Sziasztok Lányok!
Djeszterröl tudtok valamit? Szerintem már nagyon régen nem írt a topicba
(vagy én nem olvasok eléggé figyelmesen), így kicsit aggódom érte! Ha van valami információtok róla, kérlek írjátok meg!
Djeszter! Jelentkezz, ha olvasol minket!
Apropó!
Mizújs az éllovasok háza táján? Valaki már biztos babázik közülük
, csak nem jut gépközelbe...
Kata,
szeretnék én is mulatni egy kicsit, ha meg nem sértelek!
Elküldenéd a képet nekem is?
csipkebogyo@index.hu Melinda!
Nem talállak a táblázatban! Nem iratkoztál fel, álnéven szerepelsz, vagy én vagyok vak?
Gitta!
Mindenhol megesnek hasonló értelmetlen összezördülések mint nálatok. Legutóbb én kaptam ok nélkül hisztirohamot, mert a párom meg merészelte kérdezni, hogy hogy telt a napom. Na, én rendesen kiakadtam
azzal, hogy semmi esélyem a vizsgákon. Erre szegény bepörgött, mert attól, hogy én várandós vagyok, ö még nem fogja jobban megállni a helyét azokban a szituációkban, amikben eddig sem. Majdnem jól hajbakaptunk, de meg tudtam magam nyugtatni azzal, hogy "ismerem öt - agresszívvá válik, ha bögök, mert nem tudja kezelni az ilyen érzelmi kitöréseket", így negyed óra múlva már a megoldáson törhettük a fejünket, mármint, hogy miben és hogyan tud segíteni...
Zita!
Nyaralsz? De így? Ki tanította ezt Neked?
Mielöbbi jobbulást és gipszmentes esküvöt!!!
Szilcsike!
Már kezdtem azt hinni, hogy valaha feljebb kerülök a ranglistán, erre jössz és lepipálsz!
Saját hibám, épp a napokban javíttattam át Katával az okt. 31-et nov. 3-ra. Szerintem azért kaptam ezt az idöpontot, mert az utolsó mensi idöpontján kívül azt is közöltem a dokinénivel, hogy meggyözödésem, hogy a baba nem a 14., hanem a 17. napon fogant. Szerintem ezt számolta ö bele... Ja, láttad, hogy nem csak a babáink, hanem mi is egyidösek vagyunk? Majd egyszer a mi triónk is - Gittával - együtt számol majd vissza!
Edina!
Alig várom már, hogy én is azon töprenghessek, hogy a babát éreztem-e, vagy csak hallucináltam. Ilyen alapos tesztelés után viszont meggyözödésem, hogy Neked már nem kell ezen törni a fejed!
Ui: Áruljátok el, hogy csiribáljátok ide azokat az idétlenül vigyorgó fejeket?
Csipkebogyó
11+2