Sziasztok!
Disznó vagyok, mert nem írtam, de mindennap elolvasom gyorsan a hozzászólásokat. Nem sok időm van, de ezt Ti is tudjátok saját tapasztalatból
Míg csak 1 gyerek volt, azért jobban be tudtam osztani az időmet. Most hiába alszik sokat a Panka, olyankor a Szaszával kell foglalkozni. Alig várom esténként, hogy hazérjen az apjuk, de sajnos rajta meg kitört az őszi depi(agresszív formában) úgyhogy nem segít semmit
Nálunk nem nekem van szülés utáni depresszióm, hanem az uramnak. Ez vicces...
Szabika gyakorlatilag egyáltalán nem fogad szót, mióta hazajöttem, azt mondta egyik este, hogy haragszik, mert elmentem. De a húgát meg imádja, csak állandóan macerálja valamilyét, és ha rászólok, akkor megkérdezi, hogy miért nem szeretheti? Egy kicsit nehéz vele, de majd megszokja szegénykém..
Képzeljétek! Egyszerűen nem tudok új mappát nyitni a képeknek, mert a Szabinak már van feltéve, tehát már regisztráltam egyszer még az özönvíz előtt. Persze a jelszómra nem emlékszem, mert régen nem töltöttem fel új képet. Most mi a bánatot csináljak? Fals néven nyissak egy újat?
Pedig vannak ám aranyos képeim
Olyan hihetetlen, hogy már megszületett a lányom is. Bár a hatalmas hasam nem hiányzik(aki látta a képeket, tudja miért). Már én is kétgyermekes anyuka vagyok. Istenem. Pedig a fejemben még mindig 18-nak érzem magam.. Ez csak az én butaságom?
Ami még király: jó rám a kedvenc melegítőm
És olvadnak a kilók. Remélem így marad, igyekszem normálisan étkezni, bár ritkán vagyok éhes. Este meg semmit!
Tejem meg annyi van, hogy tegnap este evett a baba, utánna meg lefejtem, mert rohadtul fájt. Na mennyi volt benne? 120 ml. Ez azért durva. És a Panni is elaludt, tehát jóllakott. És most csak az egyik cicimről beszélek
Mondjuk a Szabinál sem volt gondom 21 hónapig
Jövő héten szeretném már kivinni, csak nincs zsákom. Van két overáll is itthon, de azok hatalmasak. A lábrészig el sem ér a Panka pici lába. Olyan kis aranyos lányka. A fiam nem volt sokkal nagyobb, de valahogy nem ílyen formájú volt
Meg már mire kivittem itt volt a jó idő és nem kellett rá csak bady. A kis csajszit meg úgy fel kell bennt is öltöztetni, mint egy hóembert
Most kicsit befejezem, mert szerintem elfogy a karakter......
Jövök még!