Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

SYG!
Jó ég!!!! 2x6 órát aludt Leo??? Nagyon ügyi!!! Kép Az rengeteg! A végén még "alvómester" lesz! Kép

Én nagyon nem szerettem a fejést. Kép Ezt lehet hogy szégyelnem kellene, de ki nem álhattam hogy annyi tejem van, hogy éjjelente minden szopi után még fél órát fejni is kellett. Kép Mindig!

Most ennyit birtam.Kép Tegnap du.-án óta folyamatosan öklendezem. Kép Nagyon rossz. De mindent megteszek nehogy elkezdödjön a hányás, mert akkor nincs megállás...Kép

KépKép
KépKép
nana09

Cukker,

Én is megnéztem ám a képeket, Nagyon helyes kis pocid van rajtuk. Bence nagyon helyes kisfiú. Kép és bizti okos is. (van szemem az ilyesmihez Kép )

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Lili, részvétem a köröm miatt, én tavaly decemberben szenvedtem vele, aztán jól megműttettem, de még mindig képes vagyok belevágyni...

Syg, köszi a bogyónevet, de úgy néz ki, hogy hoztam a formámat, és mára semmi bajom. Kb. ez a max. időtartam, amit beteg szoktam lenni. Anno mikor a suliban csak 5-en voltunk egy osztályban, mert mindenki más beteg volt, én mindig jártam, akkor nagyon útáltam, de remélem Lili baba, ha mást nem is, de ezt tőlem örökli.
Na meg még arra is kíváncsi vagyok, hogy a lábaujja össze lesz-e nőve, úgy mint az enyém. A családban én vagyok az utolsó, akin ez kijött, a tesóimnál már nem.

Nana, kitartás!!! Hanyadik héten jársz már, mennyi van még a 12-ig?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg,

1/2 4-re megyünk Kamilláékért a vasútállomásra, előtte jó, ha beugrunk? Akkor még gondolom nem mentek el oltásra. Küldesz sms-t a címetekkel?
Ja, és elkezdődött a Széchényiben a baba-mama kluba, miről már írtam. Nem akartok jönni? Annak idején csütörtökönként volt 9-12-ig nagyjából.
Nagy puszi Leonak, hogy ilyen ügyesen aludt és hagyott pihenniKép Kép

Cukkermáz,
okés a pelusok, majd beszélünk!

Még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Lina,
Most kezdtem a 10. hetet. Kitartás Neked is!! Kép

Anyukád melyik nap dolgozik? Légyszi kérd meg vigye be a katakógusokat és a férjem beugrana érte.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
hívtam anyut, de ma már pont elindult dolgozni, viszont holnap beviszi. 1/2 12-től este 8-ig van ott, a festékosztályon dolgozik Dunainé Éva, de az a legegyszerűbb, ha a főinformációhoz odahivatja a férjed, úgyis az mellett van az öltöző, és onnan fogja kihozni.

Én most elég jól birom magamat, kezdek rájönni, hogy igazából csak a kocsizás nem tetszik. Mondjuk nekiálltam ma porszívózni, csak 35m2 a lakás, de félbe kellett hagyni, mert elfáradtam.
Nekem az elején semmi bajom nem volt, még egy árva hányinger sem, aggódtam is, hogy biztos nincs is ott a babi, szóval lehet, hogy most kapom vissza, hogy akkor jó dolgom volt:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukkermáz, ahhoz képest, h 10 hetes "VAGY" azon a képen, jó nagyra nőttélKép
Viccet félretéve szép kis "pasid" vanKép Lányokkal hogy áll a suliban?

Nana, csak ez így legyen ezután is. Fél 10-kor megint elaludt. Már nagyon nyűgös volt, de meg sem fordult a fejemben, hogy ennyi alvás után 1,5 órával már megint álmos. De az volt. Csak nehogy beteg legyen!
Fejést én sem szeretem, unalmas dologKép Hát még, mikor éjjel kell fejni. Bár nálunk ez nem fordult elő túl gyakran, mert ha 2 óránként szopik éjjel, akkor nem szükséges, de így...Kénytelen leszek.
Jó lenne, ha már jobban lennél és élvezhetnéd a picikédet. Én annnnyira félek ettől a hányingertől. Inkább 100 szülés, mint az. Reméljük nem tart már sokáig! Ki tudsz egyáltalán mozdulni vagy Neked is feküdni kell ahhoz, hogy ne hányjál?

Lina, és még mindig össze vannak nőve a lábujjaid vagy szétválasztották? És melyik van összenőve?

Kobudo, akkor még tuti itthon leszünk. Küldöm az sms-t, de leírom ide is, hol találtok. A 10 emeletes garzon és az autókereskedés közötti cseréptetősben lakunk, középső lépcsőház. B.R. a kapucsengőn.
A délelőtt nekünk kicsit bajos, mert reggel képtelen vagyok elkészülni, ilyenkor szoktam felöltözni, reggelizni..., mikor Leona újra alszik. Na meg ő is aludni akar még ilyenkor. De hátha fog ez is változni, ha jobbak lesznek az éjszakák és akkor lehet róla szó. Pl. ma is előbb ébredtem, mint ő és megreggeliztem, mire felkelt. Ha ez mindig így lenne...
Puszit megkaptaKép

Kép
sygnum

Ja, és Kobudo, hol is van ez a klub?

Kép
sygnum

Syg,
sms-t megkaptam, megyünk! A babaklub a Spar/Plus (most nem tudom mi van ott) mögötti plébánia babaszobájában van. Kamillával anno úgy jártam, hogy amíg odasétáltun aludt egy órát, addig beszélgettem a többiekkel, utána meg játszottunk. Sok programot, beszélgetést szerveznek, és annak ellenére, hogy nem vagyok vallásos, nagyon szerettem oda járni, szerintem egyszer próbáld ki!

Kép

Kép
kobudo

Syg, mintha csak magamról olvasnék. Én is általában kb. délben mosakodtam meg... Kép

Igen ahoz hogy ne hányjak feküdnöm kell. na már most ez dani mellett nem megy. amikor érzem hogy mindjárt jön gyorsan vízszintesbe vágom magam ott ahol éppen vagyok és várom hogy kicsit lenyugodjon a gyomrom. Kép Kép

Pedig Danival igazán nincs sok gond, szinte egésznap tökjól eljátszik egyedül.

KépKép
KépKép
nana09

Hú Kob, az pont itt van mellettünk! Kár hogy Dani már ilyen nagy. Liza meg még ilyen pici. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
nem olyan nagy Dani hozzá! 3-4 éves gyerekek is voltak ott a kisebb tesóval, valszeg néha én is elviszem Kamillát Kép

Kép

Kép
kobudo

Syg,
még mindig össze van nőve, apunak is, nagypapámnak is, meg még jó pár embernek a családban. A 2. és a 3. az utolsó ujjpercig, tehát a köröm már külön van. Elvileg nem lehet szétválasztani, mert közös az idegpályája (én nem értek hozzá, hogy ez mit jelent), de semmiben nem zavar.

Képzeljétek, megpróbáltam kiporszívózni, aztán kicsit abbahagytam, pihenni, ennek az lett a vége, hogy két órát aludtam, na ilyet sem csináltam nagyon mostanában:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob, hát az itt van mögöttünk, onnan gyorsan haza is tudnánk jönni, ha nagyon nyűgi lenne.

Nana, én is így voltam, de reméljük, már nem tart sokáig!

Lina, egészségedre az alvást!Kép

Kép
sygnum

sziazstok Kép

csak nagyvonalakan olvastam Kép

nana
milyen helyes kis pasi volt dani Kép
hopgy vagy már?

syg
ez igen 6 óra szuper hajrá leo csak igy tovább Kép aztán te is pihenj töltödj nincs tárolótok ott nem lehet hagyni a babakocsit ( ár soha nem éltem panelban ugyhogy nem tudom azok mekkorák meg hogy dohossak e csak egy ötlet volt Kép )

cukker
én ismegéztem a fotókat nagyon szép család vagytok Kép és nagyon aranyos a pocakod Kép

hu még valamit akartam irni de elfelejtetem
Kép

én ma szintte az egész terasszal végezetm olyan 90 % ra vagyok kész ez nagyo kihívás volt ( igaz kob Kép )
még az előszoba van meg szobák ban egy pár ruha na meg a fölső szoba teljessen de az annyira nem érdekel mert nem használjuk szóval ha apránként arkok rendet az sem zavar senkit

rohanok is tovább míg áki elvan nézi apa diszkogömbének játékát a falon Kép jó játék Kép

lina
hát örület hogy mekkorát nőt a pocid nagyon szép Kép és tényleg nem tagadhatod le Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina pociját hol láttad Roz???
Én nem látom!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana

élőben Kép tegnap itt voltak Képng. ról felvett video kazit hozták el Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Ja!!! Te kis mázlista.Kép

A teraszhoz gratula!!

KépKép
KépKép
nana09

Nana, majd ha a férjem hazajön, letöltetem vele a fényképet, amit legutoljára csinált rólam, és akkor te is láthatod a pocimat, jó? :-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, ügyi vagy!
Van tároló, de kicsi és tele van bicajokkal és motorral meg mindenféle olajos dolgokkal. Ráadásul okos emberek vannak a világon, az egyik lány mesélte a házból, hogy neki minden hülyeséget rápakoltak a kocsira. Szóval inkább nem hagyom ott. De nekem tényleg kényelmesebb is a kendő, lehet, h csodabogár vagyok.

Én tiszta bolond vagyokKép Most meg azért aggódok, h ez nehogy vmi "vihar előtti csend" legyen és lappang Leonában valami kórság.
Fél órával azután, hogy a 12 óra utáni 2 órás alvásból felébredt, megint elaludt rajtam a kendőben, mikor mentünk a patikába. Ráadásul pillanatok alatt. Most meg már megint majdnem 2 órája alszik.
Ugye nem lesz beteg?
És most jön még az oltás isKép Francba

Kép
sygnum

Seriff, ma este oltás után még lehet, h el kell menni Robinak a házhoz -és azonnal, de azonnal oltás utánKép, úgyhogy megyünk mi is- ha otthon vagytok és nem zavarunk, beugorjunk hozzátok? Milyen hülye vagyok! Lehet nemmel válaszolni, ha ilyet kérdeznek az embertől? De ha nem jó, tényleg szóljKép Ez olyan fél6-6 körül lenne már.

Kép
sygnum

Csajok igazán aranyosak vagytok. Kép
Nana

Hát ma büszke is voltam a fiamra, mert bent voltunk a munkahelyemen és kérdezték tőle, hogy tetszik -e neki a suli, szereti -e? Õ pedig azt felelte, hogy igen. És amíg beszélgettem a lányokkal, méghozzá vagy két óra hosszát, ő csak ragasztgatta a matricáit az egyik sarokban.
Remélem, hogy hamarosan csitul majd a gyomrod. Nekem kb. 3 hónaposan maradt el. Nálam inkább este jött, 6-éjfélig. Én sem mozdultam, csak feküdtem. Kép Egyszer vettem be B6 vitamint.

Nana, Sygnum hát elég közel lakunk akkor, mert hozzánk is közel van a plébánia. Lukács György utcán.

Kobudo
Van, aki bébi nélkül megy? Nem lógok ki akkor? De tök jó, hogy mondod, jó lesz majd programnak.

Sygnum

Bencét szerencsére nem érdeklik a lányok, és tőle sem hallom, hogy ez vagy az szerekmes lenne belé. Kép Az osztályában inkább egy vagány fiúért vannak oda a csajok. Bence tiszta foci bolond, jól belenevelte az apja. Ma pl a városban, ha játékot látott azért nem is nyúzott. De mit kaptam én tőle, hogy focis stoplis cipőt nem vettem neki, csak téli utcait. Bezzeg arra volt pénzem. Kép
Szóval, majd figyelek, hogy látok -e itt a közelben egy csajt kendővel, akkor te leszel az. Kép Én el sem tudnám képzelni babakocsi nélkül.

Roz mit csináltál a terasszal?

Kép

Kép
cukkermáz

Most nézegetem az albumokat, akiről találok.
Olyan szép család mindenki.

Nana te régen nem Katonatelepen laktál? Nekem is ismerős vagy.

Kép

Kép
cukkermáz

helló

cuki!szépek vagytokKép

syg!gratula alváshoz...remélem fölöslegesen parázol a betegségtől.oltás?

kob.börze stornó...sajna jegyrőől is lemondok...picik vagyunk és nyűgik,tesó nem akar menni.

tegnap bedurrant a bal mellem,és kimaszírozni sr bírom.lázam is volt:de a doki szerint vajpuha...
mino írta(hol van mostanában?)talán neki is volt...hogy lehet a csomót kimaszírozni:fél nap alatt se mentKép

nana:sokat gondolok rád. már csak pár hét remélhetőlegKép

KépKép
KépKép
bepa77

Cukkermáz,
felolvastam a férjemnek, hogy mit mondott a fiad, és közölte, hogy teljesen igaza van neki, hisz focis stoplisban is lehet utcára menni:-)
Már előre félek, hogy mit fog csinálni a lányával, szerintem minden hülyeségre meg fogja tanítani:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,
előkerült a kép: ez egy 33 hetes, négy nappal ezelőtti pocak:-)

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lányok!

Jelentkezem én is. Látom,ti aránylag jól vagytok, kivéve Nana émelygését. Örülök, hogy Niki is jól van már!
Nálunk volt egy kis zűr a hétvégén. Flórát megharapta a kutyánk szombaton. Kiskutyát játszott a fűben négykézláb, és az öreg kutyánk megijedt, amikor elkezdett ugatni. Az arcát marta meg szegénykémnek. Szerencsére nem mélyek a sebek, nem kellett varrni sem, csak leragasztották a legmélyebbet egy napra. Tetanuszt persze kapott a fenekébe. Teljesen kiborultam, amikor megláttam, de látom, hogy milyen gyorsan gyógyul és kicsit megnyugodtam már.
Köhögésem nem múlik, már egy hete gyötör. Minden nap rókázok miatta. Stodal szirup sem használt.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

sziazstok Kép

na meg jártam adak utját Kép szóval miután ugy felbúzdultam hogy beszépen rendbe rakatm teraszt elkeztem az előszobát és az én tündér anyucim segtett de adrika kerszet anyucija felhívott minket hogy lányok névnapja még el volt maradva ajándék ügyileg szaladjunk már el nézzünk körül valmi jó ksi sapka sál kesztyű kollakciót mind 3 gyereknek 4 kor itt is volt értünk én hülye hodozóban 9 kilós ákikámmal indultam neki abevásárlásnak Kép mondta is barnőm ( egyébként 20 hetes kismami )hogy milyen jól jönne most egy kendő mert ha polip lennék akkor sem lenne elég kapni csajokat mindenben benne voltunk a bambino szeruintem oda öbett nem engednek be minket Kép Kép Kép keb 10 percig sikerült fejetetejére állítanunk boltot az alföldi alatt szóval össze vissza közben a 2 csaj fogta kezem meg vitema hordodzót Kép Kép én hülye ahelyett hogy vittem volna tesókocsit és mindenki nyugton marad volna jó kis tora óra volt Kép

pille
örülök hogy irtál már hiányoltalak szegény kiscsajszi mi lesz kutyuval maradht a háznaál ezek utáán ?

lina
igy is aranyos a pocid : szép konyha bútorotok ugyan ilyen az én pultom is ( kék mániások vagyunk Kép )

bepa
cici, kitarás nagyon nehéz kifejni nekem is volt egyszer ilyen de probáld ugy hogy elmész zuhanyozni jó meleg vizet engesz rá és közbe maszírozod akát ott is kifejheteda zuhany alatt legfeljebb lefolyóba megy de legalább nem gyullad tovább kérdezted ákit ezzel most megfogtálá mert nem emlékszem rá hogy meddig volt csak cici tényleg törtem fejem és nem emlékszem intha 100 éve lett volna Kép pedig mindent felirok és ezt em irtam fel Kép olyan béna feledékeny vagyok

cukker
serintem miénket láttad már nekem 3 albumom van jozica neveken itt az albumok között Kép
fiacskád nem semmi Kép ugy várom már hogy niki is hasonlóakat dumáljon bár igy is vannak nagyon jó kis aranyköpéseink Kép

syg
ja értem azt hittem hogy atároló az valmi olyasmi hogy alaksorban vagy akárhol lakásonkáént elkülönitett kis részek vannak ugy én sem hagynám lent akár valki ki is tolhatja
ma én is mindet pénzt megadtam volna egy kendőjért Kép de apa szerint áki már nagy hozzá

jaj mnem kellmajd jövök még ma

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa,
én is a zuhanyozást, a meleg vizet akartam ajánlani, Nekem csomósan begyulladt, de a meleg víz sokat segített rajta!
Sajnálom, hogy nem jöttök a börzére, nekünk még úgy tűnik okés, így ha más nem jelentkezik, én vinném Seriff jegyeit, jó?

Roz,
hát te nem vagy semmi! Nagyon ügyi vagy, ha a terasszal majdnem készen vagy! Egyébként sikerült sapikat találni a lányoknak, és Ákinak?
Egyébként, ahogy eljöttünk tegnap tőletek, nekem is ugyanaz volt az érzésem, amit írtál: a barátnőim tizedannyit nem tudnak és nem segítnek, mint Ti Kép Kép

Pille,
húú, sajnálom szegény Flórát, egyébként bírták egymást a kutyussal?

Sygnum,
remélem jók lesznek a pelusok... Az oltással hogy boldogultatok? Ledumot adtál Leonak? Akkor érdekel a babaklub?

Lina,
szép nagy a pocid, lassan itt a vége nálatok is Kép

Mino, Lili, Erszényes, jól vagytok? Többieknek puszi

Kép

Kép
kobudo

Kob,
voltál már máskor is börzén? Sokan szoktak lenni? Csak azért kérdezem, hogy 36 hetes terhesen hány perc után fogom feladni? :-)
Tényleg közeleg a vége, néha azt érzem, hogy már nagyon közel van, máskor meg azt, hogy 6 hét az még rengeteg. A párom próbál rávenni, hogy lassan a kórházbamenős csomagot nem ártana összerakni, és betenni a kocsiba, na ilyenkor tűnik még sok időnek, de ha arra gondolok, hogy egyszer ott leszek a szülőszobán (tuti minden este ezzel alszom el:-)), akkor meg olyan kevés, és hogy még nem akarom!!!

Syg,
Leo jól van az oltás után? Remélem ma is nagyot alszik:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kob
ja ige adrinakés ákinak az alföldi alatt
ja és nikinek vettünk egy nagyon szuper overált centrumban 5500 ért nagyon jól néz ke meg 1690 !!!! téli kabátot nagyon jól áll neki és nagyon jó vétel volt és van egy csomó asti -s cucc is leárazva centrumban

egyébként elmondanám hogy még abszolut nem láttam azt sem hogy hogy átalakították a várost ezt sem hogy piramisnál ilyen sétáló van meg műv.ház előtt ilyen kis park .... nagon szép lett a malomból csak bambinot láttam de az tetszett jó lenne kicsit gyrektelenűl elmenni shopingolni egyett álom ...álom édes álom Kép Kép

tényleg
syg szuri ?? hogy sikerült ? hu remélem nem kavar be lonál és egy hatalmasatt alszik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!!

Bocsi, hogy ide pofátlankodok!
Egy másik topikból vagyok.
Samchee-t keresem.
A szerkesztőhőz címzett topikban láttam őt, és nekem is olyan problémám lenne, mint neki. Nem tudok feltölteni képet itt a társalgóban, mert a melléklet feltöltése gombra nem reagál. Neki megoldódott. Kérdezném, hogy milyen beállításokat állítottál át??
Ha megírnád nekem a roxyka@axelero.hu címre, azt nagyon megköszönném!!
Apa egyszerűen nem válaszol, hogy milyen beálításokat nézzek meg.
Mégegyszer köszi.

És bocs a zavarásért.

Szilpa

Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület

sziasztok

kob, én 2db jegyet szerzek, ha kell valakinek, szívesen odaadom. Kép
birolili

jó éjszakánk volt....
Zsófi 3-fél 6-ig szirénázott, kézben dajkáltuk, szopiztattuk, mindent csináltunk vele, de csak a nagyágban nyugodott meg, és csak 1órára, utána cicizett és megint bealudt. Mi lehetett vele?
volt valakinél hasonló? nem értem én ezt....

ja, syg, gratulálok ehhez a jó alváshoz! mit csináltatok, h. sikerült?
birolili

Jó reggelt!

Ezt el kell mondanom!!!!
Leona 8 órát aludt egyfolytábanKépKépKépKépKépKépKép
Ráadásul egyedül aludt el. 3 órával azután, hogy elaludt este, felébredt, szopizott, de nem aludt vissza rendesen, nézelődött. Én meg tiszta kóma voltam, mert nem sokkal előtte aludtam el, nem volt kedvem és erőm sétálgatni vele, hát betettem az ágyába. És elaludtKép Azután meg reggel ébredtem - a cicikre. Ráadásul sztem Leona aludt volna még tovább, csak az útépítők felébresztették.

Oltáskor csak nézte a drnőt, vizsgálatkor fogta a kezét és vigyorgott. Meg se nyikkant, nagyon ügyi voltKép

Cukkermáz, melyik a Lukács u?
Még ilyet, hogy a foci érdekesebb!! De meg tudom érteni őt, ennyi idős koromban én is inkább fociztam a fiúkkal, mint hogy "szerelmes" lettem volnaKép
Látod, én meg a kendőt választom, pedig most már itt a babakocsiKép

Bepa, sztem is a meleg segít, meg állítólag a túróborogatás is jó. Bekened túróval, teszel rá fóliát aztán meg "beburkolod" egy törölközővel. Ezt rajtahagyod 15-20 percig. Aztán próbáld óvatosan masszírozni és fejni.

Lina, bolondok ezek a bankban! Ezt a pocit nem észrevenni!Kép

Pillle, oh szegény Flóra! Reméljük, nem fog félni ezek után a kutyáktól!
Milyen a köhögésed? Száraz, hurutos, fekve jelentkezik vagy mindig, hidegre-melegre hogy reagál? Esetleg nézhetek vmi homeót rá, ha a Stodal kevés volt. Nekem az orrfolyásra nem volt elég a Coryzalia, nekem is erősebben kellett más szert bevenni.

Roz, az igen! A 9 kilós Ákit hordozóban cipelni. Na erre tényleg jó lenne a kendő!
Nem vagy Te béna feledékeny, csak sok a dolgod és gondolom mindig 1000 felé jár az agyad. Meg a kezedKép

Kobudo, pelusok persze, hogy jók! Köszi mégegyszer!
Ledumot nem adtam, hanem Thuját és Siliceát utána. Ezek csökkentik a mellékhatásokat.
Babaklub érdekel, csak Leo pl. most is alszik. És neki az sajnos csak itthon megy. Jó lenne, ha nem de. lenne.

Lili, nem tudom, minek köszönhető ez az alvás. Vagy annak, hogy én a nappaliban alszok és nem Leoval, vagy pedig az Ignatiának. Gőzöm nincs, de ma éjjel meg mégjobb volt. 8 óra! Ez aztán még soha nem fordult elő.
Ha zsófi megnyugszik az ágyatokban, miért nem veszitek oda? Ahelyett, h órákig kínlódtok vele, ami neki sem és nektek sem jó. Inkább pihenjetek mind3an. Én biztos Leoval aludtam volna/aludnék, ha neki az jó/jobb lenne. De az is igaz, hogy én ezt tul.képpen még szeretném is, ha éjjel odabújhatnék hozzá. De úgy néz ki, neki ez nem jóKép

Seriff, én tudom már miről beszélgettek tegnap a csajok! Hannabébi tippeket adott Leonababának az alváshozKép

Nem is írtam, hogy 66 cm és 7200 g. 100 g hiányzik a "duplázáshoz".

Megyek pakolni, takarítani, mosogatni, meg még sütni is kéne vmi gyorsat. Nem leszek ma sokatKép

Kép
sygnum

Pillle, erősebb hígításban akart lenni.

Lili, természetesen nagybetűvel Zsófi.

És amit még elfelejtettem! Lányok! Hanna hihetetlen ügyes! Rögtön 4kézláb áll, szabályosan mászik ráadásul 4kézláb felemeli -magasra!- a kezét és nyúl, manipulál vele. Ez már csak 3kézláb. Szuperügyes baba!

Kép
sygnum

Hello

Most keveset írok, elég ideges vagyok, de erről most nem bszélek.
Roz te vagy Jozica a csetről? Ha igen, akkor majd kérdeznék valamit. Hová tűnt Jusita? Ismeritek?

Kép

Kép
cukkermáz

Syg,nahát ez szuper! Nagyon ügyes csajszi Leo! Hanci is jót aludt, fél 9-ig, egyszer kelt, de akkor is azért,mert Apa ment Bkenesére továbbképzésre,és addig zajongott,míg felébredt a drága! Na de enni nem igazán akart, de a tejleadó addigra beindult, így aztán minden csupa tej lettKép!Leo 56cm-vel született,ugye?(na mi bizti nem duplázunk,ahhoz még 11nap alatt 700g kéneKépKépKép)Mit sütsz?

Csajok Leo egy királylány,koronája is volt tegnap,és tanul vezetni!Kép

Lili, sztem is vegyétek oda,ha úgy jó Zsófinak, ráérsz még kiszoktatni az ágyatokból! De elugorhattok erre,és HAnci biztos szívesen ad tippeket Neki isKép!

Kob,akkor Tiéd a jegyKép! Kamilla Anyukáddal vonatozott?

Bea, Lillácska meggyógyult már?

Roz,mi volt a mrtg-n?Ne cipekedj ennyit!

Cukker,remélem,h nincs komoly baj,és mielőbb megnyugszol! Szólj,h segítsünk vmit!

Lina, készítsd csak össze a cuccodat,he nem is teszed táskába,kocsiba, legyen egybe, hogy az adott pillanatban csak bele kelljen söpörni!KépNagyon szép a konyhátok!És ezt a pocakot nem lehet,nem észrevenni!Kép

Pille, szegény FlóraKép! És szegény öreg kutyusKép!

Mino, Sam jól vagytok?

Kép
seriff

Hát sziasztok!

Bálint karomon, cicizik, szunyókál...én meg ballal pötyögök.

Mostanában megint zajlott körülöttünk az élet...
Vagy jöttek, vagy mi mentünk minden nap..
Főzés, sütés, vendégvárás, közben meg itt "ez" a kis hisztigép... Mint Sbeáék írták, nem nagyon lehet vele bírni..Fogzik szerelmetes kisfiam. És mint Leo: ÜL!!!!!!!
Totál behisztizi magát, ha nem segítünk neki ülni. Kérdeztem az ortopéd dokit, hogy mit csináljak vele, és hogy mekkora kárt tehetek vele, ha teljesítem Kicsifiam óhaját.. Erre azt mondta, hogy csak azokat a mozgásokat csinálja, amiket Õ akar. Semmilyen mozgásfajtát ne tanítsunk neki, ami csípőjével kapcsolatos. Pl: forgás segítés, lábra ÁLLÁS, BÉBI KOMPOZÁS.. (Bocs, caps look bekapcs) Tehát ha ülni akar, akkor üljön. A röntgenje alapján még mindig nincs kifejlődve a csípője Bálintkámnak, de teljessen szimetrikus. December végén újra kontroll.. megint Rtg.
Rozka
Köszi Drága, hogy írtál, én még az utolsó sms-re azért nem válaszoltam, mert nem tudom, mikor! Ha leírnád a Ti programotokat, ahhoz próbálnék igazodni! Tibor hétvégés, akkor nem baj, ha pl. szombaton ugrunk el Bálcsival hozzátok?
Cukker
nagyon helyesek vagytok!!!!! Kép Ez az ér probléma kemény! Főleg ilyen kellemetlen helyen! A nőgyogyidnál legyél határozottabb atémával kapcsolatban! Mond, hogy aggaszt téged a dolog, és beszélni akarsz róla! Ö biztosan tudja a dolgát, de ha neked infora van szüxéged, hát kérj határozottan! (szerintem.. KépKép)
Syg
Megdöbbentett Leo... Lehet, hogy változás indult? Lehet, hogy már télleg nem akar Veletek aludni, hanem önállóan?!? Hát bizony az Õ döntését el kell fogadnod.
Bepa
Így van! Meleg zuhany, alatta masszírozás. Meleg vizes ruhával borogasd az egész melkasod. Nálam a fejés kemény volt! Véraláfutásokkal volt tele a MELLEM, OLYAN NEHEZEN BÍRTUK SZÉTROBBANTANI A CSOMÓKAT! uPSZ Bálint...
Ja, Roz!
Már írni akartam, hogy nekünk is 13-án vasárnap lesz a kersztelőnk. Én evangélikus vagyok, és úgy döntöttünk, hogy mivel az esküvőnk is az evangélikus templomban volt, a keresztelő is ott lesz. Igaz, Andris családja katolikus, de döntésünkket egyáltalán nem vették rossz néven.
Kob
Látod, most meg hanyagollak benneteket! Köszönöm, hogy hiányoltál!
Lina
Huhh.. de közel már Lili érkezése!! Mi már ilyenkor megvoltunk..Kép
Hát ez szédület.. Ül Bábi az ölemben oldalt, és fogta a cicimet, és beszippantottaKépKépKépKépKép
Erről aZ AZ MPEG JUT ESZEMBE, AMIT EGYSZER SyGNUM RAKOTT (Bálint lábbal pötyög) fel ide. A jógázó anyuka, és a cicihez mászó babuci esete! KépKép
Egészen jól sikerülget mostanában a főzés! M 2 órája kész a gombalevesem, most a palacsinta tésztát fogom beverni. Sütés hány felvonásban lesz..
Még jövök, és a többieket sem hagyom ki!
Pusszancs

KépKép
mino

Cukkermáz, én mostanában ide teszek fel képet Leonáról:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13340

Bea-Zsolt-Lilla!!! Hol vagytok? Ugye Lilla jól van már?

Kép
sygnum

Seriff, Leona 51 cm-el született, 15 centit nőtt.
Csak egy meggyes piskótát sütök. Ha lesz rá időm. Bevallom, még semmit nem csináltam, netfüggő vagyok.

Mino, de jó, hogy írtál!
Remélem, így is marad ez a változás Leonál! Apa azért ott alszik vele, csak én mentem ki a nappaliba, mert zavart Robi mocorgása, szuszogása, horkolása. Én jobban elférek a kanapén, mint ő. Na meg sokkaljobban alszok ott. Azért idővel szeretnék majd visszaköltözniKép

Remélem Bálintnak is el fog múlni már a pocifájása! Tetszik még neki a babazene?

Felébredt baba, sütésnek annyi.

Kép
sygnum

Mino, szikroizéKép!
Mino, vsz nekünk is ott lesz a keresztelőnk(az esküvő is ott volt), de csak tavasszal, elmondanád, h mi kell hozzá? Igazság szerint nem járunk templomba, de ezt mégis szeretnénk. Bálcsi
nem lehet hisztigép,ha hagy főzniKép!
Ja a járókás emailt megkaptad? Azóta van némi változás,mostmár többnyire játétárolóként funkcionál,mert kicsi a hely a mászáshoz!De mivel összecsukható,utazóágynak is jó lesz!Meg azért,ha nem tudok úgy figyelni Huncutkára,vagy a konyhában vagyunk,akkor beleteszem.

Syg,azért látom a pihiszékbe is be kell kötni Leot!Kép

Kép
seriff

Hát, úgy látom, az ember adja fel sorban az elveit baba neveléskor.
Nem akarom oda szoktatni, és azért vártam ennyi időt, hátha megnyugszik, és vissza tudom tenni az ágyába, de nem. Na, egy - egy éjszakába nem fogunk persze belehalni. Kép

Syg, ez nem semmi. Kép
Megyünk mi is Seriffékhez,hátha Hanci Zsófinak is megsúgja a titkot. Kép

Mino, de régen jelentkeztél! Jó rólatok hallani! Milyen kis ügyes Bálint! Kép

Lina, tényleg jó nagy pocakod! Kép

Bepa, én még a pásztortáska borogatást is ajánlom! Állítólag nagyon jó a begyulladt mellekre!!! Próbáld ki! Ha igen, szívesen leírom, hogyan kell megcsinálni, h.jó legyen.

Voltam tegnap körmösnél Kép, Hát, mit ne mondjak... 12-2-ig ott voltam, és mindegyik körmöm a nagylábam újján be volt gyulladva. Kivagdosta éa be is kötözte. Most dunsztba van, este szabad csak levennem. Az egyik oldalán a körmömnek már vadhús is jelentkezett. Kép Ma este leveszem, lefertőtlenítem, és aztán szabadon hagyom.

Beáék, tényleg eltűntetek. Lillának hogy áll a foga? Nem mertek erre jönni a történtek után? Kép Lillát egy kicsit megviselte.

Lányok, mit lehet tudni a két hós oltásról?Milyen következménye lesz? Láz vagy valami hasonló?

Ja, syg köszi a homeós infót! Kép
birolili

Lili, elvek nem érdekesek,majd gyártasz újakatKépKépKép! (mondjuk könnyen beszélek,mikor szerencsére nem volt ilyen,h sehogy se akart megnyugodni,csak az ágyunkban,nem is szeret ott lenniKép)Mi már minden oltáson túl vagyunk, és egyiknél se volt semmi,se láz,se igazi nyűg!Az első kettőnél még adtam kúpot éjjelre,nehogy, de a 4-5hósnál már nem.de persze,mint minden, ez is bébifüggő. Van egy új,amit 2.5hósan adnak, a 2és 3hós helyett,egyben,azt hiszem 8000 Ft, tesómék Bp-en vsz azt adatják. A körmeid remélem mielőbb meggyógyulnak!

Syg,akkor most Robi alszik Leonával?Nagyon jó Neki! Én arra vágyom, h nappal együtt dőljön le velem Hanci,és úgy szundikáljunk,próbáltam tegnap rávenni,de nem jött össze! Amúgy én is ált. több részletben főzök,nem megy minden simán,mindigKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Nana, ha erre jársz, anyu ma bevitte a katalógusaidat, tud érte menni a férjed, de ha jól tudom, holnap nem dolgozik.

Most csak egy pillanatra tudtam jönni, otthon bedöglött a gépünk, pedig most megyünk uh-ra, és gondoltam teszek majd fel tuti képet Lili babáról, de nem biztos:-(

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sygnum Leona baba gyönyörű.
Bencének is gondja volt a körmeivel, és még most sem tökéletes. Csipesszel vágjuk egyenesre. Mostanában már nem fáj neki. Olyn lemezes volt, mindig felpödrődött a felső réteg.

Tejberizst csináltam, és nyafog Bence, hogy nem ízlik neki. Nehéz a kedvében járni. Kép A babgulyás sem tetszett neki.

Kép

Kép
cukkermáz

Mégis lett sütiKép

Seriff, különben kiugrana a székbőlKép Így is mindig kilógatja a lábát.

Lili, a 2 hós oltás nem vészes, a többinél szokott láz lenni. De tényleg van kombinált oltás, csak állítólag nem lehet kapni. De kérdezz rá! Ha akarsz, adhatsz neki Siliceát és Thuját, ezek a mellékhtásokat csökkentik, oltás előtt és után meg Ledumot, ez a szúrás fájdalmát csökkenti.

Mennem kell, majd még jövök.

Kép
sygnum

syg, azt mondta a védőnő, h. nem fog fájdalmat érezni zsófi, mert még nincsenek kialakulva a fájdalomérző idegek...
de azért köszi.Kép

seriff, aranyos vagy, én is remélem, h.8napon belül gyógyuló sérülésem van. Kép
birolili

Amikor nekünk kellett volna a 2.5hós,akkor még tuti nem volt.

Lili, Kép.

Cukker,és ilyenkor mit csinálsz?Készítesz ilyenkor harmadikfélét? Vagy mi?

Kép
seriff

Sziasztok!

Na mégis sikerült meggyógyítani a gépemet, valami nagyon foglalta a processzorát, de most már működik.

Lili,
a vadhússal nagyon vigyázz, vagy leszedte azt is a pedikűrös? Nekem végül az miatt kellett műteni. Mikor meggyógyult azt javasolták, hogy minden körömvágás után locsoljam körbe Betadine-nal, mindegy, hogy belevágtam-e vagy sem, mert akkor biztosan nem tud begyulladni. Eddig bevált.

Voltunk UH-n, picilányunk megint nagyon fotogén volt. A punciját megint úgy megmutatta, mint a huzat, de az arcáért könyörögni kellett. Mind a két keze előtte volt. Az albumomba teszek fel képeket. Ja, és valami nagyon nem tetszett neki, mert olyan fintorokat vágott, még mintha sírt is volna, úgy sajnáltam. Aztán meg vigyorgott.
Azt mondta a néni, hogy a háta mögött van a köldökzsinór, úgyhogy majd szülés közben figyelni kell rá. Ti tudtok erről valamit, hogy az miért lehet baj? Belegabalyodhat?

Pont annyi naposnak mérte az UH, amekkora ténylegesen is, és 2267 g!!! :-)

Seriff,
Kenesén hol van a férjed? Én tavaly, meg tavalyelőtt a fél életemet ott töltöttem, tréningeket tartottam a Matáv üdülőben.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?