Új privát üzeneted érkezett!

Lina,Picilány nem is pici! És még nőni is fog!Kép
Férjem a honvédségi üdülőben van(ha van ilyen egyáltalán), szóval ilyen honvédségi fogorvosos továbbképzésen. Mi tegnap óta mondogatjuk Hancinak, h jó lesz,ha mostmár összezárja alábát,mert így baj leszKép!Mi is az albumod címe?

Képzeljétek, azt hittem Hanci alszik az ágyában, de most hallom, h zenél az oroszlánKép!

Kép
seriff

Lili, tejszaporítók használtak?
Akkor a pocijuk miért fáj, ha nincsenek kialakulva az idegek? Mondjuk Leo sem vette észre az oltást, meg azt sem, amikor ollóval szúrtam meg.

Seriff, most Robi alszik Leoval egy szobában, de Leo a saját ágyában alszik már régóta.
Én is alig várom, hogy együtt aludjunk Leoval, akár éjjel, akár nappal. Olyankor is nagyon szeretem az összebújást, amikor szopizik. Így fekve nem kell őt tartani, kényelmes és simizhetem, puszilgathatom és csodálhatom őtKép Nincs ennél jobb érzés!
Létezett az az oltás már akkor is, nekünk mondta a drnő, csak éppen nem lehetett kapni. Pesten azért néhány embernek összejött, mert írták a másik topikban.
Érdekesebb az az oroszlán annál, hogy Hanci aludjon melletteKép

Cukkermáz, nálunk bejön a gyümölcsrizsKép
Köszi a dicséretet!

Lina, csak ne maradjon majd így ez a mutogatásKép

Kép
sygnum

Seriff,
Linacska az album címe is!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, de hülye vagyok, pedig már megnézetm egyszer! Ni csak, tényleg nem szégyenlős a csajszi!

Igen, kapni nem lehetett, úgy értettem én is.Kép

Syg, már akartam írni, h nálunk kb 4-5 hete van nappal is 2-3x is alvás, egy-egy órák, ritkábban 1.5-2 is összejön.KépEgyszerűen most köszöntött be eza korszk, lehet, h Leonál is, és ezért alszik többet!Kép

megyek, mert teljesen beizgult a könyvekre az asztal alján!

Kép
seriff

Seriff, Leona eddig is aludt nappal, csak nem 2 órákat.
Gondolom Hanna is elfárad a sok mászásban.

Kép
sygnum

Szerintetek nem lehetne betetetni a topikot a helyére, a K betűhöz?

Kép
sygnum

Sziasztok!
Végre Net közelben vagyok! Sajna nincs időm most visszaolvasni, de majd bepótolom. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy kivel mi a helyzet! Remélem jól vagytok!!!

Átköltöztünk! még mindig vannak kicsomagolatlan dobozok, de tuti megvárnak. A lakás szép, csak még nagyon furi. Még nem érzem igazán az otthonomnak. Na majd......... Zsombor-Gombóc édi pofa. Nem eszik sokat, de szépen fejlődik. Már 6,6kg. JA, ÉS A MAI CSÚCSPONT: MEGFORDULT!!!!!!!!!!!!!!! HÁTRÓL HASRA!!!!!! pedig állatian fel van szoktatva. A tejcsimnek lőttek! Syg légyszi írj nekem homeos tej visszahozó receptet!!!!! Ha lehet e-mailba! előre is köszönöm!
A mai mélypontom: a pajzsmirigy hormonjaim totál rosszak. Nálam a strúma "családi örökség", de eddig mindig normál eredményeim voltak. Most viszont elég gáz. Jövőhéten megyek endokrinológushoz. Előre félek attól, amit hallani fogok. Szorítsatok!!! Állítólag a terhesség olyan emberkéknél is képes pajzsmirigy problémát előhozni, akinél addig soha semmmi gondja nem volt. Ház ez van.

A meglepit nem felejtettem el, csak most az időm nagyon kevés. Legkésőbb a Jézuska biztos ide ér vele.

Írjatok!!!! Holnap megpróbálok benézni!!!

Puszi mindenkinek! Sziasztok!
patriot

Syg, érzem a hatását! Kép
Remélem ez attól van.
Pont a megasztárt nézem interneten, nagyon jó. Kép Kép Kép Kár, h. nem élőben láttam. Kép Hát fantasztikus alakok vannak....
birolili

Van 1börze jegyem, odaadom, ha kell, és lehet, hogy lesz még egy. Kép
birolili

lili, én is videóról néztem vissza a Megasztárt, dehát döbbenet emberek vannak!
Na megyek fürdeni, aztán meg Hancit is megfürdetem, ellatatom, mert ma este egyedül-vagyis kettecskénKép vagyunk.

Patriot, jóhogy tudsz egy kicsit jönni megint!

Mindenkinek szép jó éjszakát!

Kép
seriff

Lina, figyeld majd meg, h.mennyire hasonlítani fog Lili az uh-s képre. Kép
Zsófinak is van ilyen pofis képe, és nagyon ő. Persze, hisz ő volt a pocakban. Kép
birolili

Seriff, mi is egyedül vagyunk. Kép
jó volt a fürdésünk....zsófi végig üvöltött.

ja, és egy kép:
Kép

Kép
birolili

Sziasztok!

Mi is idejutottunk. Ez a hét nem volt egyszerű. Vhova mindig mentünk, jöttek stb. Lilla mostmár egész jól van. Már "csak a nózija folydogál kicsit. Első két foga szépen látszik, most várjuk a felső kettőt. Voltunk 6 hónapos mérlegelésen még a múlt héten akkor volt Lilla 74 cm (53 cm), 8610 gramm (3950 gramm). Szépen nvekszik.

Syg!
Nem semmi Leoka. Beával mindig azt beszéltük, hogy mire a többi baba beáll az alvással, majd Lilla addigra fogja elfelejteni azt hogy hogy is kell csicsikálni. Mostanában mindig felkel éjszaka, és reggel is már 5,-5,30 körül fent kukorékol. Na olyankor jön be a Mi ágyunkba, és ott folytatódik az alvás. Van olyan is, hogy hajnalban felkel és 1-1,5 órán át fent vigyorog, meg játszik az ágyában. Mondjuk este 7 körül már általában alszik a kis Drága Kép
Arról meg ne is beszéljünk, hogy napközben nagyon hisztis, akaratos lett mostanában. csak kézben jó, vagy ha folyamatosan játszunk vele. Egyedül uncsik a csörgők Kép

Lili!
Természetesen nem ijedtünk meg a múltkori kis sírástól. Lehet holnap délután ismét elsétálunk felétek és teszünk még egy kisérletetKép

Kob!
Nagyon köszi a pelust. Szuper. fantasztikus. Qrva jó KépKépKép Kamillának küldök érte 3 barackot Kép

Roz!
Minden Ok felétek. Lurkók jól viselkednek a szünetben? Nekik is megy 3-3 barack

Lina, Cukker képek nagyonk jók. Lina ilyen lábszéttetvős képünk nekünk is volt és Tankó mesterKép egy kis nyillal rámutatott a lényegre és odaírta, hogy: kislány vagyok.

Seriff!
egyszer, régen írtad, hogy Hannából vmelyik ismerős röplabdást szeretne csinálni. Ha továbbra is ennyire mozgékony lesz a csajszi, akkor nemsokára már járhat edzésre.Kép Röpizik vki közületek?

Úristen nem jut több dolog eszünkbe. Ezt a levelet is már 30 perce írjuk, mert mindig visszaolvasunk, hogy mit kéne még írni.

Ja!!! ma voltak ismét Minoék. Beával sétáltak a városba. Bálcsi ügyesen babakocsizott, ezt Lilláról már nem mondhatjuk el. Kép Sajnos mikor Andris megjött értük már rohantak is. Lehet beteg volt Andris mert még egy pohárka sört sem ivott megKépKépKépKépKép

Tényleg most ennyi, mert már megy a Barátok Közt és utána Lost.

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
sbea

Ezt nem fogjátok elhinni!!! Én legalábbis nem hiszem elKép
20 percig ringattam, Manókámat, ő próbált elaludni, de nem ment. Meguntam, betettem az ágyába, elkezdett beszélgetni a napocskájához. Aztán egyszercsak azt vettük észre, hogy alszik. Ilyen még nem volt, h este nem kellett elaltatni. Olyan már igen, mint tegnap, hogy egyedül visszaaludt, de hogy este egyedül aludjon el... Olyan büszke vagyok rá!Kép

Patriot,
de jó, h jelentkeztél! Tulképpen hova is költöztetek?
Nekem is volt pajzsm.hormongondom terh. alatt, azóta nem nézettem meg.
Tejcsire: ha van még, akkor az urtica és ricinus communis 5 CH-ban napi 4*5 2-3-4 napig, aztán 2*5 megint 2-3-4 napig. És próbálj meg nem stresszelni. Az a legnagyobb tej-ellenszer.
Ha ezek nem jönnek be, akkor Lac caninum, hígítás és adagolás uaz.
Remélem sikerül visszahozni!
Zsombi is ügyesedik, hajrá!

Seriff, ha majd ott lakunk nem leszel egyedül ilyenkorKép

Lili, Zsófi sokat változott, amióta nem láttam. Egyre szebb lesz!

Bea-Zsolt, már azt hittem, vmi gond van. Szerencsére nemKép
Örülök, hogy Lilla jobban van, annak már nem, h nem olyan jól alszikKép De hátha csak átmeneti lesz. Vannak jobb és rosszabb időszakok.

Lilla méretei nem semmik, lehet, inkább neki kellene röpizni ezzel a magassággal! 21 cm fél év alatt...

Jó éjt!

Kép
sygnum

Patriot és mindenki,
itt találhattok szoptatással kapcsolatos (és minden mással is) homeos infókat:
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=gyujto&target=cool&group_id=2&sid=1003 67

Kép
sygnum

Sziasztok!

Lili
én általában már megszületve se tudom megállapítani a babákról, hogy kire hasonlítanak. Mondjuk elküldtem a képet a barátnőmnek, majd visszaírta, hogy most már csak azt nem tudja, hogy nekem mi közöm van a lányhoz, mert tiszta apja. A szája tényleg az, azt látom én is, de a többit nem.

Syg, Leona nagyon ügyes baba lett alvásügyileg:-)

Képzeljétek, voltunk papás-mamás tornán. Hát jókat röhögtünk:-) Az egész arról szólt, hogy a papa majd hogy tud segíteni a szülőszobán, masszírozni, felállni, meg úgy egyébként. Majd fél óra után közölte a Szláva, hogy ez az egész arról szól, hogy én hogy fogok élvezkedni... pasiból van!!!:-)

Na jó éjt mindenkinek!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziazstok Kép

hu milyen sokat irtatatok

syg
hát reméljük ez az alvás megmarad Kép egyébként tudod mi az érdekes áki 4 hónapos volt mikor ugy döntöt hogy már pedig ne ringassam a fenekét nagyon ritkán elaludt ugy ha lettetem de áéltakban ringatni kelett és azt is csak ugy hogyha az alkaromra fektetetm ugy aludt el aztán egyik napról másikra ugy döntött hogy tegyem szépen csakle és majd ő elalszik kicsit nézelődött dumálgatott pár percig de tényleg csak 2-3 percig aztán szunya és onnantól kezdve aludta át az éjszakát remljük leokánál is ez jött most el hogy nem akar veled aludni nem is tudom ... kicsit jó is meg rossz is anyai szívednek rossz lehet de ha jó oldalát nézed tudsz pihenni és szokja azt is ha esetleg kitudtok végre költözni külön kis szobácskája lesz

mino
titeket várlak akkor ma Kép

lina
eztmár annyiszor akartam irni Kép
szóval 2 ismerősőm is van ahol csaj angol anyanyelvű és ő csak angolul beszél a gyerekekkel a férj meg magyarul nagyon jól bevált a nagy most 5 éves és szinte hibátélanul beszéli mind két nyelvet és ha belegodolok én milyen nehezen tanulok meg egy nyelvet szerintem ez csak előnyére válhat a kicsinek később

lili
nagyon gyönyörű zsófi baba mennyit változott Kép

megyek majd ha lesz időm még jövök mert egy csomót akartam irni csak adri jelentkezett törlőkendővel és pelussal a kezében Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Szuper volt az éjszakánk,és Hancinak még tart isKép!

Bea, úgy komolyan nem röpiztünk,én általánosban,heti 3x,meg gimiben 2x,meg az egyetemen is heti 2x, de nem voltam különösebb tehetség(meg aztán a 164 cm-melKép), a férjem meg a Katonában kezdte,mert akkor ott nem lehetett kosarazni,és szintén az egyetemen folytatta-na Õ azért sokkal ügyesebb,mint énKép. Nem tudom amúgy,h mit,de biztos, h fog sportolni a csajszi,mert van felesleges energiája rengetegKép!
Örülök, h Lillácska jobban van,és, h a fogacskái is így nyomulnak kifelé! Remélem, h mossátok rendesen Kép!És a méretei, hát nem semmi!Kép

Idegennyelvűség:egyszer a sífelvonónál állt előttem egy kb 3-4 éves (jó-jó én is akkor tanultam, azért haladtunk uazona pályánKép) kislány a szüleivel, akikkel felváltva beszélt angolul és franciául+ az előtte állókhoz odavetett néhány magyar szótKép, a kis világpolgár!

Lina, azt olvastam, h a babák az első pár hónapban az apjukra hasonlítanak, h Bennük is hamar kialakuljon a tudat, h "enyém", később pedig mindez változik. Nálunk amúgy tényleg így volt, az elején tiszta apja volt, mostmár azért sokak szerint belőlem is van BenneKép.

Roz, ahogy Apa kitette a lábát, rárobbantál a gépre?KépKépKép

Lili, ZSófi is gyönyörűen gyarapszik, panaszra nem lehet okod! És nagyon nagyon szépséges pofikája vanKép! Remélem a mai éjszaka jobban sikerült!Kép

Syg, Leo tartsa meg jó szokását,ami az alvást illeti! Látod-látod, csak ki kellett várni!Kép

Jó lenne haladozni,mert itt ülök pizsiben,és 11-kor jön a kolléganőm a lányával,és még addig össze akarok dobni egy máglyarakást, mondjuk a kiflit tegnap feldaraboltam, a hüvelykujjam amputálása áránKép.

Azért majd jövök,mert Apa csak 5körül ér haza.

Kép
seriff

seriff
Kép igen Kép bár a apa ahéten minden nap bolgozott de én is egész nap takarítottam mindig már nem sok van csak étkező meg konyha meg a fürdő meg inkább rendezgetni kellne de szőyegünk még nincs mert nem tudtunk még kimenni a domexbe meg csajoknak kellene ágy
ma szabadnapot adtam magamnak semmi plusz takaritás csak mindenapos mosgatás összepakolás gyerek rendezés ... ma nem atkaritok Kép
ezt a szuper álommanót erre is elküldhetnétek seriff biztos valami spéci álompora van mert nálunk áki sis kelt pedig nagyon ritkán szokott de már éjfélkor fent volt azán meg már reggel 6 óta fent van meg adri is korán kelt és az éjjel ő is volt fent
na megyek mert ondtam ikinek hogy jönnek minoék
erre ő
jó akkor csinos ruhát kérek hogyha meglátják szívinfarktus kapjanak Kép Kép ( mino készülj )Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Csak gyorsan pár szót, mert dolgozom.
Flóra most nagymamázik, szerencsére nincs utóhatás nála. Nem fél a kutyáktól stb. Azt mondta, kenjük be a fogát a Lottinak (ő a kutya), hogy ne legyenek ilyen élesek a fogai. Õ is ludas a dologban, mert mindig nyúzta volna a kutyát, de az nem volt vevő rá. Valószínűleg el lesz altatva szegény.

Seriff! Köszi az információt védőnő ügyben.
Sygnum! A köhögés mélyről jön, ki akar szakadni a légcsövem, nem szakad föl. Fekve rosszabb talán. Köszi, ha utánanézel.

Visszaolvasni sincs időm Kép Csak én dolgozom a csapatból?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille Kép
mi is dolgozunk csak itthon Kép Kép bár ezu valamilyen szinten kötetlen Kép te hol isdolgozol ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz! Igazad van! Remélem nem bántottam meg senkit, tudom, hogy senki nem lazsál otthon. De úgyis tudod hogy értettem.
Autósiskola, gazdasági rész.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hali

Sygnum

Néztem a fotókat. Leona gyönyörű baba és te is szép vagy meg vékony. Irigykedek is.
Látom a sok drága babákat, és már annyira várom, hogy én is babázhassak. Most csak úgy olvasgatom, hogy mennyit szenvedtek az alvással, takarítással, főzéssel. Nem érzem át annyira, de majd meglátom. Már nem emlékszem vissza Bencére, hogy nehéz lett volna, de utólag biztos minden eltörpül, megszépül. Egyébként elég rossz alvó vagyok, soha nem alszok 8 órát egyfolytában baba nélkül sem.

Seriff

Lehet, hogy nem vagyok igazi odaadó anya, de szinte soha nem csinálok más ételt, ha nem eszi meg azt, ami van. Amúgy bele is őrülnék, mert örökké válogat. Eszik annyit, hogy ne legyen éhes. Reggelire és vacsorára szoktam inkább a kedvében járni.

Mi lehet a levegőben? Bencével egyvégtében tüsszögünk és folyik az orrunk. Neki már sebes is a sok fújástól, de nem hagyja, hogy bekenjem.

Roz

Lazíts már egy kicsit. Ott egye meg a fene a lakást.

Kép

Kép
cukkermáz

Én bizony a múltkor azt sem tudtam, mit beszélnek az emberek vmi 4napos ünneprőlKépKépKép, na később leesettKép!

Roz, Hanci is egyszer tuti eszik éjjel, van, h 2x is, de ezek sosem tartanak 15-20 percnél tovább, szóval 2-kor én is fent voltam, de azért este mindenkinek küldök majd álommanókat,porral a zsebükben!Kép Minora vigyázzatok, szegény nehogy még infarktust kapjon!Kép

Máglya kész,mosógép is mindjárt lejár,manókaják is kész.

Pille,nem bántódunk meg egykönnyen,ne félj!Kép

Kép
seriff

Jó reggelt!

Megint 8 órát aludtKép Igaz este felébredt 2 órával azután, h elaludt, aztán 1 óra múlva megint, de én még ébren voltam, így ez egyáltalán nem zavart.
Lilinek (és magamnak) olvasgattam a fejlődésneurót.

Lina, én is olvastam, amit Seriff és nálunk is így volt. Mikor megszületett, tiszta apja volt.
Ez állítólag már az ősembereknél is így volt és azért, hogy az"ősapuka" ne bántsa a picit, tudja, hogy az övé.Kép
Vajúdás alatt nem lehetett hozzámérniKép Pedig megmutattam előre, hogy kell majd masszírozni. Bár az elején, amikor még a kádban feküdtem, akkor még jó volt.

Roz, anyai szívemnek az a jó, ami neki jó. Gondolom, ha nem fogok ennyit parázni és szorongani, hogy nehogy "elrontsak" vmit, akkor ő is nyugodtabban tud majd mellettem aludni.
Itt is lehetne külön szobája. Ebben a szobában csak a számítógép és a pelenkázója van. Meg lehetne neki csinálni, de én nem szeretném, hogy egyedül aludjon. Apával is jobb, mint egyedül. Sztem szükségük van arra, hogy vki ott legyen. Ha az anya ilyen hülye, mint én, akkor az apa.
Nagyon jó ez a beszólás!!!Kép
Seriff, és azóta megtanultál síelni? Lehet, h síelni fog Hanci. Majd hozathatjátok neki a havat valahonnanKép
Sztem az ignatia a ludas az alvásban, nem a kivárás. De majd kiderül. Ha már 1 hete minden éjjel alszik 6-8 órát, akkor elkezdek reménykedni. Tudod, pesszimizmus.

Megyünk ma nagyszülőket köszönteni (papának, leendő keresztapának névnapja van, mamának holnap lesz szülinapja, nemsokára meg névnapja -jó ez a hónapKép), úgyhogy nem sokat leszek.

Kép
sygnum

Seriff, én még mindig pizsibenKép
Mi az, hogy MANÓ? Ezt szabad mondani?

Én sem értettema 4 napos ünnepet, azt sem tudom, milyen nap van, a dátumot is mindig meg kell nézni, csak olyankor tudom, mikor fejni kell és ráíromKép
Ezek most lényegtelen dolgok.
A prospektusokból döbbentem rá, hogy nemsokára Karácsony. Pedig úgy szeretek rá készülődni. Olyan jó érzés örömöt okozni.

Cukkermáz, nem minden baba egyforma, lehet, hogy semmi gond nem lesz vele.
Vékonyság...4 kilót evett le rólam Manókám, annyival kevesebb vagyok, mint terh. előtt. Most nem vagyok 50 kiló se.

Kép
sygnum

Én ma egyszerűt főzök. Besóztam a csirkét fűszersóval, mindjárt beteszem a sütőbe. Hozzá zöldségköret és sült krumpli.
Apa dolgozik 1-ig, de utána remélem, hogy megyünk valahova. Szegény férjem, mindig mehetnékem van.
Most várom unokahúgom, mindjárt jön, vigyázunk rá Bencével.

Kép

Kép
cukkermáz

pille

jaj dehogy bántottál meg minket ne viccelj már Kép

seriff
ígérem vigyázunk minóra Kép csak csajom azt hiszi hogy mindeki hasra esik tőle mint az apja Kép majd rá döbben hogy nem ő világ közepe Kép

cukker
te irigykedsz ne viccelj már ti cérna lányok én mit mondjalk Kép az én 56 kilóm meg a zírréteg alatt van valhol Kép jó mélyen Kép

syg nálunk is ugy vannak külön szobában áki és adri hogy nincs rajta ajtó szóval egyhelyen de mégis külön nálunk ugyanis nem sok ajtó va csak bejárati meg fürdöszobai Kép

megyek mert csajok meglepit akarnak na majd meg lepődnek hogy nincs meglepi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,
elkezdem leírni a bébikék fejlődését. Mármint ahogy mi tanultuk. Olvastam furi dolgokat tegnap. Majd mindig írok vmennyit, mert egyben nagyon sok lenne. Hátha a többieket is érdekli.
Szóval:
1 hónap:
-ülő helyzetben a fejét a törzs vonalában 1-1 pill-ra megtartja
- hason fejét ingadozva emeli
-hason lábát hajlítva tartja
- csengő hangjára reagál
- karika mozgását oldalról a középvonalig követi
- tekintetével fixál az anya arcára
- kis torokhangokat ad ki
- vki közeledtére v. beszédére abbahagyja a sírást
- már a száj érintése előtt szopómozgást végez

2 hó:
-ülve fejét pár pill-ig stabilan tartja
- hason fejét, vállát emeli
- hátonfekvő helyzetből ülésbe húzva törzsét tartja, feje nem hanyatlik hátra
-látóterében mozgó szemályt tekintetével követi
- karikát vízszintes síkban 180 fokban követi
- mimikával reagál mimikára
- oldaláról a hátára fordul
(3 hó előtt jól fejlődő csecsemő nem forog. hmmmm...ezen nagyon meglepődtem. Érdekes. Leona is megfordult, meg Hanci is.)
- gőgicsél
- beszédre mozdulatlanná válik, fejét fordítja
- megszokott arcokra mosolyog

3 hó:
- ülve fejét hosszabb ideig tartja
- hason alkarra támaszkodik
átmeneti időszak(kb. 1 hét) hason fejét és vállát emeli, kezdi a törzsét is és a karjaival repül. Kicsit keverednek ekkor a reflexek ezért van. (Seriff, Te tudtad ezt? Én nem emlékeztem rá)
- asztalra helyezett kockát nézi
- csörgőt szorítja, elengedni még nem tudja
- fejforgatással követi a lassan mozgatott tárgyat (eddig csak a tekintetével követte)
- idegenek mosolyára is mosollyal válaszol (na ilyet Leona nem csinált)
- takaróját megragadja és maga felé húzza
- huzamosabb ideig gőgicsél
- etetési előkészületekre felélénkül (ez mekkore hülyeség! Ordított a ciciért, milyen etetési előkészületek?)
- kezeivel játszik, azokat vizsgálja

na most ennyit.
Senki ne ijedjen meg, ha a babája nem így csinál vmit, eltérések vannak!!!! 1-2 hónap ide-oda nem gond.

Kép
sygnum

Roz jóvanna. Narancsbőröm már nekem is van bibibíí. Kép Szóval én most is tornázok, meg futni szoktam, amikor nem vagyok terhes, hogy ne hízzak el, mert enni azt nagyon szeretek ám. Alig várom, hogy mehessek újra az Arborétumba loholni.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Seriff,
te egy egész máglyarakást összedobtál ennyi idő alatt? Én csak egy gyümölcsös puncs pudingis jutottam:-) És én is pizsiben:-)
Szerintetek jó lesz apának ebédre???? Semmi nincs itthon, amit igazából meg lehetne főzni:-(

Syg,
lassan unatkozni fogsz otthon, annyit fog aludni a picilány:-)

Tegnap egy kicsit megint kiakadtam, van egy nagyon aranyos anyósom, tényleg az, csak ne akarna mindenbe beleszólni, én nem vagyok ehhez hozzászokva. A sógornőméknél voltunk, anyós is, és összekészítettek néhány kisruhát, pólya is volt, de azt már előre megbeszéltük, hogy nem kérjük, én nem igazán vagyok híve neki. Anyós meg közölte, hogy mi az, hogy nem lesz a gyereknek pólyája, hát szoptatni abban kell!!! Persze, majd jól lekötözöm, pont szopiztatás közben, mikor érezhetném a közelségét. Na mindegy, kicsit félek az egész költözéstől, meg babaszületéstől, hogy majd mi mindennek kellene úgy lennie, ahogy ő gondolja. Na nem panaszkodom, de ez este óta bennem van.

Roz,
ez nagyon tetszett, hogy el van dugva az 56 kilód:-) Valahogy én is így vagyok ezzel, bár mivel Lilivel nem igazán híztam, remélem a végén én is kevesebb leszek, mint voltam. Na de az sem 56 lesz:-(

Apárahasonlítás ügyileg megnyugodtam, akkor van még esélyem:-) Nem mintha bánnám, hogy rá hasonlít, úgysem lehet befolyásolni. Bár tegnap a családja már az összes testrészét felosztotta szegénynek, hogy melyik kire hasonlít, persze egy sem jutott nekem, meg is jegyeztem, persze csak poénból:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz egy kis meglepi a lányoknak
Kép

Kép
sygnum

Lina, ne hagyd, hogy beleszóljanak! Főleg, ha a férjed nem szól bele v melletted áll. A ti gyereketek, a ti életetek.

Mekkora mázlim van! Az én anyósom nem szól bele a dolgainkba, egyedül a babakocsi volt egy kicsit a mániája, de arra is azt mondta, hogy majd ő vesz, ha mi nem akarunk. Vita sosem volt semmiből.

Kép
sygnum

Cukker,akkor lehet, h futás közben találkoztunk? Mondjuk én nem az Arborétumban szoktam(nagyképű vagyok, tavaly szeptember végén futottam utoljára), hanem a Szabadidő körül körbe.

Syg,akkor rosszulfejlődők, h már forogtak akkor?Kép
Az idegenekre mosolyt majd megtanítjuk Leonak Hancival,vagy legalábbis ne legyünk Neki idegenekKép! Manókát szoktuk mondani, meg a mazsolát is.Kép Most lekerült a téma a napirendrőlKép! Na azért nem állítom, h tudok síelni,mert eddig 2x voltam,de legutóbb (másodszorKép) már a fekete pályán is lemerészkedtem (estem is rajta akkorát, h a lejtő alján álltam meg,röhögveKép). Majd márciusban is megyünk, de még nem akarunk sítalpat szerelni Hancira,pedig tutira járni fog már... Apukámnak is névnapja vanKép.

Cukker,nem hinném, h nem vagy igazi odaadó anya, csak mert nem csinálsz 100félét, inkább csak kíváncsi voltam, h oldod meg, én is így tennék, éhen úgyse halKép!

Bea,már rég akartam írni,h a mi etetőszékünk is olyan,mint a Tiétek,csak napocskás, de majdnem mi is a kockásat vettükKép.

megyek,mert érkeznek a vendégek, Hanci meg elaludt,na majdcsak felébredKép

Kép
seriff

Narancsbőröm az én 48 kilómmal is vanKép Ez nem csak súlyfüggő. Nyugodjatok meg, a nők 80 %-ának van.

Roz, mégegy
Kép

Kép
sygnum

Lina, erről órákat tudnék mesélni! A lényeg,ne hagyd Magad!

Kép
seriff

Most látom, h Leona több, mint 2 órája alszik.

Seriff, te kis feketepályásKép
Úgy néz ki rosszul fejlődők, igenKép
Rád már mosolygott, nem? De legalábbis nem sírt.

Kép
sygnum

Seriff, te hagytadKép

Kép
sygnum

Na majd a 2-nál segítek neked felvenni a boxkesztyűt!
Kép

Kép
sygnum

Azt hiszem, felébredt, sziasztok!

Kép
sygnum

Az én apukámnak is névnapja van:-)

Seriff, nem igazán hagyom magam, csak veszekedést sem akarok, mert anyós sértődős típus. Úgy látom, náluk az a bevett szokás, hogy inkább eltitkolnak dolgokat előle (pl. a babakocsinkról, TV-nkről sem tud), vagy kicsit füllentenek, hogy mondjuk kaptuk valakitől a babakocsit, és amiről nem tud, abba nem tud beleszólni.

Ez a narancsbőr tényleg nem súlyfüggő, én szerencsés vagyok, most már 8-cal kezdődik a súlyom, de se csík, se narancsbőr. A dokim szerint visszerem sem mostanában lesz, mert nagyon erős a kötőszövetem állítólag.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina

te kis mákos Kép bár az elsőnél nekem sem volt egyiks sem most meg... ÚTÁLOM MAGA !!!

ebbe a belszólás témához én már nem is irok semmit mert már igy is kapok a fejemre mindig hogy milyen gonosz vagyok az anyósommal és már tényleg kezdem ugy érezni hogy velem van a hiba
de mikor elveszti standon nikit meg hasonló apróságok mint chematoxos dodozzal játszik gyerek és ezek még azok amiket tudok de biztos én látom rosszul a dolgokat és neki mindig igaza van ......

syg
Kép nagyon jók a kutyusok imádják csajok most bekcsolva is hagyom nekik had nézzék Kép
megyek még probálok mosogatni mert idááig nem sikertült áki nagyon-agyon nyügi bár jön ujjabb 2 foga alulról lehet hogy az ha agyon nem birjuk alor kap egy viboruucolt

még jövök minoék nem tudom mikor érnek ide gondolom du valamikormikor balcsi engedélyezi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Elmentek, nagyon kedvesek voltak, és nagyon édes és vagány farmernacit hoztak ajándékba, meg persze csokit nekem. És még HAnciból is kaptak, mert egyszer csak felébredt,és tüneményesen mosolygott rájuk, beszélt, meg mászkáltKép.

Syg, köszi előre is a segítséget, de legközelebb nem hagyom magam,meg aztán már nem is első gyerek lesz, de hagyjuk inkább! Nem bírt ellenállni a mosolyomnakKépKépKép!Kép

Most meg jött egy sms a pannontól, h boldog névnapot, most akkor helén-imre vagyok? (jó csak Apa nevén van a telcsimKép)

Roz, hát Ákinak is ilyen sok fogacskája van már?

Lina, írigykedem a jó kötőszöveted miatt, az enyém is sz...rKép!

Kép
seriff

Seriff!

Én is A Katonában végeztem, és ott is játszottam. Férjed még mostanában is röpizik? Azért kérdem mert van egy Kacsák nevű formáció amiben régi katonásak játszanak és ott van köztük is egy fogorvos. Nem Õ az? Ha igen akkor ismerem. Hozzá jártam régen a konzervgyári fogászatra rendelésre.

a tegnapi levelünk első felét megváltoztatnám, mert Lilla este 7-től reggel 6-ig nyomta a szunyát, és már ost délelőtt is aludt 2,5 órát. Most éppen a Cd állványt pakolja lefelé hason és háton fekve. Kép

Ja! Az én apukám is Imre

KépKép
KépKép
sbea

Bea-Zsolt, nem játszik mostanában sehol, mióta egyetem után hazaköltözött.De hol vannak ezek az edzések?Lehet, h érdekelnéKép.Te mikor végeztél ott, és kik vannak még a csapatban?

Kép
seriff

Már Én sem játszom, és nem is tudom hol vannak az edzések. A megyei bajnokságban szokta indulni. Én 99-ben végeztem

KépKép
KépKép
sbea

Óh,Te szemtelenül fiatal vagyKépKépKép! Õ 93-banKép.

Kép
seriff

SZIASZTOK! KECSKEMÉTEN AZ ,,SZTK'' ALATT ISMERITEK A METAMORF STÚDIÓT? NÉZZETEK BE, RENGETEG PROGRAM VÁR BENNETEKET ÉS A KICSIKET EGYARÁNT!SZAKTANÁCSADÁS,BABAFELÜGYELET(2HETESTÕL 7ÉVES KORIG), BABAMASSZÁZS (OKTATÁS), TERHESTORNA (TEREMTORNA/AQUAFITNESS), BABAÚSZÁS (3HÓNAPOS KORTÓL 8HÓNAPOS KORIG, VALAMINT 2ÉVES KORTÓL)MINDEZ SZAKKÉPZETT OKTATÓK FELÜGYELETE MELLETT.TERHES MAMÁKNAK MANIKÛR-PEDIKÛR,LÁB ÉS KARMASSZÁZS!VÁRUNK BENNETEKET SZERETETTEL!!!ZSÓKA (OKLEVELES BABAMASSZÁZS OKTATÓ-SZAKKÉPZETT CSECSEMÕ ÉS GYERMEKGONDOZÓ ÉS ÁPOLÓNÕ 06-20-9509-742)
WWW.METAMORF.HU
fzsóka

sziazstok Kép

seriff

ákinak most 3.4. fogacskája jön alul de fölül nincs foga ott nem jön neki de még az imy siincs ugy kiszélesedve a lányoknak pedig annó felváéltva jött 2 alul 2 felül és mindig szinte egyszerre bujtak ki nekik áki mindent fordítva csinál Kép

zsolti
te kis sprot ember már izom lázam lett ettől s ok sport témától Kép apánk is ilyen én meg alapjáraton tohonya Kép én csak szobabiciklijig jutok Kép oda is csak addig amig a rohákat ráaksztom mert kormánya arra pont jó hogy avaslt inget tartsam rajta Kép

zsóka
köszi az infókat Kép

ja voltak itt minoék de csak fél óát Kép mert eszébe jutott hogy ma mennek influenza ellenni védőoltásra

még ayi hogy ki adatja be influenza elleni védoltás babájának é ikinek tuti hogy beadatom meg adrinak ákin gondolkozom ő nem kapja el olya könyen általában most is ő volt az utolsó aki elkapta nyavaját de ő is gyógyult meg leghamarabb érdemes ezzel "leterhelni" a szervezetét ?? ber ehez annyire nem értek hogy vanak e szövödményei..

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok

köszi az infókat,már jól vagyubk
igazábólBenedek tett a legtöbbet értemKép

syg! jól hangzik a8 órás alvás...

lili sztem nem gáz hogy együtt alszotok el...beni 3 napja csak ott és cicin alszik el előtte meg elég volt lerakni.picik még...súlyotok hogy áll?

lina!szépek a babaképek,kíváncsi leszek a kintire is.

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?