Új privát üzeneted érkezett!

LányokKép
Köszi a drukkokat! Én is nagyon remélem, hogy minden rendben a Picúrokkal.
Ma megnézte egy másik doki őket uh-n és ő sem látott semmi kórosat. De persze a hülye fejemmel utánanéztem a kapott értékeknek (BDP, FL) és most azon megy a para, hogy ezeknek nem olyan az arányuk, mint kéne.
De azért nem aggódom, mert Nekik egészségeseknek kell lenniük!

BorsókásKép
A mieink is ICSI-sek Kép!
Nincs ezzel semmi gond, csak az elején nehéz megemészteni Kép!
Fertőzésünk nekünk is volt, kaptunk rá Doxiciklint és ennyi.
Kiváncsi vagyok mit mond majd a dokid, mikor kezdhettek!
Azért lehet, hogy nem baj, ha nem pont karácsony előtt. Tudom, hogy most úgy érzed nem akarsz tovább várni, de annál nincs rosszabb, ha pár nappal karácsony előtt derül ki, hogy esetleg nem sikerült.
Nálunk tavaly az volt, hogy dec 22-én kiderült, hogy sikerült, de még aznap elkezdtem vérezni (sose tudjuk meg miért) és ez tartott 6 napon keresztül, hiába a dupla progeszteronnak.
Ezek után el tudod képzelni milyen volt a krácsonyunk??? Olyan, mintha nem is lett volna!
Viszont, hogy ha sikerül, akkor nincs annál szebb ajándék!!!!
Remélem így lesz!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy ennyien írtatok nekem. Az előbb hívtam fel a káli intézetet és azt mondták, hogy egy sejtet osztódott tovább, 11-kor hívjam fel őket újra, szóval még mindig nem tudom, hogy mi lesz. De ezek szerint még mindig van remény, mert most se mondták kerek perec, hogy nem.

Amúgy én már egyszer próbáltam bekapcsolódni a "beszélgetésetekbe", de akkor nem nagyon válaszoltatok, örülök, hogy most befogadtatok. Kb 6 hete olvaslak benneteket nap mint nap, s mostmár nagyjából képbe vagyok, hogy ki kicsoda.
Szeretnék majd felkerülni én is a táblázatba, majd megadom az adataimat, de ez attól függ, hogy mi lesz ma.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Köszönöm lányok a tanácsokat, igazatok van. Nagyon el vagyok keseredve, ezért jutnak eszembe ilyen hülye dolgok. Sajnos az ember néha teljesen elveszti a józan eszét elkeseredtségében.
Várok. Kivárom az 1 hónap szünetet.

Köszi, hogy válaszoltatok.

Fruzsi

fruzsina32

Unique!
Gratula a kislányhoz.

Kriszta!
Anyukád jó fotót készített. A lényeg rajta van.
Majd kis bőgős lesz, ha nem Benőke érkezik.
Ez csak vicc volt. A lényeg, egészséges legyen. Csak nehogy kéket vegyetek mindenből.

Borsókás!
A bacikat el lehet tüntetni. Emiatt ne aggódj.Még az elején tartotok. Biztosan bekopogtat majd hozzátok is a gólya. Én nagyon drukkolok nektek.

Timi
latimi

Zsuzsi73!
Drukkolok!!!! Mi van???

Fruzsi!
Türelem és nyugi...

Unique!
Gartulálok én is, képet, képet!

Kriszta,
én csak ügyeletre kerültem egyszer a Jánosba. Megalázó módon viselkedtek velem, nincs az a pénz, hogy még egyszer odamenjek. Bocs, de rémes emlék...
leona

Stella,
nyugi, ezek az arányok nem számítanak. Nekem is volt olyan, hogy 2 érték között 1 hétnyi eltérés volt. Mégis szép, arányos és egészséges lett Andor Kép

Kriszta,
nagyon cuki a pocid Kép

Bocsi, hogy csak ilyen ritkán jövök, de mindig van valami. Most pl. a WC-nkkel áztatjuk az alattunk lakót. Szóval vízszerelő, burkoló, kárfelmérő, biztosító, stb...
De mindenkinek drukkolok és sokat gondolok rátok!

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Leona
Továbbra is bizonytalan (bár szerintem biztos a NEM), mert holnapig még várunk, hátha csoda történik, reggel megint fel kell őket hívnom. Én meg 2 napja itt állok útra készen, vigyázban, hogy na, mikor indulhatok. Vissza kerestelek, s látom, hogy sok petesejted volt, de baba nem maradt belőle. Nekem ultrahanggal 10 petesejtet láttak, s ennek ellenére egyetlen egy darabot vettek ki a punkció során. Ha nem helyezik vissza, akkor már a következő vérzésnél kezdődik elölről minden, vagy ki kell hagyni? Bocs a tudatlanságomért, és biztos lesz még számtalan számotokra alapvető kérdésem, de én októberben kerültem kapcsolatba a kaáli intézettel, nekem itt minden új.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!
Ha nem tudnak visszaültetni semmit, akkor kezdhetek a következő hónapban. Nekem annak idején megengedte a Krizsa. Sajnos nálunk ez 3 alkalommal fordult elő. Tudom, milyen szar érzés.

Timi
latimi

Háát, őszintén nem tudom, de szerintem, mivel az előkészítés végigment, pihenned kell.
Szörnyű lehet így várni, de drukkolok neked folyamatosan+++++++++++ Kép Irgum-burgum annak a sejtnek! Kapja össze magát!
Az uh-n tüszőket látnak, s a leszíváskor derül ki, van-e bennük petesejt. Van, hogy nincs - ez lehetett nálad is.
Valóban, sok petém lett, az eredményt tudod Kép
Most kevesebb gyógyszert is kapok.
leona

Snori,

Amikor neked a sok tüszőből kevés petesejt lett (üres tüszők), Krizsa mester mit mondott miért volt?
Egy kolléganőm hasonló cipőben jár (ő is Krizsás), s egyenlőre nem nyilatkoztak az okoról. Ez a 3. lombik nekik, eddig 2 long volt ez most short. H ajól emékszem az Ovitrell kontra Choragon volt a hunyó nálad?

Farkaskoma

Kép
farkasok

Krisztián,

igazából Krizsa nem indokolta meg. Azért szerencsém, hogy elég sok helyen olvasgatok, elég sok krizsás betegtől, és össze tudom rakni, amit az egyiknek mond, meg amit a másiknak. Pl. mondott valakinek olyat, hogy neki Choragont ad repesztésre, mert az "erősebb". Nekem is az kellett volna, és Ovitrelle-t kaptam. Ráadásul az elsőnél 16-18, a másiknál 20-25 tüszőm volt, tehát elég sok. Nekem annyit mondott, hogy "luteanizációs probléma". Utánaolvastam, nehezen rakom össze a dolgot, de a lényeg olyasmi lehet, hogy nem kap elég LH-kiugrást a szervezet, amitől a petesejt levándorolna a tüsző folyadékjába, hanem ottmarad a falán, vagy ilyesmi. Márpedig az LH-kiugrásról a tüszőrepesztő gondoskodik... és az is tény, hogy a short protocollban nem kapunk annyi ideig Suprefactot, csak 4 napig, így a saját LH-termelés sincs annyira elnyomva.
Összességében: a stimuláció hibája.

Zsuzsi, nálad is ez történhetett. Egyébként, ha rám hallgatsz, pláne ezek után, semmiképpen ne ugorj neki következő stimunak 1 hónap múlva, ha ez nem jönne össze, mert a petefészkednek magához kell térnie. Ez legalább 2-3 hónap. Várd meg a telet, a havat, előbb síeljetek vagy szánkózzatok egy jót, a kapkodás csak megbosszulja magát.
s_norka

timi
jól értem, hogy veled az fordult elő háromszor, hogy nem is volt mit visszatenni? Mert azt látom, hogy 4 lombikon már túl vagy, s az utolsót követtem, akkor volt is transzfer nálad.

norka
nekem csak annyit mondott a doki, amikor kiderült, hogy 1 petesejt van csak, hogy legközelebb növeljük a gonal dózisát, ha most nem sikerülne.
A long és short protocoll között mi a különbség azon kívül, hogy ez utóbbinál csak 4 napig kapja az ember a suprefact-ot?
Azért kérdeztem tőletek, hogy mennyi időt kell kihagyni, ha most ez sikertelen lesz, mert a dokitól ma (amikor az osztódás felől érdeklődtem) megkérdeztem, hogy mi van, ha nem, s ő azt mondta, hogy akkor jelentkezzek, ha megjön a mensesem.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Kriszta : nagyon szépen nő a pocakod !! Fantasztikus lehet érezni a buborékokat KépKép

Unique : éljen, éljen, gratulálok a kiscsajszihoz! Választottatok már nevet?

Fruzsi : nekem is K.a dokim és csak megerősíteném az előttem szólókat. Ne kezdj el szedni gyógyszert anélkül, hogy konzultálnál vele. Nagyon rugalmas, de talán ez túlzás lenne.
1 hónap nem a világ (tudom, most úgy érzed, hogy igen...) próbálj kicsit lazítani, kikapcsolódni !

Zsuzsi : szorítok, hogy az az 1 sejtecske erős legyen Kép

Ma már nagyon érzem a jobb oldali petefészkemet, remélem nő benne a tüszőcském Kép
Egyébként megint rosszul alszom napok óta Kép Vagyis nem tudok elaludni, hiába fél álomban vagyok, ha a TV kikapcs, azonnal felébredek Kép
Zsebi, te hogy vagy ???

mniki

Zsuzsi!
Az 1. három alkalommal sajnos nem osztódott, így nem tudtak mit visszatenni.

A pihenés sosem árt a szervezetnek. Próbálkozzatok karácsony után. feltöltődsz az ünnepek alatt, így majd jobban reagál a szervezeted a gyógyszerekre.

Timi
latimi

Niki
Látom, hogy neked fagyibabád lesz, ennél az esély alacsonyabb? köszi, hogy szorítasz nekem.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Azt hiszem ez a tüszőrepesztés sem egy túl egyszerű résztudomány, a lombik amúgy is bizonytalan tudományábanKép
Nálam a mérleg eddig:
1.lombik, 12 tüsző, 11 petesejt, 1 ampulla ovitrell a repesztő
2. lombik, 10 tüsző, 11 petesejt 1,5 ampulla choragona a repesztő
3. lombik, 11 tüsző, 6 petesejt 2 apulla choragon a repesztő

Szóval olyan, mintha a harmadik lombiknál nem kaptam volna elég repesztőt, pedig még többet s kaptam egy kicsivel, mint elötte. Vagy pont ez lenne a baj?
Bár végülis nekem tök mindegy, én az 1 tüsző, 1 petesejt, 1 baba verzióban is benne vagyok, akár lombik nélkül is Kép

wish

ZsuzsiKép
Nem telefonálsz rájuk még ma, hogy mi a helyzet? Én biztos nem bírnám ki. Nagyon drukkolok, hogy hátha meggondolja magát.
Ha nem, akkor biztos kezdhettek a következő ciklusban, csak a tb miatt kell kihagyni három hónapot, ha nem sikerült, de ennél a transzfert nézik. Mivel nálad nem volt transzfer indulhat egyből a következő, ha a dokid is rábólint. Gondolom ezt annak függvényében fogja megtenni, hogy mennyire látja "helyreálltnak" a szervezetedet a mostani hormonbomba után.

wish

Wish
Nem telefonálok rájuk, szerintem ilyenkor fel se veszik már a telefont. Nálad azért nagyon jó volt a mérleg, és fagyi babád lett belőle?
Én csak azt nem értem, ha nekem a 10 tüszőben összesen 1 petesejtem volt, akkor az olyan, mintha nem is csináltam volna ezt az egész injekció-kúrát? mert 1 petesejt van amúgy is, mindezek nélkül, nem?
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Wish: a repesztőt mi alapján növelte a dokid ?

mniki

Timi
te az 5. lombiknak egyáltalán nem kezdel neki? később se? lehet, hogy írál már erről korábban, én nem találtam (azért kérdezem, mert látom, hogy az örökbe fogadás folyamatban van.)

Kép
zsuzsi73

Fanni! Szép lett a virágod, köszönjük!

Zsuzsi, továbbra is drukkolok, nagyon jó lenne, ha az a kis lusti lenne a befutód.

Ma reggel megint rókavadászaton jártam, de amint elszalad, már nincs is semmi bajom.

Nóri! Ez a tünet dolog nagyon érdekes. Azon kívül, hogy engem hetente egyszer meglátogat Mr. fox, semmi bajom nincs a mai napig. Nem feltétlen velejárója a terhességnek a rosszullét és miegyéb. Tudom, nyugtatásképpen jó ha érez az ember vmit, de a babát mindez nem érdekli, ő csak növöget szépen a pocakodban.

Kriszta! A kórház témához csak annyit fűznék hozzá, hogy mindenhol vannak jó és rossz emberek. A nővérek között is van nagyon kedves és van amelyik olyan , mint a pokróc. Egy dolgot megtanultam, soha nem hagyom, hogy kihasználják a kiszolgáltatottságomat. Ha kell felemelem a hangomat, vagy egyszerűen kérem a főnökét. Ez eddig mindig bejött, utánna a tenyeremből eszik az illető (jártam így a Kaáliban is a feketével).
Persze más az, hogy most a babánkról van szó...

Judit, nagyon elfoglalt vagy! Kép

reno (aki megy reggel Uh-raKép Kép Kép
renoka

Zsuzsi, attól, hogy egy petesejt lett a sok tüszőből, még kaptál egy nagy adag hormont. Valóban a TB miatt tartják be a beültetések között a 3 hónapot. Mindenesetre már tényleg furcsállom, hogy Fruzsi sima Clostyval nem mehet minden hónapban (és szerintem se menjen, és anno így inszemeztem a Szabolcsban, zsinórban, és 4-djére már stimuzni se tudtak, muszáj volt pihenni), de esetleg egy lombikos rögtön. Ez kész ellentmondás, és nem annyira a nő szervezetének óvását gyanítom itt, hanem a TB rendelkezések tényleges betartását (inszemnél állítólag 2 havonta lehet).
Zsuzsi, gondold el, alapesetben is 900 NE Gonalt kaptál, ez azért rengeteg. Inszemnél sokan kapnak összesen 150 NE-t rásegítésképpen (pl. Szabolcsban), és már az is megterhelés. Csak sajnos a petesejt a tüszőkben nem ért be.
s_norka

Köszi szépen lányok a válaszokat, de sajnos negatív. Vannak lefagyasztott babáim, de az előző 3 lombiknál sem ébredtek fel sajnos, pedig állítólag "gyönyörűek" voltak...talán az alkalmazott technika sem az igazi...

Köszönöm nagyon Nektek még egyszer!

Krisz
krisz69

Renó, jó neked, megsúgom, holnap este életem első terhesrendelése, holnapután UH. Kép
Bár ma voltam a suli miatt, ahol tanítok, foglalkozáseü-in, és ott már lecseszett a doki, hogy 9 hetesen miért nincs kiskönyvem, miért nincs meg a labor, EKG stb, mert nekem PCO miatt (ismerte a dolgot!) a cukrot hamar figyelni kéne. Niki sorstársam, ehhez mit szólsz...

Különben nekem egyre gyakrabban van, hogy alvásból (mint pl. ma du-n is) közepesen erős hasfájással ébredek fel. Szabályosan érzem, hogy a méhem bekeményedik. Aztán szerencsére ez csak pár perc, különben kiverne a hiszti.

Kriszta, olyan kis csinos vagy!! Találtál csizmát? A Jánoson azért még gondolkozz, én is feküdtem már ott 1 hetet vagy 15 éve, igaz, nem szülészeten, de nekem az se volt jó. Kép Csak azért vigyorgok, hogy osztom az észt. De komolyan, szerintem iszonyú sokat számít, hogy mennyire van lehetőség alternatív vajúdásra, azonnal rád teszik-e a babát, szoptatáspártiak-e stb. Én már most elkezdtem szétnézni, és képzeljétek, ugye a Bajcsyról mindenki azt gondolja, hogy koszvadt 17.kerületi lepukkant izé, de a szülészete UNICEF Bababarát várományos, és ebből a címből asszem eddig 2-3 bp-i szülészet kapott (Péterffy, MÁV?).

Niki, nekem is a jobb oldalon nőtt a befutó Sero-s tüszi... Kép Mikor kukkoljátok meg?
s_norka

Niki!
Köszönöm megvagyok, fáradtan a munkába menekültem, de jó terápia! Meg készülök a karácsonyra kitaláltam az ajándékokat és már el is kezdtem megvenni egy párat. Kép

Fanni!
Szép a virágod!

Zsebi

Byby!
Én sajnos nem tudok segíteni. Azért talán Krizsa fülét rághatnád biztos tud valami vizsgálatot előírni.

Zsuszi!
Szorítok nagyon! Ha úgy gondolod írd meg az adataidat és beteszlek a táblába.
Azért azt tudod, ha véletlen nem lenne tarnaszfer nem számít bele a tb. 5-be. Illetve én is azt mondom kella szervezetnek a pihenés rettentően fel lett tuningolva. Arról nem is beszélve hogy ha short ha long mindenképp már az adott ciklus előtt kell szedni vagy szurni valamit. De ezt beszéld meg Krizsával.

Renóca!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Borsókás!
Mi volt ma a konzultáción?

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Eddig rá voltam állva a fagyira, de most olvasom, hogy lehet, hogy fel sem ébred.
F...sza! Mi az, hogy nem ébred fel?????????!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

ZsuzsiKép
Fagyibabánk nem lett egyszer sem, mert hiába volt sok petike sajnos nem osztodott sok belőlük. (3-4-4)

NikiKép
Azt tudom, hogy másodjára azért kaptam choragont, mert ovitrellt éppen nem lehetett kapni, azt nem tudom aharmadik alkalomnál miért emelt az adagon. Gondolom függ az ösztradiol szinttől, meg a petesejtek méretétől, hogy mennyit tart jónak/elégnek.

wish

Viki!
Az úgy van a transzfer napján felengedik őket, de ha nem élik túl a fagyasztást nem indul be náluk a biológiai folyamat akkor nem lehet őket visszatenni, sajnos. De értelmesebben nem tudom leírni!

Wish!
Megjött a Dévaitól a papírok? Holnap várunk a hírekkel, nagyon szorítok hogy normál időn belül legyen meg az eredmény!!!!!

Zsuzsi!
Nekünk is mindig hat embriónk volt és sajnos mégsem lehetett a fagyiba raki őket. Meg kell felelniük valamilyen elvárásoknak (szerekezetileg meg nem is tudom minek).

Niki!
Nekem így volt
1. lombik 8 petesejt 10 szívtak le és 6 termékenyült meg
2. lombik 8 petesejt 15 szívtak le és 6 termékenyült meg
3. lombik 8 petesejt 8 szívtak le és 6 termékenyült meg

Úgy látszik a 8 és a 6 nekünk állandó szám!

Kép

Farkasok Juditja!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Bocsi az lemaradt
1-nél Choragon két ampulla egy oldószer 5000-ből
2-nál ugyan ez
3-nál ovitrell

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém Kép

Én azt látom, akkor neked is jobb volt a Choragon, tüsző/kinyert petesejt arányt nézve...
s_norka

Zsebike
Köszönöm a képet.
Mail-t küldtemKép

UniqueKépKépKép
Kép

Renoka
Csak az egyik cic volt most fotogénKép A másik elbújdosott a kuty előlKép Mostmár inkább nem is cic, hanem macskKép
Kép

Szép hetet mindenkinek
Üdv Renóca
süni_renóca

Zsebi
Számomra ez hihetetlen, hogy neked is milyen jó sok petesejted volt, s a végén mégse sikerül. Akkor mit is akarok én azzal az egyetlen sejttel, aki ráadásul még osztódni se akar?
Nem Krizsához járok, hanem Szegedre Zádori dokihoz, én ui. nem budapesti vagyok. Hogyhogy nem számit be az 5 tb-be, ha nem lesz transzfer? Hisz a költséges részét "megcsinálták" már rajtam, s mégse használnék el ezzel egy lehetőséget? Zsebi, azért nem írom még most le az adataimat, mert a holnapi naptól függenek a dátumok.

Norka

Én nem 900NE gonalt kaptam, hanem többet, ez nem volt elég, s még vennem kellett, de még ezen a dózison is emelni kell majd, ha ez most nem sikerült. Hál'istennek fogalmam sincs hogy ez mennyire árt nekem, így nem is gondolkodok ezen.
Zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Renóca, édes a cic-macsk-od!!!
reno
renoka

Viki Kép
Zsuzska mindent leírt a felolvasztás-nem túléléssel kapcsolatban.
Többet én sem tudok. még annyit, hogy nagyon változó, hogy milyen aránnyal élik túl.

Orsi

lemaradtam erről az adatgyűjtésről a petesejt és egyebek tekintetében. Mit kell megírni???
(nem tudjátok véletlenül mikor jött meg nekem utoljára??? Kép Kép )

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsuzsi!
Én nem tudom hogy miért nem számít bele az 5-be, de én úgy tudom, ha rajtunk kívülálló okok miatt nem sikerül akkor nem számítják bele, kvázi azt bebukta az intézet. Végülis ez nekünk csak jó, márha ebbe az esetbe lehet ilyet leírni.
Hát tudod hiába van sok petesejtem mégsem sikerült, viszont egy kis harcos elég ahhoz, hogy babás legyél és lehet hogy az a picurka aki most iszonyatosan dolgozik a létért pont ott fog maradni, szóval bízzál reméljél, mert anélkül nem működik.
Hallottam már én olyat is hogy egy fagyibaba volt felengedték túlélte és meg is maradt, szóval remény mindig van!!!

Orsi!
semmiről nem maradátál le, itt beszélgettek a lányok délött, hogy mitől függ hogy x tüszőt látnak és kevesebbet szívnak le és akkor vetődött fel, hogy esteleg a repesztő szurin is múlhat, ezért írtuk le Wish-el, hogy hogy áltak a petesejtek mit kaptunk repesztőnek és mennyi lett végül.

Nóri!
Most hogy mondod, tényleg akkor midnig nőtek pluszba. Na még jó hogy leírtam legközelebb ezt kérem, köszi hogy felhívtad erre a figyelmemet.

Renóca!
Kép
Írok ám én is! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
köszi. Nálunk 11 tüsző, 11 petesejt, 9 termékenyült meg
repesztő 10.000 Choragon.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:24-kor.
seszi

Renóca,
Ugyanilyen makkánk van otthon!

Seszi!
Hajrá s'permák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tudod? Areményhalmegutoljára!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi!
Tegnap délelőtt voltunk a Kaáliban. Szmatona doki szerencsére nem értett egyet az andrológussal, szerinte nem kell kivárni a párom bacijának teljes kiölését, már a következő ciklusomban megkezdhetjük az első lombikot. Egyik szemem sír, a másik nevet.
Kicsit félek tőle(nem is kicsit!!), de legalább történik végre valami....

Borsi
borsókás

EDINA?????
HOVÁ LETTÉL? NYOMOD A CUCCOT? VAGY MI VAN?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Wish : persze, te Dévais vagy, ott meg néznek stimu közben is hormonszinteket, igaz ?
Lehet, hogy a Kaáliban is jó lenne ezt bevezetni, bár biztosan csinálják nehezebb esetekben.

A tüszőrepesztőre kíváncsi vagyok, mert anno nálam volt valami gond a repedéssel, Choragon mellett.
Az Ovitrellel azért nem tudom, mert csak lombiknál kaptam, számomra követhetetlen..

Zsuzsi : valóban fagyibaba előtt állok és tényleg igaz, hogy kétesélyes a dolog, vagy felébrednek, vagy nem Kép Ezzel a részével én nem is nagyon foglalkozom, mert ha sikerül petesejtet érlelni, akkor nálunk spontán is lenne esély.
Persze nem tudni hogy reped meg és bejut-e a katona a petéhez.
A mostani lombiknál az, hogy csak az ICSI-sek termékenyültek meg... szóval remélem egyszeri eset volt !

Nóri : a cukros dolgot vhol olvastam is, hogy PCO-s kismamáknál még jobban oda kell figyelni rá. Gondolom többször ellenőrzik majd, mint normál esetben.
Ja, ezt a tüsző-petesejt kinyerést lehet, hogy megkérdezem K-tól, mert nem tudom nekem a leszívottakból mennyiben volt petesejt. Gondolom nem kap a fejéhez, hogy már megint mit kombinálok KépKépKép

Seszi : megy a drukk a párod eredményéhez !!!!

mniki

Seszi Kép
6 van a frigóban.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Niki, nekem is ICSI-s volt mindkét lombik... légyszi higgy a kis Serophene-s petidben! Ja, a cukorral már én is gondolom, hogy lesz szeka, ma este László doki, és gondolom holnap reggel mehetek is laborba...
Vettél csizmát? Kép

Lányok, nekem reggel mindig lapi a hasam, de mostmár egyre jobban kidomborodik a szeméremdomb fölött (fiúk ezt nem kéne olvasni Kép ), ez a méhem lenne már? Olyan fura, olyan viccesen hullámos így a hasam, mintha sérvet kaptam volna, vagy mi.

Renóka, ne sumákolj nekem a pocifotóval, ha már kismama gatyót is vettél!! Hadd lássuk! Kép

Zsuzsi, mi újság?

Nóri (8+5)
s_norka

Seszi!
Drukk megy!
Én abba már nem is reménykedek, hogy egy darabig ne kelljen jönni doglozni, lehet nekem ez van fent megírva.

Edina!
Veled mi a helyzet? Szurik mennek, vagy már valami konkrét dátumot lehet erre-arra tudni?????? (most figyelem egyszerre gondoltunk rád!)

Borsókás!
Nyugi van sajnos ezeket a dolgokat végig kell csinálunk ráadásul teljes lekesedéssel és az már csak a jövő zenéje, hogy melyikünkre mennyire hosszú utat mért a sors. Remélem neked rövid utad lesz és sikerrel jártok első alkalommal. Kép

Zsuzsi!
Drukk megy a kismanónak ezerrel, jelentkezz amint tudsz!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok, még mindig nem tudok semmit, mert igaz, hogy már 3X oda telefonáltam a kaáli intézetbe, de mindig azt mondják, hogy hívjam őket később, mert a biológus nem ér rá. most, 2 perccel ezelőtt azt mondták, hogy fél 11-kor hívjam őket. na mindegy.
egy valamit nem értek. már hárman leírtátok (Wish, Zsebi, Orsi) a mérleget, és nektek ahány tüsző volt, volt ugyanannyi petesejt is. Az, hogy nekem csak 10-ből 1 lett, ez nem különös? vagy ez is benne van a pakliban? hallottatok már mástól is ennyire rossz arányt?
vissza kerestem, hogy melyikőtöknél mi a gond, s nagyon meglepett, hogy milyen magas arányban a férfiaknál van gond. laikusként azt gondoltam, hogy általában a nőnél van valami probléma, mint ahogy nálam is. nem is tudom, melyik a jobb, mindenesetre én folyamatosan szemrehányást teszek magamnak, hogy ez az én hibám, s miattam kerültünk ide, és sodrom a páromat is magammal, pedig ő semmiről nem tehet. biztos nem jól állok hozzá a dolgokhoz, remélem ez változni fog.

Kép
zsuzsi73

VikiKép
Ha fagyasztás közben a sejtek nagy része elhal akkor, felolvasztáskor nem lesz életképes az embrió és nem ültetik vissza.

SesziKép
Az első stimuból 3x4 db-ot fagyasztottak le, ebből két szalmát használtunk fel, két beültetés alkalmával.
A második stimuból 2x4 db-ot tudtak lefagyasztani.
Szóval összesen 3x4 db csücsül még a nitroban.
A Babócák, akik itt buliznak a pocakban nem voltak fagyasztva, ők frissek, üdék és elevenek Kép!
Drukkolok a kontrollhoz!!!
Stella

Kép
stella9

Viki
Itt vagyok, csak még mindig el kell járnom otthonról internetezni, és így ritkábban jutok ide.A cuccot nyomom, ahogy te fogalmaztál.14-én hétfőn megyünk a BMC-be LH-FSH vérvétel, hogy a többi szurival hogyan tovább.Szépen haladok, az első kék folt is megjelent tegnap a hasamon.Na de ez legyen a legnagyobb gondom.

Unique
Kislány?Kép Nem te mondtad azt, hogy szinte biztos, hogy fiú, mert a párodnak csak 24 órásak a kiskatonái?
Ez tök jó!Gratula a kiscsajszihoz!Kép

Borsókás
A lányok csupa jót írtak neked a bacikról.Viszont mi is így vagyunk, van ilyen papírunk, hogy ICSI.És nekünk, vagyis a férjecskémnek 3 hónap alatt sikerült kiölni a bacikat.Nálunk májusban derült ki a bibi, és csak most jutottunk odáig, hogy szurizok, és hó végén lesz a beültetés.Ja és persze iszonyú türelmetlen vagyok, voltam.Mert most már úgy érzem a célegyenesben vagyunk!
Azért remélem, hogy nálatok nem tart ilyen sokáig a dolog!Kép

Edina
dedina

Zsuzsi, nekem a második lombiknál összvissz 25 tüszőből 3 petesejtet szívtak le... van ilyen, sajnos.
Alapesetben annyi petit szívnak le, amennyi tüszőt láttak utolsó UH-n, de jó néhányaknak a repesztő szuri hatására megtáltosodik még pár kisebb, számításba nem vett tüsző, és azokban is érik peti. Lásd pl. Zsebi 2. stimuját. De olyan is van sajnos, mint a mi esetünk, hogy rengeteg tüsző üres marad, de ez nem ránk jellemző dolog, hanem valami nem jól lett beállítva.
s_norka

Zsuzsi!

Az 5. lombikkkal mot várunk legalább 1 évet. Most pihenünk. Az öribabára koncentrálunk. Várjuk a csodát, a spontán teherbeesést. Már sokaknál megtörtént. Mivel lelki okok miatt nem tapad meg a lurkó, ezért fölöslegesnek tartjuk a pénztárcát nyitogatni. Azon veszünk az öribabánknak szép bútort, játékokat, ruhákat na meg ami kell majd.

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?