Új privát üzeneted érkezett!

Kata!!

Nekem is küldd el lécci....gatita@freemail.hu

Bubu!

Nemrég értem haza, rommá fáradva, de megfogadom a tanácsod, mindjárt megyek szundítani egy picikét...
a másik ötleted is szuper a két csomaggal kapcsolatban:
csoportosítok én is vajúdás-gyermekágy...
állandóan a táskát rendezgetem, mint egy elmebajos...

Sasha!!

benned egy filozófus veszett el... / idõjárás/

Bori!
benned szintén...

Edina!

úgy sajnállak...tényleg el kéne beszélgetned a pároddal...
én nem szólhatok egy szót sem ezek szerint, mert ugyan az én kedvesem is alig-alig van itthon hétköznap de "csak"
dolgozik, no haver, no foci, egyébként zokon is venném...

Lányok!

Ma a fodrásznál többen is megállapították, hogy eléggé lent
van a hasam, és kizárt, hogy a hátralévõ 3 hetet kihúzzam...
azt nem is akarom, de 8 napot még mindenképp...
viszont kedvenc barátnõm szerint az arcom is kezd "eltorzulni" és ez bizony a vészesen közelgõ szülés
jele, állítólag...
mindenesetre az elõbb ittam egy magnézium pezsgõtablettát,
de a jövõ héten már abbahagyom, nehogy ne jöjjön be a jövõ
vasárnapi szülés!

Az állatok beleérzõképességérõl:

nekem van egy házicicám / kedvenc /
és négy bengálim / õket tenyésztem /
nos, a bengáli rátarti pedigrés népség, / de azért édesek /
a házicicám viszont tévedhetetlenül megérzi, ha rosszul vagyok...
akkor éjjel is folyton a nyomomban járt, mikor fájásokat véltem érezni, pedig mindig aludni szokott éjszaka
jött aggodalmas pofácskával, és mikor leültem felkapaszkodott és megsimogatta az arcomat, gondosan behúzott karmú mancsával...hát esküszöm, egybõl jobban lettem!
és azt is "tudja" szerintem, hogy baba van a hasamban, mert nagyon vigyáz mikor az ölembe telepszik, hogy véletlenül se feküdjön a hasamra...

Sheila
36+4,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

sziasztok,

voltam ma védõnõnél. Minden rendben, és nem híztam semmit se 3 hét alatt. Örülök neki :-)
A dokit nem vártam meg, sokan voltak. Ha úgy is jól vagyok, akkor minek?

Kaptam kismama nacikat, büszkén hordom. A régi már szorított egy kicsit. Most sokkal jobb :-)

Vigyázzatok magatokra, a végét járóknak kitartás, és jó hétvégét

Lora
Lora

Ilke!

A rózsaszín folyás tényleg a vizsgálattól lehet, de szerintem egyáltalán nem normális, hogy 26 hetesen annyira megvizsgáljanak, hogy legyen. Fájdalmas vizsgálat? Esetleg a vége felé, amikor már valamennyire nyitva vagy, és arra kiváncsi a doki, hogy hol a gyerek feje.
Ez a második terhességem, de egyetlenegyszer sem tapasztaltam, hogy a havi rutinvizsgálat fájdalmas let volna, vagy ilyen következményekkel járt volna.
Aztán lehet, hogy egyedül vagyok a véleményemmel...

Bubu!

Mél ment vissza!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!

Mail jött. Tényleg édespofa vagy, azt hiszem el tudom képzelni milyen lehettél oviskorodban. Kép

Bubu
bubu

Apakrol!
Tenyleg a ferfiak nem igazan szeretik, ha a kismama sokat panaszkodik. Ezt nem ugy kell erteni, hogy nem varjak a babat, hanem ez egy kis feltekenyseg a reszukrol. Mar nem csak az ove vagytok. A ferjem is mondta, hogy a terhesseg ezzel jar meg miegyebek, akkor en is elszomorodtam, de miota meg van a picur teljesen maskepp viselkedik. Rohan haza melobol, eteti, dajkalja, szerinte legjobban az apa mellkasan tud bufizni.... Ne is soroljam, sot egyszer kicsit kesett, nagy volt a forgalom es nem vartam meg a furdetessel, latnotok kellett volna, hogy hogy duzzogott. Most meg ugye, mar harom hetes, es ugy furdik a picur, hogy az apuci eloszor lezuhanyzik, majd teleengedjuk a kadat vizzel es a babuci az apucival furdik. Ez az est fenypontja. A kiskadat meg felreraktuk. Ha abban furdetjuk, akkor a szemkozti hazban is halljak, hogy Madison baba furdik, ha apuval a nagy kadban furdik, mosolyog es elvezi.

Ilke!
Ez a rozsaszin folyas vizsgalat utan tenyleg korainak tunik. Tobbnyire ha jelentkezik, akkor is csak az utolso hetekben. Nekem az elsonel ilyen nem volt, most a masodiknal is csak az utolso ket vizsgalatnal. Fajdalmas? Eleg "durva" lehet a doki bacsi, meg a szules elotti vizsgalatnal sem volt fajdalmas egyiknel sem nekem. Inkabb csak kellemetlen. Vigyi magatokra!

Gitta!
Ne szomorkodj, hogy utolso vagy a tablazatban, anno Dio is igy erzett, es nezdd csak hol tart o most. Tehat fel a fejjel. Kép

Andi es a pont harom hetes Madison

u.i.: bocsi, de nem tudok innen elszakadni, talan csak akkor, ha mar mind Az elso napok, hetekben...leszunk
andysj

Beszti, Andi,
köszi, hogy írtatok, alig merem leírni, hogy nekem nem férfi a dokim. Mégis lenne abban valami, hogy a nõk keményebbek? Nekem a korábbi dokim is nõci volt, igaz idõsebb kicsit, de tündéri, megértõ hihetetlen tapasztalattal és jóindulattal, szóval én nem erre számítottamKép Kicsit elgondolkodtam, hogy tényleg ennél a dokinéninél szeretnék szülni? Nem tudom, alszom még rá párat. Azért ugye nem lehet ebbõl komoly gond? (Mármint a folyásból)
Andi, annyira jó lehet neked, hogy már a picikével lehettek, azt hiszem a papáknak csak ekkor kezdõdik igazán az egész, addig csak szokják a gondolatot. Az én is párom is szokott néha úgy nézni rám mintha azt gondolná, hogy jéééé én tényleg terhes vagyok....Kép

Kata én is kíváncsi vagyok ám a képre, ha nem bánod én is megnéznémKép. A címem: ildiko.o@freemail.hu .

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

OFF
Sheila!
Olvastam, hogy bengálikat tenyésztesz. Képzeld nekünk is van egy. Te honnan szerezted õket?
Ha nem baj, küldök egy képet is róla:
Kép
menta

Kata007

Én is, én is! samci@freemail. hu
Mindenkinek jó hétvégét!
Halacska
Halacska

En is kerek egy ilyen cicust Kép

Mondjatok az hogy lehetseges hogy a zsiros kajakra ra se merek nezni, viszont a halkonzervet olajjal egyutt kis kenyerrel koritve siman elfogyasztom? Sot mar ott tartok hogy csak az kivanom.....
Csak ugy buzolog a huto velem egyutt......szegeny ferjem miket kell atelnie.....

A macskarol jutott eszembe hogy ha igy folytatom lehet hogy a vegen meg a Wiskas cicakajara is rakapok Kép

Udv Melinda
Melinda

Gitta
Szerintem a ferfiaknak kell egy kis ido mig megtanulnak alkalmazkodni az uj helyzethez.
Ne felj hamarosan talcan hozza majd a reggelit Kép

Az en ferjem mar keruli a fokhagymas eteleket a kedvemert, persze mig idaig eljutottunk sokszor osszezordultunk. Kép
Melinda

OFF
Ha valakit érdekel: az Ismerkedjünk meg... címû topicban Imhotep cica cím alatt további képeket talál a cicánkról. Kép
Menta
menta

mindenkinek hatalmas udvozlet Amerikabol! vegre sikerult internethez jutnom. kozben sikeresen kificamitottam a bal konyokomet, igy rogzitokotesben vsgyok, se tengeri furdes, se semmi... ilyen az en formam Kép raadasul a doki 4 hetet akar a gipszre, es kozben ott az eskuvo. na majd otthon kitalalunk valamit.
volt alkalmam megismerkedni az amerikai egeszseguggyel: eloszor orakig varattak a balesetin, de mindenki nagyon rendes volt, foleg amikor lattak, hogy falfeher vagyok es mindjart elajulok. a karomat persze erzestelenites nelkul rantottak vissza, mert a baba miatt nem kaphattam semmit. aztan rontgen, a hulye asszisztens kinyujtatta velem a karom (amit nem lett volna szabad), kiugrott megint, meg egy visszarantas, na akkor mar kiakadtam. az orvos nagyon hozzaerto es kedves volt, es mondta, hogy majd irjak, hogy alakulok...
elnezest a rendetlen irasert, de felkezzel gepelek, es nincsenek ekezetek.

jovo csutortoktol ujra koztetek leszek,
udv mindenkinek:
Zita
ParaZita

Sziasztok!
A harmadik babát várjuk, most vagyunk 29-30 hetesek, két lányunk van Kiga 5, Laura 3 éves lesz nyáron. A terhesség elején már írtam egyszer egyszer erre az oldalra.
A segítségeteket szeretném kérni, ha tud valaki valamilyen praktikát amivel a baba rávehetõ a megfordulásra orvosi beavatkozás nélkül szivesen venném. Sajnos még farral fekszik és a nagyobbik szintén farfekvés miatt császárral született, a kicsi a szülés elötti héten megfordult, így normál úton született és szeretném a harmadikat is így szülni, de csak akkor van rá esélyünk, ha megfordul.
Elõre is köszi!
Csilla
Csilla

Melinda, a halkonzervben nagyon finom, és jó minõségû olíva van. Nincs semmi szaga, és nem is érzed olajosnak, zsírosnak. Ezért esik olyan jól. Mellesleg nagyon egészséges.

Pusz, Lora
Lora

Sziasztok Lányok!
Hihetetlen, hogy egy napra megyek szabadságra, és lemaradok ennyi mindenrõl.:-)))
Szivesen bekerülnék én is a táblázatba, akkor most sorolom az infokat rólam (vagy rólunk): tehát Szilcsike vagyok, 11+1 napos, és november 1-je irt ki az orvos. Bár ahogy néztem a táblázatot, Csipkebogyó is ennyi idõs babás, és õ nov. 3-ra van kiirva. Meglepõ..... Budapesten élek, Babóca lesz az elsõ babánk, és jelentem már láttam ficánkolni is. Ez valószínûleg nem kerül a táblázatba. Szóval folytatom: a Máv kórházban fogok szülni, Koós Hutás Piroskánál. Ja és persze még egy info: 26 éves vagyok.
A párommal kapcsolatban én csak dicsekedni tudok, tökéletesen reagál mindenre. Ma például egész nap velem rohangált, mert én kismama ruhát kerestem. És találtam is. Végre nem a megszokott kantáros nacit, hanem egy divatos farmer nadrágot farmer felsõvel, ami hihetetlenül kényelmes lesz nagy pocakkal is.
Engem is érdekelne a pocakméret és a hetek összefüggése, ha valaki tudja, hogy ez pontosan mi is, válaszoljon. Ugyanis az én okos anyukám azzal nyaggat, hogy biztosan ikreket várok, akkora már a hasam. Tény, hogy nõtt a pocakom, de ha arra gondolok, hogy van benne egy ficánkám, akkor szerintem nem is nagy:-))))
Ez jó hosszú lett, ahhoz képest, hogy csak olvasgatni akartalak benneteket....
Jó pocakosodást, és nagyon jó hétvégét

Szilcsike 11+1
szilcsike

Ilke!

Nekem már a 3. terhességem, de még én sem tapasztaltam ilyet egy vizsgálat után. A szülésközelben igen, hogy hátha hamarabb beindul a dolog, de ilyen fiatal terhesként? Azért én legközelebb szóvá tenném, hogy ha lehet, akkor egy kicsit legyen kedves finomabb lenni, mert nem akarsz újra vérezni. Még ha nem igazán vér volt, akkor is.

Sheila!

Tudom, hogy a gyakori pisislés még nem a szülés jele, de pl. tegnap azt jegyezték meg, hogy kezd eltorzulni az arcom, mint ahogy neked mondták ma. Na ezt majd a képen is fogod látni. Igaz itt még álmos is voltam, de az arcom tényleg nagyon furcsa.

Bubu!

Köszi! Bár mint feljebb írtam Sheilának, még kissé álmos voltam, és az arcom is kezd furcsán kinézni. De, hogy jön ide az ovis kor???

Andi!

Szerintem ne kérj elnézést, mert nem tudom elképzelni, hogy itt bárki is szóvá tenné, hogy mit keresel még itt. Én spec. elképzelni sem tudom, hogy a szülés után ne írjak ide. Persze szvsz. én is mindig elnézést fogok kérni, hogy már nem vagyok pocakos mégis ide írok. KépKépKép

Ilke, Halacska!
Mail ment!

Csilla!
Itt nézted már?

[url=http://www.babapont.hu/babavar/inf/pozicio.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/babavar/inf/pozicio.html[/url]

Szilcsike!
A táblázatban benne vagy, 59. sorszámmal.
Tehát akkor üdv köztünk mégegyszer, és boldog babavárást velünk! Kép
Itt a pocakméretes link:

[url=http://pregnancy.about.com/library/belly/blbellyindex.htm" TARGET="_top]http://pregnancy.about.com/library/belly/blbellyindex.htm[/url]

Kata (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kata!

Mailt megkaptam, köszi!
Reagáltam is néhány mondatban...
Remélem azért a torzulás ellenére van még egy kis idõnk!!
még nem érzem magam eléggé " mindenre elszántnak" bár gyanítom: arra várhatok, hogy önként dalolva...majd sodornak az események, meg a fájások...
apropó: ha inkább "méhösszehúzódásként" hívjuk, kevésbé ijesztõ, nem?

Menta!

Nahát, milyen kicsi a világ!
A cica valóban GYÖNYÖRÛ, csodálatos a színe és a mintázata!!
Az elsõ cicámat, Sheilát itt vettem Mo-n / Catsmania-
tenyészet /, a párját Royalt és Sandyt az F/3 cicalányt
pedig egy kanadai tenyésztõtõl.
negyedik cicám Donnie, az öt hónapos kiskandúr már nálam született Sheila és Royal egyik fiaként.
Képet sajnos nem tudtam feltenni, de ha kíváncsi vagy rájuk
a honlapom címe: www.extra.hu/gatita

Helena mit szól a cicához??

Szilcsike!

Üdv köztünk, boldog babavárást!

Lora!

Gratula az új kismamarucikhoz!

Ilke!

bár nem természetes, hogy így vizsgáljanak a 26. héten, azért ne aggódj, biztosan elmúlik és nem okoz semmi bajt!

Bubu!

Aludtam du. kb. 30 percet és máris jobban érzem magam!

Edina!

Szerintem is a babát éreztétek, türelem, nemsokára egyértelmûbbek lesznek a mozgások, sõt a vége felé már
"hullámzik" is a Babóca!

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Bocsi, elfelejtettem aláírni!!

Andi!!

Tudd meg, hogy irigyellek ezerrel!!!

Csilla!

sajnos / vagy inkább Hála Istennek / nem tudok tanácsot adni, mert nekem mindhárom babám fejvégûen helyezkedett
ahogy a nagykönyvben megvan írva...
de talán " megbeszélhetnéd " a babáddal, hogy forduljon meg
amíg van elég hely a mutatványhoz, mert nagy örömet szerezne
Neked, és persze Neki is kellemesebb lenne, ha a buksija
bújna ki elõbb...
én is folyamatosan gyõzködöm a kicsimet, hogy bírja ki még
odabent 8 napig.

talán hallgatnak ránk...

üdv,

Sheila
36+4,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila!

Köszi! Kép
Dóri vette az üzenetet és õ is így gondolja! Pussszantja Melissát! Kép

A képpel kapcsolatban, szerencsére elég jól bírom magam lelkileg, mert ez nem az elsõ ilyen a terhességem vége felé. Mint látod, a párom is ismer már, mert különben tényleg a porszívóért ment volna. Ez van. Inkább nevetek rajta, mert ha tragikusan fognám fel az ilyeneket, már megbolondultam volna. Pl. ma rendesen félrebeszéltem. Fogmosás helyett zuhanyozni küldtem a lányom, a mobil helyett a szemüvegemet kértem tõle, stb. Merem remélni, hogy ezek mind elmúlnak a szülés után. Kép

Na pusssz mára, jó éjt!
Holnapra szurkoljatok, hogy csupa jó dolgot mondjon a dokibácsink, és megnyugtasson, hogy Dóri még nem akar kibújni egy pár hétig!

Kata (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!

Óóóó...már a 34.hét!!! rögtön észrevettem ám...
biztos megnyugtat a dokibácsi, és jelentkezz majd az új hírekkel!!

Meli is puszilja Dórit, és üzeni, hogy ficánkolás és haskeményedésmentes jó éjszakát!!

/ hadd aludjanak szegény mamik... /

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

ParaZita!
Ha meg egyszer esetleg netkozelbe jutsz megirnad hogy merre vagy? Tudom Amerika nagyon nagy es biztos nem Texas-ban vagy. De ha barmire szukseged van es esetleg tudok segiteni irj csak.

Kata!
Ari vagy. De tenyleg itt annyira jol erzi magat az ember, hogy nem akar innen elszakadni.

Sheila!
Hamarosan te is babazni fogsz! Tenyleg isteni babazni, de keszulj, probalj minnel tobbet aludni. En naiv azt hittem, hogy Madison is olyan lesz mint Fatime, es alszik este 10-tol reggel hatig mar az elso hettol. Hat csalodtam. O most megmutatja, hogy nekem nincs is annyi alvasra szuksegemKép. Ha lehet most aludd ki magad.

Na most eldugulok,
Andi+Madison
andysj

Sziasztok Lányok!

Djeszterröl tudtok valamit? Szerintem már nagyon régen nem írt a topicbaKép (vagy én nem olvasok eléggé figyelmesen), így kicsit aggódom érte! Ha van valami információtok róla, kérlek írjátok meg!

Djeszter! Jelentkezz, ha olvasol minket!

Apropó!
Mizújs az éllovasok háza táján? Valaki már biztos babázik közülükKépKépKép, csak nem jut gépközelbe...

Kata,
szeretnék én is mulatni egy kicsit, ha meg nem sértelek! KépKépKép Elküldenéd a képet nekem is? csipkebogyo@index.hu

Melinda!
Nem talállak a táblázatban! Nem iratkoztál fel, álnéven szerepelsz, vagy én vagyok vak?

Gitta!
Mindenhol megesnek hasonló értelmetlen összezördülések mint nálatok. Legutóbb én kaptam ok nélkül hisztirohamot, mert a párom meg merészelte kérdezni, hogy hogy telt a napom. Na, én rendesen kiakadtamKép azzal, hogy semmi esélyem a vizsgákon. Erre szegény bepörgött, mert attól, hogy én várandós vagyok, ö még nem fogja jobban megállni a helyét azokban a szituációkban, amikben eddig sem. Majdnem jól hajbakaptunk, de meg tudtam magam nyugtatni azzal, hogy "ismerem öt - agresszívvá válik, ha bögök, mert nem tudja kezelni az ilyen érzelmi kitöréseket", így negyed óra múlva már a megoldáson törhettük a fejünket, mármint, hogy miben és hogyan tud segíteni...Kép

Zita!
Nyaralsz? De így? Ki tanította ezt Neked? Kép Mielöbbi jobbulást és gipszmentes esküvöt!!!

Szilcsike!
Már kezdtem azt hinni, hogy valaha feljebb kerülök a ranglistán, erre jössz és lepipálsz! KépKépKép Saját hibám, épp a napokban javíttattam át Katával az okt. 31-et nov. 3-ra. Szerintem azért kaptam ezt az idöpontot, mert az utolsó mensi idöpontján kívül azt is közöltem a dokinénivel, hogy meggyözödésem, hogy a baba nem a 14., hanem a 17. napon fogant. Szerintem ezt számolta ö bele... Ja, láttad, hogy nem csak a babáink, hanem mi is egyidösek vagyunk? Majd egyszer a mi triónk is - Gittával - együtt számol majd vissza! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Edina!
Alig várom már, hogy én is azon töprenghessek, hogy a babát éreztem-e, vagy csak hallucináltam. Ilyen alapos tesztelés után viszont meggyözödésem, hogy Neked már nem kell ezen törni a fejed! KépKépKép

Ui: Áruljátok el, hogy csiribáljátok ide azokat az idétlenül vigyorgó fejeket?

Csipkebogyó
11+2
csipkebogyó

Kata!

Olyan kicsit durcás-morcos és megszeppent vagy nekem az enyhe mosoly mellett mint egy kislány , de lehet hogy tévedek.
bubu

Kata,
kép megérkezett. Azért azt nem várhatod, hogy ne nevessek! :0

Csilla,
az orvos és egy szülésznõ (vagy valaki, aki segít neki), kívülrõl meg tudják általában fordítani. Bár a 30. héten azért még nem kell pánikolni. Valamelyik topicban itt vki már írt errõl, sajna nem emlékszem, hol.

Puszi:

Virág
Virág (fiore)

Sziasztok!

Hát megjöttünk.
Dóri baba még mindig Dóri baba, nem nõtt semmi a lába közé. A dokibácsi szerint 99,9%. Kép Minden rendben van vele, fejlett baba.
Viszont nem véletlenül nyavalygok én annyit, és nem véletlenül olyan furcsa az arcom azon a lisztes képen. Kép
A méhlepény érett,
a C:1111,
és az NST-n produkáltunk 3 fájást. Kép

Hát nem tudom, hogy ezeknek most örüljek vagy ne. A doki szerint akár ma is szülhetünk, de még húzhatjuk is. Viszont ha Dóri úgy dönt, nem tartják vissza, jöhet. Szóval ennek örülök, de rendesen tele is lett a gatyóm.
Hát most így állunk. A doki szerint nem lehetetlen, hogy egy hónappal idõsebb vagyok, mert a méhlepény és Dóri paraméterei ezt mutatják. Aztán visszagondoltunk tavaly augusztusra, amikor az utolsó mensim 2 napig tartott. Talán nem véletlenül. Kép

Csipkebogyó!
Mail ment.

Bubu!
Köszi! Kép

Virág!
Na jó, most utoljára megengedek egy kis kacajt. Kép

Kata (34.)

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Csipkebogyó: egyenlõre még nehezen tudom elképzelni, hogy a mi kis trionk számoljon vissza..... Olyan sokára lesz az még, pedig már szivesen tartanám a kezembe Ficánkát..
Én egyébként nem vagyok biztos ebben a november 1-i dátumban, mert én rendszeresen 22 naponta menstruáltam, a doki pedig 28 nappal számolta ki ezt a dátumot. Mikor szóltam neki, annyit mondott, hogy háááát legfeljebb október végén szülünk..:-)) Egyébként kaphatok e-mail címet Tõled??
Kata007: köszönöm, hogy felvettél a táblázatba. Azért azt a fényképet én is megnézném ám...... Ja és (nem) igérem, hogy nem fogok nevetni.:-)))) sz.balla@kambud.hu
Most viszont megyek, és megmérem a pocakomat, hátha meg tudom anyukámat nyugtatni, nem érkezik két baba egyszerre.
Ja képzeljétek, a párom nõvére is pocakos, Õ 13 hetes terhes:-))))

Na további jó hétvégét mindenkinek...

Szilcsi 11+2
szilcsike

Sheila!

Helena még nem vette észre Imhotepet, de fordítva viszont igen. Azt hiszem szívesen játszana vele, de persze nem engedjük!
Menta
menta

Sziasztok!

Menta!

Szerintem nemsokára felügyelet mellett összeismertethetnéd
Helenát és Imhotepet...egy kedves barátnõm akinek szintén van
egy bengáli és egy brit cicája, közelebb engedte a ciceket,
mikor már a bébi kb. 4-5 hónapos volt./ persze azért nem a kiságyban /.
A baba kacagott örömében, és élete elsõ igazi mosolyával a cicát tüntette ki.
Azóta már egyéves, és órákig elnézegeti õket, sõt " szalad"
utánuk. Elsõ szava természetesen "cica" volt.
Úgy tudom, nagyon jót tesz a kicsi lelki fejlõdésének, sõt
az immunrendszere is ellenállóbb, ha háziállat is van a családban!

Kata!!!

Húúúú....1111 ez már valami!!
még a végén irigykedhetek, hogy megelõztél!!
örülök, hogy minden rendben,és ne félj, képzeld én már nem is félek, annyira vágyom már rá , hogy Melissát láthassam!!!
különösen azért, mert a férjem szeme könnybe lábad, ha a babáról beszélünk...
persze mi más lehetne a téma??
Az ismerõsök, szomszédok stb. elkezdtek érdeklõdni, hogy "egyben" vagyok-e még, tegnap az állatorvos is azt kérdezte a páromtól már a bejárati ajtóban, hogy lehet-e már
gratulálni...
hát...mit mondjak ez kissé idegesítõ azért...mindennap
én meg csak várom megadóan a sorsom beteljesülését, mint egy
bölcs öregasszony...na, ez tök hülyén hangzik...nem baj.

Andi!

Aranyos vagy, köszi a jótanácsot, igyekszem megfogadni!!
bár most már az izgalom is gátol a pihenésben.
szülés után viszont érdekes módon annyi energiám lett hirtelen mindkétszer, pedig a kórházban napi 1-2 óránál
többet nem tudtam aludni...
fõleg másodszor, akkor már volt rooming-in, és éjjel-nappal
a babában gyönyörködtem....nosztalgia, óóóó

Csipkebogyó!

A TI kis triótok hamarabb fog ideérni, mint hinnéd!!
csak kitartás...

Bubu!

nekem is fájogat és kisugárzik a derekamba is...néha már
szinte olyan , mint az igazi...
én szerdán de. megyek elõször NST-re, du. pedig a dokihoz,
kíváncsi leszek, mi a pálya...
nem tudom elképzelni, hogy ennyi "fájdogálás" után még
C: 3100 lennék...
ja, és ennél a terhességi kornál ahol tartok, már 3 napos
volt az elõzõ gyermekem 1993-ban...

Sheila
36+5,5

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Lányok!!

Mostanában már étvágyam sincs, még az Elevites napokon sem
/kb. 3 naponta szedem /
szóval a falási rohamok megszûntek, és nagyon keveset eszem,
de nem is kívánok többet...

Szerintetek ebbõl lehet valamire következtetni??

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Kata!

Azt nem gondoltam volna hogy leelõzöl. Azért az jó, hogy ekkora már a baba, de hogy lehet az hogy eddig nem tûnt fel nekik az egy hó különbség?

Miával is lehet valami mert nem hallani azóta felõle semmit. És még én féltem, hogy milyen korán fogok szülni, meg hogy még fel se készültem. Kép

Sheila!

Szerintem ne aggódj az étvágyad miatt, az utolsó hónapban szerintem még biztos lesz jó is. Lehet hogy a melegfront miatt. Bár nem lehet mindent a frontra fogni, de én is olyan sütyûnek éreztem ma magam. Reggel sikerült porcukor helyett jó sok kemyényítõt szórni a túrógombócokra, aztán meg a piacon vagy háromszor körbejártam mire megvettem 2uborkát meg 3 csomag retket és persze felét elfelejtettem annak, ami kellett volna. Itthon aztán megmértem a vérnyomásom és az 5-bõl kettõ nem volt hihetõ, három meg ugye normális volt.

Jaj lányok én már úgy várom, hogy vége legyen ennek a herce-hurcának pont akkora vagyok kiírva, amikor a választások vannak, de én legszívesebben a választásokat hoznám elõbbre nem a szülést. Sose voltam egy lelkes politizáló, de amikor a buszon, a tv-ben, a rádióban és még a kofáktól a piacon is ez folyik ettõl besokalok.
Bocsi, hogy off voltam és panaszkodok, megyek is a kutyáimhoz õk megértenek engem - egyszerûen csak a simogatás a kaja meg a játék érdekli õket.

Bubu
bubu

Bubu!

szerintem akárhogy is csûrjük-csavarjuk mi már bizony
a végét járjuk!
/ Katával együtt /
Miára én is kíváncsi lennék, fura érzés lenne, hogy valaki már az utánam lévõk közül is megszült!

egyébként már én is full-hülyén viselkedem...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila és Bubu!

Kérdeznék valamit.
Tapasztaltatok olyat, hogy szabályosan 20 percenként keményedik a hasatok? Én most ezt figyeltem meg. Nem fáj semmi, csak a derekam borzalmasan, és ez a keményedés. Nem tudom, hogy foglalkozzak-e vele, vagy hívjam fel a dokit, mivel elég sejtelmesen mondta amikor elköszönt, hogy "ha valami van azonnal hívjál, bár reggelig ügyelek."!

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Pocisok!

Én már " jogtalanul" írogatok ide, igaz csak ritkán jelentkezem mostanában, mert minden percemet leköti a kislányom, de azért olvasgatlak Benneteket. Valahogy úgy vagyok vele, mint Andysj.

És ha hiszitek, ha nem, ugye az utolsó hetekben már mindenki nyûgös a nagy pocijától, elég a derék - és más fájásokból, mindenki szeretne átaludni egy éjszakát, én most akkor is irigyellek Benneteket, - noha én is éppígy éreztem. Hiányzik a pocakom, hiába Szandi már 18 napos.Kép Sokszor várom még mindig, hogy rúgdos, éjszaka is ráteszem a kezem a hasamra és nincs ott semmi. Aztán egy éles hang a kiságyból felébreszt, és máris visszazökkent a valóságba.

Lányok, próbáljatok sokat aludni, tudom, hogy nem könnyû már a vége felé és ezt nem lehet elõre tartalékolni, de utána még ennyit se fogtok pihenni. Fõleg, ha a Ti Kismanótok is olyan lesz, mint a mienk, hogy összekeveri a nappalt az éjszakával! Kép

Vigyázzatok Magatokra és a Pocaklakókra!

Heni és a 18 napos Szandra
heni

Kata,
jó szülést! Kép

Virág
Fiore

Szisztok
Nem is tudom hogy melyikõtöket irigyeljem "Katáékat" vagy "Csipkebogyóékat".Az egyik állapot még jó a másiknál már mindgyárt itt a vége, de itt a 30-31. héten már nekem se igy se ugy nem jó.
Ráadásul azt hiszem én is kezdek hülyülni, de mikor olvaslak titeket kicsit azért megnyugszom hogy nem vagyok egyedül.
Kitartás mindenkinek(saját magnak írok???)
Kato
katalinka

Virág!

Én nem a-ka-rok még le-ga-lább 2 hé-tig szül-ni!

Kép

Kata

KépKép

KépKép
kata007

magnak=magamnak
bizonyított hülyülés
Kato
katalinka

Kata,

ember tervez, baba végez... Kép Kép Kép
Közben itt piheg Ráhelbaba a karomban, hidd el, jobb, mint vízilóként! Kép Kép Kép
Virág (fiore)

Kata,

Hogy csináltad azt az udráló zöld micsodát???????

Virág
Virág (fiore)

udráló=ugráló

Virág
Virág (fiore)

Kata!!

Ez az ugráló izé tök jóóóó!
A 20 percenkénti keményedés....érdekes, enyhén szólva!!

és tényleg nem fáj??

keményedés nekem is szokott lenni, naponta többször, de
nem ilyen szabályosan...

Úgy izgulok Érted!!!
megtennéd, hogy elmented a telcsiszámomat: 20/9978-257,
és küldesz egy SMS-t, ha esetleg megérkezik Dóri??
és azt 1-10-ig, hogy milyen volt a szülés?

1-10-ig osztályozva, negatívtól-pozitívig.

Heni!

köszi a biztatást!!

Miért van az, hogy a boldog babázok a pocisokat "irigylik"
és viszont??
gyakran találkozom ezzel a jelenséggel
a Pocisokat megértem, de a Babások?

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Virág!

Az az ugráló izé Kép egy animált GIF képként beillesztve. Olyan mint ez: Kép
Vagy bõvebben, "szájbarágósabban" kéred??? Kép
Én szugerálom Kép Dórit, hogy várjon még két hetet.
Tudom, hogy a C:1111-en már nem lehet változtatni, de hátha segít egy pár napos fekvés.

Sheila!

Ok, elmentettem, mindjárt dobok egy sms-t, hogy mi az én számom.
A keményedést én is furcsálom. Ha mozgok nem érzem, vagy nem figyelek fel rá, de ha fekszem, pontosan 20 percenként jön. Mindenesetre ma semmit nem csináltam, próbálok nagyon sokat feküdni, mert azért a 36. hétig szeretném kihúzni, s ha nem nagy kérés akkor itthon és nem a kórházban.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Szia Kata!

Nagyon izgalmasan hangzik ez a 20 perces keményedés, lehet, hogy ez már az igazi???
Gondolok rátok, és ha tényleg szültök nagyon szorítok!
Amennyiben még olvasod és van rá energiád, kérlek, küld el nekem is a lisztes képet, biztosan nagyon aranyos. Címem: szj13@freemail.hu
Én pont a mai napon nem akartam szülni, mert nekem és a páromnak is ma van a szülinapunk és ketten bõven elegen vagyunk az április 13.-ai dátumra.
Amennyiben Dóri baba mégis ki szeretne bújni, remélem párod tájékoztat minket is a jó hírrõl.

Puszi

Szilvi és Petike
37
bszilvi

Sheila!
Sms-t megkaptam! Kép

Szilvi!
Köszi, aranyos vagy! Mail megy!
Természetesen a férjem azonnal jelentkezik, de mivel õ velem lesz, talán hamarabb tájékoztat majd mindenkit Sheila, mert feltétlenül dobok neki egy sms-t, még ha két fájás között, akkor is. Kép

Bár nem akarom elkiabálni, de most a világon semmi bajom, a keményedéseken kívül.

Kata

KépKép

KépKép
kata007

Kata!!!!!!!!!
Wow! Kép Jovok kicsit kivancsiskodni es mi var??!!! Hat nem semmi az igaz, Dori baba lehet hogy hamarosan itt lesz? Es hogy egy honappal idosebb, akkor meg boven benne vagytok az idobe es nem csoda ha jonni akar.
De ha meg ket hetig ki szeretned huzni, akkor tenyleg fekudj amennyit csak lehet. Az ilyen haskemenyedes jelent am valamitKép Nalam anno a doki azt mondta, ha a haskemenyedes a derekfajassal szabalyos idokozonkent jelentkezik, akkor hivjam azonnal. Lehet hogy mar nem is olvasol, hanem uton vagy a korhazba?

Heni!
Latom Szandi is olyan mint Madison, meg eleg sokszor keveri a nappalt az ejszakaval. Ejjel fel egykor szeles mosollyal nezett a hozza beszelo apucihoz. A mosolynak es a jo kedvnek nagyon orultunk, de aludni is szerettunk volna. De az is igaz, hogy utana 5:47-ig aludt.

Andi + 22 napos Madison
andysj

Sziasztok Anyukák/Leendõ Anyukák!

Huh, már nagyon régen nem jártam felétek, rengetegen vagytok és ez naggggggggggyyyyyyyyyyon jó!KépKépKépKép

Szeretnétek tõletek segítséget kérni. Igazából nem is magamnak, hanem a sógornõmnek. A doki azt mondta neki, hogy vizesedik és diétáznia kéne. Van valaki hasonló helyzetben? Ha igen, akkor megosztaná velem a diétát, amit csinál? (na ezt jól megkérdeztemKép).

Mindenkinek nagyon boldog babavárást!

És pihenjetek még most jó sokat!!!!!!!!!!!!!!

Aki már a finisben van, annak nagyon jó szülést!Kép Élmény lesz, meglátjátok!!!!!KépKép

Sziasztok!

Szila (és a 3,5 hónapos Hanga)
szila

Szia Kata!
ha van egy kis idõd, szájbarágósan elmondanád hogy kell csinálniKépköszi
Te jó ég! Hogy megy az idõ.... milyen rég jártam erre.. mindjárt itt a picikédKép Kép Kép de hiszem az én picim is már hétfõn lesz 12 hetes, és valamivel több mint 7 kiloKép
ha belegondolok, hogy féléves korára duplázza sújját...hm...
szép álmokat mindenkinek!
pussz
Hajni
0611viki

Kata!
Megkaphatom a kepet en is? e-mail: andysj2002@yahoo.com

Bszilvi!
Boldog szulinapot mindkettotoknek!

A ferjem legjobb baratjanak is most van a szulinapja.

Andi+Madison
andysj

Szia Kata!
ha van egy kis idõd, szájbarágósan elmondanád hogy kell csinálniKépköszi
Te jó ég! Hogy megy az idõ.... milyen rég jártam erre.. mindjárt itt a picikédKép Kép Kép de hiszem az én picim is már hétfõn lesz 12 hetes, és valamivel több mint 7 kiloKép
ha belegondolok, hogy féléves korára duplázza sújját...hm...
szép álmokat mindenkinek!
pussz
Hajni
0611viki

súly.... már fáradok...bocsiKép
0611viki

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?