Sziasztok Lányok!
Itt vagyok én is
De én nem tudom, miért, sehogy sem jutok géphez
Na mindegy, fő hogy most tudok írni.
Szirom,
tényleg nagyon ügyes vagy a figurákkal, szerintem szuper jól néznek ki! Főleg emlékezetből, igazán le a kalappal
Mártus,
kitartást a 90 naposhoz, szerintem hamar eléred majd a 4 héttel ezelőtti alakodat
Olyan sok biztosan nem ugrott vissza!!! Jajj, a minap én is beleléptem egy játékkockába, és még a zoknin keresztül is felszakadt a talpam
Eléggé fájt, de a legrosszabb az volt, hogy attól féltem, nem tudok majd tornázni. De végülis nem akadályozott
Szépen gyógyulgat már a seb. Nekünk hiába van dobozunk, mégis szanaszét vannak a játékok, az egész nappalink be van terítve velük...
Ildikó,
azért ez olyan jó érzés, hogy a nem is olyan régi terhesrucik ilyen nagyok rád
Néha én is elborzadok, mikor felveszem egy régi nacimat, hogy hogy is nézhettem ki
Korábban kérdezted, hogy miért szedem az Elevitet
Na igen, azért is persze, mert készülünk a kistesóra
De legfőképp azért, mert én még mindig szoptatok. És bárhogy is nézem, ez sok energiát kivesz a szervezetemből. Mostanában nem, de néhány hete még állandóan a fejem fájt, az is biztos a vashiánytól (is) lehetett. De a mozgás is segít valószínűleg
Meg az, hgoy eszem rendesen. Olivér nagyon édes a pajzs előtt
Jó lehetett a kirándulás! Mi Hollókőn akkor voltunk, mikor nászutaztunk
Szirom,
én épp most vettem Zsoltikának overált
Illetve hát kettőt, mert annyi minimum kell, egy egyberészest (azt újonnan), és egy használt kétrészest, de annyira gyönyörűt sikerült kifognom, hogy csak na! Büszke is vagyok nagyon, mert eszméletlen drágák ezek a téli holmik, és egy szuper dögös, tökéletes és teljesen új darabot vettem, szerintem nem nagyon volt még gyereken
Ez is 98-as
Nekünk kell még téli bundás cipő és csizma is. Minden más már van
Nálunk most kezdetét vette a dackorszak. Idemásolom, amit a másik topicban is leírtam, hátha van ötletetek
Csak benézni volt időm ma, pedig akartam írni is, amikor Zsoltika alszik, de NEM aludt. Ez nálunk nagyon ritka, idejét sem tudom, mikor nem volt alvás délután. Ami biztos: Zsoltikán bekapcsolt a dackorszak gomb Egyszerűen ma már szinte kezelhetetlen volt a helyzet. Bármit szeretnék csinálni vele, arra csak Neeeeem a válasz, és üvöltés Ha mondom, hogy cseréljünk pelust, vagy ülünk be az etetőszékbe enni, vagy hogy indulunk le sétálni, megyünk fürdeni... Lent az utcán is előre meg volt beszélve, hogy motorozunk amerre látunk, de aztán vásárolni kell. Na mikor indulnánk a boltba, "neeeeem" felkiáltás után irdatlan üvöltés Nem hallgat rám, bármit mondok és abszolút nem engedelmeskedik. A boltban a pulton lévő kenyerek közül is beleharapott egybe. Na mondom, azt meg is vesszük. Csak ő rakhatja be a tejet a kosárba, de hát simán elejtheti, én meg nem akarom, hogy szétfollyon 1 liter tej a földön... Viszont nem hagyja, hogy segítsek. Ma az alvásnál is ez volt, egyszerűen nem akart elaludni és kész. Az a gáz, hogy reggel 8 óta fent van és még nem alszik (bár már fekszik az ágyában, de hallom hogy még morog).
Jajj, nagyon megviselt ez a nap Ma szétvert egy kislapátot is a fa sínnel. Gondolhatjátok!!! Pedig együtt játszottunk, építettük a sínpályát, Zsoltika meg egy műanyag kis kalapáccsal elkezdett mindent ütni-verni. Elvettem a kalapácsot (persze előtte elmondtam vagy 10x, hogy nem szabad ütögetni mindent, mert a legókkal is golfozott), na akkor a síndarabbal püfölte a többi játékot. Szegény kis műanyag lapátot totál szétverte.
Nem tudom, mit kéne tenni. Hagyjam? Ne vegyem észre? De azért ez csak nem jó, mindennap dobhatok ki játékot
Vagy mindent pakoljak el? Ti hogyan büntettek? Nálunk az is a baj, hogy ha fel is emelem a hangom, egyáltalán nem segít, szinte meg sem hallja, hogy mit mondok vagy hogy mondom. Eddig elég volt annyit mondani, hogy "nem szabad", most már tökmindegy, mit mondok... Továbbra sem szeretném persze mondjuk a kezét csapni, annak nagyon ellene vagyok. Bevetettem, hogy nem nézhet Micimackót (ez most a kedvenc), de az sem hatotta meg. Semmi nem hatja meg
Na jól kipanaszkodtam magam
Tényleg fura nekem, hogy az eddig engedelmes kisfiamból ördögfióka lett.
Szóval ez van, tegnap már valamelyest javult a helyzet, aludt is Zsoltika, sőt ma is alszik
Így azért mindjárt más, hiszen ha nem alszik délután, akkor totál lefárad, persze hogy rosszabb mint máskor.
Nálunk is dolgozik Apa, de remélem, nem kell 6-ig bent maradnia, mint máskor. Ha hazaér, mi is megyünk vásárolni, de csak kaját
Megyek teregetni, szép vasárnapot mindenkinek! Ugye holnap már Motiot is otthon lesz?
Sziasztok!
Gabi