Hát ilyen nem is tudom milyen jelző lenne jó, sz@r napot??? Már világgá akartam menni, gyereket itthonhagyva. Kellett írnom, hogy a nappalokkal semmi gond. Nem alvás, nem evés, csak nyávogás, amitől falra tudnék mászni. Már úgy volt, hogy úszni sem megyünk, mert 4.15-kor aludt el, de 5-kor felébredt és elmentünk. Viszont kárpótlásul nagyon jó volt, és iszonyú ügyesen merült többször is Kori. Mióta hazajöttünk volt nagy szopizás (bal cici) azóta egy hangja sincs, de miért? Apahiánya volt, vagy mára már kitombolta magát, vagy estére gyűjti az engergiát, vagy mi? Ja hozzá kell tennem, hogy apa foglakozik vele, de hogy? Gyerek az IKEA-s dobozban.
Myra
Pelenkát rendeltél már, engem is érdekelne, de jobban megérné, ha többen összeállnánk a próbacsomagra nem?
Fogzáskor voltak Lillának hasonló tünetei, és mégis meddig? Honnan tudom, hogy ez az? Majd ha kibújik a fogacskája? Nyálazni sem nyáladzik.
Aranyhold
És annyira megy össze, hogy amit előtte hordtál melltartókat jó? Vagy hogy képzeljem el?
Szilvi
Mit vigyünk a talira? Johanna is jön? Nagyon jó lenne! Annyira jó látni, hogy ilyen pici volt a mi gyerekünk is. Ha már ilyen fideszes a tali (mindenki visz + 1 főt, meg egy picurt), akkor én is odainvitálhatok valakit? Uszin szoktunk dumcsizni, és a SOTE csecsemős részlegét kibeszélni, mert nem sokkal különb a Margitnál, sőt a bababarát dolgot sem adná meg a kórháznak.
Na és hogy telnek a reggelek?
Mi van a lépcsővel, már ezer éve nem értem ezt a levelezést, és öregszem is, tehát kíváncsi vagyok!
"lehet, hogy fog a bűnös, de lehet, hogy ő is nagylány lesz" hirtelen azt hittem a mikulásra gondolsz
Eszti
Én azt hiszem le is csapnék a lehetőségre (pelus), nekünk bejött a babylove, bár itthon most nem tudtam sose venni, ezért liberozunk. Még a végén megvámoltatják anyukádat, mert kereskedelmi mennyiséggel jön haza.
Laga
Én már a zizinél is rosszabb vagyok, lehet, hogy nem is leszek jó társaság?!
Képzeljétek Korinak akartam venni egy kis dobozt, amibe melegíthetek neki kaját, aztán lezárva betehetem a hűtőbe. Láttam is nagyon aranyos Micimacisat, elmentünk, hogy megvesszük csak az ára kiakasztott 1140,-. Á mondom nem ér ennyit (azt hiszem Vikiéknek ilyen van). IKEA-ba mentünk műanyag dobozt venni, jétékoknak. Véletlenül láttam meg, aztán meg is vettük 5 kajás doboz (mikroható, fagyasztható) különböző méret, nagyon jól záródik és mindez 495,-/5 doboz. Nesze neked Micimackó.
Múlt 7-en így indultunk úszni: