Sziasztok LÁnyok! Igazságtalan előnyt élvez itt mindenki, akinek otthon is van net... én mindig lemaradok, gyakorlatilag visszaolvasásból áll az életem...
Na de most gyors helyzetjelentés!
KISLÁNYUNK lesz!!!!!!!!! Hogy miért nem lottózom gyakrabban...
Mindene ép és szép, és ki gondolta volna, hogy egy 18cm-es és 30 dekás csöppségnek már van szeméremajka (nekem csak 3 pötty... de az is csak, ha a doki felhívta rá a figyelmet
)
Megvan minden leletünk: AFP 46,5 ng, MoM 1,2.
Nagy nagy boldogság uralkodik az egész családban, mert mindenki LÁNYT akart.
Lolita! Jól megmosolyogtam a lányokról fűzött hozzászólásod... rám is furin néznek, amikor mondom, hogy igenis kislányt vártunk, pedig első unoka, első baba az egész családban!!!
Úgy irigykedek mindenkire, aki otthon van és még varrószakkörre és talira is el tud menni.
NICI!!! Szuper a tábla! Engem is beírsz frissítve? Még annyi, hogy hízás: +3 kg és pocim 92 cm.
CORY! Te szegény! Minden elismerésem a kitartásodért. Nem lehet könnyű! Jobbulást kívánok!
Mammacka! Nagyon csini vagy a képeken! És igenis már látszik a pocód.
Ami a BKV-zást illeti, engem is ez akaszt a legjobban ki, nem is a 8 óra munka. De reggel, este bejárni a piros 7-essel... rémálom.
És már én is észrevettem, hogy mindig a nyanyáknak adják át inkább a helyet, noha láttam már magassarokban is belőlük...
RITAA! Egy kedves ismerősöm nagyon ajánlotta a Prince Olivier body-kat, mert nagyon jó minőségüek, én is kinéztem a kuponos akcióban, mert nagyon jó ár érte...
VAS!!! Gratula a kiscsajhoz!!! Hogy áll a nemek aránya?
Csema! Üdv újra közöttünk! Pihenj sokat!
És persze üdv minden újnak is!
Szépséges novemberi napot mindenkinek!!!
Puszi:
Bartika+Eszti
18+3