Sziasztok Lányok!
Borkadorka! Köszike a vásárlást.
Én de jó bunkó vagyok, meg sem kérdeztem, h mi volt a vizsgálatokon.
Ne hari! De örülök, h minden rendben Veletek!
Lyly! Merre jártál drága? Hívtalak, de nem vetted fel, meg szerintem az Eszti is hívott. Nah, majd legközelebb megyünk, akkor jöszöl Te is jól!
Ildi! Ügyesen megvarrtad a gatyókat, meg a szoknyát! Gratula!
Annácska! Örülök, h Nálatok is minden rendben van!
Rita! A barackos husi receptjét nem toom, de leírom nagyjából!
Cory! Most ne figyelj ide!!!!
Pulykamell filé, vagy csirke. Kikloffolod. Befűszerezed, ahogy szeretitek, és kisütöd csak úgy olajba, hírtelen. A barack, az a normál háztartási befőtt, vagy konzerv. Egy kicsit meg kell párolni, úgy ahogy van a levében. Kis extraként nyakon lehet önteni valami alkohollal, és megflanbírozni. Nem toom, lehet nem jól írtam. Szal meg kell gyújtani egy kicsit, had lángoljon.
Konyhára vigyázni!
Kész a husi, kész a barack. Husikat egy tepsibe, vagy akármibe, ami bírj a sütőt, belehelyezed, barackot a tetejére, és vagy lapka sajtot, vagy bármilyen sajtlapokat a tetejére. A barack maradék levével meglocsolod, és mehet a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, akkor kész is van. Valami köretet gyártasz hozzá, és lehet csócsálni jól.
Én megint brokkolis pittyputtyot csinálok mellé. Az is baromi egyszerű. Tejfölbe egy kis liszt, nem sok, só, bors, meg még valami fűszer, ahogy tetszik. Lehet bele sajtot is reszelni. Brokkolikat elrendezed egy tepsibe, leöntöd ezzel a cuccal, és még egy nagyon pici pirospaprikát szoktam a tetejére tenni, mert úgy guszta, és sütő. Itt addig kell sütni, h a brokkoli jó legyen, mert az ugye nyers. Na, már csorog is a nyálam.
Cory! Most már figyelhetsz!!!!
Niki! Nagyon helyes a csillagocska.
Remélem én is megkapom. Félek, h lecsúsztam róla.
de bízok benne.
Cory! Remélem jobban vagytok! Sajnálom a kismanódat.
Bizti, nagyon fájt neki, és eléggé megijedt.
Küldök neki gyógypuszit! Add át majd neki!
Babazene! Akinek kell, szóljon! E-mailen megbeszéljük! Profilomban!
Velem annyi van, h holnap reggel tud mondani a doki bármit. Remélem nem lesz semmi bacim, miazmásom, és csak feleslegesen szúrtak meg.
(jól fáj a helye) Most kira, mert egyáltalán nem fáj a pocim. Úgyhogy nekem is az a sejtésem, h csak a méhem vacakolt valamit, vagy Alex lefejelt ott valamit, lent.
Szal most jól vagyok (kopp-kopp-kopp) !
Jah, és édeseket túrtunk.
Majd teszek fel képeket.
Most futok ABC.
Kell a tejfől a brokkolihoz.
Pusza!
Nancsika
21+1