Sziasztok,
már megint olyan rég nem írtam nektek
Pancsika,
először is, neked szeretnék gratulálni
Vigyázz magadra, dokihoz meg, sztem nem kell nagyon sietni, jobb, ha nem zavarja most semmi és senki a kis pöttömöt
Viki,
beszéltem talafonon a dokinővel, azt mondta, hogy majd 4 éves korába vogyem Imit, mert addig még túl kicsi, de lehet, nem is buldogharapás, majd valamikor megnézi, de nem sürgős, ráér. Neked mi erröl a véleményed?
www.fogvedo.hu ismered ezt az oldalt?
Voltunk ma délután a Hangyabolyba a nagyobbik kis hangyámat fárasztani
Az elején még kis bátortalan volt, ami sztem Imitől nagyon nagy szó, de aztán már belejött a dolgokba
Viszont, meglepő módon a nagy csűszdát nem szerette.
Mindketten jól elfáradtunk, nekem is jól esett a mozgás. Ez is megerősített abban, hogy februárban újra el kell majd kezdenem mozogni, talán futni. Addigra már úgyis Zsiga is fog enni mindenfélét.
Era,
neked mi van a tornával, edzéssel,nem is írtál róla semmi részletet.
Jó lenne már, ha újra összefutnánk.Jövő héten férjecském Délelőttös, így mi olyankor csak ide, a házunk mögé járunk le.Olyan 10 után már ebben az időban. Vagy, a játszira is mehetünk délután, habár, az az idő miatt már sajnos, olyan kiszámíthatalan
Javasoljatok valamit!!!!
Sapé,
én is szocpedre jártam,5 félévem megvan. Lehet, hogy 1x meglesz a többi is, de igazából, én semmi értelmét nem nagyon látom a dolognak. Sztem, emiatt sincs igazán motivációm a befejezéshez
manóka