Köszönjük mindannyiótoknak a puszikat, és jókívánságokat, Zsófika már jobban van, jót is aludt. Tegnap d.u.-án 16-20:15-ig aludt, aztán megfürdettem, és 21:30-tól megint aludt. Majd csak hajnali 2-kor kelt újból. És reggel 5-kor és 6-kor. Elég volt az alvásból biztos úgy érezte.
Megzabálom olyan édes. Most is alszik a nagyágyon. Bealudt a kezemben reggeli után. Majd viszem ki, amíg ilyen jó idő van, csak megvárom, h. kérjen még enni.
Lina, én is így érezte mint Te a szülés előt....
Mindenféle tű, meg stb.....fú, bele gondolni sem akartam. Sőt, el sem tudtam képzelni, h. én majd vajúdok, meg szülök, meg lihegek....
Aztán amikor oda került a sor, hát a doki is mondta, h. nehergeljem magam, mert nem lesz jó vége. Lenyugodtam, rájöttem, h. ki fog mindenféle képpen jönni a kismackó, jó kezekben vagyunk, és kész. Viseltem, és szépen lezajlott, nem lett semmi baj. Még gyorsak is voltunk.
Tényleg csak a jóra gondolj, és arra, h. minden rendben lesz.
Nana, Te hogy vagy? Hányinger? Van még?
Én is gondolkodtam már az esti mesén, de most arra szoktatom, h. önállóan aludjon el, megsimogatom, megpuszikázom, elmondom, h. szeretjük, nincs semmi baj, itt vagyunk vele, és kimegyek. Már így alszik lassan 2hete. És éjszaka is visszaalszik.
Arra is gondoltunk, h. kijövünk a szobából, addig, amíg nem tudja, h. ott vagyunk vele. Még most kell ilyen kicsin elkezdeni dolgokat, könnyebben hozzászokik. Mondjuk napözben állandóan kézben van.
Szóval mi még ezért nem mesélünk neki, de napközben énekelünk, verselünk, mondókázunk vele. Tetszik neki.
Most a kedvence: A pici pocakos pocok pockon pöckölte az őt pockon pöckölő picike pockot.
És jó gyorsan mondjuk neki, és imádja, mindig nyitott szájjal mosolyog.
Ja, és képzeljétek, elkezdte tegnap nézegetni a kezét.
Olyan aranyos volt. Aztán többször megpróbálta visszatenni a szeme elé.
További szép napot mindenkinek, majd még benézek, mert nagyon sokat írtok.