Renó, jó neked, megsúgom, holnap este életem első terhesrendelése, holnapután UH.
Bár ma voltam a suli miatt, ahol tanítok, foglalkozáseü-in, és ott már lecseszett a doki, hogy 9 hetesen miért nincs kiskönyvem, miért nincs meg a labor, EKG stb, mert nekem PCO miatt (ismerte a dolgot!) a cukrot hamar figyelni kéne. Niki sorstársam, ehhez mit szólsz...
Különben nekem egyre gyakrabban van, hogy alvásból (mint pl. ma du-n is) közepesen erős hasfájással ébredek fel. Szabályosan érzem, hogy a méhem bekeményedik. Aztán szerencsére ez csak pár perc, különben kiverne a hiszti.
Kriszta, olyan kis csinos vagy!! Találtál csizmát? A Jánoson azért még gondolkozz, én is feküdtem már ott 1 hetet vagy 15 éve, igaz, nem szülészeten, de nekem az se volt jó.
Csak azért vigyorgok, hogy osztom az észt. De komolyan, szerintem iszonyú sokat számít, hogy mennyire van lehetőség alternatív vajúdásra, azonnal rád teszik-e a babát, szoptatáspártiak-e stb. Én már most elkezdtem szétnézni, és képzeljétek, ugye a Bajcsyról mindenki azt gondolja, hogy koszvadt 17.kerületi lepukkant izé, de a szülészete UNICEF Bababarát várományos, és ebből a címből asszem eddig 2-3 bp-i szülészet kapott (Péterffy, MÁV?).
Niki, nekem is a jobb oldalon nőtt a befutó Sero-s tüszi...
Mikor kukkoljátok meg?