Sziasztok,
Tegnap voltam fogorvosnál, brühü,, képzeljétek felvágta az ínyemet, mert be volt gyulladva a bal felső 6-osnál
. Csütörtök reggel ébredtem úgy, hogy totál bedagadt a bal arcom, aztán még aznap elmentem a Szájsebészetre ahol a doki azt mondta, hogy fog ki, valag gyógyszer bead, íny kinyit+lehet, hogy megnyílik az arcüregem, szóval készenlét egy kisebb műtétre, ja és tegyem össze a kezem, hogy a gyulladás nem az agyamra húzódott, hanem a fogamra, mert szerinte agyhártyagyulladás is lehetett volna belőle, így csak csonthártyagyuszi lett
. Ja és hozzátette, hogy ő ezt így ebben a formában nem is nagyon vállalja, jön a váltás, majd ők. Ok, mondtam, akkor irány a saját dokim. Szerencsére ő tök másképp állt hozzá, no meg már ismeri a fogaimat, így kiszedte a tömést és kitisztította az ínyemet, igaz most sajnos megint antibiotikumot kell szednem, aminek a szopi miatt nem örülök, de sajnos most muszáj, hogy rendbe jöjjek. Most itt ülök, enni és beszélni csak alig tudok, de vígasztal a tudat, hogy most már talán meggyógyulok teljesen. Egyébként valszeg ez az egész, annak az 1 hónapig tartó betegségnek a szövődménye lehet, ami októberben volt. Azért nem semmi mennyire padlón van a szervezetem, ilyen bajom még az életben nem volt. Ha meg is betegszem pár nap alatt mindig helyrejövök. No meg még hozzájön a hónapok óta tartó nemalvás amiről a kicsik gondoskodnak. Bala éjszakánként 3-6x ébred és csak szopival hajlandó visszaaludni, egyszerűen nem bírom leszoktatni róla. Szerencsére Lili csak akkor ébred ha beteg, de hát sajnos mostanában mindig van valami, vagy a torka vacakol, vagy az orra folyik. Így nem ritka, hogy 4-5 körül fekszem le először a helyemre, addig ingázok a két gyerek között.
Most apa elvitte a két kis haramiát, elintéznek mindent, meg bevásárolnak, addig én pihire vagyok itthon hagyva
. De nem bírok feküdni (persze mert most lehetne
), tenném a dolgom, mert hát lenne mit, csak az a baj, hogy nem szabad , meg nem is jó hajolni, mert akkor lüktet nagyon a seb
. Éjszaka jegeltem ezerrel, az jót tett, lehet most is megpróbálom.
Viszont egy kis jó hír, hétfőn lesz új telefonom! Hurrá, már nagyon vágytam rá, pont olyan amilyet szeretnék
.
Mikibuli,
A fa játék jó ötlet, főleg ha valami kirakós, szerelgetős fajta, úgy látom Lili mostanában már ezeket szereti. Kedveli ha valami megmozgatja a fantáziáját
.
Helyszín ügyben ki tudtatok deríteni valamit? Nyuszi, Forti?
Megmondom őszintén, hogy én nem szívesen terhelnék senkit azzal, hogy valakinél legyen a mikibuli, tavaly is rengetegen voltunk, lássuk be ez már nem az a kategória, amikor elugrunk valakihez dumcsizni. No és mekkora kikapcsolódás annak akinél lenne? Nem beszélve az utána való takarításról! Ez játszóházba való szerintem, én évente egyszer szívesen áldozok rá, hogy egy szép emlékkel gazdagodjanak a gyerekek.
Sasha,
Hát nem lehet egyszerű most neked, csodállak is rendesen
. Én most a jelenlegi állapotomban min. 5 évig nem is gondolok újabb kistestvérre.
Nyuszi,
De izgi, tényleg tegyél majd fel képeket az esküvőről
! Biztosan csudaszép lesz Emi. Nekünk is a Normafában volt az esküvői vacsink, már tervezem, hogy jövőre elmegyünk oda a házassági évfordulónkon
. Legutóbb mikor mi voltunk lagziban, akkor a barátnőmék közel lakó rokona vigyázott a gyerekekre, így tudtunk mi hajnal 5-ig táncolni, de jó is volt
.
Kataa,
A Sugár nekünk jó
.
Pusz,
Ilke