Jó reggelt,
egy kicsit el vagyok havazva, de jól vagyunk
Anya most ment el, és igen, Kamilla vele együtt jött a vonaton. Kis modern gyerekek, ez a legnagyobb élmény, ha vonattal, villamossal mehet valahová, ezért ha lehet így szervezzük.
Roz,
majd képet kérünk a függönyről
Jövő héten valamikor elugorhatunk hozzátok? Vagy inkább hétvégén? Az oviba 1/2 4-re megyek, utána tudnánk menni.
Lili,
Emese is nyűgös, volt, hogy egész nap nem aludt, és még álmosnak sem nagyon tűnt, de kiharcolta, hogy foglalkozzam vele. Nagyon édes Zsófi a képen, mindig eszembe jut, amikor Minonál voltunk a kórházban, és a pocinkat méregettük. Most meg a gyerkőcöket csodáljuk
Emlékszel?
Sygnum,
csodás Leo! Remélem a tegnapi éjszakátok is ilyen volt, és Te is pihensz egy kicsit! Várom a fejlődés többi részét, az én drágám még az oldalra fordulásnál tart, bár ugye erős kis manó, az látszik. (Nem aggódom ám, ne félj!)
Cukkermáz,
én is mindig ezt mondogattam, hogy ilyen pörgés mellett tuti nem bírom ki a végéig, erre Emese tovább bírta, mint Kamilla. Az utolsó héten már könyörögtem Neki, hogy bújjon elő
2 nappal a kiírás előtt született, pedig folyamatosan szoptattam is mellette.
Jaj, eszembe jutott, hogy már rég akartam írni, hogy réjöttem,nem akkor válnak el igazán, amikor megszületnek, hanem amikor abbahagyják a szopit. Azóta Kamilla nagylánynak tűnik, előtte még az én kisbabám volt...
A karácsonyt én is imádom, nálunk is gy van, mint Rozéknál, állandóan mézeskalácsot sütünk, díszítünk ( a legszebbeket Lackó csinálja ám...), és már csak!!! 2 hónap van hátra!!! Juhéj!
Sam, nagyon édes Hanna, a fogak meg majd jönnek! Én annyira nem vártam, Kamilla 11 hónapos volt, amikor megjelent az első
Hallottad, hogy péntekenként is van táncház a műv. központ aulájában? Nem csak kicsiknek, de ingyenes, és állítólag nagyon jó, mesét is mondanak. Legközelebb 18-án lesz.
Oh, én vezetek, én 91-ben érettségiztem
Oltás: én csak Kamillának adatom be az influenza ellenit, az tavaly is nagypon jót tett, mintha felsőlégúti hurutos betegségeke is hatna, mert szinte az sem volt egész télen.
Most viszont Mesike köhög csúnyán, bár az orra nem folyik, holnap vonulunk a dokihoz
Megyek, amíg nyugi van, fejek egyet
Pusz Mindenkinek