Jó hajnalt
Nah pocakmaci kidobott az ágyból, igy gyorsan van időm irni egy két sort...
Voltam védőnéninél, majd egy órát beszélgettem vele mindenféléről. Pisi rendben volt, csak egy kis ketont üritettem, meg c vitamint, azt mondta hogy igyak több folyadékot... megprobálok...
Vérnyomim a szokásos, ha meglátok egy fehérköppenyt tuti vagy husszal több az értékem mint kéne, ezért jó hogy 24 órás méréssel ellenőrzi a doki a valósat. Súlyommal is megvolt elégedve, az előző méréshez képest - 2 kiló.
MEgprobált szívhangot is hallgatni, de nem jött igazán össze neki, mert pocakmanónak nem volt inyére a dolog, úgy belendült a mozgással hogy én csak mosolyogva hallgattam hogy összevissza rugdalja a hallgató fejét, igy csak a nagy bumbummok voltak tisztán kivehetők, meg kivülről látványosan hullámzott a pocim, ahogy iszkolt egyik helyről a másikra a babó.
Anita
Nem volt egy sztár a vérnyomim, de még az elment a kategoria volt, tuti hogy ha valaki semleges személy mérte volna akkor kevesebb lett volna az érték.
Cory
Te kaptál várandós mamák könyvét, tudod abban van a bón a várandós csomagra? Csak azért kérdem, mert a jó múltkor rákérdeztem, akkor nem volt, de utánanéztek és találtak pár könyvecskét, nekem most adott egyet a védőnő.
Fiad jobban van már? Pukli nagyon nagy lett?
Nancsika
Köszi a térképet, a szemedre meg vigyázz nehogy a végén kötöhártyagyuszi legyen belőle.
Bori
Tényleg nem a legkényelmesebb a harántfekvés, de ha ezt kell ahhoz hogy tuti ne nyiljon a méhszáj, akkor gondolom inkább megbeszéled "B" babóval hogy fészkelje csak be oda magát. Én reggelente látom a pocimon hogy keresztbe van a drága, mert ahogy kelek fel és befeszítem a hasam, akkor kidudorodik hogy milyen irányba fekszik.
Szép nagyok már a babók, nem irigyellek igy dupla súly cipelés terén.
Angi
Szép nagy babót hordasz te is a szived alatt
Majd a végén kell nagyon odafigyelni a te súlyodra is, ezáltal a babóéra is. (az utcsó hónap a leghúzosabb a kilók tekintetében) Emlékeim szerint az utcsó hetekben akár napi 28 grammot is hiznak a babók.
Zsuzsófi
Elhiszem hogy már eleged van nagyon a fekvésből, néha jót is tesz az emberjányának egy kis mozgás, de azért vigyázz nehogy a végén rosszabb legyen.
NAgy gratula a poci hullámzáshoz, nem sokára majd hol egy kiskéz, hol egy kisláb fog szépen kidudorodni a hullámzás mellé
Angi
Ne idegeskedj a 2000 res méhszáj miatt, pihenj sokat, már amennyi megoldható, és simán kihuzod ezzel a 40. hétig is
A keményedésre tényleg elsősorban a magneb6 ot javasolják, meg nekem a szülésznőm mondta hogy ha már elég gázos lenne a helyzet, akkor néha néha megengedett egy fél pohárka vörösbor is, csodákra képes. (az alkohol az ami segit a keményedés oldásában, a nagyon gázgéza mamiknál akiket befektetnek korházba, alkohol infuzioval kezelik, hogy ne keményedjenek)
Mariannka
Nem mondom hogy egészségedre ahhoz a szájragasztó lötyhöz, de a babó kedvéért egyszer ki lehet birni. (Irom én, akkor kéthét mulva már másodszor megy terhelésre, hogy ellenőrizve legyek rendesen)
Viszont ne izgulj, mert viccen félretéve a stressz emeli a vércukor szintet. Ha bent kell meginnod és várni két órát, akkor szerintem menj el egy kicsit és sétálj egy nagyot, hogy ne kelljen ott ücsörögnöd végig a két órát, nyugi a lényeg. Esetleg ha mégis magasabb lenne az érték az se olyan nagy gáz hidd el nekem, én már egy terhességet végig csináltam diétával és most is azon vagyok, egy idő után már fel se tünik az embernek, az elején van egy vagy két hét mire belejön a számolgatásba, de utána már szinte profi modon csinál mindent.
Annácska
November 30án megyek majd terhelésre, de nem a klinikára, mert van egy tök normális belgyógyim, aki nem ott rendel, igy másik korházban csinálják majd. Legközelebb a 28. heti uhára kell csak mennem be, az meg még ha jól számolom 5 hét kb, de gyorsan megnéztem a naptárat, egy fél hetet csalni fogok, mert máskülönben majdnem karácsonyra esne...
Hu felébredt a fiam, majd probálok jönni még napközben addig is legyen szép napotok.
Ági
22+6