Csipkebogyo!
Az en kismamis konyveim kifejezetten tiltjak a camambert tipusu sajtokat! Ugyhogy egyaltalan nem gond, hanem jo, hogy nem eszed.
En a padlizsannal voltam igy, mint te az ubival, valamelyik nap nagy kedvvel elkeszitettem aztan ki a kukaba az egeszet, egy falat le nem ment pedig imadom.
Gitta!
Nekem is voltak ilyen hasfajasok es ugyanazt mondta a dokineni mint Sashanak.
Bori!
En is ugy megnyugodtam amikor megneztem, hogy tulajdonkepp majdnem mindenki ilyen es nem vagyok kivetelesen hatalmas
Dio!
Gondolom dolgozol most epp azert nem tudod megmerni a hodet, de ha ilyen rosszul erzed magad, erdemes lenne hazamenni vagy minimum felhivni az orvosod O mit tud mondani. Sajnos nekem semmi tippem. Tudom te nem vagy nathas, remeljuk nem is leszel, en visoznt ezzel kezdtem a 7. heten es akkor a dokineni azt mondta, hogy arra ugyeljek, hogy 37.5 fole ne menjen.
Belgyogyaszhoz minek kell menni? Nem mintha vagynek barmilyen vizsgalatra de azon kivul, hogy beszelgetek a dokinenivel, ultrahangot csinalnak es az 5. heten volt egy vervetel semmi mas vizsgalatom nem volt. Titeket hova kuldtek, miket vizsgalgatnak?
Martina!
Drukkolok neked a majus 20-hoz, csoda bator lany vagy! Azert remelem a csaladod , baratok melletted allnak es nem leszel teljesen egyedul.
Lella!
Hogyan kezdodott ez a lab duzzadas? Tul sokat maszkalsz, vagy allsz vagy miert? Remelem hamar tul leszel rajta. Egyebkent egyet ertek Sashaval, ha nem birod meginni a 1,5 liter folyadekot ne eroltesd, szerintem is tudja a szervezetunk mikor mire van szuksege es ha hianyat erzi majd ugyis szomjas leszel.
Vettem mar egy tablettat mert a Renie-t itt nem lehet kapni ezt ugy hivjak hogy Tums es citrom, narancs, ribizli izu eleg fincsi minden kaja utan beveszek egyet igy mar nem is veszes csak estere erzem egy kicsit.
Irj nekem! Mi volt vasarnap? Elmult 7-e
Sasha!
Csoda jo fej lehet a parod, hogy babanetes nickje van, akkor ez ugye azt jelenti, hogy ugyanannyira erdekli a babo fejlodesi stb. mint teged. Az en ferjem bar nem lehet tul sok okom panaszra de magatol elo nem venne a konyvet, inkabb engem kerdezget mekkora most, mi fejlodott mar ki ilyesmit. Na persze vedelmere legyen mondva, hogy ide azert nem jon mert nem tud magyarul
Conti!
A vizsgalat elott volt ennek vmi jele? Sokat hiztal vagy miert? Nagyon erdekelne mi tortent, ugye leirod? Mit eszel egy nap?
Szilcsike!
Ugye milyen edes es milyen nagy mar a manocska?
Tenyleg eszmeletlen gyorsan fejlodnek.
Beszti!
En kerdezgettem mar mikor ereztetek elozor a babocat, allandoan azt varom, hogy mozogjon akarmi furat eszlelek rogton arra gondolok O lehet az es kerem ismetelje meg. Te is nagyon hamar megerezted. Mivel a kozvetlen folottem levo anyukak mar nem az elso babjukat varjak igy nincs viszonyitasi alapom. Elvileg ugye mar barmelyik pillanatban erezhetnem, es max egy honap mar kopogtat
De olyan turelmetlen vagyok. Tenyleg erezte a kispapa a 18. heten , hu de izgatott vagyok akkor mar csak 2-3 het
Sheila!
A 28. het elott nem voltatok veletlenul? Szeretnek legalabb ketszer menni eloszor amikor a babo egesze latszik , aztan kesobb amikor az arcocskaja. Nekunk is orok elmeny lesz, meg a szuleimnek is, hogy lathatjak a kisunokat. Azert fura lehet neki, hogy bejelentettem a telefonon es legkozelebb meg karacsonykor latnak a manocskaval a kezemben.
Kata!
Hol vagy? Tegnap mar annyira arrol beszeltel, hogy kesz a csomag minden csak a babara var, de ugye a majust azert kivarod?
Nagymamimnak kinyomtattam es elkuldtem engedelmeddel a bab kelengyet, mivel en eleg kis benacska vagyok nekem O fogja megvarrni es halistennek ki is jon hozzam 3 honapra amikor babo szuletik.
Lanyok! Ti kaptok segitseget valakitol?
Azt hiszem szajmenesem van
Edina