Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Lányok! Szép jó napot! Tudja valaki hogy a novemberi Kismama magazin már megjelent-e?

KépKép
nicika

Sziasztok LÁnyok! Igazságtalan előnyt élvez itt mindenki, akinek otthon is van net... én mindig lemaradok, gyakorlatilag visszaolvasásból áll az életem... Kép

Na de most gyors helyzetjelentés!
KISLÁNYUNK lesz!!!!!!!!! Hogy miért nem lottózom gyakrabban... Kép
Mindene ép és szép, és ki gondolta volna, hogy egy 18cm-es és 30 dekás csöppségnek már van szeméremajka (nekem csak 3 pötty... de az is csak, ha a doki felhívta rá a figyelmet Kép )
Megvan minden leletünk: AFP 46,5 ng, MoM 1,2.
Nagy nagy boldogság uralkodik az egész családban, mert mindenki LÁNYT akart. Kép

Lolita! Jól megmosolyogtam a lányokról fűzött hozzászólásod... rám is furin néznek, amikor mondom, hogy igenis kislányt vártunk, pedig első unoka, első baba az egész családban!!!

Úgy irigykedek mindenkire, aki otthon van és még varrószakkörre és talira is el tud menni. Kép

NICI!!! Szuper a tábla! Engem is beírsz frissítve? Még annyi, hogy hízás: +3 kg és pocim 92 cm.

CORY! Te szegény! Minden elismerésem a kitartásodért. Nem lehet könnyű! Jobbulást kívánok!

Mammacka! Nagyon csini vagy a képeken! És igenis már látszik a pocód.

Ami a BKV-zást illeti, engem is ez akaszt a legjobban ki, nem is a 8 óra munka. De reggel, este bejárni a piros 7-essel... rémálom. Kép És már én is észrevettem, hogy mindig a nyanyáknak adják át inkább a helyet, noha láttam már magassarokban is belőlük... Kép

RITAA! Egy kedves ismerősöm nagyon ajánlotta a Prince Olivier body-kat, mert nagyon jó minőségüek, én is kinéztem a kuponos akcióban, mert nagyon jó ár érte... Kép

VAS!!! Gratula a kiscsajhoz!!! Hogy áll a nemek aránya? Kép

Csema! Üdv újra közöttünk! Pihenj sokat!

És persze üdv minden újnak is!

Szépséges novemberi napot mindenkinek!!!

Puszi:
Bartika+Eszti
18+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nicika! Megjelent! Nekem már meg is van! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika:
A BKV-s öreg nyanyákhoz: Pénteken felszállok, megállok, kapaszkodok, a nő feláll, félrelök (!!!!), és egy öreg pasit odatessékel a helyére 3 sorral odébbről... egy fiatal csaj meg mondja nekem, hogy üljek már le. De a felálló csaj folyamatosan figyelte a helyet, nehogy leüljek...
Ilyen is van... baromi jó érzés volt Kép
titati

Titati! Hát igen... Kép
És leültél? Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

ja, a csaj aki felállt, olyan 40-50 lehetett...
titati

Bartika: n
nem mertem.. attól tartottam, hogy képes felrángatni az ülésből... inkább békében elácsorogtam.
titati

Sziasztok!
A poci köszöni a bókokat!...van még aki azt hiszi, hogy csak jól bevacsoráltam! Kép
A hely átadásssal én meg úgy vagyok, hogy körül sem merek nézni... olyan zavarba jönnék ha valaki átadná!... ráadásul általában olyanok akarják átadni, akik jobban rászorulnának! Kép

Gyezu megpróbálok nem csinálni belőle gondot, de sógornőm +30 kilója egy kicsit megrémít! Kép...

Nancsika
Virágosak is voltak?... vagy mostmár inkább őszi-téli anyagokat, mintákat lehet kapni?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszi Bartika! Akkor ma megveszem! Nem sokára megyek dokkancshoz, biztos megkukkantja a méhszájamat is! Remélem nem nyílt tovább!

KépKép
nicika

Titati
Pedig neked már látványos a pocid nem? Mekkora is?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka
Én se szívesen nézelődök, de metróval 13 megállóm van (25 perc), busszal meg 6 megálló, és szintén 25 perc.... szóval inkább 1x alaposna körbenézek egy nagyobb forgalmú megállónál Kép
titati

Mamacka! http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm
Itt megnézheted Titati pociját is! Csak katt a kis képre! Kép
Használjátok nekem azt a fránya táblát, hisz azért csináltam! Kép

KépKép
nicika

mamac: ez múlt heti kép... holnap hozok frisset:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=2&image=171344
Általában pulcsi, vastag mellényben jövök, és akkor már takarja is egy picit... de sokan direkt nem is veszik észre...
titati

Nicika
Köszönöm!
Csak nem mentettem le magamnak, de majd most! Kép
Lassan nekem is új adatokkal kellene szolgálnom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Köszi hogy hiányoltatok az este. Sajnos a dokim semit nem tudott meg, de szerintem inkább elfelejtette, mert azt sem tudta hogy miért hívom. Mindenesetre azt mondta, hogy ma 10 óráig még hívhatom, utána már külföldön lesz. Sikerült is elérnem, annyit mondott, hogy kész az eredményem és mehetek érte. Így aztán most várom a párom és indulunk a kórházba, mert ma van genetikai rendelés, és megpróbálkozunk átvenni az eredményt. Utána mindenképpen jövök, remélem tényleg megkapom, és akkor 1 hét múva csak az ultrahangot kell még megcsináltatnom, és ezt a vizsgálat sorozatot ezzel lezártam.

Angi! Nekem is azt mondta a házidokim, hogy kér nőgyógyászati státuszt is minden hónapban. Papucsom olyan kórházba menős nekem sincs, de én azt gondoltam hogy ilyeneket, papucsot szoptatós melltartót, esetleg hálóinget (Bár egy csomó új van egy időben sokat kaptam az anyósomtól csak azt nem néztem még meg, hogy elől gombolósak e) kérek karácsonyra, névnapra, és akkor legalább hasznos dolgokat kapok.

Lassan indulunk a kórházba, és remélem jó hírekkel jövök!

Mindenkinek szép napot kívánok!

Paga 22+2

Gabi
paga

Nicika
Egy pár új infó:
Méhszáj: teljesen zárt
kilók: +2
has: 92 cm
és egy fotó: http://www.babanet.hu/album/albumimages/6710/172887.jpg
Ja és szülés várható időpontja: február 2!!!!!
titati

Hát ez azért már elég feltűnő... főleg, hogy vékonyka vagy! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati!

Hát ezt a pocakot azért már nem lehet nem észrevenni. Nagyon nagy, és jól áll! Csinos vagy!

Paga 22+2

Gabi
paga

Jó reggelt v inkább jó napot!

Több mint 2 óra hosszat vasaltam, utána pedig átrendeztem a szekrényeket! Téli ruha le, nyár felKép

Szegény gyermekemet úgy kitornáztathattam, hogy szinte folyamatosan alszikKép Pedig torna alatt meg majd' kirúgta a hasfalamat!
Olyan happy vagyok ma reggel! Az egyik ismerősöm megszült tegnap,és pont tegnapra voltak kiírvaKép Úgy irigykedem, már én is annyira szeretnék babázniKép

Bartika! Nagyon örülök a boldogságotoknak! Gratula a kiscsajszihoz!Kép

Nancs! Kedves tőled az invitálás, de egymás után sok lenne az utazgatásKép De nagyon kíváncsian várom a munkáitokat, majd felpakolgatni szépen, hogy tudjunk gyöngyörködniKép

Angi! Nekünk is mutatott légzőgyakorlatokat a tágulási és kitolási szakaszraKép Mondta, minden nap gyakoroljukKép

Titati! Rém bunkó emberek vannakKép Meddig fogsz dolgozni, van már vmi a szerződésed ügyében?

Csajok, jó lenne,ha jelentkezne Paga! És jó hírrel, természetesen...

Puszi!

Anita és Botond (23+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati! Az adatokat ha haza értem beteszem, bár ma még úgy néz ki hogy padlás rendezés is vár rám! De nem bánom mert pár napja is találtam egy cuki overált meg egy rugit. Majd ha kimostuk megmutatom! Na most összesezedem magam aztán indulok!
Ja és még azt akartam mondani hogy te is nagyon jól tartod magad kilóilag! Én eddig plusz 1.5 kg-nál tartok! Hasonlóak vagyunk! Kép
Ja és ma vagy egészen pontosan 28 hetes? Vagy rosszul tudom? Csak mert egy hét akkor kiesett?

KépKép
nicika

Ja, közben megint lemaradtamKép Paga, szorítunkKép

Titati! Tök szupi a pocid! Hihetetlenek az emberek, nem észrevenni, mi???Kép

Ma megjelenik a Kismama különszám is (9 hónap)!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Paga
Köszi Kép

Anita
December közepéig tervezem...most úgy néz ki.
A főnök nincs a héten, így ma nem derül ki a szerződés sajna... marad jövő hétre.

Nicika
Köszi...
Én nem tudom mennyi vagyok már Kép Mindig a táblázatból lestem, de most módosult a szülés időpontja... így már nem tudom... ha tudsz segíts ki légyszi Kép Febr 2 elvileg csütörtök, szóval az alapján szerintem pont 28+0 vagyok.
titati

Titati! Febr.2??? De jó Nektek!?O Milyen izgi lesz várni a híreket mindenkiről!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nicika
Te ezt a táblázatot annyira rendesen vezeted, hogy le a kalappal! Még képeket is tettél be hozzám! Kép
Sőt a magzatmozgást is feljegyezted!... most már el sem hiszem, hogy olyan korán volt! Kép Kép Kép Kép
De aranyos vagy! Köszönöm!
Ez a kép nem ugyanaz mint ami fenn van... egy héttel nagyobb 16 hetes! Kép (ugyanabban a bugyiban akarjuk végig fotózni és akkor összeáll egy kis mozi! Kép )
Kép
A doki pedig Dr Ujvári Attila

Lassan készítünk egy 17 heteset is! Kép

...ezt ha hazaértél kérlek még tedd fel! Köszönöm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Titati! Majd amíg várok a dokira kiszámollak! Addig sem unatkozok! Kép

KépKép
nicika

Most nézem, hogy még a babaruhákat és az esküvői tortát is feltetted! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát igen! Kép

KépKép
nicika

Nicika
Az én albumcímeimKépcsak azért, hogy a sok babaruha ne nyomja nagyon szét a táblázatot)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7352&page=1&image=169811

http://gportal.hu/portal/macka/

Kép
Kép
Kép
mamacka

A szomorú fej nem tudom, hogy került oda... mosolygósat akartam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Oké! Majd jövök és frissítek! Pusza! Kép

KépKép
nicika

Nici,
téynleg nagyon szépen vezeted a táblát! Köszönet érte!!! Kép
Paga,
ez Csepelen így van, megmondta az aszisztense a dokimnak. De a szülészem nem itt van, így neki ez teljesen érthetetlen. Szorítok az eredményért!
Anita,
kész a pakolás? Nekem ma lesz torna, de előtte bemegyek a munkahelyemre a táppénzes papírommal,(remélem nem lesznek bent sokan) aztán meglátogatom a kolléganőm és az 5 hónapos Julcsi babát!
Puszi:
Angi
25+6
angi79

Kész vagyok, szerencsére! Bár még a nappaliban sem ártana rendezkedni!

GyeZsu, te kérték kókuszgolyó receptet! Mindjárt beírom, rém egyszerű! Tegnap megkívántattátok velem, meg is csináltamKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kókuszgolyó:

Hozzávalók:
1/2 kg háztartási kekszű
10 dkg margarin/vaj
2 evőkanál kakaópor
20 dkg porcukor
kevés meggybefőtt leve
1 csomag kókuszreszelék

A kekszet le kell darálni, majd hozzáadni a porcukrot, kakaóport, a megpuhult margarint/vajat és annyi befőttlevet, hogy könnyen formálható legyen. A masszából kis golyókat kell készíteni és megforgatni kókuszreszelékben. (A közepébe lehet beledugni magozott meggyet!) Isteni! Jó étvágyat hozzá!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Angi, de jó neked,hogy ennyit babázol!!! Nekünk nem nagyon van a közelben! Egy volt csoporttársamnak vannak 2 hónapos ikrei, őket szeretnénk mostmár meglátogatni!
Jó tornázást!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Úúú Anita! Totál rákattantam a kókuszgolyóra, most este állhatok neki kutyulni... Kép
Köszi a receptet!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Én is így jártam tegnap, még jó, hogy pár perc az egész! De nagyon fini!Kép Szívesen!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Helyzetjelentés: főleg neked Zsófi, hogy megnyugtassalak: ma voltam genetikai UH-n és megerősítést kaptunk, hogy kisfiú, minden rendben vele, bár nekem eléggé fájdalmas volt, úgy rányomta a doki az uh gépet:-( Szegény Prüntyit alig bírtam megnyugtatni:-( Nah szóval Zsófi, ez az uh gép Prüntyit 9!!! nappal fiatalabbnak "nézte". Ugyebár én kedden voltam 4D-n és ott a korának megfelelő volt, ez előtt egy héttel pedig a dokim UH-ja egy héttel idősebbnek nézte. Ennyit az uh gépekről vagy a dokikról???

Olvasok, aztán még írok

Nyúlanyó 20+2

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok, Kismamik!

Vezso, és a többiek, akiket érdekel a foltvarrás:
az Üllői úti Kretaív Hobbyban foltvarráshoz szükséges anyagok vannak leárazva: 1 csomagban 3 db 19X29 cm-es anyag van, és most egy csomag 250 Ft (450 FT helyett). Nagyon édes macis, katicás, virágos, csillagos és egyszínű mintákat láttam, 3 csomaggal én is vettem a megirigyelt lepkékhez.Kép

Erszényes,
a menzink és a szülés várható időpontja is egyezik, mi is márc. 8-ra várjuk Poccancsot!Kép

Bartika,
gratula a kislányhoz!Kép

Titati,
már most nagyon hasonlít rád a picitek, vagy csak én látom úgy? Kép

Lányok,
az én burdás szabásmintámban van egy tunika, egy térdig érő ruh,a egy gatyó és egy hosszú ruha szabásminta, bárkinek bármikor kölcsönözhető.
Nagyon várom már a varrást és a nov. 10-i találkozót is!
Ne hívjuk meg valamelyik mama magazin újságíróját? Írhatna rólunk, boldog kismamikról.

Lyly
22+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Nem haragszotok, ha közétek vegyülök? Bár februárra vagyok kiírva, de az már annyira a tél vége, hogy a téli topicban sereghajtó vagyok, és ott már sorra szülnek a kismamik.

Szóval most vagyok 25+3, ez a második terhességem, van már egy 4 éves Bencém. Most belehúzott a gólya, mert 2 babát is kapunk (Pétert és Esztert). Kép

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Szia Eri!

Érezd magad jól nálunk! Nagyon sokan februárra várjuk a babánkat! Gratulálok, hogy egyszerre két babát is kaptokKép Vannak ám ikres mamikKép

Anita (23+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Cory: Nem mondta az orvos, hoyg feküdni kellene, vagy ilyesmi! Annyit mondott, hogy ez a 26. héten és 3. babánál normális.

Mariannka: Ne izgulj a baba méretei miatt, ez is csak kb. méret, mindig változik. Nálunk az első kislánynál mondták, hogy lehet, hogy vízfejű, mert nagyobb volt a feje aztán 3 hét múlva kiderült, hogy tévedtek. Jó volt az a 3 hétKép

Eszti: meg tudnád adni a PP babakocsis hölgy elérhetőségét?

Bartika: Gratulálok a kislányhoz!
Nekünk a 3. lányka lesz, de odavagyunk érte, eszünkbe sem jutna, hoy inkább fiú kellene. Persze az ismerősöknek annál inkábbKép

Szerintetek jó a kórházba az eldobható bugyi? Hol lehet kapni?

Ja, a Corában van kismama bugyi, elől nagy hasrésszel, hátul tanga jellegű: 790,-

Szép napot Mindekinek!

Márkus Eri: Én is febr. elejére várom, üdv. köztünk!

Tünde 26+0

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: akkor megnyugodtam Kép Köszi Kép

Volt ma itt a védőnő. Tündér Kép

cory 21+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hol találom a Táblát? Én is szeretnék felkerülni rá! Ki az illetékes?

Köszi!
eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri

Nicika az illetékes tábla ügyben! Majd jön este!
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

Cory! Tök jó, hogy jó fej a védőnőd!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Eri,
Nikica csinálja a táblát nagyon ügyesen Kép
Írd ide az a datokat vagy külön neki és ő beír.
Ugye?
Az utóbbi napokban sokat nőtt a pocakom, eddig csak az vette észre aki tudta, hogy mi van.
Metrón felállt egy fiatal srác, de inkább az a jellemző, hogy mindenki beletemetkezik a zújságjába vagy a könyvébe..
Láttam egy kismamát aki úgy sasolta a helyet, hogy már zavart. Folyamatosan bámulta az embereket és pofákat vágott. Kicsit túlzásnak tartom..
katicuska

Lányok!
Most nézem a táblán a méhszáj adatokat. Az van ott, hogy mennyire nyílt ki vagy vmi más?
Azt olvastam, hogy ha részben kinyílt onnantól nincs szex meg fürdés (csak zuhi).
ez igaz?
Nemtom hogy bírnám szex nélkül olyan sokáig...
Persze a baba érdekében mindent!
katicuska

Sziasztok Lányok!!!!

Eri, üdv. köztünkKép

Tündi, nekem Leventével volt csak eldobhatós bugyim, Olivérrel már nem vettem.Ha jól emlékszem a Máriában vettük, de van gy.tárban is.

Bartika, garatulálok a kisjányhoz!!!!
Egyébként azt figyuztam, hogy mi tök egyformán állunk.Pár nap eltérés van a 2 baba közt, én is kb. 3 kilót híztam,92-es a hasam, kislányka, és az ő méreteik is kb. egy formákKépKépKép

Köszi mindenkinek mégegyszer a gartulációkat a puncishozKépKép

Anita, hú de jó ez a kókuszgolyóKép
Én is konyhatündér voltam hétvégénKép
Volt egy csomó kaja(meg egy halom vendég), aztán sütöttem rácsos linzert(egész héten rá voltam kattanvaKép ), meg tiramisu tortát is csináltam.Most egy almáspitére izzítom magamKép
Nem is csoda, hogy hirtelen 3 kilóra változott a hízásom.Kép

Nyúlanyó, neked is gratulálok a kisfiúhozKép
Eri, neked az ikrekhezKép

Nicika a felelős a tábláért, nagyon profiKépKépKép
Itt vannak az új adatok:
hízás:3 kg
haskörfogat:92 cm.
Köv. orvosi vizsg: dec.13
bdp:4,48
ofd:5,44
hc:15,66
apd:4,26
tad:4,3
ac:13,45
fl:2,79

Kb.20centi, 25 dkgKépKép
kislány, név még nincs(Kamilla, Letti, Léna, Natasa, Szófia, Aletta)

Ennyi a hiányzó adatokról!!!
Köszike!!!
Kép

Ildikó18+6
vas

Tegnap voltunk az ikeában a fiúkkal. Az Örsön. 47-esen ültünk, de a metrón végigálltunk mindhárman. Az egy dolog, hogy nekem nem adták át (bár szerintem már látszik a pocak), de a 2 évesemet is hagyták állni. Hát ez van.

Katicuska: hogy mi a teendő, azt a doki úgyis megmondja. Nekem pl semmit nem mondott a kis nyílásra.

cory 21+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Én is tegnap bkv-ztem, de engem se vettek emberszámbaKép
Bár nekem nincs is túlságosan nagy hasam, de aki akarja, az észrevesziKép

Nekem nincs is adatom a méhszájamról, tegnap nem vizsgált meg a doki.
Majd legközelebb. De az uh. szerint zárt belső méhszájam vanKép

Katicuska, azért ki lehet bírni szex nélkül isKépKépKép

Ildikó
vas

Cory, hát az már tényelg kellemetlen, mikor a picinek sem adják át a helyetKép
Tök bunkók az emberek.
De most mit tudunk csinálni????
SemmitKépKépKép
Ennyit az emberségességről.
vas

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: