Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A férjem 2 napra elvitte a gépet... Kép probálok visszaolvasni.

Pille,
Nem a F...i autósiskolánál dolgozol???

Lili,
Zsófi meseszép!!!Kép Gyönyörüséges kislány! Ügyik voltatok! Kép

Még jövök...

KépKép
KépKép
nana09

Zsóka köszönjük szépen.

Seriff

Nem hiszem, hogy futás közben taliztunk volna. Csak egyszer futottam körbe a férjemmel, akkor is sötétben. Az Arborétumba pedig hátulról járok, a Holland falun keresztül.
Na , én meg a Bányaiban végeztem. A két konkurens suli. Kép Ezt csak úgy mondom, de én nem éltem át soha. Nagy marhaság.

Hát bementünk a városba nagy bőszen, mert mondták a rádióban, hogy a boltok a pénteki nyitvatartás szerint üzemelnek. Természetesen csak a pláza volt nyitva. Tele lézengő emberekkel. Arra jó volt, hogy kimozduljunk.

Kép

Kép
cukkermáz

El vagyok keseredveKép Leona 1,5 órát üvöltött a nagyiéknál, előtte és utána meg fél-fél órát az autóbanKép A végén kénytelen voltam kivenni a hordozóból, mert már nem bírtam. Nem lesz ez jó így. Valamiért nagyon nem szeret a nagyiéknál lenni. Máshol nem sír így, max. nyűgizik.

Seriff, majdnem beugrottunk máglyarakásért.Kép
Ki nem bírt ellenállni a mosolyodnak? Ezt nem értem.

Én László napon kapom az sms-tKép

Mennyi Imre apuka van ittKép

Zsolt, 99-ben? Jó ég, én akkor végeztem a fősulin. Ilyen vén vagyok?

Roz, majd küldök még képeket, vannak még.
Influ-oltáson gondolkoztam, végül nem adatom be. Apának kéne sztem.

Bepa, ez azt jelenti, hogy tejcsi OK?

Puszi

Kép
sygnum

Sygnum vééén? Én 92-ben érettségiztem.

Én István napon kapok sms-t. Kép
Bence egész nap tüsszög, beteg lesz.

Kép

Kép
cukkermáz

Normális ez lányok? 3. napja egész nap mozog a babám. Séta közben is.

Kép

Kép
cukkermáz

cukker
ebben passzolok nem mozogsz túl sokat vagy nem vagy feszült idegs nem ttől mozog folyamatossan
nem tudom hogy baj e egyáltalán a sok mozgás az ellentkezőért jobban aggódnék

én meg sem irom mikor végezetm a sulival Kép Kép ( ez egy mocskos húzás volt mi Kép Kép )nem baj ugy is annyinak nézek mint egy 30 éves tegnap megkaptam apa egyik ismerősétl mert megkérdzete tőle tivbor hoy mennyinek néz azt mondta 30 bitzos Kép Kép

syg
nálunk szerncsére nincs ilyn hely ahol üvöltenének a gyerkőcök nehéz ez leht hogy csak nagy volttömeg vay mindig sir ha ott vagytok?gondolom apának akkor ez is rosszul esik

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz az biztos, hogy, ha nem mozog az tuti baj.
Ma elég fárasztó napom volt, viszont sokszor szédülök, mert olyan alacsony a vérnyomásom.

Én meg már azt hittem, hogy azért nem mondod meg, mert olyan régen végeztél. Kép))

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Most végre van egy kis nyugim a csajoktól.
Hanna alszik Bogikám meg pihenget.
Szegénynek elő jött a hasfájós időszaka és ilyenkor nem hajlandó enni meg tiszta nyűg(vagy inkább krónikus anya hiánya van)

Olyan jó ti írjátok hogy mennyi fogacskátok van már mi meg úgy várjuk az elsőt mint a megváltót. Minden nap nézzük a kis száját nem-e van valami előre haladás a dologban de sajna semmi.
Pedig már nagyon várjukKépKépKép
Mászkálással jól állunk csak még valahogy a kezeket kell a lábbakkal össze hangolniKép

Roz!
Remélem a csajok örülnek a függönynek!!
Amikor megláttam mondtam is apának hogy haza megyünk és szóljon hogy írjak emiltKép

Nálunk az alvásban fejlődés van mert egy hete már csak 1-2 alkalommal ébred fel éjszaka.

Megyek mert Boginak még esti mese kell és most ötletem sincs hogy mit találjak ki, már kezdek kifogyni a fantáziámból.

Majd még lehet később bekukk....

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Syg, köszi az infókat! Kép

Bepa, súlyunk: most k.b. 5kiló Zsófi. Kép 3250grammal jöttünk haza. Ti hogy álltok?

Sbeáék, voltatok ma?

Én meg sem szólalok, h. milyen fiatal vagyok..... Kép

Ja, és köszönjük a Zsófi dícséreteket. Kép Ezt mi is tudjuk, imádjuk őnagyságát....Kép Elfogultak vagyunk...Kép Nana, szerelemgyerek Zsófi, hiába, Szenteste volt. Kép Kép Kép

A kisasszony 4napja egyfolytában üvölt... Kép Kép Ma is d.u.2-től üvöltötött....nem is aludt ma szinte egész nap. Egy kicsit kiborultam. Kép Apa mindig tartja bennem a lelket. Kép
Szóval azt gondoljuk, h. fáj a pocakja. Kép Vettünk neki Gripp Watert, hátha segít. Szegény horkol, úgy alszik. Nagyon kimerült annyit sírt. Egész nap kézben volt. Ilyen piciket aludt csak. Kép Úgy sajnáltam...nem értem én ezt. Az ember segíteni szeretne, de hogyan, ha nem tudja, h.mi a baj??????

Cukkermáz, lehet, h. az időt érzi a babó. Kép Zsófi is????

Jó éjt mindenkinek! Remélem, h. ki tudja magát aludni Zsófi, meg mi is tudunk egy kicsit pihenni....
birolili

Sziasztok!

Cukkermáz,
én is bányais voltam, de 95-ben végeztem, elvileg akkor egy évet még jártunk együtt:-)

Ja, és én meg biztos nem fogok sms-t kapni, egyrész mert céges néven van a telefon, igaz a férjem neve is oda van mellé írva, de hogy a Vjacseszláv névnapot tuti nem találják ki, azt biztos.

Lányok,
úgy megijedtem az előbb, másfél órán keresztül görcsölt a hasam. Nem nagyon, csak mintha meg akarna jönni. Normális ez ilyen korán? Tudom, hogy a méh gyakorol, meg ilyesmi, de még csak holnap töltöm a 34. hetet!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille, nem könnyű, köhögésre van egy csomó szerKép
eupatorium perfoliatum (nem is hallottam még): a légcső fájdalmas, köhögéskor a B. a mellkasát tarthatja, bal oldalon fekve rosszabb, 4kézláb jobb. Hajnali 2-4 rosszabb.

Drosera: száraz, görcsös, ugató köhögés. K. roham alatt képtelen levegőt venni. Nem tud elég mélyen köhögni ahhoz, h megkönnyebbüljön.A B. hányhat. Este és éjfél után rosszabb.

Arsenicum album: A B ingerlékeny, nyugtalan. A köh fekve rosszabbodik, a B úgy érzi, megfullad. A köh asztmás zihálásra emlékeztethet, száraz, mellkasi égő érzés kíséri. Gyakran rosszabbodik éjfél után, ilyenkor a B felébred.

15 CH hígításban venném és a legjobban úgy tudod kpróbálni, hogy hat-e a szer, h 1/4 óránként beveszel belőe 5 golyót 1 órán keresztül és ha jó a szer, akkor jobban leszel. Onnantól meg napi 3*5 golyó.
Remélem vmelyik segít.

Kép
sygnum

Cukkermáz, akkor csak 2 év az "előnyöd"Kép
Leona mindig nagyon sokat mozgott. 15 hetes kora óta állandóan enem rugdos, most isKép

Roz, sajna mindig üvöltKép Beáéknál meg láttad, volt kis nyűgi, de még sírni sem sírt. Nemhogy üvöltött. De Szszálláson...
Van függöny? Nem is írtad!

Sam, jó, h tudtál jönni és alszik HannaKépKép
Leonak sincs még foga. De ami késik, nem múlikKép

Szirénáznak, remélem, nem ébred fel!

Lili, jön még a folytatás is. Egyébként szívesen!
Szegény Zsófipocak! Biztos, h az a baj? Feszít is? Sikítva sír? Felhúzza a lábát?
Az a legrosszabb, amikor Te minden lehetőséget végigzongorázol és nem tudsz segíteniKép Azt hiszem, ezt sosem fogom megszokni. Gondolom, ha nagyobb lesz, akkor sem fogok tudni minden baján segíteniKép

Lina, nekem nagyon gyakran csinálta ezt és mindig nagyon féltem. Nem lett baj, de azért sztem ez nem olyan nagyon jó, h van. Pihengess!

Kép
sygnum

Hihihi...azt senki nem találná ki, hogy én hol végeztemKép A Gárdonyiban....Egerben.

A srácok lassan röpicsapatot is alapíthatnak, Robi is röpizett.

Na az egy labdajáték, amit mindig utáltam. Nincs "testkontaktus", nem lehet bunyózni. Kép

Kép
sygnum

Linácska

Már akartam neked mondani, hogy nagyon ismerős vagy nekem. De gondoltam, hogy nem lehet, hisz nem itt élsz, meg az ember sokszor beképzeli. Amúgy a nálam kissebbeket Kép soha nem figyeltem meg, csak felnéztem a nagyokra. Kép
Vidáné volt az osztályfőnökünk.

Az a lényeg, hogy nem történt semmi, és már nem görcsöl. Velem ilyen nem volt, így nem tudom. Majd lesz új fotóm, olyan nagy a hasam. Mondtam a férjemnek, hogy én tuti nem húzom január 31-ig.

Jó éjt, megyek pihenni.

Kép

Kép
cukkermáz

jó reggelt Kép

syg igen tegnap este végül lett fügöny igaz nem barbies hanem hercegnős de ez is klassz Képat egyik netes barátném ( tiszaujvárosi)jön hétfön ő ott kapott barbist hoz is és náluk van eredeti sőtétitő is azt meg még utánna jár hogy milyen szinekben van az is barbis nagyon kíváncsi leszek milyen esküszömjobban várom mint a csajok Kép
jaj karácsony e is mond Kép apa már előre retteg koszorút gyártok hó sprayzek egész decemberben kaácsonyi zenét hallgatunk Kép én mániákus karácsonyozó vagyok a dédiknek már az ajándékot is megvettem nem beszélve adrikámról aki ugy akörül lesz 2 éves Kép

lili
ákosnak is van már megfigyeltem 1hónapban 3 olyan napja mikor nyügi a köbön nem alszik el egyedül napközben sem alszik alig eszik és mindig csak sir rá akarok jönni hogy miért még csak a hold állásokat nem néztem meg mert elfelejtettem hogy akár az ios lehet ha olyan mint én mert én pl.teliholdkor soha nem alszom Kép apa szerint vámpír öseim vannak Kép Kép Kép na de most komolyan nem tudom miért csinálja ezt ez a 3 nap elég kimerítő szokott lenni aztán meg mikor letelik a 3 nap mint akit elvágtak ujra 10-1-2 ig alszik egyedül alszik el és rengeteget eszik

megyek adok reggelit at éhes szájaknak aztán irány ablakpucoloás függönyök visszarakása pussssz majd belesek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Ma nem volt szuper éjszakánk, de azért jó volt. 2 napig nem kapott homeót, talán ez volt az oka.

Roz,
jaj de jó! Akkor lesz nagy öröm. Egész Kméten nem volt barbie-s?
Nekem is kéne ablakot pucolni. Vmelyik nap számoltam össze, hogy a házban lesz 20 ablak, 2 erkélyajtó és 2 bazi nagy teraszajtó. Lesz mit pucolnom.

Többiek, alszotok v fő a vas-i ebéd?

Kép
sygnum

Jó reggelt,

egy kicsit el vagyok havazva, de jól vagyunk Kép Anya most ment el, és igen, Kamilla vele együtt jött a vonaton. Kis modern gyerekek, ez a legnagyobb élmény, ha vonattal, villamossal mehet valahová, ezért ha lehet így szervezzük.

Roz,
majd képet kérünk a függönyről Kép Jövő héten valamikor elugorhatunk hozzátok? Vagy inkább hétvégén? Az oviba 1/2 4-re megyek, utána tudnánk menni.

Lili,
Emese is nyűgös, volt, hogy egész nap nem aludt, és még álmosnak sem nagyon tűnt, de kiharcolta, hogy foglalkozzam vele. Nagyon édes Zsófi a képen, mindig eszembe jut, amikor Minonál voltunk a kórházban, és a pocinkat méregettük. Most meg a gyerkőcöket csodáljuk Kép Emlékszel? Kép Kép

Sygnum,
csodás Leo! Remélem a tegnapi éjszakátok is ilyen volt, és Te is pihensz egy kicsit! Várom a fejlődés többi részét, az én drágám még az oldalra fordulásnál tart, bár ugye erős kis manó, az látszik. (Nem aggódom ám, ne félj!)

Cukkermáz,
én is mindig ezt mondogattam, hogy ilyen pörgés mellett tuti nem bírom ki a végéig, erre Emese tovább bírta, mint Kamilla. Az utolsó héten már könyörögtem Neki, hogy bújjon elő Kép 2 nappal a kiírás előtt született, pedig folyamatosan szoptattam is mellette.

Jaj, eszembe jutott, hogy már rég akartam írni, hogy réjöttem,nem akkor válnak el igazán, amikor megszületnek, hanem amikor abbahagyják a szopit. Azóta Kamilla nagylánynak tűnik, előtte még az én kisbabám volt...

A karácsonyt én is imádom, nálunk is gy van, mint Rozéknál, állandóan mézeskalácsot sütünk, díszítünk ( a legszebbeket Lackó csinálja ám...), és már csak!!! 2 hónap van hátra!!! Juhéj!

Sam, nagyon édes Hanna, a fogak meg majd jönnek! Én annyira nem vártam, Kamilla 11 hónapos volt, amikor megjelent az első Kép
Hallottad, hogy péntekenként is van táncház a műv. központ aulájában? Nem csak kicsiknek, de ingyenes, és állítólag nagyon jó, mesét is mondanak. Legközelebb 18-án lesz.

Oh, én vezetek, én 91-ben érettségiztem Kép

Oltás: én csak Kamillának adatom be az influenza ellenit, az tavaly is nagypon jót tett, mintha felsőlégúti hurutos betegségeke is hatna, mert szinte az sem volt egész télen.
Most viszont Mesike köhög csúnyán, bár az orra nem folyik, holnap vonulunk a dokihoz Kép

Megyek, amíg nyugi van, fejek egyet Kép

Pusz Mindenkinek

Kép

Kép
kobudo

Mino,
pusz Nektek is!

Kép

Kép
kobudo

Kobudo,
én őszintén szólva tartok attól, h mi lesz, ha Leona abbahagyja a szopit. Gondolom nem mostanában lesz -legalábbis remélem!!!-, de én annyira szeretem szoptatni, olyan jó mindig összebújni. De szerencsére ő is cicibolondKépMa még óránként szopizott, mert cicit kér ébredéskor, aztán elalváskor, aztán visszaalváshoz -ami most nem sikerült-, szóval mindig. Csak olyan, hogy az evés kedvéért eszik, ritkán fordul elő.

Utálom ezt a kapucsengőt! A hülye prospektusok miatt felébresztették Babát, most meg itt kínlódik, mert még álmos.

Kép
sygnum

Sziasztok!

eddig aggódtam a csajok miatt hogy ne legyenek nagyon betegek erre ma reggelre meg én lettem beteg.
Láz, torokfájás, és szinte mindenem fáj...Kép

Lenne egy nagy kérésem hozzátok.
Mivel én mostanában nem hiszem hogy nagyon tudok menni akár merre és netán jártok játék bolt vagy játék osztály felé akkor megnéznétek nekem hogy mennyibe kerül a Barbi Pegasus és a hamupipőke kastély?
Boginak a nagy vágya mind a kettő és szeretnénk valamelyiket megvenni neki de most nem tudom mikor járok benn a városban hogy körbe járjam a boltokat.
Vagy van olyan oldal ahol meg tudom nézni?

Megyek mert Hanna ébredt
Köszi előre is

Kép

Kép
samchee

Mindenki a fini vasárnapi ebédet csinálja?

Kép

Kép
samchee

Akkor teszek fel egy képet PicúrrólKépKép

Kép

Kép
samchee

Hát ma akkor magammal beszélgetek?Kép

Kép

Kép
samchee

Hú, Sam, mekkora már Hanna is! Olyan gyorsan telik az idő.

Roz, Sam,
találtam Barbie-s kifestőket
http://www.kisalfold.hu/cikk.php?id=&cid=101883
http://www.coloring.ws/barbie1.htm
http://chezlorry.ca/Color/Barbie.htm

Kép
sygnum

Syg!
köszi a kifestőt Bogi nagyon örült neki. Nekem eszembe se jutott hogy innen nyomtassak ki pedig....
Na de szerencsére neked eszedben volt.
sajnos az elsőt nem engedi megnyitni nem tudom miért.
Még egyszer köszi!!!

Hogy vagytok mostanában?
Náthád elmúlt már?
Szerencsére Hanna még mindíg csak kétszer ébredt éjszaka, remélem ez így is marad.
Olyan fura mert most hét hónapos és Boginak ekkor már két foga is volt neki meg nincs pedig nagyon várjuk márKép

Leona hogy áll az alvással?

Kép

Kép
samchee

Sam, nátha elmúlt, Leo alszik, ha adom neki a homeót. 2 napig nem adtam, kezd is rosszabb lenni, úgyhogy ma megint kap. csak 1 nap maradhat ki.

Nekem megnyitja azt is.
Rengeteg kifestő van ám a neten, nem csak Barbie, hanem mindenféle mesefigura, állatok...
Én a matricafestéshez töltöttem le egy csomót. Majd ha a mi gépünkről írok, adok meg még címeket.

Van egy nagy híremKép Apa elvitte Leonát sétálni babakocsivalKép Úgyhogy most szabad vagyokKép

Kép
sygnum

Lili és Mindenki, akit érdekel. Folytatás:

4 hónapos:
-hason lábait nyújtva tartja, teljes has lekerül az alátámasztási felületre
- alkarjánál ülésbe húzva fejét, vállát emeli
- asztal szélét tapogatja
- az asztalon csúsztatott tablettát tekintetével követi
- karika felé célirányosan nyúl és megfogja
- kezébe adott csörgőt rázza és tekintetével folyamatosan figyeli
- anya ruháját, haját húzza, elengedni még mindig nem tudja
- beszédre hangadással válaszol
- hangosan kacag, sikongat
- hívószóra felfigyel, odafordul

Kép
sygnum

5 hó:
- kis támasztással ülve marad
- célirányos mozdulatokkal igyekszik megszabadulni a fejére borított kendőtől (ehhez már énkép kell)
- a megérintett kockát megfogja (differenciált ujjmozgás kell hozzá, mert a kockát nehéz megfogni -ki gondolta volna)
- a kezébe tett kockát tartja, közben a másikat nézi
- nyúl a felé nyújtott tárgy felé
- tükörképére mosolyog
- a mellette lévő, elérhető csörgőt felveszi
- örömében éles, magas hangokat hallat
- bicikliző mozdulatokkal takaróját lerúgja, combjait, térdét megfogja (itt tart az énképe, lába még "nincs")
- nevet, gagyog (ehhez mássalhangzók kellenek)

azt elfelejtettem írni, hogy ezeket kell vizsgálni a babánál, azért vannak ilyen karika, meg csörgő meg stb. dolgok

Kép
sygnum

most értek haza , leona végig aludt. elmentek a házhoz meg vissza és még ott is köröztek. a ház oda-vissza 8 km.

Kép
sygnum

Syg, Leo és Apa szuperek! Ja,és Leo nem tudott ellenállni a mosolyomnak, azért nem sírt,mikor találkoztunkKép!

Kép
seriff

húúúú akkor jó nagyot sétáltak!!!
legalább addig is tudtál pihenni még ha nem is alszol ilyenkor de már ez is pihenésKépKép

A homeóval hogy alszik Leona?

Kép

Kép
samchee

sziasztok Kép

syg
esz igen látom hanci jó tippeket adott leokának nagyon ügyi ezek amiket beirtál nagyon jók neke meg van azanya taníts c könyvem és abban is hasonlósan le van irva nincs valami jó ötleted arra hogy áki végre el is induljon mászni mert már sokzor ugy behintáztatja magát hogy orra esik és akkor jön a síííííííííííííírás de nagyon és ez naponta skszor amit ninkinél csináltunk mászás ahoz áki már nagy vagyis nehéz a talicskázattaás volt meg tenyérre fektetés és ugy húzni a földön de most hogy ezt irom eszembe jutott hogy volt egy olyan is hogy hason ha feküdt talpacskit kelett nyomni kézzel és akkor rájött hogy lábát tudja húzni na majd megprobálom ezt de ha van jobb ötleted várom sívessen adrit is tornázattni kel most a lábujhegyen járatni... mert nem javul lába most megint irtak ki neki cipőt de még 4 hét mire kész lesz addig is csináljuk tornát mikor van kedve
ja ez még elfelejtettem syg nem volt egész kecson barbis függöny
hol javítatjátok gépet mi baja?

sam
a függöny nagyon jó már szegőt rá is vartam csak sin kellene csak tegnap domus csak szombati nyitvatarátással volt nem ahogy elő lett volna irni ugyhogy oda holnap teszem fel a függyönyt remélem holnap kap apa

kob.
akkor várunk jövöhéten bármikor jó nekünk
fotót majd mellékeéek szerintem 7végén mert akkor lesz itt kölibe egy digit gép
meg akkor lesz áki kerszetlője Kép
tavaj karikor. sütöttem mézeskalács csillagolat és felirtam mindegyikre egy betűt a tojásfehérjével felfűzetm és ez volt az ajtó felet " boldog karácsonyt isteni illata volt és mindenki megcsodált az álmom ugyan még midg az hoy egy igazi házikót csináljak mintám van hozzá csak időm nincs ja és megvan kód majd ha jöttök odadom Kép

seriff
mindig elfelejtem neked irni mrtg nemvolt nikinek végül a kórházban azt mondta doi hogy még ezen héten szedjuk a klacidot meg zirtecet nem hallot már semmit de azt mondta ennyi kúra ideje most adok még neki vitacolánt meg normaflor bélflora helyre állítot azt mondták hogy hasznos ha sokáig kap valaki antib.

hulla vagyok kész az összes ablak az összes függöny és sötétítő kivasalva megfőzve holnapra a zöldborsós csiripöri és ma gazdagodtunk egy uj családtaggal Képegy foltos kéthónapos dalmatával Kép csajok nagyon örülnek neki csak még játékossan harapdál az éles fogaival és akkor eltörik a mécses neve még nincs kutyunak Kép niki blökkencsnek hívja Kép
még estére ha elalszik az apraja megfőzöm húsleves meg elkészítek holnapra mindet akoarok yümi kenyeret is sütni de még az étkezővel sehogyan sem állok

megyek megfürdetem manókat még egyedül vagyok apa még minig dolgozik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Lili nem voltunk felétek. Most elmaradt, mert győzött a fáradság.Kép Ma meg Imre névnapban voltunk. Körmös pacal volt. Teli is vagyok rendesen.

Lina!
Asszem tesóm is akkor végzett a Bányiban. szenti Richárd. Ismered?

syg!
Ezután csak apára rá kell csatlakoztatni a babakocsit, és had szóljon a menet. Kép

Sam!
Mintha a Tescos, Auchonos újságban volna ilyen vár. 10-12000 Ft között mozog. Talán. Majd megsasolom.

KépKép
KépKép
sbea

Hali!

Lili nem voltunk felétek. Most elmaradt, mert győzött a fáradság.Kép Ma meg Imre névnapban voltunk. Körmös pacal volt. Teli is vagyok rendesen.

Lina!
Asszem tesóm is akkor végzett a Bányiban. szenti Richárd. Ismered?

syg!
Ezután csak apára rá kell csatlakoztatni a babakocsit, és had szóljon a menet. Kép

Sam!
Mintha a Tescos, Auchonos újságban volna ilyen vár. 10-12000 Ft között mozog. Talán. Majd megsasolom.

KépKép
KépKép
sbea

jaj ez még szembe jutott

áki azzal játszik hogy takaróját fejére húzza mondom neki kukucs akkor kibujik és igy tovább olyan édes Kép niki meg ma kapott puzzel ez a minden nincs előtte akadály 1 szer megmutatjuk egyszer ő nehézkessen megcsinálja és utáána egyből tudja minek hol helye egy nap vagy 10 szer összerakja kiborítja most kapott 2 külömbözöt de már meg is unta Kép apa du hazaugrott aztán mondja niki gyere rakjuk össze leültek azán apa nem tudta hogy az egyik hova való niki kivette kezéből ad ide majd én megcsinálom te ehez ne értesz Kép kis béka Kép

na megyek beviszem ákit is fürdeni mig van viz a kádban Kép csajok szerintem már kiöntözték az összeset Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
holnap még írok, mert Mesi elég csúnyán köhög, holnap megyünk dokihoz, annak függvényében megyünk!

Sygnum,
nagyon ügyes Robi, no meg Leo! Nem lehet, hogy tudta, hogy nem Te vagy vele, ezért tűrte a kocsit?? Egyébként mindegy, fő, hogy megmaradt benne.

Pusz, még jövök

Kép

Kép
kobudo

kob
oksi maj látjátok egyeztetünk majd anyum a jövöhéten szabin lez igazán csak az van tervben hogy hozzá ugunk maj át valamelyik nap du .

syg
ige eztényleg igy lehet hogy leo annyira szeret téged meg kezedben lenni hogy ha veledvan csak ez jár fejében hogy lene tegyélvelem foglalkozz lehet hogy apában ennyire nem érzi ezt hgy partner lenne ebben nálunk ha én vagyok itthon egyedül mind 3 ygyerekkel állandóan rajtam csügennek hogy felveszel feültetsz magad mellé mikor főzünk pultra apa ha itthon van elük (1 évben egyszer Kép ) akkor vele oha nem vetetik fel seggük bár nem hiszem hogy ő cipelgetné őket niki is mikor bölibe járt akkor még nem volt tesókocsink nagyhasam volt adrit toltam esernyőkocsiban nikit cipeltem kezemben ákimegmár a pocimba volt de akkor is felvettem meg vittem kezemben sokszor hazáig tibor ha elment érte és kérte hogy vegye fel nagyon ritkán vette fel szóval szerintem ézik ők hogy mi anyák jó kis palimadarak vagyunk és a sirnak vagy nyügiznek ugyis felvesszük őket rafkósak nagyon Kép de pont ezért imádjuk őket Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
értem már! Elbűvölted a mosolyoddal! Akkor Hancival is azért beszélgetett olyan jót, mert egyforma a mosolyotokKép

Sam,
igen, jó nagy séta volt, de Robi ilyen száguldozós ember (ha gyalog megy), én ennyi idő alatt feleennyi utat tennék meg, pedig én sem vagyok lassú.
Homeóval 7-8 órát aludt egyben, összesen meg 11-12-t. A 12 ma éjjel is megvolt, csak többször ébredt.

Roz,
sztem ne erőltesd nagyon a mászást. Ha van vmi dömperfélétek, akkor arra ráfektetheted úgy, hogy a térdei a földön legyenek. Így csak a lábaival kell mászni. Vagy fordítva fekteted rá -ha ráfér- és a kezei vannak a földön. Vagy ha van vmi, amit a hasa alá teszel és gurul, akkor keze-lába a földön van, de nem kell tartania az egész testsúlyát.
De az is lehet, h ő nem akar mászni, kihagyja, majd csak feláll és jár. Nővéremnek egyik gyereke se mászott.
A gépünk jó már, csak Robi összerakatott az öccsének egy gépet és most azon állítgat még ezt-azt.

Zsolt, az leszKép

Kob, Roz,
én is erre gondoltam. Robitól nem kérhet cicit. Erre már rég rájöttem, de hogy ezt séta közben is eljátsza...A kis betyár! De akkor is imádom és mindig megkapja a cicijétKép

Kép
sygnum

Lehet, h az autóban is nekem kéne vezetni? Robinak nem csinálná a cirkuszt? Ki fogom próbálni.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Sam, a Malomban lévő játékboltban a Hamupipőke kastély 15 és 16ezerr között van, pontosan nem tudom,mert rohantunk, és én emeltem fel, a férjem nézte meg az árat, na de neki a 15990 is 15 ezer szokott lenni. A Barbi-pegazust azt nem tudom mi, ott hirtelen nem láttam.(na majd gondolom, megtudom pár év múlva Kép)

Syg, már akartam kérdezni többször is, h Leo ül vagy fekszik a babakocsiban, vagy a kettő között?
Jól aludtatok?

Kob, remélem, h Mesinek nincs komoly baja!

Roz, Niki teljesen meggyógyult?
Most megyek, mert Hancika 7 óta fent van, most meg persze elfáradt!

Kép
seriff

Szia mindenkinek!

Az éjszakánk megint csak jó volt, mert Hanna csak kétszer ébredt egykor meg négykor.
Nagyon örülök neki hogy egyáltalán ennyit is hajlandó már aludni.

Kob!
Te voltál már abban a táncházban?
Hanna is köhög sajnos, igaz nem erősen de mi is visszük a dokihoz délután.

Syg!
Nálunk apa az szent, mármint olyan téren hogy Hanna csajk nekem hisztizik mert nála csöndben van, jól viselkedik.

Roz!
A mászás sztem magától kialakul majd.
Nagyon édes lehetett a csajszid ahogy mondta az apjának hogy te ehez nem értesszKépKép

Megyek majd később még jövök...

Kép

Kép
samchee

Seriff!

Millió köszi hogy megnéztétek!!!!
Köszönöm szépen.
Hancinak mit vewsztek karira meg mikire?

Csajok!
Ti mit vesztek a piciknek?

Kép

Kép
samchee

Jó reggelt,

Seriff,
remélem nincs komoly baja, az éjszakánk jó volt, amikor én is lefeküdtem mellé. Addig fél óránként ébredt szegény Kép A fáradtság a legrosszabb, de meggyógyítja majd a doktorbácsink Kép

Kép

Kép
kobudo

Szasztok!

Látom, felébredtetek! Mi Bálinttal 6-7 óra között szoktuk elolvasni amit írtok.. amikor nagyritkán géphez ülök(lünk).
Orsi
Du. válaszolok a keresztelős kérdéseidre! (is)

Sam
Hányra viszitek a dokibához Hannust? Csak mert én is megyek Bálcsival, mert felíratom a 4-hós oltást, mert holnap szeretném beadatni Neki!
Lehet, hogy összefutunk az Anti doktorbácsinál?? (ez egész jól jött össze: anti-doktor.. Hmmm ...Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
mino

Jó reggelt!

Jobbulást kívánok a betegeknek. Bencém is köhög csúnyán, de ment suliba.

Na tegnap rokontól megint megkaptam a biztatást. Azt mondta atyaég, akkora a hasam, mint Bencével a végén. Kép Igaz, reggel sokkal kisebb, nappal kinyúlik valahogy és lentebb is van.

Olyan jó a karácsonyi készülődés, én is imádom. Idén először most én sem veszem meg készen az adventi naptárt, hanem csinálok egyet. Bencének van egy faliújsága, abba szúrkálok gombos tűket, és kis csomagocskákat masnival megszámozva aggatok apró ajándékokat rá. Pl üveggolyó, csoki, matrica, stb. Már ebben a hónapban elkezdek ajándékokat vásárolni, hogy ne a tömegben és ne utoljára maradjon az egész. Minden évben veszek egy társasjátékot, mert az olyan jó, ha szenteste együtt tudunk vele játszani. Én bolond már a picúrnak is vettem egy keljfeljancsit. Kép

Imádom a játékboltokat járni. Egyre jobban feltöltik most őket, van választék. A szülinapomra is játékot kértem.

Volt már valaki közülletek a szabadkai piacon? Állítólag minden van ott, de férjem nem kockáztatja meg a kiutazást oda a rendőrök miatt. Nagyon kötözködősek.
Ma megyek túrkálóba.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Mino!
Mi fél négyre megyünk de nem hiszem hogy össze futunk mert nekünk Fischer László a gyerekdokinkKép
Az Anti lenne eredetileg de mivel anno Boginak a sok dokiváltás után Fischer lett és nagyon meg voltunk vele elégedve így oda vittük Hannust is.
De kigyógyulok a náthából és tuti elmegyünk hozzád, sztem még a héten ha neked jó.

Kép

Kép
samchee

Oh...Sam
Télleg már írtad..
JAj, majd a DM-s pelusról is írok, mert régebben kérdezted! De kérdezheted Rozt, vagy Sbeáékat is, mert ők is használják(-ták).
Akkor valóban nem talizunk.. Kép Sajna..
Pussz, mort készülődünk, megyünk, talizunk Nővéremmel, keresünk egy fehér(es) keresztelői rugikát, vagy valami együttest Bálcsinak!
A Centrumban láttam, de olyan giccs volt, hogy lehidaltam tőle.. Plüss rugi, ráépített fehér szatén mellénykével, csokor nyakkendő, meg dísztűzések... Brrrr... Kép

NA pussz
Majd érkezünk.. (egyszercsak)

KépKép
mino

Mino,már azt hittem azóta is palacsintát sütszKép!
Sztem a Malomban,vagy az Alföldben találtok nem túl giccses rucit Bálcsinak!(Antidoktor tényleg jó Kép)

Cukker,mi voltunk ott tavaly, semmi kötözködés nem volt a rendőrök részéről.Tényleg minden van, de azért vigyázni kell,gagyit is árulnak tömegével,mint minden piacon. Mondjuk mi vettünk csokit, aszalt szilvát, egy pufi mellényt,egy dzsekit, egy pulcsit,meg fürdőszobaszőnyeget,meg zoknit. De döbbenetes, h amit itt a butikokban árulnak 6-7ezerért,az ott max 2ezer ft, és tényleg uaz.

Kép
seriff

Sziasztok!

Éjjelünk olyan volt, mint a tegnapi.

Seriff,
a kettő között. Teljesen nem ültetem fel, de feküdni nem szeret, így marad a félig ülő helyzet. Ha elalszik én lefektetem, Robi nem.
Nem tudod mi az a pegasus-Barbie?!?!?!? Hát Barbie egy repülő csodapacinKép Na majd megtanuljuk mi is idővel.

Sam, Leona sír apánál is, ha álmos. Olyankor csak én kellek. De máshogy viselkedik vele, mint velem, az biztos.
Neki pl. mindig vigyorog és kacag. Persze, mert apa egy nagy bohócKép De közben hozzám bújik.
Én is gondolkoztam már, h mit vegyünk neki Karácsonyra. Gőzöm nincs.
Jobbulást nektek!

Kobudo,
Mesinek is!

Mino, de jó, h írtál! Jól vagytok?
Látom, ízlésünk egyezik. Én sem bírom a giccses dolgokat.
Mikor jöttök felénk?

Na még gyorsan a 6. hónap:

- forog minden oldalra és irányba
- függőleges testhelyzetben tartva képes testsúlyának egy részét lábain megtartani
- megszabadítja magát a fejére borított kendőtől
- a kockát az asztalról felveszi
- mind2 kezében 1-1 kockát tart, a 3-at nézi
- ülő helyzetben egyik kezével megfogja az előtte himbálózó karikát (ez nehéz ám, mert a saját egyensúlyát koordinálni kell egy kívül mozgóhoz)
- kanállal az asztalt ütögeti
- hasra és visszafordul
- gagyogásában futamokat produkál (2-3 összekapcsolt hangot ismételget)
- lábait a kezeivel megfogja (ez a lábfejet jelenti, csak a gyógytornászok ilyet nem mondanak, mert a lábnak nincsen fejeKép nálunk alsó végtag és láb van)
-ismert és ismeretlen arc között különbséget tesz.
Folyt. köv.

Kép
sygnum

Ja Sam,
ráadásul dec. 24-én van Éva, az a 2. neve, jan. 4-én meg Leona. Úgyhogy több ajándék is kell, de mi az, amivel örömöt lehet szerezni egy 7 hónapos babának?

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?