Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Tényleg nagyszerűek a pocakos képek.

Tünde: nagyon ügyes a férjed, hogy ezt ki tudta küzdeni. Kép

Gondban vagyok a babakocsikkal: nézegettem többfelé, de valahogy egyik sem az igazi. az ABC desingt használta valaki?

Mariann
23+6

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nekem lényegében esélytelen Gödöllő Kép 2 gyerekkel... Az Örs is több, mint 1 óra tőlünk.
cory 21+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti
Én azt hittem, hogy majd maximálisan elfogadom a változó testemet és örvendezek neki... erre fel nekem is ilyen buta gondolataim vannak Kép
De remélem a párod meggyőz az ellenkezőjéről!
Engem a férjem szokott fenéken billegetni, vagyis inkább a rajongásával meggyőzni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekm a Vas Luca nagyon tetszik... bár az Emilía is szép...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Na, akkor ezt megbeszéljükKépKép
Miért, Cory, te merre laksz????

Én végülis be tudok menni Pestre, de Olivér nem hiszem, hogy pár órán keresztül kibírná idegen helyen, ez inkább a legnagyobb probléma. (aludnia, kell kajálni...stb)

Na, majd csütörtökön megdumáljuk, addig is lehet szervezniKép

Leventével mindjárt lefényképeztetem a pocimat, aztán én is felrakom.
Kis hasban nagy baba???
Tegnap olvastam, hogy egy nő 4 kilót hízott, és 4 kilós gyereke lettKép
Viszont egy másik 25 kilót hízott, 2,5 kilós bébivel.
Én is 20 fölött, de 4,27-es mukivalKépKépKép
Ez tényleg tök egyéni dologKépKép
Abszolút nem ettől függ a gyerek mérete.

ildikó
vas

Mamacka,nekünk is tetszik a Luca, de olyan sok van belőleKép
Emíliáról nem nagyon hallottamKép

(vérge csak lánynevekbe válogathatok!!!!!!!!
Annyira jó!!!!!KépKépKép)
vas

Úgy értettem, hogy a vezetéknévvel együtt jobban hangzik... bár tényleg sok van belőle viszont így együtt már nem annyira! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, a párom imádnivaló, és mindig mondja, hogy neki én vagyok a leggyönyörűbb nő, és a legcsodálatosabb kismami, és érzem a nézéséből, hogy majd elolvad.....szóval nem is miatta, hanem inkább saját magam miatt. De, aztán fenéken billentem magam, hogy nem lehetek ilyen hiú......inkább örülnöm kell és minden pillanatban hálát adnom, hogy egészségesek vagyunk, a picimini is, és a párom pedig....elég, ha csak rám néz, akkor minden negatív gondolatom elszáll..... Kép

Szóval, nem busongunk, csak örvendünk. Kép

Cory Kép
Vendég

Ildikó: Budafokon.

cory
Budapest

Az a baj, hogy már eben is topmodelleket állítanak példának frusztrálva a kismamikat! ...ez nagyon nincs így jól... Kép
Végülis kinek akarjunk tetszeni ha nem a párunknak! Meg amúgysem készülünk szépségversenyre! Kép Utánna majd valahogy visszafogyunk... én a szopiban bízom...

Kép
Kép
Kép
mamacka

A hízás attól is függ, hogy ki mennyivel indít...

10-12 kilót normális felszedni...vér + 1 kiló, a víz + 1-2 kiló, a méh + 1 kiló, a magzatvíz + 1kiló, a mell + 1 kiló, gyerek + 3,5 kiló anyai zsírtöblettnek + 3 kilót írnak... de persze akinek vannak tartalékai az hízhat kevesebbet is... és van aki bármit megtesz mégsem áll meg 30 kilónál... pl. sógornőm.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory, hát Budafok tényleg nincs közelKép

Itt a pocifotó, és Nancsika, jól nézd meg a csíkokat(ezek maradtak vissza 2 terhesség utánKépKépKép )
Kép

Ildikó
vas

A másik oldal egyébként csúnyább, ott a köldököm fölé csúszottKép
(és végig kentem)
-elsőnél Lieraccal
-másodiknál vichyvel
KépKép
vas

Sziasztok pocakosok!
Vok, Gratula a kocsihoz, nekem is nagyon tetszett.

Nincs véletlenül angolpólya vagy hálózsák szabásmintátok? Gondoltam inkább megvarratom mert úgy olcsóbban kijönnénk..

Tegnap a Mammut Manu Artban 4000ért vettem szupi kord kismamanacit, van több szín és minden méret.

Vettem egy kelengye-szettet 4800 Ftért, a következők vannak benne:
1 body, 1 rékli, 1 pólócska, 1 bugyika, 1 szakállka, 1 pár zoki, 1 pár kesztyű, 1 sapi, 1 lábfejes nadrág, 1 kardigán, 1 fürdőlepedő. És 100 % pamut. Jó mi?
katicuska

Ja, és 4d képeket rakjatok fel akik most voltatok!
És örülök, hogy sokaknakteszik a Vas Luca, mert én találtam ki Kép

Katica
katicuska

Ja, és nekem azt mondta anya, hogy csipkedjem a hasamon a bőrt mert akkor nem lesz csíkos. Õ 3 gyereket szült ezzel a módszerrel és 1 darab csíkja sincs. csak kicsit fáj...
katicuska

titati

Sziasztok Kép
Varrós lányok Kép
Nagyon szépek a pocakképek Kép Aranyosak vagytok így együtt Kép
Legközelebb én is csatlakozom Kép

Ildi Kép
Nekem is nagyon tetszik az Emili név Kép
Nekem nem gond Gödöllő Kép
A hízás: a lányommal 6,5 kilót szedtem magamra és 3,2 kilós babát szültem Kép Most tuti több leszek a végére, bár a pocakom még nekem is kicsi Kép

Katica Kép
Nagyon ügyesn vásároltál Kép Képed nincs róla?

Lányok!
Hol lehet beszerezni Avonos krémet?

Annácska 18+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Katicuska, kösz a LucátKép, bár egyenlőre ez csak Leventénél befutóKépKép

Mi az a szakállka??????

Én már nem sokat hozok ki a hasamból, csíkosodásra vagyok hajlamos, és kész.Kép
Csipkedni viszont nem fogom.Az fáj!!!!!KépKép
vas

Annácska, 6,5 kiló!!
Nem semmiKépKép
Nekem volt egy drasztikus hónap Olivérrel, 7 kiló plusszal zártamKépKép

Avonos krémet Avonostól, de szerintem nézd meg a www.avon.hu -t, szerintem ott is lehet rendelniKép
vas

Vas, szakállka, partedli, előke meg ilyesmi nevei vannak.

Annácska,sajnos még nincs digitális fényképezőnk ezért nincs képem sem a pocakomról se a babaruhákról.

titati, köszi a szabásmintát!!!!
katicuska

Faby Kép
Az enyémhez képest hatalmas pocid van Kép Szép formás a pocid Kép

Nancsi Kép
Szerintem is haláli a takarón a minta Kép Kézzel szegted körbe vagy géppel?
Tuti nem fog megfázni a baba Kép

Titati Kép
Ma is dolgozol? Nem irigyellek!

Annácska 18+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Katicuska: szívesen.... Kép

annácska: aha, 2-ig Kép de már úgy mennék haza... ma még beugrom a könyvtárba, egy csomó jó kismamás könyvet kinéztem Kép

Titati
titati

Ildi Kép
Azért a szopi alatt több jött rám Kép Igaz nem sokkal Kép
Köszi, akkor kerítek egy Avonos Kép
Eddig még nem kellett, nincs egy deka csíkom sem (ezt gyorsan lekopogom), de szeretném megelőzni, mert a bőröm amúgy is nagyon száraz Kép

Titati Kép
Már csak három óra Kép
Kitartás!

Annácska 18+5

annácska

Szép napot mindenkinek!
Én csak most tértem magamhoz, mivel hajnali 5-kor aludtam el. Közben a lányaim szétszedték a házat. Kép

Eszti!
Bocsánatot kell kérnem, a szivacsos agyammal összekevertem a márkákat. Kép Nem Concordot használtunk, hanem Coscot - csak mikor előszedtem az ülést, azután döbbentem rá tévedésemre. Kép De azért erről is rakok fel képet, csak kimosom a huzatát.
Ez pedig a falvédő, bár mi is használhatnánk játszószőnyegként, csak ahhoz egy kicsit keskeny. Valami hasonlóra gondoltál?
Kép

Anita!
Én a PP-re szavaznék. Nekünk is az volt, két lányomat kiszolgálta, most pedig öcsémék veszik hasznát. Sajnálkozva váltam meg tőle. Kép

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Sziasztok! Itt vagyok! Sajnos a tegnapi 3D-s ultrahang csalódást okozott, mert 3D-ben szinte semmit nem sikerült látni, ugyanis a babám csücsült a pocimban, háttal kifelé, és mind a négy végtagja az arca előtt volt. Egy csomó mindent próbáltunk, hátha megmoccan, de nem sikerült rávenni. (Pedig ettem is előtte, szénsavast is ittam és csokit is ettem!)Véleményem szerint az óta is ugyanabban a pozícióban van. Azt hittem rosszul látok, mikor a doki néni mutatta! Ilyen szerencsém is csak nekem lehet! Még pityeregtem is, ugyanis 8000ft nekünk nagyon sok pénz és nem isten bizony hogy még egyszer rá tudunk szánni ennyit! Ráadásul a neme sem 100%, de úgy néz ki hogy kislányom lesz! Szóval egyik vágyam sem teljesült! Ugye az egyik a kisfiú volt, a másik pedig egy kép az arcáról! De azért nem vagyok elkeseredve! A lényeg az, hogy egészséges! Adatokat és képeket majd írok és küldök, most megyek főzni!

KépKép
nicika

Nicika
sajnálom Kép
A doki viszont nem volt fer! Ilyen esetben (amikor alszik, és szinte nem látszik belőle semmi)csak a felét szokták elkérni a díjnak.
A lényeg, hogy mindne rendben vele, teljesen egészséges! Kép

titati
titati

Szia Nicika!

Sajnálom hogy nem sikerült látni a babát. Nekem is ez volt legutóbb, csücsült a hasamban a baba. A dokinő megitatott velem egy kávét, meg 10 perc séta, majd újból megnézte.Még akkor is csücsült.Megint egy kávé, elküldött minket ebédelni, és mikor 40 perc múlva visszaértünk, a baba már teljesen más pozícióban volt! Szerintem ez így fair, nem pedig ugy hogy akkor is ki kell fizetni a 8000-10000 forintot, ha nem sikerül felvenni.
Remélem azért nem vagy nagyon elkeseredve azért, mert valószínűleg kislány!

faby

Faby! Nekem oldalra kellett fordulnom, meg köhögtem, meg beszéltem a babához, ittam, pisiltem és 30 percet sétáltam is! Meg sem moccant a pici! még a kezét sem volt hajlandő arrébb tenni!
Egyébként én is úgy gondolom, hogy így nem volt fer a 8000ft!

KépKép
nicika

Faby! A kislány fáj a legkevésbé! Örülök neki! Igazából azt fájlalom nagyon hogy nem láttuk az arcát, nem sikerült róla képet csinálni! És még egy halom pénzt is kifizettünk!

KépKép
nicika

Én AVON tanácsadónő vagyok, szívesen adok tanácsot a termékekkel kapcs.ban és tudok adni katalógust v. rendelni, a kérdés csak az, hogyan juttatom el hozzátok ....
katicuska

Nicika!
A dokinak nem szabadott volna ezért elkérnie a 8 ezer forintot! Kép Sajnálom, hogy így alakult. De a lényeg tényleg az hogy egészséges és hogy minden rendben!

faby

Vagy megmondjátok a címeteket és megérdeklődőm melyik tanácsadónő lakik a közeletekben
katicuska

Helló Lányok! Igaz, hogy vacak volt bejönni dolgozni ma is, de legalább nem maradok le tőletek... Kép
Nici! Sajnálom!!! Tényleg nem volt fair a dokinénitől... De nem értem, ha nem is mozdult, hogy láthatta a nemét. Nekünk a "kislányságát" úgy tudta csak biztosra megmutatni a doki, hogy a mi gyerekünk fejjel lefelé, széttárt lábbal pózolt... Kép Szóval azért még ne vedd készpénznek ezt az egészet...

Csajok! Csütörtökön hánykor is van a tali? Nem jegyeztem meg, mert úgy volt, hogy nem tudok menni, de most lemondták a programom!!! És hol? És eddig kik jönnek?

Irigykedve néztem én is a "varrószakkörünket", akik ott voltak azok máris személyesebben ismerik egymást és én úgy érzem mindig ilyenkor, hogy lemaradok mindenről... Kép

Micsoda pocigyűjtemény... Kép Olyan jó látni, hogy ennyi kismama van, az utcán is rengeteg sorstársat látok. Kép

Vas!!! Az Emili nagyon tetszik nekem, a Vashoz meg szerintem kifejezetten klappol, mert az rövid és ehhez jól hangzik egy hosszú Emília. Kép

Zsuzsófi! Nekem nagyon tetszik a Kern Kata Kitta! Olyan dallamos!!! Kép

Na én szerencsére ebéd után leléphetek... addig írjatok ám!!

Puszi:
Barti+Eszti
18+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika! Mivel a nyakában voltak a lábai és úgy csücsült, ezért alá tudott nézni és semmi sem takarta el a nuniját! Háromszor is megnézte és mindháromszor azt mondta hogy kislány! Fekvését tekintve pedig a két lába a két fülénél volt és közötte a két kis keze ujjai széttárva a feje előtt!

KépKép
nicika

Nicike Kép
Sajnálom, hogy nem mutatta meg magát a babó Kép
De a lényeg, hogy egészséges Kép Az meg hogy nem 100% a neme még nem jelent semmit, még bármi lehet Kép
Nekem annó tutira mondták a végén hogy fiam lesz és lány lett Kép
Ne légy elkeseredve Kép

Annácska 18+5

annácska

Sziasztok,

Nici,
nagyon sajnálom, hogy így jártatok! És azt is, hogy a csoki nem jött be. De örülök, hogy egészséges és jól van a kicsi. Gratula a kislányhoz! Meglátod nagyon fogod imádni, főleg öltöztetni!!!
Katicuska,
hol van az a Manu Art? Jó vásárt csaptál! Kép
Borka,
nagyon szép ez a takaró! Mondtam én, hogy profi vagy! Kép Sajnálom, hogy nem ment a szunya.
Annácska,
a 6,5 plussz jó kevés.

Akik dolgoznak, kitartást nekik!

Én voltam turizni és nagyon jókat találtam Lidinek, tök olcsón. Tiszta happy vagyok!
Angi
26+1
angi79

Nicika!
Gratulálok a kislányhoz! Én is sajnálom, hogy nem mutatta a pofiját. Az akrobata-mutatványáról nem készült kép? Különben a mi babáink sem mutatták meg az arcukat, szépen látványosan mindkettő a fejéhez emelte a kezét, amikor a doki átváltott 4D-re.

Angi!
Köszi a dícséretet, profi azért nem vagyok! Hol turiztál? A Renoválást nézted már? (Dohány utca - Nagykörút sarkán, a volt Bástya mozi oldalában) Tegnapelőtt fantasztikus babaruhákat turiztam ott. Lehet hogy már említettem, akkor bocsi.

Bori

Bori

Kép
borkadorka

Nicika: sajnálom Kép

Katicuska: én nem szeretem ezeket a szetteket, mert egy részére semmi szükség nincs, úgy meg már nem is az igazi az ára.

Csíkok: mostanában azt hallottam, hogy állítólag nem is jó, ha kenik a pocakot, mert felpuhul a bőr, könnyebben reped. Én ezt nem tudom, Baluval nem kentem, Zsomával igen, és mindkettőnél repedtem.

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Szelivi: Akkor megnyugodhattok, ha feljebb ment a lepény! Mindenkinek féloldalas a pocija, majd a végén ha az egyik oldalra megy, akkor lesz igazán fura! Tényleg Tünde lesz?Kép- ha lány

Olgo: Most még repülaz idő, aztán az utolsó hónap, hét, napok nem akarnak majd eltellni- legalábbis én ezt tapasztaltam.

Nagyon jók a poci és a csoportképek!!Kép
Angi: a pociképed olyan művészi, az a félhomály Kép

Anita, Mariannka: Nekünk ABC Design kocsink van, de terepre való, bírja a strapát. az ABC kocsik között is van kisebb kerekű!

Zsu: Szerintem jó a név, a Kata komolyabb, a Kitti kislányosabb.

Nicika: Sajnálom, hogy annyi izgulás után nem lett nagy élmény a 4D. Nekünk a mellső falon van a lepény, így még az sem lászott, hogy háttal ül-eKép Csak egy nagy homályKép
Viszont tényleg annak kell örülni, hogy minden rendben vele, csak hát a 8000,- sok a majdnem semmiértKép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Tünde 26+2

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!

Csak ámulok, hogy pörögtök ma! Én picit le vagyok ma lassulva!Kép

A képet én is percekig néztem, hogy ki kicsoda lehetKép Angit, Nancsit megismertem, Esztit nem láttam, így gondoltam, hogy ő fényképezett, Borkát, Lylyt nehezen ismertem fel, Babettáról pedig sosem látam még olyan képet, ahol látszik az arca, így utánanéztem, hogy kik voltak varrniKép

Borka! Csodaszép ez a takaró! Ügyi vagy nagyon!

Angi, Eszti! Nagyon tuti lenne, ha már előtte találkozni tudnánk! Megnézhetnénk a PP kocsikat, és utána csavaroghatnánk!Kép Remélem, az idő is megfelelő lesz! Még mail-ben v itt a topikban egyeztetünk, hogy hol és hánykor találkozunk!
Angi, egyáltalán nem látszik rajtad a +7 kg! A pocid meg nagyon helyes:kis formás, csini és biztos nagyon kényelmes LidikénekKép(és nem picikeKép) Örülök, hogy jó vásárt csapátl, csütörtökön hátha találunk vmit a Picuroknak együtt is!
Eszti, sokszor én is érzem magam Mamutnak, de utána rájövök, hogy az a lényeg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott mamája legyen a manócskáknak! Sokszor olyan boldog és büszke vagyok, ha sétálok a városban v mászkálok egy bevásárlóközpontban és megnézik a pocimat! Úgy tudok vigyorogni magamban, hogy szerintem azt hiszik, meghibbantamKép

Nicika! Sajnálom, hogy nektek nem hozott pozitív élményeket a 3D, sajnos benne vagy! De tényleg nagyon inkorrekt voltKép De a lényeg, hogy tényleg egészséges! Ha kislány, ha kisfiú:GRATULA hozzá! És igazuk van a csajoknak, nem is biztos, hogy nem pucusKép

Dolgozó mamik! Kitartás, mindjárt mehettek haza! Lehet, már vki haza is mentKép Jó hétvégét, hétfőn várunk benneteket!

Nekem a csajok javaslatára nagyon bejött a Milupa terhességi krém! Keddtől használom, és láthatóan halványodtak a csíkok a melleimen! Nem mondom, hogy elmúlik, de nem ilyen erős vörösesKép Remélem, tényleg használ!

Babakocsi ügyben tanácstalan vagyok, de köszönöm a sok segítséget! Alapvetően szerintem újnál maradunk, hiszen még csak az első babánk, és ha jót veszünk, talán évekig kiszolgál minket! Februárig biztos megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Na egyelőre befejezem, mert már megint egy regényt írtam! Visszaolvasok megint, hogy mire nem reagáltam!

Anita (24+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi! Nekem az Emi is és Luca is tetszikKép Nekünk Emma, Luca és Sára voltak a lányneveink! Nem is pici a pocid! Szépen nőKép És te tudod a legjobban, most hogy be fog indulniKép

Babakocsi! Köszi a sok véleményt, tapasztalat-megosztást! Kertesben lakunk, ráadásul egy új kertvárosi részen, ahol még sokfelé most zajlik a tereprendezés, így akadnak még földutak is! Ezért mindenképpen vmi strapabíró kellene! Nagyon fontos, hogy jó minőségű legyen, a fentiek miatt (több gyerkőcöt kiszolgálna), de azért az ára ne legyen irreálisan magas! Jó lenne úgy 100 körül kihozni hordozóstól...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nicika, sajnálom, hogy így történtKép

A kislány miatt meg ne bánkódj, én mit nem adtam volna érte, ha azok lettek volna előzőleg is(bár most már egyiket se cserélném elKép )

Tényleg, akik melóznak kitartásKép. Mi is egyedül vagyunk, apuci nálunk is dógozik(pedig ma szabad szombatos lenne)Kép

Előbányáztam az Olivérrel lévő terhességem alatt hordott noppies farmeromat, meg bársonygatyót, hát viccesen néztem ki bennük.L-es mértek, a csöcsömet veri a hasa mindegyiknekKép, a segge is a hátam közepén vanKép
Kicsit be kéne szűkítenem őket,, nincs kedvem újat venni ennyi lóvéértKép
Bár nem tudom, hogy álljak nekikKép
De majdcsk sikerül valahogy.

Szóval a Vas Emília tetszik????
Nekem is, de nem túl öregnyanyás????KépKép
Régen csak az öregasszonyokat hívták Emíliának, Emminek, Eminek(bár azok is voltak kisbabákKép )
Kár, hogy az Emili-t így magában nem lehet anyakönyveztetni.

Én a PP-re szavazokKépKép
nekünk beváltKép

Ildikó
19+1
vas

Borkadorka
Én tegnap voltam a Renoválásban! Kép ...persze megint bevásároltam...
Én magamnak is ott szoktam vásárolni. Legutóbb találtam két nagyon jó kismamafelsőnek valót! Finom puha nyúlós anyag, jó hosszú, betakarja a derekamat is.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nicika
Biztos kis szégyenlős lesz...
Ne szomorkodj! Kép Kép Kép
Állítólag azért emeleik a fejükhöz a kezüket mert nem szeretik az UH-ot. Befogják a fülüket...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bori,
itt Csepelen van két turi is. Egy Exhumana, ami a körúton is van, a másiknak nincs neve. Az elsőben ma minden 500 ft volt. Kép Megnézem majd kedden, amit írtál! Már látom, hogy a lányomnak is rengeteg ruhája lesz. Kép Szegény apa. Kép
Anita,
köszi olyan édes vagy, amiket írtál. Valójában, csak furcsa ez az állapot nekünk, hisz én még soha nem voltam 55 kiló pl. De tényleg jó érzés, amikor egy eladó a boltban mosolyog, amikor ránéz a pocidra!
Írj, majd emailt, hogy mikor jössz és hol tudunk találkozni. A profilomban benne van a mailcímem.
Babkocsi ügyben, akkor nektek nem lenne jobb egy nagyobb kerekű kocsi? A PP Veneziának nincsenek nagy kerekei. Biztos szép helyen laktok!
Tünde,
a dícséret Nancsinak jár, ő volt a művész!! Kép

Puszi.
angi79

Milyen BKVval lehet eljutni abba a turiba amiről írtok?

Vki kérdezte hol van az a Manu Art ahol a nacit vettem, a régi Mammutban a földszinten.
katicuska

Anita, perego-ból is vannak nagy kerekűek.Nekem csak annyi a bajom a miénkkel, hogy kicsi a kereke(mikor még vettük Pesten laktunk), nem gondoltam volna, hogy itt néha tereprallyzni kellKép
Ez 100 körül volt tavaly januárban.
Így néz ki:
Kép
Kép

PP Pliko P3 (téli lábzsákkal, esővédővel, pohártartóval),70 e. körül volt, + a hordozó.
vas

Ildi,
pont az egyik barátnőm mesélte, hogy kérvényezni akarta az ismerőse az Emili nevet, de végül Áron babájuk lett. Esetleg ez még egy út, bár fogalmam sincs, hogy azt hogy kell. Szerintem nem nyanyás a név.
A nacik viccesen állhatnak rajtad. Kép De Te ügyi vagy és gyorsan átalakítod őket S-re. Kép
angi79

Anita, nézd meg a
www.pegperego.com -ot.
Most találtam ezt a nagy kerekűt.
Tényleg a többinek kicsi vanKép

Angi,tényleg nem nyanyás????
Akkor jóKépKép
Gatyát megpróbálom kissebbre venni, de előtte lefényképezem nagy mértebe is rajtamKépKépKép
meg , ha kész lesz, úgy isKép

Itt a kocsi
Kép

PP AT4-es néven fut
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?