Sziasztok!
Hát Julcsi irigyellek, hogy már nem dolgozol. Én sajna még február közepéig megyek, bár nagyon rugalmas a főnököm, de engem nem is a munka hanem a bejárás, meg az egész napos ülés az ami nagyon fáraszt.
A ruháim nekem is fogynak, farmert már nem hordok (a gombok miatt
), jelenleg egy nadrágom és egy szoknyám van ami még kényelmes. Viszont kaptam terhes melltartót tegnap, aminek nagyon örülök!!! Nem tudom nektek van-e, mi a Woman Secretben vettük és kifejezetten terhes melltartó, nem szivacsos, meg divatos, hanem jó nagy és kényelmes, nekünk már csak ilyen jár
.
Zsuzsi, a Brendon a Váci út 168 (?)-ban van ahol a Brendon áruház (én nem tudom pontosan hol, egy ismerősöm mondta, hogy az újpest központ metrómegállónál van). Ha megnézed a brendon.hu-t, ott van ilyen pont, hogy Mozgásstúdió, rögtön mutatja az órarendet és van terhes torna is meg jóga is.
Kinga, engem érdekelne a Baross utcai terhes torna, mert az a mkhelyemhez közelebb van, nem fontos a telefonszám, elég ha leírod, hogy hol van pontosan, esetleg a hely nevét. Köszi!
Ja, Zsuzsi, úgy kerültem a Jánosba, hogy az orvosom a Péterfiből (így írják????hm.)átment oda. A nővérem és két másik barátnőm is nála szült, sőt van még egy ismerősöm is aki Olaszországban él, és most a második babáját fogja szülni nála februárban. Õk nagyon oda voltak érte, és én is szeretem.
A 3,4D Uh-ra a kórházban jelentkeztél, vagy van ilyen hely külön vhol. Sokba kerül? Lehet, hogy majd én is meggondolom.
Üdv: Nóri