Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok
Csatlakozom automanias fius anyukak taborahoz,nalunk nagyon sok auto van,abbol sosem eleg nekiKép
Minden jarmu johet de a kis atok mostanaban a menok.Kapott olyan nagy kamiont meg repulot ahova be tudnak ezek parkolni es ezzel jo sokaig elva ha en fozokKép

Ajandekotletnek jo a puzzle,olyan 900 ft korul lehet mar kapni.Nekunk van mese dominonk,Sesame Street figurakkal,nagyon szereti es a kezdetektol ugyesen jatszik vele,bar mi azt nem itthon vettuk,ugyhogy nem tudom hol lehet venni.
Az egyeni tenyleg azert nem jo,mert Ok mar eleg nagyok ahhoz hogy kerdezzek,miert nem olyat kaptak mint a masik.

Panda
Koszi mar jobban vagyok,kicsit faj meg a torkom meg dizozos a hangom de ez mar nem veszesKép
Enyem apa is volt mar Alexxal 2 napot amikor nekem videki megbeszelesem volt a es ott aludtam Nyiregyhazan,nagyon elveztek itthon KépKép

Nyuszi
Szerintem teljesen normalis hogy nem bizod anyukadra hetvegen oket hiszen hetkozben minden nap segit.Ez nagyon jo dolog lehet.
Tegnap nekem is itt aludt anyu mert ket napig pesten vannak targyalasai.Olyan jo volt hogy a dokihoz ugy mentem hogy nem kellett magammal vinni.Kép
Mi egesz hetvegere csak a wellness+Becsi kiruccankor hagytuk ott.Most masfel nap volt,de ez boven eleg neki+anyueknak sem egyszeru egyszerre ket egykoru (nem testver)gyereket managgelni.Halak reven tulsagosan is tekintetel vagyok masokra ezert nem akarom hogy Alex erezze hogy lepasszoljuk,meg ne tudjanak a szuleim meg hetvegen sem pihenni.Bar szabad hetvegejuk nem igen keves van Zalan miatt.

Mano
19 kg?Nem semmi nagylany EmmaKépAlex 14,5 Kép
Drukk hogy tovabbra is menjen jol az oviKép

Gumicukor
Hat akkor nekem abban volt szerencsem hogy mi olyan asztalossal csinaltattuk aki maga +2 seged csinal mindent a tervezestol az osszeszerelesig.Mert sajnos a szep munkat is el tudjak barmolniKépremelem valami jo kis arengedmenyt kaptok,de azert meg helyrehozhatoak a hibak es akkor mar csak el kell felejteni a bosszusagotKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Hali

Nekem is vannak mintáim elektronikusan. Nagyok is. Én most ezt csinálom,
Kép
utána pedig ezt,
Kép
ezt már mind magunknak, eddig csak ajándékoztam.

Forti
Az Árkád Játékszigetében szoktunk venni, nekünk az van legközelebb. De játéksziget sok helyen van, meg JátékBox –ban is láttam már.

Ilke
Nekünk is van mesedominónk, Dani is imádja. A Péterfy u-ban (kórház után a Rózsák tere irányában) felfedeztem nemrég egy fa jétákboltot. Egyéni vásárlókat is kiszolgálnak, és rengeteg minden van, minden korosztálynak, kicsik gyerekeknek, nagyoknak. esetleg ez is lehet egy ötlet a mi mikinkre, mit szóltok?

Én most az ovis Mikit kezdem szervezni, tök izgi. Kép A csopipénzből kell kitalálni, mit kapjanak a gyerkőcök a Mikitől, aki egy apuka szokott lenni, egy bejáratott Miki Kép Meg Kari is lesz.

Ikeában is láttam lovacskát, ami egy nyélből áll, és lehet fogni a gyeplőt a plüss lófejnél. Nagyon állat, én már kipróbáltam Kép Egy reklámban kiszúrta Dani, ahogy a gyerekek futkosnak vele körbe körbe. Gondolkozom azért még, hogy a friss falat merjem-e kockáztatni Kép

Dani szövege:
- Anya, anya, képzeld, vannak új lányok a csoportban! Egyformák! Kép(2 ikercsajszi)

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Ezek nagyon szepek lesznek,ugyi vagyKép
Ajandekotletnek jo a fa jatek,az mar nekem is eszembe jutott.Tobbiek, mit szoltok??Ha lesz idod megnezed hogy mit lehetne venni?
Lofejen en is gondolkoztam,tesomeknak tavaly kuldtem ilyet,nagyon szerettek a fiukKép
Ikrek fogalma nalunk si felmerult mar tavaly,mert vannka a csoprptjaban,ket teljesen egyforma lanyKépHa ikreket lat valahol akkor azt mondja:
-Anya ezek olyan ikrek mint Fanni meg Dorina,nem olyanok mint Andras meg Zsolti ,mert ok nem egyformak csak ugy ikrek!

Azt meg szerintem nem erti hogy a tesom fiai miert is ikrek ha nem hasonlitanak egyaltalanKépKép

Huuu de raerek maKép
Kataa

Kép
Kép
kataa

SziasztokKép

Köszi a köszöntéseketKép
Hétvégén megünnepeltük rendesen Gergő+apa szülinapját mind2 nagyszülőnél. Volt kétszer torta is gyertyákkal, nagyon örült neki, tapsolt és énekelte a Halász J. boldog születésnapot számotKép Persze kapott százezer dolgot, tűzoltóautó két mukival, dinofarmot, rendőrautó amelyik tud szirénázni, meg villogni, meg dumálja hogy riadó, kékfényt és szirénákat bekapcsolniKépKép. tőlünk egy playmobilos helkoptert kapott, annak is nagyon örült. és szerencsére sok mesekönyvet és kifestőt és kevés csokitKép
csak sajnos Kisgé vasárnaptól beteg lett, hányt meg fosizott. nagyon elesett volt a dedalonetta kúptól. már két napja nem hány, csak hasmars. és rosszul alszik persze.

Tali szupi lehetett, legközelebb én is, én is...

Gergő hétfőn kezdi az ovit. ma elvittem a bp-i ovis gyerekdokihoz az igazolásért. persze kisgét is vinnem kellett. jól viselkedtek, Gergő ruhástul, bakancsostól 16,5 kg. és 101 cenyó. sajnos a kukker nagyon nem az igazi. most valami szerben kell fürdetni és huzogatni, kapott fél év haladékot, de lehet hogy műtét lesz a végeKép
Akinek volt már ilyen, írna róla?

Amúgy reklamált, hogy mért nem kapja már a szuritKép mondtam neki, hogy azt majd az otthoni dokker adja holnap. csak a toroknézéstől ijedt meg picit.

na, bocs, hogy most csak magunkról, de mindig rohanok. mikibuli természetesen jó ötletKép nálunk is lehet, ha kijöttök Érdre. vagy a mamatali is.

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

1 hete megpróbáltam írni nektek, de elszállt, persze, az én hibámból, de újra leírni már nem volt időm.

Csak egy gyors helyzetjelentésre van időm, majd írom, hogy miért.

Csak sorjában.

Gábor ma harmadjára van oviban. Nincs sírás, nincs hiszti. Szívesen megy, próbál barátkozni, szótfogad az óvónéniknek. DE sztrájkol. Nem eszik, nem iszik és nem hajlandó ott pisilniKép Első nap csak 10-ig volt, tegnap 11-kor mentem érte, de addigra már bepisilit. Vitték őket ki az udvarra, és előtte mentek wc-re. Gabikám mindenkit kizavart, aztán nem tudjuk mi történt, de a vége a csurom pisis naci lett.
Ma mielőtt beengedtem volna a csoportba előtte megpisiltettem, fél 11-re megyek érte. Mondtam neki, hogy ha szépen pisil bent az oviba a wc-be akkor ovi után elmegyün arra a játszóra amelyiket nagyon szereti. Remélem ma már pisil szépen. Mivel nem eszik az oviban, ezért ilyenkor igyekeznem kell főzni valamit, nem úgy van, hogy amikor alszanak, mert a Gabi farkaséhesen jön haza.

Dani egy kis tündér, de nagyon akaratos. 10 hónapos, feláll, mászik, de még milyen gyorsan és próbálja utánozni a bátyját mindenben. Jön a rágó foga. Hőemelkedése van folyamatosan, megy a hasa és hurutos. Dokinénink mondta, hogy ez elő szokott fordulni, ha kijön a foga elmúlik, addig is köptető, orcsepp és szívom a nózit. Fúj de utálja.12 kg a szentem, nem épp egy tollpihe. Mindenhová bemászik, pakol, stb, folyton pakolhatom vissza a játékokhoz.

A legkisebbel épp ezért szenvedek. A derekam leszakad már most és tegnap is egész nap görcsölt a pocim. Fél óránként rohangáltam a wc-re, nem vérzek-e, de szerencsére nem. Most 15 hetes, jövő héten csütörtökön megyek AFP-re és terheléses vércukorra. Fantasztikusan utálom már ezeket a vizsgálatokat, de tudom, hogy muszáj és jobb ez így, de két gyerkőc mellett még oda is és lassan költözhetünk is és már nagyon várom, hogy vége legyen ennek az évnek, mert komolyan csak a gondok jöttek eddig idén. Persze a hitelt megkaptuk, van házunk, na de majdnem 1 éves hercehurca után.

Na megyek is bekapok valami reggeli félét és indul a főzőcske...

Danit mikor fogom altatni és hogy? 10-kor szokott aludni menni, na de 10:30-ra megyek a Gabiért.

puszi mindenkinek, remélem mindannyian jól vagytok,

sasha és a manófalviak

Kép
sasha

Hali

Sasha

Mar ilyen nagy a kisebbik fiad is!!!KépNem semmi vasgyuro lehet, az en fiam 17 honaposan nincs meg 10kg.Kép
Azert vigyazz magadra, ez az egesz napos gorcsoles nem hangzik jol.Kép

Ma megyunk koszoruslany foprobara, holnap eskuvo. Ugy nez ki megggyogyultak a manok . Csak amiatt vagyok bajban, hogy Emit ugye visszuk a buliba is, es ott alszunk a Normafa hotelban,ahol a lagzi lesz, csak a Kicsi lany kb. 9kor ki fog dolni. Tehat utana vay felvaltva orizzuk majd a szobaban, mert egyedul ott hagyni nem akarom, vagy nem tudom lehet- e talalni olyan felvigyazot, akit vinnenk magunkkal a lagziba es utana orizne. Nincs valaki megbizhato ismerosotok? Tobb anyuka is lenne jelentkezo ra, ugyhogy meg tudnank fizetni az illetot, mert tobb koszoruslanyka is lesz ugye.Kép

Kataa

Azert meg izgulok, hogy Emi holnap hajlando lesz-e vonulni a templomban...Kép

Danny ujabb szavai:

pupa- kupak
Potyi- Csopi(kutyank)
goggo- golyo

nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor
Tiszta hülye vagyok, nem tudom hogy mire válaszoltál. Mit kérdeztem? Fentebb nem találom. Kép Kép

Sasha
Állati hogy megy az idő. Vigyázz magadra nagyon!
Képet nem tudsz feldobni a tesókról??

Fa játék nekünk is jó.

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Nyuszi
felölem lehet kisauto is bár már van belöle néhány de szokásuk elhagyni a játékokat .Kép

Kataa
ha valamelyik játszoházban lesz én nem megyek nincs rá pénzem .

Szilcsike
Jobbulást a lányodnak és ha tényleg enyi gond van vele jobb kiveni petikének is kiveték az orrmanduláját és most jobb már nem horkol .

Panda
nálunk most a pedálos auto a menö ezt kell veni többek közt karácsonyra minimaxon láta és megtetszet neki anya,apa meg megigérte hogy kap olyat a jézuskátol ha jo fiu lesz és nem hisztizik ,nyávog,és szótfogad Kép ö mindig azt mondja hogy jó fiu lesz és nem hisztizi STB de 2 perc mulva már azt csinálja Kép .

Csics
csics

Sziasztok

Tegnap kaptam sms-t a Jegkorszak jatszohaztol hogy megnyitottak a Sugarban,ugyhogy arra lako mamik fel is fedezhetnek hogy milyenKép
Marmint telapobuli szempontjabol.

Judy
Gergo gondolom odaig ovlta dupla tortatolKépTegyel majd fel kepeketKép
Kisgenek jobbulastKép
Rendorautot ne is mond,nekunk is van....mindig veletlenul anyueknal felejtjukKépKépKép
Gergo remelem jol viselte az oltast es drukk elore is az ovikezdeshez nekiKépKép

Sasha
Jobb idoket,neked meg jobb kedvet kivanokKép
Dehogynem tortent jo az evben,hat van ket nagy gyerkocod meg jon a harmadikKépKép
A haz mar felujitas alatt van?Meg az iden bekoltoztok?

Nyuszi
Drukk Emi fellepesehez a templomban,majd rakj kepek,olyan zabalnivaloak ezek kis koszoruslanykakKép

Szep hetvegetKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa!

Hát nekünk a sugár szuper lenne hely szempontjából, de persze megyünk amerre a többség szavaz.

Ajándéknak is jó lenne a dominó vagy a fa játék is.

Csics!

Ne haragudj, nem megbántani akarlak, de szerintem olyan helyet nem találunk ahol nem kell fizetni, a terembérlet, meg a télapó aki kiozstja az ajándékokat, ezekért mindíg fieztni kell. Azt meg nem hiszem hogy valaki bevállaja hogy náluk legyen a buli, bár ha igen akkor szóljatokKép nekünk az is jó, de nagyon nagy lakás kell hozzá ennyi emberre.
Mi sem állunk most sehogy sem anyagilagKép, de télapó buli csak 1x van egy évben. Biztos hogy nem tudtok jönni ha játszóházban lesz? Azért nem szokott annyira drága lenni ennyi főre elosztva, és a gyerekek szuperül szokták magukat érezni.

Emma szerdán elkezdte az ovit, még nem aludt ott csak ebéd utánig volt, de eddig jól érezte magát. Bár kedden ebéd után picit sirdogált állítólag mert nem értem még oda, ő meg már nagyon álmos volt.
Ma a férjem a szemészetre vitte, mert belülről a szemhélyán van egy fehér folt, árpára gyankodtunk, de két orvos is mgenézte és azt mondják nem árpa, hanem valami faggyú mirigy baj, majd elmúlik. Még sose hallottunk ilyenről. Mindíg van mostanában vele valami.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok,
Tegnap voltam fogorvosnál, brühü,, képzeljétek felvágta az ínyemet, mert be volt gyulladva a bal felső 6-osnálKép. Csütörtök reggel ébredtem úgy, hogy totál bedagadt a bal arcom, aztán még aznap elmentem a Szájsebészetre ahol a doki azt mondta, hogy fog ki, valag gyógyszer bead, íny kinyit+lehet, hogy megnyílik az arcüregem, szóval készenlét egy kisebb műtétre, ja és tegyem össze a kezem, hogy a gyulladás nem az agyamra húzódott, hanem a fogamra, mert szerinte agyhártyagyulladás is lehetett volna belőle, így csak csonthártyagyuszi lettKép. Ja és hozzátette, hogy ő ezt így ebben a formában nem is nagyon vállalja, jön a váltás, majd ők. Ok, mondtam, akkor irány a saját dokim. Szerencsére ő tök másképp állt hozzá, no meg már ismeri a fogaimat, így kiszedte a tömést és kitisztította az ínyemet, igaz most sajnos megint antibiotikumot kell szednem, aminek a szopi miatt nem örülök, de sajnos most muszáj, hogy rendbe jöjjek. Most itt ülök, enni és beszélni csak alig tudok, de vígasztal a tudat, hogy most már talán meggyógyulok teljesen. Egyébként valszeg ez az egész, annak az 1 hónapig tartó betegségnek a szövődménye lehet, ami októberben volt. Azért nem semmi mennyire padlón van a szervezetem, ilyen bajom még az életben nem volt. Ha meg is betegszem pár nap alatt mindig helyrejövök. No meg még hozzájön a hónapok óta tartó nemalvás amiről a kicsik gondoskodnak. Bala éjszakánként 3-6x ébred és csak szopival hajlandó visszaaludni, egyszerűen nem bírom leszoktatni róla. Szerencsére Lili csak akkor ébred ha beteg, de hát sajnos mostanában mindig van valami, vagy a torka vacakol, vagy az orra folyik. Így nem ritka, hogy 4-5 körül fekszem le először a helyemre, addig ingázok a két gyerek között.
Most apa elvitte a két kis haramiát, elintéznek mindent, meg bevásárolnak, addig én pihire vagyok itthon hagyvaKép. De nem bírok feküdni (persze mert most lehetneKép), tenném a dolgom, mert hát lenne mit, csak az a baj, hogy nem szabad , meg nem is jó hajolni, mert akkor lüktet nagyon a sebKép. Éjszaka jegeltem ezerrel, az jót tett, lehet most is megpróbálom.
Viszont egy kis jó hír, hétfőn lesz új telefonom! Hurrá, már nagyon vágytam rá, pont olyan amilyet szeretnékKép.

Mikibuli,
A fa játék jó ötlet, főleg ha valami kirakós, szerelgetős fajta, úgy látom Lili mostanában már ezeket szereti. Kedveli ha valami megmozgatja a fantáziájátKép.
Helyszín ügyben ki tudtatok deríteni valamit? Nyuszi, Forti?
Megmondom őszintén, hogy én nem szívesen terhelnék senkit azzal, hogy valakinél legyen a mikibuli, tavaly is rengetegen voltunk, lássuk be ez már nem az a kategória, amikor elugrunk valakihez dumcsizni. No és mekkora kikapcsolódás annak akinél lenne? Nem beszélve az utána való takarításról! Ez játszóházba való szerintem, én évente egyszer szívesen áldozok rá, hogy egy szép emlékkel gazdagodjanak a gyerekek.

Sasha,
Hát nem lehet egyszerű most neked, csodállak is rendesenKép. Én most a jelenlegi állapotomban min. 5 évig nem is gondolok újabb kistestvérre.

Nyuszi,
De izgi, tényleg tegyél majd fel képeket az esküvőrőlKép! Biztosan csudaszép lesz Emi. Nekünk is a Normafában volt az esküvői vacsink, már tervezem, hogy jövőre elmegyünk oda a házassági évfordulónkonKép. Legutóbb mikor mi voltunk lagziban, akkor a barátnőmék közel lakó rokona vigyázott a gyerekekre, így tudtunk mi hajnal 5-ig táncolni, de jó is voltKép.

Kataa,
A Sugár nekünk jóKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

sziasztok, gyorsan visszaolvastam, de csak ezt az oldalt, mert nincs sok idöm Kép most apa melóhelyén vagyunk és várjuk, hogy indulhassunk ebédelni végre. Én szokás szerint irtó éhes vagyok Kép

Rólunk annyit, hogy Dodi ugye szerdától jár oviba. Most mivel őszi szünet van, ügyeleti rend szerint működtek összevopnt csoportban, ígyis csak 4 gyerek volt. Ez nekünk nem volt valami szerencsés kezdet, mivel ígypont nem is az ö csopijában kezdett, nem is a saját ovónénivel és csak 1 gyerek volt az ő csoportjából. Azért tetszett neki, már most észrevettem, hogy mennyi új dolog ragadt rá, hihetetlen, mennyire figyel mindenre. Van ott egy akvárium, arról baromi sokat mesél és tudja mi a levegőztető, mit csinál és miért - csak lestem. De mesélt az egyik gyerkőc fájós fogáról és az ovónénikről is, szóval mindenről azonnal, nálunk nem volt ilyen, hoyg napokig nem beszél róla. Egyenlőre fél napokat járt, hétfőtől lesz bent egész anpra, de szerintem ez sem lesz gond, mert pénteken már mondta, hogy ott akar aludni Kép szóval alakulunk, én még keddig betegszabin vagyok - erről annyit, hogy kiírattam magam a beszoktatás miatt erre, mióta betegállományban vagyok csak egyre betegebb lettem. Jól megfáztam, ugye 4 napra elutaztunk, a villanyradiátorokat nem akartuk bekapcsolva haygni - eredmény az első éjjel 16 fokban aludtunk. Persze a gyereket jól bebugyoláltam de magamat nem Kép na mindegy ha minden jól megy 2-3 napon belül lesz gázunk végre.

Lesz Mikibuli? Mikor?

Üdv mindenkinek, bocsi most nem írok személyeseket, majd next week a melóhelyről
pusz

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Sziasztok
Gumicukor
nekünk már van egy hotweels autonk a mekis gyerekmenühöz adták tetszik petikének söt iminek is igy most ö is olyat kap Kép amugy ténylg aranyos autok még nekem is tetszik pici,gyors,könyü ,söt amiénk még világit is Kép mert van bene egy pici elem is.

Lányok
mi is autozunk a kis hotweels autáján még garazst épit velem együt mert csak akor mard meg mindketö a szobába ha én is ot vagyok Kép és ki betologatja a garázsbol a kisautot néha a garázs ablákán is kirepül az auto és az ajton jön be Kép .

Mano
nem bántotál meg megértem hogy nem lehet 30 embert beválalni egy családi házba de én a játszóházakat mindig is drága szorakozásnak tartotam fökép ha az embernek nincs pénze nekem meg különösen most karácsony hónapjában nem lesz ere mert a télapo uj könyveket szeretne hozni a fiuknak ami 3-4 ezer forint db +még van más gyerek is nálunk +karácsony igy hát én semmi kép nem válalom be az e falyta pénz költést most .
ismervén az én imikémet rajtam logna petike sem biztos hogy vegyülne mert nem szereti a tul sok gyereket és csak a közelembe játszana nekem meg igy már értelme se lenne csak buta pénz szorás lenne amiért nálunk fejvesztés jár Kép .

Karácsonyi ajándékok
nálunk már megvanak hogy mit hoz a fiuknak pedálos autot olyat amit a minamaxon hirdetnek petike kivánsága Kép fa kockákat ,és egyéb apro ajándékokat +télapo hoz neki uj könyveket +még imike kap tortát mivel dec24 születet Kép .

pusz csics
csics

Hali

Eskuvobuli jol sikerult, Eminel ugyan eltort a mecses a bevonulasnal Kép, (sejtettem, hogy igy lesz)nem is vonult a tobbiekkel. De kfele mar igen, szorta ezerrel a viragszirmokat a kis kosarkabol.KépA rossz hir, hogy nem tudtam fotozni, mert nem mukododott a masinank, de teszek fel egy itthoni kepet.Kép
Kép
A Buli is jo volt utana, Danny maradt otthon anyuval, Emi jott velunk es ott aludtunk a szallodaban. Emi meglepoen sokaig birta, 10 elmult, mikor leraktam a hotelszobaban es aztan mivel tok kozel volt az etteremhez meg leneztem bulizni. Persze felorankent ranezett vagy apa vagy en.Kép En 2.30kor fekudtem le, apa meg ki tudja.Kép Emi reggel 8kor ebresztot fujt, ketten reggeliztunk aztan feltamasztottuk apat is es haza autoztunk.Kép

Mikibuli

IDOPONT!!!!
Meg kene gyorsan egyezni, mert surget az ido. Kezdenek betelni a hetvegeink arrafele.
Dec.3 szombat?
Fajatek , domino nekunk is ok.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Dec. 3 nekünk jó. Benézek a héten a Sugárba!

Játék szinte mindegy, én inkább az egyformára szavazok! gumiállat pl.? Bár Anna tavaly sem az ajival volt elfoglalva, hiszen a játszóházban annyi érdekes más volt. Ha Mikulás 1-1 narancsot és szalont vagy minimikit osztogat csomag nélkül akkor egy gonddal kevesebb! Hm?

Manó

Mikibulira vihetem a vitamint?
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nekem a 3. jó. Annak ellenére, hogy jövö héttöl szombatonként suliba fogok járni, de csak 9 hétig, szerencsére. Majd valahogy megoldom, legfeljebb nem megyek tanulni...

Ilke!
Ez a fogas sztori elég durva. Neked viszonylag sürün van gond a fogaiddal, nem? Nem csodálom, hogy mostanában nem szeretnél bevállalni mégegy gyereköcöt, ahogy meséled, elég ramatyul lehetsz. Egyébként gondolkodtok a harmadik baba lehetöségén?

Csics!
Én megértelek, hogy anyagi okoból nem tudod vállalni a Mikibulit. Mi jelenleg ugyanígy állunk, mint ti, de igyekszünk kiszorítani valahogy a pénzt. Egész évben nem megyünk fizetös helyre (itt a környéken nincs is, Pestre meg csak nagy ritkán jutunk be családilag), ezért ezt az alkalmat bevállaljuk. Eddig mindkétszer nagyon jól érezték maguket a gyerekek, és mostnában már kérdezgetik, hogy az idén is megyünk-e?

Nyuszi!
Nagyon csini volt Emi Kép. A minták megérkeztek?

Sasha!
Hát, nem lehet könnyü mostanában neked. Csodállak is érte rendesen. Csak kitartás a házhoz, nagyon drukkolok, hogy mielöbb költözhessetek!!!

Nálunk megint kolera van Kép. Pénteken volt Noémi a dokinál, és megkapta az igazolást, hogy hétfön mehet oviba. Két hetet volt itthon, mire sikerült a köhögésböl kigyógyulnia. Erre már péntek délután höemelkedése volt, tegnap 38,7 ma meg 38,3 volt a höje Kép. Holnap mehetünk megint dokihoz. Még szerencse, hogy a nagyim tud vigyázni rájuk, ha betegek, mert ha nekem kellene itthon lenni mindig, mikor betegek, akkor szeptember óta már 5 hetet lettem volna betegállományban.

Mindenkinek minden jót,

Panda

panda
Halásztelek

Panda

Bocsi hogy nem irtam, igen, megkaptam a mintakat, nagyon szupik, kuldok en is ha vegre eljutok a Copy General-hoz es tudok masolni.
Jo sokat vagytok betegek.Kép Emi most ugy tunik megggyogyult, holnap viszem oviba, de lehet par nap mulva megint osszeszed valamit.
Tenyleg szuper, hogy a nagyid tud vigyazni rajuk. Hany eves, hogy ilyen jol birja a strapat? Vagy nem egyszerre voltak betegek otthon a gyerekek?

Mikibuli

En abban is benne vagyok, hogy nehany filleres allatfigura, meg egy csokimiki legyen a csomagban. Ilyen gumi vagy muanyag allatfigurabol sosem eleg es altalaban 100ft alatt van darabja. A multkor 30ftert vettem jegesmedvet, meg vizilovat.Kép Tenyleg nem az ajandek szamit a mikibulin,hanem a jelenlet.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi!
A nagyim 68 éves, és sajna, nem bírja annyira jól... eddig nem is mertem rábízni a gyerekeket, csak most, hogy nagyobbak, és már nincs velük gond. Vagyis nem kell etetni, pelenkázni öket. Ö ajánlotta fel, hogy ha betegek, vigyáz rájuk, de én csak egy gyereket merek rábízni, ha egyszerre lesz beteg a kettö (eddig még nem volt ilyen, szerencsére), akkor maradok betegállományban.
De a holnap elég zürös lesz, mert a kolléganömnek a kisfia lehet, hogy eltörte a lábát, vinnie kell röntgenre, ö nem jön dolgozni. Nekem meg rohannom kell, hogy a doki után mielöbb beérjek. Tömegközlekednem kell, így nem tudom, mikorra érek be.

Ajándék
Nekünk tulajdonképpen mindegy, mert úgysem az ajándék lesz a lényeg, hanem a játszóház...

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Bea!

Igen, persze! Most már akár postán is megkapnám mondjuk, de ha neked jó a miki buli akkor legalább nem lesz postaköltség!

Köszi:

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
A Dec3 nekunk is jo,legalabbis ugy intezem hogy jo legyenKép
Ajandek ugyben nekem mindegy mi lesz,csak iden nem tudom megvenni,valaki atvallalna?
Lehet gumiallat is, meg fa jatek is.
Viszont felhivtam a jatszohazat es kikerdeztem mindenrol: a hely ugyanakkora mint a Recseiban ,galeriazott.Van kulon terem is tehat az elsoztasa is megegyezik.
Bezarnak nekunk,dec 3.an 20.000Ft ert kb 2orara vagy kicsit tobb idore.Tavaly a csaj szerint 21-n voltunk tehat akkor fejelnkent 952 Ft lenne a terem berleti dij.Ehhez jon hozza a 900ft/ora/gyerek.
A Mikulas 8000Ft-ert jon el fel orara.Rit esetleg a Te Mikulas haverod mennyiert jonne el?
Vagy egy apuka is megteszi csak ruha kell ha ezt soknak tartjatok.
A heten meg raerek visszaszolni hogy kell-e nekunk a hely.
Szoval varom a velemenyeketKép

Panda
Noeminek jobbulast.Meg jo hogy van aki beugrik a betegsegeknel.Nekem nincs, de Alex ezt tudja is mert nem igazan betegesKépKépKépMeg talan nem is hagynam masra,tudom hogy nem szerettem anno hogy anyu sosem volt otthon,mindig a nagyinal voltam betegen,pedig O aztan kiszolgalt fullra,csakhat megsem anyu volt.

Mano
Mi ujsag Emma szemevel?remelem semmi komolyKép

Ilke
MEg olvasni is rossz volt amiket irtal a fogadrolKépLatod mondtam is a talin hogy latszik rajtad hogy meg nem vagy egeszseges.Remelem azota mar jobban vagyKép

Rit
Es a meloban tudjak mar?

Nyuszi
Emi csinike voltKépLenyeg hogy kifele mar vonultKép

lanyok akinek van kenyersutoje:Kuldenetek tuti recepteket,amik biztosan finomra sikerulnek,merta neten van csomo de en biztire akarok menni.Anyueknak megvettuk a gepet karira,es csinalok hozza neki receptes konyvet meg megveszem a hozzavalokat is.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Rit,
Nem hangzik jól ez a megfázás, vigyázz magadra-magatokra jobban!

Nyuszi,
Nagyon csini volt Emi!
Nyuszi, ha elküldöd én be tudom itthon szkennelni a mintákat és akkor nem kell fénymásolni őket.

Mikibuli,
Lányok, ha gondoljátok hétvégén el tudok menni a Gulliverbe, körülnézni játék ügyben. Ott jobb árak vannak, mint a boltokban. Egyébként tényleg mindegy, hogy mi lesz, szerintem is elég egy apróság. Jó ötlet, hogy egy apuci legyen a miki, vállalja valakiKép?
Dec.3. nekünk is jó.

Panda,
Hát mostanában valóban sok minden nyavalya kijön rajtam, a fogaim meg egyébként is a gyengém, ami csak lehet oda húzódikKép. A 3. gyereken egyenlőre nem nagyon gondolkodunk, igazából most így olyan jóKép.

Kataa,
Bocsi a rémsztoriért. Most már egész jól beszélek és eszek, szerdán megyek vissza további kezelésre.
Kenyérreceptem van (mi már hetek óta szinte csak saját kenyeret eszünk, most megint rákaptamKép), majd este leírom mailben, most nem tudom, mert rohannom kell Liliért az ovibaKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali

Megvolt az első ovis fél nap. reggel apa vitte, és én hoztam el ebéd előtt. volt állítólag két adag sírás. holnap folyt köv.

Rit, Ilke
JobbulástKép

Nyuszi
Nagyon szép volt a kiscsajKép

Kataa
Nekem van gépem, meg vannak receptek is. de csak párat próbáltam ki. és nem mindig lett ugyanolyan, függ a liszttől, élesztőtől, hőmérséklettől...

bocs mennem kell a kicsi kukázik
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok

Felderitettem a PanPeter jatszohazat itt a Dunakeszi Auchanben. Hat a tulaj hozzaallasa nem eppen a legjobb.Nem lehet sajna zartkoruve tenni, egyaltalan. Masodszor is, meg van egy nagyon kedvezmenyes ar, ami 600Ft lenne orankent, de azt csak oviknak, meg iskolascsoportoknak adjak oda. Pedig mi majdnem olyanok vagyunk, mint egy ovis csoport,nem?
Na mindegy, azert nem olyan veszes a helyzet, mert ha valaki vesz 3 oras berletet, akkor csak 900ft orankent es azt mondta a csaj aki ott volt, aki egyebkent egy tunder, mi Dannyvel rendszeresen potyazunk, pedig 1 eves kor felett kene fizetni...Kép hogyha valaki nem marad 3 orat, akkor at lehet adni masnak. Szoval ha pl valaki csak 1 orara tud jonni, akkor a masik 2-t oda tudja adni masnak. Mivel nem zartkoru igy nem lenne teremberlet sem. Asszem eleg keves helyen engedik meg a zartkoruseget, de talan az nem is olyan fontos es a nemreg mult 1 evesekert egyaltalan nem kene fizetni.KépSzerintem ez a berletes dolog jol hangzik, ha valakinek marad ido a berleteben azt szivesen megveszem a vegen, mert mi rendszeresen jarunk, majd el tudom hasznalni.Kép
Mikulast meg szerintem is vallalja fel egy apuka!KépKépKép Mondjuk enyim parom nemigen javaslom a tort magyarsaga miatt....Kép
Szoval hamar el kene donteni, mert a jatszohazban is telnek be a napok, mutatta a csaj, hogy mar sorakoznak az elojegyzesek naluk is.
Ez a jatszohaz amugy ugy nez ki, hogy van benne egy maszovar csuszdaval, egy nagy facsonak, ami belul asztalnak van berendezve padokkal, itt lehetne kaja meg pia, van a piciknek egy kulon sarok is. Ja, meg van egy labdaagyu, amivel muanyag labdakat lehet lovoldozni,azt nagyon szoktak a gyerekek szeretni, meg Little Tikes labbal hajtos autok. Apro jatek sajna nem sok van.De pl. a hetvegen ingyenes az arcfestes.
Forti, szolj, ha kihagytam valamit...Kép
http://www.panpeterjatszohaz.hu/index2.htm

Kataa

Van egy tuti kalacsreceptem, majd elkuldom emilben.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa

Itt a kalacsrecept:
http://www.fogyipatika.hu/pekmuhely.html
Ezen belul a kalacsrecept cimszora kell klikkelni. Mas receptjeit meg nem probaltam ki, foleg kalacssutesre hasznalom a gepet, de ha ez bevalt valszeg a tobbi is jo.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ilke
Lenyeg hogy mar kezdesz kilabalni a dologbolKépSzedjel feltetlenul immunerositot telenKép
Ha meg tudod nezni az ajandekotleteket a Gulliverben az nagyon jo lenneKép
Varom a recepteketKép

Nyuszi
Tavaly felemrult hogy legyen iden olyan helyen ahol csak mi vagyunk,ezert is kerdeztem meg hogy iden ez mennyi ebben az uj Jegkorszakban.Hat tenyleg nem olcso,de amennyien lennenk ugy mar nem olyan veszes.
hat 2 orat biztos lennenk,de 3 azert eleg sok,es kinek adnank el a maradek idot?,neked azert mindenkie tul sok lenneKépKépKépgondolom mindenki egyszerre erkezik,merthat ugy a jo ha mindenki egyszerre latja a MikitKép
Vagy esetleg a Mikkamakkat is megkerdezzem??Ott mar volt egyszer tali.

Judy
Nem baj azert toled is varom a legfinomabb recepteketKép
Csak 2 adag siras volt?Az nem is rossz elsoreKépKép

Megyek mertk esz a vacsoraKép
kataa

Kép
Kép
kataa

Nyuszi
Koszike nagyon a receptetKép

Kép
Kép
kataa

Kataa

Csak azert igyekeztem minel olcsobb megoldast talalni, mert azert 2-3ezer penz csak a jatszohazra (oradij+berleti dij)gyerekenkent tenyleg nem keves, foleg ott, ahol ketto gyerek is van. Es akkor meg az ajandek is rajon ugye. Szerencsere nekunk nem olyan nagy anyagi teher, de nincs ez mindenhol igy.De persze szavazzuk meg.
Azert gondoltam, hogy a 3 ora nem sok, mert ugysem erkezunk egyszerre, kezdodne mondjuk 4kor es 5kor jonne a telapo es tartana 7ig a buli. Mit gondoltok????
Nekem nem sok a maradek ido, mert minden heten megyunk oda es 2 gyerekre aprankent el tudom hasznalni. Nem mindig az a helyes csajszi van, aki enged Dannyvel potyazni.KépDe ha mindenki szerint sok a 3 ora, persze vagy 20 orat nem szeretnek megvenni elore.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Asszem mindent elmondtál, én azért még annyit hozzátennék, hogy én nem látom túl tágasnak a "MI" csoportunknak. Meg az a mászóvár... szerintem ott lóghatnánk végig.

A zárt bulit én is annyiban támogatom, hogy tavaly egy csomó olyan volt, akiről nem tudtam hogy hozzánk tartozik vagy sem.

Ilke
Remélem már javul a fogad (ínyed)

Nekünk is jó a dec 3, és jó az apróság ajándékba+csoki miki

Forti

Kép
Kép
forti

Nyuszi
Persze igazad van, tudom van akinek ez is sok,meg a 900 orankent is,nemhogy a rajovo teremberelti dij.A Mikirol mar nem is beszelve...
Viszont ha szeparalt helyet akarunk akkor ez ennyibe kerul itt.Azert is kerdeztem hogy felhivjam-e a regi Mikkamakkat,hatha az olcsobb lenne.Vagy mas otlet?
A Lurdyban is van egy maszos jatszohaz, arrol mit gondoltok?
Eszembe jutott meg Aja jatszohaza Kispesten,megkerdezzem?

Forti
Jol vagytok mar?

Kataa

Kép
Kép
kataa

Forti

Igaz, tagassag szempontjabol eddig meg mindig a Megatoys-os jatszohaz vezet .Kép Es mi lenne ,ha ott lenne???Habar ott is inkabb ugralovar van. Jatekok nem nagyon vannak, ha jol emlexem.

Kataa

Persze, hivd fel a Mikkamakkat, de ok sem sokkal nagyobbak. Nyitva vannak egyaltalan hetvegen? Vagy ez nem az ovi resz, hanem rendes jatszohaz?
Es kerdezd meg Ajatol is, minel tobb infonk van, annal jobb.
Meg van itt Ujpesten a Foti uton is valami uj hely.Kolyokpark .Ismeri valaki? Megtalaltam oket a neten es csoportoknak 550ft/ora fejenkent.Felhivom holnap es megkerdezem oket lehet-e zartkorusiteni.

Tobbiek, hol vagytok????
Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa
Egyenlőre igen. Levi ma kezdte újra az ovit, remélem sokáig. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok
Csak egy gyors bekukkra van időm, reggel kezdjük az ovit. Ma kaptuk az oltást, mindkettőt szúrták. Szilcsi egy hős, 1 mp sírással túl voltunk rajta. Fizetős szurit kapta, azóta sincs semmi panasza, nem fáj a keze, nincs láza stb. Csak ajánlani tudom Kép Tomijó meg az agyhártyás szurit kapta a lábába, na ő méltatlankodott egy sort, de szerencsére neki se lett semmi utóhatás.

Kicsit tartok a holnaptól, ma többször sírva fakadt az ovi miatt, pedig egyébként meg nagyon várja, de fél hogy otthagyom Kép Hogy fogunk így beszokni?????

Mikibuli
Hát igen, a terembérlettel, meg az óradíjjal, meg az ajándékkal nekünk legalább egy 10-es lenne. És így, hogy mindkét gyerek szülinapja novemberben van, plusz a mi névnapunk is a lánnyal elég húzós. De majd meglátjuk.

Kataa
kenyérsütő...... nekem is van egy csomó receptem, csak én nem sütök vele, mert a férjem nem eszi meg Kép

Na megyek, Tomijó megint felébredt, már másodjára 9 óta Kép

Szilcsike
szilcsike

Sziasztok !
Off
A keresőben találtam ,hogy itt többen használtok infralámpát.
A lányomnak ma középfül gyulladást állapított meg a dokinéni. Ez az első eset. Vennék én neki infra lámpát, de nem tudom, hogy hogyan kell használni. Hányszor egy nap, mennyi ideig ? Oda kell ültetni elé vagy elég, ha csak világít felé ? És milyen távolságból?
Légyszi írjatok valami infót, mert itt a neten semmi értelmeset nem találtam. Egyébként pont ma két éves szegénykém, jó kis ajándék. Kép
Köszi előre is.
Dorki
dorki

Sziasztok
Panda
jobbulást a lányodnak én csak max aban az esetben tudnék menni ha már meglenének a kari ajándékok és még maradna fölös pénz + apa is jönne velem mert amig én dumcsizom ö vigyázna a törpékre a játszoházba .

Kataa
igy már bizti nem jövök mert túl drága 5000ft mikibulira nem telik föként 2-3 óráért Kép .KIspestit még én is megtudom kérdezni és ha nem drága talán még áldoznék is rá pénzt .

Pusz csics
csics

Sziasztok!

Szerintem a mászóváras nem jó, Emma imádja és én szoktam is vinni, főleg a Keresztúriba, de ott menni kell még velük, mert azért vannak olyan részek ahol le lehet esni és elég fárasztó, arra meg esély sem lenne hogy két szót is beszéljünk. A Lurdy házban lévő kicsit kevésbé durva pálya mint a keresztúri, de azért ott is veszélyes még nekik egyedül szerintem. Ráadásul ezek is olyan árral dolgoznak mint a Jégkorszak. Az állatkerti jó még, az olyan mint a Récsei volt de szerintem az is aranyárban van. Bár mi akárhol lesz elmegyünk, mert meggyőződésem hogy ezek a helyek nagy élmények egy gyereknek, és évente 1-2-3 alakalommal én nem sajnálom rá a pénzt, de ha találtok olcsóbb megoldást akkor persze az még jobbKépKépKép

Emam tegnap ott aludt az oviban, állítólag semmi gond nem volt vele, simán lefeküdt. De 1/2 5-kor mikor érte mentem ő volt egyedül, nem tudom miért gondoltam hogy az oviban másképp lesz mint a bölcsiben. Tényleg nem értem hogy más szülők hol dolgoznak, mindneki az ovi környékén??? Én 1/2 6-kor kelek hogy 7-re tudjak dolgozni menni hogy 3-kor végezzek és így érek érte 1/4 5-1/2 5-reKép Mondjuk emmát nem zavarta, bőszen főzötta játékkonyhában. Tegnap már gyakorolták az ovis vonulást is, a szemben lévő kis játszótérre kellett kettes sorban, párjukat kézen fogva átmenniük.

Manó

KépKép
manó

Ja, apuka mikulás jó lenne, de a magam részéről én a férjemnek fel sem merem vetni az ötletetKépKépKép Hátha van vállakozóbb szellemű apukaKép valahol hirdettek 999 Ft-ért mikulás ruhát.

manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Sok munka miatt most nem tudok jönni bővebben.
Nekünk jó a Sugár, árban nem hiszem, hogy olcsóbban megúsznánk. Nekünk nagyon tetszett a récseis Jégkorszak és ez is az, igaz?
Zé vállalná a beugrást mint Miki csak éppen dolgozik minden szombaton.Kép

Pá,
Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Játszóház: a mászósak (mint a Pán Péter) nagyon jók, viszont ha valaki egyedül jön a gyerekkel, akkor állandóan mehet utána, abból nem lesz beszélgetés. Mi is szoktunk időnként menni (a Camponában is van), de akkor a párom állandóan mászik velük fel. Ami meg szintén nekem nem szimpi, ha nem lehet magunkat szeparálni, nem lehet tudni, ki tartozik hozzánk.
Azt is megértem, hogy a terembérlős buli többeknek sokba kerül. Bár mi kifizetnénk, még 3 gyerekre is, mert azért annyiszor nem megyünk ilyenbe, hogy ne menjünk emiatt el.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali

Talán úgy néz ki megy ki belőlünk a náthás trutyi, Dani orrából is már alig jön, köhögés elmúlt, hála dokinéni homopátiájának, meg a Broncho vaxomnak.
Jövő héten fényképezkedés lesz az oviban.
Sajnos egyik csoporttársa Daninak kórházban van, vmi tüdőgyula kapta el, ami ráment a májára és a szívére, szóval elég komoly. Most az egész ovi drukkol nekik, hogy hamar rendbejöjjön.

Infralámpa
Szinte minden nagyobb áruházban, műszaki boltban lehet kapni, de láttam már patikában is. Kb- 3-4000 ft között van, ami jó is. Naponta lehet 4-5x 5-10 percet, kb. 40 cm távolságból. Nekem a fiam az ölemben ül és úgy csináljuk, fontos, hogy ne nézzen bele, illetve nem szabad legalább fél óráig az infrázás után kimenni a szabadba, mert megfázhat. Egyébként az infra egyéb fájó testrészekre is jó, lábra, hátra, sebek könnyebben gyógyulnak.
Nekünk ilyen van http://www.ebolt.hu/product1478.html de ez már sokkal olcsóbb, mint ezen a linken.

A bioptron lámpa is jó ilyen célra, igaz drágább, de több mindenre használható:
http://www.extra.hu/bioptronlampa/#alkter

Mikibuli
Nekem is mindegy hol van, megyünk. Ennyit meg kibírunk, mert olyan helyet úgysem találunk, ahol nem kell fizetni.
A héten megyek a fajátékboltba, uis az oviba is szervezni kell mikire vmi ajándékot, így összekötöm a kettőt. Szétnézzek mi van? Kirakók, kisebb montessori játékok, stb?
Nálatok mit hoz az ovis mikulás?

Kataa
Tavaly Te hol is vetted a kézbábokat? Jöhet ide mail, mit mennyiért, stb. gumicukor_26@citromail.hu

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali

Akkor legyen a Sugar, nekem jo, csak sajna lesz akinek draga.
AMugy beszeltem meg 2 hellyel, az Allatkerti nagyon draga, meg kulonben is foglalt dec 3-ra.
Az Ujpesti Kolyokparknak barati arai vannak, 2200ft 3 orara, ebben van szendvics, udito, meg torta.
Vagy 1950 mindezek nelkul, per gyerek. Vannak asztalok, szekek.De az is foleg maszovaras. Lehet en is apa nelkul jovok, mert aznap erkezik haza Azsiabol, de megprobalok egybaratnot beszervezni.Kép
Mar csak Mikulas kell.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Újpesti ára is jól hangzik, Pólusban ne legyen mert voltunk a játszóházban, ami sztem mini mérettel és minimáls játékmennyiséggel bír, igaz ez az infó kb. 1,5 éves. Szellőzése sem volt megoldott.

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Nem volt netem az elmúlt napokban, ezért nem jelentkeztem eddig.

Mikibuli: Dec. 3. nekünk is jóKép Aja nekem is eszembe jutott, Sikerült vele beszélni?
Ajándék: Szerintem legyen egyéni a dolog, legalább azon nem kell szervezkedni. Csokimiki+mandarin+valami apróság. Én max. 500Ft-ot szánok a Mikiajándékra, nálunk úgyis a játszóház lesz a menőKép

Mi nem járunk játszóházba, megvallom őszíntén elhűltem az árakon. Persze egyszer kifizetem, de akkor is min. 5000Ft-al kell számolni a két gyerekre. RABLÁS!!!Kép

Picit rólunk: Nóri beteg lett, éjszaka 39 fokos láza volt. Reggelre hőemelkedés, köhögés és rekedség maradtKép Ezen a héten nem megyünk oviba, már most égnek áll a hajam, teljesen elszoktam attól, hogy mindkét baba itthon tombol. Képesek mindenen összeveszni, már egy halom játék sorakozik a szekrényben, amit elpakoltam, hogy ne öljék egymást érte. Persze Nóri a betegség miatt hisztisebb az átlagnál, Márk a szokásos formáját hozza.

Ismét programajánló: Nagyon ajánlom mindenkinek a Vadasparkot, hétvégén ott voltunk a gyerekekkel, sirály volt!!! Egész napos programra is lehet készülni, klassz játszótér van és csodálatos kirándulóhelyek.

Nem tudom mikor jövök legközelebb, haldoklik a számítógépünk. A lényeg, hogy nincs semmi baj, és a Mikibulin is számítsatok ránkKép

Pussz:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Bea

Polussal is beszeltem, de mondta a csaj, hogy mekkora, azert nem is irtam.
Az ujpestiben volt mar valaki? Sajna nem lehet zartkorusiteni hetvegen, mert bazi nagy ,450nm. De azon gondolkoztam, hogy meg ha nem is megy minden gyerek utan apuka/anyuka/valaki, azert egymas gyerekeire is tudunk figyelni, nem??? Most ezt nem azert irom, hogy a Kolyokparkban legyen, mert sztem valszeg tul nagy nekunk, foleg hogy nem csak mi lennenk. Hanem ugy alt. a maszovarasra.

Ma ebedel ott az oviban Emi eloszor. Hat volt reggel pityerges, mikor mondtam neki, mikor megyek erte. Valszeg nem fog enni nehany napig, de hadd szokja.Remelem azert elobb-utobb megtetszik neki a dolog.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Pólust Zsuzsa írta, azért válaszoltam.

Mivel Újpest elég nagy és nem lehet zártkörű, így még mindig a Sugár a legjobb. Sztem le kellene foglalni és legfeljebb lemondjuk de nehogy más is felébredjen.
Viszont! Ezt tényleg döntsük el, hogy ki jönne és ki nem mert ha kevesen leszünk akkor ne kérjünk zártkört mert az meg naon drága lesz.
Elkezdem és bívőtsétek pls. most ennyire emlékszem tutira

Nyuszika
Kataa
Beszti
Karol
Halacska

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Pólust Zsuzsa írta, azért válaszoltam.

Mivel Újpest elég nagy és nem lehet zártkörű, így még mindig a Sugár a legjobb. Sztem le kellene foglalni és legfeljebb lemondjuk de nehogy más is felébredjen.
Viszont! Ezt tényleg döntsük el, hogy ki jönne és ki nem mert ha kevesen leszünk akkor ne kérjünk zártkört mert az meg naon drága lesz.
Elkezdem és bívőtsétek pls. most ennyire emlékszem tutira

Nyuszika
Kataa
Beszti
Gumicukor
Halacska

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Nyuszika
Kataa
Beszti
Gumicukor
Halacska
Magdi
Panda
Ilke
Mano
Zsuzsa
Forti
Agi????
Rit
Zita
Sasha
Conti

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Nekem anyukám dolgozott a pólusban régen, és egyszer bementem segíteni, nekem nem tűnt kicsinek, igaz akkor még nem volt Emma, lehet más szemmel néztemKép
Mondjuk nekünk a Sugár nagyon kényelmes lenne mert közelebb van, szóval azt támogatomKép

Tényleg, mi lenna ha az ajándék csak valami nagyon apróság lenne, a azt hiszem Nyuszi által említett műanyag állat is jó lenne, Emma pl nagyon szereti és akkor ezen lehet spórolni, mert a terembérlet tényleg mindnehol ennyi.

magdi!

Boldog tudatlanKépKépKép

n hülye már 1 éves korában is levittem Emmát a Rákoskersztúriba és azóta is töretlenül imádja az ugrálóváras, mászós játszóházakat. Kb 1,5 -2 órát ksi se lehet hozni, na az közel 2000 Ft. De a múltkor komoly 40 percet ingyen volt, mert már jegyzik és szülinapjára kapott egy levelet a játszóháztól és inegyn pontokat, na meg minden ottlétkor is lehett pörgetni és kapott inegyn időt és így gyűlt össze. na így egész jó volt, szülinapja után el is vittem egy ksi ugrálásra.
De a boldog képe mindnet megér, épp szülinapozott valaki és játszották a boldog szülinapot c. számot és csak úgy virult a kis manóm.

Manó

KépKép
manó

Mano

Emi is imadja ezeket a muanyag allatokat, mar van itthon egy vagon, de sosem eleg. A kedvenc fonalboltomban is arulnak, 75ft darabja.Kép Most Emi szomoru is, mert volt 2 zebraja egy anya es egy kicsi zebra es a kicsit nem talaljuk.Kép

Esetleg Ilke ha mindenkeppen mesz a Guliverbe nezd meg, de szerintem ilyesmit minden valamire valo jatekbolt arul. Csak lehet meglepodnek, ha egyszerre elviszunk vagy 50 darabot.Kép Itt Godon van egy jo kis jatekbolt(kisker-nagyker), delutan megnezem.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
En sem tamogatom a maszos jatszohazat,mert tenyleg csak mindeki rohanna gyerekek utan.
Mikkamakkat nem tudom felhivni,de holnap delutan mi ugyis megyunk oda egy mini talira ugyhogy megkerdezem oket azert.
Ajaekat meg azert vetettem el mert kicsi lenne ennyi embernek,tavaly emlekszem mondta O is ittKép
Ajandek terem szerintem is jo valami egyszeru allatka+gyumi.Muszaj a csoki???

Szoval akkor maradna a Sugar/Jegkorszak?
A heten emg raerunk eldonteni,ezt mondtam a nonek is hogy a heten visszaszolok.Ahogy nezte a listat ez mar 26 gyerek most ugyhogy erre a letszamra lenne 770 ft a berleti dij/gyerek.

Nyuszi
Ez a jatszohaz reszea Mikkamakka ovinak, es nagy,2 nagy terembol all+eloterek.Mar Belvarosi Jatszohaz neven fut.

Forti
Akkor hajra oviKép

Szilcsi
A nagylanynak nagyon boldog szulinapot kivanunkKépKépOvihoz kitartast,nem lesz semmi bajKép
Szuper hogy nalatok igy bejott az oltasKép

Mano
Hat Te aztan jo sokat utazol,majdnem masfel orat?
Hat akkor altalanos hogy mindenki hamar megy a gyerekert.De szerintem a 4 ora utan,ahogy en is megyek meg nincs keson.Bar nekem csak 10perc az ut kocsival.BKV-val meg 25 lenneKép

Gumicukor
A Ferenc Koruton vettem egy kis jatekboltban ,Majdnem a Petofi hidnal.A Mester utcai meggalojaban van a 4/6 vilinek.1300 volt talan,ha jol emlekszem.Mindig van nekik sok,szoktam latni a kirakatbanKép

Magdi
Mi jarunk,hb havonta vagy telen surubben,es imadjaKépAltalaban masfel orat vagyunk ott,de miota nagyobb szerti hogy mas jatekokat is kiprobalhat mint otthon+bolcsiben.Persze tudom mi is megvoltunk enelkul anno,de en szeretem ha latom rajta hogy mennyire orul ha megyunkKépPersze ha az anyagiak miatt nem mentunk volna sosem,nem is hianyzott volna neki,de ez foleg a teli delutanokon nagyon jo programKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa

Ez jol hangzik, Az allatfigurakat megnezem ha elalszanak, meg Gumicuki megnezi a fajatekokat. Aztan meg majd dontunk. Szerintem is eleg kb 500ftnyi ajandek,nem?
Azert egy picurka csokimiki legyen benne....naaaaa!!!!Kép Ettol meg nem fog Alex raszokni az edessegre, ha egyebkent meg modjaval adtok neki. Mikulas lehet kivetel...Kép De ha a tobbiek leszavaznak legfeljebb en majd adok kulon, csomin kivul.Kép A Zsuzsa mandarin otlete is jo.
Mostma csak azt kene kitalalni, mindezt ki fogja lecsomagolni.KépHa az allatfigurakat megszavazzuk en bevallalom, biztos kapok mindent az Auchanban hozza.(Mikis zacsi, csokimiki, mandarin,allatkak) Csak majd kell a darabszam.

Kepzeljetek, annyira orulok, Emike evett levest az oviban es nem sirt, mikor ertementem.KépIgaz a masodik nem tetszett neki(soskaKép), de mar ez is haladas.

Beszti

Pedig azon az otleteden gondolkodtam, hogy bevinnem a kedvenc kanalat...Kép(van egy kanala a neve bele van gravirozva, anyosektol kapta kereszteloreKép)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?