Új privát üzeneted érkezett!

Még egy gyors bejelentkezés.

Hát ezt szépen megfogalmaztad, Szirom. Tényleg ez a lényeg. Huszas években az ember el sem képzeli, hogy bizony Õ is lehet majd egyszer 30-on éves. Aztán 25 felett meg el kezd pörögni az idő kerék és hopp már ott is van a 29 aztán a 30 és.. Azt veszi csak észre az ember ja, már ez a Barátnő is meg az is megtalálta a Párját. Aztán jön az ideges kapkodás, hogy na most már tényleg vmit. kéne gyorsan kezdeni magával az embernek. De addigra bizony szinte már Minden vmir. való lecsaptak a nők, marad a net. Legalább már ennyivel könnyeb a mai fiataloknak.

Na nem nagyon ragozom mert lekésem a buszomat, Manócska meg vár már.
Holnap leszek ám. Benézni.

Puszika Mindenkinek:

Márti
mártus

Tényleg tök félreérthető voltam.
Azt , hogy ti vagytok az elsők akiket netem negismertem, rátok gondoltam(Szirom, Márti, Gabi,Motiot, Cicó, és a többiek)Kép
Nem a pasikra gondoltam, meg nem is SziromékraKép

Szirom, nektek továbbra is sok boldogságotKépKépKép

Találtam egy új nevet:Kornélia (Nelli)Kép
csak itt meg az a gáz, hogy "itt van Nelli a kis elefánt......"c.zene miatt fogják csúfolniKép

Találtam egy jó kismama rha boltot, de a Bécsi úton van, mi meg arra nem nagyon járunk.
www.christinamoda.hu

Van egy tök jó halász farmernaci, meg pár blúz is tetszikKépNem is olyan vészesek az árak itt.(Mint pl.noppies a Brendonból-onnan van 2 gatyóm, még Olivérrel vettem, de batárnagyokKépKép)

Pusz
Ildikó
vas

Hahó!

Tápipi-őrület nem csitul, de nem hagyhatom, hogy egész nap azt nézze. Már idáig fajult a dolog: Kép
Kép

Az üvöltés hatására pótlékként gyurmáztam neki. A fejükön nem stimmel az a bóbita, meg talán más se (pl. a zöld színe), mert emlékezetből csináltam, meg nem volt más színű gyurma, de nem mertem megnézni az eredetit, mert az olaj lett volna a tűzre. Az uram nagyon megdicsértKép

És a hisztis Miksa tök jókat kaksizott ma délután, ez a jó hír: volt egy tökéletes, meg egy majdnem tökéletes.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még Ildinek: nekem az orosztanárnőm volt Nelli, oszt nem volt jó fej, meg nekem kicsit kemény a név. De persze ez nem jelent semmit, csak nem bírtam magamban tartani a nagy számmalKép.

Noppiestól nekem is volt egy szoknyám, szerintem fantasztikus a minősége. Mondjuk 17 ezer volt, de az elejétől a legvégéig tudtam hordani, sőt egy darabig szülés után is. Azt mondom, megérte. De megnéztem ezt a boltot is, és tényleg tök jó.

És itt vannak ezek:

http://www.2in1collection.hu
http://www.kismamaruha.hu

szerintem itt is vannak jók.

És nektek is sok boldogságot!Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!

Szirom, milyen kreatív vagy!!!!
Micsoda teletubbi-k!!!!KépKépKép
Ügyi vagyKép
Levente volt anno mániákus, meg is van nekünk az összes figuraKép

Az a helyzet, hogy nem nagyon akarok beruházni most kismama cuccokra, de a múltkori noppis-ok olyan nagyok.Tényleg baromi jó minőség mind a kettő, az egyik bársony,a másik farmer, de mindegyik xl-es, és baromi nagyok.
Viszont egyik se jött szét a combomnál, tök jó állapotban vannakKép(ezeknek meg 20 ezer volt darbja 2 éveKép )
Aztért kezdtem inkább régieket átalakítgatni.Az ingyér vanKépKép
Ismerem a 2in1-t is, meg a mammystic-et is.Ott is vannak jó cuccok.Kép

Megyek reggelit oszatni

Ildikó
vas

Vagyok ám! csak dolgozom mint a hülye hátha az új dirinek is eszébe jutna előbb elengedni bennünket haza. Egyenlőre nagy a csend. A régi még azt is megengedte, hogy ilyen napokon be sem kellett jönni csak ügyeletet tartani.

Basszus, azt hiszem nem lesz a hétvégén zenekuckó András egészen jól megnáthásodott. Olyan sűrű a mókuskája mint a csuda. Csepegtetés az orrába fél órás műsorszám. Pedig olyan jó lett volna, most úszás sincs. Jó lett volna vmi. program erre a rövid hétvégére.

Szirom, tényleg tök ügyi vagy. Én úgy sajnálom, hogy ilyen két balkezem van. Hímezni tudok, most is csinálok Andrásnak egy Micimackót. Már majdnem készen van, kb. 1 órás munkám van még vele, aztán megy a keretezőhöz. Úgy várom már.

Ildikó!

Hát nem csodálom, hogy a 3. terhességnél már akarsz 20 eFt-os gatyókban szaladgálni. Nekem szerencsére varrt anyósom 2 gatyókát, abban elég jól kihúztam (persze nem csak abban a 2-ben), meg kuncsorogtam anyutól 1-2 jobb blúzt. Anyagiakban elég jól megúsztma. Ja, meg kaptam még Amerikából is pár rucit (hú, de menő vagyok most).
Azt a két nagy gatyát meg próbáld meg eladni.

Na most megyek, de azért figyelgetek.

Márti
mártus

Helló Márti, már hiányoltalakKép!

Kinek adjam el??
És mennyit adnak egy eredetileg 20ezres gatyáért??
5-öt????
Annyiért meg nem kótyavetyélem el.
Lehet, kicsit bekéne csak venni az oldalain, meg a seggén,aztán jó is lenneKép
majd megfigyuzom, mit lehetne összahozni belőlükKép

Uram is dógozik, én is abba bízom, hogy csak 1-ig, 2-ig, aztán be kéne mennünk, kicsit soppingolós kedvem vanKép
Meg meg kéne venni a vacsira valót is.Ja, először tisztázni kéne,, jönnek-e egyáltalánKép
Megyek, fel is hívom a b.nőmet.
Csá
vas

OK, persze, hogy ne add el ha át is tudod alakítani. Csak én úgy értettem, hogy már azokkal nem akarsz bajlódni.

Shoppingolás Nálunk is lesz. Már tegnap össze írtam a mai venni valókat. Meg akarok venni vmilyen. műa. dobozokat András játékainak. Marhára elegem van, hogy amerre megyek a lakásban mindehol a kockák, meg a kütyük vannak. Gondolom már Ti is átéltétek az a fantasztikus élményt amikor mész a lakásban és tök váratlanul mezítláb rálépsz hegyes végű játékra. Tegnap meg lefekvés előtt éppen krémezem a kezemet, közben magyarázok a férjemnek vmit. közebn megyek felé mikor ráléptem vmi. vacakara, erre ugrok eg nagyot és majdnem háttal átestem a hintalovon. Akkorát eshettem volna, hogy az ügyeleten is kiköthettem volna akár. Volt Neki egy klassz kosara, csak arra volt használva, hogy felfordította, és magasítónak használta. Persze, hogy egy idő után beszakadt a 16 kilója alatt.

Még jövök.

Márti
mártus

Mártus, lehet, hogy már haza is engedtek???Kép
Sajni, apuci előreláthatólag bennt lesz 4-igKép
Így nem megyünk soppingolni.Viszont, ha Olivér felébred, akkor el kell mennünk valami bótba, kaját venni.Azt hiszem már írtam, hogy veszek kész grillcsirkét, meg csinálok görögsalit.
Képzeljétek, a tegnapi diétás napomon reggel 64 kiló voltam, ma reggel meg csak 63,2 .
Ennyit számított, hogy nem ettem kenyeret, meg nasitKép(lehet, aztán fele víz volt, mert egész nap wc-re jártam).
Viszont még ma meg holnap visszafogom magam, mert hétfőn megyek a védőnyanyushoz.Nem akarok 63-nál több lenni.Úgyis lassan betöltöm a 20.hetet, aztán majd csak leshetek, hogy ugrálnak fel a kilókKépKép

Felpróbáltam a farmer noppies-t.Hát az egy vicc volt, hogy nézek ki benneKép
De a legnagyobb vicc, hogy ilyenkor már Olivérrel lazán hordtamKép
Be kéne szűkíteni elö-hátul a varrásnál, de olyan magas a dereka, meg a hasa is, hogy a csöcsömet veriKépKépKép
Valamit azért kezdek vele.

Márti, ne is mondd, én egy nap 29-szer rakatok ezekkel rendet, mégis mindig elöl van minden szir-szarKép
A kis játékokra való rálépést én is imádomKép

na, megyek gatyát szabni-varrniKép
Jó (maradék) hétvégétKép

Ildikó
vas

Vagyok ám, már végeztem a munkámmal, csak vagyok itt Magamban. Marha nagy élmény, szombaton 1 órakor. Jól itt felejtettek Bennünket. Most már biztosan 3-is leszünk.

Már Anyukámékhoz is kiléptem. Itt vannak a kórház melletti templomban, egy urnakertben vannak Szegénykéim eltemetve. Gyújtottam gyertyát meg kicseréltem a virágok alatt a vízet.
Nincs kedved felrakni olyan gatyás képet, dobd már fel a hangulatomat kicsit. Had röhögjek.

Szirom, Gabi merre jártok??

Hú, de ügyes vagy a kilók ügyében. Meg lesz a gyümölcse 5 hónap múlva.
Meg kaptad már azt a Flórás nyeremény csomagot, Mi volt benne? Én a múltkor vettem Flórás majonézt, hát nem volt rossz, de igazán nem éreztem olyan nagy különbséget a többivel szemben.

Írjál még!

Márti
mártus

Na csak sírnom kellett, fél 2-kor el lehet menni.
Jó rövid hétvégét Mindnekinek.
Hétfőn jövök. Azért félig még benézek.

Márti
mártus

Sziasztok!

Igyekszik az emberKép Meg gyurmáztam én agyaggal eleget annak idején, így hát összekaptam magam. Mondjuk én tökre élvezem, ha a kölökkel gyurmázunk, csak ő előbb megunja, mint énKép Bár ügyes keze van nagyon, úgy látom, szóval remélem egy kicsit örökölt tőlem is valamitKép.

Mondjuk a hisztit azt nem tőlem, bár az ember szerint ő nem lehetett ilyenKép De a rokonok meg azt modják, simán verte a fejét a falba, ha nem kapott kielégítő választ a kérdésére. Naszóval Miksa néhány napja baromira raplis, nyüszít egész nap, és megállás nélkül nyivákol, hogy "emme, emme, emme..." ez nem jelent semmit, csak hogy akar valamit. Veri magát a földhöz, fetreng, dobálja magát, a keze mint a cséphadaró, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné. Éjjel fél 1-kor fölébredt (mi előtte feküdtünk le 10 perccel, és én már hulla voltam), az ember ment át hozzá, nyújtotta a kezét az itatóért, de aztán meglátta, hogy a papa az és nem a mama, és óriási őrjöngésben tört ki. Akkor már hiába mentem át, torkaszakadtából ordított, állt a kiságy sarkában, és nem akart lefeküdni. Azt akarta, hogy kivegyük, de ha kiveszem, sose teszem vissza, még rosszabb lesz a helyzet. A takarót nem akarta, de ha kivettem, hogy ne feküdjön rá (később be tudjam takarni), akkor meg azért ordított. Fél 3-ig. Namost bevallom, én is ordítottam egy idő után. Otthagyni nem mertem, mert még megpróbált kimászni is a kiságyból. Máskor is le szoktam mellé feküdni a szőnyegre, szóval most is úgy próbáltuk, de az se segített. A végén már az arcába spricceltem egy kis langyos vizet a kezemről, mert már nem látott, erre közli, hogy törlő. Amikor meg kiabáltam, akkor azért beszólt, hogy hákká (halkan) namost ettől nem lettem nyugodtabb... Reggel meg kellett volna kezdenem egy melót, de persze még cvsak most tudok hozzáfogni, úgyhogy náluk az ember shoppingol most egyedül. Már a plazmatévéket nézi... (sóhaj). El akarta vinni a gyereket, de akkor tutira elalszik a kocsiban, és akkor fölborul teljesen az alvása, azt meg most nem mertem megkockáztatni. Inkább kivittem lombot gereblyézni az udvarra, jól kifáradt a szabad levegőn, és jól be is aludt ebéd után 2 perc alatt.

Márti! Mi teleöntöttük a járókát játékokkal, meg vannak kosarak is persze. De én is mindig rálépek valamire. Emiatt nem engedtem az embernek, hogy mesemintás szőnyeg legyen a gyerekszobában. Egyszínű kék, azon látom, hová lépekKép

Ildi! Tök irigy vagyok, hogy kismamarucikat nézegetszKép A mammystic-nél baromira szép az a poncsó, nem?

Shoppingolás: köll a gyereknek overál, meg kabát, meg nadrág meg pulcsi. Tök szépek a kötöttek, de baromira drágák, azért mégis egyet veszek szerintemKép Volt valaki mostanában a C und A-ban? Mondjuk az a bajom, hogy a babacuccoknál és a gyerekcuccoknál is kevés a 98-as, ez épp a baba és a kisfiú között van. Ildi, te honnan öltözteted a fiúkat?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hol vagyok, hol vagyok, regényt írtam nektekKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

OK, na. Éppen kerültük egymást. Most már nem reagálok a témádra, majd hétfőn. Frenetikus történet.

Márti
mártus

Tényleg jó lehett az éjszakaKép
Jót röhögtem rajta, bocs,nem rajtatok, csak, hogy nálunk is vannak ilyen szituk néha.
Kicsit fárasztóak a kölkök néhaKépKép
Nyugi, én is ordibálni szoktamKép
Olivér is felvette a hisztis szokását mostanábanKép, de én hagyni szoktam, erre magától megnyugszik, igaz, kell egy kis idő hozzá.

Láttam a poncsót, tényleg jó.De most már télikabi kell.
Gyerkőcöknek én mindenfele vásárolok.C&A, Zara, van itt egy jó turki Gödöllőn (angol), ott is kifogok néha valami jót.Vagy Ausztriában szoktam a Mexx-be, nyár meg tél végén baromi jó áraik vannak.
Most is ott akarok a kis nunusnak LÁNY rucikat!!!!
Soha nem vettem még saját gyerekemnek lányruhákat, mindig csak másnakKép
De most már tök váromKép

Márti, te megint röhögni akarsz rajtamKépKépKép???
Hát mondjuk abban a gatyában tényleg nem nehéz megállni a röhögéstKép
Flórás csomagot még nem kaptam meg, a régi nyereményemet is csak 2-3 hónappal később postázták.
Én szeretm a Flora majonéztKép

A huggies-nek is van most nyereményjátéka, 2 pelus blokkját kell beküldeni, és egy micimackós könyv van ajiba.Képzeljétek 2 hét alatt ki is hoztákKép
Teljesen meglepődtemKép

Látod, Márti, haza is mehettélKép
Én is húzok a dógomra
Pusz
vas

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is Kép De én nem tudom, miért, sehogy sem jutok géphez Kép Na mindegy, fő hogy most tudok írni.

Szirom,
tényleg nagyon ügyes vagy a figurákkal, szerintem szuper jól néznek ki! Főleg emlékezetből, igazán le a kalappal Kép

Mártus,
kitartást a 90 naposhoz, szerintem hamar eléred majd a 4 héttel ezelőtti alakodat Kép Olyan sok biztosan nem ugrott vissza!!! Jajj, a minap én is beleléptem egy játékkockába, és még a zoknin keresztül is felszakadt a talpam Kép Eléggé fájt, de a legrosszabb az volt, hogy attól féltem, nem tudok majd tornázni. De végülis nem akadályozott Kép Szépen gyógyulgat már a seb. Nekünk hiába van dobozunk, mégis szanaszét vannak a játékok, az egész nappalink be van terítve velük...

Ildikó,
azért ez olyan jó érzés, hogy a nem is olyan régi terhesrucik ilyen nagyok rád Kép Néha én is elborzadok, mikor felveszem egy régi nacimat, hogy hogy is nézhettem ki Kép Korábban kérdezted, hogy miért szedem az Elevitet Kép Na igen, azért is persze, mert készülünk a kistesóra Kép De legfőképp azért, mert én még mindig szoptatok. És bárhogy is nézem, ez sok energiát kivesz a szervezetemből. Mostanában nem, de néhány hete még állandóan a fejem fájt, az is biztos a vashiánytól (is) lehetett. De a mozgás is segít valószínűleg Kép Meg az, hgoy eszem rendesen. Olivér nagyon édes a pajzs előtt Kép Jó lehetett a kirándulás! Mi Hollókőn akkor voltunk, mikor nászutaztunk Kép

Szirom,
én épp most vettem Zsoltikának overált Kép Illetve hát kettőt, mert annyi minimum kell, egy egyberészest (azt újonnan), és egy használt kétrészest, de annyira gyönyörűt sikerült kifognom, hogy csak na! Büszke is vagyok nagyon, mert eszméletlen drágák ezek a téli holmik, és egy szuper dögös, tökéletes és teljesen új darabot vettem, szerintem nem nagyon volt még gyereken Kép Ez is 98-as Kép Nekünk kell még téli bundás cipő és csizma is. Minden más már van Kép

Nálunk most kezdetét vette a dackorszak. Idemásolom, amit a másik topicban is leírtam, hátha van ötletetek Kép

Csak benézni volt időm ma, pedig akartam írni is, amikor Zsoltika alszik, de NEM aludt. Ez nálunk nagyon ritka, idejét sem tudom, mikor nem volt alvás délután. Ami biztos: Zsoltikán bekapcsolt a dackorszak gomb Egyszerűen ma már szinte kezelhetetlen volt a helyzet. Bármit szeretnék csinálni vele, arra csak Neeeeem a válasz, és üvöltés Ha mondom, hogy cseréljünk pelust, vagy ülünk be az etetőszékbe enni, vagy hogy indulunk le sétálni, megyünk fürdeni... Lent az utcán is előre meg volt beszélve, hogy motorozunk amerre látunk, de aztán vásárolni kell. Na mikor indulnánk a boltba, "neeeeem" felkiáltás után irdatlan üvöltés Nem hallgat rám, bármit mondok és abszolút nem engedelmeskedik. A boltban a pulton lévő kenyerek közül is beleharapott egybe. Na mondom, azt meg is vesszük. Csak ő rakhatja be a tejet a kosárba, de hát simán elejtheti, én meg nem akarom, hogy szétfollyon 1 liter tej a földön... Viszont nem hagyja, hogy segítsek. Ma az alvásnál is ez volt, egyszerűen nem akart elaludni és kész. Az a gáz, hogy reggel 8 óta fent van és még nem alszik (bár már fekszik az ágyában, de hallom hogy még morog).

Jajj, nagyon megviselt ez a nap Ma szétvert egy kislapátot is a fa sínnel. Gondolhatjátok!!! Pedig együtt játszottunk, építettük a sínpályát, Zsoltika meg egy műanyag kis kalapáccsal elkezdett mindent ütni-verni. Elvettem a kalapácsot (persze előtte elmondtam vagy 10x, hogy nem szabad ütögetni mindent, mert a legókkal is golfozott), na akkor a síndarabbal püfölte a többi játékot. Szegény kis műanyag lapátot totál szétverte.

Nem tudom, mit kéne tenni. Hagyjam? Ne vegyem észre? De azért ez csak nem jó, mindennap dobhatok ki játékot Kép Vagy mindent pakoljak el? Ti hogyan büntettek? Nálunk az is a baj, hogy ha fel is emelem a hangom, egyáltalán nem segít, szinte meg sem hallja, hogy mit mondok vagy hogy mondom. Eddig elég volt annyit mondani, hogy "nem szabad", most már tökmindegy, mit mondok... Továbbra sem szeretném persze mondjuk a kezét csapni, annak nagyon ellene vagyok. Bevetettem, hogy nem nézhet Micimackót (ez most a kedvenc), de az sem hatotta meg. Semmi nem hatja meg Kép

Na jól kipanaszkodtam magam Kép Tényleg fura nekem, hogy az eddig engedelmes kisfiamból ördögfióka lett.

Szóval ez van, tegnap már valamelyest javult a helyzet, aludt is Zsoltika, sőt ma is alszik Kép Így azért mindjárt más, hiszen ha nem alszik délután, akkor totál lefárad, persze hogy rosszabb mint máskor.

Nálunk is dolgozik Apa, de remélem, nem kell 6-ig bent maradnia, mint máskor. Ha hazaér, mi is megyünk vásárolni, de csak kaját Kép

Megyek teregetni, szép vasárnapot mindenkinek! Ugye holnap már Motiot is otthon lesz?

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Még egy kép Zsoltikáról, ez az új overál kabátja, olyan benne mint egy kismanó Kép

Kép

pgaboka

Jó reggelt Mindenkinek!

Na, végre Gabi, hogy előkerültél. Tessék jönni gyakrabban, olyan rossza érzés ha vki. nem jön napokig és így a neten keresztül nem tudjuk, hogy mi van Vele.
Zsoltika téma, hát vigasztaljalak? Lesz ez még rosszabb is. Az látszik, hogy szerencsére a verés nálad sem lesz a megoldás kulcsa. Én is így vagyok ezzel, inkább oda megyek hozzá, ha felbosszantja Magát vmin. (nálunk inkább ez okoz problémát) segítek Neki kivenni v. berakni vmi. játékot. Aztán még maradok egy picit, próbálok nyugodt hangon beszélni hozzá, hogy érezze semmi értelme a dühöngésnek anélkül is megoldódnak a dolgok. Azért persze nem mindig ilyen romantikus mindig , előfordult már, hogy a kiskezére kellett ütnöm v. a popsijára. Ilyenkor persze abban a pillanatban már meg is bánom és szörnyen szégyenlem magamat magam előtt, hogy lehetek ilyen hülye, türelmetlen. Képzeljétek, a múltkor mikor vmi. butaságot csinált és azt mondta, Anya ne bántsál. Azt hittem elsírom magamat, hogy te jó ég már ez az 1-2 eset ilyen nyomot hagyott benne. Tényleg igaz lehet az a mondás, hogy a verés nem old meg semmit. Próbálj Gabi, nyugodt maradni, higgadt, ne érezze a hangodból, hogy a kezdesz már ideges lenni.
Nálunk szerencsére még nem volt olyan földhöz verősdi, meg fejet falba verősdi, de még elérhet. Hogy akkor mit fogok csinálni, még tényleg nem tudom.

Ildikó!

Csak mosolyogni, na. Már késő újra kérni? Szétszabtad? Apuci mikor ért haza szombaton? Olyan jó volt mikor haza értem még aludt Anyósoméknál, aztán én keltettem puszikkal. Jaj, mikor átölelte a nyakamat és Õ is adott puszikat, meg mostanában azt szokta mondani, hogy Anya-Apa jó vagy. Úúúúgy imádom. Reggel is búcsú puszi, kikísér az ajtóig, integet, meg mondja, hogy én menjek érte a bölcsibe.
Vendégek?

Szirom!

Az éjszakázáshoz: tudod sokszor mikor voltak nálunk is hasonló cirkuszolós éjszaka? Hogy szinte éjszaka mintha nem is az én Gyerekem lenne, reggelre meg ahogy feljön a nap, visszaáll a rend. Pont olyan, mint előző este. Nem tudom, mi történik velük ilyenkor? Az, hogy nálunk is éjszaka csak Anya létezik teljesen normál. Az Apjának még a hangját sem viseli el éjjel. Csak én adhatok Neki vizet, én takarhatom be, én húzhatom fel a zokniját. Tudni kell, hogy az Apja éjfél 1/2 1 körül szokott feküdni, bőven megcsinálhatná ezeket, de nem Nekem is fel kell kelnem. Szerencsére, mint már írtam nálunk vhogy. nincsenek ezek a földhöz verősdi sztorik. Sőt, mintha mostanában már az egyéb mérgelődések is egyre ritkábbak.

Képzeljétek, tegnap nem mertem elengedni Andrást a zenekuckóba, náthája végett simán elmehetett volna, de a többi Gyereket nem akartam volna megfertőzni. A Férjem kitalálta, hogy elmegy vele biziklizni a környékre. Ott van az ETO stadion, korcsolya pálya, állatkert, szuper EU-s játszótér. Az állatkert mellett meg éppen kisállat vásár volt. Egész de. kutyusokat simogatott. És tudjátok ilyet? Bernipásztort, az a kedvenc kutyusom. Mire hazaértek meg elaludt a biciklin, persze tudjátok miért? Mert vasárnap 3/4 6-kor keltem Vele. Egész héten 6-kor kelek, vasárnap meg 3/4 6-kor. Fa*a mi?

Na hírtelen ennyi. Írjatok Ti is.

Márti
mártus

Ja, Zsoltika édes a kabiban. Meg kabi nélkül is.

Márti
mártus

Sziasztok!

El vagyok keseredve, mert nem javul rendesen ez a kölyök. Volt jobb kaki, de azóta csak rosszabbak, olyan anyatejes kakiszerű, krémszerű izék, és semelyik pelenka nem fogta meg. Mondjuk annyira szerintem nem volt folyós, szóval pelenkabűn is. De ami nagyon aggaszt, hogy nagyon gyenge Miksa, nyűgös, nem eszik jól, sőt rosszul eszik, és így megerősödni is nehéz. Õ egyébként egy kis energiabomba, én talán még az életemben nem láttam lefeküdni a szőnyegre és úgy tévézni például, de most igen. Sokszor nem is alszik jól, bár tegnap például dobott délután egy 3 órást. Nem is tudtam csinálni semmit a kertben, de ez most mindegy. Szóval délelőtt beszélünk a dokival, mer valamit csinálni kell. Mi különben már tök jól vagyunk, csak a kölkec nem jön igazán rendbe.

Gabi! Zsoltikát csak az ágy tetején lehet mostanában fotózni?Kép
Egyébként mennyi most egy overál?

Hiszti: tegnap Miksa szarul vacsizott, namondom egy Kismackót hátha még bekap. Ordított, amikor meglátta. Namondom, akkor eltesszük holnapra. Azért is nyüszített, hogy el akartam tenni. Akkor odaadtam neki, de nem kellett, megint megpróbálom eltenni, ordítás. Namondom, letörök belőle egy darabkát, a nagyobb felét meg elteszem, hátha mégis kéri majd. A Kinder tejszeletet is el szoktam felezni, aztán nincs belőle baj. Na ebből volt, akkor meg azt ordította, hogy tetejét, tetejét, és vissza akarta tenni rá a letört darabot. Namondom, inkább együk meg, és jó nagy marhaságot csináltam, bekaptam a kisebb darabot. Csajok, ki akarta venni a számból!!! Eszembe se jutott, hogy ezt nem kéne, mert mostanában csak úgy vacsizik, ha én is eszek a kajájából. És tömni szokta a számba. Ezek után már csak hab volt a tortán, hogy nem akart kiszállni a székből 20 percen át, kapaszkodott a biztonsági övbe és nyüszítette, hogy emme, emme... Kivagyok teljesen, komolyan...

Ildi! Hol van itt Zara? Nem is hallottam, hogy megjelent Mo.-on is. És milyenek az árak?Ausztriába nem hiszem, hogy elugrunk, mert az embert eddig még egyszer sem sikerült rábeszélnem, szóval asszem kár törnöm magam.
Mondjuk nekem is kéne venni néhány cuccot, de még azt se tudom, hol.

Lányok, nagy döntésre jutottam: úgy határoztam, hogy elmenek az akupunktőrhöz. Mondjuk heti 3 alkalom, de most már kell csinálni valamit. Ma fölhívom, hogy vihetem-e a gyereket, mert annyiszor biztos, hogy nem tud rá vigyázni az ember. A barátnőm szerint simán, mert fél perc alatt beszúrja, aztán fél órát kell kint várni a tűvel. Õ még mindig nem hízott, most már lassan egy hónapja abbahagyta. HáthaKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jó reggelt!!!!!

Szirom, nagyon sajnálom, ami Miksával történik(kaka+ hiszti is).
Levente is ma ment 2 hét után oviba először.Csüt.-ön, és tegnap bírt végre normális kakát produkálni.
Olivér is kezd nagyon hisztis lenni.De én nem sokat hozok ki belőle.Majd megnyugszik magától.Viszont az éjszakák mostanában nálunk is gázosak.Felébred valamikor hajnalban, és sikogat.Meg visítKép
Csak úgy nyugszik meg, ha közénk vesszük.Ma is 3/4 4-kor köztünk landolt.
Tegnap csak 6-kor.De arra ébredni tök jó volt tegnap reggel, hogy 2-szer rúgott hátba olyan erővel, hogy azt se tudtam hol vagyokKép
Pedig lassan-lassan költöztetném át a saját szobájába.Nem tudom így mi lesz vele.
2 szoba közt meg nincs kedvem mászkálni éjjel.

Gabi, látom Zsoltika is beindult akartosság ügyében.Ezek annyira kis rafkósak, totál kihasználják az embert.
De nem myugtatásként mondom, úgy van, ahogy Márti mondja, lesz még rosszabb isKép
Leventével is volt egy-két kínos szitunk.De ő még most is hisztis, állandóan elbőgi magát minden kudarcért, meg nyikog, ha valami nem úgy vamn, amit ő akar.Megőrít néha.Úgyhogy ne csodálkozzataok, hogy a fejére öntöttem a joghurtotKépKép
Ez nem fájt neki(én se verem meg), de legalább emlékezetes volt.
2-3 éves korában meg a Corában nem vettem meg neki valamit, akkor a földön fetrengve ordított.Összenyalta még a cipőmet isKép

Szirom, Zara van az Árkádban is, meg talán a Váci utca,Vörösmarty tér környékén.(na, azt nem ismerem, arra nem járunk).
Gyerek ruhák azért drágábbak, mint a c&a-ban,de szerintem jobb minőség.Bár, van ami nem olyan vészes árú.Attól függ, ki mit tart annak.

Mi van, Szirom, papa is plazma tv-t akar????KépKépKép
Mi is tegnap megvettük alá a szekrényt.
Plazma még várat magára.De szerintem, ahogy kedves uramat ismerem, karácsonykor az már ott fityeg a falonKépKépKép

Én sem tudom, kijutok-e még Ausztriába karácsony előtt, pedig annyira jó lenneKép
De ha gondolod, kimehetünk együtt is.Én ismerem az utat, Te profi sofőr vagy, benzint, pályamatricát megfelezzük, telepakoltatjuk az embereinkkel a pénztárcánkat euróval, aztán rajtaKépKépKép
Na, mit szólsz????

Egyenlőre ennyi, ja, Zsoltika irtó édesKép
nekem Olivérnek nem kell vennem semmit, van kb.6 télikabátja, meg 2 overálja is.Mindenkitől kaptunk mostKép

ildikó
vas

Szirom , sok sikert az akupunktúráhozKépKép
Aztán írjál le minden részletet.Meddig tart, mennyi kalóriát lehet enni....stbKépKép

Márti, vendégek voltak, jól be is ittak, apucival meg a barátnőmmel az élen, meg is ittak minden piát, ne azért is kéne Austriába menniKép
Grillcsirke volt, görög sali, gyümölcssali, meg vettem egy csomó sütit.Ha már én nem sok nasit ettem, hát hízzon másKép
Ráadásul hoztak nekem csokitKépKépKépKép
(még nem nyúltam hozzá)
vas

Szirom!

Jó edzés, mi? Nálunk már tök normál az ilyen cirkuszok elkerülése végett, hogy inkább mindent megkérdezek Tőle? Anya leveheti, kinyithatom, lehúzhatom, eltörhetem, levághatom? szerintem ezzel enm nő a fejemre a Gyerek, Nekem tulajdon képpen tök mindegy, így meg érvényesülhet az Õ akarata. Ha meg komolyabb dologról van szó meg emlékeztetem, hogy ezt meg ezt megcsinálhatod, de ehhez meg ehhez még kicsi vagy, ezt Anya csinálja. reggel is jön, anya kérek egy kis csokit. Úgy csináltam mint aki nem hallotta, kérdezem mit mondtál? Erre sokkal hallkabban újra mondja, hogy kér egy kis csokit? Kérdezem ettél már reggelit? Azt mondja, hogy nem. Mondom nalátod, ha kimész és eszel Apával a Mama biztosan ad egy picit. (persze tudom ha neki áll enni úgy is úgy bepakol, hogy esze ágában sem lesz csokit enni, meg el is felejti).
Sajnos tényleg ez egy nagyon rossz kor ilyen szempontból, mikor Õ sem tudja, hogy tulajdon képpen mi legyen, melyiket válassza, és így fejezi ki a tehetetlenségét. ha már szép folyékonyan fog beszélni is könnyebb lesz, mert bővülni fog a kifejező képessége.
Kitartás!!

Az akupunktúrához sok sikert. De azzal is számoltál, hogy komoly diéta is tartozik hozzá?

Mártus

u.i. Persze nehogy azt hidd, hogy nem feltételezem rólad, hogy nem tudod teljesíteni.
mártus

Márti!

Igen, pont az a baj, hogy ő még nem beszél annyira, hogy megbeszéljük a dolgokat. Csak nyüszít pillanatnyilag mindenért. Én simán megcsináltam volna neki bármit, de nem tudta, mit akar. Figyeltem, hogy mire mit jelez, de semmi nem volt egyértelmű, és úgy tűnt, nem tudok jót csinálni.

Az előbb beszéltem a doktorral, Probiotic kapszulát kell vennünk a srácnak, azt mondta, hogy ebben a korban természetes, hogy elhúzódik a hasmenés, és az is elképzelhető, hogy nem érzi jól magát, teker a gyomrocskája vagy émelyeg, és ezért nyűgös. Állítólag ettől rendbe fog jönni, napi egyet kell beadnom neki. El kell mennünk délelőtt Dunabogdányba érte, mert ott a gyerekdoki melletti patikában van kimérve, és nekünk elég 10 db. Kicsit megnyugtatott a dokink.

Akupunktúra: tudom, hogy diéta van hozzá, de állítólag a szurkálás hatására könnyen lehet bírni. Ez a barátnőm már annyi mindent kipróbált, és végülis soha semmivel nem tudott rendesen lefogyni, nem tudta betartani. Most meg simán. És azt mondja, még feszült se volt, mert azzal is lehet valamit csinálni szúrással. Szóval megpróbálomKép

Ildi! Az ember azt mondja, menjünkKép De nemtom, tény, hogy sokat vezettem az elmúlt időmet, de azt nem mondtam, hogy szeretek. És hova tesszük a 3 kölket?Kép

Megnéztem a Zara osztrák honlapját, mer magyar nincs nekik. Szép dolgaik vannak, lehet, hogy nekem is ott lenne érdemes nézni néhány göncöt. De talán az akupunktúra után?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most mentek dokihoz???
Mi meg védőnőhözKép
Már előre rosszl vagyok, ugye múltkor is mennyit kellett várniKépKép

Mehetünk, ha gondolod, bármikor!!
Én csak egy kölköt viszek, Lev oviban lesz, apja viszi-hozza, azzal nincs gondKép
a másik ekttő meg majd elszórakozik a hátsó ülésenKépKépKép

Meddig tart az akupunktúra, és mikor kezded???

Megyek ,Oli nyöszög, kap valami kaját, aztán indulunkKép
majd még jövök
Pusz
vas

Ildi! Nem kell a dokihoz mennünk, csak a patikába. Tök jó patika, és árulnak mindent, amire a doki megkéri őket. Ilyen dolgokat például, hogy kimérve adnak kapszulát.

Akupunktúra miatt még telefonálnom kell. Majd mondom, mit mondott a nő. Azt hiszem, kb. egy hónap egy kúra különben, és hát nem olcsó, 27 ezer Ft. De néha nekem is jár egy kis szórakozásKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Csajok!!

Még Mindenki úton van? Lassan megyek haza.

Márti
mártus

Ma elég hamar végeztünk a védőnyanyusnálKép
Csak egy a gond vele, hogy annyira lassú, hogy attól én már megőrülök.
Ráadásul felesleges munkát végez.
Az ulrtahangos papírról mindent bemásolt szó szerint a kiskönyvbe, de aki akarja, az elolvassa ugye külön.
Aztán bemásolta magának is.
Súlymérés megint elmaradt, mondtam neki a reggeli hiteles adatot.Aztán megbeszéltük, hogy akkor ezentúl is így lesz.Tehát kibuliztam, hogy nagykabátba, csizmába, téi cuccba engem ne méregessenKépKép
Így is fél óráig voltunk bennt nála, még szerencse, hogy elsőként érkeztemKép
Olivérnek adtak kisautókat, így ő is tök jól elvoltKép
Most alszik.

Hazafele vettem 4 db rétest, abból megettem egy egészet, meg kettőnek a felét, a többit meghagytam a családnak.Ez volt a mai ebédem.Majd délután sütök kolbit, meg tükörtojcit(az úgyis egyes kódKépKép )
Délután már nincs nasiKépKép

Szirom, hogyne járna neked is ennyi???
Még ennél sokkal több!!!!!!KépKépKépKépKép
Persze, a pasik csak költekeznek, mi meg fogjuk be a szánkat????
Ló kukit!!!Én vettem is egy jó kis mango-s kabit tegnap, meg ma Robbie Williams új cd-jétKép
Ami jár, az járKépKépKép
Főleg, hogy kislány van a pocimban!!!!

Márti, mi újs' ?
Hol kószálsz?????

Ildikó
vas

Én hol kószálok? Reggel 7 óra óta itt ülök a székemen. Ti hol vagytok? Na, jó igazolta Magát Mindneki ám.

Délben ne volt jó a net, most meg olyan a babanet mint a csiga hátramenetben. Nem is tudom mikorra tölti be ezt a levelet is.

Nem árulta el a védőnő, hogy minek írja be a kiskönyvedbe az UH meg nem tudom mit? Ott van minden a papíron. Azért az enyém is szokott írni ezt azt, de az UH pl. csak röviden, az adatokat kimásolta és kész. Simán hagyja a nő, hogy ne mérjen meg? Tulajdonképpen hányszor voltál idáig dokinál? Ilyenkor magánrendelésre mész v. a kórházba? Mennyi Pesten egy magán, olyan tól-ig?

Basszus, rétes, kéne Nekem is sütnöm. Már itt az alma szezon, meg a friss mák. Hú, ha elfogy az almáspite csinálok is egyet, úgy, hogy sütis napomra essen, aztán és is tudok majd rámolni magamba.

Na majd 3-ig még jövök.

Márti
mártus

Hali Csajok!

Köszi a dicséretet Zsoltikára Kép A képen amúgy a tükörbe néz, mert imádja látni magát, azért is kapok frászt, mert ha ugrál, nem azt nézi, hogy hol az ágy, hanem magát lesi a tükörben, ezért is fog egyszer lepottyanni Kép De most már rács van az ajtón, nem is megyünk be egész nap, csak pelenkát cserélni meg aludni.

Szirom,
hajrá akupunktúra, remélem, fog segíteni! És szerintem is jár neked! Az ára nem is olyan vészes, ma már ez nem is olyan sok pénz.
Az overált 4500 Ft-ért vettük (mondom, ez használt volt), újonnan kb. 16.000-ért láttunk, és még csak nem is ilyen jókat! Borzalom drágák.

Ildikó,
mango-s kabát, jajj de jó! Én komolyan mondom, a mango-ban még nem találtam normális ruhát Kép Megmutatod a kabátot? Dobj fel egy fotót róla (de persze Te is legyél benne), nagyon kiváncsi vagyok Kép
Én mostanában valamilyen jó kis aerobic ruhát szeretnék, mármint valami menő gatyót meg felsőt a tornához. Mert csak egy régi pamut nacim van, meg a kopott pólóimat veszem fel hozzá, amiket már amúgy is csak itthon hordok... Különben mindenki ilyenben tornázik nálunk, csak olyan jó lenne valami dögös holmi, amilyen a tanárnak is van Kép

De előbb téli cipőt kell vennem magamnak, mert hogy még az sincs.

Márti,
köszi az aggódást Kép És a dackorszakos írásodat is. Igen, nagyon nem vagyok verés párti, én még egyetlen egyszer sem csaptam rá Zsoltikára, mert nagyon ellene vagyok. Úgysem lenne értelme. Ha rugdos, vagy ütöget (mert ő bezzeg szokott, de hogy honnan szedte ezt az ötletet???), no akkor szépen elkapom a kezét vagy lábát, és nagyon komolyan elmondom, hogy ez fáj anyunak, és legyen szíves abbahagyni. Ha nagyon nem akar valamit (mondjuk pelust cserélni), akkor otthagyom, de előtte elmondom, hogy nagyon szomorú vagyok, mert azt hittem, hgoy Zsoltika nagyfiú, de nem az, ha ennyire engedetlen. Na 5 perc múlva általában már a pelenkázón fekszik (ami a földön van), és akkor már szépen hagyja is magát.
Amúgy sokat javult a helyzet, és én is pontosan tudom, hogy ez a dacosság, mindenre nem-mel felelés egyszerűen a fejlődés része, és minden gyerkőc átéli, úgyhogy ez van Kép

90 napos hogy megy? Mérleg mutat már változást? Kép

Motiot,
hazaértetek már? Milyen volt itthon? Jó utatok volt? Írj!!!!!!

Nekünk ma nagyon szuper napunk volt, először is mert remek az idő, és nagyon jó volt a játszón, másrészt mert egy csomó ismerős anyukával találkoztunk, jó sokat dumcsiztunk Kép Meg amúgy is jól érzem magam a bőrömben Kép Ma este megyek tornázni is! És a 90 naposból átvettem a gyümölcsreggelit Kép Már korábban észrevettem, hogy ha gyümit reggelizek, az már másnapra csökkenti a súlyom Kép Csak az a baj, hogy nem vagyok nagyon oda a gyümölcsökért... Na mindegy, ma kivit reggeliztem, de kibírtam Kép

Most megyek, Zsoltika még csak nemrég aludt el, de nem hagyom sokáig szunyálni, mert akkor este későig műsor lesz.

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Vagyunk mi is, Miksa alszik, bár nem ment könnyen. Megint nem akart lefeküdni, csak ülve leborult szegénykém. Enni se akart, és ezt a gyógyszert ugyanolyan baromira nehezen adtam be, mint a Smectát. Egyet ki is köpött...

Nekem most melóznom kell, a hétvégén kevesebbet küldtek, mint kellett volna. Nem tudom, hogy végzek, míg Miksa alszik, az előbb is nyikkant már egyet. Nna, kiabál is. Basszus. Az ember meg gyógytornán. Mennem kell, sziasztok!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szia Gabi!

Tényleg, majdnem kifelejtettem ezt az ütögetősdit. Nálunk is van sajnos, hogy rugdos, meg üt úgy rendesen paskolósan. Ja meg ha fekszik a pelenkázón akkor úgy hasba szokott rúgni, hogy a csillagokat látom. Most már ez az utóbbi elmaradt, volt szabályosan elsírta Magamat a fájdalomtól. Bejött az Apja is, hogy mi van, aki persze jól letremtette a Gyereket. Talán azért voltam ennyire érzékeny, mert eszembe jutatta, hogyha terhes lennék milyen kárt okozhatna ezzel.

16 eFt. egy overálért? Hát ezek a kereskedők már tényleg nem normálisak. Szerencsére Anyósom még ősszel varrt andrásnak egy nagyon szép kabátot ami még bőven jó Neki, a téli overál meg jó Neki hála istennek, mivel már nincs pelenci. De azért lehet, hogy nem tudom megállni, hogy ne vegyek vmi. újat.

Na most már készülődök haza. Holnap folyt.köv.

Márti
mártus

Szirom,
szegény Miksa Kép Annyira rossz ez, hogy ilyen sokáig elhúzódik Kép Hú, a Smecta az nagyon rossz! Nem csoda, hogy nem itta meg. Ez a másik ugye kapszula? Azt hogy adod neki? Vegye be és nyelje le? Mi még sosem adtunk ugye ilyet Zsoltikának, eddig csak kanalas orvosságot kapott, azt viszont imádja szerncsére, folyton inná ha lehetne Kép

Márti,
én is gondoltam már erre, hogy ha pocakos vagyok és rugdos, az nagyon nem szerencsés. Nagyon-nagyon óvatosnak kell lenni, mert nálunk sajna még semmi jele a szobatisztaságnak, szóval tuti lesz még egy ideig pelus...
Igen, marha drágák az overálok, komolyan nem tudom, mi kerül ennyibe rajtuk. A tavalyit mi kinőttük, de nagyon Kép

Na megyek, lassan ébresztgetem Zsoltikát Kép

Gabi

pgaboka

Gabi!

Visszaludt Miksa, úgyhogy nyomom a melót ezerrel, de azért benéztemKép

Szóval kapszula, és azt mondta a doki, hogy szedjem szét, öntsem ki belőle a port, és egy kanál joghurttal adjam be neki. Namost az elsőnél ez úgy alakult, hogy nagy nehezen bejutott a kanál a szájába, de nem nyelte le a cuccot, hanem tátott szájjal ordított, a joghurtos gyogyi meg folyt ki belőle, végig az állán, a ruháján. Majd ezután azt ordította, hogy törlő, törlő. Igényes kölök, nnaKép. És tejet követelt. Végül beletettem neki tejbe, azt megitta. Tejet egyébként nem szívesen adok neki, de azt mondta a doki, hogy ha végképp semmit nem eszik, akkor adjak azt, amit igen, akkor ne ragaszkodjunk a szigorú diétához. Mondjuk a tejre épp enmlítette, hogy inkább kakaóban igya, de olyan ordítást rendezett, amikor barna lett a tej, hogy csak néztem. És sivította, hogy önti, önti... Márminthogy önsem ki. A kakaót eddig kétszer próbáltuk, de nem ugrik érte.

Ha van ötlet, vevő vagyok rá gyógyszerügyben!

16 ezer egy overálért, csatlakozom Mártihoz, tényleg nem komplettek. És nekünk kabát is kell, vagy többrészes overál ugye kabáttal. A tavalyi kabátja tök rövid neki, bár még ráadom. Az ujja nem rövid végülis, de azért összeségében kinőtte. 86-os C und A, tök vagány, és tiszta újnak néz ki, ilyenkor úgy sajnálom.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!

Kicsit pihiztünk, bár én inkább csak feküdtem, őriztem OlivértKépDe lehet, hogy el is bólintottam.Kép

Gyógyszer beadásra nincs ötletem, én is joghurtba, kakaóba...stb szoktam beadni.vagy rakd bele csokikrémbe.Az jó édes.Aztán lehet, hogy rászokikKép
Olivér is mostanában ismerkedik a csoki ízével.Hát nem mondom, tiszta anyjaKép
Most hétvégén a chio burgonyaszirmot kóstoltameg, úgy ette, mintha ezen nőtt vona felKép
Õ is egy verekedős vandál dögöcskeKép
Levente sosem ütött oda, ez meg, mindenkire kezet emel.Rugdal, verekedik, azt hiszi ezzel megoldja a gondjait.Én meg felemelem a mutatóujja,, hogy "vigyázz!!!!", erre most ha valami rosszat csinál, az ujját emelgeti, és olyan elvetemült arccal néz, hogy nem bírom ki röhögés nélkülKép

16 tényleg durva egy cuccértKép
Olyan árak vannak, hogy besz@rás.
Leventével voltam gondba, hogy kabát is kell, overál is kell, meg cipő is.De aztán jó a tavalyi kabi, overált kaptunk, a csizmát meg megvetteük.Igaz, az is 13 ezer volt, timberland, bundás, vízálló hótaposó.Nagyon jól néz ki.Remélem, beválik neki.(meg, jó lesz jövőre is)33-as.

Olinak meg írtam, rengeteg kabátot adatak, meg 2 overállt is, egy kétrészest, meg egy egyberészestKép

Gabi, én se sűrűn vásárolok a mango-ba, elég elvetemült ruháik vannak(meg az átlagmért 36-osKép )
De tök megtetszett ez a kabi.Tavaly is ott vettem, de az kockás barna szövet(elegáns inkább), ez meg hétköznapiKép

Márti, simán hagyta, hogy ne mérjen meg( a védőnő).Még az kellett volna, hgy vitaktozik.
Akkor otthagyom.Annyiar nem érdekel, meg különben is, a szülés után nálunk az orvos ad egy igazolást, hogy kellő számú terhestanácsadáson megjelentem(az egyszeri anyasági segélyhez), nem a kiskönyvet nézik.
Úgyhogy csak illedelemből járok el hozzá.
Dokinál eddig kétszer, ultrahangon háromszor, védőnyanyánál is kétszer voltam.Egyszer meg vérvételen.
A dokinál egy alkalom 6 ezer ft.
Olivérrel két éve még öt volt.

Hívtam ma a szülésznőmet, hogy bevállal-e márc.-ra, de azt mondta, hogy valamikor tavasszal megy a családdal nyaralni.Pontos időpontjuk még nincs, hívjam 2-3 hét múlva.
Megyek, mert Oli itt kukucskál, és félek, hogy egy gombnyomással mindent kitörölKép

Ildikó
vas

Sziasztok!

Zsoltika nézi a Kisvakondot Kép Teljesen bele van merülve...

Szirom,
nekem sincs nagyon más ötletem a gyógyszer beadására. Viszont van egy kérdésem, lehet hogy hülyeség, de csakazértis megkérdezem Kép szóval én úgy tudom, hogy a kapszulákat nem szabad szétszedni. Mert pont az a lényegük, hogy ne a gyomorban, hanem a bélben oldódjanak, mivel így hat a hatóanyag.

Tudom jól, hogy egy bazinagy kapszulát nem fog lenyelni a gyerek (én is utálom őket), és még emlékszem is, hogy régen anyukám is kivette a kapszulákból a port, úgy adta be a gyogyót. Nem akarok ám okoskodni, bár nagyon úgy látszik, meg gondolom a doki sem véletlenül adta a kapszulát, de gondoltam, megkérdezem.

Ildikó,
Te melyik kórházban szültél? Mindkét gyerkőc ugyanannál a szülésznőnél született? Jajj, akartam már írni, hogy a Callanetics könyved megvan még Kép Épp most fénymásolja egy ismerősöm, csak beletelik néhány napba, mert egyszerre nem tudja az egészet lehúzni 2 példányban Kép De ha megvan, akkor már igazán visszaadom, csak talizni kéne Kép

Holnap elbuszozunk a Duna Plázába Kép Benézek én is a Mango-ba, most valahogy kedvet kaptam rá Kép Bár ott asszem csak outlet van, de sebaj Kép

Most megyek. Mindjárt itthon van Apuci Kép Összedobom a vacsit, aztán szaladok tornázni.

Sziasztok!
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Na csak emlegesse Valaki a mogyikrémet. Van már vagy fél éve, hogy nem ettem, csak emlegessétek, hú de megkívántam.

Ildikó!

Tényleg még nem is írtál (vagy csak nem kérdeztük) a szüléseidről? Milyenek voltak? Mind a 3 gyermek ugyanannál a dokinál született/fog? Emlékek? Apuci ott volt/lesz?
Mangos kabátot mi is megcsodálhatnánk?
A dokik itt is 5-6 eFt között mozognak. Februárban mikor még nem dolgoztam lett vmi. gyulladásom, elmentem a magánrendelésére. Felfeküdtem, megnéz (csak megnéz!) lehúzza a gumikesztyűt, és azt mondja, hogy meg sem vizsgál, olyan gyulladt az egész, hogy csak fájdalmat okozna vele. Felírt 2 receptet, meg mondta, hogy ha már dolgozom (2 hét múlva) odabent újra megnéz. 5 eFt. Kb. 4 perc volt az egész. A múltkor kiszámoltam: 10 percenként van beírva 1 nő, 3 órát rendel 1 nap heti 2x, ez havi szinten: 720 eFt + a szülés utáni, a nőgyógy műtét utáni para + az abortusz utáni para= min. 1 milkó adómentesen. EztTe is eltudnád képzelni ha Apuci úgy letenné az asztalra. Na, jó persze azért vmit. adózik a magánrendelés után. Ja, és a fizetését még nem is számoltam. Nem mérgelődök tovább.

Szirom!

A gyógyszer beadási tortúrára nincs további használható ötletem, a Csajokkál már kimerítetted.

Gabi!

Torna miatt irigy-irigy vagyok. Képtelen vagyok este már tornázni. Szégyenlem is magamat magam előtt. Diéta megy, ma Sütis napom van. Ki is használom.

Majd még jövök, csak Ti is.

Márti
mártus

Sziasztok!

Gabi! Teljesen igazad van, és is úgy tudom, hogy a kapszuláknál ez fontos, de maga a doki mondta, hogy szedjem szét. Nem hiszem, hogy egy kétéves gyereknek bárki be bírna adni egy kapszulát. Mondjuk a kefírt vagy joghurtot nem véletlen mondta gondolom, hogy adjak hozzá egy kanálkával, de ha egyszer nem eszi meg... Ma is pici tejbe kevertem el, megitta, bár észrevette.

Márti! Az én dokimnál 8 ezer/hó a terhesgondozás, de ezért korlátlanul mehetsz, nem egy alkalomra kér ennyit. Ha aggódsz, hetente kétszer is odamehetsz. És van elég jó minőségű uh a rendelőben, nem 3D-s, de kifejezetten jó. Kb. olyan a kép, mint a 3D-s rendelőben amit a színes mozi előtt csinálnak.

Ildi! A kabátra én is kíváncsi lennékKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, mi ez a frissesség. Sipirc vissza aludni. A Gyeses anyukák ilyenkor még aludjanak. Na, csak vicc volt.

Ilyet sem hallottam még, hogy 8 eFt/hó korlátlanul. Végül is nem rossz, de ha nincs különösebb gondja az Kismamának és csak havi 1x akar menni akkor viszont drága így. Nem?

Márti
mártus

Igen, de engem megnyugtatott, hogy ha bármi van, akármikor mehetek. Egyébként tényleg drágának tűnik, de én baromira meg vagyok elégedve vele. És nem 10 percet szán a betegre, hanem annyit, amennyit kell. Mindig mindent elmagyaráz, lerajzol, annyit kérdezek, amennyit akarok. A sógornőmet is hozzá vittem különben, namost ő toxémiás lett, úgyhogy kihasználta az átalányt rendesen. Aztán végül koraszült, és másik kórházba kellett mennie a baba miatt. És a pasi másnap már ott volt meglátogatni. Szerintem ez klassz.

szirom

Ui: most délelőtt még kisebb-nagyobb hézagokkal vagyok, de aztán néhány napig nem lesz gépünk, így nélkülöznötök kell a társaságomat. És is nagyon sajnálomKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mindjárt kezdődik a teletubbies, csönd lesz, és nyugalom, addig lefotózom a kabit, aztán jövökKép

Kép
vas

zzzzzzzzzz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:37-kor.
vas

eeeeeeeeeee
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:38-kor.
vas

Hú, Szirom, akkor jövök is, hogy még tudjunk társalogni.

Nem is meséltem, képzeljétek tegnap este apuci tök rendes akart lenni és leengedte a mosogató vízet. Erre marha nagy ordibálás meg káromkodás hallok (pont Andrásra húzkodom a pizsamát) rohanok ki a konyhába és képzeljétek a szifon szétcsúzott és a nyamvadt mosogató víz beleömlött a konyha szekrénybe. Azt hittem ott kapott infarktust. Hoztam mind az őrült a rongyokat, a felmosót, vödröt. Minden szétázott alatta. Kipakoltam az egész szekrényt, teregettem szét a neylonokat stb. Szerencsére nem púposodott fel a fa. Egész éjjel nyitva volt a konyha ablak(még szerencse nincsenek olyan nagy hidegek). Isteni volt, du. meg mér vár rám, hogy kimossam rendesen mosószerrel, meg vissza pakolás. ÁÁÁ!!

Na lássuk azt a kabátot!
mártus

Basszus, tök ügyi vagy. Akkor a 3. naci az a régen nagy gatyóka? Ezt most hajtottad fel v. eredetileg is ilyen? Annak is olyan rug. rész van a derekánál? Egész szép pocokád van már.
Nálunk a Mr. Bean és a Mézga Géza az ami mindent überel.

Márti
mártus

Ja a kabik is jók. Az új kicsit sportos, hétköznap jövő-menő a kockás meg kicsit elegánsabb, nem túl nagyon de legalább tudsz válogatni. Azt már nem tudod felvenni ugye? Látom szűkített a dereka kicsit.
mártus

Már fennt vanKép

A szülésekről akarsz hallani?
Leventét a Szabolcs utcában (hiete néven futott még akkor) szültem, lassan 6 éve(nov.25), szörnyű volt.- a kórház is, a szülés is, minden.
16 órát vajúdtam, reggel 4 körül kezdődött otthon, 10-11 körül mentünk be a h-ba, és valamikor 2 fele megkaptam az epidurális érzéstelenítést a gerincembeKép
A gyerek 20.15-kor lett meg, az orvos úgy nyomta ki belőlem, 3 hétig kék-zöld voltam, a betegtologató, meg a szülésznő tanuló lefogta a lábaimat, a szülésznő meg húzta ki a gyereket.
Kurva kellemes voltPersze, akkorát vágtak, mint a fél ház.Egy hónapig nem is tudtam ülni rajta.az ágyról még két hét után is négykézláb másztam le.KépKépKép

Olivérrel persze, hogy orvost és kórházat váltottam. Tétényi úti, Sz.Imre kh.
Éjjel fél kettőkor kezdődtek a fájások, fél négykor felvettek az osztályra, és fél hatkor megeltt a bébi.Igaz, sokkal erősebbek voltak a fájások, de kevésbé nincsenek olyan emlékeim, mint az elsőről.Gátvédelemmel próbáltuk, de nagy volt Olivér , de így is csak fél centit kellett vágni, közben masszírozták a gátat, előtte már 4 hétig málnalevél teát ittam,ami fellazítja a gátizmokat.
És tömtek mindenféle homeós bogyóval.
Fogadott volt a szülésznőm, nagyon profi, ezért nem örülnék neki, ha nem lenne itthonKép
Este már tudtam ülni, mászkálni, az orvosom le is b*szott a folyosón, hogy mit sétálgatok, menjek feküdjek leKép
Szóval ez kellemes emlékként maradt bennemKépKép

ildikó
vas

Én soha sem gombolom be a kabátokat, bármilyen hideg van, tehát mindegyiket feltudom venni.Nincs túl nagy hasam, be tudnám gombolni még bármelyiket , ha akarnámKép
(basszus, Olivér közben megvertKépKép) itt ütögeti a seggemKép
De ezenkívül van még két pufis kabim is hétköznapraKép
vas

SZIROM!! Akkor Te már el tűntél?

Ildi! Mi az, hogy nem gombolod be a kabátokat? Én biztosan megfagynék már at első kanyarban, amilyen fázós vagyok.

Márti
mártus

Nem tűntem el, most tűnök elKépKép Sziasztok csajok, majd jövök, ha meglesz a gép! Nem tudok többet írni, mert Miksa épp a földön fetrengve ordít.

Puszi!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?