Sziasztok!
Csak ámulok, hogy pörögtök ma! Én picit le vagyok ma lassulva!
A képet én is percekig néztem, hogy ki kicsoda lehet
Angit, Nancsit megismertem, Esztit nem láttam, így gondoltam, hogy ő fényképezett, Borkát, Lylyt nehezen ismertem fel, Babettáról pedig sosem látam még olyan képet, ahol látszik az arca, így utánanéztem, hogy kik voltak varrni
Borka! Csodaszép ez a takaró! Ügyi vagy nagyon!
Angi, Eszti! Nagyon tuti lenne, ha már előtte találkozni tudnánk! Megnézhetnénk a PP kocsikat, és utána csavaroghatnánk!
Remélem, az idő is megfelelő lesz! Még mail-ben v itt a topikban egyeztetünk, hogy hol és hánykor találkozunk!
Angi, egyáltalán nem látszik rajtad a +7 kg! A pocid meg nagyon helyes:kis formás, csini és biztos nagyon kényelmes Lidikének
(és nem picike
) Örülök, hogy jó vásárt csapátl, csütörtökön hátha találunk vmit a Picuroknak együtt is!
Eszti, sokszor én is érzem magam Mamutnak, de utána rájövök, hogy az a lényeg, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott mamája legyen a manócskáknak! Sokszor olyan boldog és büszke vagyok, ha sétálok a városban v mászkálok egy bevásárlóközpontban és megnézik a pocimat! Úgy tudok vigyorogni magamban, hogy szerintem azt hiszik, meghibbantam
Nicika! Sajnálom, hogy nektek nem hozott pozitív élményeket a 3D, sajnos benne vagy! De tényleg nagyon inkorrekt volt
De a lényeg, hogy tényleg egészséges! Ha kislány, ha kisfiú:GRATULA hozzá! És igazuk van a csajoknak, nem is biztos, hogy nem pucus
Dolgozó mamik! Kitartás, mindjárt mehettek haza! Lehet, már vki haza is ment
Jó hétvégét, hétfőn várunk benneteket!
Nekem a csajok javaslatára nagyon bejött a Milupa terhességi krém! Keddtől használom, és láthatóan halványodtak a csíkok a melleimen! Nem mondom, hogy elmúlik, de nem ilyen erős vöröses
Remélem, tényleg használ!
Babakocsi ügyben tanácstalan vagyok, de köszönöm a sok segítséget! Alapvetően szerintem újnál maradunk, hiszen még csak az első babánk, és ha jót veszünk, talán évekig kiszolgál minket! Februárig biztos megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Na egyelőre befejezem, mert már megint egy regényt írtam! Visszaolvasok megint, hogy mire nem reagáltam!
Anita (24+0)