Jó reggelt!
Ezt el kell mondanom!!!!
Leona 8 órát aludt egyfolytában
Ráadásul egyedül aludt el. 3 órával azután, hogy elaludt este, felébredt, szopizott, de nem aludt vissza rendesen, nézelődött. Én meg tiszta kóma voltam, mert nem sokkal előtte aludtam el, nem volt kedvem és erőm sétálgatni vele, hát betettem az ágyába. És elaludt
Azután meg reggel ébredtem - a cicikre. Ráadásul sztem Leona aludt volna még tovább, csak az útépítők felébresztették.
Oltáskor csak nézte a drnőt, vizsgálatkor fogta a kezét és vigyorgott. Meg se nyikkant, nagyon ügyi volt
Cukkermáz, melyik a Lukács u?
Még ilyet, hogy a foci érdekesebb!! De meg tudom érteni őt, ennyi idős koromban én is inkább fociztam a fiúkkal, mint hogy "szerelmes" lettem volna
Látod, én meg a kendőt választom, pedig most már itt a babakocsi
Bepa, sztem is a meleg segít, meg állítólag a túróborogatás is jó. Bekened túróval, teszel rá fóliát aztán meg "beburkolod" egy törölközővel. Ezt rajtahagyod 15-20 percig. Aztán próbáld óvatosan masszírozni és fejni.
Lina, bolondok ezek a bankban! Ezt a pocit nem észrevenni!
Pillle, oh szegény Flóra! Reméljük, nem fog félni ezek után a kutyáktól!
Milyen a köhögésed? Száraz, hurutos, fekve jelentkezik vagy mindig, hidegre-melegre hogy reagál? Esetleg nézhetek vmi homeót rá, ha a Stodal kevés volt. Nekem az orrfolyásra nem volt elég a Coryzalia, nekem is erősebben kellett más szert bevenni.
Roz, az igen! A 9 kilós Ákit hordozóban cipelni. Na erre tényleg jó lenne a kendő!
Nem vagy Te béna feledékeny, csak sok a dolgod és gondolom mindig 1000 felé jár az agyad. Meg a kezed
Kobudo, pelusok persze, hogy jók! Köszi mégegyszer!
Ledumot nem adtam, hanem Thuját és Siliceát utána. Ezek csökkentik a mellékhatásokat.
Babaklub érdekel, csak Leo pl. most is alszik. És neki az sajnos csak itthon megy. Jó lenne, ha nem de. lenne.
Lili, nem tudom, minek köszönhető ez az alvás. Vagy annak, hogy én a nappaliban alszok és nem Leoval, vagy pedig az Ignatiának. Gőzöm nincs, de ma éjjel meg mégjobb volt. 8 óra! Ez aztán még soha nem fordult elő.
Ha zsófi megnyugszik az ágyatokban, miért nem veszitek oda? Ahelyett, h órákig kínlódtok vele, ami neki sem és nektek sem jó. Inkább pihenjetek mind3an. Én biztos Leoval aludtam volna/aludnék, ha neki az jó/jobb lenne. De az is igaz, hogy én ezt tul.képpen még szeretném is, ha éjjel odabújhatnék hozzá. De úgy néz ki, neki ez nem jó
Seriff, én tudom már miről beszélgettek tegnap a csajok! Hannabébi tippeket adott Leonababának az alváshoz
Nem is írtam, hogy 66 cm és 7200 g. 100 g hiányzik a "duplázáshoz".
Megyek pakolni, takarítani, mosogatni, meg még sütni is kéne vmi gyorsat. Nem leszek ma sokat