Sziasztok,
megint régen nem jártam itt, és érdeklődve olvastalak benneteket. Azt hiszem, mindőtök írásában ott rejlik egy-egy igazság - mindenkinek a saját érzései alapján kialakult igazsága.
Egyébként tudjátok - és itt Böbével és Almavirággal maximálisan egyetértek - mindenkinek olyan orvosot kell választania, akiben megbízik maximálisan.
Az én dokim - Sípos - nem egy "bratyizós" fajta, tőmondatokban beszélgetünk, de lelkiismeretes, érzem,hogy fontos vagyok neki mint páciense, és a nemsoká születendő babám is. És ez számít. Pedig olvastam itt a babaneten róla rosszat (sőt a múltkor mondta, hogy őt pénzéhesnek állítják be, pedig szerintem egyáltalán nem az, mindig csak a "szabott" árat fizetem neki, és ez számomra abszolút természetes, hiszen választott orvosom), de én ezt nem tapasztaltam, és nekem ez a lényeg.
Tudom, hogy egyetlen dokim sem - én őt a terhességem kiderülésekor barátaim tanácsára válazstottam - fedezte fel, hogy miómám van, és biztos vagyok abban is, hogy ma Lilla azért van a hasamban, mert ő tudta,hogyan kell megvédenie bennünket ettől a veszélyeztető tényezőtől!
Az egész terhességem alatt - mikor valami gondunk miatt magam alatt voltam - éreztem, hogy szakmailag tökéletesen számíthatok rá. És végül is én ezt várom el tőle. Amit Anikó is írt, szakmai korrektséget.
Emiatt gondolom, hogy mindenkinek - akár Mészáros dokiról van szó (aki egyébként nekem is szimpatikus volt, egyszer ügyeleten ő nyugtatott meg, mert a dokim nem volt bent, én meg kis bután beszaladtam a kórházba), akár másról - érzései szerint kell választania.
Ildi, Böbike,
anyukám sem szoptatott engem éjszaka (este 10től reggel 6ig egyfolytában aludtam), viszont elmondása szerint napközben mindent bepótoltam
Szerintem ez is egyedi lehet, ha nem kell éjszaka a babusnak, és szépen fejlődik, tisztára embertelenség felkelteni éjszaka. Ráadásképpen egy nemrégen szülő nőre azt hiszem rá is fér a pihenés.
Tudjátok, én sem bánnám, ha a lányom ebben legalább rám hasonlítana
, és nem az állítólag sokszor óbégató apjára....
Adri,
a múltkor tök hülyeséget írtam. Most kedden megyek ctgre,aztán gondolom pénteken (mivel mindig e két napon szoktam). Szóval, ha minden jól megy, péntek reggel korán 7 körül akár össze is futhatunk a ctgnél
sziasztok,
Kata