Sziasztok!
Szuper volt az éjszakánk,és Hancinak még tart is
!
Bea, úgy komolyan nem röpiztünk,én általánosban,heti 3x,meg gimiben 2x,meg az egyetemen is heti 2x, de nem voltam különösebb tehetség(meg aztán a 164 cm-mel
), a férjem meg a Katonában kezdte,mert akkor ott nem lehetett kosarazni,és szintén az egyetemen folytatta-na Õ azért sokkal ügyesebb,mint én
. Nem tudom amúgy,h mit,de biztos, h fog sportolni a csajszi,mert van felesleges energiája rengeteg
!
Örülök, h Lillácska jobban van,és, h a fogacskái is így nyomulnak kifelé! Remélem, h mossátok rendesen
!És a méretei, hát nem semmi!
Idegennyelvűség:egyszer a sífelvonónál állt előttem egy kb 3-4 éves (jó-jó én is akkor tanultam, azért haladtunk uazona pályán
) kislány a szüleivel, akikkel felváltva beszélt angolul és franciául+ az előtte állókhoz odavetett néhány magyar szót
, a kis világpolgár!
Lina, azt olvastam, h a babák az első pár hónapban az apjukra hasonlítanak, h Bennük is hamar kialakuljon a tudat, h "enyém", később pedig mindez változik. Nálunk amúgy tényleg így volt, az elején tiszta apja volt, mostmár azért sokak szerint belőlem is van Benne
.
Roz, ahogy Apa kitette a lábát, rárobbantál a gépre?
Lili, ZSófi is gyönyörűen gyarapszik, panaszra nem lehet okod! És nagyon nagyon szépséges pofikája van
! Remélem a mai éjszaka jobban sikerült!
Syg, Leo tartsa meg jó szokását,ami az alvást illeti! Látod-látod, csak ki kellett várni!
Jó lenne haladozni,mert itt ülök pizsiben,és 11-kor jön a kolléganőm a lányával,és még addig össze akarok dobni egy máglyarakást, mondjuk a kiflit tegnap feldaraboltam, a hüvelykujjam amputálása árán
.
Azért majd jövök,mert Apa csak 5körül ér haza.