Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika!
Rendben, akkor reggel még beszélünk.

Lyly!
Jössz te is velünk? Mert akkor téged is felveszlek valahol.

Ildi!
Nagyon ügyesen átalakítottad a ruhákat! Bár szeretek varni, de az átalkításokhoz nincs sok türelmem.

Na szóval, voltam ma sok vizsgálaton:
Flowmetria - minden rendben, a meszesedés nem gyorsult fel, jó a keringés a méhlepény és a magzatok között.
UH - Az "A" baba fejvégű fekvésbe fordult (esély a normál szülésre), 28 hetesnek, 1,2 kg-nak mérték őt. A "B" baba viszont haránt fekszik és a fejlődése kicsit lelassult (3 hete még mindkettő egyforma paraméterekkel rendelkezett), méretei 26+4 hetes biometriának felelnek meg, súlyát pedig 1 kg-ra becsülték.
Méhszáj - teljesen zárt, a dokim mondta, hogy az lenne a jó, ha a "B" baba még egy kicsit harántfekvésben maradna, mert addig nincs veszélyben a méhszáj, persze csak ha pihenek.
Következő Flow + UH + doki 3 hét múlva, de azt követően már hetente kell járnom + CTG is lesz.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok Kép
Ildi Kép
Nagyon guszta a görögsali, úgy megkivántam, pedig tegnap ettem Kép
Ügyes lányka vagy Kép Tetszenek az átalakítások Kép
Bízzál benne, hogy a szülésznőd nem épp akkor akar szabira menni, mikor a kisasszony útnak indul Kép

Zsu Kép
Pihenjél, vigyázz magadra Kép

Vok Kép
Az árakról kaphatok valami infót, legalább nagyságrendet tudjam Kép

Angi Kép
Örülök, hogy nem keménykedsz Kép
Te aztán belehúztál turi ügyben Kép

Bori Kép
De jó, hogy ilyen remek híreket kaptál Kép
Drukkolok, hogy legalább a 38. hétig így is maradjon. Pihengess, ne sokat festegess Kép
Holnaphoz jó turizást Kép

Voltam ma uh-n:
Egy rakás dolgot írtak a lapomra, de a lényeg, hogy minden rendben. Persze ezt a doki nem mondaná ki a világ minden kicséért sem, csak annyit mondott, hogy amit most lehetett szűrni abban nem találtak eltérést Kép
Sajnos számokat nem mondott, így nem tudom mekkora most a pöttöm Kép De sabaj, majd a következő uh-n megtudom hogy fejlődik Kép
Pénteken úgyis megyek még egy magzatszív uh-ra, ott megkérem a dokinőt, hogy mérjen nekem egyet Kép
Ja, a méhszáj C3000, persze már megint nem tudom melyik szám mit jelől, csak azt hogy ez teljesen jó Kép

Annácska 19+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska!

Úgy örülök, hogy minden rendben nálatok! Az elején már kiizgulhattad magad az egész 9 hónapra, remélem most már végig minden nyugis lesz!

Ildi!
Szuperek az átalakítások! Nagyon ügyes vagy!
Én sajna nem tudok varrni, de kb 17-18 éve sokat kötötte, lehet hogy újra kellene próbálkoznom?

Nancsika!
Minden oké lesz! A fő, hogy a Pici jól van, és fejlődik. A kajcsik nagyon guszték! Hogy csináltad a barackos husit?

Muszma!
Üdv! Gyere gyakran.

Rita
21+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Eszter,

a nagyszülőkön ne is próbálj meg eligazodni unokaügyben, és készítsd fel a lelked arra, mi lesz még itt, ha megszületik a babó. (Gyűjtsél sok-sok önbizalmat, mert azt az első, lelkileg amúgy is labilis hetekben a nagyszülők és egyéb jóakarók előszeretettel nyírbálják - minden jó szándékuk mellett, vagy ellenére? Kép)

Hú, Angi, szép kis turigyüjtemény, köszi! Gyorsan elmentettem Kép

Nancsi, Borka, Anna, örülök, hogy jó híreket kaptatok Kép

Ha valakinek van ingatlanos honlapgyűjteménye, azt is szívesen veszem Kép (Mi is lakáseladás -vételben vagyunk. És ki vagyok akadva azon, hogy nekünk csak új lakás esetén jár szocpol, mert párom már elmúlt 35. Tehetek én róla, hogy ilyen későn érő típus? Kép)

GyeZsu
gyezsu

Angi: Tényleg jó hely, főleg nyáron a Duna parton minden szombaton zenés buli van. Még a gyerkőcökkel is lemegyünk sokszor. Nekem azért is jó, mert BP. sincs messze és ott a munkahelyem is. Persze még 3 évig hiányolniuk kellKép

Gyezsu: Én is gratulálok a félidőhöz, már csak 20 hét!Kép

Bori: Remélem továbbra is minden rendben lesz Veletek! Az ikrek sem egyformák, az azért jó, hogy már mindketten 1kg felett vannak!

Annácska: Örülök, hogy minden ok a babával!Kép

Méhszáj: 3 - méhnyak hossza, 0 - méhszáj nyitottsága, 0 - középső rész nyitottsága, 0 - belső rész nyitottsága
Tehát Neked 3cm hosszú és teljesen zárt!!Kép

Hízás: Én a múltkor 25 kilót híztam, ebből szülés után lejött 10 kiló, a szoptatáskor (17 hónap) egy dekát sem fogytam Kép
Fogyózni szopikor nem szabad, mert az ürülő méreganyagok belemennek a tejcibe. Hát ez engem nem fenyegetett.

Tünde 26+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Ma is kidobott az ágy reggel hatkor, így netezek egy kicsit, mielőtt újra vízszintesbe kerülök....

Nagyon remélem, hogy a doki megnyugtat holnap reggel, és a szigorú fekvést felváltja a pihenés. Az ok, hgoy itthon vagyok ,meg nem csinlálok semmit, de ez a semmittevés az agyamra megyKép No meg a kicsi fiam is nehezen bírja, pedig még itthon van az apja, dde mi lesz holnap mikor dolgozik??? ÁÁÁÁÁÁ

Borkadorka, drukk megyKép

Pusz, Zsu
22+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah és a szexet teljesen beszüntettük, mert nagyon nem volt jó, meg emiatt a hátfájás miatt is, de azóta meg őrülten kívánomKép Nagyon gáz...

na mind1 ez vanKép

Megyek alunniKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt.

Bori,
de szép nagyok már a babák! Tényleg nem lehet semmi ezt a 2,2 kg-ot cipelni. Örülök, hogy a meszesedés nem rosszabbodott! Akkor most hajrá a 30. hét!!!
Nancsika,
ne izgulj nem lesz baj, biztos csak a méhed nő, de fő az elővigyázatosság! Pihengess is!! Ha nem találkozunk, akkor vegyetek nagyon szép dolgokat! Én csak 3körül megyek be a városba és 4:15-re vár a dokikám. Kép
Annácska,
a lényeg, hogy minden oké a babával. A méhszáj 3000 teljesen oké.
Zsu,
pihenj, amennyit csak tudsz!
Gyezsu,
nem voltam még ezekben a turikban, de itt találtam a listát a neten és lehet, hogy jól jön valakinek! Kép

Szép napot mindenkinek!
Angi és Lidi
26+4
angi79

Sziasztok!

Vas Ildi: nagyon tutik a ruhák, amit átalakítottál. Olyan ügyes vagy, hogy nem győzlek dícsérni. Bárcsak nekem lenne ilyen varrótehetségem...

Ma is dolgozom, de ez a BKV egyre durvább. Rengetegen voltak a buszon, persze senki nem vette észre, hogy babát várok. És még belém is könyököltek. Hát akkor elborult az agyam. Kép De aztán beálltam egy nyomulós mama mögé, és így találtam egy helyet. Elég vicces volt. Kép

A cukros löttyhöz szükséges port (szőlőcukor) a doki írja fel, és ki kell váltani egy receptet. Abból lesz a koktél.

Szurkoljatok nekem ma délutánra, mert egy nagyon klassz helyen fogok előadást tartani, és izgulok egy kicsit. Összesen 3 óra hosszú lesz, egy kollégámmal közösen csináljuk. A lelkiismeretem nyugodt, mert felkészültem, de hát bírni fogom-e fizikailag?

Holnap reggel meg laborba kell mennem, cukorterhelés, pisi, stb. Csütörtökön meg a belgyógyászhoz, aki megnézi a vizeleteredményeket. (Mert túl sok, kb. 5 l vizet iszok meg egy nap alatt.)

Kellemes napot mindenkinek, és jó sok pihenést.

Mariann
24+2

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka,
sajnállak a BKV miatt és teljesen átérzem a helyzetet! Kép
Megy a drukk az előadáshoz és a vizsgálatokhoz!!
angi79

Sziasztok!

Köszönöm a kedves üdvözlést, akkor maradok nálatok. Ma végre kedvem is van írni, ugyanis ma és holnap szabin vagyok. Igaz, hogy a nyáron történtek és a korábbi 2 császár miatt duplán itthon kéne lennem, de 1 hónapot még valahogy ki kellene bírnom. Rengeteg a munka -persze a stressz is- és kevesen vagyunk, ráadásul vizsgák miatt többen szabin vannak. Ezért úgy gondoltam, -a dokival egyeztetve- hogy lojális leszek egy kicsit, pedig még 18(!) nap szabim van ez évre. Viszont nagyon kimerültem, ezért kértem most 2 nap szabit. Még a nap is másképp süt! Felszabadult vagyok, a rosszullét is elkerül. Pedig a meló érdekes, a kollégák aranyosak, csak engem már más foglalkoztat. Ergó egy nappal sem dolgozom tovább, mint a szükséges. Még 3,5 hét.

Lyly! Akkor a környékünkre költöztök! Mi ugyanis Szfváron lakunk, annak is a legszélén, hozzátok legközelebb. Imádjuk ezt a vidéket, jól fogod magad érezni. Na jó, én ezer éve itt lakom, tehát nem vagyok elfogulatlan.

Ahogy olvasom, nem vagytok megelégedve a védőnénikkel. Ezek szerint én szerencsés vagyok. Mondjuk mi majd baráti viszonyban vagyunk, gyerekeink egy ovis csoportba jártak. Ja! Nálunk 1 zsemle és 1 kefír a menü cukor-ügyben. Reggel itthon megeszem, és 1 óra múlva megjelenek a VÉDÕNÉNINÉL, ugyanis ő csinálja a vizsgálatot. Éhgyomorral nem vizsgál, azt mondja, hogy az az álláspont, hogy azt fölösleges vizsgálni, mert az nem szokott magas lenni, akkor meg minek 2-szer böködni, meg 1 órán át ücsörögni.

Na, most ennyi, vigyázat, ma még jövök, le sem tudtok lőni, ha beindulok, de rengeteg kérdésem van.

Remélem mindannyian jól, jobban vagytok!

Zsuzsi

Kép
KépKép
zsugyu

Sziasztok Kép
Tünde Kép
Köszi a méhszájinfót Kép Megpróbálom megjegyezni, de nem igérem Kép

Mariannka Kép
Drukkolok, hogy jól sikerüljün az előadásod Kép Biztos bírni fogod Kép
A BKV-t sajnálom, de úgy látszik néha jól jönnek a nyomulós mamik Kép

Zsuzsi Kép
Örülök, hogy örülsz a szabidnak Kép Akkor most csinálj mindent kedved szerint Kép

Annácska 19+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Szeretettel üdvözlök minden új topiktársat, nagy-nagy gratula a babókhoz és érezzétek jól magatokat nálunk:-)))

Tegnap is bele-beleolvastam a topikba, de valahogy nem voltam formába, hogy írjakKép Sorry, nem éreztem a lendületetKép
Angi! Drukk a dokihoz! Terhesgondozás lesz? Ilyenkor van UH? Írj majd! Mindjárt külök mail-t!Kép

Eszti! Köszi a PP-s beszámolót, ment mailKép

Ildi! Nagyon tuti ügyes vagy! Kafik lettek a cuccokKép És jól elkezdett nőni a pocidKép

Nicika! Neked is jó sokat nőtt a pocid egy hét alattKép És köszike a képkereteket, meg a sok-sok hasznos linket a táblán, és persze magát a táblátKép

Mariannka! Kitartás az előadáshoz, biztos bírni fogjátok, csak utána lesztek nagyon fáradtakKép Cukortesztet túl lehet élni...(bár én nem bánom, hogy egyelőre úgy tűnik, megúszom a kötelezőt)

Zsu és Nancs! Pihizzetek sokat, vigyázzatok magatokra és a babócákra!

Borka! Drukk,hogy "B" baba jól érezze magát még egy darabig ebbe a pozícióbanKép

Annácska! Örülök,hogy jól vagytok, most már maradjon is így a végéigKép

Bocsi, nem jut eszembe egyelőre más, hogy kinek mit kell írnom, de szerintem ma úgyis itt fogok szobrozni a gép előttKép

Szép napot Mindenkinek, varrósoknak jó vásárlást!

Anita és Botondka (24+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Kép

Annácska Kép
Látom túl vagy a laborvezetői uhán, sokat kellett várnod, vagy szerencséd volt.
Amit irtál abból ugyanazt szűrűm le, hogy neked se mondott semmit és számadatot se mondott.
Majd a következő uhán megtudjuk a minket érdeklő adatokat, a lényeg hogy jól van a babó.

Mariannka Kép
Kitartás, és tuti birni fogod az előadást, babó is biztos segiteni fog, hogy minden simán menjen.
A bkvét sajnálom, de sajnos nagy az isten állatkerje és oly alacsony a kerítés Kép
Legalább felkészülsz egy kicsit, ha majd babakocsival fogsz közlekedni, nah ez se egyszerű eset, engem kétszer is az ajtók közé zártak így, mondanom se kell hogy nem tette zsebre a vezető amit utána kapott tőlem.

Vas/Ildi Kép

Nagyon ügyi vagy, klasszul átvariáltad a ruhákat.
Nekem valahogy mostanában nincs idegem varrogatni, pedig ötleteim lennének..

ÜDv az új mamiknak és jó babavárást nektek!

Nicika Kép
gratula a kislányhoz, bár majd akkor lesz tuti biztos ha már kibujt Kép
Multkor néztem a táblát és ha jól láttam betettél hozzám egy pocis képet, amin tuti nem én vagyok, mert én még nem fotoztattam le a nagy mihályomat Kép
Lenne még egy adatom: első babó neve Dani, kora 23. hónap, köszi ha beteszed ezt is Kép

Ma megyek védőnőhöz, remélem minden rendben lesz, a vérnyomimra leszek igazán kiváncsi, a többi méricskélés nem igazán hozz lázba Kép

Legyen szép napotok!

Ági
22+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ágiboszi! Hozzád nem is tettem be pocakfotót! Csak egy uh képed van fent! A fiadat pedig beírtam!

Lányok! Végre megjött a Pampers csillagom! Nagyon édes és egyáltalán nem kicsi szerintem! Megmutatom:

Kép

KépKép
nicika

Egyébként üdvözlök minden új kismamit!
Bori! Már jó nagyok a babáid! Szorítunk nekik, hogy úgy feküdjenek ahogy kell!

KépKép
nicika

Jaj, én is elfelejtettem írni! Tegnap mi is megkaptuk a Pampers-csillagot, nagyon édiKép Felakaszottam az üres babaszobába, a leendő kiságy felé/melléKép

Ági! Gond szokott lenni a vérnyomásoddal? Magas?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szerintetek a 130/80 körüli vérnyomás az jó?

KépKép
nicika

Sziasztok,

Anita,
küldtem én is emailt. A Pampers csillag szerintem is jó! Nekem a múltkor nem sikerült regisztrálni, de ma talán megpróbálom. A dokinál terhesgondozás lesz, gondolom uh is. Majd írok este!
Puszi. Angi
angi79

Ja és tegnap a Csema sms-t írt nekem hogy sajnos újra kórházban van, mert megint görcsöl és infúzióra tették! Kép

KépKép
nicika

Nici,
az oké még. A tartós 140/90 a gáz, illetve ez felett.
angi79

Akkor jó! Ez alatt szokott lenni és inkább 110-120 körüli!

KépKép
nicika

Nicika! Tényleg tökéletes a vérnyomásod! Nekem is 110 szokott lenni, mióta babát várok, a kórházban volt 130, de akkor nagyon ideges voltam és sírtamKép

Szegény Csema, nagyon sajnálomKép Drukkolunk neki megint ezerrelKép

Angi! Köszi, elolvastamKép Akkor csüt-ig még egyeztetünk!Kép
Akkor kik tudnak jönni a talira? Vki meg tudja mondani?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Gyezsu,
én a www.ingatlan.lap.hu oldalakon találtam nagyon jó ajánlatokat, a telkünk is itt volt hirdetve. Sok-sok ingatlanos oldal van itt.

Zsuzsi,
töxuper, hogy ti is ott laktok! Nekem nem idegen a környezet, mert a húgom Szfváron végzett a Kodolányin, én pedig, mint amatőr régész, sokat jártam Tácott és Szabadbattyánban, továbbá Akarattya a kedvenc balatoni fürdőhyelünk a párommal. Szóval remélem, jól fogjuk érezni magunkat.

Borka,
nagyon jók a hírek! Tessék dudorászni a lepénykének, hogy minden oké legyen, és babáknak is! Szép nagyok már a kicsikéitek!Kép

Ildi,
nagyon jók az átalakított ruhák, és te is nagyon csini vagy!Kép

Mariannka,
megy a drukk az előadáshoz! Ügyi légy/legyetek!

Nancsika,
ugye, jobban vagy már?

Zsuzsófi,
te is pihizz sokat, és ne aggódj!

Lányok,
ma írattam fel én is gyógyharisnyát a sebészeten, itt Zuglóban nem is kellett beutaló hozzá, ráadásul két nénike volt csak előttem.
Van a bal lábszáramon egy kb. félcm-es vörös pukli, amire én azt hittem, a korábban (kb. 5 éve) beszakadt kullancs feje, aztán a sebész azt mondta, hogy ez egy jóindulatú bőrdaganat, de ajánlott kivetetni. Most nem tudom, el merjek-e menni csütörtökön erre az ambuláns műtétre, mert félek, hogy az érzéstelenítés árthat a babának, bár a doki tudja, hogy kismama vagyok. Szerintetek mit csináljak?
Ráadásul fogdokihoz is megyek pénteken, mert kilyukadt egy fogam.Kép

Lyly
23+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Én amondó vagyok hogy aki megy talira az írja be ide, én meg beírom a táblába a nevét! Eddig csak Vok neve van a listában!

KépKép
nicika

Lyly! Én azt mondom hogy az orvost kérdezd meg hogy a babára nézve milyen hátranyai vannak a műtétnek!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Kész vagyok. Sikerült összetörnöm a gyerekemet. Na, nem vészes, de még mindig nem sikerült magamhoz térnem. Leesett egy mászókáról. Persze fejre. Alatta nem gumitégla van, hanem kavics. A homlokát két helyen felvágta. Üvöltött, homlokán csorgott a vér... Mázli, hogy a játszótérhez legközelebb eső csap a gyerekrendelőben van, úgyhogy bevittem, az ott lévő doki megnézte, elmondta, mire figyeljek... És készüljek nagy lila puklira. Mindeyg, ez a legkevesebb.

cory 21+5

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Találkára jönnek: Cory, Vas, Titati, Esztipeszti, Nancsika, Tünde, Lingelera, Borka, Babetta, Mariannka, Mamacka , Anita, Lyly, Vok, Gyezsu és én. Remélem nem hagytam ki senkit. Vagy Annácska is jön?
Lyly,
szerintem is a dokit kell megkérdezni, de az érzéstelenítő az első harmadban káros. Drukkolok!
angi79

Nici: én megyek.
Csemának meg drukkolok!

cory
Budapest

nikica,
én is kaptam Pampers csillagot!!!
Muszma,
remélem nektek is összejön a kéró.

Turiztam 500 Ftért rugit szupi állapotba a Rákóczi téren az Ármániával szemben, rengeteg cucc van, tök jó állapotban és olcsón.

Mostanában nem szedek semmilyen vitamint, nem akartam agyonvitaminozni a babát. De többször is rosszul lettem, szédülés, hőhullámok, hasfeszülés.
szedjek én is Magne B6ot? Meg valami vas is kéne, pl. Ferro Comp. Lehet a kettőt kombinálni?
katicuska

Lyly! Én 5 érzéstelenítőt vettem fel a fogamba, mikor jártam kezelésre 20-21 hetesen, hál'Istennek semmi baj nincs! Szerintem a Te esetedben sem lehet vészesebb, mert lokális érzéstelenítésről lenne szó, gondolom! Mindenesetre a csajokkal egyetértésben konzultálj a dokiddal, biztos, ami biztos alaponKép Drukk! Fogdokihoz is!

Cory! Sajnálom a gyerkőcöt! Szegényke, biztos nagyon megijedt! Valószínűleg pár napig biztos nagyon érzékeny lesz neki, de szerencse, hogy nem történt nagyobb baj! Rókakomával mi újság, vagy ne is kérdezzem?

Angi! Köszi a listát! Tökre izgatott vagyok miatta, nagyon váromKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: ma még nem hánytam, de kb ennyit tudok mondani Kép

cory
Budapest

Cory! Sajnálom! Kép Reméljük annyira nagyon azért nem fáj neki!

A talira menős csajok nevét beírtam a táblába!
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

nikica,
a táblában nálam mi az a 3000 a méhszájnál?
É csak annyit tudok, hogy 2 hete teljesen zárva volt...

Talira lehet még jelentkezni?
Mi a program?
katicuska

Csajok, akik jönnek a talira! Valaki nem tudna nekem hozni egy Babazene CD-t valamilyen formában (átírva és rendezzük az anyagiakat v kölcsön, és visszajuttatom vhogy)! Nekem anno sajna csak 3 számot sikerült lementenem, mikor Nicika felpakolta és nagyon szeretném a kis törpémnek bekapcsolni!

Előre is köszike!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Én is szeretnék babazenét!!!!
A tali a pestlőrinci strand utcájában lesz? Mert ha igen és nincs messze gyalog az Üllőitől akkor szívesen mennék
katicuska

Ági Kép
Igen túl vagyok a laborvezetőin Kép Több mint egy órát kellett várni mire végre megjelent a doki. Csak ketten voltunk tegnap, viszonylag gyorsan végeztünk, de engem nagyon zavart, hogy egy szót sem szólt Kép Azért jó lett volna, ha legalább annyit elmond hogy hol és hogy fekszik és mekkora a baba.
A következő uh-t tuti simán akarom megcsináltatni, akkor legalább a méretek tudni fogom. A lányom számon is kérte rajtam (tudta, hogy megyek uh-ra), hogy mekkora most a baba, hány cenit és hány deka, de nem tudtam megmondani.

Visszaolvasok Kép

Annácska 19+1

annácska

Nici Kép
Látom neked is meg van a kis csillagod Kép

Lyly Kép
Az érzéstelenítés ha helyi pl a fogban az nem árt a babának Kép
A bőr ambuláns műtéttel kapcsolatban szkeptikus vagyok, de hát a doki tudja. Kérdezz meg más orvost is. Vagy van egy lista a Kismama újság végén és van közte egy telefonszám ahol gyógyszerszedéssel kapcsolatban lehet érdeklődni, hogy mit lehet és mit nem. Kérdezd meg az ő véleményüket is Kép

Annácska 19+1

annácska

Cory Kép
Nyugi, nem lesz semmi baja Kép
Szerintem minden gyerek átesik kisebb nagyobb baleseteken Kép Figyeld a viselkedését Kép

Anita Kép
Nekem sajnos nincs meg, de én is szívesen fogadom Kép

A talira én is megyek, ki ne hagyjatok Kép

Annácska 19+1

annácska

Cory Kép
Nyugi, nem lesz semmi baja Kép
Szerintem minden gyerek átesik kisebb nagyobb baleseteken Kép Figyeld a viselkedését Kép

Anita Kép
Nekem sajnos nincs meg, de én is szívesen fogadom Kép

A talira én is megyek, ki ne hagyjatok Kép

Annácska 19+1

annácska

Úgy látszik megint szórakozik a net Kép

Merre jártok?

Annácska 19+1

annácska

Katicuska! A 3000-es méhszáj érték azt jelenti hogy teljesen zárt! Kép

KépKép
nicika

Annácska: tudom,hogy nem lesz semmi baja, de azért az sokkolt, ahogy csorgott a vér a fejéből. Na, jó, nem részletezem a dolgot. Voltak már nálunk nagy esések, de a véres dolgokat eddig megúsztuk.

cory
Budapest

nikica, köszi az infót!
Ilyen tudatlan vagyok...
katicuska

Sziasztok Kép

Nicika Kép

Nagyon szépen köszi, hogy betetted Danit a táblába, és a poci fotó miatt csak azért irtam, mert amikor néztem akkor tényleg az volt ott és nem a 4D kép,de tuti akkor még szerkesztettés közben lehettél amikor megkuksiztam.

Köszi a hírt szegény Csemáról, hát pünkösdi királyság volt neki az itthon lét, de az a lényeg hogy biztonságban legyenek mind a ketten.

Anita Kép
Sajnos pocsék a vérnyomim, anno a fiamnál toximia miatt 8 hetet bent is töltöttem korházban. Most amikor kiderült a babó akkor rögtön gyógyszerelni kezdtek, havonta kell mennem monitorozásra (24 órás vérnyomi mérő a karra) és a dokim ellenőrzi hogy kell e módositani az adagon.

Annácska Kép

akkor hozta a formáját a doki, nem hazudtolta meg magát, órás késés plusz a néma leventeség.... Tudod az ilyen pasiknak csak azt kívánám hogy egyszer átélnék milyen babát várni, izgulni stb... lehet hogy nagyon megváltozna a nézetük... álom édes álom KépKép

Cory Kép
Nyugi, figyeld őt ahogy a doki mondta, és ha bajt látsz akkor irány vissza vele, (nálunk is volt hogy leesett az ágyról beverte elég csunyán a fejét és lesni kellett nehogy hányjon, szédüljön, vagy feltünően aluszékony legyen )

Nekem már vagy két hete megérkezett a csillag, elpakoltam mert már volt egy ilyenünk, amit Dani folyton hurcibál, igy legalább majd ha jön a tesó akkor neki is lesz különbejáratú.

Katicuska Kép
a magnéziummal és a vassal csak egyre figyelj: a két bogyó bevétele között legalább 3 óra teljen el, mert az egyik gátolja a másik felszívódását ha egyszerre veszed be.

Most menek a védőnénihez, majd később jelentkezem még, jah a talira én is szeretnék menni, de csak holnap derül ki hogy tudok e vagy sem.

Ági
22+5

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok Lányok!

Borkadorka!
Köszike a vásárlást.Kép Én de jó bunkó vagyok, meg sem kérdeztem, h mi volt a vizsgálatokon.Kép Ne hari! De örülök, h minden rendben Veletek! Kép

Lyly!
Merre jártál drága? Hívtalak, de nem vetted fel, meg szerintem az Eszti is hívott. Nah, majd legközelebb megyünk, akkor jöszöl Te is jól! Kép

Ildi!
Ügyesen megvarrtad a gatyókat, meg a szoknyát! Gratula! Kép

Annácska!
Örülök, h Nálatok is minden rendben van! Kép

Rita!
A barackos husi receptjét nem toom, de leírom nagyjából!
Cory! Most ne figyelj ide!!!! Kép
Pulykamell filé, vagy csirke. Kikloffolod. Befűszerezed, ahogy szeretitek, és kisütöd csak úgy olajba, hírtelen. A barack, az a normál háztartási befőtt, vagy konzerv. Egy kicsit meg kell párolni, úgy ahogy van a levében. Kis extraként nyakon lehet önteni valami alkohollal, és megflanbírozni. Nem toom, lehet nem jól írtam. Szal meg kell gyújtani egy kicsit, had lángoljon.Kép Konyhára vigyázni! Kép Kész a husi, kész a barack. Husikat egy tepsibe, vagy akármibe, ami bírj a sütőt, belehelyezed, barackot a tetejére, és vagy lapka sajtot, vagy bármilyen sajtlapokat a tetejére. A barack maradék levével meglocsolod, és mehet a sütőbe. Ha ráolvadt a sajt, akkor kész is van. Valami köretet gyártasz hozzá, és lehet csócsálni jól.Kép Én megint brokkolis pittyputtyot csinálok mellé. Az is baromi egyszerű. Tejfölbe egy kis liszt, nem sok, só, bors, meg még valami fűszer, ahogy tetszik. Lehet bele sajtot is reszelni. Brokkolikat elrendezed egy tepsibe, leöntöd ezzel a cuccal, és még egy nagyon pici pirospaprikát szoktam a tetejére tenni, mert úgy guszta, és sütő. Itt addig kell sütni, h a brokkoli jó legyen, mert az ugye nyers. Na, már csorog is a nyálam.Kép
Cory! Most már figyelhetsz!!!! Kép

Niki!
Nagyon helyes a csillagocska.Kép Remélem én is megkapom. Félek, h lecsúsztam róla.Kép de bízok benne.Kép

Cory!
Remélem jobban vagytok! Sajnálom a kismanódat.Kép Bizti, nagyon fájt neki, és eléggé megijedt.Kép Küldök neki gyógypuszit! Add át majd neki! Kép

Babazene! Akinek kell, szóljon! E-mailen megbeszéljük! Profilomban!

Velem annyi van, h holnap reggel tud mondani a doki bármit. Remélem nem lesz semmi bacim, miazmásom, és csak feleslegesen szúrtak meg.Kép (jól fáj a helye) Most kira, mert egyáltalán nem fáj a pocim. Úgyhogy nekem is az a sejtésem, h csak a méhem vacakolt valamit, vagy Alex lefejelt ott valamit, lent.Kép Szal most jól vagyok (kopp-kopp-kopp) !Kép

Jah, és édeseket túrtunk.Kép Majd teszek fel képeket.Kép
Most futok ABC.Kép Kell a tejfől a brokkolihoz.Kép

Pusza!

Nancsika
21+1

Kép

Kép
nancsika

Nancsika! Csillag ügyben hogyha bent voltál az első 1000 regisztrálóban akkor a válasz emalban írták hogy 1 hónapon belül küldik a csillagot! Nem kaptál ilyen emailt?

KépKép
nicika

Kép

Kép
nancsika

Niki!
Nem emléxek e-mailre.Kép
Ho is volt az oldal?

Kép

Kép
nancsika

KépKép