Új privát üzeneted érkezett!

Jó hétvégét mindenkinek!!

Majd holnap jövök a gyerek nemével, ha megmutatja, milye vanKép

Jó éjszakát!!
Kép

Ildikó
vas

Ildi, ne izélj már, hát hányra mentetek ti?Kép Gyere és bökd ki!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

KISLÁNY!!!!!!!

KépKépKép
vas

őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:13-kor.
vas

Jajj, de nagyon klassz!Kép Kép !!!!!

Gratula nektek, akkor most nagy a boldogság, ugyi?Kép

És nagyon szépek a képek, tök jól látszik a kiscsajszi! Naszóval neve?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildikó, nagy-nagy-nagy gratula!!!

Hurrá, hurrá, örültök mi? Hát ez nagyon jó, igazi jó hír! És gyönyörű a bébike!

Nagyon ügyesek vagytok Kép

Kép

Pussz mindenkinek,
Gabi

pgaboka

Ildi,
gatulalok a kislanyhoz!!! Gondolom most nagyon örültök!!! De jo! En is ma megyek dokihoz, csak sima rakszüresre, de ha mar ott vagyok, megnezetem magam uh-val is, mert meg mindig olyan furin erzem magam. Legalabb megtudjuk, hogy akkor most mi van. Remelem nem vagyok terhes. Ha az lennek, akkor majd benezek es elmondom, jo?
Ha nem, akkor elköszönök, mert meg vasarolnom kell Abelnek tejet, kajat, az unokatesoinak valami kis aprosagot, össze kell pakolnom, Otto nyuszit el kell rendeznem aztan meg dokihoz is megyek meg föznöm kene valamit. Szoval eleg pörgös lesz, ejjel indulunk, hogy Abel aludjon utközben.
Marti,
en tenyleg nem tudom, hogy te hova 90 naposozol meg? Minek? Hiszen olyan vekony vagy!!!!
Egyebkent egy hetre megyünk haza, azaz jövö vasarnapig es Tatara, meg Dunaszentmiklosra.
Szirom,
en is valahogy igy erzem magam, mint te, en is feladtam most egy kicsit. Kicsit rossz, hogy amit nagy kinkeservvel leadtam ket honap alatt, az egy het alatt bvisszajött, hogy rendesen ettem. MOst megint magam alatt vagyok, legszivesebben elbujnek valahova, hogy senki se lasson.
Ha visszajöttünk teljes erövel belevagok megint. Csak egy kicsit az bant, hogy otthon senki nem fogja latni az eröfesziteseim gyümölcset es megint csak azt kapom majd, hogy "hu de jol nezel ki" marmint jo telten. Utalom az egeszet!!!
Ha meg melle esetleg terhes is lennek, akkor meg vegkepp elasom magam.

Na nem depizek itt tovabb, megyek a dolgomra, mindenkinek szep hetet, majd jövök!

Puazika
Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Szia Motiot!

Nem baj, ha depizel, azért vagyunk, hogy meghallgassunkKép

És nézz be mindenképpen még indulás előtt! Aztán meg vigyázzatok magatokra, én nem tudom, hogy máshol milyen a forgalom, de itthon a halottak napja miatt egész borzalmas volt tegnap közlekedni. Tele volt az autópálya vasárnapi sofőrökkel, tükörbe nem néztek, simám bejöttek 90-100-zal a belső sávba akármilyen gyors autó elé, ebből meg lettek az óriási fékezések. Komolyan paráztam, hogy egészben leérjük a párom szülőfalujába.
És érezzétek jól magatokat itthon! De azt azért nem hiszem ám, hogy annyit visszaszedtél, hogy ne dicsérjenek meg! De egyébként se foglalkozz annyit a családtagok véleményével, az uradnak tetszel, a fiad imád, ennyi, ámenKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot,
jó utat nektek, tényleg nagyon vigyázzatok a vezetéssel, bár ha éjjel indultok, akkor végülis nem lesz nagy a forgalom Kép
Hú, nagyon kiváncsi vagyok, vajon Te is pocakos lettél-e... Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy Te szeretnéd! De azért ha tudsz, pár szóra ugorj még be, hogy mi volt a dokinál!

Ne depizz! Hidd el, az egészséged fontosabb, mint az a pár kiló! Most én is leálltam a norbizással. Úgy döntöttem, hogy mivel heti 3x járok tornázni, ennyi legyen elég. Persze nem eszem ész nélkül, de nem szekálom magam. Főleg mert az utóbbi időben nagyon fájt a fejem és nagyon fáradékony voltam. Tudjátok, írtam is, hogy folyton alszom... És nem terhesség miatt! Kép Szóval elhatároztam, hogy ha este kívánok egy kis kenyeret, akkor na bumm, megeszem, persze nem fél kilót... És továbbra sem iszom cukros lötyiket, és persze édességet is csak annyit eszem, amennyit feltétlenül muszáj. Ja, és szedem az elevitet, amitől - már megfigyeltem - jő picit a súlyom.

Viszont: NEM FÁJ A FEJEM!!! Sokkal-sokkal jobban érzem magam, és ez többet számít, mint az a kis pocak meg néhány kiló! Legalábbis én így érzem!

Na megyek, vár a család Kép

Sziasztok,
Gabi

pgaboka

Sziasztok!

Hányós-fosós vírus támadott meg bennünket, legalábbis Miksát és engemKép. 38 fokos láz is van, és halálomon vagyok én is meg a gyerek is. Erőm semmi, szédelgek, végtagfájdalom ezerrel,a gyerek lütykő a Dedalonette kúptól, de kellett, mert egy korty se maradt meg benne. Buckó teljes ágyneműjét ki kellett mosni, holnap még szőnyeget is muszáj lesz takarítani. Gáááz... Menek, mert biztos ébred többször is, tegnap se aludtunk semmit. Ha nem gyövök, akkor ezért.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!!!!

Köszi először is mindenkinek a gratulációt a kiscsajhoz!!!!Kép
Hát,nem mondom, mindent beleadtunkKép
(nem ám, tök véletlen volt)
Volt egy jó hosszú fárasztó hétvégém, most érek rá egy kicsit netezni, a család alszikKép
Én aludtam délután , ezért nem is vagyok álmosKép

Szirom,szegény, tök sajnállak benneteket, Képzeld Leventének se jött még mindig rendbe a kakája.Holnap vihetem vissza, el kéne küldeni a kaksit vizsgálatraKép
Nincs hasmenése, ma pl. nem is volt wc-n, de annyira hígat, és büdit kakál, hogy szörnyű.
És ha kakil, akkor is csak egyszer egy nap.
Csak az állaga nem akar megjavulni, már a hasa sem fáj, láza is csak első nap volt.Szörnyű.

Motiot, jó utat, bár már biztos úton vagytokKép

Gabi, te is mire készülsz az elevittel???KépKép
Márti is szedi, úgyhogy hajrá-hajrá mindenkinekKép
Motiot, veled mi lett??
Lesz bébi, vagy nem???

Nevünk még mindig nincs, nem tetszik semmiKép
Fogalmam sincs, hogy fogják hívni a kis puncisomatKépKép
Viszont most már csak lánynevekbe kell gondolkodniKép

Holnap tuti nem jövök, reggel megyek be Pestre dokihoz, Olivér ottmarad Fóton a barátnőmnél, fostos seggű Leventét viszem magammal nőgyógyászhoz, aztán utána vissza Fótra, és még gyerekorvoshoz is ide kell érnünk 15-18-ig rendel.
Úgyhogy mindenkinek szép napot holnapra!!!
Márti, remélem izgultál eleget, és neked is kifúrta az oldalad a kíváncsiságKép
Ne tudjátok meg, szombaton hányan zakalttak telefonon, hogy mi a helyzet, párat át is vágtam, hogy megint fiúKépKép

na,puszóka, jó éjszakát
Ildikó
vas

gggggggggg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:14-kor.
vas

Sziasztok!

Élek, meg vagyok. Tök jó dolgok történtek a hétvégén Velünk.
Majd jövök, csak dolgoznom kell.

Ildikó!

Gratula!! Úgy örülök, teljesült az álmod(tok), persze a kukacost is imádnátok, de azt már eleget imáadtál.

Szirom!

Jobban vagytok?

Gabi!

Baszus, 3x torna/hét. De irigyellek.

Majd jövök: Márti
mártus

Na itt vagyok!

Gabi!

Hogy mi vitt rá a diétára megint. Az, hogy az a kép kb. 4 hete készült, amit láttál rólam. Na, azóta a mérleg megint kezd eldurvulni alattam, sajnos elég sok édességet eszem. Mostanában már a barna kenyér után sem rohangálok, jó a fehér is, még este is lekvárral meg mézzel. Soroljam még?
Megpróbálom rákényszerítem Magamat ismét egy szigorú, de nem kimerítő diétára és kicsit visszahozom a képen látott formámat. Próbálok most már tényleg tornázni esténként. Aztán majd meglátjuk.
Úgy irigyellek ezért a 3x/heti torna miatt. Én mire hazaértek 1/2 4 van. András húz, hogy játsszak Vele egy kicsit, nem látott egész nap, ezt nem lehet megtagadni. Aztán esetleg egy kis főzőcske, egy kis rendrakás, stb. Munka mellett tök rövid a nap. Vissza sírom azokat az időket, amikor még nyugisan de. összerakodtam, főzés mosogatás, stb, aztán mire Apuci du. haza jött már csilli-villi az egész lakás, mehettünk ide-oda. Na mindegy, nem panaszkodom, annak is örülhet az ember, hogy, van egy normálisnak mondható munkahelye.

Szirom!

Mi van Veletek? Apuci nem kapta el? Hogy lehet? Láz, kaki, levertség?

Ildikó!

Még egyszer is gratulálok a jánykához.
Hú, de boldogok lehettek. Írd le, hogy milyen volt az UH, mármint, hogy milyen érzések keringtek Benned v. Bennetek ha Apuci is ott volt. Rögtön az elején közölték már?
Vendégeid voltak v. csak most jönnek, Róluk nem írtál ha jól emlékszem?

Majd még jövök, meg írok is.

Puszi: Mártus
mártus

Csajok!!

Sehol senki??
mártus

Sziasztok!

Köszi az érdekődést, jobban vagyunk, de még nem túl jól. Mindenesetre én ma már föl bírok kelni, és lázam sincs, Miksának még van hőemije. Márti, az uram nem kapta el, isteni szerencséje van, mert ez borzalmas. Majdnem annyira sajnálom magam és a kölket, mint egy pasi saját magátKép Ja, és amikor tökre rosszul lettem, akkor pont vendégek voltak, tök jó úgy hányni, hogy az ajtón kívül 3 méterrel arrébb ülnek az asztalnál... De akkor még azt hittem, a délutáni haltepertő a ludas, a haltól időnként szarakszik az epém. De hát ez más.

Márti! Hogy csináltad a csili-vili lakást?Kép

Ildi! Miksának is ugyanez volt, végülis nem kaksizott állandóan, csak egyszer vagy kétszer egy nap, de az vacak volt, folyós, büdi. Egyébként nem volt semmi baja. Másnál is olvastam ilyet itt a babaneten, állítólag vírusos vacak. Ez a mostani cucc szerintem egy másik, ráadásul először rajtam jött ki és csak utána a gyereken. A mi dokink azt mondta, hogy adhatunk még neki Smecta port, majd holnap veszünk. Próbáltátok? Mondjuk szegénykémnek nem volt mit kaksiznia még, teljesen kiürült tegnap. Ma még nem voltunk sehol, az ember szegény alig bír járni, bár levették a rögzítőjét. Tegnap ő ugrált körül minket, ma meg fáj a lába persze.

Miksa most meg már 3 órája alszik, mindjárt fölmegyek és megnézem. Ha keveset alszik, az a bajom, de ha ilyet nagyon sokat, akkor is aggódni kezdek. Ki érti ezt?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Márti, mégiscsak elkapta ő is. De én már jobban vagyok, bírom már ápolni. Áááá....

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hellóka!!

Megvagyunk ám mi is, csak el kell mennünk kakadobozért az ántsz-hez.
majd v.mikor jövök.
Addig is Sziroméknak jobbulástKép

ildikó
vas

Csajok!

Vagyok ám, csak úgy fáj a fejem, hogy szét akar robbanni, meg is betegedtem (sajnos) az is kínoz, majd du. próbálok írni. De Ti is kivel mi van.

Márti
mártus

Itt vagyok, sziasztok!!!

Csak le kelltt fektetnem Olivért, meg kiszedni a ruhákatKép.
Most itt vagyok pár perc erejéig.
Délelőtt elkellett mennünk kakadobozért, tegnap visszavittem Levenetét dokihoz, hogy hadd küldjük már el egy vizsgálatra a kakáját.Igaz, megint hétfőn fostizott utóljára, de tök híg volt még mindig.Azóta semmi.
Nálunk ez nem hiszem, hogy fertőző, mert senki sem kapta el tőle.
De kicsit aggasztó, hogy még 10 nap után se tökéletes.Vizsgálják meg neki, nehogy legyen benne valami baci.
Így legalább nyugodt leszek.

Tegnap én is voltam orvosnál, minden oké.Kép
Márti, neked is köszi a gratulációt a kis puncisomhozKépKépKépKépKépKép
Annyira örülök ám, el se tudjátok hinniKép
Erre várok 6 éveKép
És most bejött!!!
A kínai fogamzásnaptár is bejöttKép
Szóval tök jó.

Márti, miért fáj a fejed???
Most hétvégén volt itt a vendégsereg, vasárnaptól-keddig.Kaját megoldottam, sütős dolgokat csináltam, sőt még rácsos linzert is sütöttem, meg tiramisu torta is volt egyik esteKép
Szombaton megint készülhetek, barátnőmék jönnek(bár most is egyik este ittvoltak ők is),6 felnőtt volt, meg 6 gyerek.Volt hangzavarKép
szóval szombat este megint jönnek, + jön velük még két közös ismerősünkKép
Valamit megint ki kell találnomKép

most én is lepihizek.
ma még nem is érteztem a kicsim mocorgásátKép
Pedig annyira cuki, mindig mocorog, ahogy simogatomKépKép
Megyek is hanyatt vágom magam az ágybanKép

Ildikó
vas

Már nem fáj annyira. Meghívtam Magamat egy kapuccsínóra+Algopyrin előtte. Szerintem ettől a hülye melegtől, nem kell mindjárt kattogtatni az agykerekeket.

Szombaton voltunk babúszáson. OOOOOlyaaaan szuper volt!!
A gyereket alig tudtam kiimádkozni a vízből. Sajnos tavasszal már elig tudtunk járni, mert olyan beteges volt a bölcsi miatt, most ősszel meg mindíg volt vmi. hülyeség helyette. Vett az oktató csúzdát, meg egy nagy pilfóm szigetet a vízbe amire fel lehet állni meg csúszkálni rajta, olyan klassz egyensúly fejlesztő. Víz alól felszedhető állat figurák amit egyben a medence oldalára is lehet tapasztani.
Vasárnap meg voltunk zenekuckóban. Hát az elég nehézkesen indult. Szerintem ha a Csaj 5 percel korábban fejezi be azt mondtam volna, hogy többet nem megyünk. Szegény Gyerek csak ült, nem mert semmit megfogni. Pedig Nekem felnőtt fejjel nagyon tetszett. Aztán a végére mikor a Bóbitát énekeltük (amit nagyon szeret) vmi. megmozdult benne. Mikor vége lett az egésznek, meg már húzta az Apját, hogy menjenek kipróbálnbi a gitárt, meg a xilofont, meg a dobot, meg a rumbatököt, meg a nem tudom én mit. Az egyik Kisgyerek kinyittatta a zongorát, és képzeljétek András odament (még életében sem látott zongorát nem, hogy elötte üljön)10 újját a zongorára rakta és gyönyörűen elkezdte a billentyűket leütni. Nem püfölni, ahogy a másik gyerek, hanem szépen hallkan mindíg csak 1 billetyűt. Még az előadó Csajt is oda hívták, hogy nézze meg, Mi is csak lestünk az Apjával. A lényeg, vasárnap megint megyünk vagy csak mennek, mert onnét is Mi jöttünk el utolsónak.

A diétát csinálom, ma keményítős vagyok, babfőzeléket edtem ebédre, még a vacsorámat nem tudom, majd vmit. össze hozok. Csak mit?

Szirom!

Jobban vagytok? Azért egy gyors bejelentkezést megejthetnél.

Ildikó!

Név: Kleopátra, Ármina
Nem tetszenek? Most találkoztam ezekkel a nevekkel. Vagy maradsz a Xiomara mellett? Vagy ne idegesítselek?
Örülök, hogy jól érzitek egymást a Jánykáddal. Olyan szép a felvételeken, mint egy kész kisbaba. Hány centi most?

A kaját meg csináld meg mégegyszer ugyan azt, most más Vendégek jönnek, nem?

Tegnap vmit. kérdeztem ám az UH-ról!!

Gabi!

Mi van Veletek?
Torna hegyek, hova legyek? Az ujjacskáidat meg a billentyűkön lehetne formában tartani. Írni, Írni, Írni!!

Na, puszi Mindenkinek!

Holnap jövök.

Mártus
mártus

Márti, bocsi, hogy nem válaszoltam, de mostanában(basszus, olivér bőg)-na erről beszélekKép, nincs sok időm.
Levente is még mindig itthon van, bár most alszik, engem meg egy óra alvás után felébresztettek a fűtésszerelők(csöpögött a garázsban a radiátor-azt kelett meghúzni).
Szóval az uh tök szupi volt, bementünk 4-esben, a pasi rárakta a bigyót a a hasamra, és már kérdezte is, hogy akarjuk-e tudni.Mondom, nézze 2 fiú után csak akkor mondja meg, ha tuti lány.
A válasz: 150%!!!!!!!!
Hát kijöttek a könnyeim!!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Annyira jó volt!!!.Egész nap fülig ért a szám.
Kb. 20 centi, és 25 deka.
És láttuk a nuniját is, vagyis én nem, mert nem vittem szemüveget, és túl messze volt a monitor, meg a könnyeimen át nem is láttam, de kit érdekelt.Az volt a lényeg, hoyg ő látta, ő ért hozzá.
Megyek, mert megint felbőgöttKép

Szombaton az egyik csapat ugyanaz lesz, nem csinálhatok megint olyat.De most nem viszem túlzásba, valami kis szendvicseket gyártok(tudok tök profikat), meg sütök almáslepénytKép

Megyek, puszi

Ildikó
vas

nevek:
Kamilla
Alexa
Natasa
Léna
Szófia
Letti
Aletta

De ezeket is csak úgy találtam, hogy valamit muszáj.Egyik se a kedvencem.
Viszont láttam olyat, hogy SziromKépKépKép
vas

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, megint két betegem van. A kicsi már jobban, de nyűgös, és nem is lóghat állandóan az apján, aki meg ramatyul érzi még magát. Miksa ráadásul ma 6-kor kelt, és igaz, hogy negyed 8-ig bent bírtuk tartani a mi ágyunkban, de ugrabugrál, az meg már nem alvás. Amikor meg aludt délután, akkor át kellett mennem Dunakeszire gyógyszertárba. Vettem neki Smectát, baromira nehezen bele is diktáltuk, remélem, használ.

Ildi! Mi bajod a Szirommal?Kép De azért látom, ott van az én egyik favoritom, a Léna isKép Úgyhogy ha lehet szavazni, akkor én arra voksolnék, meg teszek egyet a Kamillára is. Nekünk is tetszett, de egy baráti házaspárnak a kislánya Kamilla, így eleve kiesett. Szép, okos kiscsaj különben, 9 éves, velük voltunk nyaralni. Simán rá lehetett bízni rövid időre Miksát, olyan értelmes, felelősségteljes kiscsajszi.

Kaja: én szoktam elég sűrűn leveles tésztát sütni, az a fajta a legjobb, amit kinyújtav árulnak, mirelitpultban keresdKép Fél óra alatt kienged, kitekered, szétdarabolod tetszőleges formákra (én leginkább téglalapra szoktam, aztán ráhajtom), megtöltöd valamivel, és 12 percet sül 200 fokon, légkeverésen. És baromira fincsi, imádni szokták. A legegyszerűbb, ha reszelt sajttal töltöd meg (egyszer próbáltam, hogy tejfölt is tettem bele, de kipukkadtak), és nálunk a fiúk imádják, ha Rio mare tubusos halkrémből teszek bele például, vagy virslit egy kis mustárral. A tetejét meg szoktam kenni egy tojássárgája és fél deci tej keverékével, és megszórom sajttal. Ha sütőpapíron sütöd, akkor könnyebb a tepsit takarítaniKép Ja, lehet édesen is, töltöttem már mákkal is. Összességében kb. fél óra meló, és friss forró sütiKép

Lányok, valaki megcsinálta hétvégén azt a kaját, amit írtam? Kíváncsi lennék a véleményekreKép

Mártus! Emlékszel, mit meséltem a zenebölcsiről? Miksa első két alkalommal viselkedett így, teljesen meg voltam döbbenve és meg is rémültem kicsit. Én pedig pont ezért határoztam el, hogy megyünk, mert ha ezt ilyen nehezen veszi be a gyomra, akkor gyakoroljunk. Meg persze egyébként közvetlen, barátkozós kölök, szereti az énekeket meg a mondókákat, meg a gyerekeket is, majd belejön. Most már tapsikol, meg csinál mindent, amit a dalokhoz mutogatunk, és itthon is kell neki énekelnem ezeket a dalokat, naszóval csak egyetlen egy dolog hozza zavarba, ha középre teszik a vödröt, amiben a játékok, hangszerek vannak. Azt hiszem, fél attól az edénytől. Úgyhogy mindig megyek vele megközelíteniKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Ildikó!

Hú, de szupi lehetett. Elképzelem, ahogy 3 pasi ott gubbaszt körülötted és közlik Veled, hogy KISLÁNY. Szerintem a vérnyomásmérő kiakadt volna alattad.
Én sajnos a lánynevekből nem tudok választani. Nekem ezek kicsit túl „modernek”. Persze tiszteletben tartom Mindenkinek az ízlését, elképzelését, de Nekem más fajták tetszenek. Ha Apuci vezetékneve a Vas, akkor végül is jól hangzanak hozzá.

Szirom!

Nem, nem sütöttem még meg a kajádat. De szándékomban van. Be fogok számolni róla.

A zenekuckót (nálunk kuckó) Én is pont abból a meggondolásból „erőltetem”, hogy szokja az ilyen jellegű megmozdulásokat. Szerintem tavasz környékén már el lehetne vinni bábszínházba. Ott is van zene, hangszerek, ne legyen Neki olyan idegen az ilyen hely.
András egyébként hiába bölcsis, nagyon félénk kisfiú. Olyan senki ne nézzen rám, senki fogjon meg, senki érjen hozzám. Ez lehet életkori sajátosság is, szégyenlős nagyon. A bölcsiben nem, ott nagyon maga biztos.
Az meg nem is biztos, hogy vasárnap el tudunk menni, mert 2 napja eléggé kezd a náthája erősödni. Láz ilyesmi nincsen. Szerintem nem lesz beteg, de így még sem illik el vinni. Én is tök pipa vagyok az ilyen Szülőkre, akik egyáltalán nincsenek tekintettel a mások Gyerekeire.

Tök jó ötlet ez a tészta. Azt is kipróbálom majd.

Diéta megy. Este főztem egy kis krumplit, meg tettem rá egy kevés majonézt, hogy ne legyen olyan száraz. Tudom nem kellett volna, de így finomabb volt. Ma sütis vagyok. Éljen, éljen, éljen!! Torna semmi.

Na, hirtelen ennyi.
Most Ti jöttök.

Márti
mártus

Jó reggelt!!!!

Szirom, semmi bajom a Szirom névvelKép
Csak meglepődtem, hogy ilyen is vanKép
Tetszik, de Vas Szirom tök balfa*ul hangzik.Kép

Márti, ezek nem is modern nevek.Nem akarokolyat, amiből 39 rohangál az oviban.Favorit a Vas Luca, de olyan sok a Luca mostanábanKép
Kamilla meg nem igazán passzol a Vashoz.Viszont becézve Milla-ként töl ariKép
Meg az Aletta LettikéntKép (na, talán ez modern)
Úgyhogy passz.
Tegnap este felsoroltam a listám, apának semmi se tetszett, Leventének meg csak a LucaKép
Persze, mert 2-en is vannak a csoportjában.

Tegnap este sikerült a kakalevétel, apa ma viszi is az ántsz-be.Tök jó állagú, óriási adag volt.Persze, hétfő óta nem is volt wc-n.Úgyhogy biztos meggyógyult, nincs semmi baja.Remélem negatív lesz, és akkor totál megnyugszom.Mondjuk mi nem kaptuk el, biztos ez nem volt fertőző.

Emlékszem, amikor Korfun voltunk ott fostunk-hánytunk mind. 5-en voltunk(gyerekek nélkül), és mindenkit elkapott. Én kezdtem az éjszaka közepén, egy kis hasmenéssel, de közben felkellett ugranom hányni. Annyira f*sza volt. Nem tudtam, melyik jön előbbKépKép
Aztán reggelre még 2-en beleestek.
Úgyhogy Szirom nem irigyellek benneteket.
Olivér itt rángat, hisztizik, elküldöm ezt, aztán visszajövökKép
vas

Sziasztok!

Kitúrtam az embert egy percreKép melózik sajnos, megint nem nagyon fogok tudni jönni egy darabig.

Márti! Most találtam a receptjeim között a mustáros krumplit, egész megfeledkeztem róla, pedig tavaly sokat ettem keményítőnapon: pici olívaolajat kikeversz habosra mustárral, zúzott fokhagymával, kakukkfűvel, és megsózod. A krumplit szárzra kell törölni, hosszában kettévágni, a vágott felületet mélyen bevagdosni. Azt a részt kened a mustáros masszával, fóliát rá, és mehet a sütőbe, asszem legalább egy fél órára. Majd ha már jó, lekapod a fóliát, és még annyit legalább sütöd, pirosra. És kisebbekre vágtam sokszor, hogy ropogósabb legyen. Tálaláskor meghintheted petrezselyemmel. Nem túl gyorsa kaja, de keményítőnapra jó alternatíva, a többiek pedig szokták szeretni köretnek.

Ildi! Meg sem kérdeztem, hogy Hollókőn voltatok? Csak úgy leugrottatok vagy ott is aludtatok? Tökre bírtam azt a várat, pedig megoszlanak a vélemények, hogy szabadott-e úgy felépíteni, ahogy. Mármint felújítani. Nekem tecc, egész el tudtam képzelni benne a várnépet. Olyan 5 éve egyszer voltam vártúrán egyedül, mert nem volt pasim, és elegem lett mindenbőlKép Hollókő-Sirok-EgerKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Meg is nyugodott magától.Nem is szoktam vele semmit csinálni, mert szerintem az rosszabb.Rá kell, hogy jöjjön semmi értelme az ilyen hisztiknekKép

Én is szoktam leveles tésztából sütni, almával, túróval töltöttem meg, meg csináltam virsliset is, az Leventének nagyon ízlett.
De most pár napig le kell mondanom az ilyenekről,,kicsit vissza kell fognom magam.
Holnap is ha jönnek, inkább csinálok görögsalátát, meg veszek grillcsirkét valahol.Azt legalább én is ehetek bűntudat nélkül.Kép
Süti meg nem lesz, inkább csinálok gyümölcssalátátKép

Nem csináltam meg Szirom a kajádat, mert mondtam ,hogy én nem szeretem a tarját.De hasonlót csináltam csirkemellből.Leszeletelt csirkemelleket raktam alulra, rá tejföl, sonka, füstölt sajt, sokféle fűszer, aztán ugyanez, amíg el nem fogyott a cucc, tetejére is füstölt sajt.Hú, nagyon finom lett.Olyan krumplit szoktam hozzá csinálni, hogy előtte megfőzöm(nagy gerezdekre vágva), aztán megsütöm a sütőben, jól belocsolom olívaolajjal, meg fokhagymasót rakok rá, és hagyom megpirulniKép
Naggggyyon finom voltKépKépKép

Olivérnek is ugyanez volt zenebölcsiben, de ő csak másfél éves volt, amikor először(és egyszer) elvittem, tök nem érdekelte.Talán tavasszal, bár akkor meg itt lesz a pici, nem biztos , hogy el tudunk menniKép

Egyenlőre ennyiKép
Puszi
Ildikó
vas

Ildi! Én olyan Lettit ismertem, aki Violetta. Vas Violetta?Kép
És a papán én is meglepődtem, ilyenek jöttek be neki, mint a Dorka, Borka, Zorka - utóbbi mondjuk nekem is nagyon -, meg tetszik neki a Maja és a Tamara is. A Lénát befogadta, a Jázminra pedig én beszéltem rá, hogy legyen az a második név. Nekem gyerekkorom óta nagyon-nagyon tetszik, a nagymama jázminbokra alatt bújtam el annak idején, és máig emlékszem a fényekre és az illatokra. És nagyon régen elhatároztam, hogy így fogják hívni a kislányomat, de mindenki hülének nézett. Ehhez képest kezd Jázminból sok lenni, zavar baromiraKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem aludtunk ott, csak hétfőn délelőtt elugrottunk csapatostól.
Tesómék is itt voltak, aztán nem akartunk itthon ülni, ki kellett találni valami progit.Ott meg ők még nem jártak.
Mi voltunk pár éve.
Nekem is tök tetszik különbenKépKép
Tök jó a falu is , meg a vár isKép
(bár nem babakocsival)-na, papa tolta, ki is purcant a bukkanókon, meg a kövekenKép
Hát, igen, városi kocsikázásra való kerekei vannak, nem tereprallysKépKép

Én tök szetetm az ilyen várakat, de a kedvencem a Sümegi vár(lehet, mert elfogult vagyok vele, mert a közelében nőttem fel), de nekem akkor is az a befutóKép

Ildikó
vas

Na, jó elbeszélünk egymás mellettKép Ildi, nem is számítottam arra, hogy tarjából csinálod meg, hisz megbeszéltük, hogy csirkemellből is jóKép

Krumpliügyben meg eléggé egy hullámhosszon vagyunk, úgy látomKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sümegen gyerekkoromban voltam utoljára, el is kéne menni. Nem emlékszem rá egyáltalán, csak hogy föl kellett mászniKép

Márti! Most itt vagyunk, te merre jársz?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vas Maja, az tök jó.
Amíg nem tudtam, hogy lány lesz, itt lapult a tarsolyomban.De közben bejött a Barátok közt-be egy Maja nevű nőci(nem tudom, nézitek-e), hát az egy ribi, így elévült a név.
Bár, még mindig tetszik.
De abból is kezd sok lenniKép

Olivér meg Vas Virág lett volna, de Győzike észlény lánya is az, tehát kilőveKépKép
vas

Nekem az tetszik Sümegben, hogy egy nagy domb tetején ott áll a vár, körbe falazva, bástyázva, annyira jól egyben vanKép
Igazi középkorKép
Nem csak egy rom, nagyon jól néz ki lentről ,messziről isKép
vas

Húú, hát tényleg az a csaj a Barátok köztben nagyon gáz. De lehet, mire a kicsitek megszületik, kiírják a sorozatból... Mondjuk engem is zavarna.

Tényleg, nézted mostanában a BM-es népszerűségi listát?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:16-kor.
vas

De aranyos itt a pajzsnálKép És elég meggyőző a vár, stabil egy építmény.

Itt a link, ha nem lenne meg:
http://www.nyilvantarto.hu/html/statisztikai_adatok_lakossagi_hu_1100079323,2930 8,.html

Szomorúan láttam, hogy a Jázmin meg már 21.

Még beugrott a Janka, mit szólsz hozzá? Vas Janka?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jézusom, mi van Csajok? Álmatlanságban szenvedtek?
Jövök én is, csak elolvaslak gyorsan Benneteket.

Márti
mártus

El kellett rohannom, mert Olivér úgy befosott, hogy a háta közepe is sz@ros volt.
Még jó, hogy az előbb említettem, hogy senkinek nincs(volt) semmi baja Leventén kívülKép
Vihettem fel fürödni, szegény úgy rendbe rakta magátKép

Janka nem tetszik.
Meg ált. iskolába a rajztanárunk volt Janka, szóba se jöhet.Nem néztem meg még a listát, de bepótolom.KösziKép

Most megyek pirítóst gyártani a fostinak(az újnak)KépKép

Ildikó
vas

Anyósom is Janka, Õ tökre rühelli a nevét, pedig mondjuk Neki, hogy mostanában egyre többször találkozni ezzel a névvel. A babúszásra is jár 2 Janka.

Hollókőn még nem voltunk, pedig basszus arra nyaraltunk a nyáron. sirok meg Eger meg volt, az meg kimaradt.

Sümeg tényleg szuper. Képzeljétek ősszel voltunk ott, egy Nagyvázsony, Tapolca, Sümeg körúton. Na, az utolsóra 1/2 6-kor értünk oda és 6-ig volt csak nyitva. Na azért felbattyogtunk (gyerekkel a kezembe, a nyelvemet 1 m-el mögöttem húztam min.) és mondja a srác, hogy 7-ig nyugodtan sétáljunk mert Õ lemegy vmi. lovagi bemutatóra és addig maradhatunk. Marha mázlink volt. azt már írtam, hogy andrás görcsöt kap az izgalomtól, ha várat lát, vagy csak a nevét kiejtjük ott meg az volt a kánaán Neki.

Kaják jók, elmentem azokat is.

Márti

Remélem még itt vagytok.
mártus

Megy a Teletubbies!!!!KépKépKép
vas

Hú, most jutott eszembe, hogy azt álmodtam, hogy szülni mentemKép
De tök nem voltak fájásaim, és ott mellettem meg megszült egy nő, és alig vártam, hogy velem is legyen már valami.Kép
Aztán az ex-pasimmal voltam valami búcsú-félébeKép
Kicsit zagyva volt.
vas

Na, megint eszembe jutott valami.
Kicsit rövid az agyamKép

Képzeljétek, valamikor mostanában van az évfordulója, hogy 12!!!éve együtt vagyunk az urammalKépKép
Pontos dátumot nem tudok, de okt-nov. környékén kezdődött az egész.Mivel mi előtte tök jó haverok voltunk, csak azt vettük észre, hogy egyre többet vagyunk együtt, aztán elcsattant az első csók is.Hogy mikor???
Tudja a rossebKépKép
Az a lényeg, hogy azóta is együtt vagyunk, és imádjuk egymást
Kép
vas

Hú, az tényleg nagy idő. Mi meg nov. 23.-án leszünk 9 éve, hogy elkezdtünk járni. aranyom oda jött egy Piroskás farkasos viccel, aztán majdnem pofára esett, mert az egyik csaj Piroska volt a társaságomban. Egyébként már egyszer aug.-ban találkoztunk a discóban, és azóta keresett, hogy mikor megyek megint. Hú, de romantikus, mi? A baj csak az volt, hogy Õ már akkor szerelmes volt, Nálam kellet vagy 2 hónap mire úgy igazából szerelemre lobbantam. Szóval megdolgozott értem szegényke, én is imádom ám. El sem tudnám mással képzelni az életemet.

Márti
mártus

No, most én tűntem el, az ember visszafoglalta a gépet. Nem is fogok tudni jönni, legfeljebb délután.

Szóval a Jankát leszavaztátok, najóKép

Márti! Az embert egyszer bezárták a sümegi várba, úgy kellett kitörniük, úgy tűnik, ott elég lazán mennek a dolgokKép. Akkor még mással voltKép

Mi 4 és fél éve vagyunk együtt, júniusra datáljuk. És internetKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 13:34-kor.
vas

Internetes szerelem? Nekem van 3 Barátnőm is Akik csak így ismerkednek.

Az egyiknek min. 4-5 ilyen palija volt. A másik 2 évig élt együtt vele most mentek szét, a 3.-nak meg most lesz az esküvője is, meg már építkeznek. Sajnos az a helyzet, tudod Ildikó, hogy így 32 évesen kor után már nem rohangálnak a pasik csak úgy szólóban, csapatostól az utcán. Ennyi idős fejjel meg csak nem jár már el az ember minden hétvégén discóba. Szegény kis 30 éves, akinek 12 éve ugyan az a palija. Ugye Szirom?

Dolgozom holnap is, annyi munkám mint a csuda, csak néha gyorsan rátok is nézek, úgy hiányoztok.

Jó sztori a Tiétek is. Azért a kocsi kulcsot nem kérted el néha Tőle, remélem? Ez utólag elég morbid lenne.

A kaki mikorra lesz meg? Addig nem is engeded oviba?

Szirom, Te is mesélj! Hogy is volt ez a net szerelem?

Na most megyek

Márti
mártus

Tévedés, Márti, nincs nekem ezzel semmi gondom.Éppen azért írtam, hogy én is tudok egy csomó csajszit, aki tök boldog így a pasijával.Azért írtam, hogy "remélem nem lesz rá szükségem", mert én nem akarok másik pasast, főleg nem 3 gyerekkel a nyakamonKép
Az a lényeg, hogy mindenki megtalálja a párját, tök mindegy, hogy holKép
Tudom, hogy 30 évesen már elég nehéz normális társat találni, valahol muszájKép
Semmi gond nincs ezzel a netes társkeresésselKépKép

Kakit ma vitte be az uram Pestre, jövő héten lesz készen, de hétfőn már megy ovibaKép
kaptunk igazolást(már kettőt is).

Kocsi kulcsot nem kértem el, de volt, hgy órákat kellett rám várni, ki tudja merre kujtorogtamKépKépKép

na, puszi
vas

Én meg úgy értettem, hogy Sziromék az elsők az ismerőseid közül, Akik neten ismerkedtek meg. Elég magyaros a mondat? Nem írom újra.

Pusszantó

Márti
mártus

Sziasztok!

Naszóval az úgy volt, hogy a médiában nincs valami sok szabadideje az embernek, és ha egyedül élsz, akkor még több melót kapsz, beosztásban tiéd a karácsony, meg a két ünnep között, meg a hétvége, meg a szilveszter vagy az újév reggel, lehet választani. Hogy a családosok a gyerekeikkel lehessenek. Érthető, de az egyedülállónak se mindegy, namindegy. A barátok is általában a szakmából kerülnek ki, és hát sokszor az a helyzet, hogy amikor én dolgozom, akkor a haverok szabadok és fordítva. Naszóval azért jártunk mi bulizni, meg voltak pasik is, de egyik se volt az igazi, mi tagadás. Meg mentünk nyaralgatni is erre-arra, leginkább csajokkal, de a lényeg, hogy a végén már azt vettem észre, hogy szinte csak dolgozom. Tényleg éjjel-nappal. Az idő meg megy. Aztán elkezdtem nézelődni a neten, jó sokat randiztam, érdekes időszak voltKép Hogy mennyi marhával találkoztam, azt nem tudjátok elképzelni... Namindegy, aztán egyszer összeszaladtam az emberrel is a hálón, de azért ezt ne úgy képzeljétek, hogy aztán az interneten maradt a beszélgetés, simán 1 nap alatt volt telefon, ebéd, aztán haverság, és nekem is kellett néhány hónap, míg rájöttem, hogy ez tök jó, sőt, ez az igaziKép Júniusban már együtt laktunk, Mikuláskor beköltöztünk a házbaKép. Amit egyébként még nélkülem kezdett építeni.

Nekem különben több pár ismerősöm is van, akik a neten ismerkedtek, sőt házaspárok is vannak. Az az igazság, hogy ha valaki fiatalon nem talál párt, akkor később már nagyon nehéz. Egy darabig azt mondja az ember, hogy nabumm, addig melózok, élek, de annak meg nem akar vége lenni az én tapasztalataim szerint, és egyre jobban belegabalyodik az ember a 8 munkahelyébe. Jó, én csak 4 helyen melóztam. Ez mondjuk nem arra utal, hogy a rádióban halálra fizettek volna minket.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?