Sziasztok!
Jézus, tényleg tök rég jöttem! Ne harika!
Pénteken ugye egész nap suliban voltam, este mi hoztuk haza Noncsit Gárdonyból, úgyhogy elég későn érkeztünk meg, csütörtök este pedig a sulis dolgaimat pakoltam össze, meg kínlódtam a szakdolgozat témaválasztással.
Úgyhogy bocsika, én itt jártatom a számat, aztán meg nem írok.
Tegnap voltunk a Széchenyi-hegyen Úttörővasútazni, oda-vissza megtettük az utat, majdnem két órás volt. Én a végére már iszonyat fejgörcsöt kaptam, úgyhogy tegnap délutántól csak vegetáltam és már 9 előtt elmentem aludni. Ma délután gazoltunk a kerítés előtt, sztem csak a jövő héten fogjuk befejezni, de azért már alakulgat a helyzet, kezd rendezett kinézetet ölteni a portálunk.
Meg elültettünk a karifa helyére fűzfa-kezdeményeket, remélem, ők már meg fognak maradni, sajnálom, hogy a fenyőfánk nem bírta a kiképzést.
Meg nem jött már meg péntek óta és most ez eléggé stresszel. A pénteki teszt egy csíkot mutatott szerencsére, bár már az is két napja volt ugyebár...
Bea, anyagi helyzet ismerős, pár hozzászólásommal feljebb is volt egy-két utalásom már rá, sajna mi is eléggé gyatrán állunk. Sőt, a gyatra szó még rossz kifejezés is.
Tudom, hogy a GYED sem volt sok, dehát a GYES-nél azért ezerszer többet jelentett!
Milyen nyelvtáboros ajánlatról van szó???
A fotókért köszike, Kata nagyon sokat nőtt!!!
Német kiruccanás merre lesz?
Alvás-ötlet: köszike szépen, de Noncsi nagyon jól bírja, hogy nem alszik napközben. Én már kevésbé... legalább csak fél órácskát...
Tündér,
akkor szólj majd, ha jó lesz nektek vmikor, jó? Most pénteken lesz akkor a vizsga? Nekem két hét múlva pénteken.
Milyen autót néztél ki magadnak? Az autócsere tök izgis dolog, bár egy idő után már eléggé idegörlő tud lenni (úgy értem, ha már az 5. autó sem a megfelelő vmi miatt
).
Só-liszt gyuram, tök eccerű, annyira, hogy még én is az első kört elcsesztem.
Pedig le is volt rajzolva. Csak én azt, hogy 0,5 pohár víz, úgy értelmeztem, hogy 0,5 dl víz. Hát, utána kellett bőszen tenni bele a lisztet még, hogy normális állaga legyen, de azt már csak "érzésre" csináltam és nagyon jól sikerült.
Lassacskán nekiállunk Noncsival festegetni is. Majd szólj akkor, ha van kedvetek, csinálhatunk kéz-tapi lenyomatokat is.
Ovikérdés: egyetértek, én sem szeretném Noémit hurcolni a dugóban. Meg nem jó, ha korán kell kelnie. Péntekenként apuék szoktak vigyázni néha Noncsira, olyankor leviszik Gárdonyba és érdekes, azokon a reggeleken Noncsi úgy alszik, mint egy mormota, nem hajlandó felkelni még 8-kor sem. Murphy.
Ja, szakdoli témát leadtam, az ENSZ Munkaügyi Szervezetéből fogom írni. Éjjel már azzal álmodtam. Rémálmok.
Na mentem, sztem korán fekszem le, nagyon álmos vagyok.
pusza:Ch.