Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Manóka!
És milyen szakra,ha megkérdezhetem?Hanyadik évolyamra jársz?
Most kezdtem el a szoc.ped. szakot.Nehezen megy a tanulás,mert csak akkor tudok tanulni,amikor Ágota alszik.Amikor fent van állandóan szeretne segíteni,ilyenkor olyan édi!Lapozza,forgatja a könyveket,füzeteket stb.
4 beadanó dolgozatból kettővel elkészültem, a harmadik folyamatban van,az utolsó meg várat magára.:-) Kép Kép

Kép
sapé

Sziasztok!

Sapé,
nem irigyellek, úgy örülök, hogy vége a sulinak. Most mégúgyse menne.
igaz hogy délutáni alvás alatt van idő tanulni, de minden mást is ilyenkor intézne el az ember lányaKép

Era,
nektek volt ugye vastag leopoldi dzsekitek? az télinek jó volt? vagy csak átmenetinek használtátok?
Most már muszáj venni egy vastagabbat Dorkának, ma is majd megfagytunk, bár asszem én jobbanKép

Esetleg egy hangyabolyos tali a héten?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Azt a dzsekit mi csak átmenetinek használjuk (még mindig jó ráKép). Télre az nem elég meleg.

Hangyabolyt én hétvégére tartogatom, mert akkor Andrásék próbálnak valamelyik délelőtt.
Az jó nektek?

Era

Era
Kép
era75

Era,
és milyen méret, hogy még mindig jó?

Hangyabolyt megbeszéljük addig. Nekünk vas de nem jó az uszi miatt.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Már kivágtam belőle a papírt. Nem tudom, hogy milyen méret volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes méretileg, de átmenetinek jóKépKép
Én nagyon szeretem ezt a kabátot, és nem drága. Bár most olyan sokan mondták, hogy a kínaiban vettek dzsekit 1000 Ft-ért. Persze én nem találtam egy normálisat sem. De előkotortam a padról a tavalyiakat, és abból is jó kettő.

Hangyaboly:
úgy néz ki, hogy szombat délelőtt megyünk.

Megyek fürdetni, bár Anna olyan édesen olvas a szobájábanKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era,
benéztem én is a kínaiba, de áááKép nagyon gáz sztem. Ez a leopoldi meg szintén olcsó és legalább normális minőségKép

közben nem jutok el a kisspárba a bababoltba mert folyton zárvaKép pedig fel kéne próbálni egyet. Amúgy én a neten rendelném meg a dzsekit, mert ott legalább van választékKép

szombat deKép okés meglátjuk.

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Honnan rendeled?

Hangyaboly akkor, ha rossz az idő, ha süt a nap, akkor játszi.?
Leszünk még eleget bezárva.

Tegnap voltunk az állatkertben a csaj kívánságára.Délután megint akart menni, de csak egy picit. A "tokodijt" megnézniKépKép

Era

Era
Kép
era75

Era,
állatkert jól hangzik:-)
Szombaton nem tudunk menni mégsem, mert az öcsém barátnőjének meglepetés partyjára készülünkKép

3300ért tudja hozni egy csaj a babaszobán, itt 4290 volt a boltban. Eljutottunk próbáltunk és még jó lesz a 86/92-es méret.
Volt cuki rózsaszín bocis és az a narisárga hangyás? ami nektek is vanKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

majd legközelebb.
Jó bulizást!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Nagyon régen olvastalak benneteket, de most nem bírtam megállni, hogy le ne írjam a nagy hírt: BABA lESZ!
Én még életemben ilyen boldog nem voltam, de már egy hete érzem, hogy valami készül"odabent". Ma reggel a teszten a csík kb. 2mp alatt ki is rajzolódott egyértelműen, a szavam is elakadt, de a dokival még várok vagy két hetet, mert még nagyon kicsi. Most már minden rendben legyen, vigyázok is , amire csak tudok. Egyelőre a rókázás még messzire elkerült, de lehet, hogy csak várat magára. Nagyon nehéz bármi másra is koncentrálnom, gondolom, ismeritek ezt az érzést. Sziasztok, és vigyázzatok a törpékre, influenzajárvány készül, ha jól hallottam.
pancsika

Pancsika!!!
Nagy nagy gratula!!
simán megértelekKép életem legszebb 9 hónapja volt amikor Dorkát vártamKép
Te is vigyázz magatokra!Kép

Kriszta

Krisz
krisszie

Sziasztok,
már megint olyan rég nem írtam nektekKép

Pancsika,
először is, neked szeretnék gratulálniKép Vigyázz magadra, dokihoz meg, sztem nem kell nagyon sietni, jobb, ha nem zavarja most semmi és senki a kis pöttömötKép

Viki,
beszéltem talafonon a dokinővel, azt mondta, hogy majd 4 éves korába vogyem Imit, mert addig még túl kicsi, de lehet, nem is buldogharapás, majd valamikor megnézi, de nem sürgős, ráér. Neked mi erröl a véleményed? www.fogvedo.hu ismered ezt az oldalt?

Voltunk ma délután a Hangyabolyba a nagyobbik kis hangyámat fárasztaniKép Az elején még kis bátortalan volt, ami sztem Imitől nagyon nagy szó, de aztán már belejött a dolgokbaKép Viszont, meglepő módon a nagy csűszdát nem szerette.
Mindketten jól elfáradtunk, nekem is jól esett a mozgás. Ez is megerősített abban, hogy februárban újra el kell majd kezdenem mozogni, talán futni. Addigra már úgyis Zsiga is fog enni mindenfélét.

Era,
neked mi van a tornával, edzéssel,nem is írtál róla semmi részletet.

Jó lenne már, ha újra összefutnánk.Jövő héten férjecském Délelőttös, így mi olyankor csak ide, a házunk mögé járunk le.Olyan 10 után már ebben az időban. Vagy, a játszira is mehetünk délután, habár, az az idő miatt már sajnos, olyan kiszámíthatalanKép
Javasoljatok valamit!!!!

Sapé,
én is szocpedre jártam,5 félévem megvan. Lehet, hogy 1x meglesz a többi is, de igazából, én semmi értelmét nem nagyon látom a dolognak. Sztem, emiatt sincs igazán motivációm a befejezéshezKép

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
Pancsika!
Ej!Így kell megtudnom a nagy hírt!Vagy csak nem akartad elkiabálni?Minden esetre szeretnék gratulálni, vigyázz magadra,és ird meg mi volt a dokinál!

Manóka!
HÁt ez jó!Legalább lesz egy ismerős aki tud segíteni,ha valamiban elakadok!Ugye segítesz?
Okt. 29-én megyek személyiséglélektaniból vizsgázni(Balogh É.)
Most megyek mert fürdés van!

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok, én is debreceni vagyok, két kislánnyal akik 11,5 hónaposak, Petra és Csenge. Igyekszem visszaolvasni, bár nem sok időm van a két csaj mellett...

Ditke
ditke62

Szia Ditka,
Üdv minálunkKép
és képet kérünk a csajszikrólKép

Móni,
ma mentek játszizni délelőtt? sztem elmegyünk ma arra DorkávalKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ditke!
Üdv ittKép
Képek? Merre laktok?

Krisz!
Milyen volt a party?
Megérkezett a kabát?

Manóka!
Hetente 2x járok tornázni. Erősítő jellegű, fenék, külső, belső comb, hasizom......olyan csini csaj leszekKépKépKép
Mi szombat délelőtt voltunk a Hangyabolyban.

Pancsika!
Gratulálok a babához!
Vigyázz magatokra!

Viki!
Boldog névnapot Biankának!Kép
Kép

Többiek merre jártok? Hogy vagytok?

Mi legtöbbször csak a Tessedik végén lévő játszótérre jutunk el, mert Anna azt szereti. Rájöttem, hogy azért, mert ott kevesen vannak, és ketten lehetünk. Nem nagyon szeret idegenekkel játszani, beszélgetni, na nem az Anyja véreKépKépKép
Pénteken szépészeti napot tartok, kozmetikus, manikür......közeleg a 30. szülinapomKépKép

Mentem függönyt vasalni........

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

A frissebb képek még a gépen vannak, ha apa hazajön és feltölti (én ebben béna vagyokKép ) akkor majd mutatom!

Era!
A Kertvárosban lakunk az Agrárhoz közel. Szerintem nem lakhatunk messze egymástól ha a Tessedik végén levő játszihoz jártok!
Irigykedem a szépészeti napod miatt... A két gyerek mellett meghalni sincs időmKép

Ditke
ditke62

SziasztokKép

Era,
hova jársz tornázni és mennyiért?
én konditerembe jártam még Dorka előtt az szupi volt, de most nem érzek rá elég energiát.

A dzseki megjött gyönyörű, de sajnos hosszú lett az ujja, így cserélni kell kisebbre.

ez milyen jól hangzk, hogy kozmetikus manikür, de amikor ott vagyok hogy utálom az egész macerát,pedig nekem is menni kéne fodrászhoz is, csak nem birom magam rászánni. Lassan itt van Dorka szülinapja csak szép legyen az anyukájaKép

Ditke,
mi meg nagyrészt az újkertiek vagyunkKép szóval egykupacKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok,
tegnap találkoztunk Dorkával, olyan jó volt, Imi még délután is emlegette, hogy "Dojka" KépKép

Era,
a torna jól hangzik, én is akarok kezdeni valamit, már végignéztem RR mindkét kazettáját, és érzem, hogy "ég a zsír"KépKép

Encivel mi van, már olyan rég nem jelentkezett, sőt, a többiek semKép

Szia Ditke,
én is üdvözöllekKép képeket mi is várjuk. 2 gyerek ismerősKép

menni is kell, felkelt Imi.....

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Ditke!
Mi a Tarján utcán lakunk.
Én 1 gyerek mellett is ritkán jutok el ilyen helyekre, de most elviszi egy kicsit a családom, így jut időm magamra.

Krisz!
Szepesy Andi tartja a tornát. Egy alkalom 500 Ft. Hétfőn a Corpusban van, csütörtökön egy házban. Nekem is csak úgy van erőm, hogy a szomszéd csajokkal járunk együttKép
Na bevallom, hogy én még manikűrösnél soha nem voltam, izgulok isKépKépKép, és kozmetikusnál kb. 15 éve (tehát nagyon itt az ideje). De amikor megtudtam, hogy egy alap arckezelés három óra, majdnem dobtam egy hátast....1x csak kibírom!

Manóka!
Enciék 31-én jönnek haza PárizsbólKép
Ez a zsírégetős módszer szuper!!!KépKép
Dupla sebességen lejátszva, dupla zsírégetésKépKép

Jövő héten valami tali féle????
Nálunk???

Kép

Vasárnap voltunk a botanikus kertben:
Kép

És mi tetszett Annának a legjobban???.....a kerítésKépKép
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nem jelentkeztem egy pár napig, zsúfolt volt az elmúlt hét és hétvége. Szombaton volt Bianka egy éves! Hihetetlen, hogy telik az idő! még most született!!
Két naposra sikerült a szülinapi buli, az én családom szombaton, a férjemé vasárnap jött el. Ezért aztán két szülinapi tortánk is volt.Kép
Elhalmozták Macust ajándékokkal, azt sem tudta, mihez nyúljon először! Nagyon élvezte az őt ünneplő "tömeget".Kép

Pancsika!
Gratulálok a babához! Elkapott a nosztalgia a terhességgel kapcsolatban! Talán jövő év végén mi is újra belevágunk! Hogy vagy?

Manóka!
a fogszabályozás terén nem vagyok nagy szakértő, de úgy gondolom, azért kell várni, hogy a gyerek együttműködő legyen, mert anélkül a kezelés nem ér semmit. Mindenképpen kell azonban egy vizsgálat, már csak azért is, hogy téged megnyugtasson. Szerintem vidd el minél hamarabb!
Még nem volt időm alaposan megnézni a fogvédős oldalt, de ha sort kerítek rá akkor megírom a véleményemet. Az ott leírt rossz szokások viszont nem okoznak bulldogharapást.

Ditke!
Üdv Neked! Minden tiszteletem azoknak, akik ikreket nevelnek!

Era!
Köszi az üdvözletet! Kép Kép
Én is a Corpus Fittnessbe jártam edzeni megboldogult lánykoromban, de már csak halvány emlék... Kozmetikusnál először és utoljára az esküvőm előtt voltam... Pedig az nagyon jóóó! Na majd később biztos több időm lesz! Kép

Krisz!
Melyik utcán laktok? Mi is újkertiek vagyunk!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!KépKép
fviki

Sziasztok!

Már megint kicsit régen jelentkeztem, de most éppen a gyermek keresztelőjét szervezzük lázasan. Itt lesznek a rokonok Szegedről meg Pestről és mivel vasárnap reggel 8-ra bírják tenni a kereszteléseket, így elég problémás a vidéki rokonok helyzete. Szóval szállást kellett keresni, meg a meghívókat elkészíteni, most meg a ruha okozza a legnagyobb problémát...

Pancsika!
Gratulálok a babához, én is nagyon oda voltam, amikor megtudtam, hogy gyerkőcünk lesz.

Manóka!
Az én fiam november elején lesz 22 hónapos, ha jól értettem, akkor a Te fiad is hasonló korban van:-) Beszél már, mert az én kisfiam még csak annyit mond, hogy de. Ez jelenti nála az igent. Ennél többet nem hajlandó mondani. Most kezd zsiványkodni, eddig nagyon jó kis gyerek volt.

Sapé!
Hol van a Csapón új játszótér, mert mi a Nagytemplomhoz eső résznél lakunk és a másik irányba nem nagyon szoktunk sétálni.

Én a Csapó u-i Fitnessbe(T-forma) kezdtem el járni, most hogy már leadtam 10kg-ot a másik 10-től így szeretnék megszabadulni. Csak ritkán jutok el, mert a férjem eléggé elfoglalt, meg suliba is jár, kéthetente két nap. Szóval elég nehéz. Ráadásul jövőre nekem is vissza kell mennem a suliba (Corvinus Egyetem, Bp.), mert már nem tudok többet halasztani a gyerkőc miatt.

Fviki!
Így utólag is boldog szülinapot a kislányodnak, nagyon aranyos a képeken. Én is odavoltam, amikor egy éves lett Berci. Az olyan más, mint a többi, mert az első, nem?

Na megyek, mert kiborogatta az összes műanyag üveget a szekrényből....

Sziasztok! Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Fviki!

Én is gratulálok a szülinaphoz! A mienk is lesz nemsokára, november közepén. Sajna mostanában elég kevés időm van, de ígérem, jövő héten lesznek képekKép

Sziasztok!

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Biankának boldog szülinapotKép

Era,
Anna nagyon vagány kerítésmászóKép
tényleg jó lenne egy taliKép

voltunk ma uszizniKép

csúszKép
Kép

és csobbKép
Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Szisztok!

Krisz!

Nagyon jók a képek! Kép Ez valami babaúszás nagyobbaknak? Korábban ti jártatok babaúszásra? Mi nem (két gyerekkel kicsit macerás egyedülKép ), de később azért szeretnék járni velük valahova úszni. Mikor lehet szerinted elkezdeni?

Ditke
ditke62

Szia Ditke,
végülis igenKép amúgy a rendes babauszira járunk, de ketté van osztva a medence a mély vízben a babák vannak és van egy kisebb játszós rész a nagyobbaknakKép ott már leér Dorka lába és egyedül hasít a vízben nagyon klasszKép

Dorka 4 hónapos kora óta járunk ide folyamatosanKép imádjukKépKép

Tény hogy kettővel nem egyszerű megoldani, de ha tudsz még hívni valakit magaddal, akkor sztem megéri kipróbálniKép

Ja bármikor el lehet kezdeni, azért javasolják 6hós kora előtt mert akkor még műxik a búvárreflex és ezt kiahsználva klasszul tudnak a babák merülni, és persze a mozgásuk, izmaik nagyon sokat fejlődik ettőlKép

Krisz

Krisz
krisszie

A nagylányaim: imádnak pancsolniKép
Balra Csenge, jobbra pedig PetraKép
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Gyönyörűek a lányaidKép
Az én lányom is imád fürödni, akár 45 percig is bírja, melegvíz utánpótlássalKép

Krisz!
Ügyes Dorka nagyonKép
Boldog szülinapot a nagy 2 évesnekKép
Kép

Orsi!
Hogy sikerült a keresztelő?

Viki!
Nagyon utólag, de nagyon boldog szülinapot BiankánakKép

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

most irtam egy hosszu levelet de vmi miatt elszálltKépKép

megérkeztünk a párizsi kiruccanásból. nagyon jo volt de azt hiszem egy darabig elég volt párizsból. jövöre már nem szivesen mennék, ha Zsoltinak megint menni kéne.nekem tul nagy város, meg azért most egyszer kétszer éreztük, hogyha nem tudsz franciául akkor márcsak egy máodrendű lény vagy a földön.
de amugy a látnivalók mindent kárpótólnak, mert azért van mit nézni. de igazából oda sztem édes kettesbe jó menni turistáskodni, nem egy kis manócskával.

remélem ti is mindannyian jol vagytok és jol telt nektek is az elmúlt egy hónap. igyekszem mindent elolvasni, hogy utolérjelek benneteket.
nagyon jo lenne ha összetudnánk hozni egy talit, mert már nagyon jo lenne benneteket ujból látni, meg Florának is hiányzik a gyerektársaság

Dorka!

nagyon sok boldog szülinapot kivánunk neked!

Viki!

Biankának is utólag nagyon sok boldog szülinapot kivánunk

Látom uj tagokkal is bövültünkKép én is üdvözöllek benneteket

sziasztok
képeket is rakok fel majd, de most éhes a banda

enci
renci

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk!Megyek tanulni tovább, mert vasárnap mennem kell vizsgázni!
Brosi!
A játszótér,a Pacsirta u. sarkán és a Csapó találkozásánál van.Nem túl nagy,de a lányom nagyon szereti!

Ditke!
Gratulálok a lányokhoz!!!!Kép

Sapé

Kép
sapé

Sziasztok!

Era,
Annának használt a kence?
most meg Dorka lett náthás, remélem nem kell visszamenni ma is a dokihozKép

ja a 2éves méretek 88cm és 13,4 kgKép

Enci,
üdv itthonKép
Flóra jól beszél már franciául?Kép

légyszi árassz el minket párizsi képekkel

Ditke,
tündérek a csajokKép

Dorka köszöni szépen a szülinapi jó kívánságokatKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

Édes a lányod a szülinapi képen! És ahogy elnézem, le van nyűgözve a tüzijátéktól! Gratulálok!

Enci!

Irigykedem Párizs miatt... Ha ráérsz, szeretnék látni pár képet!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Krisz!
Milyen torta volt?

Hááát, eddig még nem használt a krém. Lehet, hogy elviszem Annát bőrgyógyászhoz.
Jobbulást Dorkának!

Magán gyerekbőrgyógyászt ismer valaki?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Dorka,
Boldog Szülinapot kívánunk NekedKépKépKép
A fotó tetszik,ha hazajön megmutatom majd Iminek isKép

Bocsánat, hogy csak így utólag, de nem voltunk itthon, kicsit elmentünk mamikámhoz.

Ditke,
gyönyörűek a csajokKép

Krisz,
azt már nem is akarom írni, hogy a fotó meghozta az úszós kedvemetKép

Era,
én a Kenézybe vittem annó Imit a gyermekbőrgyógyászatra, időpontot kértem telefonon, nem volt senki, és várni sem kellett, de magán gyereket sajna, nem tudok én sem. Az ottani doktornő Székely valaki,nagyon rendes volt, esetleg, keress valahol, hátha van rendelése. Vagy, Calcimusc, Zirtec cseppek, nem próbáltad? mindenre ezt írjákKép

Enci,
örülök, hogy sikerült elmenni, és jól is éreztétek magatokat, képeket mi is szeretnénk látni.
Flórával minden rendben volt?

Brosi,
Imi okt. 30-án lesz 22 hónapos, de mostanában nagyon sokat fejlődött a beszéde, úgy is mondhatnám, már mindent mond. Sztem, ez egyéni, hogy mikor kezdik.

Viki,
szóval, itt laktok az Újkerten? merre, mi is itt lakunk a Civis páros oldalán.

Még olyan sokat akartam írni, de sír zsiga, mennem kell, majd este próbálok jönni

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Móni,
köszi szépenKép
akkor vasárnap el is jöhetnétek Ti is uszizniKép
mitszólsz?

Era,
2 torta volt egy epres és egy csokisKép az utóbbin volt a tüzijátékKép

Tényleg Ti adtok valami vitamint a gyerkőcnek?
én gondoltam rá hogy kéne most télre valami tuti rágótabletta. De mindenhol 3éven felülieknek írják, egy ismerősöm meg ajánlott Nutrilite (vagymi) vitamint, de az meg gusztustalanul drágaKép

Dorka plüssökkel bilizikKép

Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Köszi a tippet, Enci is ezt ajánlottaKép
Hétfőn kérek időpontot.
Jó ötlet a Calcimusc is. Most már egy kicsit a hasa is pöttyösKép
Most lesz ekcémás?Kép

Képek a srácokról?

Krisz!
Olyan édes DorkaKép!
Én a Nahrin féle vitamin karamellát adom Annának(cukormentes). 100 db tabletta 8200 FtKép De Anyósomtól kapta. Én nem vettem volna meg.
Na meg a jól bevált C vitamin rágótabletta.

Megyek csajt ébreszteni, aztán gofrit sütni.....

Era

Era
Kép
era75

Era,
ekcémaKép
kiütéses a hasa? vagy ott is ekcémás?
allergia esetleg? akkor a fenistil csepp is jó rá.

Erről a vitamin karamelláról nem is hallottam, hol lehet kapni?
Bár akkor nem is vészesen drága, amit nekem ajánlottak 120szemes 5800értKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Röviden ismét benézekKép
Két vizsgán túl vagyok,legközelebb 19-én megyek!

Era!
Most olvasom,hogy mi van veletek!
Ha a Kenézybe mennél,Dr. Szekely Csillához,szóljál,mert ott dolgoztam.Telefonon tudok vele beszélni!Írd meg, hogy kell e segítség!
Este felé még benézek!

Kép
sapé

Sziasztok!

Sapé!
Gratulálok a vizsgákhozKép
Köszi,hogy segítenél!

Holnap kérek időpontot. Sajnos már egyre több pöttye van Annának. Pedig már csak tiszta vízben fürdik, fürdető nélkül. Lehet mégsem az a bűnös?
Szerintem hasonlít Imike régi pöttyeire.

Manóka!
Nektek akkor mit mondtak?

Na de a lényeg, hogy a csajnak nem fáj, nem viszket. Majd az okosok meg kitalálják, hogy mit csináljunk vele.

megyek a csajnak fogat sikálni, aztán mese.....és alvásKép

Szép álmokat mindenkinek!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Era!
Ha valamilyen okból nem tudnak fogadni,csak szólj nyugodtan!!!!
Írd meg mi volt!
Bocs,de este már nem tudtam jönni!

Sapé

Kép
sapé

Sapé!

Holnap 1/4 2-re kaptunk időpontot.
Most itt hezitálok, hogy vigyem-e, András szerint felesleges, de engem megnyugtat még egy vélemény. Ezért csak nem utálnak ki minket a bőrgyógyászatról?

A csaj bealudt, én elvonulzam Agathat olvasniKép

Szép álmokat!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Era,
annó Iminek allergiát mondtak, de, hogy mire nem derült ki, vissza kellene menni vmilyen véreredményért. Vettek vért, ahol majdnem minden értéke rossz lettKép
Kaptunk Zirtec cseppeket, meg egy másik kenőcsöt,ami hűsítette, valami olajos. Na, de nem ezektől múlt el, mert Zirtecet 2x, ha be volt hajlandó venni. Viszont, a kenőccsel kenegettem, amikor aludt.
Sztem is, nézesd meg, azzal baj nem lehetKép

Valamilyen télapós találkozón nem gondolkoztatok még?
Nekem lenne egy ötletem, délelőtti hangyabolyos mikulás, már megérdeklődtem a dolgokat, 20 fő esetén ven rá lehetőség. Kell egy télapó, és 20 gyerek, már szervezem a dolgot, lenne kedvetek?
Dec 5-6 körül gondolnám.

Most menni kell, mert zsiga sír, bocsi, hogy csak ilyen rövid vokKép

manóka

manóka
manóka

Móni,
húú ez nagyon jóó ötletKép 20 gyerköcöt honnan varázsolunk össze?
de minket érdekelKép

Era,
majd írj, hogy mit mondtak a börgyógy-on!
Szegény Annacsaj, azért neki ez olyan maceraKép

jaja egy gyerköcmentes estéhez lenne kedvetek? olyan jól sikerült azaz 1Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megjártuk a bőrgyógyászatot. Nagyon aranyosak voltak.
Úgy néz ki valami allergia. Nem a fürdetőre, hanem valami ételre, de nem tudtunk rájönni, hogy mi lehet az.
Ha elmúlik lehet venni vért, vagy ha újra előjön.
Fenistil csepp+ krémKép

Manóka!
Jó ötlet a Mikulás buli. Nekünk így előreláthatólag OK.
Szerintetek az nem rossz egy pöttömnek, hogy többször megy Mikulás buliba? Mert lehet, hogy itt a szomszédok is rendeznek egyet, aztán Anna nehogy sokkot kapjonKépKépKép

Krisz!
Képzeld, Anna nagyon büszke most magára, mert nem sírtKép
Látszik rajta, hogy milyen boldog, hogy sikerült nekiKép
Azért Dorka volt az ösztönző szerintem, mert emlegeti most is, hogy nem sírt lefektetveKépKép
Azért Chrametz doktornőre rászólt, hogy meg ne nyomkodja a hasátKépKép, ja és azt is, hogy Õ nem fekszik le az ágyraKépKép

Gyerekmentes buli jó lenne. Mikor, hol? Én tudlak vinni titeket.
Anna elvileg elalszik Andrással, de csak amikor én nem vagyok itthonKép

Vasalni el........

Era

Era
Kép
era75

Era,
Anna nagyon ügyes volt akkorKép
a fenistil csepp nagyon jó, nekem barihimlőnél használtKép

legyen mondjuk csütörtök a szokott helyenKép
mit szóltok?

Krisz

Krisz
krisszie

ja még ezt akartamKép, nézzétek meg!

http://www.ciposdoboz.hu/

Krisz
krisszie

Krisz!

Enciék csütörtök este mennek koncertre(fene a jó dolgukatKépKépKép )

Nekem jó bármelyik este, persze az illetékesekkel még egyeztetnem kellKép

Megyünk a csajnak cipőt venni.

Era

Era
Kép
era75

Oks, akkor jövő hét esetleg?
milyen koncert lesz?

van egy 1000Ft-os kuponom a chiccoba ha érdekelKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!
Era!
Örülök,hogy semmi komoly nincs!Kép

Kép
sapé

Krisz!

A Főnixben valami musical.

Tali: inkább jövő hét, mert András is megy pénteken a Klinika Moziba koncertre.

Cipő:
megvettük (köszi a felajánlást). Ott voltunk a Százlábúban, néztem is a Chicco cipőket, de azok is drágák. Andrásnak viszont van a belépőkártyájára kedvezménye, így 10%-kal olcsóbban vettünk egy csini bundás cipőt.Örült a lelkem, hogy 8 ezerből megúsztuk.
Ma nézelődtünk a Csórában ott pedig veszek majd neki egy olcsó motorozásra nem sajnált cipőt.

Tényleg, Dorkának milyen motorja van? Anna két napja ezzel zaklat, hogy Dorkának milyen a motorjaKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?