Új privát üzeneted érkezett!

Na Chrissykém, hogy van ez a topic felélesztés??Kép

Majd egy hete nem jöttél!Kép Mi van veletek?
Remélem minden okés!

Léptem rendet rakni a konyhában, meg tanulni!

Pusza
TündérKép
tündér

Chrissy!
Remélem azért nincs harag!Kép

Pusza
T.
tündér

Sziasztok!

Jézus, tényleg tök rég jöttem! Ne harika! Kép
Pénteken ugye egész nap suliban voltam, este mi hoztuk haza Noncsit Gárdonyból, úgyhogy elég későn érkeztünk meg, csütörtök este pedig a sulis dolgaimat pakoltam össze, meg kínlódtam a szakdolgozat témaválasztással. Kép
Úgyhogy bocsika, én itt jártatom a számat, aztán meg nem írok. Kép

Tegnap voltunk a Széchenyi-hegyen Úttörővasútazni, oda-vissza megtettük az utat, majdnem két órás volt. Én a végére már iszonyat fejgörcsöt kaptam, úgyhogy tegnap délutántól csak vegetáltam és már 9 előtt elmentem aludni. Ma délután gazoltunk a kerítés előtt, sztem csak a jövő héten fogjuk befejezni, de azért már alakulgat a helyzet, kezd rendezett kinézetet ölteni a portálunk. Kép Meg elültettünk a karifa helyére fűzfa-kezdeményeket, remélem, ők már meg fognak maradni, sajnálom, hogy a fenyőfánk nem bírta a kiképzést. Kép Kép
Meg nem jött már meg péntek óta és most ez eléggé stresszel. A pénteki teszt egy csíkot mutatott szerencsére, bár már az is két napja volt ugyebár... Kép
Bea, anyagi helyzet ismerős, pár hozzászólásommal feljebb is volt egy-két utalásom már rá, sajna mi is eléggé gyatrán állunk. Sőt, a gyatra szó még rossz kifejezés is. Kép Tudom, hogy a GYED sem volt sok, dehát a GYES-nél azért ezerszer többet jelentett!
Milyen nyelvtáboros ajánlatról van szó???
A fotókért köszike, Kata nagyon sokat nőtt!!! Kép
Német kiruccanás merre lesz?
Alvás-ötlet: köszike szépen, de Noncsi nagyon jól bírja, hogy nem alszik napközben. Én már kevésbé... legalább csak fél órácskát...

Tündér,
akkor szólj majd, ha jó lesz nektek vmikor, jó? Most pénteken lesz akkor a vizsga? Nekem két hét múlva pénteken. Kép
Milyen autót néztél ki magadnak? Az autócsere tök izgis dolog, bár egy idő után már eléggé idegörlő tud lenni (úgy értem, ha már az 5. autó sem a megfelelő vmi miatt Kép ).
Só-liszt gyuram, tök eccerű, annyira, hogy még én is az első kört elcsesztem. Kép Pedig le is volt rajzolva. Csak én azt, hogy 0,5 pohár víz, úgy értelmeztem, hogy 0,5 dl víz. Hát, utána kellett bőszen tenni bele a lisztet még, hogy normális állaga legyen, de azt már csak "érzésre" csináltam és nagyon jól sikerült. Kép Lassacskán nekiállunk Noncsival festegetni is. Majd szólj akkor, ha van kedvetek, csinálhatunk kéz-tapi lenyomatokat is. Kép
Ovikérdés: egyetértek, én sem szeretném Noémit hurcolni a dugóban. Meg nem jó, ha korán kell kelnie. Péntekenként apuék szoktak vigyázni néha Noncsira, olyankor leviszik Gárdonyba és érdekes, azokon a reggeleken Noncsi úgy alszik, mint egy mormota, nem hajlandó felkelni még 8-kor sem. Murphy.
Ja, szakdoli témát leadtam, az ENSZ Munkaügyi Szervezetéből fogom írni. Éjjel már azzal álmodtam. Rémálmok. Kép

Na mentem, sztem korán fekszem le, nagyon álmos vagyok.

pusza:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Gyertek el a Szülők Háza októbertől, Budaörs-Kamaraerdőn induló programjaira!Első foglalkozás október 7.-én pénteken, 11 órakor lesz. Tartja: Takáts Rita drámapedagógus, színész

A SZÜLÕK HÁZA Program szolgáltatásai pontos, korszerű, orvosi szempontból is megbízható információt és tanácsadást nyújtanak a családdá szerveződés korai szakaszában felmerülő kérdésekre, problémákra, egyben lehetőséget is biztosítanak a kisgyermekes családok és a kisgyermekek számára, hogy szabadidejüket aktívan és hasznosan tölthessék el.

Programok:
Hétfő, szerda: 9.30-10.15
Manómuzsika, Manótorna
Versek, dalok, tánc, mozgás, játékok a legkisebb korosztály számára (fél év-3)
Kedd, csütörtök
Várandóstorna, 9.30 - 10,30
Szülés utáni regeneráló torna 10.30 - 11.30
Baba-mama torna + Babamasszázs 11.30 - 12.30
Minden hónap utolsó szerda: 17 órától-19 óráig
Fonó – Családi koncert és csoportos, tematikus beszélgetések szülők és leendő szülők számára, szakértők bevonásával ( Szülés, szoptatás, alvás, evés, nevelés kérdései )
Egyéni konzultációs lehetőség

Jelentkezni lehet:
Személyesen: a Kamaraerdei Közösségi Házban, cím: 2040 Budaörs, Kismartoni u. 45
Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
Emailben: regosjudit@chello.hu

Megközelíthető: Kosztolányi Dezső térről a 87-es és a 87/a buszokkal, a Batthyányi tértől a 41-es villamossal. Mindenkit szeretettel várok!, üdv: Judit
julcus

Halihó!

megvagyunk én "számviteli-lázban" égek, tiszta zizi vagyok.... pénteken reggel 9-kor van jelenésem Gyöngyösön Lányok kérem a sürü drukkokat!

Most megyek mert még olvasnom kéne, a tanulásról már nem is beszélve!

Chrissy, ez a vasutazás jól hangzik!Kép
Autócsere konkrétan még nem foglalkoztat, majd ha meglesz a pénz rágódom a részleteken. Addig "élvezem" a meglévö autómat!Kép

Na tényleg leléptem!

Bea, felétek mi hír van?

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok!

Tündér, ügyi legyél holnap!!! Gondolok majd rád! Remélem, végre letudod a számvitelt. Kép

Holnap én is suliban leszek. Kép NULLA hangulatom van hozzá. Legszívesebben most mormotát játszanék és csak aludnék és aludnék. Kép

Legyetek jók és írjatok!

Chrissy

Kép
chrissy

Na halihó!

Megvan a számvitel vizsgám, 5-ös lettKépKépKép

Jövöhéten iratkozom be a harmadévre és egyben az utolsóra is, aztán jön a finish!Kép

Most megyek, mert meglett a konyhabútor-csere most került a helyére minden, tökre örülünk nekiKép

Bea?

Chrissykém, nem vagy te véletlenül terhes?Kép

Pusza
Tündér
tündér

Hellóka!

Tündér, gratula az 5-öshöz!!!! Na látod, az utolsó számvitel vizsgám nekem is 5-ös lett. Kép Ügyi voltál!!! Kép
Nekem jövő héten pénteken vizsgám van, kérem a drukkokat már előre is, rám fér... most fogok csak kezdeni nekiállni tanulni.

Konyhabútor csere? Milyen lett? Küldjél fotókat léccike!

Én ma kaptam egy új vasalót, mert tegnap Balázs nekiállít megjavítani a régit, aztán frankón gallyravágta az egészet, holott csak az volt a baja, hogy a spriccelője nem működött. Vezeték nélküli volt, imádtam, de sajna jelenleg használhatatlan. Kellett venni vmilyet, igaz, ez is tök jó, de nem vezetéknélküli. Kép
Ma megjött a mosó-szárítógépünk is, imádom, csak sztünk elég fura hangot ad ki, úgyhogy holnap hívja Balázs a márkaszervízt. Tipikus... ugyanezt eljátszottuk anno a mikróval is (azt vissza is vittük, kicseréltük), meg a mosogatógéppel is, ott viszont kijött a szerelő, és akkor meg pont nem csinálta azt a zajt a mosogatógép. Aztán hagytuk a fenébe az egészet, azóta megjavult magától. De ez az új csodamasina azért bosszant rendesen. Kép

Terhes: hála Istennek nem! Éppen a Mikulással bratyizok, szóval tuti nem. Kép

Megyek tanulni...
Ja, ma búcsú volt itt Tárnokon. Tökre jó pofa dolgok voltak. Kép

Na pusza:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Bocs, hogy nem jöttem, de mindig van vmi. Ilang ma reggel a fél kezemet fogva megcsúszott a lépcsön és beverte a száját, ennek eredménye az lett, hogy átharapta a száját.KépKépKépKép reggel sebészet, nem varrták csak ragasztották, de ez vmi szörnyü. Borzalmasan vérzett, nagyons sírt, minden csupa vér lett. Jól feldagadt, persze itthon sikerült még rátenni egy lapáttal ,ert nekiment a fotelnak, úgy, hogy a száját verte beKépKép Na ez már no comment. 2x kötöztem át, most éppen alszik. Megföztem, most megyek teregtni aztán ha felébred, elnézünk a drnénihez is, meg a patikába.
Munka meg este vár.

Chrissy ez a szárítógép dolog tiszta murphy, na meg a mosogatógép is. Az én kocsim a szerelönél, kiváncsi vagyok, hoyg mennyi lesz a vége, és a fantomhibák megmutatják-e magukat.

Na megyek mert tényleg dolgom van ezer, és eléggé le vagyok amortizálódva.

Te Bea!
Lécci tessék ha csak 2 sorban is, de életjelet adni!Kép nem válaszoltál, hogy minek örülnének a csajok a szülinapra? valszeg nov. elején megyünk.
Akkor a Tamáskának is vinnénk vmit, nehogy az legyen, hogy Öt nem köszöntöttük!Kép

Na tényleg leléptem!
Pusza
Tündér
tündér

Sziasztok!

Tündér, Ilang bébivel mostanság mindig történik vmi hasonló! Kép Hogy viseli? Figyi, milyen sebészetre viszed ilyenkor?
Noncsi egyébként tegnap akkorát zuhant a nappaliban az ágyról, hogy csak úgy koppant a feje, totál ráesett a buksijára, szegénykém visított ezerrel, én meg legszívesebben szétrugtam volna az ülőgarnitúrát. De persze miért kell Noncsinak is a szélén balettoznia... várható volt, hogy le fog onnan pottyanni. Szegénykémnek nött egy nagy puklija. Egész nap figyeltem, de hála Istennek, minden rendben volt, van! Kép Én ilyenkor mindig eltűnődöm, hogy én is ennyire törtem-zúztam magam kiskoromban???? Kép

Ja, szárítógép: időközben kiderült, mégis jól müxik, csak Noncsi pattentos body-jai voltak a zajforrás okozói, ahogy nekiütődtek a dobhoz. Ennél másképp szól, mint a régi mosógépnél. Kép

Egyébként hogy nekem milyen pocsék napom van ma! Az egész onnan kezdődött, hogy megkérkeztünk Noncsival az érdi STOP SHOP-ba és akartam ráadni a kabátját, erre csurom víz volt az egész, mert nem lett a kupak rendesen rácsavarva a vizért és kifolyt. Az egész ülés is tiszta egy merő víz volt. De itt még nem volt olyan nagy gond, mert szerencsére volt a csomagtartóban egy kardigánja. Visszafele derült csak ki, hogy benthagytam a telefonomat az autóban...Mázlim volt, hogy nem akarta senki sem feltörni az autót, meg hogy nem riasztott be, mert ugye rezgőre volt állítva (a riasztó meg mozgásérzékelő, nézi a belső teret is), meg pont olyan helyen hagytam, hogy frankón látszott, hogy villog vmi (közben hívott anyós, Balázs, szomszédcsajszi). Na, de szerencsére nem lett ebből probléma, autó, telefon a helyén volt. Kép Hazafelé le akartam mosatni az autómat, mert szegényke tiszta kosz már hetek óta, begurulok a mosóhoz, erre közlik, hogy egy óra múlva van rá lehetőségem... Hehe, persze... Én még csak-csak elüldögéltem volna addig, de Noncsi nem arról híres, hogy 1 órát békében üljön hátul. Indulás hazafelé. De még be sem értem a garázsba, már akkora migrén tört rám, hogy alig láttam, most is azzal kínlódok és egyszerűen nem hiszem el, hogy ez van, mert tudnék tanulni, Noncsi alszik, de én itt agonizálok a fejgörcsöm miatt. Már vettem be rá gyógyszert, ittam kávét is, de még mindig érzem, olvasni reménytelen vele... Kész vagyok.

Autód meddig lesz szerelőnél?
Nincs kedvetek vmikor átjönni egy picurkát? Persze, ha Ilang már "szalonképes" lesz, nehogy vmi baj történjen!
Péntek nekünk nem jó, suliban vagyok, vizsgázom.

Bea, te is írj léccike! Kép

puszi:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Chrissy én úgy szeretném ha ez a veszélyes korszak elmúlna már!!!! ez olyan szörnyü. Szegénykék még nem tudnak magukra vigyázni, te meg nem foghatod egész nap a kezét!Kép És lásd ha fogod a kezét sem jelenti azt, hogy nem lesz baja.... Ilyenkor kicsit lebizonytalanodom, hogy jó Anya vagyok-e, de úgy érzem ezek nem rajtam múlnak. Ilang baby még mindig alszik, pedig mennünk kéne a drnénihez. Mindegy ébreszteni nem akarom, mert nagyon korán kelt (6-kor) és ez az egész is megviselte.

SzáritógépKép De jó!Kép Migrén, jajajKép Nekem is volt a múlthéten de sztem a menszi+vizsga hozta ki belölem, neked nem lehet, hogy ez okozza?
Nem semmi napod voltKép Igen vhogy ez a nap nem a mienkKép Mosóba én pl. nem tudok Ilanggal menni, mert retteg töleKép De miért nem is értem...

Szívesen átmegyünk, persze csak jöjjünk mán rendbeKép
Örülök, hogy Noncsinak nem lett komolyabb baja! Ilyen nekünk hányszor volt már...ajaj.Kép Ha nem túl aluszékony, nem hány, van étvágya, túl nagy baj nem lehet, nem?
Megyek, vmit kezdek magammal. lenne mit perszeKép

Puszi, pihenj egy kicsit, majd este tanulsz.

Tündér
tündér

Ha alszik Ilang, sztem is hagyd még egy picikét, kell most neki a pihenés. Dokinéni meddig rendel?

Sajnos hiába vagyunk ott mellettük, tényleg nem vigyázhatunk minden lépésükre, meg meg kell tanulni megadni nekik a kellő szabadságot, noha én állandóan attól rettegek, hogy történik vele vmi, elesik, leesik stb., de nem szabad, hogy lássa rajtam Noncsi, az ő érdekében nem. Kép Meg ne legyen belőle tutyimutyi anyámasszonykatonája sem. Kép Jó anya vagy, hidd el, nem ezen múlik. Ma pl. én is csak pár méterre voltam tőle (Tokko Fashion boltban voltunk bent, van ott egy házikó csúszdával) és a szemem láttára zuhant le a csúszdából! Hát a szívem megállt, komolyan! Egy-két centin múlott, hogy nem esett neki a ruhásállvány szélének. Nem tudom,hogy csinálta, de a csúszdáról nem csúszva jött le, hanem rohanva!!! A végén meg ugye a lejtő miatt félrelépett és akkorát esett, hogy tisztára beijedtem, hogy mi a fene lesz most. De én sem állhatok ott mellette egyhuzamban, meg egyébként is, nem volt meredek csúzda egyáltalán, teljesen biztonságos, jól megcsinált házikó volt, aztán mégis... Úgyhogy én ezeknek a délelőtti intenzív élményeknek tudom be a migrént, meg persze Mityu komának is. Meg a stresszelésnek, hogy tanulni kéne. Ja, meg múlt héten a hálóban is leeesett az ágyról, mert azzal szórakozott, hogy a takaró és a huzat közé bújt be, aztán vhogy leesett a takaróval együtt. Először azt sem tudtam, hol van, mert egy nagy halom takarót láttam csak. Úgyhogy azért ő is tud alakítani, bár jobban örülnék, ha véget érne ez az "esős" korszak és mostmár vigyázna magára. Kép Pedig én azt hittem, akkor esnek a picik a legtöbbet, amikor tanulnak járni. Hát, Noncsi akkor szinte sosem pottyant el/le, most meg non-stop. Kép

Autómosó: mi is csak kézibe mentünk volna. Kép A gépit Noncsi sem bírja.

Balázs nemsokára itthon van. Elmennek Noncsival a Sparba, én meg nekiállok tanulni.
Szólj, hogy mikor jó nektek, jó?

pusza
Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Tegnap este már nem jutottunk el a drnénihez,(majdnem 6-ig aludtKép) de ma reggel igenKép Lekezelte Ö a sebet, így du. már nem kell mennünk a sebészetre. Amúgy sokat javult, szerencsére. persze nem a tökély, de haladunkKép Sikerült végül tanulnod?
A kocsim ha minden jól megy ma este kész lesz, nagyon remélem!Kép

Megyek mert dolgoznom kell, meg megnézem a csajt, mert kacag és énekel az ágyában, remélem azért aludni is fogKép

Pussz
Tündér
tündér

Na hahó!!

Megint sehol senki?
Chrissy, neked mennek a drukkok a vizsgádhoz holnapra!

Bea, mi van veletek?
Lécci csak vmi jelet, pls!

Léptem én is.

Pussz
Tündér
tündér

Szia Tündér!

Bocsika, de amint volt egy kicsike kis időm, rögtön a füzetemet bújtam, nagyon tanultam. Meg is lett az eredménye, 50-ből 50 pontot értem el. Kép (Tündér, ma volt a vizsgám. Kép ) Egyébként jövő héten is lesz... hát, az nagyon durvának néz ki. Kép

Most megyek, készülnöm kell, jelenésem van a bőrgyogyinál. Kép

Átjöttök jövő héten?

Holnap jönnek anyóspajtiék. Délelőtt fodrászhoz megyünk, úgyhogy végülis olyan sokat nem lesznek itt. Kép

Ilang hogy van?

Bea, tényleg, legalább pár sort, jó? Kép

Puszka mindenkinek!

Chrissy

Kép
chrissy

Na hahó!

Ch.!
Gratula a vizsgádhoz!KépMeg mennek a drukkok a most péntekihezKép A héten biztos nem megyünk, mert kicsit taknyosak vagyunk..Kép
A jövöhéten kell visszamennünk a sérvkontrollra, meg megyünk Gyöngyösre a könyvekért, meg a nagyszülökhöz, szal elég pörgös lesz, de igyekszem összehozni, hogy találkozhassunk.
A Beáék jól vannak, felhívtam pénteken, mert már nem bírtam. A Katának és az Andikának a hétvégén ünnepelték a szülinapját, sok a munkájais, szal pörög, szinte soha nincs ideje a géphez ülni, de szerencsére csak "ennyi", amúgy jól vannak.

Most megyek, mert Ilang szétveri a lakást, olyan mint egy kis tájfun.Kép

Pusza,
Tündér
tündér

Na mi van Chrissy, a vizsgádra készülsz?

Megint lassan egy hete nem írtálKépKép

Na megyek is, mert dolgom van, csak gondoltam benézek, de már lassan nincs is kedvem, mert soha sehol senki....KépKép
na elég morcos vagyok úgyhogy elhúzom a csíkot.

Pussz
Tündér
tündér

Persze nem akarlak bántani, mindenkinek megvan a dolga, csak olyan rossz ez, hogy az ember magában beszélget...

Amúgy taknyozunk már mindhárman, ez sem tesz jót a kedvemnek, pedig az idö szép.

Remélem nem bántottalak meg!Kép

Na tényleg leléptem.
T.
tündér

Sziasztok!

Tündér kedves, dehogy bántottál meg, mivel tetted volna?! Csak éppen összeszedtem egy frankó tüszös mandulagyuszkót és napokig pocsék állapotban voltam. Meg még tul.képpen vagyok is, és persze így készülök a pénteki vizsgámra, amiből még tök sokat kell tanulnom. Ami antibogyót kaptam a gyuszira, az meg extra álmossá tesz, úgyhogy legszívesebben mormota lennék erre a hétre, de nem tehetem, mert Noncsival egyedül vagyok itthon (közben imádkozom, hogy ne kapja el tőlem ezt a fránya bacit), és közben meg tanulnom is kéne, de minden nap beájulok már este 10-kor az ágyba és alig fog az agyam, úgyhogy eléggé érdekesen néz ki eddig a pénteki vizsgámra a felkészülésem. Kép
Úgyhogy ne mondj ilyeneket, hogy nincs is kedved benézni ide, mert én egyébként lennék, csak mondom, hétvége óta vegetálok, amikor meg Noncsi alszik egy picikét, akkor meg tanulok, már amennyire bírok. Brühühü... legyen már péntek és legyek már túl ezen az egészen! Egy picit lazítani szeretnék! Kép
És temiért vagy morcos? Remélem, ti is kijöttök már ebből a dáthából, jó lenne már végre talizni, komolyan! Kép Jövő hét közepe esetleg???? Kép Nekem hétvégén már véget ér az antibigyó kúrám, remélem, ti is meggyógyultok addigra! Kép Ja, habár most olvastam vissza, és látom, írtad, hogy pörgös lesz a jövő hetetek. Kép
Vizsgád mikor lesz legközelebb?

Köszi az infót Beáról, örülök, hogy megvannak és boldog szülinapot Katának és Andinak! Kép Ilyen közel van egymáshoz a két szülnap?

Képzeld, Bettáék tegnapelőtt durdefektet kaptak és nekiszálltak egy villanyoszlopnak. Kép Szerencsére Niki nem volt velük, Betta azonban otthon lábadozik, sajna a röntgen szerint zúzódott a lába. Kép Éppen kanyarodtak ki vhonnan és az úton volt vmi. Kép Ilyenkor mindig belegondolok, hogy mi minden történhet az emberrel, ha éppen az autópályán megy... Kép

Na, nem negatívoskodom itt tovább, megyek tanulni. Azért holnap még benézek, vagy ma este, de te is írj! Kép
És Bea is, ha lesz időd, te is! Kép

puszka: Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

SZia-mia!

Mielöbbi jobbulást neked! Ez elég rosszul hangzik. Kisértetiesen hasonlít a vizsgafelkészülésed, az elözö számvitel
vizsgámhoz, amikor is a hányós-hasmenéses vírusban voltunk. Aludtam amikor csak tudtam, a tanulást meg rábíztam a sorsra...

Szegény Bettáék, gyors gyógyulást neki(k)! Még jó, hogy a kislány nem volt velük!

A jövöhetem zizi, meg sztem lassan el kellene kezdeni óvodát keresni. Már összeírtam 12-öt, persze a diósdiakkal kezdem.
Nem is olyan régen a bölcsiket néztük emlékszel?
Vasaltam 3 órát jól elfáradtam, úgyhogy megyek vacsizatatni és fürdetni..

Pihizz és gyógyulj!

Pusza
Tündér
tündér

Tündér, ovikeresések engem is érdekelnének! Felhívod őket, vagy bemész személyesen?

A tárnoki ovikban csak áprilisban lesz nyílt nap. Az érdieket mindenképp szeretném én is megnézni.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Ovi, hát én elsösorban, XI. kerületi ovikat néztem, meg biai-t, na meg a diósdiakat.
Érdre nem szívesen vinném...vhogy nemKép Soxor tovább tart odaérni, mintha elmennék a Camponához, vagy Kelenföldre-kelenvölgybe..

Szal elsö körben telefon, aztán személyesen, ha van hova menni.

Jobban vagy már?

Tündér
tündér

Szia!

Sztem Érden is van azért egy-két normális ovi, én valószínűleg körbejárom azokat is. Nekem tul.képpen az a dilim, hogy nem akarom, hogy sokat utazzon Noncsi, szóval én első körben mindenképp tárnoki ovit szeretnék neki, aztán ha nem jön össze, akkor vszínű oda fog menni, ahová a nővérem gyerekei is jártak, járnak (a kisebbik még jövőre is ovis lesz), az a XI. kerületben van, autópályáról könnyen meg lehet közelíteni, de akkor is az a kínom, hogy utazni kell sokat. Kép Bián hány ovi van? De gondolom, azok is fullon vannak, az új lakópark miatt. Kép Diósdon hány ovi van?
Mit fogsz tőlük megkérdezni? Mikor van a nyílt nap?
Én úgy terveztem, hogy egy hétvégén körbejárjuk az ovikat, megnézem, milyen helyen van, milyen körülmények között (udvar stb.), aztán amelyik szimpi, azt fogom felhívni.

Köszi szépen, javulgatok. Tegnap magamba nyomtam egy rakás homeobogyót, talán az is segített. Kép
Noncsi most aludt el, úgyhogy repültem tanulni! Kép
Holnapra kérem a drukkokat, 12-től van vizsgám. Persze most is tök álmos vagyok... Kép

És Ti? Hogy vagytok?

szió:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok!

Még itt aszalódom a suliban... de túl vagyok az írásbelin, hát... nem volt könnyű. Legalábbis én nem ilyesmire számítottam. Kép De azért bizakodom, hogy meglesz. Majd csak hétfőn lesz eredmény. A köv. óra meg kettőkor fog csak kezdődni, addig meg netezek. Kép

A torkom szerencsére már majdnem tökéletes, úgyhogy örülök neki nagyon, hogy kilábalok belőle, mert nagyon pocsék volt. Kép

Na jól van, nem is irogatok itt magamban, legyetek jók és tessék jelentkezni!

sziasztok:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Pont most gondoltam Rád!
Biztos sikerül(t)!!KépKépKép

Beáék ma reggel repültek el Németo-ba családostul, találkoztunk velük, jól vannak!Kép

Na most megyek, biztos ügyes voltál, örülök, hogy jobban vagy már!Kép

Pusza
Tündér
tündér

Helló!

Igen, sikerült a vizsgám, 50-ből 41 pont. Azért az is elég jó. Kép

Elég rövidke voltál. Kép
Ma én is az leszek, mert megyek aludni, nagyon le vagyok fáradva...

Jó éjt! Kép

Chrissy

Kép
chrissy

Na itten vagyok!

Ügyes vagy, gratulálok a vizsgádhoz!Kép
Tegnap festettünk, ma takarítok. Olyan szép lett!!!Kép
Persze nem mindenhol, mert a 4 méteres belmagasságot meghagyjuk majd vmi szakinak de ahol már csúnya volt ott lefestettük.

Hogy vagy, jobban vagy? Noncsi nem kapta el?
Én mára újra taknyos lettem, meg a gyomrom is fáj, szal voltam jobban is, de sebaj!

Megyek mert jön Apa a géphez!

Puszi,
Tündér
tündér

Hahó!

Hogy vagytok? Én most beszéltem Gazsival kicsit fel is húzott! Mondom neki siessen haza mert ma 6-ra megyek fodrászhoz... mert 6 hete voltam, és a festés miatt menni kell ugye mert szépen lenö. Erre mit mond?? Minek kell állandóan fodrsézhoz menni! Meg hogy jól ki van ez találva..., hogy leggombolhassanak rólam jó sok pénztKép Persze ha meg igénytelen lennék akkor az lenne a bajKép
Na mindegy nem is vagyok morcos, meg is mondtam neki, hogy ez nöi dolog és ebbe nem engedek beleszólást! Punk-tum!Kép
Te mennyi idöközönként jársz? Én 5-6-7 hetente. Attól függ mennyit nö a hajam.

Amúgy megvagyunk, csak kellene nekünk egy utazó ágy, mert a régit kinöttük. Elmentem a brendonba, de 20-30 ezret nem adok érte. Használtan nem nagyon találtam, úgyhogy elég tanácstalan vagyok..
Ötleted nincsen?

Na megyek, mert még nem ebédeltem!
Pusza

Tündér
tündér

Szia!

Na, végre tetszik írni. Kép
Köszike, én alakulgatok, szerencsére a torkom már majdnem rendben van, csak hála a múlt heti antibiotikum kúrának, sikerült gallyravágnom a "flórámat" máshol, úgyhogy ma beszereztem egy speckó szert rá, úgyhogy most éppen azzal leszek elfoglalva, hogy újfent rendbetegyem magam. Kép Szerdán a Svábhegyen kezdem a napom, csinál a bőrgyogyim végre egy teljeskörő kivizsgálást. Lesz egy teljeskörű vérvizsgálat, orr- és garatváladék vétel, először ezekkel kezdjük. Tul.képpen nem is baj, sztem évente senkinek sem ártana egy teljes vérképet csináltatni, sok minden kiszűrhető vele, nem?

Mit festettetek? 4m-es belmagasság? Hűha, az hol van? Gondolom fent, az emeleten, ugye? Én csak a lenti részt láttam, sajna fent nem voltam. Küldesz róla képet? Kép
Fodrász: na, Gazsi... persze, ha csimbókokban állna a hajad és a fele lenőtt lenne, az gondolom, bizti nem tetszene neki. Kép Sztem teljesen reális még az 5 hét is. Én is szeretek havonta eljutni a fodrászomhoz, sztem tök jót tesz az embernek, ha szép a haja, az én lelkemnek legalábbis nagyon jól szokott jönni. Kép Emlékszem, amikor terhes voltam, én két hetente jártam, igaz, hogy nem festésre, de mindig olyan szépen beszárította a hajam a csajszi, nagyon jól éreztem magam. És tökre baráti áron, mert már régóta ismerjük, szóval nem az volt hogy kéthetente a Zsidrónál ültem tízezrekért. Kép

Utazóágy... passz, én is csak a netre gondolnék. Megkérdem egy másik babás társaságban, hogy van-e vkinek utazóágya eladó, jó? Kép Esetleg egy leesésgátlóban nem gondolkodtok? Az olcsóbb is lenne és Ilang végülis már elég nagy ahhoz, hogy rendes ágyban tudjon aludni akkor, ha nem vagytok otthon. Hm?

Hogy vagy egyébként?

Jövő héten talizunk? Már meg sem merem kérdezni... Kép

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Utazóágy: rendeltem egyet a neten, talán holnap jön meg. 15 ezer pénz, tök új modell, jó nagy, állítható meg minden, plusz, sporttáskányira csukahtó, úgyhogy szupi lesz.
A leesésgátló még nálunk nem oké, mivel még mindig kiságyban alszik a csaj, több megfontolásbólKép
Fodrász: persze Apa nem gondolta komolyan, csak a cégben felhúzták, én meg pont felhívtam, csak mint kiderült nem éppen jókor..Amúgy teccem neki, meg semmi gondja vele, ezt este lebeszéltük. Tök jól elvoltak Ilanggal, semmi gáz nem volt. Jövöhéten taliban benne vagyok, mostmár ebböl nem engedek!Kép Hétfö-kedd szünnap, a péntek neked nem okés, tehát marad, szerda-csüt. Nos? Nálad vagy nálam?Kép

Vérképre mi is indulunk már régóta, de vhogy nem jutunk elKép

Na megyek mert a lányom egy igazi kis "garázda-billegetö"Kép

Jó8!
Tündér
tündér

Hahó!

Na sehol senki???

Én is megyek ám a dolgomra, csak gondoltam bekkukantok! Leadtam tegnap a beiratkozási lapomat, elhoztam a könyveket, úgyhogy hajrá.Kép
Ma lassan 3 hónap elteltével megkaptam az elsö gyesem-etKép Mily örömKép

Megyek mert dolgom mint a tenger. Holnap reggel meló van, este színház, úgyhogy holnap sztem nem jövök. Aztán hétvége, megyünk Szegedre, szal talán hétfö-kedden jövök.

Chrissy, akkor melyik nap talizzunk? Ha tudsz írjál majd, még igyexem benézni!Kép

Pussz
Tündér
tündér

Szia!

Itt vagyok, ragyogok, csak elalszom ebben a szép napsütéses időben. Kép

"Garázda-billegető" Ilang nagyon tecc! Kép

Örülök, hogy Gazsinak tetszettél; maradtál vörös? KépÉn fekete vagyok újfent, mondtam már? Kép

Hol rendeltél 15e forintért utazóágyat? Kíváncsi vagyok... sztem tök jó ár érte, főleg, hogy új.
Hétvégén találkoztok Beáékkal is?
Sztem jövő héten legyen a csütörtök, jó? Kép Szerda is jó lenne, csak azért necces, mert vszínű aznap elviszem Noncsit oltásra (influenza elleni). Egyébként nem akartam beoltatni ellene, de a háziorvosunk felvilágosított egy-két dologgal kapcsolatban, úgyhogy végülis így döntöttünk, össznépileg beadatjuk magunknak. Majd szóban elmondom, miért. Kép
Jöttök ti? Szívesen látunk Benneteket! Kép

Holnap mentek színházba? Mit néztek meg? De jó nektek!
Én nekem holnap mennem kéne suliba... de lehet, hogy nem fogok. Most vhogy nagyon nincsen kedvem hozzá, itthon szeretnék lenni Noncsival, játszani vele a kertbe, ehhez van kedvem. Végülis csak nem lesz baj, ha kihagyom a holnapot? Eddig egyébként is olyan lelkiiseretesen jártam suliba.

Mondtam már, hogy lesz vszínű kiskutyánk? Kép

Pusza:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!!Kép

Csak gyorsan: utazóágy megjött, nagyon szupi!!!!!Kép Ilang abban alszikKép Hatalmas nagy tágas, hosszú, de sporttáskásra összecsukható, szép színes, állítható magasságú, kerekei is vannak, az fékezhető, pluszban van hozzá szúnyogháló, szal tök szuper!
A jövö csütörtök okés, megyünk akkor szívesen, várom, hogy talizzunk végre!Kép
Beáékhoz megyünk, remélem rá tudom venni, hogy írkáljon megint mint régen, bár tudom, hogy nem a kedvével van a baj, hanem az idöhiánnyalKép

Ami a sérómat illeti, maradtam vörösKép A múltkor te nem fekete voltál? Úgy rémlik, vagy inkább olyan mély sötét padlizsán vörös? Ha hülyéket beszélek löj csak leKép

Színházba ma este megyünk a Pesti Színházba a Picasso kalandjaira! Reméelm jó leszKép

KiskutyaKép Milyen fajta lesz? Vagy esetleg keverék? Nekünk a Nyunyó keverék, de nagyon édes, van olyan karakter mint a fajtatiszta kutyuKép

Igazad van, menjél gyerekezzél, ezek a napjaink meg vannak számlálva!Kép

Most robogok, szerdán benézek, amúgy csütörtökön megyünk, olyan fél 10 körül ok?

Puszi,
Tündér
tündér

Hahó!!

Megint sehol senkiKépKépKépKépKép

Mi voltunk Szegeden, találkoztunk a Beáékkal is, jól vannak!Kép

Itthon is dolgoztunk sokat a kertben, készülünk a télre. Tegnap vendégeink is voltak, úgyhogy, jó pörgös volt ez a pár nap. Holnaptól írok 4 beadós dolgozatot, ha minden jól megy ezzel 4 aláírásom meglesz.

Most megyek, mert vár a család.

Remélem azért holnap benéz mán vki más is rajtam kívülKép

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok!

Tündér, bocsi, nem is tudom, miért nem írtam, pedig akartam. Engem totál megviselt az óraátállítás, amikor már odáig eljutottam, hogy leülök a gép elé, kb. annyira volt energiám, hogy megnézzek egy-két dolgot, aztán tíz óra körül már mentem is aludni. Egyébként ma is ez lesz. Hosszú volt a mai nap, meg mondjuk ez a négy nap... megcsináltuk a kutyusnak a keritést (leválasztottunk a kertből egy részt, ahová nem mehet majd), Noncsi szobájában új padló van, nagyon szép, meg a nappaliban is történtek változások, szóval nagyon sok mindent csináltunk. Tündér, majd csütörtökön meglátjátok. Kép

Örülök, hogy találkoztatok Beáékkal, ugye azért jön majd ő is még erre a fórumra? Azért jó lenne... Azt hittem egyébként, hogy ezt a négy napot lent töltitek. Szombaton gondoltam is rátok, mi Kiskunfélegyházára mentünk le délelőtt megnézni a kutyust (Berni pásztor), gondolom, ti is az M5-ösön mentetek, nem?
Mi mindent csináltatok a kertben? Tényleg, nekünk szted kell vmit csinálni a tél kapcsán a növekedésben levő fűzfáinkkal? Még nagyon pinduriak...

Színház jó volt? Kép
Fodrász: nyáron nem voltam fekete, inkább sötét vöröses-barnás, vagy milyen. Akkoriban azon igyekeztem, hogy világosítsam a hajamat, hát, elég hamar megunktam, most újra fekete vagyok. Kép Most szombaton is mentünk volna fodrászhoz,csak teljesen elfelejtettük, hogy szombat munkanak, úgyhogy Balázs is dolgozik. Kép
Ja, végül pénteken mentem suliba, mert senki ismerős nem volt, aki ment volna helyettem, de asszem a mostani pénteket passzolni fogom. Vszínű bevállalja más azt a napot. Kép
Csütörtökön akkor várunk benneteket. Kép Ja, van kapucsengőnk, végre kicseréltük az elemet benne, úgyhogy elvileg működik is. De azért sztem hozz magaddal mobilt. Kép
Hideg van... és álmos vagyok. Úgyhogy most el is köszönök.
Pusza:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Akkor holnap megyünk, jó?Kép Viszek telefont!KépKép
Holnap dumcsi!

Pusza
Tündér
tündér

Ja vigyünk vmit?

Fornetti, ilyesmi?

T.
tündér

Szia!

Okés, jertek. Kép
Üdítő van, fini kenyér+felvágott, joghurt stb., szóval tízóraizni tudnak a lányok, meg persze te is, csak ma este akartunk venni a Sercliben pogit holnapra,de már semmijük sem volt, csak kenyér, úgyhogy tiszta ciki, de rágcsálnivaló nem nagyon van. Bár Noncsi nem is nagyon eszik mostanság ilyet, max. tízóraira egy Kinder tejszeletet kap, vagy almát, vagy banánt, szóval ezek vannak itthon, úgyhogy remélem, Ilang szereti. Kép Szóval köszike, miattunk nem szükséges Fornettit hoznod. Kép Mi majd kávézunk egyet. Kép Kép

Ne hari, de frisset akartam venni, erre így jártam. Kép Kép Kép
Azért ugye átjöttök még (ennek tudatában)???? Kép

Chrissy

Kép
chrissy

Szia!

Na, megvolt az oka a rossz előérzetemnek. Legalábbis remélem, más rossz már nem fog ma érni,főleg így, a 28.szülinapomon... Kép
Beszéltem a bőrgyogyinővel, kiderült, megint van két "társbérlőm", újabb antibiotikum kúra. De hogy tetézzem ezt is, amire az egyik baci érzékeny, a másik arra rezisztens és fordítva. Úgyhogy most el kell kezdenem ma szedni az egyikre egy bivalyerős antibigyót, mert az okozza a bőrtüneteimet (is), az egy hetes kúra lesz. Aztán utána pár napra rá el kell kezdenem szedni a másik bacira egy másik antibiotikumot újabb egy hétig. Annyira "boldog vagyok"! Kép Úgyhogy két hétig most tömhetem magamba a kefírt, meg a bifiduszos joghurtokat, hogy a bélflórám azért ne menjen galyra. De próbálom úgy megközelíteni a szitut, hogy lehetne rosszabb is és elvileg ha túl leszek ezen a kéthetes kúrán, rendben leszek. Kop-kop-kop. Kép
Szabolcsékhoz holnap megyünk, majd megírom, mit beszéltünk. Ámbár ha jól emlékszem, tavasszal nekem ott helyben vették le a vért. De azért megkérdem a beutalót. Kép Szegényt az előbb jól lefárasztottam megint a kínjaimmal, elmondtan neki a baci-sztorit, de rendes volt, ma fel is írja nekem az egyik antibiotikumot, Balázs munka után beugrik hozzá a receptért.

Na, de visszatérve a mai napra, örülök, hogy itt voltatok. Kép Noncsi első kérdése persze az volt, amikor bejöttem, hogy hol az Ilang? Kép Sztem tök édesek voltak együtt. Kép
Nemrég evett egy kicsit, most éppen "altatás" alatt van. Tényleg korán kelt, csodálom, hogy ilyen jól bírja. Én megint dög álmos vagyok. És olyan linknek érzem magam, hogy nem megyek be holnap suliba. Kép Pedig nem ártana egy kicsit lazítanom, annyira szigorú vagyok magamhoz. Kép
Ilang emlegette Noncsit? Kapott mobilt? Kép

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!!!

Annyira sajnálom!Kép Remélem azért ez az antibogyó kúra rendbehoz már végre!

Nagyon jól éreztük magunkat, legközelebb nektek kell ám jönnötök!Kép

Mégegyszer boldog szülinapot, fel a fejjel, a 28 egyébként pedig egy szép szám!Kép
Ilang kapott mobilt, már el is törte,Kép, és term. egyfolytában emlegti a Noncsit, vagy ahogy Ö mondja NoncsikátKép

Pusza és pihizzél, Rád fér!

Tündér
tündér

Hellóka!

Pont azon filózom egyébként, hogy vhogy fel kéne töltődnöm testileg-lelkileg, mert sztem eléggé le vagyok amortizálódva. Pedig én nem voltam ilyen beteges sosem. Nem tudom, miért jönnek ezek a dolgok elő mostanság. Kép
Mobil: akkor nem volt hosszú életű. Kár. Kép "Noncsika" nagyon aranyos Kép

Noncsi elég hamar elaludt, csak nagyon az ágy szélén. Kép Ilyenkor a hálóban szokott aludni, mostmár nem is dilizek ezen a témán, a lényeg, hogy este ebből nincs probléma. Akkor mindig a saját ágya felé veszi az irányt. Ja figyi, az jutott eszembe, hogy pontosan milyen állásra kerestek embert? Mert Anita is álláskeresésben van, ha esetleg még aktuális, szóljál légyszike. Kép

szia:Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

Halihó!

A kikapcsolódásra ajánlani tudom:
www.mandaladayspa.hu
Mi voltunk, az "egzotikus élmény pároknak" csomagon és baromi jó volt. 3-4 órát vki vigyázz a Noncsira, ti meg kettesben elmentek a Balázzsal. Mondjuk nem olcsó, asszem 23 ezer forint, de ez igazán kijár a szülinapodra nem?Kép Érdemes kipróbálni, sztem nagyon szuper!Kép

Állás: adminisztrátort keresünk, de nem tudunk sokat fizetni, ezért nem hiszem, hogy neki ez pálya lehetne, de ki tudja. Tudod inkább hosszú távra szeretnénk vkit, aki nem áll fel 1 hónap múlva, hogy jobb ajánlatot kapott.

Most menek, mert a mosógépem nem tereget ki helyettem, a feneKép

Pusza
Tündér
tündér

ezt elfelejtettem:

tudtál a dokinkkal beszélni végül?

Köszike, Tündér
tündér

Szia!

Bocsika, már megint nem írtam pár napja. Kép
De Balázs lebetegedett, őt ápoltam, meg a kapcsolatunkat. Kép

A mandaladay.spa jól hangzik, még jómúltkorában én írtam asszem nektek róla, nem? Vmikor az év elején... csak mi nem jutottunk el oda, de ahogy látom, ti igen. Kép Mesélj, milyen volt? Mármint úgy értem, hogy mi van a csomagban? Most így nem emlékszem... megéri azt a rengeteg manit? Bár a testi-lelki felfrissülés sztem elég sokat megér. Főleg mostanság nekem... én ugyani tegnap olyan szinten kibuktam a macskáimra, hogy vagy 3 percig levegő után kapkodtam. Nagyon rossz volt. Úgy felidegeltem magam, hogy alig tudtam lenyugodni. Már baromira elegem van abból, hogy egértetemekkel és egyéb maradványaival van tele a járda, kert. Tegnap kinézek az ablakon, erre látom, hogy a Pici egy újabb kisegeret hoz. Rohanok ki,még sikerül tőle megmentenem. Bekergetem a macskát a lakásba, megyek ki újra, erre látom, hogy a Csámpi veti rá magát. Na, én meg rávetettem magam a Csámpira, erre elkezdett rohanni az egérrel a szájában.. Kergettem össze-vissza a kertben, közben akadálypályán éreztem magam, mert ugye ugráltam át a kerités-elemeket, de sikerült megmentenem a bébi-egeret. Igaz, kicsit csapzott állapotban volt, meg nagyon lihegett már szegényke, de túlélte. ÚGyhogy bosszúból egész délután és este nem engedtem ki a két macskát. De ma reggel már megint itt fogadott a teraszon egy egérek. Persze holtan. Kép Szerinted mit csináljak, hogy ne fogjon egeret?! Kép

Anita nem az a típus... a gyerekei miatt tudod, ő nem is nagyon tud ugrálni. Nála a munkaidő nagyon fontos és persze vmilyen szinten a pénz is. Azért ha esetleg még aktuális lenne és úgy gondolod, írnál róla priviben pár sort?

Ja, arra gondoltam, hogyha van kedvetek, vmikor megismételhetnénk a talit. Én nagyon jól éreztem magam és sztem a csajszik is. Persze, csak ha te is szeretnéd. Kép

(megnézem, elaludt-e már a leányzó)

Chrissy

Kép
chrissy

Ja, Szabolccsal kapcsolatban:
nem tudom még, hogy tudunk-e menni hozzájuk szerdán, mert ma biztos nem jó még (Balázs miatt) és sztem holnapra sem lesz még 100%-os. Tudod, úgy meg nem kaphat oltást, meg azért őket sem szeretnénk lebetegíteni. Szóval ha a héten nem mennénk hozzájuk, akkor megkérdem mailben tőle és megírom a választ, jó?

Chrissy

Kép
chrissy

Halihó!

Jobbulást a Balázsnak, remélem ti nem kapjátok el!
A macskoszokkal kapcsolatban csak annyit, hogy az öszöntük ellen nem tudsz mit tenni, ezért állatok. A Nyunyó is levadássza/ná a madarakat, a vakondot, az egeret, a bármit, nem tudok vele mit tenni.Kép
A munkáról annyit, hogy az a döntés született, hogy belülröl töltik fel a helyet. SajnálomKép Ha lesz azért még lehetöség gondolok rá, okés?
A talit persze megismételhetjük, én benne vagyok, naná! legközelebb jöhetnétek ti is, Ilang is had küzdjön a cuccaiértKép
Doki: okés rendben előre is köszi, mármint a mail-es kérdezéstKép

Beáék jól vannak, csak rengeteg a dolog feléjükKép
Tényleg a Bettáékkal mi a helyzet? Hogy vannak?

Na most megyek mert házidogát kell írnom!

Pussz
Tündér
tündér

Ja azt elfelejtettem, hogy a mandalas csomagban mi is van:
Szal benne van a fürdököppeny, törölközö, papucs, szaunahazsnálat, tea, süti, pihi. Aztán elöször egy 2 személyes kádban, illóolajos, vagy ásványi sós fürdő, gyertyafényben, teázgatva, vagy borozgatva, ki mit kér kettesben, ez 20 perc. Aztán jön az 50 perces aromamasszázs, vagy lehet még svéd, vagy mélyszövetes is. Ezután levezetésként még lehet pihenni, olvasni, teázni, borozni, olvasgatni, majd szaunázni. ez cirka 3 órás peace, isteni! Én nem emléxem, hoyg írtad, én ezt nem ismertem, a barátainktól kaptuk ajándékbaKép Megbeszéltük Gazsival, hogy máskor is megyünk majd, mert nagyooooooon jó volt!Kép

Na mostmár tényleg megyekKép

Pussz
Tündér
tündér

Sziasztok!

Tündér, kíváncsi voltam, hogy tényleg csak képzeltem, hogy írtam már erről a mandaladayspa-ról, így utánaolvastam. Abban biztos voltam, hogy vmikor télen írtam róla, amikor már eléggé fáradt voltam és vizsgaidőszakom is volt. És tényleg! 2004.dec.21-én írtam, hogy milyen jó lenne oda elmenni. Kép Legalább nektek sikerült. Kép Majd talán mi is eljutunk oda vmikor az elköv. 5 éves tervben. Kép

Nyunyó Kép

Bettáék eladták a lakásukat, most anyóséknál laknak, elkezdenek építkezni. Könnyűszerkezetes házat húznak fel, úgyhogy elvileg hamar készen lesz. Kíváncsi vagyok már rá nagyon, mennék már vendégeskedni hozzájuk. Kép

Ma sétáltunk egy nagyon délelőtt Noncsival. Találkoztunk két anyukával+gyerekeikkel; megvitattuk a tárnoki ovihelyzetet, de nem lettünk sokkal okosabbak. Hát, majd kiderül, mi lesz... Ti hogy álltok az ovikereséssel? Felhívtál már párat?

Pénteken suliban vagyok. Kép Meg már tudom a vizsgarendemet is. Tul.képpen ha mindegyik sikerül elsőre, akkor nem lesz gázos a beosztás, csak nem szabad elúsznom semelyikkel sem. A nyakamon viszont itt van nov.24, amikor meg már a vázlatát be kéne adni a szakdogának és vhogy az még nagyon nem állt össze. Kép Jövő héten vizsgázom (pénteken), úgyhogy azért lassacskán bele fogok rázódni újra a suliba.

Elalszom... és hideg van. Kép
De azért jó a kedvem, csak álmos vagyok. Kép

Chrissy

Kép
chrissy

Réka, boldog névnapot!!!

Chrissy

Kép
chrissy

Hahó!

Köszike!Kép
Bocs, hogy csak most, de nem volt netünkKép

SuliKép Nekem írnom kéne a dogákat, de nagyon nyögvenyelösen megy. Egyre jobban látszik, hogy könyvtárba kéne mennem, na de hogy? Hova tegyem addig a csajt? Ma kiborított. Hazajöttünk a játsziról, mondtam, hogy még motorozhat egy kicsit, amíg én bepakolok. Erre elkezdett a tüzrakóban (!) játszani a hamuval. Mondanom sem kell mindene csupa olyan lett. Persze bejönni nem akart, ezért a nagy hiszti közepette engem is összekentKépKép Bejöttünk levetköztettem és beraktam a fürdökádba. Úgyis hajat kellett már mosni, így hajatmostunk, lefürdettem, körmötvágtunk, úgyhogy az esti tortúra letudvaKép Persze végigordította, de ezt már megszoktamKép Beebédelt, majd 2 perc alatt beájultKép

Megyek is mert vár a teregetés, meg vmit haladnom kéne a tanulással is.
Képzeld tegnap kipucoltam az egész házat, 5 órán át takarítottam...brrr.
De legalább megvan.

Na tényleg leléptemKép

Ui: Balázs meggyógyult már? A Szabolccsal tudtál beszélni, email-t váltani?

Pussz,
Tündér
tündér

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?