalább neked bejön ez a munkaterápia!Mikor én nagyon padlón vagyok nekem nem jön be, hogy foglalkozzak valami mással.De ez már csak az én bajom!Kép
Az jó, hogy már lassan kint jársz a gödörből!:9
Az előbb írtam, hogy hogyan haladunk.Lassan, de (remélem) biztosan!
Icsis kislányról te tudsz?
Már csak azért, mert te olyan ügyesen meg tudsz jegyezni mindent!
Ahogy itt olvasgatok az ICSIsek nagyrésze kisfiú.Habár tudtam én ezt, de a Bencsik Andrea könyvébe van jó pár ICSI-s kiscsaj is.

Edina
dedina

Norka
Megkérdezhetem, hogy nálatok mi volt a gond? Látom, hogy nálad spontán sikerült, 2 lombik után. na ez az, amiben én a legkevésbé hiszek, hisz amikor kerek perec megmondják az embernek, hogy teljesen kizárt, hogy természetes úton megfoganjon, akkor hogyan is "merjen" az ember hinni? Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Borsókás és a Többiek!
Ajánlom figyelmetekbe a gynevac.hu honlapot bacikkal kapcsolatban, meg egyáltalán.
Érdemes elolvasni.

Edina,
Örülök, hogy megvagy. A kék foltokat azért ne gyűjtögesd!

Hali

Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Edina
Te szentesi vagy? Hol csináltatod a lombikot?

Kép
zsuzsi73

Nem osztódott tovább mára se. ugye ilyenkor a gyógyszereket nem kell tovább szedni? zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi, ilyenkor az orvossal kell beszélni... sajnálom.

Nálam policisztás ovárium szindróma, amitől nincs vagy csak ritkán spontán peteérés, egyoldali elzáródás, pszichés zavarok (?), és ennek tetejébe a párom katonáit csak ICSI-vel tudták bejuttatni a petesejtbe, másképp nem termékenyült. Ennek ellenére összejött. Hát pedig higgyél csak, nézd meg a táblát, hányan lettek spontán terhesek innen, lombik ide vagy oda!
s_norka

Zsuzsi!
Nagyon sajnálom!!!!!Kép

Borsi
borsókás

Zsuzsi KépKépKép
Beszélj a dokival !!

Nóri : én nagyon hiszek a Serophene-s csodában. Talán ezért nem is gondolok arra, mi lesz, ha nem ébrednek fel az eszkimókák.
Csizma ?! Kép Ahh, szombatnál előbb nem tudok bejutni a városba Kép

Viki : úgy tudom, hogy egyelőre szünetel a Gynevac gyártása, talán lejárt szavatosságút tud még a doktornő szerezni..

Dedina : ügyesen haladsz ! Van ICSI-s kiscsajszi is, valahol láttam táblicskuban (talán valami ősrégi indexes korból...) úgyhogy nyugi, vegyespárosra is van esélyed KépKép

Borsókás : szerintem természtes, hogy most ezen jár az agyad. Azt tudom leírni nálam hogy volt :
szept 2-28 között fogigátló (ált. csak 21 napig kell, nálam most 27 napos lett)
Október 3-tól 14-ig szurik, majd 17-én punkció és 20-án ET. Remélem segítettem Kép

Stella : atyaég, nektek még ennyi embrio várakozik ? Nem semmi, az elköv. pár évtizedre lesz miből sokasodni Kép Kép
Az ismételt vérvételt mikor ejtik meg ??

mniki

Zsuzsi!
Nagyon sajnálom. Fel a fejjel. Lesz még neked sok sejted.

Stella!
Egy egész focicsapatnyi gyereketek lehet még.

Timi
latimi

Zsuzsi! SajnálomKép Kép Kép

Viki! A Gynevac kúrát mi is végigcsináltuk a párommal. Már éppen lejárt volna a szavatossága mielőtt az utolsót beadtuk. De nem hiszem, hogy néhány hónap számít.

Voltam UH-n, mozgott a kis életem, láttam a szívecskéjét is. A fotó nem lett jó, nagyon gyenge ez a gép, de ez van. Most csak egy méretet mondott, a BPD (halántékok közötti táv.) 39mm. Itthon megnéztem, ez nagyobb babára utal a koránál, de most már nem parázom ANNYIRA a számokon, főleg, hogy látom ezek a mérések milyen pontatlanok tudnak lenni. Azért remélem nem lesz nagy fejeKép
Közben levették a vért az AFP-re és Hepa-ra (igaz, hogy csak pénteken töltöm a 16. hetet). Az AFP-t már holnap megtudom, szorítsatok nekem.

Nóri! Pocifotó és ma reggeli babafolt:
Kép
Kép
reno
15+5
renoka

MnikiKép
Köszönöm a választ! Sajnos most muszály rohannom dolgozni, pedig még annyit kérdeznék!! Fontos lenne tudnom ezeket, hogy úgy tudjam tervezni az életünket, pláne, hogy jönnek az ünnepek.
Köszi
Borsókás

Borsi
borsókás

Niki,
fogamzásgátlót miért kellett szednetek?

Renóka,
nagyon csinos pocakod van.

Norka,
jó sok problémád volt neked is, nálam is "halmozott" problémák vannak - endometriosis, mindkét oldali elzáródás. Szerinted ez utóbbi esetén sincs kizárva a spontán megfoganás?

Kép
zsuzsi73

Renoka : ejha, szépen gömbölyödik már a pocid Kép

off : megvettem a The Corrs új CD-jét, de valahogy nem az igazi, az előző albumok sokkal jobban tetszettek Kép

mniki

Renoka!

Szépen alakul a pocakod. Ahogy így elnézem az uh képet, nagyon jól érzi magát odabent a lurkó.

Timi
latimi

Millió puszi nektek a sok bókért!

Zsuzsi, nekem is el volt záródva mindkét oldali petevezetőm, de a lapar-hisztero műtét alatt megnyitották, ekkor találtak gombostűfejnyi endo csomókat és cisztákat is. Most meg láthatod hogy állok. Remény mindig van, a csodák pedig meglátogatnak titeket is!
reno
renoka

Zsebi
igazad van, tényleg nem számít bele az 5 tb-be, rákérdeztem én is a kaáliban.
Akkor mostmár tudom az adatokat a táblázathoz:
Januárban indul a következő (de nem tudom, hogy ez már másodiknak számít nálatok?), kaáli intézet szeged, 32 éves vagyok.
Engem csak nem hagy nyugodni továbbra sem, hogy a 10 tüszőben miért csak egy petesejt volt, melyek azok a hormonok, amiket vizsgálnak, amik mérvadóak ebből a szempontból és azoknak szintje mennyi lehet? ezt megírnátok nekem? köszi, zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Renoka
mi az a lapar-hisztero műtét?
nekem laparaszkópiát csináltak, akkor derült fény az endometriosisra és az elzáródásra is. kérdeztem, hogy az elzáródást "meg lehet-e nyitni" és azt mondták, hogy nem, mert ilyet csak lézersebészet csinál, és rizikós, és a lombik sikerességének nagyobb az esélye.

Kép
zsuzsi73

Renó, nagyon szexi és csini vagy Kép Erre a nagy pocira kellett várnunk ennyit?? Hisz ez már kész kismama-fotó!

Zsuzsi, amennyiben a lombikosok regölték el neked, hogy a lézersebészet gagyi stb, akkor kérlek az általuk mondottakat oszd el kettővel, és annyit higgy el, amennyit muszáj. Ez egy ipar, ne légy naiv... endometriózissal jó gyógyszeres beállítás után még spontán is teherbe lehet esni, a petevezető valamilyen szinten korrigálható (lásd Reno esetét), de ott van Karmen, kétoldali abszolút elzáródás mellett lett babás, és én is az elzáródott oldalról lettem az.
Az hogy miért egy tüszőben volt peti, a soha életben nem fogsz rájönni, nem a hormonjaid hibája, mondtam már, hanem nem voltak jók a gyógyi-beállítások, az arányok.

De a www.lombikbaba.com oldalon nagyon sok infó fent van, sok választ kaphatsz.

Lányok, hallottátok, hogy hamarosan nyilvános lesz az intézetek sikerességi rátája?! Ez a lombikpetíciósok érdeme, és a cikkben anno erről írtam is. És azt nem tudom, hallottátok-e, hogy Kaáli elsőként üdvözölte a lépést, de volt, aki nem... de ebbe inkább nem megyek bele. Nagy vihart fog ez még kavarni.
s_norka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:24-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:21-kor.
seszi

Sziasztok!

Jajajjajjajjjajjajj!!!!!!!!!!! Mennyit írtatok!!!! Tegnap hosszú napom volt, kicsit sok melóm jött össze (ez a hátránya annak, ha pár napot néha nem dolgozom Kép)...
Ma meg hamarabb hazajöttem. Most van egy kis kavar körülöttem, a héten kicsit sokminden történik, de tartom a frontot Kép

Köszönök mindenkinek minden gratulációt!
Még nem biztos, hogy kislány, egyelőre ez csak egy előjóslás. Kép Biztosat kb. 2 hónap múlva fogunk tudni Kép Még az is lehet, hogy előbújik a kiskuki Kép

KrisztiKép
Nagyon szép kismami vagy, és szépen látszik már a pocid is (hiába vettél fel olyan ruhát, amin kevésbé látszik Kép)! Már érzed Õt, ugye? AFP eredmény megvan már? Mikor mész genetikai UH-ra?
Munkát még bírom, bár már inkább dolgoznék itthonról, sokszor kivagyok kicsit, nagyon fáradékony vagyok. Még egy hónap itt akarácsony és utána jön a jól megérdemelt pihi! Kép

ZsebikémKép
Nagyon köszönöm a táblát! Lánynév = Laura. De kérlek, még ne írd be, mert nem biztos, hogy kislány. Kép

SesziKép
Gyere az eredménnyel minél hamarabb! Várom nagyon!
Te tényleg érezted titokban a kislányt???

RenócaKép
Nagyon köszönöm a kisangyalt! Nagyon aranyos!

RenókaKép
Nagyon szép pocid van! Gratula hozzá! Ilyen hamar megtudod az AFP eredményt? Engem most hívtak, hogy elvileg holnap mehetnék az eredményért mert a Schöpf Mérei kegyeskedett elküldeni végre Kép

StellámKép
Ne aggódj, ilyen pici korban még bármit is mérnek, van egy hibahatár. Picit máshol méri, más a méret. És már eddig is minden rendben volt a pocaklakóiddal, úgyhogy most is minden rendben lesz. Kép

EdinaKép
Köszönöm a gratulációt! Még nem biztos a kislány. Ilyenkor még nem tudják 100%-ra mondani Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

SesziKép
Krizsa nem azt mondta véletlenül, hogy az Õ rátái jobbak az eü átlagnál? Kép Én valami ilyenre emlékszem Kép Kép

KépKép
unique

MeglepiKép

Kép
Kép
Kép

Unique
19+6

KépKép
unique

SziasztokKép
NorkaKép
Engem is nagyon érdekel, hogy milyen mutatókkal jönnek majd ki az egyes intézetek. De szerintem mmég legalább fél évet kell rá várni. Az biztos, hogy nagy vihar lesz és gondolom a legjobbnál megugrik majd a lombikra jelentkezők száma.
Azt tudom, hogy Dévai nem örül neki, bár én például nem fogom lecseréleni azért, ha ő mondjuk csak ötödik lenne sikerességben. De azért nagyon kíváncsi vagyok.
Én annak ideján ennyit találtam az összehasomlító statisztikákról:
Népszabadság, 2003-06-16
,,...a János kórházban 30 százalékos, a Kaáli Intézetben 26 százalékos, a Pécsi Klinikán 23 százalékos, a Dévai Klinikán 21 százalékos, a Forgács Intézetben 18 százalékos, a Pannon Intézetben 16 százalékos eredménnyel végezték tavaly a lombikbébi-kezeléseket...''
De pédául nem derül ki belőle, hogy ez a bpesti Kaáli, vagy összesen a Kaáli intézetek és ez a terhességek vagy a születések aránya, ami nem mindegy. Az USA-ban bezzeg nagyon korrekt kis statisztitkák vannak interneten hozzáférhetően.

BorsókásKép
De jó, hogy indultok. Meglátod, most majd gyorsabban telik az idő Kép

Seszi Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!

ZsebiKép
Megvan a papírunk, holnap megyünk a Szabolcs utcába. Kíváncsi vagyok mi lesz Kép

ZsuzsiKép
Nálam sem volt minden tüszöben petesejt. Utoljára 11-ből 6 lett. Majdnem a fele.

RenokaKép UniqueKép
Köszi a fotókat, csinik vagytok és a babucik is azok, csak Unique manócskája homályos KépKép

wish

Unique : ez igen, csak hüledezek milyen szép pocakja van minden kismamának ! Gratulálok és köszönjük a teljes-alakos képet Kép

Stella : te nem akarsz egy pocakos képpel meglepni bennünket ? Kép

mniki

Niki,Renoka
Gondoltam, hogy a decemberi "fagyi" után - ha az sem sikerül - megcsinálom ezt a gynevac kúrát, bár nem tudok róla, hogy lenne valami bacim.
De hátha ez segít.
Niki
Te is csináltad már ezt?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

WishKép
Köszi a bókot, tudod, nekem mindig homályos a manóm Kép
Egyszerűen erre vagyok képes technikailag Kép

NikiKép
Köszi!

Unique

KépKép
unique

Nóri! Seszi! Édesek vagytokKép Lehet, hogy szexi vagyok, de már azt sem tudom, mi az.........

Unique! Milyen nagy már a pocid, nagyon helyesek vagytok mindketten! A védőnő azt mondta, hogy 2 hét múlva mehetek az eredményért. A laborban megkérdeztem, hogy mikor lesz kész, mondta a nővér, hogy másnap reggel. Kérdeztem, hogy kiadják nekem, ha odamegyek, erre ő, hát persze. Azt mondta, a Hepa van meg 2 hét alatt. Szóval, reggel visszamegyek a kórházba és elhozom. Remélem minden rendben van a gyönyörűségemmel, és nem kavar be az, hogy még nem vagyok betöltött 16 hetes.

Viki! Nekem sem volt baci, tudtommal. Veszíteni nem lehet a dolgon.

Zsuzsi! Nekem lézeres volt a laparom, négy pici vágásom maradt, és már aznap mászkáltam.
reno
renoka

Unique! Amikor fotózod az UH képet, nézd meg nincs vmi gomb a gépeden, az enyémen egy tulipán van, ha ezt bekapcsolom, csak akkor tudok éleset fotózni közeliről. Amúgy meg így is látszik a lényeg!!!
reno
renoka

Unique Kép
Biztos lehet éleset is csinálni a gépeddel, de ha csak ez sikerül az sem baj, a lényeg így is látszik Kép
Teljesen jól kivehető a leányzó fekvése Kép

wish

Fanni már le sem tojik minket?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

RenoKép
Lesz még Neked is ekkora pocid, sőt! Kép
Érdekes, hogy az AFP már másnapra megvan, bár logikusnak tűnik. A többi idő az adminisztráció meg a mi drága postánk Kép A Hepa nem izgat, mert az akár + akár - semmi gond nincs, majd csak ha megszületik a pici, hogy kell-e neki adni szurit vagy nem. Kép
Ne parázz az AFP miatt! Nyugaton már nem is nézik, annyira megbízhatatlan!
Nekem 1,1 MOM volt. De az igazi megnyugvás a genetikai UH, majd meglátod Kép
Ez a tulipános fotó: (most látom, nekem is van virágom Kép)

Kép

Puszi

KépKép
unique

Tényleg, Fanni nagyon eltűnt... valami olyasmit írt, hogy szabit vesz ki, és talán otthon nincs gépük... bár azt azért előre megírta volna. Remélem, nincs baj.
s_norka

Unique
Te nagyon csinos kismama vagy, és tipikus "lányos" pocid van.

Norka
Nekem 2 doki mondta, hogy nincs értelme azzal próbálkozni, hogy "megnyíljon" a petevezeték, az egyik doki, aki műtött Szegeden, a másik pedig az itthoni nőgyógyászom. Szóval egyik se lombikos volt.
Amikor vége lett a 6 hónapos kezelésnek az endro miatt, utána megkérdeztem a dokit, hogy elképzelhető-e, hogy felszabadultak a vezetékek? Azt mondta, hogy ki van zárva, mert egyáltalán nincs is összefüggésben a két dolog, az elzáródás ui. nem az endro miatt van, hanem valami korábbi gyulladás, vagy egyéb ki nem kezelt betegség szövődménye.
Köszönöm a címet, holnap majd nézelődö, okosodok ott.

Renoka
Hol csinálnak lézeres lapart? Az én dokim, aki műtött, azt mondta, hogy magyarországon ilyet nem is csinálnak. de miért mond ilyet, ha ez nem igaz?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Unique!
Nagyon csinos kismama vagy. Jó nézni ezeket az UH fotókat.

Timi
latimi

Zsuzsi! Csak a Nyírőben csinálja egy német prof, a meddőségin keresztül lehet hozzá bejutni. Nagyon sok nőn segített már, de a tarifája nem kevés (az én műtétem 200e Ft volt áprilisban). Oktatatást tart a magyar nőgyógyászoknak (a műtétemen bent voltak vagy 10-en), úgyhogy hamarosan többen fogják alkalmazni, szerintem. A műtét előtt nem ígért semmit, csak annyit mondott, amit tud rendbe tesz bennem. Ügyes volt.
reno
renoka

RenokaKép
Azta, nem is tudtam, hogy ez ilyen súlyos összegekbe kerül! Kép De végülis megérte Kép

TimiKép
Nagyon köszönöm a dícséretet! Kép

ZsuzsiKép
Honnan látod, hogy "tipikus lányos pocim van"? Ezt HONNAN lehet látni???????? Kép
KÖszi a dícséretet! Kép

Fannival kapcsolatban én is úgy emlékszem, hogy kb. jövő hét keddig nem lesz, nincs netközelben.
Na perszer azért az én kismama-memóriámra ne alapozzatok túl serényen! Kép

Unique

KépKép
unique

LÁnyok Kép
Biztos nem gond, hogy én itt áradozom a boldogságomról Nektek, amikor tudom, milyen sz.r érzés a "másik oldalon" lenni??? Nem hagy nyugodni ez a gondolat... Kép
Szóljatok bátran, őszintén, nem leszek depis miatta, ígérem!

KépKép
unique

Sziasztok!
Csak gyors bekukk...
Micsoda pocik és babákok!!! Rögtön jobb kedvem lett Kép

Zsuzsi! Sajnálom Kép
leona

Zsuszi!
Kép Sajnálom, és remélem legközelebb minden tüszőből lesz petesejt.
Magadat pedig egyáltalán ne vádold, sajnos azt soha nem tudhatjuk kivel milyen baj, van és lehetne a pároddal baj akkor te se vádolnád őt. Együtt kell végigmennetek ezen a nehéz úton és biztos vagyok benne, hogy sikerül is nektek!

A táblába betettelek szerintem ma firssítem is, de neked akkor második lombikot írok mert végülis a második nem? Vagy legyen első mert nem számított az 5-be?????????????????

Borsókás!
Nekem a következő képpen volt a 3. lombikom (a többi long volt) n 08.19-09.11-ig szedtem fogigátlót 09.29. Punkció 10.03. transzfer. Ez elvileg a short protokoll a longnál suprefactot kell szurni a hónap x. napjától megjön és jön a stimu.

Renó!
Cuki a pocakod! Az uh-képet cseréljem a táblába babonából mert az előzön jobban látszanak a dolgok?

Unique!
Szuper a pociképed, már milyen szépen gömbölyödsz!
Az nem baj, hogy a fotója alatt beszíneztem rózsaszínre? Mert ha baj azt is kiszedem bár bármikor lehet akár nevet akár színt cserélni. Nekem is tetszik a Laura! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Persze hogy nem baj, hogy rózsaszín! Kép Végülis a tudomány mai állása szerint ez a legutolsó info Kép
Köszi a pocidícséretet! Kép

KépKép
unique

Edina!
Annyian vagytok hogy kifejlejtettelek. Kép
Szóval van ismerősöm akiknek ICSI-vel kislánya lesz, sőt a hab a tortán ikrek és mindkettő kislány! Szóval bármi megtörténhet bármit is mondanak az orvosok. Kép

Seszi!
Fú ez izgi lesz, örülök,hogy kezddhettek.!

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Unique!
Arról nem tehetsz, hogy nekünk valahogy nem akart sikerülni eddig. Eljön a mi időnk is.
Ha a Jóisten hozzásegít egy egészséges öribabához, én már akkor is elégedett leszek.
Itt még sokan az elején tartanak, és van esélyük arra, hogy sikerüljön nekik.

Amikor sikerül örökbefogadni egy babócát, majd én is tudom tartani a jó kis beszámolókat, mennyit eszik, alszik. Igaz, a szép 9 hónapról lemaradok, de nem baj, ebbe már belenyugodtam.

Timi
latimi

Nóri, Wish!
Én személy szerint örülnék annak ha kijönne a statisztika, de nem csak úgy hogy x intézet x sikerrel dolgozik,hanem valami részletes hány baba született, hány embriót ülettek vissza milyen eljárással csinálják.....

Wish!
Szuper! Holnap akkor mindenképp gyere és mesélj mikorra lesz lelet, remélem belefér úgy hogy úgy tudjál kezdeni ahogy szeretnél. Meg hogy akkor konkrétan mi micsoda ott.

Timi!
Biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog és lesz szép öribabátok.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Ez a kép gyönyörű. Remélem, valahol érzi egy baba, hogy nagyon várunk rá.
Tegnap a párom hozott haza egy takarót a jövendőbeli babánknak. Hozzá piros pöttyös huzatot.

Timi
latimi

TimiKép
Köszönöm a szép szavakat. Jólesett. És a kilenc hónapból nekem igazán a második két harmad jön be Kép
Ez igaz, tudom, hogy nem tehetek róla, hogy Nektek nem jött eddig össze a baba (viszont szentül hiszem, hogy ami késik, nem múlik, hiszen itt mindenki nagyon várja őket), csak felmerült amolyan kismama-parás gondolat bennem és leírtam Kép
Köszi még 1x!

Unique

KépKép
unique

Zsebi
Szerintem maradjon így, hogy a 2 lombik jön, elvégre az elsőn (mégcsak ha félig-meddig is) túl vagyok. kérdeztem már, de nem válaszolt senki (hátha te most fogsz), mi a különbség a short és long protokoll között? ja, és ti miért szedtetek fogamzásgátlót?

uique
onnan látom, hogy "lányos" pocakod van, mert gömbölyű, a "fiús" pocakok meg inkább előre "csúcsosak". persze lehet, hogy ez hülyeség, de én hiszek benne, meggyőződésből.
Még valami személyeset kérdeznék, a te múltadat nem ismerem, de látom, hogy neked nem volt lombikod és spontán fogantál meg. Ennek ellénére voltak neked is problémáid? Azért kérdezem ezt, mert itt ugye "sima" ügyek nincsenek.

Renoka
Szóval akkor mégiscsak kuriózum ez a te műtéted, nem lehet úton útfélen ilyet csináltatni. Szerintem nem kizárt, hogy azok a dokik, akik azt mondták nekem, hogy ilyen nincs itthon, szóval lehet, hogy ők maguk se tudják.
Jó drága, ez 100%-ban fizetős, vagy a 200 ezer csak az "önrész"? Tehát a tb egyáltalán nem támogatja? Gondolom a 2 sikertelen lombikod ez előtt volt?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Renoka
Még egy kérdés, mennyi időt kellett várnod erre a műtétre?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuszi!
A short protokollnál kell szedni a fogigátólt és amikor megjön jöna stimu (kevesebb jóval a szurik száma) a long az már az előző ciklus x. napjától attól függ hogy milyen hosszú a ciklusod kapsz suprefact szurit (pl, de lehet más is) majd amikor megjön akkor jön hozzá a gonal és megy kevesebb adagba a sprefact. Hogy mikor melyiket alkalmazzák ne kérdezd mert fogalmam sincs. Nekem első kettőre long volt utána a fogigátlós (shor) hát nekem egyik sem jött be, most kíváncsi vagyok milyen lesz legközelebb. Neked milyen volt a stimud?

Még egy bár ebbe csak belekotyogok, hogy a Kaáliban sem nagyon erőlették Renónak annak idején a műtétet szóval x. orvoscsapatnak a meggyőződése nem érdemes és nem is lehet foglalkozni a petevezető eljárással, de látod mégis vannak kivételek és vannak orvosok akik képesek és bevállalják. Igazából ez engem annyiban keserít el, hogy az ember mindig kérdezzen nézzen olvason, netezzen csak azért hogy képben legyen, mert ki tudja hol találja meg a lehetőséget...

Farkasok!
???????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?