Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

De most látom hogy már nem reklámozzák a csillagocskát! Gondolom elfogytak!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Zsófi, remélem minden okés, pihenj sokat. Nekem először nem tetszett a Ken Kata Kitti, de így tööbször emlegetve nagyon jól hangzik:-)

Annácska, jó volt olvasni, hogy minden okés veletek:-)

Ildi, nagyon ügyes vagy varrás ügyben, én örülök ha egy gombot fel tudok varrni:-)

Csema, húúh szegénykém, megint csak kitartást kívánok nekik.

Bori, már mekkorák a babák, tök jó, hogy túl vannak az 1kg-on, ez valahogy olyan megnyugtató.

Cory, sajnálom a kissrácot, ezek bizony sajna előfordulnak. Nekem is tök lelkiismeret furmányom van, ha miattam esik. A múltkor segíteni akartam a lánynak cipőt felvenni és kirántottam a lábát. Annyira figyelmetlen vagyok, nem győztem elnézést kérni tőle:-(

Nyúlanyó 21+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Nekem is ma jött meg a csillagom. Nagyon helyes darab.

Csemának nagy drukk!

Scullyx
23+1

KépKép
KépKép
scullyx

Cory Kép
Tudom miről beszélsz Kép Annó a lányommal 10 perc alatt értem be Budaörsről a Heim Pálba vérző fejjel. Túlélte, pedig be voltam sz...va rendesen Kép

Ági Kép
Ez tényleg csak álom marad Kép
De azért már voltam olyan uh-n is ahol végig mondta a doki, hogy mit néz Kép Remélem a következő is ilyen lesz Kép
Mikor mész terheléses cukorra? Lassan esedékes Kép

Nancsika Kép
Drukkolok holnap reggelre!
Mi szépet vettetek ma? Kérünk fotókat Kép
Köszi a receptet, incsiklanó Kép
A zenét majd megbeszéljük Kép

Csemának drukkolok és kitartás Kép

Annácska 19+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika,
dokinál voltam, írattam fel gyógyharisnyát a visszeremre, meg van egy kis bőrdaganat, azt akarja kimetszeni a doki, én meg nem biztos, hogy hagyom neki. Nem az 5 perces procedúrától tartok, hanem az érzéstelenítő babára gyakorolt hatásától, ráadásul a következő nap a fogdoki is tuti érzésteleníteni fog, mert jó nagy töméscsere lesz )gyanítom).Kép
Muti a turikat! Legközelebb én is megyek! Éppen azt beszéltük a párommal, hogy itthon vagyok, de szinte egy napom sem volt még otthonülős, folyton mászkálnom kell valahová...Kép

Cory,
sajnálom a kicsidet, valszeg nem lesz semmi baj az ijedtségen kívül. Vigyázzatok magatokra!

Lyly
23+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, Nancsika, köszi a címeket! Hát belekezdtünk mi is a dologba, pedig semmi kedvem nem volt hozzá. De azt hiszem, nem most volt az első éjszaka, amit ingatlanos honlapok böngészésével töltöttem... Tegnap leveleket írtam ingatlanirodáknak, kettő már vissza is jelentkezett, jönnek lakásnézni-szerződéskötni - kezdhetem megint a nagytakarítást. Kép

Cory, remélem, megnyugodtatok már mindketten.

Ildi, Kata azt mondta a gatyás képeidre, hogy csini Kép Nicika, a csillag is tetszett neki Kép

Lányok, én valószínűleg gyerekestül (mármint a pocakon kívül lévő 21 hónapossal Kép) megyek majd talizni - gondolom nem baj Kép

GyeZsu
gyezsu

Nancsika! Én is kiváncsi vagyok a csodás fellelt babarucikra! Kép

KépKép
nicika

Ezeket vettem.Kép
Õt, még valamelyik nap az Osönbe, vagy a Tecsóba, már nem toom:

Kép

És őket pedig ma:

Kép

Kép

A kertészgatyó, és a poló együtt.Kép Nekem nagyon kis vagány.Kép

Kép

Kép

Kép

Ebbe a kis pirosba szerelmes lettem.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsi, hol vásároltatok?
katicuska

Sziasztok kismamik!

Egy kicsit zűrösek vagyunk mostanában. Tegnap teljesen váratlanul meghalt a férjem nagymamája... Úgy kezdődött, hogy sírva hívta anyósomat, hogy valami baj van a nagypapával (úgy néz ki, hogy agyérgörcse volt) még a telefon közben rosszul lett és mire odaért volna anyósom meghalt(ő pedig úgy néz ki, hogy tüdőembóliát kapott). Nagypapa nem igazán fogta fel... gondolom az agyérgörcs is szerepet játszik ebben. Nagyon sajnálom olyan kis aranyos bácsika. Örülök, hogy az esküvőnkön még ott tudtak leni és, hogy múlt héten meglátogattuk őket elmesélve az újjabb dédunokát! Kép
Érdekes, hogy úgy megrázott, pedig én nem igazán ismertem....

A talira nagyon szeretnék elmenni már úgy beleéltem magamat... sajnos pont akkor nyílik egy kiállítás (persze pont 5-kor)amin illene ott lennem mivel én is kiállítok! Most úgy vagyok vele, hogy inkább tali... a kiállítást meg majd megnyitják nélkülem! Kép az a baj, hogy este is közbejött egy program korán el kell mennem, de szeretnék egy kicsit találkozni veletek...

Teszek fel néhány fotót.
Az első a 17 hetes poci...
A többin pedig a turkált kismamaholmik vannak!

Sziasztok most csak úgy nagyjából beleolvastam, hogy mit írtatok... majd talán sikerül bepótolnom!

Mindenkinek további örömteli pocakosodást!

KépKépKép

KépKép

Kép

KépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

És a tündi rucik mellett vettünk marha jó anyagokat a leendő játszó-fetrengő szőnyegnek. Hú, már alig várom, hogy kimossuk, megszáradjon és elkezdjünk varrni! Kép Köszi csajok a segítséget! Kép

Anita, bár nem babazene, de nekem nov. végén meglesz mp3 formátumban egy CD-n a Halász Jutka összes (valami horror dbszám, asszem 25-26 lemez), ezt is szeretik a gyerekek, szóval ha majd kell valakinek, szóljatok.

Holnap reggel megyünk terheléses vércukorra, hű de jó! Szerencsére a kíméletesebb verzió, zsömi-tej fíling.

Cory, sajna a balesetet, remélem minden okés!

Puszi

Eszti
24+6
Vendég

Nancsika! Nagyon aranyosak a rucik! Ügyik vagytok! Kép

Mamacka! Csúcsak a képek! Nagyon jók a beállítások! Kép

KépKép
nicika

Nancsi! Édes rucikat vettél!Kép Holnapi dokihoz drukk, majd írj, mi volt! Addig is pihengess!

Eszti! Kíváncsi leszek, milyen lesz a játszószőnyeg! Lehet,én pedig varratok egyet! Nekem nincs gép, de szerintem, még így is sokkal olcsóbban kijönneKép

Mamacka! Sajnálom a dédiketKép Viszont a Manócskátok szépen növésnek indultKép

Ági! Remélem, rendben volt a vérnyomásod! Jó lenne, ha te is tudnál jönni!

GyeZsu! Szerintem senki sem bánja, hogy Katát is hozodKép

Lyly! Sikerült már beszélni vmi dokival? Döntöttetek már?

Cory! Nincs semmi gáz a kispasival?

Angi! Mi volt a dokinál, mekkora már Lidike?

Anita (24+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot, az előadás szerintem elég jól sikerült. Bár a 132 darab ppt fólia és a 3 óra kicsit soknak bizonyult, de mivel ketten tartottuk, néha le tudtam ülni. Kép Babó eléggé élvezte, vagyis nem unta annyira, mint a korábbi előadásaimat.

Csillag: nálunk apa kb. 2 hete megrendelte, de még nem kaptuk meg. De nagyon várjuk, mert szépen nézne ki az üres babaszoba ablakán.

A babaszobával nagyjából elkészültünk Kép, már csak apróságok vannak hátra, de az is igénybe fog venni néhány órát.

Elkészítettem a holnapi koktélt, és beletettem egy óriási citromot is, hátha úgy ihatóbb lesz. Mivel van cukorbeteg a családban, tartok attól, hogy én is cukor intoleranciás leszek Kép, és diétázni kell. (Korábban ezt jósolta a doki, ezért betojtam egy kicsit.) De hátha nem, ezzel bíztatom magam.

Csemának jobbulást és kitartást kívánok, ha valaki írna neki.

Tali: a Vörös Oroszlánban lesz, ugye? Csütörtök, 17:00
A babazenéért én is nagyon hálás lennék, mert szintén lemaradtam róla. Kép Ugye segítetek majd beszerezni valahogy?

Nevek: eddig biztosak voltunk abban, hogy a baba neve István lesz az apukája után. De most felmerült egy második keresztnév is, Levente. Szerintetek melyik a jobb? Miklós István, vagy Miklós István Levente? (értelemszerűen a Miklós a vezetéknév) Szavaznátok? Kellene a megerősítés...

Babaruhák: eddig úgy tűnt, hogy nem öröklünk sehonnan semmit, de mégis kaptunk egy nagy dobozzal anyukám egyik ismerősétől. Annyira örülök neki. És az öröm az örömben, hogy a közel 80 éves nagymamám mosta ki őket, mert annyira várja az újabb dédunokáját. Valahogy ez az élet csodája. Boldog érzés.

Most megyünk babavideót nézni, hogy lássuk, mekkora lehet babó valójában.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann
24+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Babetta! Igazán röstellem, de valahova eltüntek a képeid amit küldtél, a mailt pedig kitöröltem! Megtennéd hogy újra átküldöd a képeket?

KépKép
nicika

Mariannka! Babazene ügyben írn Nancsikának!

KépKép
nicika

Angi,Nici!
Ez a fönti harántfekvéses pozíció a babának lehet, hogy kényelmes, de nekem egyáltalán nem. Persze azért én is azt kívánom, hogy maradjon így. Inkább elviselem a kellemetlenséget, minthogy kinyíljon a méhszájam.

Cory!
Nagyon sajnálom, ami a fiaddal történt, de iszonyú szívósak ezek a pici gyerekek, mindent átvészelnek. A kisebb lányomnak 10 hónaposan egy földről visszapattanó tükörtábla hasította fel a felső ajkát. Rohanás a Heim Pálba, ahol csak 4 óra múlva tudták megműteni, mert közvetlen a baleset előtt szopott, altatást viszont csak éhgyomorra végeznek. Olyan hősiesen tűrte ezt a négy órát teljesen szétnyílt felső ajakkal. A hegesedés is gyorsan gyógyult, mára szinte alig látszik. Ha találok képet, rakok fel.

Katicuska!
Szerintem téged is bárki szívesen lát a talin. Gyere!

Nancsi, Eszti!
Igazán nincs mit!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok,
megjöttem a dokitól. Lidike jól van, de a pocim keményedésére felírt több Magne B6-ot. 2000-es a méhszáj. Ez gáz? Ha nem múlna a keményedés vissza kell mennem és akkor kapok más gyógyit. Kaptam beutalót cukorviszgálatra, itthon megihatom és utána bemegyek levetetni.
A lánykánk méretei alapján 26+3-napos.
BPD: 66, HC: 244, AC: 218, FL 51. Több, mint 900 gramm. A doki szerint ez teljesen jó. KIcsit láttam az arcát, de megint takarta magát a lábával. A feje van fent.
Mindjárt visszaolvasom, miket írtatok.
Bori,
voltam a Renoválásban. Találtam 3 cuccot is Lidinek, persze tudtam volna még válogatni. Kép

Angi
26+4
angi79

Sziasztok!

Gyors leszek, aztán már fekszem is, mert fáradt vagyok.

Bori
Örülök hogy minden rendben a lepénnyel és a lányokkal .

Nicika
Elküldtem a képeket, de nem írtam alá ,de már biztos megismered.

Cory
Szegény kisfiad már remélem jobban van ,és nem lett nagy puklija.

Esztipeszti
Csütörtökön lesz előbb találka, mert akkor megadhatnád a telcsi számod és rád csörögnék hogy hol csatlakozhatok hozzátok.

Nancsi
Remélem nem lesz semmi baci és persze más se.

Angi aranyosak a lányok a rúdnál.

Lyly
Csütörtök délután próbálom beszerezni a kötőtűt.

Üdv az új kismamiknak

Bocsi akit kihagytam majd csütörtökön pótoljuk,de leesek a székről olyan hulla vagyok.

Sziasztok
Jó éjszakát mindenkinek

Babetta és Levi 23+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi! De jó, hogy minden rendben van LidikévelKép Szép nagy lány már, jó kis súlya vanKép Kis szégyenlős, nem baj az a kislányoknálKép Jó Neked, hogy otthon megihatod azt a vackot, legalább nem kell kétszer szúrniuk!

Mariannka! Szuper, hogy minden jól ment és a babóca is jól viselteKépNekem is vannak diabetesesek a családban, ezért is volt a terheléses cukorvizsgálatom teszt ebéddel kiegészítve már a 17.héten. Az jó lett, de lehet, ismételnem kell, a védőnőm még nem tudta megmondani. Illetve azt mondta, majd a 28.heti vérkép-kontrollon levetetem azt is! Õ tudja... Szóval nyugi, egyáltalán nem biztos, hogy gáz lesz nálad is!

Bori, nem semmi szegény lánykádnak mit kellett átélnie! De tényleg nagyon hősiesen viselkedhetett! Kíváncsi leszek, milyen balesetek lesznek még az egyelőre pociban lévő babókkal később...

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka,
nagyon szépen nő a pocikád!
Nancsi,
te is jó vásárt csaptál! Ide még én is vissza akarok menni. Kép
Gyezsu, hozd csak Katát! Ez jó hely, mert nem dohányoznak!
Cory,
sajnálom a Kicsidet! Jobban van már? Sajnos van, ilyen ha mellette vagy akkor is, ők olyan gyorsak. Kép
Katicuska,
gyere Te is.
Eszti,
már alig várom, hogy lássam a kész takarótokat!!! Biztos klassz lesz és végére jól bele jössz ebbe a varrásba. Hajrá! Írok mailt. Kép
Anita,
neked is írok.
angi79

Sziasztok!

Angi! Örülök, hogy jol van a törpéd. Kép A pocakkeményedésnek már kevesébbé, de csak elmúlik! Kép Kicsit fáradt vagyok, mert csak most értem haza és még főznöm is kell... Na de sebaj. Kép Dokibácsi mondott valamit a C2000-re?

Talira én max Il Divo cd-t tudok vinni. Az nem annyira babazene, de jót tesz a törpéknek. Kép

Annyit írtatok, hogy a fele kiesik a fejemből, mire ide elérek... Kép Sebaj. Kép Majd ha csütörtökön butaságokat kérdezek, max ezért lehet.... Kép

Cory! Remélem a gyerkőcöd már jobban van. Kép

Ugye a fekvősök fekszenek rendesen? Kép

Na, megyek főzni...

Puszka mindenkinek!!

Eszter 17+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Angi, örülök, hogy jól van a kiscsajod! És már milyen nagy! Kép Kíváncsi vagyok, hogy a miénk mekkora lesz jövő héten a 4D-n.
Babetta, amint megvan valami konkrét találka az 5 órási előtt, szólok. Kép Mégiscsak fogsz kötni??? Kép Ó, jee! Most már akkor kibővülünk varró-kötő tanfolyammá Kép Kép

Puszi

Eszti
24+6
Vendég

Angi! Szép nagy már a kis Lidike! Ha még MagneB6 mellett is sokat keményedsz akkor pihizz minél többet és elmúlik! És örülök hogy minden rendben! A 2000-es méhszáj érték azt jelenti hogy a normál 3cm-ről 2cm-re rövidült a méhszáj hossza, de teljesen zárt! Ez szerintem egyáltalán nem rossz érték! Gratula!

Nicika 25+1

KépKép
nicika

Angi! A dokim szerint nem vészes a 2000-es méhszáj, nekem is az! Azt mondta, ha így marad a 36.hétig, akkor minden ok! (Én azért szeretném a 40.hétig kihúzniKép) Szóval no para, de pihizz többet, és tényleg kell a több MagneB8!

Jó éjt Mindenkinek!

Anita (24+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Eszti, nem a fekvősök nem fekszenek rendesenKép De már olyan elegem van, hgoy most délután bevackoltam magam ide apa mellé a géphez, és néztem ahogy játszik. Így is félig feküdtemKép De már érzem hgoy nyomja Kata a méhszájamat. Igazán fekhetne kicsit másképpKépKépKépKépKép De holnap reggel kiderül hgoy mi is van. Ma egyáltalán ne mvolt semmi bajom, még görcsoldót se kellett bevennem. Ezért remélem hogy a görcsöket csak vmi front okozta. De nyugodtabb lennék ha már a 30. hét közelében járnánk....

De van egy nagy hírem!

Ugye bevackoltam magam apához a fotelba, és kitakartam a pocimat. Egyszer csak látom hogy ugrál a hasam!!!! Éreztem hogy mozog, de ez volt az első hogy kívülről is látszott, (eddig csak apa érezte hogy mozozg, ha jól odanyomta a kezét) és nem is akárhogyKép Annyir a jó volt nézniKép Jó erős már a KatababaKépKépKépKépKép Kell is neki erősödni!

Na lépek fürcsizni, meg alunni, met holnap korán kelek. De reggel tuti hogy direkt ne mfogok hatkor ébredni, és úgy kell majd kirángatni az ágybólKép
Kép

Puszi mindenkinekKép

Zsu
22+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita, Eszti, Nici, Vok,

de aranyosak vagytok! Kezdek megnyugodni. Pihenek többet! És még mindig hihetetlen, hogy ilyen nagy baba van az én "kis" pocakomban. Kép A doki szerint a 900 gramm teljesen jó egy 26 hetes babunak. Mondtam neki, hogy akkor nem lesz ugye 4 kiló? Azt mondta, hogy ezt még nem lehet tudni. Kép
Jó éjt Mindenkinek!
Angi
26+3/4
angi79

Angi!
Lidikéd és a "B" babám adatai szinte megegyeznek. BPD, HC, AC - ugyanaz, csak a combcsontja hosszabb: 53 mm, és pont 1 kg-osnak becsülték. Mivel ő a kisebb, az "elnyomott", nem az ő adatai alapján mérik a terhességet, hanem a nagyobb szerint számolnak.
Ma is turkáltam pár cuccot a Renoválásban, de elég gyenge volt a felhozatal a múlt hetihez képest. Érdemes gyakrabban benézni!

Nancsi, Eszti!
Egyfolytában az anyagokban gyönyörködöm! Már alig várom, hogy készüljön belőlük valami!

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Katicuska!
A Renoválásban voltunk, ott vettem a rucikat Alexnek!Kép
Itt egy térkép, annak, aki nem tudná, hol van. Érdemes benézni! (csak jelzem, h egyedül simán nem találtam volna meg.Kép)

Angi!
Örülök, h rendben van a Lidikével minden! Kép

Eszti! Bori!!
Én is gyönyörködök az anyagokban, meg a rucikban, amiket vettem. És az a tuti, ha apának is nagyon bejöttekKép

Nah, lépek aludni, mert leszakad megint a derekam, és a lábam. Meg olyan piros a szemem, mint aki hegesztett egész nap.Kép

Pussz!

Joccakát! Kép

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

jah a térkép... A láma agyam.Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Jó hajnaltKép

Nah pocakmaci kidobott az ágyból, igy gyorsan van időm irni egy két sort...

Voltam védőnéninél, majd egy órát beszélgettem vele mindenféléről. Pisi rendben volt, csak egy kis ketont üritettem, meg c vitamint, azt mondta hogy igyak több folyadékot... megprobálok...
Vérnyomim a szokásos, ha meglátok egy fehérköppenyt tuti vagy husszal több az értékem mint kéne, ezért jó hogy 24 órás méréssel ellenőrzi a doki a valósat. Súlyommal is megvolt elégedve, az előző méréshez képest - 2 kiló.
MEgprobált szívhangot is hallgatni, de nem jött igazán össze neki, mert pocakmanónak nem volt inyére a dolog, úgy belendült a mozgással hogy én csak mosolyogva hallgattam hogy összevissza rugdalja a hallgató fejét, igy csak a nagy bumbummok voltak tisztán kivehetők, meg kivülről látványosan hullámzott a pocim, ahogy iszkolt egyik helyről a másikra a babó.

Anita Kép
Nem volt egy sztár a vérnyomim, de még az elment a kategoria volt, tuti hogy ha valaki semleges személy mérte volna akkor kevesebb lett volna az érték.

Cory Kép
Te kaptál várandós mamák könyvét, tudod abban van a bón a várandós csomagra? Csak azért kérdem, mert a jó múltkor rákérdeztem, akkor nem volt, de utánanéztek és találtak pár könyvecskét, nekem most adott egyet a védőnő.
Fiad jobban van már? Pukli nagyon nagy lett?

Nancsika Kép
Köszi a térképet, a szemedre meg vigyázz nehogy a végén kötöhártyagyuszi legyen belőle.

Bori Kép
Tényleg nem a legkényelmesebb a harántfekvés, de ha ezt kell ahhoz hogy tuti ne nyiljon a méhszáj, akkor gondolom inkább megbeszéled "B" babóval hogy fészkelje csak be oda magát. Én reggelente látom a pocimon hogy keresztbe van a drága, mert ahogy kelek fel és befeszítem a hasam, akkor kidudorodik hogy milyen irányba fekszik.
Szép nagyok már a babók, nem irigyellek igy dupla súly cipelés terén.

Angi Kép
Szép nagy babót hordasz te is a szived alatt Kép Majd a végén kell nagyon odafigyelni a te súlyodra is, ezáltal a babóéra is. (az utcsó hónap a leghúzosabb a kilók tekintetében) Emlékeim szerint az utcsó hetekben akár napi 28 grammot is hiznak a babók.

Zsuzsófi Kép
Elhiszem hogy már eleged van nagyon a fekvésből, néha jót is tesz az emberjányának egy kis mozgás, de azért vigyázz nehogy a végén rosszabb legyen.
NAgy gratula a poci hullámzáshoz, nem sokára majd hol egy kiskéz, hol egy kisláb fog szépen kidudorodni a hullámzás mellé Kép

Angi Kép
Ne idegeskedj a 2000 res méhszáj miatt, pihenj sokat, már amennyi megoldható, és simán kihuzod ezzel a 40. hétig is Kép A keményedésre tényleg elsősorban a magneb6 ot javasolják, meg nekem a szülésznőm mondta hogy ha már elég gázos lenne a helyzet, akkor néha néha megengedett egy fél pohárka vörösbor is, csodákra képes. (az alkohol az ami segit a keményedés oldásában, a nagyon gázgéza mamiknál akiket befektetnek korházba, alkohol infuzioval kezelik, hogy ne keményedjenek)

Mariannka Kép
Nem mondom hogy egészségedre ahhoz a szájragasztó lötyhöz, de a babó kedvéért egyszer ki lehet birni. (Irom én, akkor kéthét mulva már másodszor megy terhelésre, hogy ellenőrizve legyek rendesen)
Viszont ne izgulj, mert viccen félretéve a stressz emeli a vércukor szintet. Ha bent kell meginnod és várni két órát, akkor szerintem menj el egy kicsit és sétálj egy nagyot, hogy ne kelljen ott ücsörögnöd végig a két órát, nyugi a lényeg. Esetleg ha mégis magasabb lenne az érték az se olyan nagy gáz hidd el nekem, én már egy terhességet végig csináltam diétával és most is azon vagyok, egy idő után már fel se tünik az embernek, az elején van egy vagy két hét mire belejön a számolgatásba, de utána már szinte profi modon csinál mindent.

Annácska Kép
November 30án megyek majd terhelésre, de nem a klinikára, mert van egy tök normális belgyógyim, aki nem ott rendel, igy másik korházban csinálják majd. Legközelebb a 28. heti uhára kell csak mennem be, az meg még ha jól számolom 5 hét kb, de gyorsan megnéztem a naptárat, egy fél hetet csalni fogok, mert máskülönben majdnem karácsonyra esne...

Hu felébredt a fiam, majd probálok jönni még napközben addig is legyen szép napotok.

Ági
22+6

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt!

Zsoma puklija szerencsére nem olyan vészes, csak a seb látszik, mert az arcán pici piros pöttyök,a hol még megnyomták a kavicsok.

Ági: én nem kaptam semmi ilyet Kép

24-én megyek újra dokihoz, de most nagyon be vagyok sózva. Ott a para,h ogy nyílok, de remélhetőleg csak para, mert se keményedés se semmi nincs.

cory 21+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt,
Cory,
örülök, hogy jól van Zsoma. És ne parázz, az jó, ha nincs keményedésed!
Ágiboszi,
köszi, figyelek. Eddig is azt tettem. Jó ez a kis vörösbor tipp. Kép
Kérdeztem én is a dokit szülésznő ügyben és támogatta nagyon, azt, akit szertnék. Meg is adta a számát, így lassan vele is lebeszélem a dolgokat. Kép
Bori,
a Te B lánykád hosszú combú lesz,az enyém meg kis rövid! Kép Most már 3 uh szerint is február 11 a szülés időpontja és e szerint is fejlődik a baba, ennek örülök. Kép Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen anyagokat vettetek!!! Én kiszabtam a kis kabátkát, nem lett annyira profi, de ki lehet nézni, hogy mi lesz belőle.
Nancsi,
kipihented magad?

Puszi.
Angi
26+5
angi79

Jó reggelt!!!4

Cory, az jó, ha nem lett semmi komoly baja a fiadnak.Nálunk is sok ilyen baleset történik.Olivér az ilyen "pofára esős", neki mindig van valami seb az arcán.Tegnap a fodrásznál fejelt bele az asztal srkába.Rögtön ott lett egy pukli a homlokán.

Nancsi, Zsu pihenjetek nagyokatKép
Angi, milyen szép nagy már a lányodKépKép 2000 miatt ne aggódj!!!Kép

Mamacka, nagyon jók a képek, a ruhák is jók, és részvét a dédi miattKép

Nálunk is vannak cukorbetegek a családba, apukám is az volt, de ő már 23 éve meghalt, és most a nnővérem lánya az,aki 14 éves, és 4 éve beteg.De nekem nem volt gondom a cukorommal a terhesség alatt.Mondjuk az elsőnél nem is csináltak terhelésest, nem tudom, akkor még nem volt szokás???

Köszi mindenkinek, hogy tetszenek az átalakított cuccok, de nehogy zat higyjétek, hogy egy varrófenomén vagyok,közöm sincs a varráshoz, soha sem tanultam, valami kis érzékem azért talán van hozzá.Beszűkíteni a ruhát nem bonyolult,a betoldás kicsit nehezebb volt, de másodszorra az is könnyebben ment.Tünde, nincs túl sok időm ilyenekre, ezek tök gyorsan kész vannak.20-30perc egy ilyen betoldásKép

Cory, én sem kaptam várandós kiamamák könyvét, ha ez vigasztalKépBiztos úgy gondolták, minek ennek harmadszorra szül, mindent tudKépKépKép
Hú, Olivér felébredtKép

sziasztok

Ildikó19+5
vas

Jó reggelt!

Cory, örülök én is, hogy a kislegény jól van!Kép
A vörösbör mellett nekem a konyakot is ajánlották, mint orvosság a haskeményedésreKép MIndenesetre egyiket sem próbáltam, maradok a MagneB6-nálKép

Szülésznő téma: már írtam, hogy legutóbb én is beszéltem ez ügyben a dokimmal, sőt fel is hívtam a csajt, akit ajánlott! Megbeszéltük, hogy majd hívom, hogy mikor tudunk személyesen találkozni! TAnácsot szeretnék kérni, hogy mikor hívjam! Nem korai még? Gondolom csak a betöltött 28.hét után, nem? (Igaz Angi, Te már szinte ott jársz! Febr. 11??? Az UH-k nekem is akkorra tippelik, de nálunk tuti, hogy később lesz a mókaKép)

Anita (24+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Anita,

én arra gondoltam, hogy jövő héten felhívom a nőt és amikor megyek a cukorviszgálatra és bent lesz, akkor megkeresem, az már a 28. hét lesz. Szerintem ez már nem korai.
A fiúk nem szoktak sietni, így tényleg lehet, hogy később jön Boti. Kép Az én lányom meg előbb. Az éjjel azt álmodtam, hogy korábban született és még nem volt meg minden cucca, aztán meg nem ment a szoptatás. Remélem ez csak álom. Kép
angi79

Szülésznő: én is úgy gondoltam, hgoy majd a 28. hét után keresem a szülésznőt, de egyelőre fogalmam nincs, mit csináljak. Nyulas Jolánt szeretném, de ha Ildikónak azt mondta, hogy elutaznak, akkor nem hiszem,hogy az a két hét, amivel én előrébb járok, az annyit számítana.

cory 21+6

cory
Budapest

Én is arra gondoltam egyébként, hogy - mivel a védőnőm szerint lesz a 28.héten egy kötelező vérkép-kontroll -, az előtt hívom fel a szülésznőt, mielőtt megyek a laborba! Így hátha tudunk találkozni!Kép Én mindig meg voltam győződve róla, hogy a fiúk szoktak előbb érkezni, a lányok pedig később! De egyre többször hallom, és a kórházbanKép is ezt tapasztaltam, hogy bizony a fiúk a lustákKép
Biztos, csak álom volt, és minden rendben lesz! Szerintem ez ilyen szokásos, természetes "pánikroham", hogy csak mindennel kész legyél, mire a kicsilány megszületikKép Micsoda álmaink lesznek még itt jan. végétől...??KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: nekem ugyan csak fiaim vannak, szóval statisztikailag passz, de az elsőt túlhordtam, a második meg koraszülött lett. Átlagban 37. hét jön ki Kép De most akármim is lesz márciusban szülök és kész Kép

cory
Budapest

Cory, majd 3 hét múlva ismét hívom, és akkor már tud pontos dátumot mondani, de ahogy a szavaiból kivettem nem március lesz az utazás időpontjaKép
(remélem is)

Anita, nekem Levente pont egy héttel előbb született, Olivér csak 2 nappal korábban.
Tehát ők nem voltak olyan lustik, viszont az egyik barátnőm mindkét lány 1-1 hetet ráhúzott.
Szerintem ez nem fiú-lány függvény, hogy ki mikor akar kibújniKépKépKép

Ildikó
vas

Ildikó: ez jobban hangzik Kép Nekem ő annyit segített Zsománál azzal a 3 mondatával, amit váltottunk, hgoy azt elmondani nem tudom. Õ valszeg nem is emlékszik már ránk, de bennem ő tartotta a lelket.

cory
Budapest

Cory, Ildi! Köszi a megnyugtatástKép Ugyanis én már febr.18-20 környékére ütemezek, ezt is beszélem meg babóval, de sztem majd ő döntKép

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Cory,én is úgy gondolom, hogy nagyon jól választottam, amikor őt kértem felKép
És tényleg nem szeretném, ha most nem lenne itthon.

Tudtok abban segíteni, hogy az előbb Olivér valamit benyomott a billentyűzeten, és óriásiak lettek a betűk a Társalgó kezdőlapján???
És tök zavaró, rá sem fér a monitorra.
Mit kell csinálnom, hogy újból kicsik legyenek,????

Köszike
vas

Anita: viszont ha túl koránra ütemezed, akkor nagy csalódás lehet, ha túlhordod. Én az elsőt várva elképzelni nem tudtam a túlhordást, és az az 5 nap nagyon kemény volt emiatt lelkileg.

cory
Budapest

Ildikó: elvileg a böngésződön a nézetnél van valami olyan, hogy szöveg méret. Ott állíthatott el valamit.

cory
Budapest

IldikóKép

a böngésződben van hogy nézet, abban a menűben van hogy betűméret, ott tudod beállitani és visszaállitani a kivánt méretreKép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ildi,
a bal sarokban van egy társalgó rész, benne dokumentáció-formázás és ott kell megnézni, hogy mit tett Oli. Kép
angi79

Köszi Cory!!!!!
Sikerült!!KépKép
A legnagyobb méretűre voltak állítva a betűkKép

Anita, én nem is gondoltam violna, hogy előbb is megszülethet Levente a kiírt időpontnál, épp ezért meglepi volt, hogy egy héttel előbb jött.De visszagondolva sokkal jobb, mintha ráhúzna ugyanennyit.Viszont Olivérnél már nagyon vártam, hogy megszülessen, a nagy méretei miatt a szülésznő, és az orvos is korábbi időpontot jósolt, mégis bennt maradt a kiírt napnál 2 nappal korábbanKép
De még ez is jó volt ígyKép
vas

Ági, Angi, nektek is kösziKépKépKépKép
Már megoldottamKép(Cory segítségével)
vas

Igen, ez már bennem van, hogy csalódhatok, de hátha hallgat az anyjára...Kép (De végülis tök mindegy, csak minden jól menjen majd, és mindketten jól legyünkKép)

Sajnos, lépnem kell! Megyek a városba ügyintézni, de semmi kedvem ebben a vacak időben!

Angi, Eszti! Ha van vmi változás, nyomjatok egy mail-t, azt tuti, el fogom olvasni!

Délután vagy este még benézek!

Szép napot Mindenkinek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?